Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Nessie
Am sa incerc sa imi calculez meniurile iar, ca din ochi nu iese nimic. smile.gif Nici cantarul nu mai merge si habar n-am cum stau cu kilele. doh.gif

Am observat ca din dorinta de a avea mereu mancare ok pentru dieta tind sa cumpart mai multa decat pot manca si 1/2 o arunc. wacko.gif Ma ingrozesc daca fac socoteala cati bani arunc pe mancare. sorry.gif Seara mi-e greu sa gatesc si mai bine mananc nuci si uite asa arunc dovlecei, branza, salata, spanac, chiar carne. doh.gif

Masa 1
- 200g dovlecei pe gratar
- 20g prosciutto

Masa 2
- iaurt gras + tarate

Masa 3

- alune de padure + migdale

Masa 4
- 90g vita la cuptor
- 100g brocoli in otet

Masa 5
- o felie sunca presata
-70g fistic crud
Carbohydrates - 14.0% (41 grams)

Daily Sodium Intake - 607 mg
Daily Sugar Intake - 8 grams
Daily Cholesterol Intake - 113 mg
Daily Saturated Fat Intake - 12 grams
Daily Fiber Intake - 14 grams
CITAT(Cherie @ 16-04-2008, 11:46 AM) *

Acelasi lucru il patesc si eu cu mancarea sorry.gif

Faza si mai proasta e ca le pun in frigider si uit de ele. La un moment dat ma ia mirosul de nas si nu stiu de la ce. dry.gif Mai stric si frigiderul pe deasupra. )).gif

La sala nu am mai fost de o saptamana si nici nu cred ca pot sa mai merg pana pe 2 mai. sorry.gif
dany
Nessie , sper sa nu gresesc dar te intreb : de ce nu faci portii la carne ( cat stii ca mananci/mancati la o masa ) si le bagi la congelator ? Scoti doar un pachet si asa nu mai sunt sanse sa arunci . give_rose.gif
Cherie
Eu cumpar mereu, in speranta sa nu raman fara mancarea mea pretioasa. Frigiderul sta sa crape, ca mai e mancare in el, ingrasacioase de-ale restului familiei. Mie mi le arunca maica-mea, nici nu ma mai intreaba )).gif Cand ma vede cu pungile acasa, se ia cu mainile de cap )).gif

Eu nu stiu ce sa fac cu sala, m-as duce la sala unde merg July & Anca, e f.f.f. aproape de mine si m-as duce la fitness, pot sa ma duck si pe jos sau sa iau tramvaiul 2 statii. Dar sa ma mai linistesc si eu un pic dupa perioada asta agitata. wacko.gif
Nessie
CITAT(danyhoney @ 16-04-2008, 12:01 PM) *

Nessie , sper sa nu gresesc dar te intreb : de ce nu faci portii la carne ( cat stii ca mananci/mancati la o masa ) si le bagi la congelator ? Scoti doar un pachet si asa nu mai sunt sanse sa arunci . give_rose.gif

Asa fac. )).gif Scot carnea sa se dezghete si o tarai prin frigider apoi ca nu am timp sa o gatesc azi, poate maine. Maine nu ajung acasa, poate poimaine.... dry.gif

CITAT(Cherie @ 16-04-2008, 12:01 PM) *
Eu nu stiu ce sa fac cu sala, m-as duce la sala unde merg July & Anca, e f.f.f. aproape de mine si m-as duce la fitness, pot sa ma duck si pe jos sau sa iau tramvaiul 2 statii. Dar sa ma mai linistesc si eu un pic dupa perioada asta agitata. wacko.gif

pai du-te! e super ca ai sala aproape. Ma gandesc si eu din mai-iunie sa-mi fac abonament la o sala vai de mama ei, in regie si sa ma duc sa alerg in pauza de masa.
Amazoana
Am trecut sa-ti las o hug.gif ca mi se facuse dor de tine! pupic.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 16-04-2008, 12:11 PM) *

Am trecut sa-ti las o hug.gif ca mi se facuse dor de tine! pupic.gif
pupic.gif sarumana!
dany
CITAT(Nessie @ 16-04-2008, 11:10 AM) *

