Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
ganesha
CITAT(Nessie @ 18-01-2008, 06:48 PM) *

Am inceput sa citesc despre keto, dar in primele 5 capitole mi-am prins urechile in atata chimie organica. wacko.gif Ma simt iar ca in liceu, cand toata clasa copiam "faguri" din carte, dar habar n'aveam ce-s aia. )).gif Normal ca aveam de la 8 in sus, ca bietul prof de chimie era o bomboana. tease.gif

Daca ai vreo nelamurire zi, da' nu astepta prea mult, ca la mine acu' e toata materia fierbinte in cap, dupa aia se raceste, si degeaba lol.gif lol.gif lol.gif ramine doar diploma lol.gif lol.gif

O saptamina super sa ai!!! pupic.gif
Nessie
pupic.gif Hello, fetele dragi! Multumesc celor care mi-ati trecut pragul!

Inca sunt in pioneze dupa antrenamentul de sambata. Eram incalzita bine si am zis ca pot sta la 2 sedinte. Ieri abia ma duceam la baie. doh.gif Ma dor in principal muschii spatelui, abdominali si fesieri. Azi sar peste sala, dar maine vreau sa ma duc la cardio mix. rolleyes.gif Sper sa fie fain si nu o sa mai lucrez cu greutati, ca alea m-au darmat sambata. wacko.gif

O saptamana frumoasa sa aveti! pupic.gif

Nessie
CITAT(ganesha @ 21-01-2008, 03:35 PM) *
Daca ai vreo nelamurire zi, da' nu astepta prea mult, ca la mine acu' e toata materia fierbinte in cap, dupa aia se raceste, si degeaba lol.gif lol.gif lol.gif ramine doar diploma lol.gif lol.gif

O saptamina super sa ai!!! pupic.gif
pupic.gif Multumesc frumos!

In principiu nu am inteles exact esentialul. )).gif Cat trebuie sa mananc? wacko.gif

Ok, am inteles ca in primele 3 saptamani creierul are nevoie de 100 glicogen pe care le ia din:
- 100% carbohidrati
- 58% proteine
- 10% grasime

So...media ponderata a ce mananci, nu ar trebui sa depaseasca 100g, am priceput bine?

Caz concret pe masa mea.
Raportul final zice asa:
Carbohydrates - 17.1% (48 grams)

Daily Sodium Intake - 1,273 mg
Daily Cholesterol Intake - 450 mg
Daily Fiber Intake - 9 grams

Deci din ce am mancat ar rezulta: (66 g grasime*0.1) + (84g proteine*0.58) + 48 g carbohidrati = 103.32g glucoza.

Din auzite, parca se scadeau fibrele din carbs, dar inca nu am ajuns la partea asta in carte.
ganesha
CITAT
In principiu nu am inteles exact esentialul. )).gif Cat trebuie sa mananc? wacko.gif

Chiar daca e keto, caloriile necesare se calculeaza in modul clasic. Calculezi necesarul si apoi scazi 5-600 pentru slabit.

Da, fibrele insolubile se scad din totalul de carbs. Cum adica media ponderata blushing.gif ?
Nessie
CITAT(ganesha @ 21-01-2008, 04:21 PM) *

CITAT

Chiar daca e keto, caloriile necesare se calculeaza in modul clasic. Calculezi necesarul si apoi scazi 5-600 pentru slabit.

Da, fibrele insolubile se scad din totalul de carbs. Cum adica media ponderata blushing.gif ?

Asta cu caloriile am priceput si ma incadrez tot in jur the 1200.

M-am exprimat putin aiurea cu media ponderata. Vroiam sa spun ca inmultesc gramele din fiecare macronutrient din alimentatie cu cat % este el non-ketogenic. Am dat mai sus procentele alea.

Adica de exemplu, 1g proteina opreste ketoza in proportie de 58%.

