Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
ganesha
lol.gif fratee, acu' am citit ce-am zis mai sus, cica "doar in perioadele in care aveam perioade in care" lol.gif cre'ca m-a batut si pe mine furtuna de noaptea asta si mi-a zburat creierii lol.gif Rephrase: am vrut sa zic ca erau perioade de mai multe zile la rind (peste 10) in care netul de carbi era in jur de 4-5-6. lol.gif
Nessie
Nu-ti face griji, ca ne-am prins. tease.gif Eu ma bucur ca voi ma intelegi pe mine, ca mereu mi se impleticesc degetele pe tastatura. doh.gif Nu stiu cum sa corectez asta! blushing.gif
ironmissy
CITAT(Nessie @ 05-03-2008, 06:30 PM) *

Nu-ti face griji, ca ne-am prins. tease.gif Eu ma bucur ca voi ma intelegi pe mine, ca mereu mi se impleticesc degetele pe tastatura. doh.gif Nu stiu cum sa corectez asta! blushing.gif

te intelegim, n-ai tu grija! pupic.gif grin.gif

multumim ganesha pentru ecsplicatii! pupic.gif

eu pana acum n-am avut nici o problema, dar o sa fiu precauta.
amalia0701
pupic.gif pupic.gif
Io cred ca trbuie sa mergi la ginecolog.
Cand ai fost ultima data blink.gif
Io m-as duce dar am constata ca am uitat sa imi mai trec in calndar cand am fost in ianuarie si februarie doh.gif
asa ca habar nu am cand ar trebui sa imi vina naughty.gif
Asa ca de 2 saptamani is tot in SPM )).gif
Io cred ca pe stres m-am dereglat, sau nici nu oi fi dereglata.
Sunt dusa rau cu pluta, m-am concentrat tare pe carnet si am neglijat asta.
Nu mai spun ca acu 2 saptamani i-am zis lui Marius ca nu avem nevoie de prezervativ lol.gif lol.gif lol.gif
Oricum la orice sangerare anapoda fugi la doctor.
Crede-ma ca dupa ce am trecut cu Sys m-as duce lunar la ginecolog hug.gif hug.gif
Amazoana
Imagine
Andreea-Rodica
Imagine
Amazoana
La multi ani de 8 Martie,Nessie! pupic.gif
Am o nelamurire: de 2 zile nu mai primesc nici un fel de notificare de la Oneden si nu am umblat la setari.....Stii ceva despre asta?
Multumesc, te pup si-ti doresc o zi minunata!
crissy
La multi ani! pupic.gif
bubbles
La multi ani !! pupic.gif
nella
LA MULTI ANI .MULTA FERICIRE,BUCURII SI SA FII IUBITA pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
ironmissy
pupic.gif Nessie, sper ca totul e ok!

la multi ani de 8 martie si un buchet virtual de flori pt tine: flowers1.gif
Cherie
pupic.gif
Imagine
lucy
La multi ani NESS! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Ai fost la dr.?
Examen cand ai?
Sexymom
Ce mai faci Nessie, nu am mai vb de mult.Un beso grande pupic.gif
Nessie
Hello-hello! pupic.gif Multumesc frumos de urari si floricele!

Sunt tot prinsa in treburi la serviciu, iar acasa invat legislatie si fac grile. Eu stiam ca am examenul la sfarsitul saptamanii asteia, dar am aflat azi ca e pe 20. dry.gif Iar trecec o luna de cand nu am mai pus mana pe masina....

La doctor nu am fost, ca m-am lamurit .... e destul de comun la keto, dupa o luna sa apara nebuniile alea care le-am avut si eu. Daca apar si pe viitor, o sa merg la doctor.

La greutate nu s-a mai schimbat nimic, dar am si mancat saptamana trecuta. Vreau sa incep sa controlez si caloriile de acum. Ca prima masura o sa renunt la micul dejun ou+sunca+legume si o sa iau 20-30g de nuci, reduc vreo 200 cal asa si nu mi-e foame.

