Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
dany
CITAT(Nessie @ 08-01-2008, 02:46 PM) *

Nici eu nu stiam pana la Craciun cand am vazut si folosit la cineva. O folosesc de o saptamana si parca mi s-au subtiat pulpele. huh.gif Uneori nu ma puteam inchide la cizme pana sus, ca ma strangeau, iar acum parca aluneca pe picior. eusa_think.gif O fi doar imaginatia mea?

Am dat un search rapid pe goole si am vazut ca inlocuitorul de sare e la fel de controversat ca zaharina. Nu am stat sa aprofundez problema, ca nu am timp acum, dar cum zicea cineva "nu traim vesnic, trebuie sa ni se traga si noua de la ceva pana la urma". )).gif

)).gif )).gif Asta cam asa e )).gif

Ori e imaginatia ta , ori ajuta acel inlocuitor , ori .... s-au largit cizmele )).gif . Joke !
aki
Mai bine sare naturala de cit inlocuitor hug.gif .Ce zici?Ai vazut comonenta?Sergiu imi pindeste si mie de oleaca de timp tubul cu zaharina sa mi-l arunce in wc )).gif
julyalina
gabitzule, sarea te face sa retii apa deci e logic ca daca renunti la ea o sa ti se subtieze picioarele si mainile blum.gif eu nu mananc sarat de felul meu iar daca apuc sa pap ceva mai cu sare ziua urmatoare am cearcane , pungi sub ochi wacko.gif iar daca mananc sarat mai multe zile la rand devin mai pufoasa decat de obicei doh.gif
amalia0701
pupic.gif
L-ai bagat pe Billi in programul tau?
hug.gif
Mi tare dor de tine pupic.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Gabitz te tii de dieta ca eu numai cand vad fursecul de la ticker si deja imi ploua in gura drool.gif dry.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 09-01-2008, 08:55 AM) *

gabitzule, sarea te face sa retii apa deci e logic ca daca renunti la ea o sa ti se subtieze picioarele si mainile blum.gif eu nu mananc sarat de felul meu iar daca apuc sa pap ceva mai cu sare ziua urmatoare am cearcane , pungi sub ochi wacko.gif iar daca mananc sarat mai multe zile la rand devin mai pufoasa decat de obicei doh.gif

Eu sunt pufoasa mereu si stiu ca retin foarte multa apa, de asta am trecut pe inlocuitor. Am luat un tub de 250g, il termin si vad cum ma simt.
CITAT(aki @ 09-01-2008, 02:05 AM) *

Mai bine sare naturala de cit inlocuitor hug.gif .Ce zici?Ai vazut comonenta?Sergiu imi pindeste si mie de oleaca de timp tubul cu zaharina sa mi-l arunce in wc )).gif

Mai bine ar fio fara sare deloc, dar nu merge. grin.gif

CITAT(amalia0701 @ 09-01-2008, 10:40 AM) *

pupic.gif
L-ai bagat pe Billi in programul tau?
hug.gif
Mi tare dor de tine pupic.gif

blush.gif Inca sunt certata cu Billy! Poate-poate, in curand pe ecrane la mine in sufragerie. )).gif

pup si te astept sa ne vedem. pupic.gif
bubbles
Eu mancam sarat ocna si de cad cu WW m-am dezvatat huh.gif .Aseara am fost la nasi si a trebuit sa stau la masa dar mai mult de o lingura de mancare nu am putu baga in gura ca era ocna blink.gif ,dar lor si babuinului asa le place bad.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 09-01-2008, 01:04 PM) *

Ziua yahoo.gif .Gabitz te tii de dieta ca eu numai cand vad fursecul de la ticker si deja imi ploua in gura drool.gif dry.gif
)).gif Schimbat ticker. Nu vreau sa va am pe constiinta.
aki
CITAT(Nessie @ 09-01-2008, 02:10 PM) *

CITAT(bubbles @ 09-01-2008, 01:04 PM) *

)).gif Schimbat ticker. Nu vreau sa va am pe constiinta.

lol.gif lol.gif
Nessie
Momentul contabilizarilor.

