Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Nessie
CITAT(bubbles @ 25-02-2008, 11:21 PM) *
Aceeasi problema o am si eu huh.gif .daca in liceu aveam fata curata acum inaninte de rusi imi apar cosuri si mai nou .. de cand m-am tuns scurt si mi-l aranjam cumva de in parti si bretonul cade pe fata .. m-am iritat si mi-au aparut cosuri blink.gif
Eu nu am schimbat nimic, nici alimentatia, iar agravarea s-a petrecut in timp, in 4-5 luni, de asta nu pot identifica o cauza.

Luna martie nu cred ca ajung la un dermatolog, dar daca si in aprilie am proble, fac tot posibilul sa ajung.
Ramo
CITAT(ramonavlas @ 26-02-2008, 01:13 PM) *

Scuze, dar....imi spui si mie in mare cum e cu keto? sau unde gasesc detalii?
pupici si felicitari pe kg dus.

Multumesc, am gasit....
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 26-02-2008, 11:17 AM) *
Multumesc, am gasit....
pupic.gif OK
Amazoana
pupic.gif hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Io am constatat ca imi ies buboaie daca mananc carne de porc sau mezeluri. sad.gif
Adica ma gandesc de 3 ori daca sa mananc un mic sau nu devil.gif
Chiar daca nu ajungi la dermatolog la cosmetica odata pe luna ar trebui sa mergi.
Se spune ca pana la 30 de ani ai fatza care ti-o sa Dumnezeu, iar dupa pe cea care o meritzi )).gif )).gif )).gif
Io cel tarziu la 2 luni ma duc la cosmetica, evident ca ma chinuie, dar am inceput sa merg doar acu 2 ani cand m-a dus Sys forztat blushing.gif blushing.gif blushing.gif
Cherie
'Neata Miss! pupic.gif hug.gif
Ce faci? Ai mai fost pe la gym.gif?
floare.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 26-02-2008, 02:18 PM) *

pupic.gif
Io am constatat ca imi ies buboaie daca mananc carne de porc sau mezeluri. sad.gif
Adica ma gandesc de 3 ori daca sa mananc un mic sau nu devil.gif
Chiar daca nu ajungi la dermatolog la cosmetica odata pe luna ar trebui sa mergi.
Se spune ca pana la 30 de ani ai fatza care ti-o sa Dumnezeu, iar dupa pe cea care o meritzi )).gif )).gif )).gif
Io cel tarziu la 2 luni ma duc la cosmetica, evident ca ma chinuie, dar am inceput sa merg doar acu 2 ani cand m-a dus Sys forztat blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Stiu ca ar trebui sa merg la cosmetica si mergeam, dar nu se mai poate unde gasisem eu o fata care imi placea. O sa incerc unde mi-a zis Canarul.

CITAT(Cherie @ 27-02-2008, 10:37 AM) *

'Neata Miss! pupic.gif hug.gif
Ce faci? Ai mai fost pe la gym.gif?
floare.gif

pupic.gif Nu am mai fost, ca am avut rusii. blushing.gif Maine as vrea la Cori, dar seara nu ma mai duc, ca trebuie sa ma pun cu burta pe legislatie. doh.gif
Cherie
Legislatie? naughty.gif
butterfly
spor la legislatie si fa cat mai multe chestionare wink1.gif)

si veezi ca e o intr cu sensul giratoriu ( mie mi-a picat:)) nu mai stiu exact cum era) daaar eraa...
lilistiuca
nessie, sa stii ca si eu am o cosmeticiana foarte buna, ti-o recomand cu incredere....am incercat la viata mea N+1 cosmeticiene, dar fata asta chiar imi place!!!

pupic.gif
Nessie
CITAT(lilistiuca @ 27-02-2008, 02:55 PM) *

nessie, sa stii ca si eu am o cosmeticiana foarte buna, ti-o recomand cu incredere....am incercat la viata mea N+1 cosmeticiene, dar fata asta chiar imi place!!!

pupic.gif

Spune tot! biggrin.gif Unde e? In ce zona?

CITAT(butterfly @ 27-02-2008, 02:05 PM) *

spor la legislatie si fa cat mai multe chestionare wink1.gif)

si veezi ca e o intr cu sensul giratoriu ( mie mi-a picat:)) nu mai stiu exact cum era) daaar eraa...

