Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
buretel
cheer.gif cheer.gif Bravo Gabicule, deci si tu o sa ingrosi randurile soferitelor yahoo.gif
Te plimba prin tot orasul?
aki
Nu-ti zice SHUMAHER,cum imi zicea mie? lol.gif
Se rid toti de masina pe care scrie Scoala,cica trebuie sa scrie Moartea lol.gif
ganesha
Et tu... Nessie? lol.gif Nu se poaaaaate, mi-am jurat in barba cit mi-am jurat cit fu dulcica pusa pe invatat arta volanului, da' m-am facut ca uit cind a luat carnetu' si-a terminat. Acu' imi amintesc iar de problema: eu stau cu carnetu' expirat in portofel de acu' 4 ani jumate lol.gif Da e in portofel? E! Si-atunci ce pretentii sa mai am? lol.gif
amalia0701
Carnet o sa-l iei, dar de masina ce ne zici?
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 05-12-2007, 01:20 PM) *

tease.gif Are tata!
amalia0701
CITAT(Nessie @ 05-12-2007, 02:07 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 05-12-2007, 01:20 PM) *

tease.gif Are tata!

Adica a avut tata, dupa ce iti iei tu carnet lol.gif , el stie?
S-au aranjat ia tai?
amalia0701
Desi stiu ca esti la munte nu pot sa nu trec sa itzi arunc niste zapada alba si pufoasa pe aici pupic.gif
Mi-ai lipsit joi pupic.gif
Sper sa vin vineri, dar mai vorbim pupic.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 16-12-2007, 11:04 AM) *

Desi stiu ca esti la munte nu pot sa nu trec sa itzi arunc niste zapada alba si pufoasa pe aici pupic.gif
Mi-ai lipsit joi pupic.gif
Sper sa vin vineri, dar mai vorbim pupic.gif
pupic.gif Imi pare rau ca nu ne-am vazut, dar poate weekendul asta reusim. Am fost in weekend la munte (la Balvanyos pentru cine cunoaste) cu firma si abia acum am timp sa scriu cum a fost.

A fost o nebunie. Primul weekend cu zapada, cu frig, cu derapari micute, deci o frumusete de iarna. yahoo.gif De pe drumul european nush care, se merge vreo 15 km pe un drum de munte, doar prin padure, fara case, fara nimic pana la cabana Balvanyos.
Imagine

Imagine

Imagine
N-am mai vazut o iarna asa de frumoasa din copilarie.

Asta e cabana:
Imagine

mancarea mi s-a parut ca a fost in nesimtire. wacko.gif O masa consta din ciorba (gulas de fasole in pita aici)
Imagine

Friptura
Imagine
Si desert cu care nu am poze. blum.gif Foarte buna si ieftina, incredibil de ieftina. O masa cum e mai sus costa 250.000. tease.gif

A doua zi am plecat spre lacul Sf. Ana (la vreo 17 km). Acelasi peisaj minunat.
Imagine

Transportul in comun al satului: catel+sanie laugh.gif
Imagine

Am coborat cu saniile de la cabana pana la lac, vreo 4 km zic eu. Super fain! Panta abrupta ne-a dus pana jos in mare viteza. La urcare am facut trenuletul cu saniile si ne-am tractat o masina. tease.gif
Imagine

