Eu tocmai am terminat de facut mancare pt maine: mancarica de mazare cu piept de pui si inimioare

. Ador inimioarele de pui pe cand ficatul nu imi place

. Seful lui socrela are un jder in curtea firmei caruia ii da ficatei de pui. Norocul meu este ca pe socrela a picat ``cumpararea ficateilor zilnic`` asa ca ea ii cumpara seara si imi opreste mie toate inimile

( nu stiu ce cantitate cumpara dar in fiecare seara gasesc cate 8-10 inimioare in frigider pe care le folosesc la diferite mancaruri). O portie generoasa si pe saturate din minunea mea de mancare are 7 p
Mai nou, am renuntzat la a face mancare pt mine si separat pt iubi. Acum mananca si el ce mananc eu, ca oricum mereu il prindeam cu nasul in oala mea la mancare dietetica

in loc sa isi manance minunatiile lui ingrasacioase la care eu salivam

. E mai bine asa, mancam amandoi sanatos. Am vrut sa ii cumpar muschi de porc acum 2 zile si a zis ca prefera pieptul de pui ca este mai usor ( el care era ``porcos`` rau

) si nu a facut nici un moft cand i-am schimbat cola lui de toate zilele cu una fara cofeina ( tot rau e, dar e dependent de cola

), nu isi mai cumpara paine alba, ci mananca paine integrala ca si mine, asa ca suntem pe drumul cel bun. Ok, recunosc ca sunt mai mari cheltuielile si nu ne dau nici banii afara din casa, dar sanatatea inainte de toate

.
Astazi trebuie sa marturisesc drag jurnal, draga mea
Nessie si dragi cititori ca voi face burgeri pt cina, in semn de ramas bun ( pe naiba, ii fac ca mai am doua bucatii de carne dintr.acelea speciale pt burger si daca nu le fac sa le mancam sa scap de ele din frigider o sa fiu obsedata cu gandul ca le am) dar de maine nu mai fac si sunt gata de raport cu papa sanatoasa

.