Nu de alea mi-e teama mie, ci de amenzi si penalizari. wacko.gif

CITAT(Cherie @ 27-02-2008, 11:11 AM) *

Legislatie? naughty.gif

sorry.gif mda...
Cherie
Lasa ca te descurci tu, esti fata desteapta, nu-mi fac probleme! pupic.gif
ganesha
Spor la legislatie salut.gif

Eu inainte de cosmeticiana m-as duce la dermato. Adica nu m-as duce la cosmeticiana fara sa trec pe la dermato... poate e ceva alergic (mai ales dupa cum ai zis de senzatia de 'ardere', de obicei e specifica alergiilor 'alimentare' la oua, smintina, gluten, etc). Si cosmeticiana... oricit de buna e, vezi mai intii ce firma de produse foloseste si vezi daca-s safe, de obicei produsele 'pro' sint mult mai dure si procedurile mult mai invazive decit ce poti face acasa, iar daca produsele contin parabeni si alte nazbitii devin de zece ori mai periculoase.

pupic.gif
Nessie
CITAT(ganesha @ 27-02-2008, 04:54 PM) *

Spor la legislatie salut.gif

Eu inainte de cosmeticiana m-as duce la dermato. Adica nu m-as duce la cosmeticiana fara sa trec pe la dermato... poate e ceva alergic (mai ales dupa cum ai zis de senzatia de 'ardere', de obicei e specifica alergiilor 'alimentare' la oua, smintina, gluten, etc). Si cosmeticiana... oricit de buna e, vezi mai intii ce firma de produse foloseste si vezi daca-s safe, de obicei produsele 'pro' sint mult mai dure si procedurile mult mai invazive decit ce poti face acasa, iar daca produsele contin parabeni si alte nazbitii devin de zece ori mai periculoase.

pupic.gif

Senzatia aia de arsura a trecut in 30 de minute si rosala/albeala la fel. Eu totusi cred ca e pe fond nervos... La dermato mi-a putin teama sa ma duc, pentru ca sincer, nu am incredere. wacko.gif Am impresia ca ma trateaza ca pe o fitzoasa, ca acolo se duc oameni cu probleme, iar eu ma plang pentru un cos.

La cosmetica degeaba intreb ce produse folosesc, pentru ca oricum habar n-am care sunt bune. )).gif Dar o sa intreb mai intai si o sa caut pe net. wink1.gif

pupic.gif Multumesc!
ganesha
Un cos poate fi o problema, daca vine 'dinauntru', intelegi tu ce vreau sa zic, el in sine nu-i o problema, dar poate indica o problema. Si e dreptul tau sa-l ivnestighezi, daca aia atita minte au incit sa te considere o fitzoasa... their bad, tu tre' sa ai grija de tine hug.gif

Pe site la Campaing for safe cosmetics gasesti, pe undeva, liste cu firme ('rele' si bune), ingrediente si efectele negative pe care le provoaca. Eu folosesc cosmetice 'safe' de ani de zile, si sincera sa fiu, experienta pe care am avut-o asta vara cind mama m-a tirit la spa ( avea un gift card si voia sa-l impartim) m-a facut sa jur ca nu mai calc acolo; poate daca as fi fost acum citiva ani cind inca foloseam produse gen L'oreal si alte asemenea n-as fi remarcat diferenta in halul asta... Si prin piele... toate chestiile alea ajung in singe... si tot asa... sorry.gif

Vai cit m-am intins )).gif
Nessie
pupic.gif Multumesc mult! Esti o comoara! O sa studiez bine linkul pe care mi l-ai dat si o sa caut produsele safe. Pe la noi reclama e mama alegerii. Unele produse le-am eliminat dupa ce m-am ars cu ele, cum ar fi L'Oreal-ul. dry.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 27-02-2008, 05:11 PM) *

pupic.gif Multumesc mult! Esti o comoara! O sa studiez bine linkul pe care mi l-ai dat si o sa caut produsele safe. Pe la noi reclama e mama alegerii. Unele produse le-am eliminat dupa ce m-am ars cu ele, cum ar fi L'Oreal-ul. dry.gif

In principal trebuie evitat tot ce are pe eticheta ceva ce se termina in 'paraben' (ehtyl paraben, butyl paraben, etcetcetc), propylene glycol (desi asta mai trece tolerat, dar primul nu), SLS sau SLES (acelasi lucru, vine de la sodium laurteh sulfate, se gaseste in majoritatea sapunurilor si chestiilor de spalat)....

La Skin Deep e o baza de date cu exact fiecare ingredient ce face, ce este, gradul de risc, etc. Daca te uiti de ex la paraben, gasesti asta despre el. Ma rog, e doar un exemplu.
Cherie
pupic.gif Lady!
In urma discutiei voastre, ma apuc de cautat o alta crema doh.gif
Nessie
dance3.gif ta-na-naaaaaaaam! Ia ghiciti cine a mai slabit o juma de kil? yahoo.gif Nu m-am putut abtine si m-am urcat de dimineata pe cantar. Sper sa ma tina tot asa!
Sexymom
Bravo, macar tu sa slabesti daca la mine nu se lasa convins cantarul pupic.gif
lilistiuca
vezi ca ai detalii despre cosmeticiana pe private!!!

