Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Pisik
Nessie, si eu experimentez pofte nebune si ciudate seara, aseara am cam sfeclit-o; in rest mi-e f foame si mai si cedez la tampenii (ca azi, la covrig). O fi ceva in aer, ca in capu nostru sigur e

Sa porti sanatoasa lucrusoarele pupic.gif
luchi
CITAT(Nessie @ 09-11-2007, 11:29 AM) *

mi-am luat 2 perechi de pantaloni de trening. grin.gif Deci sunt pregatita pentru sala...Cheful mai astept sa vina acum. laugh.gif

De doua saptamani ies la cumparat de pantaloni de trening si mereu ajung cu altceva acasa lol.gif Da' face bine la psihic (uneori), zau!

Mai iei suplimente? Intreb si io ca sa-mi completez baza de date cu informatii pe care vreau sa le folosesc curand laugh.gif
Nessie
Lucule, face bine la psihic daca reusesti sa cumperi ceve. lol.gif Eram dezamagita ca in Plaza nu am gasit nimic, da' nimc dom'le. huh.gif Norocul meu cu un magazin mai de cartier. grin.gif

Suplimente nu mai iau, ca nici sport nu mai fac. laugh.gif Cand simt ca incep serios sportul, fac bugetul si daca ma incadrez mai iau si buline.
ina_ceva
Sa porti cu placere lucrusoarele cumparate wink1.gif

Ai primit produsele de la Quelle? Cum ti s-au parut?
crissy
Cu intarziere, urez si eu La multi ani fericiti! floare.gif Sa porti cu placere lucrurile achizitionate.
Nessie
Ma simt plina cu de toate si balonata. sad.gif Ieri am mancat niste peste si seara o banana. Parca dimineata era mai binisor, dar nu cu mult.

Dimineata asta am mancat 2 felii de pateu vegetalcu ciuperci si nu gasesc valorile nutritionale... De fapt nu gasesc cum se zice in engleza la pateu. doh.gif E produs romanesc? huh.gif

Meniu de azi arata cam asa:

MD:
- 2 felii de paine cu tarate si pateu vegetal
- 1 banana

Pranz:
- sarmalute de pui light blum.gif
- o felie de paine cu seminte de dovleac

Gustare:
- 1 banana

Cina:
- 1/4 piept de pui afumat cu castraveti murati
- poate un ceai daca nu uit )).gif

La capitolul sport, tot rau stau. sorry.gif Parca s-a scurtat ziua. Nush' cum fac, dar numai dupa 9 ajung acasa si nu am timp de nimic. Aseara am intrat in casa la 22:00 si nici nu am avut chef de biciclit.

M-am gandit si razgandit sa merg la sala dimineata, dar ma lovesc de o problema. Daca merg dimineata, neaparat facut dus la sala, ceea ce implica in plus un prosop mare si un gel de dus. blink.gif Unde sa le bag? Tinuta mea de munca nu se asorteaza cu desaga de sport si nici sa o car toata ziua dupa mine nu imi pica bine. Daca m-as duce la sport seara, as face dus acasa, ca ajung repede, dar seara nu ajung ca tot apar alte chestii de facut. Si tot asa ma invart in jurul cozii. doh.gif Pentru moment am geanta facuta la serviciu, astept momentul oportun sa o tai la sala. tease.gif

CITAT(crissy @ 10-11-2007, 12:36 PM) *

Cu intarziere, urez si eu La multi ani fericiti! floare.gif Sa porti cu placere lucrurile achizitionate.

Multumesc frumos! pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 10-11-2007, 07:10 AM) *

Sa porti cu placere lucrusoarele cumparate wink1.gif

Ai primit produsele de la Quelle? Cum ti s-au parut?

pupic.gif Sarumana!

