Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
gaby_mp
Buna Nessie, indraznesc sa intru si eu in jurnalul tau si sa iti pun o intrebare in legatura cu linkul de la semnatura ta http://dietmotion.com/ro/
Pe site-ul respectiv NCZ-ul s-a calculat ca nr de kg x 33 de unde rezulta ca eu, la 100kg as avea NCZ-ul 3300 ?? Pe orice site imi calculez eu NCZ-ul , nu imi da decat in jur de 1800. Care e greseala si unde? Multumesc biggrin.gif
Nessie
CITAT(gaby_mp @ 25-03-2008, 02:10 PM) *

Buna Nessie, indraznesc sa intru si eu in jurnalul tau si sa iti pun o intrebare in legatura cu linkul de la semnatura ta http://dietmotion.com/ro/
Pe site-ul respectiv NCZ-ul s-a calculat ca nr de kg x 33 de unde rezulta ca eu, la 100kg as avea NCZ-ul 3300 ?? Pe orice site imi calculez eu NCZ-ul , nu imi da decat in jur de 1800. Care e greseala si unde? Multumesc biggrin.gif

Bine ai venit! give_rose.gif In primul rand cred ca stii ca nu exista metoda 100% sigura (corecta), fiecare face o aproximare doar pe principii matematice. In al doilea rand, uita-te daca nu cumva siteurile respective iti indica 1800 cal pentru slabire, nu pentru mentinere, iar in al treilea rand, am observat multe siteuri (majoritatea romanesti) care dau aiurea NCZ.

O metoda de aproximare si mai buna ar fi cea de aici, Calulul BMR. Mie imi da diferenta de vreo 150 cal intre cele 2 metode.
gaby_mp
Multumesc de raspuns! Stiu ce vrei sa spui, de asemenea stiu ca si noi insine ne putem accelera sau incetini metabolismul, etc. Ma refeream la site-uri unde e clar consumul pentru mentinere. Eu pe toate site-urile romanesti mai mult de 1800 nu am vazut. Oricum, era doar o nelamurire, cat sa nu mor ... wink1.gif
Imi calculez si eu acushi NZC-ul la linkul dat de tine si vad ce si cum. Multumesc inca o data!
Succes in continuare!
Nessie
Daca tot m-am facut fata cuminte, uite, vin si cu meniul

Masa 1 (7:30)

- 1 ou in ulei
- 20g prosciutto

Masa 2 (11:00)
- 20 g migdale

Masa 3 (13:00)

- 1 iaurt mic gras cu tarate si seminte de in

Masa 4 (15:00)
- 30g alune de padure

Masa 5 (17:00)
- 100g pulpa pui
- o mana de salata
- 1 lingura ulei de samburi de struguri

Masa 6 (21:00)

- o conserva somon in suc propriu
- o salata verde
- ulei
Carbohydrates - 7.4% (24 grams)

Daily Sodium Intake - 758 mg
Daily Sugar Intake - 6 grams
Daily Cholesterol Intake - 390 mg
Daily Saturated Fat Intake - 14 grams
Daily Fiber Intake - 11 gram
pupic.gif

Masa 1 (8:00)
- 20g migdale

Masa 2 (11:30)

- 1 iaurt mic + tarate + 10g seminte de in

Masa 3 (14:00)
- omleta din: 2 oua, 20g sunca de tara afumata, 1 lingura de crema branza, ierburi
- 30g cascaval impachetat in omleta
- 100g andive cu ulei de samburi de struguri

Masa 4 (17:00)
- 50g alune de padure + arahide

Masa 5 (18:30)

- 20g branza brie

Masa 6 (22:00)
- o salata cu ulei si lamaie
- o conserva ton in suc propriu
Carbohydrates - 8.1% (28 grams)

Daily Sodium Intake - 1,167 mg
Daily Cholesterol Intake - 523 mg
Daily Saturated Fat Intake - 26 grams
Daily Fiber Intake - 16 grams
Amazoana
Pup scumpa Nessie floare.gif pupic.gif
mirela
Salut scumpica! Vad ca tu esti cu calculatul caloriilor, sincera sa fiu eu nu ma preocup atate de mult cu calculatul caloriilor,din cauza lipsei de timp )).gif ,asa cA MA INDOP CU PASTILUTE NU NEAPARAT DE DORMIT ,DAR CHIAR SI DE SLABIT SI PRAF,care ajuta la arderea grasimilor blushing.gif ,so all my admire young and beautiful lady!
Nessie
Miri, nu e bine deloc ce faci. hug.gif E pacat de corpul tau sa-i strici echilibrul cu pastile de slabit. Mai bine iti corectezi dieta. pupic.gif

