Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
aki
Gabit tu cum de ai trecut la WW,parca erai o mare adepta la Monti?
Nessie
S-a dus tickerul meu frumus cu kile putine! crying.gif Am revenit la purcica shucks.gif

CITAT(alandana @ 02-08-2006, 12:59 PM) *
Telemeaua de vaca - e grasa - as zice 50 g - 3.5 p. sad.gif
wow! cam mult! Nici nu stiu daca au fost 50g ca nu am cantar. A fost un dreptunghi cat 2 degete puse unul langa altul.

CITAT(aki @ 02-08-2006, 01:00 PM) *
Parca am zis pe aici pe undeva ca imi vine greu cu Monti sa gatesc separat pentru mine si pentru iubi... plus ca de cele mai multe ori nu mananc acasa si nu stiu ce contine exact mancarea, daca e Monti sau nu. sad.gif
alandana
CITAT(Nessie @ 02-08-2006, 01:04 PM) *

S-a dus tickerul meu frumus cu kile putine! crying.gif Am revenit la purcica shucks.gif

CITAT(alandana @ 02-08-2006, 12:59 PM) *
Telemeaua de vaca - e grasa - as zice 50 g - 3.5 p. sad.gif
wow! cam mult! Nici nu stiu daca au fost 50g ca nu am cantar. A fost un dreptunghi cat 2 degete puse unul langa altul.

CITAT(aki @ 02-08-2006, 01:00 PM) *
Parca am zis pe aici pe undeva ca imi vine greu cu Monti sa gatesc separat pentru mine si pentru iubi... plus ca de cele mai multe ori nu mananc acasa si nu stiu ce contine exact mancarea, daca e Monti sau nu. sad.gif

Un cub de cam 5/5/5 cm are 50 g. Cel mai bine e sa iti cumperi cantar, altfel cam pierzi vremea cu WW si apreciatul ( asta am facut eu tot anul trecut)

Si incearca sa elimini branzeturile - sunt prea mari consumatoare de puncte in volum foarte mic. calciul il iei din iaurturi degresate, branza degresata ( daca gasesti - eu nu reusesc)
Proteine - din ou, peste, iaurt, carne slaba de pui.
Evita ( sau mai bine elimina) mezelurile - in primul rand ca cer paine si in al doilea rand sunt greu de apreciat - nu au informatii pe ele)
Mananca cat mai multe legume proaspete ( la fiert exista tendinta de a adauga ulei, smantana, etc)
Nessie
Cubul meu a avut cam 5/2/2 asa ca o sa pun 2p. Cred ca ai dreptate cu cantrul. Ar trebui sa-mi cumpar, dar nu am vazut decat la 1mil. cry.gif

Bune sfaturile tale! Sar'na! pupic.gif O sa incerc sa tin cont de ele macar la masa de seara cand mananc acasa.
alandana
CITAT(Nessie @ 02-08-2006, 01:09 PM) *

Cubul meu a avut cam 5/2/2 asa ca o sa pun 2p. Cred ca ai dreptate cu cantrul. Ar trebui sa-mi cumpar, dar nu am vazut decat la 1mil. cry.gif

Eu am luat unul care nu electronic - e mai brut - nu apreciaza chiar la grame - dar oricum imi ofera o idee mai buna despre ce mananc. Cel care il folosesc si la prajituri. Cantaresc cantitati putin mai msari si le impart pe portii. Si mie mi se par cam scumpe cantarele electornice( plus ca dupa o vreme te obisnuiesti sa apreciezi si nu mai ai nevoie de el)
Nessie
De asta nu am vrut nici eu sa dau banii pe el plus ca am o bucatarie f mica si e deja foarte aglomerata. Cantarul mai lipsea de acolo. doh.gif Eu pana acum cumparam carnea, mezelurile, branza din supermarket si e cantarita deja bucata mare. Eu doar o impart in unele mai mici si socotesc cate puncte are fiecare. Branza de ieri am luat-o e la piata si nu stiu. unknw.gif
aki
Doamne mi-as esi din minti cu atita cintarit si numarat tot ce bagi in gura. doh.gif
Eu incerc sa am alimentez sanatos.Pinacind... rolleyes.gif
Nessie
2.02.2006
Mic dejun:
-2 cremvusti din piept de pui + o felie de paine - 9p bang.gif

