Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Nessie
CITAT(Pisik @ 26-10-2007, 12:14 PM) *
da-mi si mie site-ul please, ca eu mananc 1400-1500 cal/zi (recomandarea nutritionistei) si nu fac nici sport doh.gif

Siteul cu pricina este www.global-fitness.com, dar atentie mare! Sunt unele chestii bifate implicit de ei si daca le lasi asa, or sa iti umple mailul cu "super oferte". grin.gif Asta e unul din motivele pentru care nu ii cred din prima: site-urile serioase nu iti trimiti "oferte".

Inca un motiv pentru care am zis sa incerc este ca iti promiteau niste carti electronice...Pentru cine le vrea, pun aici linkul, pentru ca se pare ca doar de asta ai nevoie.

27 Essential Strength Training Exercises
Big Fat Lies
emu
CITAT(Nessie @ 26-10-2007, 04:01 AM) *
Eu le-am spus ca am 67kg, 162 cm, activitate usoara-moderata si ca target: slabire si acumulare masa musculara. Mi-au zis ca ar trebui sa mananc de 1050 cal/zi.

Eu asta am gasit intr-o revista, intr-un articol despre Biggest Loser, ca pt a slabi trebuiesc consumate 7 cal pe pound - daca cantaresti sub 150pounds, foloseste 150*7 pt a calcula nr de calorii necesar.

Odata ce ajungi la greutatea dorita inlocuieste cele 7 calorii cu 12cal/pound, pentru mentinere.
Mie pt mentinere, considerand la ce greutate vreau sa ajung, mi-ar trebui 1320cal/zi blink.gif Mi se pare putin...
luchi
Nessie, thanks pentru link! Ma interesa cartea cu exercitii, niciodata nu strica ceva in plus. pupic.gif
Cat despre numarul de calorii, nu stiu ce sa spun. Poate ca unii nutritionisti au tendinta de a da diete cu putine calorii -ma gandesc la al meu, care se invarte in jurul a 1000 kcal/zi, si eu sunt big girl la propriu..
buretel
pupic.gif Gabicule, mi-e dor de tine!
Ce zile incarcate ai avut, sper ca ati terminat cu mutarea parintilor pupic.gif
ganesha
Tom Venuto rocks! Are el o carte bazata de tot, uite imi scapa acum numele... si mai e un website plin cu intelepciune de-a lui, promit ca ma chinui sa-mi aduc aminte care era si-l postez... floare.gif

Exercitii fain explicate (multe si cu filmulete) se gasesc si pe website la Shape , au si workout-uri tare cu cap facute (majoritatea), din mai multe arii (si aparate, si gantere, si de gym, si de lucrat acasa, si de stretching, si de cardio).

pupic.gif Ness si-i urez de spor muuult!
Nessie
Uite ca a venit si saptamana asta! Am asteptat sa se duca pe la casele lor colocatarii si de azi ma pun pe treaba. Teoretic nu mai am motiv sa mananc seara aiurea. De saptamana viitoare o sa imi reinnoiesc abonamentul la sala si pe cai! box.gif

De dimineata am avut o experienta vizuala neplacuta si mi-a taiat cheful de mancare. bad.gif Am sarit peste micul dejun si inca nu imi este foame. unsure.gif

Pentru pranz am:
- 170g ficatei de pui fierti
- 400g legume inghetate la wok (brocoli, morcovi, telina chinezeasca, ridichii, baby corn)

Cina e inca un mister. Probabil o sa mananc la parintii mei si sper sa aleg ceva bun pentru dieta.