Imagine
amalia0701
wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Alooooooo daca pricep si io cursul asta slabesc?
O fi erfortul intelectual?
Sau is io batrana si mi s-au dus toti neuronii blink.gif

Vrei sa imi inchizi jurnalul?
E doar o serie de lamentari si autovictimizari, ma enerveaza, io sa incep altul PLZZZZZZZZZZZZZ
ganesha
Hmmmm crazy.gif nu mi-a trecut niciodata prin cap sa calculez ceva dupa formula aia cind am mai tinut keto, si nici cind o studiam pentru cultura mea mai mult sau mai putin generala nu am vazut pe nimeni sa o foloseasca. Am vazut ca se merge pe una dintre cele doua variante, si cu calculul macronutrientilor, ca procent in general. Oricum, ce am observat pe forumuri locale spre deosebire de lumea la care am mai citit pe getfit, e ca pe forumurile locale intr-adevar se tine cu grasimi bune, nu tu aia smintina, brinza, nu oo multe, nu... multe. Dincolo am vazut ca se sta bien cu teoria, da' brinza domneste in stil regesc.
Am sa ma uit prin carte, ca nu mai stiu exact ce si cum, am citit-o mai demult, am ramas doar cu ideile absolut generale.
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 21-01-2008, 08:12 PM) *

wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Alooooooo daca pricep si io cursul asta slabesc?
O fi erfortul intelectual?
Sau is io batrana si mi s-au dus toti neuronii blink.gif

Vrei sa imi inchizi jurnalul?
E doar o serie de lamentari si autovictimizari, ma enerveaza, io sa incep altul PLZZZZZZZZZZZZZ
huh.gif Hmmm? Nu vreau sa-tiinchid, scumpa, jurnalul. Vreau sa il citesc zilnic si sa vad ce cuminte esti. blum.gif

CITAT(ganesha @ 21-01-2008, 08:20 PM) *

Hmmmm crazy.gif nu mi-a trecut niciodata prin cap sa calculez ceva dupa formula aia cind am mai tinut keto, si nici cind o studiam pentru cultura mea mai mult sau mai putin generala nu am vazut pe nimeni sa o foloseasca. Am vazut ca se merge pe una dintre cele doua variante, si cu calculul macronutrientilor, ca procent in general. Oricum, ce am observat pe forumuri locale spre deosebire de lumea la care am mai citit pe getfit, e ca pe forumurile locale intr-adevar se tine cu grasimi bune, nu tu aia smintina, brinza, nu oo multe, nu... multe. Dincolo am vazut ca se sta bien cu teoria, da' brinza domneste in stil regesc.
Am sa ma uit prin carte, ca nu mai stiu exact ce si cum, am citit-o mai demult, am ramas doar cu ideile absolut generale.

Hahahaha )).gif si ce m-am mai chinuit. Doar cu raportul de macronutrienti nu imi dau seama cum sa fac. Nu pot manca doar sub 100 carbi, pentru ca si proteinele influenteaza keto. Sa mananc 1,5 proteine/kg corp? eusa_think.gif
amalia0701
tease.gif devil.gif
Ala e jurnal de loser.
Vreau sa incep altul bun.
bubbles
Duhhh m-ati ametit cu scheme, cuvinte grele si alte alea wacko.gif Cred ca tb sa fiu mai bine odihnita psihic ca sa inteleg ceva de acolo )).gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 22-01-2008, 11:47 AM) *

tease.gif devil.gif
Ala e jurnal de loser.

doh.gif Acum am priceput ca era o cerere! Gata, iubita, inchis jurnal vechi cu ingrasacioase si lamentari in el. devil.gif

Incepe unul nou si mai bun. pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 22-01-2008, 11:54 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 22-01-2008, 11:47 AM) *

tease.gif devil.gif
Ala e jurnal de loser.

doh.gif Acum am priceput ca era o cerere! Gata, iubita, inchis jurnal vechi cu ingrasacioase si lamentari in el. devil.gif

Incepe unul nou si mai bun. pupic.gif

Pana apuc sa dechis altul o sa postez aici lol.gif :

Nu am mess dechis ca fac niste hartaoage si trebe sa mai si gandesc lol.gif lol.gif
Asera nu am mancat un bou ci un cup de fructe de mare, cu 3 linguri de orez si o rosie.
Fructele de amre le-am facut asa:
- am tocat cu cutitul 3 usturoi, le-am tras prin ulei de masline si apoi am pus fructele de mare( congelate), dupa 5 minute am pus niste iaurt 0,1( in loc de smantana), ghimbir, piper si oregano si le-am mai fiert un pic.
Pentru mine am amestecat orezul, cu fructele de mare si o lingura de sos de soia.
Tare bun a fost.
Aveam de gand sa ma cantaresc si sa ma masor azi dimieatza, dar evident ca m-am trezit tarziu, afara area polei si de abia am ajuns la munca devil.gif
M-am gandit ca mi-a dori o priomavara eterna( fara astenii)
Gabi_c evident ca vin la Bucuresti sa ne vedem cu Miri.Chiar de ar fi sa fug de la munca )).gif Imi era mai simplu sa vin pe 2, dar e bine si pe 9.
pupic.gif pupic.gif
Se nimereste si cu ziua luio Sys( adica e pe aproape), oricum ea nu era hotarata cand face cheful.
Oricum trebuie sa faca mare tambalau caci schimba prefixul )).gif