CITAT(danyhoney @ 16-04-2008, 12:01 PM) *

Asa fac. )).gif Scot carnea sa se dezghete si o tarai prin frigider apoi ca nu am timp sa o gatesc azi, poate maine. Maine nu ajung acasa, poate poimaine.... dry.gif

lol.gif Aaaa, asa mi se mai intampla si mie cateodata : scot carnea azi si mi se pune pata sa mananc altceva doh.gif si o bag in frigider . Noroc ca urmatoarea zi sare al meu cu gura ca trebuie gatita carnea ( el e cel care se uita fff des in frigider la data de expirare a alimentelor devil.gif ) .
aki
CITAT(Nessie @ 16-04-2008, 12:10 PM) *

Iubi al tau nu cere mincare gatita?Al meu cred ca m-ar scoate din casa doh.gif
Nessie
CITAT(aki @ 16-04-2008, 12:45 PM) *

Iubi al tau nu cere mincare gatita?Al meu cred ca m-ar scoate din casa doh.gif

Avem fiecare casa lui si fiecare se descurca cum poate. )).gif Si oricum, nu suntem pretentiosi! grin.gif
aki
CITAT(Nessie @ 16-04-2008, 12:50 PM) *

Avem fiecare casa lui si fiecare se descurca cum poate. )).gif Si oricum, nu suntem pretentiosi! grin.gif

pupic.gif
Cherie

pai du-te! e super ca ai sala aproape. Ma gandesc si eu din mai-iunie sa-mi fac abonament la o sala vai de mama ei, in regie si sa ma duc sa alerg in pauza de masa.

O sa vad, poate dupa Paste, cel mai sigur asa, ca sa nu-mi fac abonament si sa nu merg dry.gif
Am intrat acum pe site si arata chiar ok, preturi ok, au si renovat-o de cand am fost eu ultima data! cheer.gif
Are si recomandare pe getfit, eu asa am gasit-o prima data cand am mers naughty.gif
amalia0701
pupic.gif
Munca-i facuta pentru tractoare.
Nu vreau sa te epuizezi.
Io mai am vineri, sambata, luni si marti de munca super aglomerata, apoi pana in 05.05.2008 VACANTZA in ARDEAL
aki
Gabitz pupic.gif
Cherie
pupic.gif Gabitza, ce faci tu? Esti ok? Mai ai multa treaba?
bubbles
Neata yahoo.gif .Si eu fac la fel cu mancarea dry.gif .Plus ca nu mai zic ca am sertarul meu la congelator si de multe ori abia il inchid (asta cand nu bag in celelalte sertare) si tot mi se pare ca nu e destul ohmy.gif .
aki
Eu cind cumpar carne,o repartizez pe portii si o pun in saculete in congelator.Apoi imi iau saculetul si pun carnea ingetata la fiert.Nu trebuie sa scot toata carnea s-o dezghet sa-mi iau cit am nevoie si apoi s-o bag din nou la congelator w00t.gif
Nessie
pupic.gif Salutati!

Amalia, pe langa tractoare, munca mai e si pentru negrisori. biggrin.gif Asta e, cand e de munca, se munceste pe rupte si cand e de menta...e menta luuunga. blum.gif Se compenseaza. wink1.gif
Unde pleci in Ardeal, iubita? Explica-te sa priceapa si io! baby.gif Plecati cu cortul?
CITAT(aki @ 17-04-2008, 10:07 AM) *

Eu cind cumpar carne,o repartizez pe portii si o pun in saculete in congelator.Apoi imi iau saculetul si pun carnea ingetata la fiert.Nu trebuie sa scot toata carnea s-o dezghet sa-mi iau cit am nevoie si apoi s-o bag din nou la congelator w00t.gif

Asa face tota lumea cred. Dar ce te faci cand cand nu o vrei fiarta? Mie nu-mi place, de exemplu. E o fac la cuptor mereu si trebuie sa fie dezghetata. doh.gif

Cheri, treaba este, cum sa nu? Sunt super aglomerata in perioada asta si pentru ca s-a nimerit sa am multe evenimente personale si imi trebuie libere. doh.gif Treaba tot eu trebuie sa o fac, dar timpul e mai scurt.
aki
CITAT(Nessie @ 17-04-2008, 10:33 AM) *

Asa face tota lumea cred. Dar ce te faci cand cand nu o vrei fiarta? Mie nu-mi place, de exemplu. E o fac la cuptor mereu si trebuie sa fie dezghetata. doh.gif

Scoti punga de dimineata si se dezgheata blum.gif
Ramo
Amalia pe unde vii prin Ardeal?
Nessie
Meniul de ieri a fost ordonat, dar cu prea putine grasimi. wacko.gif Ma bucur ca a trecut ok ziua de ieri, pentru ca tare agitata a fost. Am fost cu capul in traista toata ziua. doh.gif Dimineata mi-am scos mancare si am uitat sa mananc. dry.gif Am lasat-o pe masa in bucatarie. Nuci am uitat sa-mi iau la mine, la pranz am mancat doar 1/2 si am zis ca restul inainte sa plec, dar am uitat. doh.gif