Ma mai gandeam ca weekendul asta sa fac primul carb load, dar ma impinge devil.gif sa nu fie curat. O sa fie ziua lui iubi si poftesc la prajituri si papanasi si pomelo. doh.gif O sa imi fac un plan de bataie si sper sa tin grasimile cat mai jos.
amalia0701
pupic.gif
anca veselie
in ce consta acest carb load?
pupici si da-i inainte cheer.gif
Nessie
CITAT(anca veselie @ 10-03-2008, 03:45 PM) *

in ce consta acest carb load?
pupici si da-i inainte cheer.gif

keto inseamna multe grasimi si cat mai putin carbohidrati, maxim 30g. Se face din cand in cand incarcarea cu carbohidrati in care se recomanda sa se manance sanatos, dar sa fie invers, carbohidartii sa fie de baza si cat mai putine grasimi.
lucy
pupic.gif
Neata' floare.gif
Cherie
Ness pupic.gif
Ce faci tu? Cum mai merge dieta? Eu am abandonat total, vreau sa stau si sa uit de diete pt moment.
La sala cand te mai duci? Mie mi s-a dat complet peste cap programul, plec dimineata, ajung noaptea dry.gif
Te pupic.gif de o mie de ori! floare.gif
aki
Gabita salut pupic.gif
Cum te mai simti? hug.gif
Nessie
Salut! pupic.gif Aki imi e acceptabil....ce sa zic? smile.gif Imi poate fi si mai rau. )).gif Nu am mai slabit, am mult de munca la serviciu, mananc aiurea din cauza asta, la sala ajung mai greu ca nu mai gasesc loc de programari si ca inca un "bonus" de la keto... imi moare vocea. dry.gif

Cori vorbeste mereu ragusit si uneori nu poate sa scoata niciun sunet wacko.gif . Acum ma simt si eu ragusita, dar nu ca la raceala....si ca si cum as fi tipat toata noaptea... Asta e, macar de-as si slabi! tease.gif

Azi am meniul asa:

Masa 1 (9:00)
- 30g caju

Masa 2 (11:30)
- un iaurt gras (150g) + tarate + 5g seminte in

Masa 3 (13:00)
- 40g pulpa pui
- 50 g dovlecel la gratar
- 30g brocoli in otet

Masa 4 (15:00)
- 40g migdale

Masa 5 (17:00)
- 40g pulpa pui
- 30g prosciutto
- 50 g dovlecel la gratar

Masa 6 (21:00)
- 100g macrou afuma + lamaie
Carbohydrates - 10.2% (28 grams)
Alcohol - 0.0%
Other - 0.0%

Daily Sodium Intake - 206 mg
Daily Sugar Intake - 4 grams
Daily Cholesterol Intake - 189 mg
Daily Saturated Fat Intake - 12 grams
Daily Fiber Intake - 8 grams

Acum cand ma uit la meniu arata cam urat ca m grasimi si calorii putine. wacko.gif Sa vad pe unde mai pun, dar fara proteine.
aki
Si eu am murit cu sportul sorry.gif Si o luasem intr-un timp rapid faceam cite o ora pe zi de Pilates si mai alergam cite 10 cercuri pe stadion rolleyes.gif ,dar acum sorry.gif .Nu am timp.Vin de la job,fac ordine,mincare,lectiile cu Danuta si cind ma uit e ora 12-1 noaptea doh.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 12-03-2008, 01:24 PM) *

Acum cand ma uit la meniu arata cam urat ca m grasimi si calorii putine. wacko.gif Sa vad pe unde mai pun, dar fara proteine.

O lingura doua de ulei te scoate din incurcatura lejer. pupic.gif
Nessie
Pana la urma, ieri am adaugat la masa 5 niste ulei de samburi de struguri, dar masa 6 s-a schimbat pe parcurs.

Am fost pe drumuri pana la 22:00 asa ca am bagat un pumn de miez de nuci si cateva migdale.

