Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Amazoana
Paste fericit si odihna placuta daca ai liber. Te pupicesc pupic.gif
Cherie
pupic.gif Ness!
aki
PASTE FERICIT cheer.gif
Imagine
crissy
Paste fericit!
Cherie
Imagine

Distractie placuta Ness pupic.gif
lucy
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif PASTE FERICIT pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
Hristos a inviat!
Mariana
Buna Ness pupic.gif give_rose.gif
Sexymom
Ce faci scumpi? cum a fost concediul tau?cate abateri ai comis )).gif ?
Nessie
Adevarat a inviat!

Am avut o mini vacanta linistitoare si relaxanta. Culmea ironiei este ca azi am fost foarte obosita cand a sunat ceasul. M-am obinuit sa ma culc foarte tarziu si sa ma trezesc la 11-12, iar dimineata la 7 nu stiam pe unde sa mai ascund telefonul sa nu mai sune. blushing.gif Mi-am dat liber la dieta saptamana asta si am facut un fel de "incarcare" cu prostii... din pacate. blush.gif

Am facut abateri constiente si pe motiv ca-mi fac poftele si apoi gata. Pana acum merge. In birou iar s-a comandat pizza, dar eu am luat salata.

M1:
- 20g fistic
- cafea cu lapte 10%

M2:
- 20g alune de padure

M3:
- salata: frunze, o rosie mica, ton, creveti, sunca si un dressing cu mustar si ulei

M4:
- 20g alune de padure

M5:
- 150g dovlecei pe grill
- 100g muschi afumat, pus pe grill si el
- sos de usturoi cu smantana
Carbohydrates - 10.8% (29 grams)

Daily Sodium Intake - 2,041 mg
Daily Sugar Intake - 8 grams
Daily Cholesterol Intake - 169 mg
Daily Saturated Fat Intake - 11 grams
Daily Fiber Intake - 10 grams

De maine ma duc si la sala.
ganesha
Mi-a fost dor de tine! Avatarul tau e mortal )).gif
Spor la sala si aplauze la scena deschisa pentru salata... eu in ultima vreme maninc pizza la modul constient )).gif adica ma gindesc c-as minca ceva bun, imi storc creierii oare ce ar putea fi, vine ideea cu pizza, o vreau si o si maninc, )).gif nici cel mai vag gind de opreliste nu-mi trece prin minte... d-apoi sa rezist )).gif

pupic.gif
Nessie
hug.gif Si mie mi-a fost dor de tine!

Cu pizza te inteleg, pentru ca asa am facut eu saptamana trecuta. doh.gif Sambata de exemplu, a fost tare urat afara si nu am avut chef sa scoatem nasul la cumparataturi. Ne-am descurcat cu ce s-a putut comanda: pizza si paste. Am avut azi asa un imbold sa comand si eu pizza, de nu pot sa va spun. Ma gandeam ca ce mai conteaza inca o zi de destrabalare, ca nu incep dieta de azi, ci de maine. devil.gif Bine ca mi-am dat 2 palme si mi-am revenit.
julyalina
CITAT(Nessie @ 05-05-2008, 03:48 PM) *

Am avut azi asa un imbold sa comand si eu pizza, de nu pot sa va spun. Ma gandeam ca ce mai conteaza inca o zi de destrabalare, ca nu incep dieta de azi, ci de maine. devil.gif Bine ca mi-am dat 2 palme si mi-am revenit.

)).gif eu nu-mi revin uneori nici dupa mai multe palme tease.gif

hug.gif
Nessie
Neata! Ce bine e dupa sport! yahoo.gif Ma dureau toate oasele la inceput... nici nu am putut face toate exercitiile, dar imi revin eu. rolleyes.gif

Aseara mi-a recomandat o prietena sa bag mai multe grasimi in meniu, macar pana intru pe keto, asa ca la cina am mancat 50g muschi cu putina grasime si 70g fistic. Sunt multumita de rezultatul meselor de ieri. biggrin.gif
Carbohydrates - 12.8% (42 grams)

Daily Sodium Intake - 1,390 mg
Daily Sugar Intake - 13 grams
Daily Cholesterol Intake - 141 mg
Daily Saturated Fat Intake - 13 grams
Daily Fiber Intake - 16 grams
CITAT(aki @ 06-05-2008, 11:03 AM) *

Ma uit la tikerul tau,ai slabit si tu foarte bine hug.gif Bravo cheer.gif .Vravo si pentru pizza floare.gif

pupic.gif Salut, Aki! Eu n-am mai slabit de vreun an, dar ma tratez eu. smile.gif

M1:
- 60g pastrama

M2:
- iaurt gras + tarate + 5g seminte in

M3:
- 20g caju

M4+M5:

- varza chinezeasca + ton in ulei de masline + 20g nuci + 50g ulei din conserva
Carbohydrates - 6.8% (22 grams)