Cu Quelle a fost o problema... Hainele erau imense. Le-am trimis pe toate inapoi si am primit banii (mai putin taxa de transport). Acum ca stiu cam ce marime mi s-ar potrivi, ma gandesc daca merita totusi, pentru ca mi s-a parut cam slabuta calitatea materialelor. grin.gif
julyalina
mai gabitzule nu mai manca pateu vegetal ca de ala te umflii sad.gif eu ma fac ca balonul cand pap pateu vegetal blink.gif asa ca... nu am mai mancat din asta de vreun an blum.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 13-11-2007, 12:52 PM) *

mai gabitzule nu mai manca pateu vegetal ca de ala te umflii sad.gif eu ma fac ca balonul cand pap pateu vegetal blink.gif asa ca... nu am mai mancat din asta de vreun an blum.gif

Doar de dimineata am mancat. blink.gif Imi place gustul si e sarac la calorii biggrin.gif. Nu am avut probleme in trecut de la el. Poate tie nu iti prieste o marca anume, mai incearca de la alta.
stardust
Nessie, in pauza de pranz nu ai putea sa mergi la sala? Eu asa planuiesc sa fac, nu stiu daca o sa-mi si duc planul pana la capat. Asa poti avea geanta la servici, mergi strict pana la sala si inapoi cu ea (ai putea chiar sa te schimbi de la servici si sa mergi imbracata in haine de sport direct la sala). Nu stiu cat e de departe sala sau daca ai pauza de pranz.

Noi aici nu avem Quelle dar avem ceva asemanator. Asa am muscat-o si eu cu marimile. Eu aici am marimea 38 (as vrea eu sa am aceeasi marime si-n Romania), asa ca mi-am comandat hainele marimea 38-40. Din pacate nu am reusit sa ma abtin sa comand doar un articol ca sa vad cum imi vine, mi-am comandat vreo 6. Pe toate le-am trimis inapoi sad.gif Nu stiu cum e la Quelle, astia aici au marimile 34-36, 38-40... mie 36-38 mi-ar fi bun dar vad ca nu exista blink.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 13-11-2007, 12:13 PM) *

Dimineata asta am mancat 2 felii de pateu vegetalcu ciuperci si nu gasesc valorile nutritionale... De fapt nu gasesc cum se zice in engleza la pateu. doh.gif E produs romanesc? huh.gif

Sincera sa fiu, eu n-am vazut pateu vegetal pe aici. Sint o gramaaaaaaada de produse vegetale, multe si marunte, dar pateu nu. Pateu normal este, exact ca in alte parti, si la conserva, si la "matz" de plastic. Sint tot soiul de alte spread-uri vegetale (gen brinza topita, etcetcetc), dar nu pateu (care am uitat cum se numeste doh.gif ma chinui sa-mi aduc aminte si-ti zic, e un cuvint cu tenta nemtzeasca oricum grin.gif ).
SInt sigura ca ai sa gasesti tu o solutie cu mersul la sala! Spor la toate!!! pupic.gif
Nessie
CITAT(stardust @ 13-11-2007, 01:13 PM) *

Nessie, in pauza de pranz nu ai putea sa mergi la sala? Eu asa planuiesc sa fac, nu stiu daca o sa-mi si duc planul pana la capat. Asa poti avea geanta la servici, mergi strict pana la sala si inapoi cu ea (ai putea chiar sa te schimbi de la servici si sa mergi imbracata in haine de sport direct la sala). Nu stiu cat e de departe sala sau daca ai pauza de pranz.
Asa am facut pe vara cu sala, dar nu mai imi place la sala aia, ca nu mai au aparate. S-a ramolit de tot si ma duceam pentru gantere si banda. huh.gif

La sala unde vreau sa ma duc acum, nu pot intr-o ora sa ma duc, sa lucrez, sa fac dus si sa ma intorc. Fac vreo 20 de minute doar pe drum.