Ganesha, multumesc frumos de site si de pupaturi! pupic.gif Asteptam linkurile viitoare cand ti le amintesti. smile.gif
buretel
Gabic pupic.gif
Am o intrebare, pt o experta wink1.gif
Tu faci antrenament disociat, adica o zi lucrezi partea de sus, o zi alte parti? smile.gif
Eu mi-am creat un program combinat, de max 35 min, in care fac cardio (banda), apoi exercitii pt abdomene, apoi pt picioare, brate si la sfarsit inca un pic de banda. E bine asa? unsure.gif
luchi
No, stiti ce ma gandeam? E un topic cu program de antrenament, si ar fi fain sa scriem acolo ce si cum facem, sa facem ixceingi de pareri, ca asa umblu de nauca prin jurnale sa vad care si ce mai lucreaza.
buretel
CITAT(luchi @ 30-10-2007, 09:58 AM) *

No, stiti ce ma gandeam? E un topic cu program de antrenament, si ar fi fain sa scriem acolo ce si cum facem, sa facem ixceingi de pareri, ca asa umblu de nauca prin jurnale sa vad care si ce mai lucreaza.

salut.gif Gud Aidia!
Nessie
CITAT(buretel @ 30-10-2007, 10:32 AM) *
salut.gif Gud Aidia!

Subscriu si eu!. Ma infatisez acolo dupa ce termina ce am de zis acusica. salut.gif

Ieri am fost sub limita cu mancarea.. sunt multumita ca nu mi-a fost foame si nu am simtit nevoia sa bag ceva aiurea, dar parca e prea de tot.

La cina am reusit sa mananc 4 chiftelute mici din piept de pui si coapte in cuptor + 2 felii graham.

Total
Cal - 900
Fat - 22.7% (22 grams)
Protein - 40.3% (88 grams)
Carbohydrates - 37.0% (81 grams)

Daily Fiber Intake - 14 grams

O sa incep sa pun si fibrele, ca am constatat ca am probleme la capitolul asta. Ieri m-am scos cu legumele de la pranz, dar au fost... bad.gif

Am incercat aseara sa mesteresc bicicleta, dar nu am reusit decat sa desfac niste suruburi si sa le pun la loc. unsure.gif Nu erau fire deconectate sau rupte si nu am stiut ce sa ii fac, dar clar are ceva. doh.gif Pe langa asta, am si muncit bicla, dar doar vreo 20 de min. blushing.gif
buretel
900 cal? Asa putin? unsure.gif
Dar ce legume "dubioase" ai avut ieri la pranz? )).gif Stai ca am citit mai sus. Ce nu ti-a placut la ele? Ai un broblem cu broccoli, cumva? Asta apropos de discutia de la Luchi )).gif

PS: Am citit pe la subiectul cu antrenamentele, oricum, inca nu am ajuns la sala sorry.gif
Nessie
Primele rezultate au aparut!! cheer.gif Am dat jos 700g, dar inca mai am pana la greutatea de la ticker! grin.gif
Astazi am party cu firma si mergem la Caru' cu bere, asa ca o sa fie cam dezastru alimentatia. doh.gif O sa mananc peste cu cartofi la cuptor, dar sigur o sa fie si aperitiv si desert... blushing.gif O sa consider cheat day astazi si de maine ma cumintesc iar. blum.gif

Buretica, nu mi-au placut telina si ridichea fierte. bad.gif Am cules din compozitie brocoli, morcovii si stiuletii de porumbi. laugh.gif
ina_ceva
Felicitari, Gabi! E un inceput bun!

Distractie placuta diseara, din cand in cand mai merge o zi din asta grin.gif
anca veselie
bravo pt slabeala cheer.gif
suna foarte dragutz sarbatorirea voastra de diseara naughty.gif distractie placuta!
julyalina
felicitari pentru rezultate ! si petrecere frumoasa cu colegii pupic.gif

P.S. mie imi place telina si fiarta si cruda blum.gif ridiche fiarta nu am incercat sad.gif inca tease.gif
buretel
cheer.gif cheer.gif Felicitari Gabicule!! Hai ca stiu eu c-o sa fii cuminte astazi good.gif
Heheheee..Carul cu bere cheers.gif Amintiri wink1.gif

CITAT(Nessie @ 31-10-2007, 11:21 AM) *
Buretica, nu mi-au placut telina si ridichea fierte. bad.gif Am cules din compozitie brocoli, morcovii si stiuletii de porumbi. laugh.gif

shock.gif shock.gif Ridiche fiarta? No way sa mananc asa ceva nono.gif Acum te inteleg biggrin.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 31-10-2007, 11:21 AM) *

Primele rezultate au aparut!! cheer.gif Am dat jos 700g, dar inca mai am pana la greutatea de la ticker! grin.gif

Bravo tie, you're getting there, 700g suna promitator!!! cheer.gif

De ce aveai ridiche fiarta printre legume? Ai peridut vreun pariu? lol.gif lol.gif

Te pupic.gif
May
Felicitari!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Imagine
Nessie
bang.gif vai de capul meu! Am mancat aseara ca dupa razboi! unsure.gif Nu insir ca nu are sens sa va am pe constiinta!