Masa 1:
- iaurt + tarate

Masa 2:
- 150 g spanac fiert cu unt si smantana
- 60g vita la cuptor

Masa 3:
- 150g somon la gratar
- o mana de salata

Masa 4:
- 50g fistic
Carbohydrates - 10.7% (31 grams)

Daily Sodium Intake - 312 mg
Daily Sugar Intake - 5 grams
Daily Cholesterol Intake - 196 mg
Daily Saturated Fat Intake - 14 grams
Daily Fiber Intake - 13 grams
CITAT(ganesha @ 18-04-2008, 05:02 PM) *

Atentez si eu la spanacul tau, pot? Ca de cind imi tot pun pe lista de cumparaturi spanac si nustiucumseface ca ma intorc cu toate acasa, numai cu spanacul nu lol.gif pupic.gif
pupic.gif Ti-am pastrat o portie! Te astept. laugh.gif

Masa 1:

- 1 pumn migdale + alune de padure

Masa 2:
- 150g spanac cu unt si smantana
- 1 ou in ulei

Masa 3:
- 200g dovlecei pe gratar
- 4 feliute prosciutto

Masa 4:
- 100g friptura de porc la cuptor
- salata + ulei

Masa 5:
- 50g fistic
Carbohydrates - 13.2% (42 grams)

Daily Sodium Intake - 295 mg
Daily Sugar Intake - 11 grams
Daily Cholesterol Intake - 283 mg
Daily Saturated Fat Intake - 14 grams
Daily Fiber Intake - 18 grams
Mie nu-mi place spanacul blushing.gif

pupic.gif Gabitza! hug.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 18-04-2008, 06:10 PM) *
pupic.gif
pupic.gif

CITAT(Cherie @ 19-04-2008, 01:37 PM) *
Mie nu-mi place spanacul blushing.gif
Spanacul nu, ciupercile nu, smantana nu. )).gif Eu daca as putea as manca zilnic din toate astea. pupic.gif
Cherie
Ha ha, cand i-am scris fisa aia lui Cristi, la inceput, aceiasi reactie a avut-o si el )).gif
lucy
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Nessie
CITAT(lucy @ 20-04-2008, 08:52 AM) *
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
pupic.gif Multumesc!

Mi-a venti pachetul din State! cheer.gif Am primit Ketostix, Eve multivitamine, 2 tuburi de Omega Fatty Acid si benzile de pilates. Din pacate s-a intamplat ceva cu Cuts 3 si a fost anulata comanda... Alta data sper sa le iau si pe astea.

Ieri am avut o zi agitata, am mancat extrem de putin. Pana la ora 21 cred am luat doar cateva bobite de fistic, migdale si 3 linguri de varza calita cu ciolan. Seara am mancat o tigaie picanta cu porc, pui si cateva feliute de legume (ardei, ceapa, morcov, usturoi).

Nu stiu ce m-a scos de pe keto, dar de dimineata am simtit; sad.gif eram balonata si obosita. Azi daca am primit ketostix-urile, mi-am facut un test si e adevarat, a iesit negativ.

Nu stiu cate kilograme am ca nu am cantarul functionabil, dar toata lumea imi spune ca am slabit si simt pantalonii cum curg de pe mine. biggrin.gif

O sa incerc sa imi fac un program cu benzile elastice acum, mai ales ca la sala am 3 saptamani de pauza. wacko.gif Sper sa ma tin tare si cu mancarea, pentru ca iar am pofte daca am iesit de pe keto.

O saptamana faina va doresc! floare.gif
Cherie
Cat ai platit pt shipping la coletul din state? Sau care au fost taxele pe care le-ai platit in afara valorii comenzii?
Nessie
CITAT(Cherie @ 21-04-2008, 12:42 PM) *

Cat ai platit pt shipping la coletul din state? Sau care au fost taxele pe care le-ai platit in afara valorii comenzii?

