Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
julyalina
doh.gif si tu mananci mancare gatita dimineatza ? io nu pot sad.gif
te pupic.gif
Nessie
CITAT(Maybeline @ 15-10-2007, 02:23 PM) *

O fi fost gasca nebuna )).gif
)).gif Se poate. Uite, la asta nu ma gandisem.

CITAT(julyalina @ 15-10-2007, 02:55 PM) *

doh.gif si tu mananci mancare gatita dimineatza ? io nu pot sad.gif
te pupic.gif

A fost un fel de pranz, dar nu puteam sa spun ca am mancat 2 pranzuri. blum.gif Am mancat "micul dejun" la 11.

Am o foame in ultimele saptamani, de mor! blink.gif Am si pofte de prostii, dar mi-e foame in cea mai mare parte a timpului. As manca orice, numai sa nu imi stea gura. doh.gif

Am zis sa incerc sa imi stabilesc si orele de masa, nu doar meniul, sa vad cum merge. Pana acum e bine, dar stau cu ochii pe ceas pana la gustare. laugh.gif Mai am o ora si atac primul kiwi.
Nessie
Fetelor, am uitat sa va zic. biggrin.gif Mi-am luat super cantar de bucatarie. Nu aveam, dar nici sa dau 1 mil nu ma lasa sufletul, asa ca tot amanam. wacko.gif

Am gasit la Domo unul electronic la 300.000 cu bol de 5l, nu 3 cum au majoritatea. Uite-l:
Imagine
Amazoana
CITAT(Nessie @ 08-10-2007, 03:06 PM) *

Am o stare de agitatie de nu se poate! blink.gif Mi se pare ca totul se misca mai repede, dar nu atat de repede pe cat simt ca as putea...daca are sens. )).gif Cred ca acum mi-ar prinde bine o sala, dar macar primele zile sa stau cuminte. wacko.gif

Ar trebui ca astia de la serviciu sa imi plateasca ReFormul ca am facut pana acum traba care o faceam de obicei toata ziua. laugh.gif Ma apuc deja pentru ce am maine de lucru.

Vreau si eu ReForm. De unde l-ai luat si cam cat costa?
Cum te simti dupa el? De cat timp il iei?

Scuze Nessie, am vazut raspunsul mai sus! blushing.gif
Nessie
pupic.gif Np, bine ca ai vazut.
aki
CITAT(Nessie @ 15-10-2007, 11:21 AM) *

CITAT(aki @ 10-10-2007, 05:58 PM) *

Buna ziua Gabit pupic.gif
Si cit costa ce i-ai tu? w00t.gif
Buna! pupic.gif
N-am mai trecut pe aici si nu am vazut ce m-ai intrebat! blushing.gif Scuze... Fat burnere-ul meu este ReForm si costa cam 30 euro.

Merci Gabit pupic.gif
Nessie
Neata! pupic.gif

Ma simt balonata si se aud zgomote ciudate din stomacul meu de vreo 2 saptamani. unsure.gif O fi de la Reform? eusa_think.gif Mi-am luat un ceai pentru digestie dar parca e apa de ploaie... Alte remedii?

Azi mi-am propus sa mananc asa pana la cina:

MD:
- 200 ml lapte cu "cafea de orz"
- 1 ou in cuib (paine graham)

Pranz:
- 440g dovlecei pe grill
- 220g piept de pui pe gril
- 1 lingura ulei de samburi de struguri crud, turnat peste dovlecei

Gustari:
- 2 kiwi

Raport:
cal: 846
Fat - 32.8% (31 grams)
Protein - 40.4% (86 grams)
Carbohydrates - 23.4% (49 grams)
Si bineinteles Other - 3.4%
dry.gif
julyalina
Gabitzule pupic.gif, ce e aia "ou in cuib (paine graham)" ?
si uleiul ala de samburi de struguri ce gust are ?
Nessie
dry.gif Eu asa retineam ca se cheama, dar parca acum nu mai sunt sigura... In fine...