Nessie
Bine, tu, Amalia! pupic.gif Atept azi-maine sa apara jurnalul nou, cu Amalia cuminte. give_rose.gif

Eu aseara am gatit o minunatie si am mancat ca sparta. Am avut un muschi de vita, l-am dat 1-2 min prin unt, apoi l-am bagat la cuptor la foc mic vreo ora. L-am mancat cu cartofi copti cu usturoi si smantana. drool.gif

Cand m-am apucat de treaba am zis ca iau si eu 2 feliute de vita si poate 1/2 de cartof. Da de unde! doh.gif Am mancat vreo 150-200g de muschi si 3 cartofi mici. Surpriza mare dimineata: nu aveam burta balonata. grin.gif
Protein - 27.6% (96 grams)
Carbohydrates - 21.2% (74 grams)

Daily Sodium Intake - 1,336 mg
Daily Cholesterol Intake - 509 mg
Daily Fiber Intake - 10 grams

am si eu o rugaminte, cum pot sa schimb tickerul???? sa se vada ca am slabit 1 kg???

pupic.gif
Nessie
CITAT(lilistiuca @ 23-01-2008, 08:14 AM) *

neata iubita!!! mi-ai facu pofta cu vita aia ta si cu cartofiii...mai ales ca eu bag doar salate in mine....

am si eu o rugaminte, cum pot sa schimb tickerul???? sa se vada ca am slabit 1 kg???
pupic.gif

pupic.gif Vad ca te-ai descurcat cu tickerul. Sa-ti fie de bine si sa tot plece kilele. biggrin.gif
lilistiuca
CITAT(Nessie @ 23-01-2008, 03:08 PM) *

CITAT(lilistiuca @ 23-01-2008, 08:14 AM) *

neata iubita!!! mi-ai facu pofta cu vita aia ta si cu cartofiii...mai ales ca eu bag doar salate in mine....

pupic.gif

pupic.gif Vad ca te-ai descurcat cu tickerul. Sa-ti fie de bine si sa tot plece kilele. biggrin.gif

da, sarumina!!! adevarul este ca am mincat destul de putin...cam la 1000 calorii pe zi.... am bagat multa salata in mine....acum sa vad cit rezist.....

la mine se vede imediat ce maninc mai putin....nu prea imi reuseste figura insa, ca v-am spus ca sunt mare pofticioasa, dar zilele astea...ptiu, sa nu imi fie de deochi, am fost tare cumintica!!!!
bubbles
Hey Ness ce mai faci Cum mai merge dieta? pupic.gif
Cherie
pupic.gif Buna dimineata iubita!
Ce faci tu? Cum merge treaba? Eu una, sunt varza, nush ce sa ma mai fac w00t.gif
Ti-a trecut febra muskulara? Esti ok?

Un we placut iti doresc! floare.gif
May
LA MULTI ANI!!!! cheer.gif hug.gif pupic.gif give_rose.gif cheer.gif
lucy
MULTI ANI FERICITI!!!!!!!!!!! give_rose.gif
SA FII SANATOASA,FERICITA SI IUBITA bday.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Tulip
La multi ani!!!!

Imagine
Sexymom
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi aniiiiii cheer.gif lol.gif lol.gif
Cherie
La multi, multi, multi ani Gabitza!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Imagine
midnight_talker
La multi ani,Gabi!
Multa sanatate si tot ce e mai bun pe lumea asta!
bpaula
La multi ani!!!!!!

Multa sanatate, fericire!!!!!!!! give_rose.gif
nicoleta
La Multi Ani!!!

Imagine
Imagine
dany
LA MULTI ANI , NESSIE !!!! Sanatate , fericire , bucurii si dorinte implinite iti doresc !

