Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Nessie
M-am gandit eu sunt bombe chipsurile! sad.gif Aseara am iesit la bere cu niste prieteni si ei au luat bere si chipsuri eu doar 2 santal. Zic ca am iesit mai bine! M-am gandit sa iau apa, dar era naspa: noi in berarie si eu sa beau apa! tease.gif
julyalina
clar ai iesit mai bine smile.gif numai ca santalul ala are o gramada de zahar in el sad.gif
buretel
CITAT(Nessie @ 04-08-2006, 11:25 AM) *

blum.gif eu nu mai calculez nimic, ntzzz!
ca s-ar putea sa am nevoie de calculator cu mai mult de 12 digits lol.gif
Nessie
Cum stai cu greutatea, Buretel?
Sexymom
Gabita, am citit ca ai iesit la bere (de fapt Santal), sti ca Crisa iesea la bere cu prietenii si bea ......iaurt??????am ras de ea, sper sa nu se supere pe mine ca am¨scris asta. biggrin.gif
Nessie
w00t.gif Whaaaat?? Iaurt cand iesi la bere? lol.gif nu cred ca aveau iaurt la Beraria Germana! :mellow:
Sexymom
Il avea de acasa.
Acum chiar ca ma strange de gat sambata cand ne intalnim. sad.gif
buretel
CITAT(Nessie @ 04-08-2006, 03:58 PM) *

Cum stai cu greutatea, Buretel?

56-56.5 blushing.gif mult, fata de vremurile demult apuse rolleyes.gif
Nessie
Daca te apuci de treaba iti revii imediat! smile.gif Ti-a plecat buretelul de la avatar! huh.gif
buretel
a plecat pe campii lol.gif
am incercat sa redimensionez poza mea initiala, si orice as face, cand o incarc, tot pe cea de la 2peu o actualizeaza, desi am sters-o de pe disk blink.gif
nu prea inteleg de ce. any idea? wacko.gif

asa ca am sters avatarul, pt moment, pana ma dumiresc/dumiresti smile.gif
Nessie
Cred ca e de la cokie-uri! wink1.gif Pe pagina principala, sub forum ai "Sterge cookie-urile acestui forum".
May
Sunt un Imagine am mancat exact ce mi-am propus.. inca mai am de papat ceva pepene daca mi se face foame mai tarziu biggrin.gif
Nessie
cheer.gif Bravo, May! Eu nu ma laud! dry.gif Hai sa fac bilantul:

MD:
-cereale cu iaurt - 3p

Pranz:
-1/2 de polonic de ciorba cu smantana, cartofi si grasime; eu as pune 3p unsure.gif
-iar am avut ciulama cu mamaliguta ( wacko.gif ) - 6p

Gustare:
-2 piersicute
May
Nu ai mancat f aiurea dar cred ca ai pus cam putin la ciorbitza acolo... sa zicem ca ciorbitza face 1p, smantana e 1 p lingura, asa ca tu stii cat ai pus, cartofii la fel daca erau pana la saturatie si fierti 2p, daca nu pune 1p.. si grasime? doh.gif Hai ca maine e o noua zi.. deocamdata bataita.gif hug.gif
Nessie
La ciorbita am pus doar cat o jumatate de cana. Nu mi-a ajuns nici la o masea. blush.gif Cred ca e ok 3p.
Iar am iesti la o bere si am baut apa plata cu lamaie! lol.gif Acum sigur ma fac manechin! grin.gif

Sa vad ce mananc de restul punctelor ca imi sar ochii din capc de foame! blink.gif Merit bataita aia ca mi se da la o pizza crying.gif

May, ai mancat ceva in plus? Ceva ce nu era pe lista? Spune tot! blum.gif
May
Dap, am mai mancat o piersica deci e totul ok biggrin.gif . Azi aveam 85.5 deci am scazut 500 de grame de ieri pana azi biggrin.gif

Azi am mancat de dimineatza saridine in ulei de masline cu salta de rosii si paine integrala, 6 p totul. Am mancat si o felie de tort de fructe facut de mine & iubi care are doar 5 p dita mai portia blushing.gif . Mai tarziu nu stiu ce am sa mananc... am scos niste aripioare de pui... cred ca le pun pe gratar si cu o salata... apoi dau cu pepene cat incape.. tot de vreo 17 p mananc azi cheer.gif . Uite tortul