O felie patrata de paine o decupezi cu un pahar/cana. Adica pui gura paharului si tai miezul feliei. O pui apoi gaurita sa intr-o tigaie si in golul din mijlocul ei spargi un ou. O lasi pana se rumeneste si o intorci. O mai lasi putin si gata. biggrin.gif

Se mai pune branza peste ou, dar eu nu am pus sa mai economisesc ceva cal. tease.gif

Uleiul de samburi struguri e fix la fel cu cel de masline. E la acelasi pret, dar il folosesc pentru ca cica ar ajuta la prevenirea varicelor si a senzatiei de "picioare grele". Mi-e teama rau de varice si stiu ca nu se trateaza, doar se previn sau se opereaza. unsure.gif
julyalina
gabitz, ai MP pupic.gif

oul ala suna cunoscut blum.gif cand eram in liceu si la facultate aveam grija din cand in cand de 2 baietzi si faceam meditatii cu ei si le mai faceam si de mancare cateodata... oricum , ala mare manca tot iar pe ala ,micul trebuia sa-l pacalesc si asa faceam oualele plus ca le faceam si fetisoara la galbenus )).gif si le decoram tease.gif
amalia0701
pupic.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 16-10-2007, 02:25 PM) *

pupic.gif
pupic.gif

Stie cineva cum calculze o caramea Silvana? blushing.gif

Imagine

Macar cum se cheama in engleza?
ganesha
Se cheama caramels, si valorile sint la locul lor aici. Te pupic.gif si keep up the good work!!! wink1.gif
Nessie
CITAT(ganesha @ 16-10-2007, 05:34 PM) *

Se cheama caramels, si valorile sint la locul lor aici. Te pupic.gif si keep up the good work!!! wink1.gif
Puf, ce blonda sunt! doh.gif Saru'mana! pupic.gif

Tocmai mi-am iesit din schema cu carbohidratii. dry.gif Acum stiu ce mananc la cina, ca oricum eram nehotarata: ceva de pui pe gratar.
Nessie
Neata!

Am inceput ziua cu 30 de minute de biciclit, asa cu mainile pe sold. biggrin.gif A fost mult mai bine decat cu ele pe ghidon. Multumesc, Ganesha! pupic.gif

Zicea ca cica am ars 240 cal. unsure.gif La alergare depun mult mai mult efort, iar in aceeasi perioada de timp nu ard mai mult de 100-150... ciudat eusa_think.gif In fine, sunt bucuroasa ca mi-am descoperit motivatie de sport! biggrin.gif Bag un episod din Star Trek (am toata colectia doh.gif ) si pedalez.

Dupa biciclit am mancat un ou in cuib, baut o cafea fara cofeina, pe cai si la munca. Acum as manca ceva. unsure.gif Am niste pofte de nu ma recunosc. Aseara eram capabila sa ma "bat" cu al meu prin supermarket ca incerca sa imi spuna cat de rau imi va parea daca iau "ceva bun". Avea dreptate, dar parca imi luase cineva mintile atunci. huh.gif Trebuie sa ma stapanesc mai bine.
aki
Bravo ca ai rezistat in supermarket hug.gif
Nessie
Mi-a venit o parte din coletul de la Quelle dry.gif Sunt imense. M-am masurat dupa ce ziceau ei pe site, dar judecand dupa talie trebuia sa-mi iau msura 40, iar judecand dupa sani, masura 44. sad.gif Am ales 44 ca ma gandeam ca nu ma cuprinde 40.

Trebuia sa iau 40 din prima, acum nu stiu cum sa le returnez ca nu mi-au trimis catalog. devil.gif O sa caut pe site.
May
Nu ai cum sa porti 44 ca port eu 46 la sanii mei de Milka )).gif

Bravo pt biciclit floare.gif , cam cu ce viteza ai pedalat?
Nessie
CITAT(Maybeline @ 17-10-2007, 01:54 PM) *

Nu ai cum sa porti 44 ca port eu 46 la sanii mei de Milka )).gif

Bravo pt biciclit floare.gif , cam cu ce viteza ai pedalat?