Ieri seara am mancat la cina 1/2 de cutie de sana Tnuva cu o felie de paine neagra si 1/2 de pomelo...iar. dry.gif

Raportul ar fi ok, daca nu as fi sarit calul cu pomelo.

Cal: 1231
Fat - 24.1% (34 grams)
Protein - 23.5% (74 grams)
Carbohydrates - 52.5% (165 grams)

Daily Sodium Intake - 2,264 mg
Daily Cholesterol Intake - 291 mg
Daily Fiber Intake - 31 grams

Meniul de azi arata asa:

Pranz:
- legume fierte (mazare, ciupe, porumb)
- 1/2 pulpa de pui fiarta
- 1 felie paine

Cina:
- ciuperci pe gratar
- o lingura de smantana slaba frecata cu usturoi
bubbles
Tare buna e Sana Tnuva drool.gif si azi am uitat sa imi iau dry.gif Poate maine ca plecam la socrii si tb sa ma duc cu provizii ca sa nu sar calul blink.gif
aki
Ce cumintica te-ai facut pupic.gif .Umblu si eu pe al voi,sa deprind cite ceva w00t.gif
ganesha
Ciupe pe gratar, ce idee bunaaa! Eventual cu o felie de vinata deasupra. rolleyes.gif

Te-ai imacat cu Billy? grin.gif Hai ca-i baiat bun... cool.gif

Eu am o pofta de mincare acum c-as minca si piertre. Si e tare ciudat, ca-s racita, si de obicei omu' normal la boala nu prea maninca. Da' na... de aia omu' normal e om normal lol.gif

Spor mult sa ai! pupic.gif
Nessie
Cand am cumparat ciupercile aveam pe lista si vinete + dovlecei, dar era o coada la cantar... doh.gif Am luat doar ciupercile ca erau gata ambalate si poate am noroc azi de lume mai putina. grin.gif

Aseara am ajuns cam tarziu acasa (20:30) pana am gatit s-a facut vreo 22:00 si am zis ca nu pot sa topai la ora aia, ca ma stie tot blocul. wacko.gif Deci...no Billy!

De meniul de azi sunt mandra. biggrin.gif Daca mi-ar iesi procentele astea mereau as fi fericita.

Pranz:
- 200 g merluciu fiert
- 200g ciuperci la cuptor
- o felie paine

Gustare:
- 4 covrigei uscati pe funie. Nu stiu cum sa-i calculez. I-am pus ca Hard Pretzels.

Cina:
-250 g branza de veci amestecata cu seminte de in si cateva nuci braziliene (pe care nu le gasesc pe site huh.gif )
- 1/2 de pomelo

Cal: 1261
Fat - 25.4% (36 grams)
Protein - 33.8% (108 grams)
Carbohydrates - 40.8% (130 grams)

Daily Sodium Intake - 2,272 mg
Daily Cholesterol Intake - 140 mg
Daily Fiber Intake - 19 grams
Sexymom
Singurul aliment care imi place din meniul tau sunt cei 4 covrigei dupa funie.Bravo fata cuminte.
Eu sunt lesinata de foame, am mancat pana la ora asta 2 felii de paine integrala, 2 felii de sunca si 1 felie branza.Si am baut 400 g suc portocale. Am mai avut un sandwich dar l-am cedat colegei cu care am mers la masa.
ganesha
CITAT(Nessie @ 10-01-2008, 04:22 PM) *

cateva nuci braziliene (pe care nu le gasesc pe site huh.gif )

Uite-aici. Vreau si eu meniu frumos ca al tau. Abia am luat micul dejun, asa ca teoretic asa avea toata ziua inainte ca sa am un meniu cuminte, da' sint sigura ca pin' diseara imi joaca iar raceala feste. Iar eu o cred si-i dau dulciuri lol.gif doh.gif
Nessie
Saru'mana! pupic.gif Eu cautam brazilian nut blushing.gif .