Imagine

Si tu lasa pizza ca te bat, mai bine hai la mine sa papam tort hug.gif . Bravo pt ``berea`` de aseara laugh.gif
Nessie
drool.gif M-ai facut paf cu tortul ala!!! E facut de tine? Puteam sa jur ca e din vreo revista!! Si cum numai 5 p portia? Spune-ne si noua reteta! biggrin.gif
May
Retzeta? lol.gif Pai se ia una bucata blat de la magazin lol.gif ca doar nu imi iesea mie blatul lol.gif, fructe dupa preferintze si ceva frisca dietetica plus ca eu am luat un cocktail de fructe si cu siropul lui am insiropat blaturile ( de fapt iubi a facut asta si a taiat si fructele biggrin.gif ). In afara de blat care are undeva pe la 20 de puncte TOT,am mai punctat compotul ( dietetic), bananele si frisca ( dietetica de asemenea). Si a iesit ce vezi cheer.gif , Totul la numai 25 de puncte... eu am impartit in 5 portii, asa ca una are 5 puncte blum.gif

Uitasem ca am mozolit un pic cu gelatina tortul blum.gif
DIAbolica
hello fetele !

oao,lume noua grin.gif ma rog,vechi cunostinte
pup pe toate !
(sunt _sweetie_)

noutati....

-doar ce ma intorsai de la mare...a fost super misto

-inca un kil in plus doh.gif

-and last but not least....AM LUAT CAMBRIDGEUL CAE CU B ! bbbbbbb ! nu pot sa cred !
ieri am murit de fericire.... ieri-seara am sarbatorit cu sampanie,baie noaptea in mare,etc etc....

ps: nessie,n-ai raspuns la sms :-s
Nessie
Felicitari pentru Cambidge!! cheer.gif Merita sa bem ceva in cinstea ta! haninoroc.gif

Ma bucur ca ai revenit Dia si ca te-ai simtit bine! Am fost la mare, dar am ajuns pe plaja sambata la 16:00 si am plecat duminica pe la 15:00 cred. Tu imi zisesei ca o sa ajungi duminica dupa-amiaza si te-am sunat sa vad pe unde esti, ce faci. Cand am vazut sms-ul tau eram deja acasa, in Bucuresti, seara tarziu. Imi pare rau! sad.gif

May, ma tenteaza de mor tortul tau!! nervous.gif Super simplu de facut, aspectuos, cu puncte putine si banuiesc si gustos. biggrin.gif
DIAbolica
CITAT(Nessie @ 06-08-2006, 02:36 PM) *

Felicitari pentru Cambidge!! cheer.gif Merita sa bem ceva in cinstea ta! haninoroc.gif

Ma bucur ca ai revenit Dia si ca te-ai simtit bine! Am fost la mare, dar am ajuns pe plaja sambata la 16:00 si am plecat duminica pe la 15:00 cred. Tu imi zisesei ca o sa ajungi duminica dupa-amiaza si te-am sunat sa vad pe unde esti, ce faci. Cand am vazut sms-ul tau eram deja acasa, in Bucuresti, seara tarziu. Imi pare rau! sad.gif

saru`mana !!!
blushing.gif bem bem...dar shhhhh sunt inca minora... o sa-mi pun sampanie in biberon si voua va fac cinste cu.. sampanie dietetica (inca nu s-a inventat,dar nu e prea tarziu sa fie inventata...so... blum.gif )

a....eu am ajuns in statiune pe la 1juma-2..si am plecat imediat la plaja tease.gif vazusem la apeluri nepreluate pe-al tau..si atunci am trimis si smsul. si mie imi pare rau,dar lasa..vor mai fi si alte ocazii sa ne cunoastem hug.gif

u cum te-ai distrat la mare?
Nessie
Ce m-a imresionat a fost un restaurant mexican (terasa de fapt) foarte mare si frumos amenajata, cu formatie, cu fete cu palarii uriase si mancare foarte gustoasa! (tot mancare blush.gif ) Am comandat la aperitiv Natchos, iar ca fel principal nu mai stiu cum se numea (fajitas??), dar servirea minunata! w00t.gif Ne-au adus tigaia inca sfaraia, nu te puteai apropia de ea! smile.gif Super delicioasa si muzica frumoasa! Am lasat ceva bani pe acolo, dar a meritat! terasa era in Neptun!