La hainele de aici 44 port, iar la sani si eu tot Milka sunt. )).gif Am cupa D sau E, depinde de model

Viteza medie era de 30 km/h.
May
OOOoooooo la fel ca mine cu ``milkutele``` )).gif

Eu pedalez cu 34 km/h in medie si consum 400 de calorii in 30 min ( intensitatea 3 din 8)
Nessie
Ma bucur ca si in dimineata asta am pedalat si urmarit Star Trek biggrin.gif chiar daca bicicleta mea e marca "Vlad Tepes" dry.gif .Mi-am pus o pernuta pe sa, dar tot ma dor toate cele laugh.gif In 3-4 zile o sa treaca, stiu asta, numai sa ma tin si in weekend de treaba.

La micul dejun m-am obisnuit cu oul in cuib ca e mai usor de mancat, asa ca si azi tot asta am avut. Asa imi iau si doza de proteine pentru ca am probleme cu atingerea targetului la capitolul asta.

Acum am mancat o rosie cu o ghiulea de mozzarella si se pare ca rau am facut. blink.gif O bucata de 125g are 375 cal. doh.gif Mai bine imi luam feta ca cica ar avea 330 cal la aceeasi cantitate, cu toate ca imi e greu sa pricep de ce. Feta are grasime 55%, iar mozzarella 45%... dry.gif asa imi trebuie daca am pofte.
Sexymom
Nu te supara, ca e dimineata inca si ai timp sa arzi caloriile, nu sti ca ce mananci pana in 12 nu se pune, si apoi ai nevoie de ceva energie.
Eu sunt la al 2-lea pahar de lapte acum. pupic.gif
julyalina
spor la biciclit gabitzule pupic.gif

auzi, dar nu exagerezi cu dieta? eu zic sa-ti faci niste reguli si sa le urmezi nu sa-ti cantaresti mancarea si sa nu poti sa papi ceva bun cand poftesti smile.gif
Nessie
Nu exagerez, dar mi-am impus niste reguli de care vreau sa ma tin. Adica am observat ca slabesc daca am procentele de macro aproximativ asa: 40% proteina, 30% grasime, 30% carbo. Orice pofta satisfacuta aiurea strica total balanta asta si imi da peste cap dieta. Vreau sa imi fac poftele, dar constienta! smile.gif Sa stiu ca o patratica de cioco de exemplu trebuie sa fie compensata cu ceva. Cu ce anume? Vad in functie de ce zice raportul.
ganesha
Bravo ca ti-ai gasit procentele, e mare lucru!!! Ai (re)descoperit bicicleta naughty.gif Spor in toate sa ai! floare.gif
Nessie
Pentru procente si eu ma bucur tare mult. biggrin.gif Sper numai sa ma tine chestiunea, ca daca le resptect 2 zile si 2 ba, nu iese nimic. dry.gif

Cu bicicleta inca ma chinui ca ma doare sezutul cand ma urc pe ea blushing.gif dar sper sa treaca si sa fie mai bine. Norocul meu ca am cu ce sa imi ocup mintea in timp ce pedalez. Am mai incercat anterior sa ma uit la stiri, sa vad o parte dintr-un film, dar nu a mers.

La pranz am rezistat cu stoicism la o praji de cioco dementiala. doh.gif am fost 5 colegi la masa si ceilalti 4 au mancat si ma tot ademeneau ca e buna, ca slabeste... sorry.gif Am mancat doar pui cu sos de rosii si cativa cartofi la cuptor. Jumatate din portie mi-am luat la pachet pentru cina. wink1.gif

Cal - 1100
Fat - 34.2% (42 grams)
Protein - 24.6% (67 grams)
Carbohydrates - 41.2% (113 grams)
ganesha
CITAT
Cu bicicleta inca ma chinui ca ma doare sezutul cand ma urc pe ea blushing.gif dar sper sa treaca si sa fie mai bine. Norocul meu ca am cu ce sa imi ocup mintea in timp ce pedalez. Am mai incercat anterior sa ma uit la stiri, sa vad o parte dintr-un film, dar nu a mers.