Tot asa e si la Quelle. Eu port aici cam 44 si am comandat la fel, mai ales ca era siteul in romana. Cred ca 40 mi-ar fi venit bine. doh.gif
May
Neatza pupic.gif

Pateu vine din franceza (pate) si, dupa ce am cautat aici, a rezultat ca in engleza se zice pasty. Nu stiu cat de corect e dar merita incercat

Pt problema cu prosopul pt dus la sala... de ce trebuie sa fie unul mare? Cred ca poti sa faci un compromis si sa iti iei unul de dimensiunile celui de fata ca te descurci sa te stergi, iar gelul de dus poate fi pus intr.un recipient mic cat sa folosesti de 2-3 ori, trebuie sa ai pe acasa un astfel de recipient, mostra de la ceva wink1.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 01:19 PM) *

Neatza pupic.gif

Pateu vine din franceza (pate) si, dupa ce am cautat aici, a rezultat ca in engleza se zice pasty. Nu stiu cat de corect e dar merita incercat

Nu i se zice asa, crede-ma pe cuvint, nu exista asa un cuvint pe pateurile din magazin, fie ele la conserva sau la matz de plastic. Cum ziceam in postu' anterior, ma chinui sa-mi aduc aminte - si stiu cum se zice, ca stiu pe cineva care are in casa tot timpul, si chiar ii comentam denumirea... si uite imi scapa de pe limba lol.gif Ce enervante-s fazele astea...
bubbles
Huh huh.gif .Eu stiam de pastry care inseamna pateu .. cele in foietaje wink1.gif
May
Eeeee am incercat si eu, poate nimeream )).gif. Sper sa iti amintesti tu floare.gif

Uitati ce am mai gasit

pateu - pie

pateu din ficat de pasăre - chicken liver pate

pateuri cu aluat franțuzesc - puff pastry

Pie imi traduce pe toate site-urile incercate unsure.gif
ganesha
Ness, am gasit niste valori pe myfooddiary.com la ceva ce ar semana cu pateu vegetal (din pacate are denumirea in franceza la pateu, nu in engleza lol.gif ) E numai la un singura firma, cre'ca numai ei fac lol.gif Uite ti-o scriu imediat!!!

Pe 1/4 pachet de 225 g:
Calorii 130
Grasimi 8
Saturate 1
Colesterol 0
Sodium 330
Carb 10
Fibre 3
Proteine 6
Vitamina A 8
Vit C 2
Calciu 2
Fier 15

Eu prin oras n-am vazut niciodata, si in lista vad ca e doar de la o singura firma... Adaptezi si tu...macar asa, orientativ...
Nessie
CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 01:29 PM) *
Uitati ce am mai gasit

pateu - pie

pateu din ficat de pasăre - chicken liver pate

pateuri cu aluat franţuzesc - puff pastry

Pie imi traduce pe toate site-urile incercate unsure.gif
Asa am gasit si eu, dar nu e asta. doh.gif

Multumesc mult, fetelor, pentru incercari. Inca mai sper ca are valorile trecut pe ambalaj, dar nu o sa aflu decat cand ajung acasa.

May, reusisem sa inghesui niste opinci, pantaloni,tricou, bustiera, ciorapi, prosopel intr-un rucsac de piele si mergea la serviciu. Nici portofelul nu imi mai intra, dar supravietuiam eu. tease.gif

Acum sunt in cautari de genti/rucsaci mai mari care sa mearga si la serviciu. Trebuie sa fie, ca doar nu sunt singura care are nevoie de un geamantan pe post de poseta. )).gif
May
Mai, dar acum se poarta gentile enorme, cred ca stii la ce ma refer... una d-aia ar fi super naughty.gif
stardust
Nici mie nu-mi vine acum denumirea in engleza. In germana parca e ceva de genul Leber sau Leberwurst, in franceza e fois (gras) sau paté. Alte limbi nu mai stiu blushing.gif

Am mancat o singura data pateu vegetal si mi-a placut la nebunie, a fost delicios... si eu infometata la maxim tease.gif
Nessie
Pateul meu vegetal avea valorile trecute. cheer.gif Are vreo 115 cal/100g si eu cred ca am mancat 30. Deci nimic grav biggrin.gif .

Am citit ieri pe aici (cred ca la Neuroni unsure.gif ) numai chestii de paine si cereale si mi s-a facut o pofta de paine cu masline si mi-am facut aseara. doh.gif Am pregatit eu tot si cand sa pun faina integrala vad ca e expirata. mad.gif Nu ma bateti, dar am pus alba ca muream de pofta. A iesit o bunatate de paine. Am pus si cateva ciuperci coapte. )).gif

Dupa ce o termin pe asta am in program paine cu seminte. grin.gif

In rest sunt cam busy la munca si fara chef!