Daily Sodium Intake - 1,768 mg
Daily Sugar Intake - 4 grams
Daily Cholesterol Intake - 128 mg
Daily Saturated Fat Intake - 16 grams
Daily Fiber Intake - 6 grams
CITAT(julyalina @ 06-05-2008, 11:24 AM) *

mi-ai facut pofta de caju blum.gif doar ca eu trebuie sa cumpar 100 g si doar atat ca altfel cat cumpar atat mananc sad.gif

Mi se pare mult si 100g. Are vreo 600 cal/100g si nu-ti vine sa te opresti! doh.gif Eu iau punga mare, dar o tin acasa, iar dimineata imi iau la munca doar cat imi propun sa mananc. grin.gif
Cherie
Te-ai reapucat de sala, ce frumooos!!! cheer.gif
Ce mai e pe acolo?
amalia0701
Te iubesc!
Sambata vin la Bucuresti!
Mi dor de tine pupic.gif
mathilde
CITAT(Nessie @ 06-05-2008, 11:00 AM) *

Cal - 1242
Fat - 66.2% (95 grams)
Protein - 21.0% (68 grams)
Carbohydrates - 12.8% (42 grams)

Buna, Nessie! Pot sa te intreb ceva? Ia ca te intreb laugh.gif : cam ce cantitate de proteine ti-ai propus sa consumi zilnic, pe keto? 1-1.5g/kg corp? Incerc sa ma adaptez la keto -deocamdata tin o dieta low-carbs ce tinde spre keto grin.gif , si am o problema proteinele -mi se pare ca am prea putine in meniu. eusa_think.gif (59-60 gr/zi, in conditiile in care am fro' 70 'jde kile si vreau sa ajung pe la 60 si ceva).

Aaa, si ceva foarte important: gasesti in Bucuresti ketostix?

pupic.gif Spor la toate!

p.s. Cu caju te aprovizionezi cumva la Mega Image?
mathilde
Am vazut in urma ca ai comandat testele din State. Imi fac mea culpa ca am citit din doi in doi . blushing.gif
Nessie
CITAT(mathilde @ 06-05-2008, 02:06 PM) *
Buna, Nessie! Pot sa te intreb ceva? Ia ca te intreb laugh.gif : cam ce cantitate de proteine ti-ai propus sa consumi zilnic, pe keto? 1-1.5g/kg corp? Incerc sa ma adaptez la keto -deocamdata tin o dieta low-carbs ce tinde spre keto grin.gif , si am o problema proteinele -mi se pare ca am prea putine in meniu. eusa_think.gif (59-60 gr/zi, in conditiile in care am fro' 70 'jde kile si vreau sa ajung pe la 60 si ceva).

Aaa, si ceva foarte important: gasesti in Bucuresti ketostix?

pupic.gif Spor la toate!

p.s. Cu caju te aprovizionezi cumva la Mega Image?

pupic.gif Ma bucur de vizita si ma mai bucur ca te alaturi celor care tind spre keto. blum.gif Ne ajutam una pe alta cu idei mai usor asa. Eu incerc sa tin proteinele intre 65-100g. In conditiile in care nu muncesc pentru masa musculara e suficient. Cristi a zis si el ca e ok si ca mai multe proteine ar putea sa ma scoata de pe keto. In cazul tau cred ca intervalul maxim ar fi acelasi, doar ca sa cresti minimul la 70g. Ce mananci de obicei? Un meniu poate ne-ar ajuta sa ne dam cu parerea mai bine.

Caju iau de la un supermarket de langa sala, La Fourmi se numeste, dar cred ca e doar in Bucuresti.

Ironmissy avea de la o prietena ketostix de Romania, dar nu mai stiu de la ce farmacie.
mathilde
pupic.gif Nessie. Sunt in perioada de acomodare, proteinele sunt cand la ~60, cand la 90g/zi, carbo pe la 40g, in scadere (ca si cotele apelor Dunarii lol.gif ; sper numa' sa nu apara si gheata la mal).
Stiu de magazinele LaFourmi, dar in orasul meu nu iegzista. Si m-a lamurit Iron cu testele, daca nu gasesc aici probabil voi ruga pe cineva sa-mi cumpere sau imi voi lua cand voi mai ajunge pe la Bucuresti (desi ..parca nu pot astepta atat).
De obicei mananc cam ce mancati si voi: md omleta si ceva branza (telemea, cas), 2 mese alcatuite din boabe natur (alune, migdale, nuci, nuci de Brazilia), eventual cu o felie de cascaval, pui/vita/peste/porc slabanog cu broccoli, salata cu ulei si seminte de in, niste smantana...A, si seara in general branzica fagaras (de la Natura, am vazut ca esti fan laugh.gif ) .
Nessie
laugh.gif M-ai prins cu Natura! Mi se pare dementiala smantana! La branza Fagaras incerc sa renunt ca are carbi mai multi decat grasime. In cel mai rau caz o amestec eu cu smanatana si o impart la 2-3 mese.