Intre timp cei 4 covrigei s-au facut 6, ca sfoara e fix pe biroul lipit de al meu. sorry.gif
Amazoana
La multi ani draga Nessie. Nu stiu nimic de permisul tau. Ai dat examen? Te pup pupic.gif
aki
Bravo ,Gabit,pentru mincarea sanatoasa.Il bagi si pe Bily in program si esti de-anoastra tease.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 10-01-2008, 11:17 PM) *

La multi ani draga Nessie. Nu stiu nimic de permisul tau. Ai dat examen? Te pup pupic.gif

Ai aparut? pupic.gif Ce ma bucur sa "te vad". Maine am ultima ora de condus si vedem cu examenul. unsure.gif
Teoretic saptamana viitoare imi depun dosarul, si cealalta saptamana ma anunta cand il am (teoretic in maxim 2 saptamani de cand ma anunta). Deci maxim o luna mai dureaza. wacko.gif

Am primit pe mail o imagine interesanta despre evolutia conceptului de frumusete...
Imagine
Imagine Venus fiind zeitatea din stanga, iar asta Imagine sa fie cea din dreapta? eusa_think.gif
Amazoana
Bafta la examen. Iti tin pumnii!!!!! hug.gif Eu conduc deja yahoo.gif
Interesanta evolutie, dar modelul acela mi-a facut......greata ohmy.gif
ina_ceva
Sigur e modificata poza...o pulpitza e mai plina decat cealalta grin.gif
aki
Strasnica fata din poza poza lol.gif
Nessie
cheer.gif Am fost la pilates!!! yahoo.gif Am ales ca prima ora sa fie de incepatori ca pilates nu am mai facut niciodata. Spre surprinderea mea a fost chiar usor. eusa_think.gif Ma asteptam sa nu pot executa toate exercitiile de X ori, de cate ori zicea Cori, dar am putut fara fortari majore.
Cam aiurea ca "ora" tine doar 45 de minute, dar asta e.

Data viitoare ma duc la nivelul intermediar. wink1.gif
ganesha
Bravoooo, Nessie, bravo, bravo!!!! Sa-ti fie intr-un ceas bun inceputul si sa ai timp sa te duci asa cum trebuie! pupic.gif
aki
45 minute? blink.gif Dar eu ca fac cite 20 nu-i prea putin? sorry.gif
Nessie
CITAT(ganesha @ 12-01-2008, 03:01 PM) *

Bravoooo, Nessie, bravo, bravo!!!! Sa-ti fie intr-un ceas bun inceputul si sa ai timp sa te duci asa cum trebuie! pupic.gif
Sarumana! pupic.gif

CITAT(aki @ 12-01-2008, 05:14 PM) *

Pai ti-am mai zis si eu si alte fete ca e putin. unsure.gif Ma gandeam ca esti constienta ca e putin, dar accepti asa.
bubbles
Bravo Nessie cheer.gif cheer.gif .Si eu fac dupa aceleasi cd ca Aki doar ca eu le combin 10 abdomen(asta e partea unde nu prea am probleme) si 20 picioare si sincer simt cum imi lucreaza muschii tare bine bang.gif .La abdomen am momente cand se incordeaza atat de tare de nu mai pot respira doh.gif
amalia0701
pupic.gif
Felicitari pentru iesirea din inerztie.
Sa termin cu raceala asta si promit sa ma misc sai io, chiar daca la inceput o sda fie doar pedalat la vreun film biggrin.gif
aki
CITAT(Nessie @ 12-01-2008, 08:17 PM) *

[
CITAT(aki @ 12-01-2008, 05:14 PM) *

Pai ti-am mai zis si eu si alte fete ca e putin. unsure.gif Ma gandeam ca esti constienta ca e putin, dar accepti asa.

sorry.gif
Nessie
CITAT(aki @ 14-01-2008, 03:06 PM) *

CITAT(Nessie @ 12-01-2008, 08:17 PM) *

sorry.gif
Hai nu plange, ca nu ai motive! pupic.gif Incearca sa faci mai mult daca ai timp. wink1.gif
mirela
Sa-ti faci timp cand vin acasa sa ne vedem , ok?! pupic.gif
Nessie
CITAT(mirela @ 15-01-2008, 12:42 PM) *