Apropo de corecturi, e cazul si la mine sa fac unele. dry.gif Am constatat ca mananc mai multe nuci decat calculez si astea sunt ingrasacioase rau. Pana acum imi luam intr-o punga cam 150g si ma gandeam ca am pentru 3 zile. Din pacate le mananc in 2, asa ca o sa imi iau de maine doar cate 50g, sa nu mai sar parleazul. doh.gif

Pe langa asta, tot nu stiu ce sa mananc dimineata. huh.gif Nu mi-e foame si indiferent daca mananc sau nu, pe la 11-12 ma prinde un pui de foame. devil.gif O sa incerc sa mananc ceva foarte putin, gen o felie de sunca, de branza, 10-15g nuci...nush exact. eusa_think.gif

Vestea buna e ca am impresia ca am reintrat pe keto. yahoo.gif Sete mare, gatul ma tine, simt mirosuri ciudate de peste tot... laugh.gif

Aseara am reusit sa ma tin tare de meniul meu, chiar daca iubi manca 2 prajituri imense la film, pline de crema si frisca. huh.gif Si avea vreo 4-5 intr-o cutie. w00t.gif
Nessie
Program de masa pentru azi:

Masa 1 (8:00)
- 1 triunghi branza topita

Masa 2 (10:30)
- 30g alune de padure

Masa 3 (14:00)
- 100g porc la cuptor + 1 lingurita pesto
- salata verde cu ulei si lamaie

Masa 4 (16:00)
- 30g migdale

Masa 5 (18:30)
- 200g ciuperci sote

Masa 6 (20:30)
- salata iceberg + conserva ton + ulei + lamaie
Carbohydrates - 10.7% (36 grams)

Daily Sodium Intake - 1,105 mg
Daily Sugar Intake - 12 grams
Daily Cholesterol Intake - 177 mg
Daily Saturated Fat Intake - 17 grams
Daily Fiber Intake - 18 grams
ironmissy
pupic.gif Nessie!

imi dau si io cu parerea despre meniu: n-ar trebui sa fie mai multe grasimi si mai putine proteine?
iar branza topita nu-i cah? give_rose.gif
Nessie
pupic.gif

Grasimi sunt mai multe decat proteine pentru ca e totul aproximat. Din pacate in alimentele americanilor nu gasesti si alimentele noastre. De exemplu, la carnea de porc am pus asta, dar carnea mea pare mai grasa si nu stiu ce parte a porcului e. La fel cu branza topita, la ei nu am gasit si am pus cascaval. Uleiul il consider 15g, dar pun cat simt nevoia... Nu stiu cum sa apreciez cat e. huh.gif

Branza e cah, adevarat, blushing.gif dar de dimineata, frigiderul lui iubi continea asa: 2 caserole prajituri, 2 baxuri de bere, Cola, 1 cutie branza topita, cremvusti, salam, castraveti, rosii, feta si ciocolata. devil.gif Am ales ce-am putut! doh.gif
ironmissy
pai in cazul asta ti-as trimite fisieru' cu care imi calculez eu. si alternativa luata de pe forumu' get fit dupa ce deja mi-l facusem pe al meu. daca ai cantar, esti rezovata smile.gif
daca vrei trimite mp cu id-ul sau adresa de mail si diseara o sa le ai, ca eu acushica fug la scoala.
gaby_mp
Care este dieta Keto? Tot cu numarat calorii dar ce principii pe langa asta? Multumesc biggrin.gif
gaby_mp
Am cautat pe google si am gasit dar tot sunt cam in ceata... sad.gif
Nessie
Gabi, e o dieta complexa, nu pentru incepatori daca vrei sa o tii singura. Trebuie sa ai baza deja formata si sa citesti cartea. Eu sunt zero barat la chimie si unele chestii m-au lasat in ceata din carte. blink.gif . Ideea de baza e ca iti iei energia necesara din grasimi, nu din carbohidrati si consumi doar o cantitate foarte mica (30g) de carbi pentru organele care nu pot functiona pe grasimi (creierul). Inainte de dieta asta iti trebuie analizele facute, apoi un cantar de bucatarie si cantaresti tot ce mananci.

A scris si Cristi la el pe blog o descriere pe scurt.
Nessie
Aseara m-a apucat cheful de biciclit si am pedalat vreo 45 min. Ce bine m-am simtit! grin.gif Pacat ca acum ma doare fundul de la sa. doh.gif Si de dimineata ma simteam mai bine, parca nu eram asa intepenita cum ma trezeam in alte dimineti. Am decis sa repet experienta mai des. blum.gif

De dimineata mi s-a facut pofta de salata mexicana de aia de care gaseam in Carrefour si am pus osul la treaba si mi-am facut singura. E mai buna ca aia cumparata si asa stiu exact ce am pus in ea.