Asta e lacul, daca nu v-ati prins. Inghetat bocna! )).gif
Imagine

Dupa ce am plecat de la lac, ne-am incalzit cu niste vin fiert, am cantat pe microbuz, am umplut burtile cu inca un pranz baban si am plecat spre Bucuresti. Cand am ajuns in oras, ma simteam tot la munte. biggrin.gif Ce frumos ningea si totul alb, iar in fata blocului au impodobit vecinii un brad marisor (ajunge pana la et.2) cu tot ce trebuie: beculete, globulete, mosi, cadouri. yahoo.gif
ganesha
Superb, superb, superb, iti multumesc din suflet ca ai pus pozele astea, sint de-a dreptul balsamice! hug.gif
amalia0701
Ce frumossssssss!
Din toate partzile ne napadeste frumosul si sarbatoarea cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Ness lacul Sf Ana e chiar langa noi blum.gif .Daca dadeai un semn poate ajungeam si eu sorry.gif .Sper ca te-ai simtit bine in "zona crepusculara" (asa ii spun eu din cauza problemelor dintre romani si unguri ) wink1.gif
Nessie
Uof...in zona crepusculara nu aveam semnal la telefon, iar net ce sa mai vorbim. laugh.gif Imi pare rau ca nu ne-am vazut, dar n-au intrat zilele in sac. grin.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 18-12-2007, 08:50 PM) *

Uof...in zona crepusculara nu aveam semnal la telefon, iar net ce sa mai vorbim. laugh.gif Imi pare rau ca nu ne-am vazut, dar n-au intrat zilele in sac. grin.gif

Ce misto.......... vreau si io acolo, macar 2 saptamani fara mobil si fara net )).gif
julyalina
si io vreau blum.gif

gabitz pupic.gif ai avut cateva zile de vis cheer.gif
bpaula
Sarbatori fericite!!!!!!! Un AN Nou plin de bucurii si impliniri pupic.gif
dany
Am dat si eu acum peste poze ....Ce sa zic , excelente !!!!! Mi-am amintit de iernile adevarate din Brasov sad.gif

Si papa aia ..... trebuie sa curat tastatura si sa o pun la uscat smile.gif

SARBATORI FERICITE !!!!!
Sexymom
Gabita in primul rand vreau sa iti multumesc pt. ca datorita tie exista acest site, ca s-au legat atat de multe prietenii intre noi, ca am cunoscut oameni minunati si mai ales pe tine fata frumoasa.

Am vazut pozele, ai ramas la fel de dulce cum te stiu, mi-as dorii si eu un pic de zapada dar aici e cald, mai degraba cobor la piscina. )).gif

Pt. noul an iti doresc multa fericire, sanatate, bucurii si impliniri, sa va iubiti la fel de mult ca si acum. pupic.gif

Nu ma pot abtine sa adaug ceva lol.gif : super misto regimul care il tii lol.gif ca al meu, iti lipseste insa berea dupa masa lol.gif
aki
Am ramas portret w00t.gif .Ce privelisti frumoase yahoo.gif
Vreau si eu la munte.Eu acea care nu am fost niciodata sorry.gif
aki
LA MULTI ANI,DRAGA GABIT.
Imagine
crissy
Craciun fericit! give_rose.gif pupic.gif
lucy
Craciun fericit!!!
Imagine
nicoleta
Craciun fericit!!!

Reteta de Craciun
Se ia binecuvantare
Se adauga 1 strop de soare
Si o pulbere de stele
Se amsteca-ntre ele
Se mai pune bunatate
Si iertare de pacate
Iar iubire cat cuprinde
Si de la Iisus Hristos
Sa avetzi 1 Craciun frumos!

Imagine
himere2005
SARBATORI FERICITE Ness, imi era dor sa vad poze cu tine....peisajul e de basm, iar mancarea e din aia " a la botul calului" )).gif imi trezeste o nostalgie si o pofta de viata, sarbatori, greu de descris in cuvinte hug.gif
julyalina
Stau sub bradul de craciun si va spun cu bucurie
Mosu'as vrea sa va duca tot ce mi-a adus si mie:
sanatate, fericire, dragoste si implinire.
Craciun fericit!

pupic.gif
Andreea-Rodica
Craciun fericit alaturi de cei dragi! santa2.gif
aki
Am mai intrat o data la tine sa vad pozele,adica sa i le arat lui Sergiu.Tare ii place muntele w00t.gif
crissy
La multi ani! party.gif
Noul an sa fie si mai bun ca cel care a trecut! pupic.gif
Andreea-Rodica
La Multi Ani si buni! cheer.gif
Lacry
La multi ani si un An Nou nemaipomenit de bun iti dorim!