Pranz:
-ciorbita de pui cu taitei - 1,5p
-mancare de mazare - 3p

Cina:
-salata de vinete cu maioneza cry.gif - 5p
-paine - 4p

sper ca am calculat bine la cremvusti. In lista scria 8p/100g, dar ai mei aveau mai putin si erau doar din piept de pui, fara grasime. eusa_think.gif

Pentru ca am sarit calul cu cina, mai am din punctele pentru weekend doar 3.5. doh.gif

EDIT: modificare meniu
alandana
CITAT(aki @ 02-08-2006, 01:32 PM) *

Doamne mi-as esi din minti cu atita cintarit si numarat tot ce bagi in gura. doh.gif
Eu incerc sa am alimentez sanatos.Pinacind... rolleyes.gif

Nu e chiar asa - eu imi pregatesc totul de dimineata - atunci scot cantarul din sertar si cantaresc. Iau la servici ce e de luat la servici , si restul le pregatesc cand ajung seara acasa.

Aki - sa-ti povestesc cum m-am ingrasat eu cand m-am lasat de fumat. M-am lasat oarecum silita de imprejurari - am avut o ruptura de anevrism si am fost operat ape creier. Dupa operatie mi-a fost interzisa cafeaua si alcoolul pentru 3 ani. Cum la mine tigara era legata de cafea - am renuntat si la tigara. Doctorul mi-a spus sa consum cat mai multe cereale. Asa ca mancam cate o cutie de Vitalis cu iaurt si cate 1 kg de mere pe zi. Asa m-am ingrasat in 3 luni - 6 kg ( nu cu cioco, nu cu inghe) . Restul de la 58 la 61 le-am pus incercand diverse cure de slabire. blushing.gif
Ramy
Hop si io pe la tine floare.gif Bine te-am gasit frumusik hug.gif
Nessie
shucks.gif Wow! Bine ca ai trecut peste problemele care le-ai avut! cand te gandesti la cate se pot intampla, ca vrem noi sa slabim cate kile e deja un fleac! sad.gif

Faza cu ingrasatul de la cateva cure de slabire o cunosc si eu. cry.gif

CITAT(Ramy @ 02-08-2006, 02:21 PM) *
Hop si io pe la tine floare.gif Bine te-am gasit frumusik hug.gif
Ramy! pupic.gif Ce ma bucur sa te vad! Ce mai faci iubita? De mult nu ne-am mai conversat. hug.gif Ma bucur tare ca ai aparut!
aki
Eu nu stiu de la ce m-am ingrasat,cred ca de la sarcina grin.gif
himere2005
nu mai am rabdare sa citesc tot din urma, dar te salut si iti spun ca esti o scumpa, simpatica rau, cu tot cu mita ta de la avatar laugh.gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 03-08-2006, 08:54 AM) *
nu mai am rabdare sa citesc tot din urma, dar te salut si iti spun ca esti o scumpa, simpatica rau, cu tot cu mita ta de la avatar laugh.gif
hug.gif Sar'na! Multumesc de vizita! pupic.gif Mi-am pus mata mancacioasa sa se ingrase ea, nu eu. devil.gif
Nessie
Aseara nu m-am tinut de planul meu cu salata de rosii decat in parte! doh.gif Am mancat salata, dar de vinete (cu maioneza) tease.gif Mi-am modificat meniul de ieri sa corespunda cu realitatea.

Mi-am propus sa incep sa mananc iar dimineata si mai ales sa mananc ce trebuie asa ca am inceput cu
-iaurt 0,1% si cereale Fitness - 3p

Ma uit pe lista de la catering sa vad ce am comandat pentru azi si revin cu punctajul pentru pranz.
aki
Pacat ca aici la noi in Basarabia nu pot gasi iaurt de 0.1 %.Asta nu e chefir degresat?
Nessie
Nu e chefir, e doar iaurt. Chefirul are multa grasime din cate stiu eu.
alandana
Nu exista produse Danone in Basarabia? Eu am fost in Ukraina in ianuarie si aveau toate produsele Danone pe care le avem si noi.
Eu de cateva zile nu am mailuat iaurt degresat - mi-am cumparat Iaurt de baut de la Danone - are 44 cal ? 100 ml si 2.2 g grasimi? 100 ml iar borcanul are 370 g. Este foarte, foarte gustos si pana la urma nici nu are chiar atatea calorii. Majoritatea iaurturilor cu 0.1% sunt cam acre si aspre la gust.
aki
CITAT(Nessie @ 03-08-2006, 12:07 PM) *

Nu e chefir, e doar iaurt. Chefirul are multa grasime din cate stiu eu.

