Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
julyalina
cel mai bine un medic ! pupic.gif ca la autodiagnosticare te gasesti cu toate biggrin.gif
Cherie
Buna dimineata Miss! pupic.gif
Iti aduc o crenguta de primavara aici! hug.gif
Imagine
O zi frumoasa sa ai!
crissy
Nessie, depinde ce reactori (sau cum s-or chema) folosesc atunci cand fac analizele. Eu asa am inteles, ca eu mi-am facut la 2 lab diferite si au iesit valori diferite (si intervalele de referinta erau diferite). Ma uit indata pe rez mele si-ti spun.

Deci: (Interval biologic de referinta)
TSH (Serum) (CHEMWELL): 0.465 - 4.68/mUI/l
TSH, CHEMI-cnt, DIASORIN: 0.3 - 3.6 mlU/I
Anti-TPO, CHEMI-cnt, DIASORIN: <16 IU/ml (tu nu ai facut asta, e ceva legat de anticorpi)
T3, CHEMI-cnt, DIASORIN: 76.3 - 220.8 ng/dl
TSH (metoda ELISA): 0.44 - 3.45 micro UI/ ml
FT4, tiroxina libera (metoda ELISA): 0.8 - 2 ng / dl
)).gif Reactorii aia sunt de fapt METODA (asa am dedus io)
Sper ca nu te-am bagat mai tare in ceata. floare.gif Sanatate si mergi la un medic bun sa ti le interpreteze. Mie mi se par ok.
Nessie
Va multumesc pentru raspunsuri! pupic.gif
Cred ca sunt ok, daca sunt in limitele lor. dry.gif M-a apucat paranoia si poate inconstientul meu vrea sa am ceva, ca sa se explice de ce nu slabesc.

Mi-a trecut! Sanatatea e mai importanta decat slabimea, asa ca daca sunt ok la analize, e clar: SUNT O LENESA!! doh.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 31-01-2008, 02:02 PM) *

Va multumesc pentru raspunsuri! pupic.gif
Cred ca sunt ok, daca sunt in limitele lor. dry.gif M-a apucat paranoia si poate inconstientul meu vrea sa am ceva, ca sa se explice de ce nu slabesc.

Mi-a trecut! Sanatatea e mai importanta decat slabimea, asa ca daca sunt ok la analize, e clar: SUNT O LENESA!! doh.gif

Si tu BRUTUS????????
hug.gif hug.gif
Ti-am zis ca te iubesc si ca mi tare dor de tine?
pupic.gif pupic.gif
axe10
Vezi?...nu m-am gandit niciodata ca asi avea ceva la tiroida pt ca m-am ingrasat....ci doar pt ca am mancat...si mai ales dulce si ca stau cu c.u.r.u.l. pe scaun toata ziua sau acasa...
Nessie
CITAT(axe10 @ 31-01-2008, 06:14 PM) *

Vezi?...nu m-am gandit niciodata ca asi avea ceva la tiroida pt ca m-am ingrasat....ci doar pt ca am mancat...si mai ales dulce si ca stau cu c.u.r.u.l. pe scaun toata ziua sau acasa...

Pai tocmai asta e la mine ca dulciuri nu mananc, zic eu ca am mesele cat de cat organizate si sub necesaul zilnic, sport tot am facut si fac...si... nimic. huh.gif Parca ma ingras, nu slabesc.

Undeva e gresita problema, clar! )).gif
axe10
Da...macar cand tin corect o dieta slabesc...si nu-mi pierd speranta....
ganesha
CITAT(Nessie @ 31-01-2008, 06:28 PM) *

CITAT(axe10 @ 31-01-2008, 06:14 PM) *

Pai tocmai asta e la mine ca dulciuri nu mananc, zic eu ca am mesele cat de cat organizate si sub necesaul zilnic, sport tot am facut si fac...si... nimic. huh.gif Parca ma ingras, nu slabesc.

Undeva e grestia problema, clar! )).gif

Poate inca nu s-a declansat procesul. Ai rabdare, hard work pays off, e ca la roller coaster, mai intii mergi tigidim-tigidim, ti se pare ca nu mai ajungi in virf si te trec toate apele, iar cind iti dai drumu; la vale nu te mai opresti. Daca esti constanta in ceea ce faci, ai sa ajungi cu siguranta in virfu' ala.