Sa-ti faci timp cand vin acasa sa ne vedem , ok?! pupic.gif
Incercam, iubita! pupic.gif Mi-ar face mare bucurie sa te cunosc! Sper numai sa anunti mai din timp si sa nu fie in timpul zilei. wacko.gif

Ziua de azi a trecut fara obstacole majore in alimentatie... Doar ca sunt la PMS si as rontai mereu. dry.gif

Pranz:
- o pulpa de pui la cuptor
- o salata (frunze, rosie, ardei, castravete, masline, feta, ulei)

Cina:
- un pumn de migdale
- 1/2 pomelo

Multe grasimi pe ziua de azi...multe rau... doh.gif

Cal - 1238
Fat - 56.8% (79 grams)
Protein - 22.9% (72 grams)
Carbohydrates - 20.3% (63 grams)

Daily Sodium Intake - 1,936 mg
Daily Cholesterol Intake - 459 mg
Daily Fiber Intake - 15 grams
Super daca poti sari coarda. La mine ar afla tot blocul, ca la 10 seara sare o grasa, iar cum sunt numai pensionari in bloc, ghici pe cine vor da vina? lol.gif

Felicitari ca ai marit intensitatea! give_rose.gif
Nessie
Urat am mai mancat ieri! doh.gif Nu stiu ce m-a apucat, dar parca numai grasimi simteam nevoie sa mananc.

Aseara nu am gasit deloc nuci crude in Cora! blink.gif Deci am renuntat la migdale, dar am mancat un pumn de alune crude.

Am gasit un Butterfish (care cica ar fi ton unsure.gif ) afumat si arata prea bine sa nu il cumpar. L-am luat fara sa stiu exact cum o sa imi afecteze raportul. Am zis ca e peste pana la urma. Are peste 50% grasime! wacko.gif Asa imi trebuie!

Deci finalul de ieri:
Cal - 1300
Fat - 60.5% (88 grams)
Protein - 28.6% (94 grams)
Carbohydrates - 10.8% (35 grams)

Daily Sodium Intake - 2,055 mg
Daily Cholesterol Intake - 542 mg
Daily Fiber Intake - 8 grams
lliliana
Salut Gabitz. Iaca raspunz aci la faza cu mancatul )).gif Mmmm...nu tin nush' ce regim, dar ma sui pe bicicleta eliptica zilnic. Iau shi cevashilea pastilutze de tiroida. Poate da Domnul Doamne shi dau jos ceva...ca s-a adunat...ca dobanda la banca. Tu ce mai invartzi? cheer.gif Fac shi Pilates. Nu am inca o conditzie fizica de invidiat. Mai e un ocol de Pamant pana acolo )).gif Sa vedem rezultate...poate, poate. Pana una alta pupacesc.

Tie nu tzi-e dor de un filmuletz din ala cu Bubu, Luchi, Mirru, Sexi...samd....scuzatzi ca nu enumar tot stuff-ul? Show-uri de pus in rama, nu alta! Hmmm?
bubbles
Bravo Ness ca te tii cat de cat de treaba dry.gif Cat despre rontaieli si restul .. te intelegem ca esti in perioada asta a lunii hug.gif .Eu cand sunt inainte si in timpul rusilor )).gif daca nua m ceva dulce in casa as manca si sertarele de lemn lol.gif
aki
CITAT(lliliana @ 16-01-2008, 12:55 PM) *

Tie nu tzi-e dor de un filmuletz din ala cu Bubu, Luchi, Mirru, Sexi...samd....scuzatzi ca nu enumar tot stuff-ul? Show-uri de pus in rama, nu alta! Hmmm?