Partea nasoala e ca azi se comanda pizza la serivicu si e "indatorire de serviciu" sa mananc. Nu stiu cat sa consider o felie de pizza veggie cu blat subtire. doh.gif

Partea si mai nasoala este ca am in frigider acasa un tiramisu. sorry.gif

pray.gif de as trece cu bine peste ziua asta.

Si ca sa mai spal din pacate, jiur pe rosu ca azi ma duc la sala. blushing.gif
julyalina
'neatza gabitzule hug.gif daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca eu am descoperit ca uneori mananc si 2000 de kcal doh.gif asa ca... te inteleg si cu pizza, si cu tiramisu drool.gif

baga sala nitzel ca sa mai scapam de efecte smile.gif
Nessie
CITAT(ganesha @ 31-10-2007, 08:50 PM) *
De ce aveai ridiche fiarta printre legume? Ai peridut vreun pariu? lol.gif lol.gif

Te pupic.gif
lol.gif Nu, mai, asa era punga cu legume inghetate. Am luat-o si am dat cu ea in wok, alte pregateli nu am facut. grin.gif
julyalina
da' ce punga minune ai luat ? ca eu nu am vazut prin magazine asa ceva ...
Nessie
huh.gif Nu mai stiu ce marca era, dar era la reduceri in Carrefour. Cred ca de asta era la reduceri. tease.gif
crissy
cheer.gif Ce bine ca in sfarsit au aparut rezultatele! Dupa cat timp? Felicitari.
ganesha
Auzi, da' poza cu tine in catzel ai? naughty.gif Vrei calorii la pizza veggie? Eu le am, pizza mea e de o maninc de obicei e de la Pizza Pizza, dar ma uitasem de curi intr-o vreme si la alte firme la info nutritionale si parca nu sint diferente ATIT de mari incit sa-ti dea totalul peste cap. Uite aici infourile lor nutritionale, sint 2 veggie - una mediteraneana (asta e cu mozzarella si dovlecei) si una garden. Ei, vezi tu pe-acolo. Eventual poti salva link-ul pentru ocazii viitoare ( devil.gif ).
Spor pupic.gif
buretel
Sooo, ai fost la sala? grin.gif
Nessie
De cateva zile ma simt sub asediu la munca! Simt ca trag toti de mine, dar o scot eu la capat, ca mai e putin. dry.gif

Buretel, atunci nu am fost la sala pentru ca am plecat de la munca la 8 si nu mai aveam timp. Nici nu pot spune cand ajung, ca iar imi e ca promit si nu pot sa ma tin de promisiune. sorry.gif

Sunt in criza de idei si de timp si acasa...sau asa ma simt. Cand ajung pe la 8:30 mi-e foame, dar nu am chef sa gatesc si nici nu am in drum un magazin de unde sa cumpar ceva. Aseara am mancat o felie de paine cu o felie de branza si 4 felii subtiri de vedeai prin ele de salam. blushing.gif

O sa scotocesc dupa retete gustoase si sanatoase, ca stiu ca stiu, dar nu imi vin acum ideile. unsure.gif

Ganesha, multumesc de link pupic.gif . Mi-a fost util. Nu am poze cu catel, dar am fost doar mazgalita pe fata si cu parul prins, nu mare lucru. laugh.gif
Nessie
M-am mobilizat ieri cu mancarea! grin.gif Mi-am umplut frigiderul si de azi sunt in schema. Am la pranz 250g spanac cu pulpa de pui (vrabie mai bine zis dry.gif ) pe gratar.