Pentru 4 portii am pus:
- 200g piept de pui fiert (eu aveam de la un pui intreg facut la cuptor)
- 140g ciuperci din cutie
- 120g castraveciori murati
- 50g maioneza
- 100g smantana fermentata
- 40g nuci
- 50g brocoli oparit putin
- 1 ardei verde iute (dar nu prea iute )).gif )

Masa 1 (11:00)
- 1 portie salata

Masa 2 (14:00)
- 1 portie salata

Masa 3 (16:00)
- 30g migdale

Masa 4 (18:30)
- 20g alune de padure + arahide

Masa 5 (21:00)
- 1 portie salata
Carbohydrates - 8.4% (25 grams)

Daily Sodium Intake - 1,156 mg
Daily Sugar Intake - 7 grams
Daily Cholesterol Intake - 130 mg
Daily Saturated Fat Intake - 10 grams
Daily Fiber Intake - 12 grams

Deseara cica mergem la film si al meu isi ia nachos si cola! tease.gif Ce ma fac? O sa miroase numai a popcorn si alte alea pe langa mine. doh.gif
Cherie
Buna retata Ness naughty.gif Telina n`ai pus? Cea din Carrefour are si telina drool.gif
Ia-ti si tu un mix de alune/nuci la tine sa ai ce rontai la film w00t.gif cheer.gif

P.S. mi s-a facut pofta de salata din aia laugh.gif
Nessie
CITAT(Cherie @ 28-03-2008, 04:52 PM) *

Buna retata Ness naughty.gif Telina n`ai pus? Cea din Carrefour are si telina drool.gif
Ia-ti si tu un mix de alune/nuci la tine sa ai ce rontai la film w00t.gif cheer.gif

laugh.gif N-am avut nici telina, nici cascaval. Am pus brocoli in schimb.

Si eu ma gandeam la alune de rontait, dar sunt ingrasacioase si sar din calorii. sorry.gif Oricum o sa imi iau la mine ceva sa am in ce ma infige daca mor de pofta.
Cherie
CITAT(Nessie @ 28-03-2008, 05:09 PM) *

CITAT(Cherie @ 28-03-2008, 04:52 PM) *

laugh.gif N-am avut nici telina, nici cascaval. Am pus brocoli in schimb.

Si eu ma gandeam la alune de rontait, dar sunt ingrasacioase si sar din calorii. sorry.gif Oricum o sa imi iau la mine ceva sa am in ce ma infige daca mor de pofta.

Chiaaaaaaaar, ca uitasem si de cascaval!! grin.gif
Mai bine faceai azi o economie la alune & nuci si aveai ce rontzai diseara, ca o veveritza pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
ganesha
O saptamina super sa ai, Ness! Cum iti mai e cu sinuzita? Trec si eu acum printr-o faza acuta ca n-am mai avut grija de mine... si ma cam dau cu capul de pereti doh.gif

pupic.gif
Nessie
Neata! Am schimbat tickerul. cheer.gif Sunt tare fericita ca a mers bine saptamana asta de keto. Am dat jos cam mult blink.gif 2 kg. Nu imi amintesc sa fi slabit vreodata 2 kg/saptamana, dar nu sunt carcotasa. )).gif

CITAT(amalia0701 @ 29-03-2008, 09:29 AM) *

pupic.gif
pupic.gif Te astept seara la bicilit. )).gif

CITAT(ganesha @ 30-03-2008, 10:43 PM) *

O saptamina super sa ai, Ness! Cum iti mai e cu sinuzita? Trec si eu acum printr-o faza acuta ca n-am mai avut grija de mine... si ma cam dau cu capul de pereti doh.gif

pupic.gif

Am scapat de ea, dar m-a tinut vreo 10 zile. doh.gif Du-te la doctor, ca fara antibiotice nu trece. pupic.gif Sanatate multa!
Cherie
Woow!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Excelent clap.gif I'm proud of you!!! hug.gif

crissy
CITAT(Nessie @ 31-03-2008, 10:33 AM) *

Neata! Am schimbat tickerul. cheer.gif Sunt tare fericita ca a mers bine saptamana asta de keto. Am dat jos cam mult blink.gif 2 kg. Nu imi amintesc sa fi slabit vreodata 2 kg/saptamana, dar nu sunt carcotasa. )).gif

w00t.gif Felicitari cheer.gif
Nessie
Multumesc mult! blushing.gif Acum am puteri, de nu pot sa va spun. Nu mai simt nevoia sa rontai mereu cum faceam inainte. Uite ce am mancat azi.