Poate ar trebui sa schimbi putin tehnica, eventual sa dai un boost metabolismului, ai incercat zig-zag? Pe mine ma scoate asta din platou de obicei, si stiu de la mai multa lume ca merge bine. Si eventual sa separi de tot sedintele de cardio de cele de greutati, sa le alternezi dar sa nu le combini deloc. Zic si eu... cam ce a mers la mine si pe la altii...

floare.gif
Nessie
CITAT(ganesha @ 31-01-2008, 06:35 PM) *
Poate inca nu s-a declansat procesul. Ai rabdare, hard work pays off, e ca la roller coaster, mai intii mergi tigidim-tigidim, ti se pare ca nu mai ajungi in virf si te trec toate apele, iar cind iti dai drumu; la vale nu te mai opresti. Daca esti constanta in ceea ce faci, ai sa ajungi cu siguranta in virfu' ala.

Poate ar trebui sa schimbi putin tehnica, eventual sa dai un boost metabolismului, ai incercat zig-zag? Pe mine ma scoate asta din platou de obicei, si stiu de la mai multa lume ca merge bine. Si eventual sa separi de tot sedintele de cardio de cele de greutati, sa le alternezi dar sa nu le combini deloc. Zic si eu... cam ce a mers la mine si pe la altii...

floare.gif
Sarumana! pupic.gif

Pe asta cu zig-zag-ul nu o stiu, dar banuiesc eu ca e o alternare de zile cu mancat mai mult si mai putin. huh.gif

Sport fac acum doar sedinte de grup wacko.gif ... pilates, tae bo, un fel de step aerobic, aerobic pentru diferite parti ale corpului (abdomen, brate, spate etc.). Fac in jur de 4-6 sedinte/saptamana de cate 45 de min. Stiu ca n-ar strica si niste bicileta acasa...daca as mai putea seara la 22:00 dupa o alta sedinta la sala...
ganesha
Da, zig-zag-ul e alternare. Sint unele site-uri unde poti calcula orientativ ca cit sa alternezi, pe zile, in genul in care calculezi necesarul zilnic, etc. Nu-s ele chiar ceas, dar merge orientativ. Am sa ma caut un link unde stiu ca mai calculam si ti-l dau aici.
aki
Gabit hug.gif
Bafta pupic.gif la slabit si nu te descuraja w00t.gif
Nessie
pupic.gif Nu descurajez, doar incerc sa vad care e problema sa ii vin de hac.

Am fost aseara la cardio cu Missy si am transpirat bine, dar am plecat cu parul putin umed. dry.gif M-am trezit cu o durere de cap de nu se poate! Am luat un antinevralgic, dar nu isi face efectul... Sa-mi fie invatatura de minte.

Am 3 saptamani de cand merg constant la sala si daca la inceput imi era putin greu sa fac toate exercitiile de x repetari, acum mi se pare ca as putea mai mult. dry.gif Ma simt bine in general, mi s-a imbunatatit tonusul, aspectul pielii, nu mai folosesc crema dupa baie, pentru ca nu mai e nevoie, rolleyes.gif am pielea fina si nu mai naparlesc, grin.gif ma trezesc mai vioaie dimineata, deci e bine, dar imi lipseste oboseala aceea placuta pe care o aveam dupa fiare si 30 de min banda. unsure.gif

Mai cercetez optiunea sa ma duc undeva in pauza de masa sa alerg o jumatate de ora pe banda si seara/dimineata sa merg la "sedinete de grup". Problema e dusul dupa alergare, pentru ca sunt cam sensibiloasa la frig.. wacko.gif