Am luat carne tocata de pui si m-am apucat de dimineata de infasurat la niste sarmale dietetice. laugh.gif Sa vad daca se prinde al meu ca sunt mai slabe. cool.gif Am cantarit to ce am bagat in ele si o sa impart la numarul de sarmale, chiar daca nu sunt aceeasi marime, macar orientativ sa stiu cat are o sarma... Mai am in plan niste racitura pentru weekend daca nu apar alte chestii in program.

Cu sportul e durere in schimb! doh.gif Nu stiu unde sa ma duc. Vreau aparate, iar sala la care mergeam inainte si era aproape de serviciu s-a ramolit. sad.gif Nu mai au aparat de piept/spate, fese... De fapt daca ma mai duc acolo ma duc doar pentru banda si gantere si parca nu se merita dry.gif Am mai ochit o sala in Crangasi, o sa o cercetez cat de curand. naughty.gif

Oh, yes! yes.gif Din primavara astept sa termine sala Genesse din Crangasi! Am intrebat acum si cica s-a deschis de 3 saptamani. Au program de la 7:30 yahoo.gif . Maine sper sa ajung acolo.

Pentru cei interesati pun lista de preturi si programul, pentru ca nu o poti obtine decat daca ii contactezi:
Imagine
buretel
Ieee, Gabicule, ce mobilizare dom'le!! cheer.gif cheer.gif Brava, ma bucur tare!
Imi place meniul tau de azi, si ideile pt sport pupic.gif pupic.gif
Ai avut timp de dimineata sa infasori sarmale? dry.gif Eu ma tarai la 8.15 din pat, si la 9 tre' sa ajung la servici, la mine e Rush Hour in fiecare zi lol.gif

PS: Ce tare, au lectii de autoaparare grin.gif As face si eu grin.gif
_noni_
ce faci? mi-e dor de tine! pupic.gif sa ai multa ambitie si o sa vezi ca vor fi si rezultate.

la noi se mananca la pranz numai de la city grill si mi s-a facut deja greata de mancarea grea a alora. de fapt de cateva zile, desi mor de foame, nu prea pot sa pap nimic...

aici bucataria e comuna la mai mult de 100 de persoane si nici inainte nu aduceam eu pachetel, dar acum?!

n-am nicio idee ce sa mananc la pranz, dar mi-ai facut pofta de legume w00t.gif

}{
Nessie
CITAT(buretel @ 07-11-2007, 11:10 AM) *
Ai avut timp de dimineata sa infasori sarmale? dry.gif Eu ma tarai la 8.15 din pat, si la 9 tre' sa ajung la servici, la mine e Rush Hour in fiecare zi lol.gif

PS: Ce tare, au lectii de autoaparare grin.gif As face si eu grin.gif
Eu ma trezesc la 7:30, dar la serviciu plec din casa pe la 9:45. grin.gif Oricum, am inceput sa infasor la sarmale, dar continui deseara.
Si pe mine ma batea gandul la cateva lectii de autoaparare. naughty.gif

CITAT(_noni_ @ 07-11-2007, 11:16 AM) *
ce faci? mi-e dor de tine! pupic.gif sa ai multa ambitie si o sa vezi ca vor fi si rezultate.

la noi se mananca la pranz numai de la city grill si mi s-a facut deja greata de mancarea grea a alora. de fapt de cateva zile, desi mor de foame, nu prea pot sa pap nimic...

aici bucataria e comuna la mai mult de 100 de persoane si nici inainte nu aduceam eu pachetel, dar acum?!

n-am nicio idee ce sa mananc la pranz, dar mi-ai facut pofta de legume w00t.gif

}{
pupic.gif Si mie mi-e dor de tine. sad.gif Nici pe mess nu mai intri, nici pe la tine in jurnal... Poate ne mai vedem si noi.