Raportul de ieri:
Carbohydrates - 11.9% (37 grams)

Daily Sodium Intake - 124 mg
Daily Sugar Intake - 6 grams
Daily Cholesterol Intake - 114 mg
Daily Saturated Fat Intake - 11 grams
Daily Fiber Intake - 13 grams

Azi dimineata la sala, mi-a zis Cori ca mi s-a subtiat talia. yahoo.gif O sa ma cantaresc maine.
bubbles
Bravo Ness clap.gif clap.gif pupic.gif .Asteptam si cantarul hug.gif
Nessie
Maine am zi de carb load. unsure.gif Mi-e cam teama ca o sa o fac de oaie. Incerc sa ma organizez bine de azi, sa intre si ceva dulce. biggrin.gif Sambata dimineata dupa carb load am program de 30 min bicicleta si la 12:00 step aerobic.
anca veselie
nessie, raguseala lui cori e de la keto?
Nessie
CITAT(anca veselie @ 13-03-2008, 12:04 PM) *

nessie, raguseala lui cori e de la keto?

In mare parte da, am auzit cand le explica unor fete cum e cu keto si cum se simte.
aki
Felicitari pentru talie tease.gif pupic.gif
nella
Felicitari....sa vedem si cantarul ce spune...Bravoooooooooooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
Ness, stii ce ar fi fost bine? Sa te fi si masurat. Florentza avea super rezultate la masurat, chiar daca dadea jumatate de kg jos! pupic.gif
Nessie
CITAT(Cherie @ 13-03-2008, 01:15 PM) *

Ness, stii ce ar fi fost bine? Sa te fi si masurat. Florentza avea super rezultate la masurat, chiar daca dadea jumatate de kg jos! pupic.gif

sorry.gif Durerea mea mare.... Aveam masuratorile de 3 ani, la intervale de 3-6 luni pe un site care nu mai exista. Eram convinsa ca le am acolo, puteam face comparatii, imi arata cu grafice, super fain, dar nu mai e si nici eu nu mai am masuratorile.
Cherie
CITAT(Nessie @ 13-03-2008, 01:19 PM) *

sorry.gif Durerea mea mare.... Aveam masuratorile de 3 ani, la intervale de 3-6 luni pe un site care nu mai exista. Eram convinsa ca le am acolo, puteam face comparatii, imi arata cu grafice, super fain, dar nu mai e si nici eu nu mai am masuratorile.

sorry.gif Ar fi fost super frumos, rezultatele ar fi dat pe spate pe orice, sunt sigura.
Am ajuns la concluzia ca nu ceea ce vedem pe cantar ar trebui sa ne motiveze in primul rand, ci masuratorile, ceea ce vedem in oglinda. Degeaba imi arata cantarul o greutate, si ma vad in oglinda la fel ca acum 4 kg.
Chiar ma voi re-masura zilele astea, dar cred ca voi avea suprize dupe zilnicele load-uri cu dulciuri si prostii. wacko.gif
Nessie
CARB LOAD DAY grin.gif

3 pofte imi asum astazi: 2 de dulce si una de fructe

Masa 1 (8:00)

- 4 bomboane Raffaello

- 2 covrigi cu sare

Masa 3 (14:30)
- 1/2 salata din: salata verde, rosii, o conserva somon in suc propriu, ridichii

Masa 4 (17:30)
- cealalta jumatate de salata

Masa 5 (20:00)
- cartof copt cu smantana + ciuperci pe gratar
- 1 papanas

Masa 6 (23:00)
- 300g pomelo
Carbohydrates - 57.6% (267 grams)

Daily Sodium Intake - 2,669 mg
Daily Sugar Intake - 55 grams
Daily Cholesterol Intake - 110 mg
Daily Saturated Fat Intake - 10 grams
Daily Fiber Intake - 23 grams
CITAT(Nessie @ 14-03-2008, 11:58 AM) *

CARB LOAD DAY grin.gif

3 pofte imi asum astazi: 2 de dulce si una de fructe

Masa 1 (8:00)

- 4 bomboane Raffaello

- 2 covrigi cu sare

Masa 3 (14:30)
- 1/2 salata din: salata verde, rosii, o conserva somon in suc propriu, ridichii

Masa 4 (17:30)
- cealalta jumatate de salata

Masa 5 (20:00)
- cartof copt cu smantana + ciuperci pe gratar
- 1 papanas

Masa 6 (23:00)
- 300g pomelo
Protein - 16.2% (64 grams)
Carbohydrates - 56.6% (224 grams)