Va pup si sper sa revin cu meniul, chiar daca nu e tocmai de regim. pupic.gif
aki
Si eu am racit dupa alergarile de seara.Transpir toata si afara e frig.Am gluga in cap,dar totusi...Dar cui pe cui se scoate,nu ma opresc aici,dau bice grin.gif
amalia0701
Nu stiam io de ce ma doare capul doh.gif , am fost transpirata si am iesit afara mad.gif
Nessie
Azi face firma 3 ani in Romania si am sarbatorit cu un tort urias, suc, bere fara alcool, piscotele, miscotele )).gif si ma tot gandeam sa ma opresc din tort dupa cateva guri. Am stat pana au primit fiecare farfurie si apoi mi-am luat si eu...printre ultimii. Am luat fix 2 guri si a inceput bataia cu tort. Abia am scapat "cu viata". doh.gif Tortul nu a scapat si nici colegii mei. laugh.gif

Uite asa s-a mai dus o ingrasacioasa azi! tease.gif
May
Eu m-as fi batut cu gura deschisa lol.gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 01-02-2008, 06:22 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif La asta nu m`as fi gandit niciodata.Mersi de idee..cine stie poate vreodata lol.gif
Nessie
CITAT(Maybeline @ 01-02-2008, 04:22 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif De stiam, acum tot tortul era al meu!
May
Inseamna ca numai eu ma gandesc la prostii doh.gif blushing.gif cow.gif
amalia0701
pupic.gif
Parca vad multimea care se bate cu gurile deschise lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 01-02-2008, 02:51 PM) *

Azi face firma 3 ani in Romania si am sarbatorit cu un tort urias, suc, bere fara alcool, piscotele, miscotele )).gif si ma tot gandeam sa ma opresc din tort dupa cateva guri. Am stat pana au primit fiecare farfurie si apoi mi-am luat si eu...printre ultimii. Am luat fix 2 guri si a inceput bataia cu tort. Abia am scapat "cu viata". doh.gif Tortul nu a scapat si nici colegii mei. laugh.gif

Uite asa s-a mai dus o ingrasacioasa azi! tease.gif

Pfooaaa!!! Pai pun batul pe tine! bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Asa ne-a fost vorba?
Luai si tu ceva la paket pt mine lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Nessie
Mi-am facut pe 25 niste analize printre care si de sange...si am probleme maaaaari cu sangele si acele. Nu ma las intepata decat daca e musai si numai dupa cateva zile/saptamani de autoconvingeri. blushing.gif

Si de data asta am avut probleme, ca de fiecare data, dar cireasa de pe tort: in ziua in care trebuiau sa fie gata online analizele, aflu ca dintr-o eroare de software au pierdut cei de la clinica vreo 3-4000 de analize, printre care, bineinteles, si ale mele, dar ca incearca sa le recupereze. crying.gif ohmy.gif mad.gif

Azi mi-a mai aparut o parte din analize, dar ma cam sperie valorile la NE%, unde sunt 3.4, iar normalul este 53 - 68 %. ohmy.gif Nu gasesc ce inseamna aceasta analiza, dar in fine...sper sa ajung la medic saptamana asta sa mi le interpreteze. Problema mea cea mare acum: ce siguranta am eu ca analizele "recuperate" de cei de la Medlife sunt chiar ale mele? mad.gif
amalia0701
Io zic sa ceri sa ti le faca ei din nou.
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 04-02-2008, 04:28 PM) *

Pai as face orice numai sa nu ma intepe iar. Mi-am luat zi libera cand mi le-am facut pe astea, ca mi-e rau toata ziua dupa. blushing.gif E pe baza de deranj la nivelul superior. sorry.gif
Cherie
Curaj Ness! Ia-ti inima in dinti, fa un mini-scandal, asigura-te ca sunt ale tale, daca nu, refa-le. Fara gluma! E cel mai sigur! pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 04-02-2008, 04:32 PM) *

Pai as face orice numai sa nu ma intepe iar. Mi-am luat zi libera cand mi le-am facut pe astea, ca mi-e rau toata ziua dupa. blushing.gif E pe baza de deranj la nivelul superior. sorry.gif

Stiu asta, dar daca tot te-ai deranjat odata macar sa fii sigura pe ele.
Vin cu tine sa te tzin de manutza hug.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 04-02-2008, 04:32 PM) *