Imagine
ironmissy
La multi ani! bday.gif

Sanatate, succese si sa te vedem cu targetul atins! party.gif
ganesha
LA MULTI ANI, sa fii fericita, sanatoasa, si iubita, sa ramii mereu asa dulce, frumoasa si tinara la suflet si la minte!!!!

Imagine
crissy
pupic.gif La multi ani! si "Amusiani!" de la Cri si baby.gif
julyalina
La multi, multi ani Gabitz! Imagine
anca veselie
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
lilistiuca
LA MULTI ANI!!!!!

sa fii sanatoasa si iubita!!!! pupic.gif
Amazoana
LA MULTI ANI!!! give_rose.gif
Multa sanatate si sa fii intotdeauna inconjurata de dragoste! pupic.gif
bubbles
LA MULTI ANI !!! Sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele hug.gif
Nessie
hug.gif Wow! Cate mesaje! pupic.gif Va multumesc mult de tot! Fericire multa va doresc si voua!

give_rose.gif Sarumana pentru toate mesajele primite pe toate caile!
Nessie
Am primit cadou de la colegi un stepper si o coarda care iti numara sariturile. lol.gif Mi-au dat de lucru acasa. Abia am scapat sa nu fac o demonstratie cu coarda si aici. doh.gif
Cherie
naughty.gif Deci are si functie de numarat coarda ta portocalie!!!

Ai utilizat-o? cheer.gif

A nice day! floare.gif
Nessie
Hello!

N-am utilizat-o ca nu am avut unde. )).gif Zburam vreo vaza daca faceam o saritura, ca e cam lunga coarda.

A trecut saptamana asta in care mi-am facut de cap pe motiv ca e ziua mea si am sarabatorit cu toata lumea, dar pe rand blushing.gif . Trebuie sa-mi revin, ca doar nu ma duc la sala sa bag in mine ca sparta. dry.gif

Aseara dupa instructia de la pilates am mancat un medalion de somon la gratar si cateva alune de padure crude. Buna masa! A fost cam nasol la pilates pentru ca eram vreo 32-34 intr-o sala care se zice ca e de 25. wacko.gif O sa incerc sa vin mai des dimineata, sa vad cum e.

Azi am fost de la 9 si eram doar 6 fete. yahoo.gif Am facut relaxat ca nu iau picioare in gura, dar ne-a chinuit mai mult Cori, ca ne putea urmari pe fiecare in parte. Joi am programare si dimineata si seare; sper sa rezist. biggrin.gif

Daca am plecat de dimineata de acasa nu am avut timp sa-mi iau pachet si nu stiu ce o sa mananc astazi la pranz. unsure.gif Revin cu meniul cand ma hotarasc.
bubbles
Frumos cadou Ness pupic.gif .As vrea si eu o coarda de aia ..am gasit la PLus in pliant dar cand sa ma duc sa imi iau se vandusera toate blink.gif
Cherie
Ness, ce misto e dimineata!!! w00t.gif Mi-ar placea si mie floare.gif
Iti tin pumnii joi, cred ca vin si eu seara!!! naughty.gif

pupic.gif pupic.gif
Nessie
Meniul de ieri a fost cam porcesc sad.gif, dar nu stiu cum sa-l socotesc:

- ou fript + ciuperci+feta
- niste caju
- o praji lata cat 2 degete blushing.gif
- mancare de mazare + piept de pui
- 3 pateute mici blushing.gif
- o mana de porumb...si ala prajit. doh.gif

Am rezistat cu stoicism la un piure bun rau cu sos de rosii deasupra si niste cabanos prajit. drool.gif Am gatit pentru al meu, dar nu m-am atins. grin.gif

Azi am avut acelasi mic dejun. Imi place la nebunie. yahoo.gif

MD:
- ou fript + o mana ciuperci + o lingurita de feta + 1/2 pitta

Gustare:
- caju

Pranz:
- orez cu fructe de mare si niste peste oceanic...dar nu mai stiu de care

Cina:
- macrou file afumat + niste frunze de salata

Cal - 1000
Fat - 30.0% (31 grams)
Protein - 37.9% (87 grams)
Carbohydrates - 32.1% (74 grams)