Daily Sodium Intake - 1,705 mg
Daily Sugar Intake - 57 grams
Daily Cholesterol Intake - 102 mg
Daily Saturated Fat Intake - 9 grams
Daily Fiber Intake - 21 grams

Sa-ti traiasca iubi al tau!!! La multi ani!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
E Peste de-al meu naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Distractie placuta!!! pupic.gif

P.S. Cand mergeti la taverna? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Nessie
CITAT(Cherie @ 14-03-2008, 03:09 PM) *

Senq! pupic.gif

La taverna o sa mergem pe 20. w00t.gif

CITAT(Nessie @ 14-03-2008, 03:14 PM) *

CITAT(Cherie @ 14-03-2008, 03:09 PM) *

Senq! pupic.gif

La taverna o sa mergem pe 20. w00t.gif
wacko.gif Si tocmai mi-am dat seama ca eu am liber atunci, ca am examenul. bang.gif
amalia0701
pupic.gif
ironmissy
la multi ani si din partea mea pentru iubi al tau!

pare ok ziua ta de incarcare. sa ne povestesti maine cum te simti ca sunt tare curioasa.

o give_rose.gif si un pupic.gif !
ganesha
CITAT(Nessie @ 13-03-2008, 01:19 PM) *

Mybodycomp s-a mutat la www.fittogether.net care merge si el din 2 in 2, daca ai noroc... merge. Se intra cu acelasi username si pass ca dincolo. Eu am reusit sa intru de vreo doua ori, da' cam atit mi-a fost norocul.

La Multi Ani pentru al tau!!! floare.gif

Ce fain de tine ca te poti opri la 4 Rafaello... rolleyes.gif
ganesha
CITAT
Raportul fara bomboanele Raffaello carora nu le-am gasit valorile nutritionale

Uite aici, valorile pentru 3 bomboane. Sint corecte, le-am verificat acum cu cele de pe cutie naughty.gif
dany
LA MULTI ANI PENTRU AL TAU " EL " !!!!!!!!
lucy
Neata nessie pupic.gif Iti urez si eu un sincer "LA MULTI ANI!"pentru "EL" give_rose.gif (sper sa nu fie prea tarziu) hug.gif
Sexymom
La multi ani pt.iubi al tau, sa fie sanatos si sa te iubeasca la fel de mult ca si pana acum.
Pupici, si pe curand. pupic.gif
Cherie
CITAT(Sexymom @ 15-03-2008, 01:05 PM) *

La multi ani pt.iubi al tau, sa fie sanatos si sa te iubeasca la fel de mult ca si pana acum.
Pupici, si pe curand. pupic.gif

Ness, detalii!!! Cum fuse load-ul? naughty.gif
Cum te-ai simtit? Cum te simti acum, dupa? hug.gif pupic.gif
bubbles
pupic.gif hug.gif
Nessie
Va multumesc mult pentru urari! pupic.gif I-am aratat si lui mesajele si a fost surprins sa vada cate persoane ii ureaza la multi ani, chiar daca nu il cunosc. Asa ca si un "multumesc" din partea lui. flowers1.gif

Ganesha, sarumana pentru Raffaello. give_rose.gif Despre mybodycomp stiam unde s-a mutat, dar mie nu mi-a mers niciodata fittogether si am banuit ca a fost abandonat si el.

Cherie, dupa incarcare m-am simtit ... vinovata. doh.gif Am mancat toate alea care nu le mancam in mod normal si nici macar nu am simtit satisfactia sau placerea pe care gandeam ca o voi simti. blink.gif Sunt defecta tease.gif . Papanasul a fost fix la fel ca in alte dati, dar mie nu mi s-a parut ceva deosebit. Portia e din 2, dar unul l-am dat inapoi neatins. rolleyes.gif

Mi-au lipsit smantana si nucile. tease.gif

Am vorbit cu Cristi in ziua aia si mi-a zis la fel, ca nu prea are sens load-ul la mine, dar e ok, la 5 saptamani cum l-am facut eu.

Ma bucur ca nu m-am balonat, ca nu am avut probleme cu stomacul, dar nu stiu cu kilele cum stau ca bombonelul meu de cantar s-a stricat. sorry.gif Alti bani, alta distractie acum, si e abia jumatatea lunii.
amalia0701
pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.