De ce mananci numai de la City Grill? Eu m-as duce la Spring si mi-as lua salata de exemplu. biggrin.gif
_noni_
ma mai duc si la spring si-mi iau salate, dar parca mi s-a luat si de alea, nuj ce am, sunt intorsa rau cu mancarea de la bb-ul mic. mi-e pofta de ceva, si cand il am in fata nu mai pot manca.

as manca cel mai mult rosii si castraveti, dar nu pot sa traiesc numai cu astea huh.gif

}{
julyalina
LA MULTI ANI Gabitzule ! pupic.gif

Imagine
Sexymom
LA MULTI ANI ,MULTA SANATATE SI MULTA FERICIRE TOATA VIATA
Pisik
La Multi ANI Ness pupic.gif
anca veselie
LA MULTI ANI!!!! si multa putere pentru a-ti indeplini visele! pupic.gif
May
LA MULTI ANI!!! cheer.gif
Nessie
Multumesc mult, fetelor! pupic.gif Va pup pe toate si va iubesc! hug.gif
buretel
La Multi Ani draga Gabicule pupic.gif give_rose.gif
luchi
La multi ani Gabicule drag! floare.gif floare.gif
Nessie
Multumesc, dragutelor! pupic.gif give_rose.gif
Andreea-Rodica
La multi ani, sanatate (ca e foarte importanta), fericire si numai bucurii! Si spor la bani, ca vorba bunicii mele "sanatatea goala e jumatate boala".
bpaula
give_rose.gif pupic.gif party.gif band.gif flowers1.gif bday.gif
ina_ceva
La multi ani, Gabi! Multa fericire, sanatate si spor in toate, sa fii iubita!
amalia0701
pupic.gif
La multi ani!
De ce nu raspunzi la telefon de ziua ta? tease.gif
hug.gif give_rose.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 09-11-2007, 10:38 AM) *

pupic.gif
La multi ani!
hug.gif give_rose.gif

Multumesc mult! pupic.gif

Sorry..nu am vazut apel de la tine. Am avut multe sedinte ieri si aveam 4-5 apeluri pe telefon. wacko.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 09-11-2007, 12:14 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 09-11-2007, 10:38 AM) *

pupic.gif
La multi ani!
hug.gif give_rose.gif

Multumesc mult! pupic.gif

Sorry..nu am vazut apel de la tine. Am avut multe sedinte ieri si aveam 4-5 apeluri pe telefon. wacko.gif

Am sunat de pe fix!

Vroima doar sa iti spun ca te iubesc si sa te pup pupic.gif
buretel
Neatza Gabicule pupic.gif
Imagine
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 09-11-2007, 11:17 AM) *
Am sunat de pe fix!

Vroima doar sa iti spun ca te iubesc si sa te pup pupic.gif
Sarumana! salut.gif Am receptionat mesajul si intorc iubirea si pupicii! pupic.gif wub.gif Sa stii ca inca astept semnal de la tine cu vizita aia. biggrin.gif

Mi-e pofta de mancaruri aiurea. cry.gif Ma plang si eu aici, ca nu am unde...as manca numai ingrasacioasa si mai ales SEARA. bad.gif Ieri, sa imi mai treaca din nebunie, m-am dus prin magazine sa imi caut cizme, bluzite, pantaloni...ce s-o lipi de mine. unsure.gif Tare fericita sunt ca am reusit sa iau 2 bluze frumoase si ieftine si mi-am luat 2 perechi de pantaloni de trening. grin.gif Deci sunt pregatita pentru sala...Cheful mai astept sa vina acum. laugh.gif

Azi ies cu al meu la restaurant si apoi la film. sorry.gif Nu raspund pentru faptele mele culinare din seara asta, asa ca va rog nu intrebati. tease.gif

CITAT(buretel @ 09-11-2007, 11:20 AM) *

Neatza Gabicule pupic.gif
Imagine
lol.gif Simpatic foc animalutul! Exprima exact starea mea de spirit de dimineta. blum.gif
buretel
Eu mananc mere calite pe foc, cu miere si muuulta scortisoara, si imi trece pofta de dulce wink1.gif
Fain ca ai fost la shomping, n-am mai umblat de saptamani bune, ca sa nu zic luni sad.gif
Ai grija ce faci in seara asta bataita.gif biggrin.gif Da' te iert, ca ti-ai luat lucruri pt sala cool.gif

CITAT(Nessie @ 09-11-2007, 11:29 AM) *
lol.gif Simpatic foc animalutul! Exprima exact starea mea de spirit de dimineta. blum.gif
wub.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.