Daily Sodium Intake - 1,289 mg
Daily Cholesterol Intake - 468 mg
Daily Fiber Intake - 8 grams
bubbles
CITAT(Nessie @ 30-01-2008, 01:28 PM) *

Meniul de ieri a fost cam porcesc sad.gif, dar nu stiu cum sa-l socotesc:

- ou fript + ciuperci+feta
- niste caju
- o praji lata cat 2 degete blushing.gif
- mancare de mazare + piept de pui
- 3 pateute mici blushing.gif
- o mana de porumb...si ala prajit. doh.gif

Am rezistat cu stoicism la un piure bun rau cu sos de rosii deasupra si niste cabanos prajit. drool.gif Am gatit pentru al meu, dar nu m-am atins. grin.gif

Azi am ajut acelasi mic dejun. Imi place la nebunie. yahoo.gif

MD:

Gustare:
- caju

Pranz:
- orez cu fructe de mare si niste peste oceanic...dar nu mai stiu de care

Cina:
- macrou file afumat + niste frunze de salata

Cal - 1000
Fat - 30.0% (31 grams)
Protein - 37.9% (87 grams)
Carbohydrates - 32.1% (74 grams)

Daily Sodium Intake - 1,289 mg
Daily Cholesterol Intake - 468 mg
Daily Fiber Intake - 8 grams

Bine ca ai rezistat ca acum eram calare pe tine cu bataita.gif hug.gif .Eu fac fasole cu costita si sper sa nu ma ating de ea dry.gif .De aia fac si putina.Doar pt babu ca daca fac muuulta am tendinte sa imi bag si eu nasul lol.gif
aki
Cu mari intirzieri iti zic la MULTI ANI w00t.gif .Nu am avut net si nu ma avut de unde sa te felicit sorry.gif
Sa fii sanatoasa si mereu fericita yahoo.gif
Nessie
CITAT(aki @ 30-01-2008, 11:44 AM) *

Cu mari intirzieri iti zic la MULTI ANI w00t.gif .Nu am avut net si nu ma avut de unde sa te felicit sorry.gif
Sa fii sanatoasa si mereu fericita yahoo.gif
hug.gif Multumesc mult!
michelle
CITAT(Nessie @ 30-01-2008, 11:28 AM) *

MD:

De care ciuperci?

Felicitari pentru ambitie! give_rose.gif
Nessie
pupic.gif Multumesc!

Ciupercile sunt pleurotus, ca se spala usor. )).gif
Imagine

Decat le tai is le pun in tigaia de teflon.
Nessie
Am primit o parte din analizele de sange, dar nu sunt lamurita...

Ce am gasit pe net zice ca nu sunt intervale standard si ca depinde de multi factori, dar in analize am intrevale. eusa_think.gif Pe langa asta am inteles ca cele 3 teste se analizeaza impreuna.

Rezultatul a aste:

Test / Rezultat /Interval de referinta
TSH /1.12 /0.49 - 4.67 microUI/ml
T4 /8.69 /5.1 - 13.5 microg/dl
T3 / 1.16 /0.79 - 1.49 ng/ml

Mie mi se pare ca ar fi Low TSH, normal T4 si high T3...asta cica ar fi hipertiroidism conform siteului asta.

Stie cineva cum se interpreteaza? sad.gif Pana ajung la un doctor mai e mult si bine.
Cherie
Ness, intra si vb cu cristi, iti zice el ce si cum! pupic.gif
axe10
CITAT(Nessie @ 30-01-2008, 03:13 PM) *

Am primit o parte din analizele de sange, dar nu sunt lamurita...

Ce am gasit pe net zice ca nu sunt intervale standard si ca depinde de multi factori, dar in analize am intrevale. eusa_think.gif Pe langa asta am inteles ca cele 3 teste se analizeaza impreuna.

Rezultatul a aste:

Test / Rezultat /Interval de referinta
TSH /1.12 /0.49 - 4.67 microUI/ml
T4 /8.69 /5.1 - 13.5 microg/dl
T3 / 1.16 /0.79 - 1.49 ng/ml

Mie mi se pare ca ar fi Low TSH, normal T4 si high T3...asta cica ar fi hipertiroidism conform siteului asta.

Stie cineva cum se interpreteaza? sad.gif Pana ajung la un doctor mai e mult si bine.

Daca sunt intre valorile din brackets....e ok!
Nu ai de ce sa-ti faci griji.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.