Sigur vor mai exista sanse sa ne cunoastem. hug.gif M-am intalnit eu cu Sexymom care e din Spania si nu ne vedem noi la o aruncatura de bat? laugh.gif
DIAbolica
ayayay biggrin.gif restaurant mexican,atmosfera buna, fete cu sombrero,good food... suna super bine !!

floare.gif
julyalina
DIAbolica, felicitari pentru cambrige !!!! pupic.gif

pupic.gif Nessie, am trecut pe aici sa te salut si sa-ti urez o saptamana cat mai usoara (nu numai la serviciu ci si la dieta ) wink1.gif
luchi
unsure.gif Cred ca stiu restaurantul ala..sau il stiu pe ala din Venus? Sau nu e in venus, ci in Cap Aurora? w00t.gif

Nessie (vine de la ness? blum.gif ), o saptamana faina!
Nessie
'Neata, fetele! pupic.gif
Multumesc canarului pentru urari! hug.gif O zi faina si tie si o saptamana cu kg in minus! wink1.gif

Luchi, dar multe restaurante stii tu! )).gif Eu nu-l stiu decat pe ala din Neptun! blum.gif

Nessie vine de la Loch Ness Monster, un monstrulet obez, cu burta cat a mea! lol.gif
luchi
CITAT(Nessie @ 07-08-2006, 10:57 AM) *

Nessie vine de la Loch Ness Monster, un monstrulet obez, cu burta cat a mea! lol.gif

lol.gif Mai, frumusete mica, daca n-ar sti lumea cum arati, poate ar crede ce zici tu acolo! blum.gif blum.gif
julyalina
pupic.gif nessie iubita, luchi are un avantaj major asupra ta: sta prin zona cheer.gif
va pupic.gif si fug la munca hug.gif
alandana
CITAT(Nessie @ 31-05-2006, 10:59 AM) *

A venit vara (iar) si m-a prins (iar) cu multe kg peste cat as dori! dry.gif Sunt posesoarea nefericita a 10kg peste normalul meu, adica aveam 63 kg la ultima cantarire si 162 cm la ultima masurare.
Nu stiu ce sa fac, pentru ca duc lipsa de ambitite in ultima perioada. sad.gif Deocamdata mi-am propus:
  • sa biciclesc o data la 2 zile;
  • sa merg cu rolele cat de des pot;
  • sa nu mananc paine;
  • sa mananc mai des legume/fructe;
  • sa evit prajelile (nu ca aseara blush.gif )

Nessie - cate ai realizat din tot ce ti-ai propus? biggrin.gif
Nessie
bag.gif m-ai prins! doh.gif Eu incercam sa ma fac mica-mica, dar vad ca nu-mi merge!

Mi-a iesit faza cu prajelile, iar cu rolele poate fi interpretat! biggrin.gif Mai am de lucrat la celelalte! sad.gif
alandana
lol.gif

Depinde de noi cum interpretam?
Nessie
Am zis acolo "cat de des pot"; ei bine, in ultima luna nu am putut decat o data! blum.gif
aki
Salut Gabit.Esti suparata pe ceva?Parca nu se prea vede dispozitia la tine hug.gif .O saptamina usoara iti doresc
Nessie
Buna Rodica! pupic.gif
Nu prea am dispozitie ca ma simt obosita, dar parca nu fac nimic. sad.gif Avea atatea in plan pentru weekendul trecut! doh.gif Din vreo 6 chestii, nu am realizat decat 1, iar restul timpului, am stat si l-am pierdut! huh.gif Macar de dormeam, eram mai fresh azi!
Nessie
In weekend m-am dat in barci cu meniul! mad.gif Caz inchis! De azi e o noua saptamana!

MD:
-cafea - 0p
-o piersica - 0p
-cereale integrale cu iaurt 0% grasime - 3p

Pranz:

-ciorbita de legume: 1/2 de cartof mic (0,5p), ulei (2p) - 2,5p
-pui cu un sos de smantana pe care nu l-am putut manca bad.gif - 2p
Smantana si faina le bag la punctele gratis de care am aflat azi! cheer.gif Merci Michelle!

Cina:
-salata de rosii - 2p
-friptura de porc pe gratar - 6p
-pepene verde - 1p
alandana
Nu e rau meniul - dar poate era mai bine o friptura de pui seara, sau peste - nu porc.

Eu tocmai mi-am facut bilantul de cand am reinceput WW - 15.06 - am slabit 4 kg in aproape 8 saptamani. Si 3 din ele in ultimele 4 saptamani de cand sunt mai stricta cu punctele si nu mai fac abateri. Dovada ca se poate- dar trebuie sa vrei. Sincer acum nici macar nu mai simt tentatia - sau chiar daca o simt - ma gandesc de 2 ori daca imi permit sau nu respectiva abatere . Inainte - mia intai mancam ce ma tenta si apoi incepeam sa calculez si sa plang.
aki
Ce bine ar fi sa treca nenea Monti pe la mine prin Basarabia sa aiba grija de alimentatia mea blushing.gif tease.gif
May
Nessie da-i 2 suturi la porcul ala de seara ca nu e bun grin.gif