pupic.gif

felicitari pentru slabit!!!
Cherie
CITAT(Nessie @ 28-02-2008, 12:38 PM) *

dance3.gif ta-na-naaaaaaaam! Ia ghiciti cine a mai slabit o juma de kil? yahoo.gif Nu m-am putut abtine si m-am urcat de dimineata pe cantar. Sper sa ma tina tot asa!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
1,5 in total, fara foame, fara frustrari!!! BRA-VO! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Te si masori?
Nessie
CITAT(Cherie @ 28-02-2008, 03:16 PM) *
1,5 in total, fara foame, fara frustrari!!! BRA-VO! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Nici mie nu-mi vine sa cred ce si cat mananc si se trage burta. Nu m-am masurat, ca nu am mai dormit pe acasa de o saptamana doh.gif , iar prin "deplasari" nu am centimetru. Dar oricum simt la pantaloni ca nu mai crapa pe mine. grin.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 28-02-2008, 03:40 PM) *

CITAT(Cherie @ 28-02-2008, 03:16 PM) *

Nici mie nu-mi vine sa cred ce si cat mananc si se trage burta. Nu m-am masurat, ca nu am mai dormit pe acasa de o saptamana doh.gif , iar prin "deplasari" nu am centimetru. Dar oricum simt la pantaloni ca nu mai crapa pe mine. grin.gif

Asa, asa!!! cheer.gif
Asta e cel mai important!
Abia astept sa ma reapuc si eu, ca deocamdata sunt la sugar-loading blush.gif
ganesha

Bravo tie, bravo tie! cheer.gif cheer.gif
Ramo
Bravo!!
Si eu ma cantaresc dimineata cheer.gif
ironmissy
esti foarte tare! felicitari!
maine e ziua mea de cantar... am emotii unsure.gif unsure.gif
oricum, de cand tin dieta pantalonii imi vin mai lalai (la talie mai ales) si abdomenul e vizibil mai plat.

te pupic.gif !
Nessie
Am avut ieri o zi nebuna-nebuna, ca urmare a altei zile care a fost "a very bad day for science". dry.gif Am mancat prost si pe apucatelea; nici nu mai stiu ce si cat exact, dar am urmat linia de keto cu grasimi multe, mese multe si in cantitati mici.

Pentru ieri mi-am socotit ce am mancat, pana nu uit si am sarit rau atat la carbs cat si la proteine. mad.gif Sper sa nu ies din keto...

Masa 1 (9:00)
- 1 ou in ulei
- 3 felii suna
- 50g feta
- 130g dovlecel

Masa 2 (12:00)
- 200g iaurt cu tarate si seminte de in (5g)

Masa 3 (13:00)
- 50 g alune

Masa 4 (15:00)
- 100g branza Cottage Exquisa

Masa 5 (17:00)

Masa 6 (19:30)
- 2 linguri smanatana
- 30g migdale

Masa 7 (22:00)
- o pulpa de pui la cuptor
- 100g ciuperci
- 50g brocoli
Carbohydrates - 12.4% (50 grams)

Daily Sodium Intake - 1,456 mg
Daily Sugar Intake - 12 grams
Daily Cholesterol Intake - 416 mg
Daily Saturated Fat Intake - 24 grams
Daily Fiber Intake - 15 grams
Lasa Ness, ca redresezi tu de maine! pupic.gif
nella

BRAVOOOOOOOOOOOO tot asa inainte cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
nella
LA MULTI ANI !!!!!!!!! O PRIMAVARA FRUMOASA SI PLINA DE BUCURII SI IMPLINIRI!!!!!!!!PUPICEI DULCI pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Cherie
Happy spring, lovely miss! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
bubbles
Imagine
ganesha
Ness, o saptamina super si sporoasa iti urez! hug.gif
nella
O SAPTAMANA PLINA DE BUCURII SI IMPLINIRI CU TOT CE ITI DORESTI TU!!! pupic.gif pupic.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Nessie
Va multumesc frumos, fetelor, de vizita! pupic.gif

Mi-e dor sa stau pe forum la taclale, dar parca au innebunit toti la munca. doh.gif Abia am avut timp sa imi calculez ce am mancat pana acum.