Pai iaurtul nu are zahar?Chefirul nu are grasimi e degresat rolleyes.gif

CITAT(alandana @ 03-08-2006, 12:10 PM) *

Nu exista produse Danone in Basarabia? Eu am fost in Ukraina in ianuarie si aveau toate produsele Danone pe care le avem si noi.
Eu de cateva zile nu am mailuat iaurt degresat - mi-am cumparat Iaurt de baut de la Danone - are 44 cal ? 100 ml si 2.2 g grasimi? 100 ml iar borcanul are 370 g. Este foarte, foarte gustos si pana la urma nici nu are chiar atatea calorii. Majoritatea iaurturilor cu 0.1% sunt cam acre si aspre la gust.

Este ceva de la Danone,dar nu te poti apropia din cauza preturilor blushing.gif .Cum arata iaurtul de 0.1 %? wacko.gif
alandana
Cum adica cum arata iaurtul? ca orice iaurt - alb. Cel de la Danone - are si ambalasul alb ( nu albastru). Dar trebuie sa scrie pe ambalaj continutul in grasimi.
La chefir scrie cate cal are si cate grasimi?
aki
Am avut in veder cum arata ambalajul blushing.gif sorry.gif
Nessie
Am mai mancac ca gustare o piersica medie. drool.gif Buna rau!

La pranz am comandat saptamana trecuta sandvis cu snitel de pui! bang.gif A fost o chifla in care era un snitel mic si o felie de cascaval; am dat la o parte capacul chiflei si am economist 2p biggrin.gif .

-snitel - 3p
-cascaval - 2p
-painea 1,5
May
Nessie cauti o partenera de suferintza pusa pe treaba? blushing.gif Ma ofer eu daca ma primesti give_rose.gif

Am slabit asa de frumos din februarie pana acum si acum parca ma cam culc pe o ureche si imi zic: hai sa mananc o inghetzata ca si asa am slabit n kg, merit macar atat. Si uite asa o inghetzata azi, una maine si hop ma trezesc ca nu mai slabesc si stagnez. Cred ca din cauza ca am devenit prea permisiva cu mine si nu mai sunt asa de stricta cu punctele, de 2 saptamani cand am 84.9 cand 86 in cap ( ca azi dimineatza sad.gif ). Acum vreau sa ma apuc serios de tot de treaba, dar mi-ar trebui o colega cu care sa ma trag de urechi, sa ma sfatuiesc, sa ne controlam una pe alta. Cum nu sunt in stare sa tin un jurnal singura, poate ma primesti la tine blushing.gif . E timpul sa spun inca o data: VREAU SA FIU SLABA SI VOI FI! IN VARA ANULUI 2007 VREAU SA ARAT BETON dry.gif mad.gif

Astept cu nerabdare raspunsul tau hug.gif
Nessie
Ce bine imi pare, May! cheer.gif Cum sa nu te primesc? De cand te asteptam! )).gif

Ai grija ca o sa incep cu bataita.gif daca sari calul la inghetata si te astept sa-mi faci la fel ca sigur o merit! baby.gif

Te pup si te astetp! pupic.gif
May
Multumesc, stimata domnisoara floare.gif . De maine promit ca dau raportul si ca o sa fiu cuminte, mai ales cu obsesia mea pt inghetzata dry.gif parca am un pitic pe creier care striga: INGHETZATA!! L-as Imagine

O sa fiu cu ochii pe tine si sper sa nu calci stramb caci uite ce te asteapta Imagine Glumesc, nici chiar asa lol.gif