Pote e sheaua prea sus sau prea jos, sau poate pur si simplu nu ti se potriveste tie. Ai incercat sa o imbraci cumva? (o husa captusita... chestii trestii...) Ce colegi rai sorry.gif Bravo tie ca ai rezistat cheer.gif
May
Durerea de fund e inevitabila, mai ales daca biciclesti constant. Fundul meu e deja tabacit si am incercat cu de toate: perna, burete, chestii, trestii. Asta e crucea pe care trebuie sa o purtam sad.gif
aki
Salut Gabit.Am trecut sa vad ce mai faci sa iti las un pupic.gif
amalia0701
Simt ca ma cuprinde rusinea. Mai inainte am vb cu Sys care tocami terminase de facut Pilates, tu te-ai apucat de calarit......nu mai vb de fetele care merg la sala blushing.gif Ieri mi-a spus omul sa mai folosesc buretele ala( salteaua) si ganterele ca ruginesc lol.gif lol.gif
Cred ca dau un telefon sa imi aduca inapoi acasa bicicleta macar ca si cuier sa o folosesc salut.gif
Nessie
)).gif Daca tot iei bicla acasa sa iti ocupe locul, macar foloseste-o. Gaseste-ti un serial care iti place si uita-te la el in timp ce pedalezi. Smecheria e sa ai de lucru.

Partile mai moi se resimt dupa 5 zile de pedalat zilnic. Ma gandesc sa fac pauza 1-2 zile sa imi mai revin.

Meniul de azi arata binisor pana acum. smile.gif

Md:
- 60g piept de pui pe teflon
- 2 linguri de sos de rosii
- 1 felie paine

Pranz:

- 1 pulpa de pui la cuptor
- o rosie mare
- o chifla

Gustare o sa am:
- 200 g struguri

Raport pana acum:
Cal - 800
Fat - 27.5% (25 grams)
Protein - 32.3% (65 grams)
Carbohydrates - 40.2% (81 grams)

La cina inca nu stiu ce as manca.
ganesha
Eeei, cred ca de aia nu ma doare pe mine fundu' de la pedalat! Meniul tau arata chiar binishor, acum unde-s others aia, ca vad ca erau esentiali lol.gif Eu sit treaza de vreo 3 ore dar nu stiu ce sa ma apuc sa maninc, ziua de ieri destrbalatoare mi-a cam resetat ideile cuminti. Mai stau si astept lol.gif
Nessie
Mi-am luat bicla magnetica! cheer.gif Merge super lin si e mai slim biggrin.gif O pot strange intr-o secunda si sa o bag intr-un spatiu de 50 cm latime. yahoo.gif

Pedalez cu drag pe ea de sambata, dar am o nelamurire. unsure.gif La cea mecanica pedalam la 30 km/h, 30 de min si ardeam cam 240 cal. Aici simt ca pedalez cel putin cu aceeasi viteza, dar imi indica 7 ceva/h si ard doar 100 cal in acelasi timp. sorry.gif Care sa fie problema? Cea mecanica nu masura bine?

Ah, inca o chestie! Bicla noua are si cercel pentru tensiune, dar nu vrea sa treaca de 75-80 nici batut. blink.gif La sala ajungea si la 160...
May
Ce ciudat huh.gif Ce e acel 7 ceva? Cred ca nu tine numai de viteza cu care pedalezi, ci si de gradul de rezistenta pe care o opune bicla la pedalat, adica una e sa pedalezi cu 30 km/h la gradul de rezistenta 1 la care parca dai in gol, si alta e sa pedalezi cu aceeasi viteza la gradul 3-4 unde deja simtit ca bicicleta opune rezistenta si dai mult mai greu la pedale.