A, si m-am inscris la scoala de soferi! biggrin.gif Maine am testul psihologic. unsure.gif
bubbles
Bafta la scoala de soferi maine Ness.Si eu de cand zic ca o fac doh.gif si nu ma incumet.Oricum pana la primavara nici o sansa.
luchi
CITAT(Nessie @ 13-11-2007, 01:36 PM) *

Acum sunt in cautari de genti/rucsaci mai mari care sa mearga si la serviciu. Trebuie sa fie, ca doar nu sunt singura care are nevoie de un geamantan pe post de poseta. )).gif

La Puma ai incercat? AM vazut zilele astea, vreau si eu sa-mi iau, ceva de genul asta - GEANTA. Ma rog, asta e modelul, pricepi tu. pupic.gif

p.s. In Ct erau si reduceri la Puma laugh.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 14-11-2007, 12:46 PM) *
La Puma ai incercat? AM vazut zilele astea, vreau si eu sa-mi iau, ceva de genul asta - GEANTA. Ma rog, asta e modelul, pricepi tu. pupic.gif

p.s. In Ct erau si reduceri la Puma laugh.gif
yahoo.gif Esti o comoara! Nici prin cap nu imi trecea sa ma uit la Puma. Acum localizez cel mai apropiat magazin si pray.gif poate au reduceri.

Ma hotarasem pana la urma sa ma duc la aerobic sa topai la sala de langa birou, chiar daca nu imi place topaiala in grup. dry.gif Eu prefer fiarele, dar am zis ca decat deloc, e bine si asa.
Sala de langa mine e pe inchidere. doh.gif Sa fie oare un semn sa nu ma mai duc la sala ca o sa slabesc si fara? lol.gif

Localizat Puma! biggrin.gif Deseara imi fac drum in zona.
Eu.
CITAT(stardust @ 13-11-2007, 04:21 PM) *

Nici mie nu-mi vine acum denumirea in engleza. In germana parca e ceva de genul Leber sau Leberwurst, in franceza e fois (gras) sau paté. Alte limbi nu mai stiu blushing.gif

Am mancat o singura data pateu vegetal si mi-a placut la nebunie, a fost delicios... si eu infometata la maxim tease.gif

ma bag si eu neinvitata in discutie blushing.gif

e foie gras; foie =ficat
fois inseamna data, ocazie
foi =credinta

sper ca nu am suparat pe nimeni floare.gif
Nessie
CITAT(Eu. @ 14-11-2007, 02:41 PM) *
ma bag si eu neinvitata in discutie blushing.gif

e foie gras; foie =ficat
fois inseamna data, ocazie
foi =credinta

sper ca nu am suparat pe nimeni floare.gif
Suntem intre prieteni si suntem aici sa discutam, asa ca toata lumea e invitata de la sine si cred ca supararea nu isi are locul intr-un schimb de idei. give_rose.gif

Pup pupic.gif
ganesha
lol.gif AI iesit cu 15 calorii mai ieftin ca te-ai uitat pe pachet (fata de ala de 130 de-l pusesem mai sus) lol.gif Iaca o rosie mare! )).gif
Pofta vine mincind (la topaiala de grup ma refer), mai stii ce pasiuni ascunse descoperi? Merita incercat! Te pupic.gif si spor!
amalia0701
pupic.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 14-11-2007, 03:38 PM) *

pupic.gif
pupic.gif Amalia!

Am fost in Plaza la Puma si sunt suparata. dry.gif Aveau doar 2 modele, una rosu-sangeriu si una roz-bombon si pe langa asta, erau 2 mil. Sa-mi fie cu iertare, dar nu dau atatia bani pe o geanta de mers la sport...

Eu tot sper ca poate la alt magazin or avea gentile alea de pe site si macar la preturile alea...Poate ajung prin Unirii...
aki
Salut Gabit.Am trecut sa te pup si sa vad ce mai faci pupic.gif
Bafta la cautatul gentii pentru sport hug.gif
Ama.ro
Buna, Nessie! floare.gif Ce ai mai facut cu dieta?Mai numeri nutrientii?
Ps: sunt in concediu si profit..fac vizite. biggrin.gif
Nessie
Hello, dragelor! Nu am mai numar nimic in perioada asta, cred ca s-a vazut si din (ne)postarea meniurilor. Ieri am zis sa reincep, dar fara o analiza exacta si a fost ok.