Eu azi am papat

MD: omleta cu salata de rosii si paine integrala- 5p

G: iaurt cu capsuni-1p

P: cartofi nature cu o pulpa la cuptor- 5p

G: coji de mar lol.gif ( placinta o am in cuptor)

C: pepene + o bucatica mica mica mica mica mica mica de placinta

Total: 12 fara placinta ( care nu cred ca are mai mult de 3-4 ) biggrin.gif

Azi aveam iar 86 kg in cap w00t.gif desi in Weekend nu am facut nici o abatere.... ba chiar cred ca am manacat prea putin si doar de 2 ori pe zi... cred ca asta e motivul sorry.gif
Nessie
Stiu ca aveti dreptate cu purcelul ala, dar alta carne nu mai am si nu e pacat de ea sa o arunc? cry.gif Eu imi pusesem in plan 2 bucatele de 150g eat.gif , dar poate o sa renunt la una si pun salata mai multa. biggrin.gif

Alandana ai slabit bine in ultimele saptamani! Stiu ca se poate, dar e mai greu la faza cu tentatiile. As vrea si eu sa ajung la stadiul tau mai intai sa socotesc punctele si apoi sa mananc, nu invers. sad.gif

May, ma omori cu cate bunatati gatesti! drool.gif Eu nu cred ca as rezista sa nu ma infig in ele!! Felicitarile mele! floare.gif
Cu faptul ca ai mai multe kg, gandeste-te daca nu cumva trebuie sa-ti vina sau ai baut multe lichide pe seara si inca nu le-ai eliminat.
ina_ceva
Buna, Nessie!!!! give_rose.gif
Nu am mai trecut de mult pe la tine, dar sper sa fii bucuroasa de oaspeti!
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 07-08-2006, 06:24 PM) *
Buna, Nessie!!!! give_rose.gif
Nu am mai trecut de mult pe la tine, dar sper sa fii bucuroasa de oaspeti!
Bucuroasa, cum sa nu? hug.gif Ce ai mai facut? Pe unde ai umblat? Cum te simti? grin.gif
May
Nessie hai la placinta pupic.gif

Imagine
Nessie
Ud tastatura nu alta!! drool.gif Cate puncte ziceai ca are o patratica d'aia?
May
Nu stiu ca nu am socotit.... dar nu poate sa aibe mai mult de 3-4.... hai maximum maximorum 5 p smile.gif si e asa de bunaaaaaaaa... data viitoare o sa pun mai multa scortisoara biggrin.gif
julyalina
buna nessie pupic.gif
cum fac sa postez si eu un filmulet de la mine din calculator ? este pentru tine si vreau sa-l pun aici baby.gif
Nessie
Buna! pupic.gif

Il incarci pe You Tube (iti faci cont daca nu ai) si apoi dai likul aici!

Cu ce e filmuletul? grin.gif Pentru mine? unsure.gif
aki
As vrea sa vad si eu dar la mine nu merge filmultele wacko.gif
Gabit imi povestesi despre cei,ca vad ca a spus ca e despre tine w00t.gif
alandana
Eu am observat ca imi era mai usor sa tin regimuri la care mi se spunea clar ce am de mancat. Asa ca acum cand tin WW - incerc sa-mi planific ce am de gand sa mananc de dimineata.
aki
Salut Gabit.Pe unde esti?Pe drum sper serviciu,banuiesc hug.gif
Nessie
'Neata! cheer.gif Mi-am schimbat tickerul!!! Sunt doar 500g, dar tinand cont de pizzele de saptamana trecuta sunt fericita! yahoo.gif

Azi am reusit sa am trezesc mai devreme cu 20 de minute si am facut o groaza de treburi: am fost la baie, am spalat vasele de aseara ( blush.gif ), am facut o gustarica pentru iubi, am pus cafeaua pe foc, am facut patul, am calcat, am bicilic 10 min ( yes.gif ), am facut dus, m-am dat cu crema anticelulitica ( w00t.gif ), m-am epilat, am citit, mi-am luat pepene la pachet si am dus gunoiul la plecare. Deci ma simt in forma de zile mari! yahoo.gif

CITAT(alandana @ 09-08-2006, 01:09 AM) *
Eu am observat ca imi era mai usor sa tin regimuri la care mi se spunea clar ce am de mancat. Asa ca acum cand tin WW - incerc sa-mi planific ce am de gand sa mananc de dimineata.
Cand stii clar ce ai de mancat nu te mai bagi sa gusti nu stiu ce minune, ca nu e in program, asa e! Dar ce te faci cu timpul! doh.gif Eu imi propun ce sa mananc, dar nu am timp sa cumpar cele necesare pentru gatit. Sper sa ajung azi dupa serviciu in Cora. wacko.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.