Vrem si noi un filmuletz cheer.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 16-01-2008, 10:17 PM) *

Bravo Ness ca te tii cat de cat de treaba dry.gif Cat despre rontaieli si restul .. te intelegem ca esti in perioada asta a lunii hug.gif .Eu cand sunt inainte si in timpul rusilor )).gif daca nua m ceva dulce in casa as manca si sertarele de lemn lol.gif

Stiu cum e, ca fix acu' trec prin asta lol.gif

Ness, un floricel pentru tine give_rose.gif
lliliana
Gabitz...plecaciune adanca. Veselie multa shi realizari marete. Slabire rapida si sanatoasa uram pupic.gif

Aki...prin jurnalul lui Miru sau al Ancutei e filmuletzul...sau filmuletzele cu noi. Mai in urma. Distreaza-te. Sunt totale. Treceam prin perioada de vb in versuri. Pup. pupic.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Te iubesc!
Mi cam pofta de lubenitza, omul tau ar trebui sa caute sursa ca io nu am uitat )).gif
Ti-au adus aia de la RDS mobil DIGI?
Poate mai vb si noi dry.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 17-01-2008, 09:27 PM) *

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Te iubesc!
Mi cam pofta de lubenitza, omul tau ar trebui sa caute sursa ca io nu am uitat )).gif
Ti-au adus aia de la RDS mobil DIGI?
Poate mai vb si noi dry.gif
I-am zis, dar cica daca vrei tu acum lubenita, no problem, doar ca sunt cam necoapte. smile.gif Cand ai chef de o vizita, esti binevenita, stii doar. Spune si vedem ce rezolvam, cu sau fara lubenita. pupic.gif

RDS-ul sa dea de la ei ceva? Ai vazut devil.gif mort? Ai mei daca tocmai s-au mutat in oras au cablu+internet+tel fix+ tel mobil la 350.000 parca, iar eu ca am vechime 6 ani la ei, dau 400.000 doar pe TV. mad.gif

Am fost sa-i trag de maneca sa trec si eu la acelasi abonament ca ai mei, dar cica nu se poate. E doar petntru noii abonati. Abonatii (fraierii) vechi oricum nu au de ales, ca sunt singura firma pe Militari. wacko.gif

Azi am mancat prostii, nu mai spun nimic. mad.gif Sunt ofuscata rau si in plus balona + PMS, deci sunt bomba cu ceas. devil.gif

Am inceput sa citesc despre keto, dar in primele 5 capitole mi-am prins urechile in atata chimie organica. wacko.gif Ma simt iar ca in liceu, cand toata clasa copiam "faguri" din carte, dar habar n'aveam ce-s aia. )).gif Normal ca aveam de la 8 in sus, ca bietul prof de chimie era o bomboana. tease.gif
Cherie
Ness nu-ti face griji, nu e deloc greu! Vorbim luni cand mergem la sala, vorbim si cu Cristi si ne apucam amandoua, planuiesc sa reintru si eu cat de curand! pupic.gif

Curaj! hug.gif
aki
Ma duc sa caut filmul hug.gif
aki
Gabit azi nu e ziua ta? blink.gif
Ma duc sa verific hug.gif

A nu pe 27 unsure.gif .Dar de ce am primit preintimpinare azi? doh.gif
Scuze hug.gif
Sexymom
Seara buna si o noua saptamana minunata iti doresc Gabitza. pupic.gif
lilistiuca
neata iubita !!!! pupic.gif

ce mai faci??? ce mai zici???

o saptamina cit mai buna iti doresc!!!!
amalia0701
pupic.gif
Servus iubita!
Mie mi-au adus acasa un mobil si am schimbat abonnamentul la internet+tel+mobil dau 35 de lei si am 1000 minute in RDS, 300 in romtelecoms i 10-20 pe mobil.
O sa vina si la tine, pentru abonatii vechi le distribuie aleator.
pupic.gif
Trimite-mi si mie un MP cu mai multe amanunte cu Cristi. Simt ca nu pot vb. cu el acum, de fapt nu reusesc sa comunic nici nu mine.
julyalina
felicitari pentru mersul la sala ! pupic.gif
cand te lamuresti cu keto, lamureste-ma si pe mine ca nici eu nu prea am pricipit nika sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.