CITAT(amalia0701 @ 16-12-2007, 11:04 AM)

Desi stiu ca esti la munte nu pot sa nu trec sa itzi arunc niste zapada alba si pufoasa pe aici
Mi-ai lipsit joi
Sper sa vin vineri, dar mai vorbim

Imi pare rau ca nu ne-am vazut, dar poate weekendul asta reusim. Am fost in weekend la munte (la Balvanyos pentru cine cunoaste) cu firma si abia acum am timp sa scriu cum a fost.
A fost o nebunie. Primul weekend cu zapada, cu frig, cu derapari micute, deci o frumusete de iarna.

De pe drumul european nush care, se merge vreo 15 km pe un drum de munte, doar prin padure, fara case, fara nimic pana la cabana Balvanyos.

N-am mai vazut o iarna asa de frumoasa din copilarie.
Asta e cabana:

mancarea mi s-a parut ca a fost in nesimtire.

O masa consta din ciorba (gulas de fasole in pita aici)

Friptura

Si desert cu care nu am poze.

Foarte buna si ieftina, incredibil de ieftina. O masa cum e mai sus costa 250.000.
A doua zi am plecat spre lacul Sf. Ana (la vreo 17 km). Acelasi peisaj minunat.

Transportul in comun al satului: catel+sanie

Am coborat cu saniile de la cabana pana la lac, vreo 4 km zic eu. Super fain! Panta abrupta ne-a dus pana jos in mare viteza. La urcare am facut trenuletul cu saniile si ne-am tractat o masina.

Asta e lacul, daca nu v-ati prins. Inghetat bocna!

Dupa ce am plecat de la lac, ne-am incalzit cu niste vin fiert, am cantat pe microbuz, am umplut burtile cu inca un pranz baban si am plecat spre Bucuresti. Cand am ajuns in oras, ma simteam tot la munte.

Ce frumos ningea si totul alb, iar in fata blocului au impodobit vecinii un brad marisor (ajunge pana la et.2) cu tot ce trebuie: beculete, globulete, mosi, cadouri.