Ma simt plina cu de toate si balonata.

Ieri am mancat niste peste si seara o banana. Parca dimineata era mai binisor, dar nu cu mult.
Dimineata asta am mancat 2 felii de pateu vegetalcu ciuperci si nu gasesc valorile nutritionale... De fapt nu gasesc cum se zice in engleza la pateu.

E produs romanesc?
Meniu de azi arata cam asa:
MD:- 2 felii de paine cu tarate si pateu vegetal
- 1 banana
Pranz:- sarmalute de pui light
- o felie de paine cu seminte de dovleac
Gustare:- 1 banana
Cina:- 1/4 piept de pui afumat cu castraveti murati
- poate un ceai daca nu uit
La capitolul sport, tot rau stau.

Parca s-a scurtat ziua. Nush' cum fac, dar numai dupa 9 ajung acasa si nu am timp de nimic. Aseara am intrat in casa la 22:00 si nici nu am avut chef de biciclit.
M-am gandit si razgandit sa merg la sala dimineata, dar ma lovesc de o problema. Daca merg dimineata, neaparat facut dus la sala, ceea ce implica in plus un prosop mare si un gel de dus.

Unde sa le bag? Tinuta mea de munca nu se asorteaza cu desaga de sport si nici sa o car toata ziua dupa mine nu imi pica bine. Daca m-as duce la sport seara, as face dus acasa, ca ajung repede, dar seara nu ajung ca tot apar alte chestii de facut. Si tot asa ma invart in jurul cozii.

Pentru moment am geanta facuta la serviciu, astept momentul oportun sa o tai la sala.

CITAT(crissy @ 10-11-2007, 12:36 PM)

Cu intarziere, urez si eu La multi ani fericiti!

Sa porti cu placere lucrurile achizitionate.
Multumesc frumos!

CITAT(ina_ceva @ 10-11-2007, 07:10 AM)

Sa porti cu placere lucrusoarele cumparate
Ai primit produsele de la Quelle? Cum ti s-au parut?

Sarumana!
Cu Quelle a fost o problema... Hainele erau imense. Le-am trimis pe toate inapoi si am primit banii (mai putin taxa de transport). Acum ca stiu cam ce marime mi s-ar potrivi, ma gandesc daca merita totusi, pentru ca mi s-a parut cam slabuta calitatea materialelor.