Te pup dulce pupic.gif
bubbles
ce fcaeti fetele ...eu rau...k am amncat niste fursecuri...cred ca 7...si niste covrigei sarati...oare 1 fursec are mai mult de 1p? sad.gif
May
Buna andreea, nu cred ca are mai mult ... acum depinde si cat de mare era, sau daca era simplu sau cu cioco dry.gif
bubbles
fursecuri simple micute...am zis ca tot are cam 5-6 p sad.gif
May
Eu cred ca e ok sa pui acum un punct pt fiecare si alta data sa te feresti de ele, precum si de alte alimente la care nu stii punctajul hug.gif
bubbles
ms mult may..oricum si cu fursecuri cu tot nu am depasit punctajul
May
Nu ai depasit punctajul dar gandeste-te cata hrana sanatoasa putei manca in locul fursecurilor blum.gif mmm Gratar de pui cu cartofii WW si o salata mare sau 7 fursecuri? dry.gif E decizia ta pupic.gif
bubbles
asta asa e...
ati vazut cu saracii baieti handbalisti...off doamne
May
Eu nu am vazut, care e treaba? huh.gif
bubbles
3 elevi...handbalisti...cu varste intre 15-16 ani au murit in drum spre casa intr`un microbuz sad.gif
May
Pacat... am mai auzit de un caz, ieri parca, un cuplu de tineri care aveau o fetitza de cateva luni au facut accident pe drum spre Ro, ei venind in vacantza din Germania. Femeia si copila au murit...
May
Eu tocmai am terminat de facut mancare pt maine: mancarica de mazare cu piept de pui si inimioare blum.gif . Ador inimioarele de pui pe cand ficatul nu imi place dry.gif . Seful lui socrela are un jder in curtea firmei caruia ii da ficatei de pui. Norocul meu este ca pe socrela a picat ``cumpararea ficateilor zilnic`` asa ca ea ii cumpara seara si imi opreste mie toate inimile yahoo.gif ( nu stiu ce cantitate cumpara dar in fiecare seara gasesc cate 8-10 inimioare in frigider pe care le folosesc la diferite mancaruri). O portie generoasa si pe saturate din minunea mea de mancare are 7 p smile.gif

Mai nou, am renuntzat la a face mancare pt mine si separat pt iubi. Acum mananca si el ce mananc eu, ca oricum mereu il prindeam cu nasul in oala mea la mancare dietetica dry.gif in loc sa isi manance minunatiile lui ingrasacioase la care eu salivam dry.gif . E mai bine asa, mancam amandoi sanatos. Am vrut sa ii cumpar muschi de porc acum 2 zile si a zis ca prefera pieptul de pui ca este mai usor ( el care era ``porcos`` rau w00t.gif ) si nu a facut nici un moft cand i-am schimbat cola lui de toate zilele cu una fara cofeina ( tot rau e, dar e dependent de cola dry.gif ), nu isi mai cumpara paine alba, ci mananca paine integrala ca si mine, asa ca suntem pe drumul cel bun. Ok, recunosc ca sunt mai mari cheltuielile si nu ne dau nici banii afara din casa, dar sanatatea inainte de toate wink1.gif .

Astazi trebuie sa marturisesc drag jurnal, draga mea Nessie si dragi cititori ca voi face burgeri pt cina, in semn de ramas bun ( pe naiba, ii fac ca mai am doua bucatii de carne dintr.acelea speciale pt burger si daca nu le fac sa le mancam sa scap de ele din frigider o sa fiu obsedata cu gandul ca le am) dar de maine nu mai fac si sunt gata de raport cu papa sanatoasa salut.gif .
May
Oricum burgerul are doar 5 p sa nu credeti ca mananc cine stie ce bomba cu calorii
- carnea 3p
-cateva felii de rosie 0p
-putina salata 0p
-cateva rondele de ceapa 0p
-o felie de cascaval feliat 1p
-2 lgt de maioneza light 1p
-cateva feliutze de castravete murat 0p ( stiu ca are zahar dar la cateva feliutze cred ca e inconsiderabil)

Deja imi ploua in gura doh.gif
Nessie
)).gif Ce te-ai scos cu inimioarele!Suna bine mancarica ta! Mazarea epreferata mea eat.gif

Sunt cam suaprata pe mine, ca am amancat o shaorma si am baut 2 Santal, dar le calculez maine la puncte ca acum sunt mad.gif .

Va pup fetele si ne vedem maine! pupic.gif

Mi-am amintit! Am facut si eu un lucru bun azi: am baut 2l de apa + ceai masurat, nu din ochi! De obicei beam doar un ceai si o cafea. Sper sa ma tina si maine!
aki
Salut si pe la voi.As vrea sie u cu voi in echipa,dar eu stau rau cu mate si nu vreau sa numar tease.gif
Nessie
Intru putin inainte sa plec la serviciu si am zi sa va salut! hi.gif
Rodica, e mai greu primele 3-4 zile apoi vine de la sine. Citeste materialele si incearca sa numeri ce ai mancat pana acum. te mai ajutam si noi! Stiu ca te descurci daca vrei, ca esti inginer! biggrin.gif
aki
Nu inca nu sunt pregatita pentru numarat. blink.gif
Nessie
Hai sa socotesc nebunia de aseara sa vad ce am de recuperat! sad.gif
Pentru shorma:
-lipie - 2p
-cartofi - 3p
-sos - 2p
-carne - 1p

huh.gif Atat? Doar 8 p? blink.gif Help daca am gresit!