)).gif esti tare pupic.gif hai ca vine cineva cu tine . macar sa fii sigura ca sunt ale tale si ca au iesit bine hug.gif

al meu El a aruncat invitatia aia de la ministerul sanatatii ca nu vrea sa-i ia sange )).gif si e ditamai omul )).gif
bubbles
Ness si eu zis ca ar fi mai bine sa le repeti.La noi in casa babuinul e mai fricos.cand mergem la luat de sange eu ma arunc in fata ca sa nu ma plictisesc lol.gif lol.gif
Nessie
Hai sa ma mai adun si eu pe la casa mea, ca tot umblu creanga si mananc aiurea. tease.gif

Mi-au venit analizele si o sa le duc asa la doctor. Daca imi zice ca sunt bolnava, le repet, daca nu, mi le insusesc. lol.gif Vineri seara am programare la nutritionistul de la sala. Abia astept sa vad ce imi spune. grin.gif

Azi am fost cuminte cu mancarea, am furajat mai mult, dar e bun raportul.
- 100g piept de pui
- 1/2 pitta

Pranz:
- salata mare din: 400g varza chinezeasca, 1/2 avocado, 150g ton in apa, 1 lingura ulei de samburi de struguri
- 1 pitta

Gustare:
- 1 pumn fistic crud

Cina:
- o salata greceasca

Cal - 1255
Fat - 42.1% (60 grams)
Protein - 35.2% (113 grams)
Carbohydrates - 22.8% (73 grams)

Daily Sodium Intake - 1,468 mg
Daily Cholesterol Intake - 385 mg
Daily Fiber Intake - 25 grams
Cherie
Foarte bine Ness!!! pupic.gif
Cand ne bagam la keto? naughty.gif
Arata tare bine meniul tau. Ce e aia pitta? huh.gif

hug.gif
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 06:39 PM) *

Foarte bine Ness!!! pupic.gif
Cand ne bagam la keto? naughty.gif
Arata tare bine meniul tau. Ce e aia pitta? huh.gif

hug.gif
biggrin.gif Sarumana! Pitta e foaie de shaorma din faina, tarate, drojdie, apa, sare. Sunt unele care au si zahar, E-uri, nu e faina integrala ... rele...cah... Asta a mea e buna! blum.gif
Cherie
Interesant. De unde o iei? naughty.gif
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 07:16 PM) *

Numai in Cora am gasit d'asta simpla, la raionul de paine.
aki
Gabita hug.gif .Tare dor mi-a fost de voi pupic.gif
Am citit, in curs cu toate naughty.gif
Imi pare rau de nalizele tale.Ce ai hotarit?Te mai duci o data la ei pentru analize? huh.gif
Nicoleta40
CITAT(Nessie @ 04-02-2008, 04:11 PM) *

Mi-am facut pe 25 niste analize printre care si de sange...si am probleme maaaaari cu sangele si acele. Nu ma las intepata decat daca e musai si numai dupa cateva zile/saptamani de autoconvingeri. blushing.gif

Si de data asta am avut probleme, ca de fiecare data, dar cireasa de pe tort: in ziua in care trebuiau sa fie gata online analizele, aflu ca dintr-o eroare de software au pierdut cei de la clinica vreo 3-4000 de analize, printre care, bineinteles, si ale mele, dar ca incearca sa le recupereze. crying.gif ohmy.gif mad.gif

Azi mi-a mai aparut o parte din analize, dar ma cam sperie valorile la NE%, unde sunt 3.4, iar normalul este 53 - 68 %. ohmy.gif Nu gasesc ce inseamna aceasta analiza, dar in fine...sper sa ajung la medic saptamana asta sa mi le interpreteze. Problema mea cea mare acum: ce siguranta am eu ca analizele "recuperate" de cei de la Medlife sunt chiar ale mele? mad.gif
Sa nu iti faci probleme pentru acel rezultat,mai ales daca e singurul modificat.NE reprezinta procentul de granulocite neutrofile(formula leucocitara)si scad de obicei in infectiile virale,parazitare sau fungice. Poate ai fost putin ''virusata" cand ai facut analizele batista.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 07-02-2008, 10:10 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 07-02-2008, 07:16 PM) *

Numai in Cora am gasit d'asta simpla, la raionul de paine.