LAcri si Alec
bubbles
LA MULTI ANI !!!!!!! Un an nou fericit si sa fie asa ti-l doresti si cu ce ti-l doresti hug.gif
lucy
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!! kisses.gif
amalia0701
Stii ca te iubesc pupic.gif
La multzi ani ! pupic.gif
aki
Salut Gabit?Nu a ajuns nimic la tine? pupic.gif
julyalina
Imagine
multumesc pentru mesaj pupic.gif
Nessie
La multi ani! give_rose.gif

Va multumesc mult de tot pentru urarile de aici, din posta si de la telfon! pupic.gif Va pup si va iubesc pe toate! hug.gif

Imi pare nespus de rau ca nu am putut nici macar sa intru sa va zic la multi ani. sad.gif Imi facusem planuri sa merg si la posta, dar asta nici acum nu pot! sorry.gif Mi-e rusine de intru in pamant, ca nu am putut. Am avut atat de mult de lucru, de numai in ziua de 25 am stat la iubi la parinti acasa. Inclusiv pe 26 am lucrat pana la 1 seara si cica eram in concediu. Cum am ajuns acasa, am intrat iar in priza. wacko.gif

Perioada asta am mancat tot ce mi-a dorit sufletul, nu am tinut cont de nimic. bang.gif A fost cu intentie, imi pare rau ca am de munca cum, dar m-am simti bine, ce sa ma ascund dupa deget. Imi propun sa ma apuc de treaba, iar cum de sala sigur nu o sa am timp, sper sa reusesc macar acasa sa fac ceva. O sa imi montez DVD-ul si vreau sa fac dupa Billy Blanks.

Fug si la voi prin jurnale, ca am de recuperat 2 saptamani. doh.gif
amalia0701
Ce faci dupa Billi?
Ce-i aia?
Mie mi-o adus Mos Gerila un DVD cheer.gif , acu avem la fiecare TV DVD-ul lui grin.gif
julyalina
Billi face taebo smile.gif
ganesha
Ce bine-mi pare ca ai dat un seeeeeemn, tare mi-era dor de tine! hug.gif
aki
Bafta draga Gabit.Dupa sarbatori ma apuc si eu hug.gif
crissy
pupic.gif La multi ani!
bubbles
Salut Ness si bafta la tae-bo hug.gif
Nessie
pupic.gif Si mie mi-a fost tare dor de voi!

Am inceput saptamana prost din punctul de vedere al dietei, dar nu-i bai, ca ma tratez. grin.gif E timp.

Ma bucur ca pana acum nu se anunta prajituri de la Ioni si poate scap doar cu "bubitza" ingurgitata de dimineata.

Primul gand la inceput de dieta esta ca imi e greu sa ma organizez. unsure.gif Am multe idei pe care vreau sa le aplic, dar parca nu stiu cum sa incep. As vrea sa imi organizez mesele pe cateva zile inainte si sa ma tin de program, dar nu stiu cum sa ajung la cumparaturi si apoi imi e greu sa gatesc de acasa. (Asta trebuie schimbat neaparat!)

Mi-am instalat DVD-ul in sufragerie, mi-am tras de pe net vreo 2 GB de tae-bo, aerobics, pilates si alte d'astea, dar nu stiu cand sa le fac. Ziceam ca le fac de dimineata, cate o ora, ca asa e cel mai bine, dar dimineata parca sunt lipita de asternuturi si imi spun ca le fac seara, cand evident ma iau cu alte treburi. doh.gif

Pentru pranz azi vreau sa imi iau o ciorba de legume si o salata greceasca.
ina_ceva
La multi ani!!! Sa fii fericita, iubita si sa ti se indeplineasca cat mai multe dorinte in noul an!

pupic.gif hug.gif
aki
Hai,Gabit,cu mine la Pilates cheer.gif cheer.gif
Nessie
Azi e o noua zi, numai buna de inceput dieta! biggrin.gif