-2 Santal - 3p

11 puncte deci! doh.gif

Dupa ca m-am uitat in urma, vad ca sunt la zi cu punctele, ceea ce e binisor! wacko.gif Nu mai am nimic pentru weekend, deci sa fiu cuminte!
aki
Iti permiti si saorma? blink.gif
julyalina
buna nessie! hug.gif
vad ca tot cu ww umblii pupic.gif
Nessie
Ma fac si eu... Mai mult ma dau in barci, nu vezi? Shaorme,sucuri! bang.gif

hug.gif multumim de vizita!
May
Imagine

Nessie ne-am dat aman2 in barci aseara, dar de azi o sa fim fetitze cuminti, nu? Imagine

Am observat ca mananci f putin, in jur de 11-12 puncte. Sper ca asta e doar temporal ca sa recuperezi vre-o prostie, nu ca asa mananci de obicei! Imagine. Stii bine ca nu ai voie sa mananci sub 17 p ( parca la tine in materiale am vazut 16p, dar acum sunt 17p) caci pe termen lung iti vei face f mult rau. Daca nu ma crezi, intreab-o pe michelle ca iti scoate ea din cap ideea asta sad.gif

Sa afisez si eu ce am sa mananc azi ( si exact asta am sa mananc! mad.gif ca altfel doh.gif ):

Meniu 4.08.2006

MD: omleta ( 2 oua cu marar), o rosie, 3 feliutze paine integrala = 4+0+1= 5p

G: iaurt cu piersici 0% fat= 1p

P: o portie mancarica de mazare, salata de rosii si ceapa, 3 feliutze paine integrala=7+2( 1 puncte pt linguritza de ulei de masline si 1 p pt ca depasesc ratia de legume)+1= 10p

G + C: pepene cat incape= 1p ( depasirea ratiei de fructe)

Total: 17 p ( cam putin dar trebuie sa recuperez din prostii )

P.S.: am voie 22 de puncte pe zi

Mentionez ca painea integrala : 3 felii= 30 gr

Una peste alta, ieri ma vaitam ca sunt 40 de grade si azi noapte au fost 27. Cum m-am invatzat la temperatura blestematilor, la 27 de grade tremuram aseara din toate incheieturile si nu aveam decat un cearceaf ca sa ma invelesc. Eram atat de obosita incat imi dadeam seama ca mi-e frig dar nu ma puteam scula din pat sa iau o patura blink.gif . Naspa situatie dry.gif
Nessie
Nu mananc putin decat pana la pranz! Seara parca nu ma mai pot opri! sad.gif Alaltaieri si ieri am mancat de 22p (ar trebui 19). Nororc ca am de luni mai multe ramase!

Ia zi, tu, ce ai mancat aseara? devil.gif
luchi
Nessie, poate ar fi bine sa mananci mai mult la pranz, sau poate sa introduci o gustare intre pranz si cina? Neah, ce tot vorbesc, tu stii toate chestiile astea! :lol2

pi.es. mai mananci ceai cu cereale integrale? biggrin.gif
Nessie
Ceai cu cereale? )).gif uau, ce vremuri! Sper sa nu mai revina perioada aia! Macar acum am aproape de serviciu un restaurant si fug acolo sau comand ceva cand am de lucru si imi e foame.

Cu gustare intre pranz si cina zici? sorry.gif Eu tot sper sa mananc mai putinel si nu vreau sa imi consum punctele din timpul zilei, ca ajung acasa mai tarziu si fac tampenii!! Ce, sa-l las pe iubi sa-i creasca numai lui burta? lol.gif Il ajut la cartofi prajiti, sucuri, chipsuri si ale alea. :mellow:

Ca gustare mananc fructe. 1-2 piersici.
May
Aseara am mancat un burger Imagine

Incearca sa ai un mic dejun copios, apoi o gustarica pana la pranz, un pranz normal... si o cina usoara... daca mai poti o gustare si inainte de cina e excelent. Dar cum zicea si luchi, deja stii toate astea, aplica-le! pupic.gif

Apropo de chipsuri.. acum o saptamana am aflat ca abaterea mea din weekend pe care mi-o permiteam, adica o punga de chipsuri, are 50 DE PUNCTE. Asa ca adio....
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.