Aham. Credeam ca e din aia de la Ana!
Amazoana
Neata pupic.gif
Nessie, scuze, dar iar nu stiu daca ai dat sau cand ai examenul la sc de soferi. sad.gif Ce faci? Mai poti?
lucy
NEATA NESSIE floare.gif ,te pup pupic.gif
Nessie
CITAT(lucy @ 10-02-2008, 09:00 AM) *

cam rarut trec pe acasa, dar iti trimit un pupic intarziat. pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 08-02-2008, 10:35 AM) *

Neata pupic.gif
Nessie, scuze, dar iar nu stiu daca ai dat sau cand ai examenul la sc de soferi. sad.gif Ce faci? Mai poti?

Nu am dat ex. wacko.gif Vreau sa mai iau cateva ore si tot nu am timp. Pe langa asta si cu invatatul stau prost. doh.gif
Nessie
Am fost vineri si am vorbit cu Cristi despte ce fac bine si ce ar trebui sa schimb. I-am dus un jurnal de dieta...cand nu eram la dieta. )).gif Nu era exagerat, dar mai era cu tochitura, mamaliga, cola, porumb prajit blushing.gif

Per total mi-a zis ca "le stiu pe toate si nu are ce sa ma invete". laugh.gif Problema e la etaj, clar. tease.gif
Am decis dupa cum imi doream si eu, sa merg pe low-carb.

Saptama asta sunt la acomodare, o sa renunt la bad carbs (sau high-carbs), cole si vinuri lol.gif . Mananc frumos de keto, dar fara restrictie calorica acum. Organismul meu a vazut multe diete si nu cred ca ar reactiona bine si la restrictie calorica si la restrictie de carbi.

Trebuie sa am grija foarte mare la fibre, apa si grasimi bune!

Meniul de azi, e keto si mi se pare foarte satios, dar in limita la calorii. blum.gif
Masa 1 (7:30):
- ou in ulei
- 50g feta (mai am putin din ea, dar o sa o scot din meniu)
- 45g piept pui

Masa 2 (11:00):
-155g somon la cutie

Masa 3 (13:00)
- 50g alune de padure + alune de pamant

Masa 4 (18:00):
- 100g vita la cuptor
- salata verde + ulei masline + zeama lamaie

Masa 5 (22:00)
- 50g branza bivolita
- 100g ciuperci pe gratar

Cal - 1375
Fat - 62.8% (97 grams)
Protein - 31.5% (110 grams)
Carbohydrates - 5.7% (20 grams)

Daily Sodium Intake - 1,704 mg
Daily Cholesterol Intake - 480 mg
Daily Fiber Intake - 8 grams

Pe langa masa mai raportez deja 2.3l de apa+ceai si 5g de fibre din suplimente.
Amazoana
CITAT(Nessie @ 11-02-2008, 02:38 PM) *

CITAT(lucy @ 10-02-2008, 09:00 AM) *

cam rarut trec pe acasa, dar iti trimit un pupic intarziat. pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 08-02-2008, 10:35 AM) *

Neata pupic.gif

Nu am dat ex. wacko.gif Vreau sa mai iau cateva ore si tot nu am timp. Pe langa asta si cu invatatul stau prost. doh.gif

Hai la mine scumpa si facem 2 ture impreuna! pupic.gif Bafta la invatat, asta tine numai de tine!
Cherie
CITAT(Nessie @ 11-02-2008, 12:59 PM) *

Am fost vineri si am vorbit cu Cristi despte ce fac bine si ce ar trebui sa schimb. I-am dus un jurnal de dieta...cand nu eram la dieta. )).gif Nu era exagerat, dar mai era cu tochitura, mamaliga, cola, porumb prajit blushing.gif

Per total mi-a zis ca "le stiu pe toate si nu are ce sa ma invete". laugh.gif Problema e la etaj, clar. tease.gif
Am decis dupa cum imi doream si eu, sa merg pe low-carb.

Saptama asta sunt la acomodare, o sa renunt la bad carbs (sau high-carbs), cole si vinuri lol.gif . Mananc frumos de keto, dar fara restrictie calorica acum. Organismul meu a vazut multe diete si nu cred ca ar reactiona bine si la restrictie calorica si la restrictie de carbi.

Trebuie sa am grija foarte mare la fibre, apa si grasimi bune!