Azi o sa mananc asa:
MD:
- 2 linguri de spanac fiert + o felie de sunca light + 1 ou. Toate amestecate in tigaie
- 1 felie de paine de secara

Pranz:
- o cana de spanac fiert
- o pulpa de pui la cuptor
- o felie de paine de secara

Gustari:
- o para
- o mara

Si mai imi raman vreo 200 cal pe care sa le umplu cu cat mai multe proteine.

Am fost la plimbare ieri prin Cora si m-am ales cu halva d-ai buna. yahoo.gif De la coltul cu "straineze" am luat halva cu fistic cu 12% fibre. w00t.gif Ce gust are, nu va pot spune! doh.gif Am luat 2 lingurite si am aruncat-o in frigi ca daca o lasam pe masa, sigur o terminam.

Nu o gasesc in lista de alimente (am gasit ca i-ar spune "halvah"), dar stiu ca are info trecute pe ea si o sa ma uit acasa.
amalia0701
pupic.gif
Esti o cuminte.
Am vazut ca e tragul de carte la Buc, ce m-as mai vajaiii si io!
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 22-11-2007, 11:22 AM) *

pupic.gif
Esti o cuminte.
pupic.gif Pai, sa te asteptam? grin.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 22-11-2007, 11:26 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 22-11-2007, 11:22 AM) *

pupic.gif
Esti o cuminte.
pupic.gif Pai, sa te asteptam? grin.gif

Nope, mucnesc sambata si am adjunctul in concediu, fondurile secate.......... asa ca din pacate trebe sa satu pe fundul meu.
Nessie
CITAT(Nessie @ 22-11-2007, 10:59 AM) *
Gustari:
- o para
- o mara
Para iese din schema, ca am gasit-o stricata. dry.gif

CITAT(amalia0701 @ 22-11-2007, 11:27 AM) *
Nope, mucnesc sambata si am adjunctul in concediu, fondurile secate.......... asa ca din pacate trebe sa satu pe fundul meu.
Imi pare rau. sorry.gif
mirela
)).gif Ultima cu para a fost buna! Am citit mai sus ca ai fost la cumparaturi prt. un sac prt. gimnastica?E necesar unul de marca?In final acel sac cand ajungi cu el la sala intra in vestiar.Deci nu vad necesitate sa cheltui un sac de bani prt. un sac de marca.Insa ma bucur sa vad atat de cuminitica.Sala, numarat nutrienti.Bravo! pupic.gif
aki
Salut Gabit.Nu ai mai gasit geanta? hug.gif
ina_ceva
CITAT(Nessie @ 13-11-2007, 12:13 PM) *

Cu Quelle a fost o problema... Hainele erau imense. Le-am trimis pe toate inapoi si am primit banii (mai putin taxa de transport). Acum ca stiu cam ce marime mi s-ar potrivi, ma gandesc daca merita totusi, pentru ca mi s-a parut cam slabuta calitatea materialelor. grin.gif

Aceeasi situatie a fost si la mine, am trimis pachetul inapoi si astept banii; mai bine imi cumpar ceva ce pot proba si pot face o legatura calitate-bani inainte sa cumpar.

Spor la orele de condus si bafta la examen!
ganesha
CITAT(Nessie @ 22-11-2007, 10:59 AM) *

Hello, dragelor! Nu am mai numar nimic in perioada asta, cred ca s-a vazut si din (ne)postarea meniurilor. Ieri am zis sa reincep

Si? Cum iti merge? Eu tin pumnii de spor si alte alea pupic.gif Trebuie sa ma adun si eu, ca pauzele lungi si dese nu e bune. )).gif
Nessie
Hello-hello! pupic.gif

Cu mancarea sunt in grafic! Macar atata lucru bun! wacko.gif Cu sportul sunt inca pe tusa. Am reusit sa-mi iau o genuta, de umar, dar sport si doar 200.000. Acum trebuie sa o si testez. )).gif