Masa 1 (8:00)
- 1 ou in ulei
- 150g ciuperci

- 50g migdale

Masa 3 (17:00)
- omleta (2 oua) cu unt si ciuperci

Masa 3 (22:00)
- 50g alune+migdala+caju
Carbohydrates - 10.0% (36 grams)

Daily Sodium Intake - 631 mg
Daily Sugar Intake - 12 grams
Daily Cholesterol Intake - 659 mg
Daily Saturated Fat Intake - 18 grams
Daily Fiber Intake - 15 grams
Cherie
pupic.gif Ness!
Nessie
CITAT(Cherie @ 03-03-2008, 10:45 PM) *

pupic.gif Ness!
pupic.gif
Meniul de azi

Masa 1 (8:00)
- omleta (2 oua, 30g prosciutto, 10g unt, 20g cascaval)

- iaurt gras + tarate+ seminte in

Masa 3 (15:30)
- 100g merluciu la gril
- 50g salata verde + ulei masline

Masa 4 (17:00)
- 50g migdale

Masa 5 (18:00)
- 2 linguri smantana fermentata

Masa 6 (22:00)
- 100g brie
Carbohydrates - 6.9% (26 grams)

Daily Sodium Intake - 1,218 mg
Daily Sugar Intake - 4 grams
Daily Cholesterol Intake - 521 mg
Daily Saturated Fat Intake - 30 grams
Daily Fiber Intake - 9 grams
mai, da cumintica mai esti...si ce meniu fain ai!!!

la cit mai multe kg date jos!!! pupic.gif
aki
Salut Gabit.Am trecut sa-ti las pupici pupic.gif pupic.gif pupic.gif .Eu acus o tai acasa,ma duc sa fac un certificat la policlinica pentru job w00t.gif
Nessie
sorry.gif Fetelor, am si eu o problema... Mi-a venit menstruatia la 14-15 zile de la ultima. Nu mi s-a mai intamplat niciodata. Era foarte regulata, la 28 zile imi venea, iar acum fara PMS, fara dureri de burta, de cap...de nimic.... M-am trezit pur si simplu la baie....

wacko.gif O fi de la dieta?
lyra
CITAT(Nessie @ 05-03-2008, 05:04 PM) *

sorry.gif Fetelor, am si eu o problema... Mi-a venit menstruatia la 14-15 zile de la ultima. Nu mi s-a mai intamplat niciodata. Era foarte regulata, la 28 zile imi venea, iar acum fara PMS, fara dureri de burta, de cap...de nimic.... M-am trezit pur si simplu la baie....

buna nessie . si eu am tinut keto cam 4-5 saptamani si prin a 4-a saptamana am inceput sa am sangerari vaginale, asa ca dupa cateva zile am renuntat la dieta. sangerari n-am mai avut nici inainte, nici dupa keto.
asa ca m-am cam lecuit de cure desi mie personal imi placea keto, dar asta e. acum mananc echilibrat si de toate dar cate putin, merg la bazin si la sala si slabesc cam 2-3 kg pe luna. eu sunt f multumita si asa.

pupici floare.gif si la cat mai multe kg date jos. ai grija de tine.
Amazoana
Eu am tot timpul astfel de probleme si nimeni nu a reusit sa ma ajute. Nu am ajuns inca la endocrinolog. Poate te duci tu...... pupic.gif
crissy
Nessie, nu stiu care sa fie problema. Mie mi s-a intamplat asa doar prima data cand am luat anticoncept. Dar scria si pe prospect ca se poate intampla asa. Sanatate multa. Alta pb ar fi, DOAMNE FERESTE plecaciune.gif , dar nu cred ca e cazul, sarcina pierduta. floare.gif
Nicoleta40
CITAT(Nessie @ 05-03-2008, 04:04 PM) *

De la dieta? dry.gif In nici un caz.Poate fi o problema endocrinologica sau ginecologica dar nu poate avea legatura cu alimentatia.Sigur nu iti plac dr dar dc e sangerarea abundenta sau se repeta dupa un interval la fel de scurt trebuie musai sa consulti un ginecolog care iti poate recomanda si un consult endocrinologic daca e cazul.
ganesha
Am patit si eu asta in keto-urile mele de de-a lungul vremii, dar doar in perioadele in care aveam perioade in care net-ul de carbi (cu fibrele scazute deci) era mult sub 10 g. Si in perioadele cind alergam mult mai mult ca de obicei se deregla, dar in sens invers - intirzia cite o saptamina, chiar 2.

pupic.gif
Nessie
Va multumesc frumos, iubitele. hug.gif E menstruatie, pentru ca a inceput sa ma doara si burta putin. Dieta poate deregla procesele din organism foarte mult, Nico. Am avut si o perioada foarte stresanta si am stat mereu in priza. Asta combinata cu schimbarea regimului si cu somn prea putin e posibil sa ma fi dat peste cap.

Mi-am amintit ca mi s-a mai intamplat o nebunie asemanatoare pe la 18 ani. Eram in perioada cu bac-ul si admiterea la facultate si m-a sarit o luna. Peste 2 luni mi-a venit normal, la 56 de zile ca si cum nu s-a intamplat nimic. huh.gif

O sa merg la doctor daca apar probleme sau daca se repeta iar la 2 saptamani. M-am mai linistit putin. give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.