Cu tensiunea nu stiu ce sa zic... nu ai cum sa ai pulsul doar atat, mai ales ca dupa 15-20 min ar trebui sa fie intre 120-140 unsure.gif

Ar mai fi o chestie.... poate nu ai montat-o bine.... eu patit-o prima data, nu am pus bine firele spre monitor si imi arata, dupa 10 min de pedalat, vreo 20 de calorii consumate de am zis ca innebunesc )).gif
Nessie
De montat cred ca e bine, ca nu avea decat un fir care nu avea decat o gaura in care putea intra.

Cei 7 ceva nu stiu ce sunt, dar presupun ca nu sunt km, ca doar nu merg pe jos. dry.gif In dreptul lor scrie un "k", dar nu mi se pare ok..

Cat despre rezistenta...cica are 8 trepte bicla asta, dar pedalez la ultima si tot simt ca nu e suficient. M-am uitat si nu are de unde sa maresc rezistenta. sorry.gif
May
Are 8 trepte si pedalezi la ultima? w00t.gif Si a mea are 8 dar deja de la 5 simt ca urc pe munte, dau super, super greu! unsure.gif
Nessie
CITAT(Maybeline @ 23-10-2007, 02:43 PM) *

Are 8 trepte si pedalezi la ultima? w00t.gif Si a mea are 8 dar deja de la 5 simt ca urc pe munte, dau super, super greu! unsure.gif

Nu simt diferenta intre 3 si a 8. unsure.gif Clar e ceva aiurea. O sa ma mai uit.
May
Chiar ca e aiurea, ar trebui sa se simta diferenta cu fiecare treapta unsure.gif vezi ce-i cu ea unsure.gif
Nessie
doh.gif Am mancat de pranz. Am cerut la pachet o omleta cu sunca si branza si o salata de varza. Cand desfac pachetul, aveam o omleta simpa + 2 felii de sunca + 2 felii de cascaval. tease.gif

Pe langa asta am mai mancat niste salata de vinete. wacko.gif
Nessie
Am cautat ceai de plante peste tot si intr-un final am gasit la o ceainarie, frumos ambalate si mirositoare...Mi-am luat de red ginseng un pliculet de 50g cu multi bani pentru un ceai. In fine...am zis ca merita e mai bun.
Acum am constata ca are in compotitie pe langa plantele naturale uscate si amidon modificat, agent de ingrosare (E401). Si in ceaiuri, dom'le? blink.gif
aki
Sa tie bicla hug.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 23-10-2007, 03:34 PM) *

Am cautat ceai de plante peste tot si intr-un final am gasit la o ceainarie, frumos ambalate si mirositoare...Mi-am luat de red ginseng un pliculet de 50g cu multi bani pentru un ceai. In fine...am zis ca merita e mai bun.
Acum am constata ca are in compotitie pe langa plantele naturale uscate si amidon modificat, agent de ingrosare (E401). Si in ceaiuri, dom'le? blink.gif

Iaca de astea m-au ferit feritorii si n-am vazut pina acum. Te cred pe cuvint si sper sa nu intilnesc. Nu poti sa le duci inapoi sau sa-l schimbi cu altul care POATE n-are?

Cam ce-ai patit tu cu bicla am patit eu cu treadmilla cind am cumparat-o - butonul de masurat HR-ul e dus cu pluta bine, la cote maxime imi arata... 60. Oricum, e o diferenta intre aparatele de la sala si cele pentru consumatorul liber, sint 2 game de produse care se aseamana doar prin... forma lol.gif
mirela
Apoi nici de ceai nu-ti mai arde!
Ce faci scumpic-o? Lasa ceaiurile scumpe ca nu se merita!
Nessie
'Neata, fetelor!
Vai ce noapte am avut! doh.gif Sun rupta in 100 de bucati si cu ochii'n gura. Ieri a venit masina cu tot ce aveau ai mei la fostul domiciliu si nu dumina asa cum era de asteptat, dar in fine... Nu au venit la 6-7 cum era initial stabilit , ci abia la 11:30 seara. devil.gif Bucurie mare!