Meniul de azi, e keto si mi se pare foarte satios, dar in limita la calorii. blum.gif
Masa 1 (7:30):
- ou in ulei
- 50g feta (mai am putin din ea, dar o sa o scot din meniu)
- 45g piept pui

Masa 2 (11:00):
-155g somon la cutie

Masa 3 (13:00)
- 50g alune de padure + alune de pamant

Masa 4 (18:00):
- 100g vita la cuptor
- salata verde + ulei masline + zeama lamaie

Masa 5 (22:00)
- 50g branza bivolita
- 100g ciuperci pe gratar

Cal - 1375
Fat - 62.8% (97 grams)
Protein - 31.5% (110 grams)
Carbohydrates - 5.7% (20 grams)

Daily Sodium Intake - 1,704 mg
Daily Cholesterol Intake - 480 mg
Daily Fiber Intake - 8 grams

Pe langa masa mai raportez deja 2.3l de apa+ceai si 5g de fibre din suplimente.

Senzational! clap.gif Mai bagi si diseara niste pilates si esti de vis naughty.gif
De cand ai inceput? Cum te simti?
Nessie
pupic.gif Sarumana! Dap, deseara pilates! cheer.gif

Teoretic de sambata, dar practic de azi. )).gif Sambata si duminica am mancat ok in timpul zilei, dar seara m-am porcit (de la revedere) cu pomelo. Mai aveam unul intreg in frigider, dar i l-am cadonisit lui iubi si i-am urat sa-l manance santos!

Pana acum ma simt bine, mai putin cu turele la buda de la apa. dry.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 11-02-2008, 02:08 PM) *

pupic.gif Sarumana! Dap, deseara pilates! cheer.gif

Teoretic de sambata, dar practic de azi. )).gif Sambata si duminica am mancat ok in timpul zilei, dar seara m-am porcit (de la revedere) cu pomelo. Mai aveam unul intreg in frigider, dar i l-am cadonisit lui iubi si i-am urat sa-l manance santos!

Pana acum ma simt bine, mai putin cu turele la buda de la apa. dry.gif

Lasa turele, ca sunt tare, tare bune!!! Vezi tu ce bine te simti maine naughty.gif
Scoti toxinele, pielea devine catifelata, u'll see!!! pupic.gif

Abia astept sa mergem la pilates cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nessie
Bune, bune, dar mai iese si omul din casa. laugh.gif Sa exemplific: am fost la baie, m-am imbracat si m-am dus in Plus (care e peste drum) sa fac niste cumparaturi. Nu ma mai vedeam ajunsa acasa si nu am stat ma mult de 20-30 de min. doh.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 11-02-2008, 02:14 PM) *

Bune, bune, dar mai iese si omul din casa. laugh.gif Sa exemplific: am fost la baie, m-am imbracat si m-am dus in Plus (care e peste drum) sa fac niste cumparaturi. Nu ma mai vedeam ajunsa acasa si nu am stat ma mult de 20-30 de min. doh.gif

Heheh, lasa nu-i problema. Eu si la munca stau cu sticlele de apa, canile pe birou. Ma mai prinde cate un client, si ma mai tine de vorba, dar in rest, drumurile la baie sunt asigurate!!! fara apa, sunt moarta!

Iei suplimente cu fibre? hug.gif
Nessie
Iau de teama. wacko.gif Mereu am avut probleme si nu vreau acum sa ajung la situatii mai nasoale.

Am facut la cuptor vita, intr-un vas de sticla, cu unt si mirodenii, fara sare si nu imi vine sa cred cat de buna a iesit! yahoo.gif

Am stricat masa cu o andiva iute rau, dar carnea a fost excelenta. Imi e greu sa ma opresc la o bucatica mica. doh.gif
Cherie
Suna senzationaaaaal! drool.gif

naughty.gif naughty.gif naughty.gif
crissy
drool.gif suna bine. Mie nu-mi iese niciodata friptura de vita si parca mananc cauciuc. Care e secretul? (in afara de faptul ca ai folosit carne de vitel, ca eu nu stiu care-i de vaca batrana si care-i de vitel blushing.gif )
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.