Am comandat de la 3 firme diferite si fiecare mi-a trimis cate un pachet. Pretul standard e de 5$/colet, pt USA. Eu trimit comanda la sediul firmei din State si mi-l aduc colegii care si cand au treaba Romania-USA.
Cherie
Pai e bineeee!!! Cred ca iesi cu ele mai ok la bani decat aici la noi wacko.gif

Te referi la colegii tai de munca? blushing.gif
julyalina
CITAT(Cherie @ 16-04-2008, 05:38 PM) *

O sa vad, poate dupa Paste, cel mai sigur asa, ca sa nu-mi fac abonament si sa nu merg dry.gif
Am intrat acum pe site si arata chiar ok, preturi ok, au si renovat-o de cand am fost eu ultima data! cheer.gif
Are si recomandare pe getfit, eu asa am gasit-o prima data cand am mers naughty.gif

blum.gif sa inteleg ca o sa te vad si eu intr-un final?
pies. si ancutzul vine la sala aici smile.gif stiai ? eu ma duc cam de 2,3 ori pe saptamana impreuna cu T biggrin.gif

Gabitule tu de ce faci pauza atatea zile ? pupic.gif
Nessie
CITAT(Cherie @ 21-04-2008, 12:47 PM) *

Pretul e super mic. Nici nu mi-a venit sa cred. Le iau fix la 1/2. blink.gif Problema e ca nu pot cere sa-mi aduca multe, pentru ca de obicei mi le aduc in bagajele de mana si e problema cu spatiul. wacko.gif

Dap, colegii de munca. (firma e americana si lucreaza exclusiv cu SUA)
Cherie
Stiam ca mergi si tu si Ancutzul acolo naughty.gif naughty.gif
Am mai mers si eu la sala acolo, acum vreo 2 ani, pana n-am mai avut cu cine sa merg si nu m-am mai dus. Acum am depasit astfel de faze, merg singura fara probleme, daca ne mai intalnim si pe acolo e perfect!

Mie imi e f. aproape, merg 2 statii cu tramvaiul, vin direct ekipata cool.gif cheer.gif

Te anunt cand imi fac abonamentul naughty.gif pupic.gif
julyalina
okie dokie biggrin.gif abia astept
Cherie
CITAT(Nessie @ 21-04-2008, 01:08 PM) *

CITAT(Cherie @ 21-04-2008, 12:47 PM) *

Pretul e super mic. Nici nu mi-a venit sa cred. Le iau fix la 1/2. blink.gif Problema e ca nu pot cere sa-mi aduca multe, pentru ca de obicei mi le aduc in bagajele de mana si e problema cu spatiul. wacko.gif

Dap, colegii de munca. (firma e americana si lucreaza exclusiv cu SUA)

Atunci e si mai misto! yahoo.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 21-04-2008, 01:04 PM) *
Gabitule tu de ce faci pauza atatea zile ? pupic.gif
Pentru ca nu am cand sa merg. sorry.gif Luna asta a fost cea mai aglomerata de cand ma stiu. doh.gif Ma bucur ca am scapat intreaga pana acum. Am avut foarte multe de facut pe plan personal si la serviciu. Dimineata imi rezolv din problemele personale (si nu am timp de sala), iar seara stau la munca pana pe la 9-10. wacko.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 21-04-2008, 01:09 PM) *

okie dokie biggrin.gif abia astept

Si eu cheer.gif
amalia0701
pupic.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 21-04-2008, 11:00 AM) *

O sa incerc sa imi fac un program cu benzile elastice acum, mai ales ca la sala am 3 saptamani de pauza. wacko.gif Sper sa ma tin tare si cu mancarea, pentru ca iar am pofte daca am iesit de pe keto.

Si eu le-am scos de la naftalina pe-ale mele si ma mai agat de ele. Imi place ca miros a cauciuc, nu si-au pierdut mirosul lol.gif Am si eu piticii mei lol.gif

pupic.gif si spor!
aki
Gabit pupic.gif Sa fii sanatoasa si sa folosesti cu placere lucrurile achizitionate w00t.gif
Cherie
pupic.gif Ness!

De benzile mele preferate vorbesti? )).gif )).gif )).gif
anca veselie
ce e cu benzile astea?
bubbles
pupic.gif Ness hug.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 22-04-2008, 11:38 AM) *

ce e cu benzile astea?

Ceva de speriat sunt )).gif Faci exercitii cu ele, sunt f. eficiente, dar f. enervante. Ness stie ce mult imi plac mie benzile alea lol.gif
anca veselie
nu prea inteleg huh.gif
Cherie
Sunt niste benzi elastice din cauciuc si se folosesc pt anumite exercitii.
Andreea-Rodica
Sarbatori fericite, sa te odihnesti un pic, sa te distrezi si sa-ti incarci bateriile! pupic.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.