- o felie de bacon
- o felie de paine

Pranz:
- 1 cana legume fierte (mazare, ciuperci, porumb dulce)
- o pulpa pui fiarta si ea
- o felie paine

Cina e in pom ca de fiecare data. wacko.gif
Aseara am mancat in 2 ture un pomelo intreg, dar toata ziua visasem la el. drool.gif Strica raportul de macronutrienti daca mai mananc asa mult, iar pe langa asta fructe (si mai ales citrice) seara nu e bine. dry.gif

Azi visez la niste legume fripte (ciuperci, vinete, dovlecei), dar tot carbi sunt...

Pana acum raportul e asa:
Cal: 838
Fat - 28.0% (27 grams)
Protein - 31.3% (67 grams)
Carbohydrates - 40.7% (87 grams)
Alcohol - 0.0%
Other - 0.0%

Daily Sodium Intake - 2,010 mg
Daily Cholesterol Intake - 341 mg
Daily Fiber Intake - 19 grams

CITAT(ina_ceva @ 07-01-2008, 08:31 PM) *

La multi ani!!! Sa fii fericita, iubita si sa ti se indeplineasca cat mai multe dorinte in noul an!

pupic.gif hug.gif

pupic.gif Multumesc frumos! Fericire multa si tie! floare.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 08-01-2008, 12:25 PM) *

Aseara am mancat in 2 ture un pomelo intreg, dar toata ziua visasem la el. drool.gif Strica raportul de macronutrienti daca mai mananc asa mult, iar pe langa asta fructe (si mai ales citrice) seara nu e bine. dry.gif

pupic.gif asa fac si eu . mai ales daca nu mananc cateva zile ceea ce poftesc blushing.gif
aki
Gabit, bafta in dieta. hug.gif
Nessie
Mda..bine macar ca acum am poftit la fructe si nu la cioco. doh.gif

Am o problema mare cu sarea. Mananc foarte sarat, iar daca nu pun cat simt eu, nu ma satur. sad.gif De la asta am probleme cu retentia de apa si nici nu vreau sa ma gandesc la mai multe. dry.gif

Mi-am cumparat din Carrefour inlocuitor de sare, care are acelasi gust (parca putin mai sarat huh.gif ), dar numai 1/3 sare. A mai incercat cineva? Se vede diferenta?

Pe calorie-count.com nu stiu cum sa calculez faza asta cu doar 1/3 sare. eusa_think.gif
dany
CITAT(Nessie @ 08-01-2008, 12:22 PM) *

Am o problema mare cu sarea. Mananc foarte sarat, iar daca nu pun cat simt eu, nu ma satur. sad.gif De la asta am probleme cu retentia de apa si nici nu vreau sa ma gandesc la mai multe. dry.gif

Mi-am cumparat din Carrefour inlocuitor de sare, care are acelasi gust (parca putin mai sarat huh.gif ), dar numai 1/3 sare. A mai incercat cineva? Se vede diferenta?

Aceeasi problema o am si eu doh.gif . Habar nu aveam ca exista inlocuitor de sare .... Sa casc ochii mari prin magazine ( dupa ce aflu cum se cheama pe aici ) .
Te voi mai vizita sa vad daca esti multumita de el si daca da rezultate . floare.gif
Nessie
Nici eu nu stiam pana la Craciun cand am vazut si folosit la cineva. O folosesc de o saptamana si parca mi s-au subtiat pulpele. huh.gif Uneori nu ma puteam inchide la cizme pana sus, ca ma strangeau, iar acum parca aluneca pe picior. eusa_think.gif O fi doar imaginatia mea?

Am dat un search rapid pe goole si am vazut ca inlocuitorul de sare e la fel de controversat ca zaharina. Nu am stat sa aprofundez problema, ca nu am timp acum, dar cum zicea cineva "nu traim vesnic, trebuie sa ni se traga si noua de la ceva pana la urma". )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.