Toate masinile parcate gramada, abia intrai cu o masina mica, cu tirul nici nu se punea problema. Am carat toata mobila pe jos pret de vreo 3 scari de bloc si 6 etaje. w00t.gif A fost minunat! bang.gif La 4 dimineata am terminat si asta pentru ca am fost multi oameni, 7 barbati si 3 femei.
Acum pe langa salele rupte, somn si febra am si un pui de raceala de la statul transpirata in frig toata noaptea.

Ah! Cireasa de pe tort: maine am un deadline la serviciu. devil.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 25-10-2007, 10:59 AM) *

'Neata, fetelor!
Vai ce noapte am avut! doh.gif Sun rupta in 100 de bucati si cu ochii'n gura. Ieri a venit masina cu tot ce aveau ai mei la fostul domiciliu si nu dumina asa cum era de asteptat, dar in fine... Nu au venit la 6-7 cum era initial stabilit , ci abia la 11:30 seara. devil.gif Bucurie mare!

Toate masinile parcate gramada, abia intrai cu o masina mica, cu tirul nici nu se punea problema. Am carat toata mobila pe jos pret de vreo 3 scari de bloc si 6 etaje. w00t.gif A fost minunat! bang.gif La 4 dimineata am terminat si asta pentru ca am fost multi oameni, 7 barbati si 3 femei.
Acum pe langa salele rupte, somn si febra am si un pui de raceala de la statul transpirata in frig toata noaptea.

Ah! Cireasa de pe tort: maine am un deadline la serviciu. devil.gif

hug.gif pupic.gif
julyalina
sanatate multa Gabitzule ! hug.gif si o perfuzie cu cafea pupic.gif
ganesha
Of, saraca de tine, parca incepe sa ma doara si pe mine numai cit citesc doctor.gif pupic.gif sa te refaci repede!
Nessie
Sunt putin bulversata de ce mi-a spus un site. huh.gif Se laudau ca imi fac program de sport si alimentatie bla-bla (contra cost), dar erau si unele servicii gratis, printre care si calculul caloriilor necesare zilnice.

Eu le-am spus ca am 67kg, 162 cm, activitate usoara-moderata si ca target: slabire si acumulare masa musculara. Mi-au zis ca ar trebui sa mananc de 1050 cal/zi. Pei eu mananc acum de 1200-1400. blink.gif Ma mai mir ca nu slabesc! doh.gif

Ina mai analizez problema...
Pisik
CITAT(Nessie @ 26-10-2007, 11:01 AM) *

Sunt putin bulversata de ce mi-a spus un site. huh.gif Se laudau ca imi fac program de sport si alimentatie bla-bla (contra cost), dar erau si unele servicii gratis, printre care si calculul caloriilor necesare zilnice.

Eu le-am spus ca am 67kg, 162 cm, activitate usoara-moderata si ca target: slabire si acumulare masa musculara. Mi-au zis ca ar trebui sa mananc de 1050 cal/zi. Pei eu mananc acum de 1200-1400. blink.gif Ma mai mir ca nu slabesc! doh.gif

da-mi si mie site-ul please, ca eu mananc 1400-1500 cal/zi (recomandarea nutritionistei) si nu fac nici sport doh.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 26-10-2007, 10:01 AM) *

Hmmm, mie mi se pare putin dubios... mai incearca si alte site-uri. Mie de obicei, la 1.74 si activitate spre-extensiva (stau destul de mult in picioare, umblu de colo-colo si fac sport de 4-5 ori pe sapt) imi iese necesarul zilnic de cam 2 600. Daca ar fi sa ma iau dupa ei, pentru slabit ar trebui cica 2100 cam. Desi... eu niciodata nu trec de 1400 in perioadele normale, 1200 cind am chef de slabit. Asa ca... astea-s mai mult orientative.

Un weekend minunat iti doresc! hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.