Masa 1 (11:00)
- 1 iaurt gras + tarate + seminte de in

Masa 2 (14:00)
- o salata comandata (a dat firma pizza si eu am luat salata laugh.gif ): frunze, 1 ou fiert, 4 rosii cherry, parmezan, carne de vita fiarta, ciuperci, sos de maioneza si ulei de masline

Masa 3 (17:00)
- 40 g mixt alune

Masa 4 (19:00)
- 40g smantana fermentata

Masa 5 (22:00)
- salata verde
- 1 conserva ton
- ulei din samburi de struguri
Carbohydrates - 7.4% (23 grams)

Daily Sodium Intake - 391 mg
Daily Cholesterol Intake - 295 mg
Daily Saturated Fat Intake - 13 grams
Daily Fiber Intake - 11 gram

Am uitat de sala. grin.gif Azi vine un antrenor nou si abia astept sa vad cum e programul. blum.gif
Cherie
In seara asta incepe George? w00t.gif

P.S. Senzationala salata, ai comandat-o din vreun loc anume? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
ironmissy
felicitari Nessie, pentru kilograme si meniu!!!
Nessie
CITAT(Cherie @ 31-03-2008, 06:44 PM) *

In seara asta incepe George? w00t.gif

P.S. Senzationala salata, ai comandat-o din vreun loc anume? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
dap, vine George.

Salata e da la pizzatempo.ro. Ai grija sa nu te pierzi prin pizze pe acolo. laugh.gif Cauta la salate, pe ultima pagina, Salata con Vitelo. Avea si castraveti multisori, dar i-am scos din bol.

CITAT(ironmissy @ 31-03-2008, 06:47 PM) *

felicitari Nessie, pentru kilograme si meniu!!!
pupic.gif sarmana
Cherie
Ce misto w00t.gif
Vad ca nu scrie nimic de comanda minima si cat platesti daca comanzi in afara zonelor de acolo (si, evident, daca fac livrari in afara zonelor de acolo)
camvalmy
Felicitari pt slabeala Nessie! tineo tot asa! cheer.gif pupic.gif
robby2008
La mai mic Nessie!
Nessie
CITAT(camvalmy @ 31-03-2008, 08:38 PM) *

Felicitari pt slabeala Nessie! tineo tot asa! cheer.gif pupic.gif

pupic.gif Multumesc!

CITAT(robby2008 @ 31-03-2008, 08:39 PM) *

La mai mic Nessie!

Asa sa fie! )).gif Multumesc la fel! floare.gif
aki
Salut Gabita.Vad ca ti-a trecut boala hug.gif .Sunt cam ocupata cu calculul salariului,dar ma eliberez si trec pe la voi mai des.Am si eu o pofta de alergat.Cum alergam eu inainte doh.gif .Aproape 8 kg au plecat ca prin minune.Trebuie sa tirii de mine sa ies pe stadion cool.gif
Nessie
Ce bine ar fi sa plece kilele prin minune. )).gif La tine stiu eu ca au plecat prin multa munca. hug.gif Spor la treburi si te asteptam cand ai liber. pupic.gif

Am fost aseara la Gerorge si... pot sa spun ca e ceva aparte. laugh.gif Daca ati vazut prin filmele americane cu armata/razboi cand e scos tot plutonul afara si li se da comenzi de un comandant chel, mare, nervos si cu precipitati... ati vazut si ora mea de ieri seara. lol.gif Tipa cat il tineau plamanii, de te durea capul. Nu se mai auzea nici muzica si am facut in sala mica, unda sunt 2 oameni pe un rand. doh.gif L-am inteles ca era singurul barbat intr-o ceata de femei, era la prima lui ora si Cori participa si ea. Nu mi-a placut ca l-a intimidat toata ora, iar cand a facut si el un comentariu l-a intrebat (tot in gluma cica) daca mai vrea sa ia salariu luna asta... dry.gif

Per total exercitiile mi-au placut ca am facut febra rau si nu mi s-a mai intamplat de mult timp. Am lucrata doar picioare si fese, dar a meritat.
amalia0701
pupic.gif
aki
Ce bine ca umblati la sala hug.gif .Mi-i ciuda ca nu pot merge si eu. sorry.gif
Cherie
Moaa, ce ora de sport!!! w00t.gif
Ness, maine iti trimit mailul ala!!!
Macar de cazare, si avion cautam dupa, ok? pupic.gif
aki
Gabit hug.gif .O zi usoara iti doresc pupic.gif
ironmissy
si keto-colegei mele ii urez o zi buna! pupic.gif
ganesha
pupic.gif Wow Ness, bravo pentru greutate! Ma bucur de ce vad in ultima vreme pe la tine, e asa... o stare generala optimista (cel putin asa se vede din unghiul meu) pupic.gif
aki
Unde esti Gabit? w00t.gif
Nessie
Hello-hello, fetele mele dragi. pupic.gif Va pup pe toate!