De cand am inceput scoala de soferi, simt ca nu mai am timp nici sa respir! doh.gif Ma trezesc la 7, ies din casa la 7:45 si intru seara pe la 8 cand trebuie sa mai fac una alta prin casa si trebuie sa invat... devil.gif

Weekendurile trec asa de repede, de nici nu le simt. huh.gif Weekendul asta am stat acasa doar seara si atunci ma simteam obosita, asa ca am vazut un serial (m-a prins "heroes" doh.gif ) si am stat la calculator putin!

De pe 22 decembrie am liber pana pe 3 ianuarie yahoo.gif ! Abia astept sa ma relaxez, dar pana atunci am 2 examene, unul la munca si sa vad cu scoala de soferi... unsure.gif

pupic.gif Va pup si revin cu meniul mai tarziu.
Amazoana
Sa ai spor in tot ce faci si bafta la condus! cheer.gif pupic.gif
bubbles
Bafta la condus si .. o vb de a babuinului :In ziua de azi nu tb sa stii sa conduci, tb sa stii sa te feresti (de toti ... )
Nessie
CITAT(bubbles @ 26-11-2007, 08:37 PM) *

Bafta la condus si .. o vb de a babuinului :In ziua de azi nu tb sa stii sa conduci, tb sa stii sa te feresti (de toti ... )
lol.gif Buna vorba! Asa simt si eu!

Multumesc fetelor! give_rose.gif
Nessie
N-am apucat aseara sa imi calculez meniul, dar ochiometric a fost ok.

Azi avem asa:

MD:
- 45g alune
- o para

Pranz:
- mancare de praz
- 1/2 pulpa de pui
- 2 felii de paine de secara

Cina:
- 3 crackeri subtiri
- 50g branza
- o rosie

Arata cam nasol rezultatul ...huh.gif

Cal: 1000
Fat - 53.2% (58 grams)
Protein - 16.1% (39 grams)
Carbohydrates - 30.8% (75 grams)
bubbles
Ziua ness hug.gif .Cam multe grasimi wink1.gif Eu nu as avea rabdare sa stau sa calculez caloriile laugh.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 27-11-2007, 01:40 PM) *

Ziua ness hug.gif .Cam multe grasimi wink1.gif Eu nu as avea rabdare sa stau sa calculez caloriile laugh.gif

Alunele mi-au stricat socoteala, dar nu ma puteam opri. laugh.gif La calorii e la fel ca la ww, tot trebuie sa aduni. Ba inca e mai simplu ca bagi ce ai mancat pe site si el iti spune socotelile. wink1.gif
bubbles
Mda dar eu .. in nestiinta si nesimtirea mea nu stiu cum sa umblu pe site dry.gif .
Nessie
CITAT(bubbles @ 27-11-2007, 01:53 PM) *

Mda dar eu .. in nestiinta si nesimtirea mea nu stiu cum sa umblu pe site dry.gif .

Am explicat la EU. in jurnal. wink1.gif Incearca si daca nu iti iese, mai intreba-ma ca te ajut.
Sexymom
Te apucasi si tu de tinut covrigiul in mana???? Super, sa speriem taximetristii lol.gif lol.gif poate asa se lasa de meserie, vrei un sfat?? claxoneaza cat de des poti, asa ii enervezi pe toti, devin mai stresati si iau metroul lol.gif lol.gif ramai sngura pe sosele naughty.gif
Nessie
CITAT(Sexymom @ 28-11-2007, 12:21 AM) *

Te apucasi si tu de tinut covrigiul in mana???? Super, sa speriem taximetristii lol.gif lol.gif poate asa se lasa de meserie, vrei un sfat?? claxoneaza cat de des poti, asa ii enervezi pe toti, devin mai stresati si iau metroul lol.gif lol.gif ramai sngura pe sosele naughty.gif

laugh.gif Deocamdata doar pe instructor il bag in sperieti. Mai vorbeste la telefon si nu e atent la ce fac mereu si se sperie cand schimb banda. )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.