Ma plimb pe aici in cautare de chef de munca, dar nu prea gasesc. laugh.gif
Ganesha, asa e, am o stare generala buna. smile.gif Ma simt ca si cum as vedea finish line-ul si imi vine sa trag mai tare, ba cu sportul, ba cu dieta.

Luna aprilie de anul asta e una nebuna de tot pentru mine. Am multe lucruri deja programate in ea si incerc sa ma strecor printre ele sa rezolv si altele neprogramate. Ma simt putin incorsetata cand si timpul de relaxare il am programat, dar o trece ea cu bine luna.

Azi am program cu George iar si sper sa nu lucram tot picioare/fund ca oricum abia ma deplasez. Masa e cuminte si ea, sper sa o respect.

Masa 1 (9:00)
- 30g fistic crud

Masa 2 (12:00)
- 150g sana + tarate + 10g seminte in

Masa 3 (15:00)

- 70g porc la cuptor
- 50g dovlecel pe gril
- 50g ciuperci trase in unt

Masa 4 (18:00)
- 150g salata
- 1 conserva ton
- ulei de masline

Masa 5 (22:00)

- 150g salata
- 50g feta
- ulei din samburi de struguri
Carbohydrates - 8.1% (26 grams)

Daily Sodium Intake - 1,284 mg
Daily Sugar Intake - 9 grams
Daily Cholesterol Intake - 169 mg
Daily Saturated Fat Intake - 22 grams
Daily Fiber Intake - 9 grams
bravo pt slabit! se pare ca-ti merge bine cu keto pupic.gif
Nessie
pupic.gif Sarumana! Da, merge bine, dar din pacate ies foarte usor de pe keto.

doh.gif Mi-am luat ieri (de pofta) o halva cu fistic fara zahar. M-am uitat pe ea si nu avea amidon, doar indulcitor artificial si vreo 2 E-uri. Am vazut ca o portie e de 35g cu 5g carbo (din care 4 fibre) si am zis ca merge. Se pare ca nu a mers. Azi m-am trezit cu foamea-n glanda si as manca orice. doh.gif Mananc si tot mi-e foame. Trebuie sa ma stapansec vreo 2 zile pana intru iar pe keto.

Bineinteles ca si burta e putin balonata, ca asa se intampla. dry.gif

meniul de ieri ar fi fost super, dar... mi-a trebuit dulce. devil.gif

Masa 1
- 20g migdale

Masa 2
- un cappuccino maaare

Masa 3
- un iaurt cu tarate si seminte de in

Masa 4
- 50g mancare de mazare
- 50 g pulpa de pui

Masa 5

- halvaua

Masa 6
- 250 g salata, 25g feta, 1 conserva ton, 30g ulei de masline
Carbohydrates - 8.8% (26 grams)

Daily Sodium Intake - 442 mg
Daily Sugar Intake - 9 grams
Daily Cholesterol Intake - 112 mg
Daily Saturated Fat Intake - 13 grams
Daily Fiber Intake - 10 grams

Azi vreau sa mananc asa:

Masa 1

- 20g caju

Masa 2
-200g iaurt gras + tarate + seminte in

Masa 3
- 70g porc
- 50g ciuperci
- 50g dovlecei

Masa 4
- 30g migdale

La cina nu stiu ce o sa mananc... Poate mergem pe undeva si ma decid acolo. Daca mananc acasa, va fi probabil o salata.
bubbles
Uff grele pentru mine cu numaratul asta doh.gif pupic.gif
ironmissy
hm... eu sunt un pic confuza.
cum isi da lumea seama, in general, daca a iesit de pe keto?
eu stiam de simptome gen somnolenta, retentie de apa...

daca stau sa ma gandesc mai bine, si eu saptamana trecuta am fost cam fomila. si luni cand m-am urcat pe cantar aveam 62.1, de dimi, pe burta goala. azi iar am 60.7.
delicata si fitzoasa keto asta.

te pupic.gif !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.