Daca faci sport, nu e mult 40g carbs/zi. Nu ne-ai spus daca includ fibrele sau nu cele 40g. La keto e fara fibre. wink1.gif

Citisem de semintele de in ca daca nu sunt sparte, trec pur si simplu prin noi. )).gif Omul nu le poate digera coaja si deci nu are cum sa ajunga la continut. Cristi le faramiteaza cu rasnita de cafea, eu le bat putin intr-un pisalog de usturoi, d'ala de lemn, de la mamaia de la tara.
mathilde
Fac sport, si 40g carbs includ si fibrele. Cum am zis, sunt in perioada de acomodare. Uneori stau si ma gandesc ca poate a intrat corpu' meu in cetoza si nu mi-am dat seama laugh.gif . Setea e mare, gustul metalic este (da' nu stiu daca nu cumva e de la cele doua coronite de gaudent -ca pe vremea cand le-am pus era singurul material disponibil lol.gif ), respiratia cu iz de acetona..nu stiu, parca s-a modificat ceva, da' m-am obisnuit repede, asa ca nu-mi dau seama stinker.gif

Lasand gluma la o parte, e musai sa caut teste, macar sa stiu daca la 40g carbs corpu' meu s-a pus pe treaba unknw.gif

Cu semintele de in am citit si eu. Ma gandeam ca la 2 linguri, cat pun intr-o salata, poate ceva-ceva se prinde. Oricum, de maine experimentez: am pus in apa, in seara asta, niste seminte de in, si maine, aproximativ cand rasare soarele laugh.gif , le fac felu'.

ironmissy
eu sincer nu mi-am dat seama inca la ce se refera respiratia cu iz de acetona. io n-o simt grin.gif grin.gif
la mine setea exagerata e semnul decisiv de keto. cica dispare dupa o perioada, mie mi-e tot timpul sete.

iar in legatura cu branza fagaras de la natura... sincer cred ca etichetele alea sunt facute la plezneala. mi se pare cam imposibil sa aibe 10gr carbo 100gr branza fagaras, care-i juma' smantana juma' branza de vaci. feel free sa ma contraziceti!
aki
Buna Gabita pupic.gif
ganesha
CITAT(ironmissy @ 06-05-2008, 10:17 PM) *

iar in legatura cu branza fagaras de la natura... sincer cred ca etichetele alea sunt facute la plezneala. mi se pare cam imposibil sa aibe 10gr carbo 100gr branza fagaras, care-i juma' smantana juma' branza de vaci. feel free sa ma contraziceti!

Nu cunosc brinza respectiva, dar nu e imposibil. Cei 10 g provin de la smintina, si in proportie foarte mica de la brinza. Carbohidratii la produsele lactate fermentate (smintina, iaurt, kefir, etc) se calculeaza "prin diferenta" (cred ca asa se traduce, in ceasloavele mele e "by difference") si nu in.. valoarea lor absoluta. De multe ori valorile de pe ambalaj sint total aiurea, mult mai mari decit cele reale. Microbiologic si chimic, ce se intimpla e asa: carbii din lapte se gasesc in lactoza, ca laptele sa fermenteze si sa devina iaurt, smintina, etc, bacteriile respective trebuie sa manince lactoza, e singura lor sursa de hrana. Practic, procesul de fermentare se opreste cind se termina lactoza. Deci teoretic, produsele fermentate au 0-1 carbi, chiar daca pe ambalaj sau in bazele de date gasesti alte valori.

DAR: cele din "comert" pot avea adaosuri (amidon, si multe alte nazbitii care nici nu-ti pot trece prin cap) si de aceea e posibil ca valoarea de pe ambalaj sa fie aproape bine de realitate. Dar daca iti faci, sa zicem, iaurt in casa, din lapte gras, atunci indiferent de ce gasesti in bazele de date, nu ai carbi.

CITAT

La branza Fagaras incerc sa renunt ca are carbi mai multi decat grasime. In cel mai rau caz o amestec eu cu smanatana si o impart la 2-3 mese.

Ness, poti s-o amesteci cu ulei de masline... eu is topita dupa combinatia asta, pun o lingura de ulei si amestec bine bine cu furculita. rolleyes.gif Si asa iti cresc si grasimile.
amalia0701
pupic.gif
Astept linkurile hug.gif
Nessie
blushing.gif Sa-mi fie rusine...mi-am gasit jurnalul pe pagina 2! dar macar am o scuza ca am muncit de n-am mai stiu de mine. wacko.gif Am iesit de pe keto de cateva zile si nu reusesc sa intru iar, ca mananc de la cantina si ce mai apuc. Mananca ok, tot low-carb, pana in 1200-1400 cal, dar nu keto.

Azi am reusit sa-mi iau pachet la mine si am mancat mai frumos.

m1:

- 20g caju

m2:
- iaurt gras + seminte in + tarate

m3:
- 120g rechin la gratar
- 150g dovlecei pe gratar

m4:
- 50g alune de padure

m5:
- 200g salata verde
- 100g feta
- 20g ulei din samburi de struguri
Carbohydrates - 11.4% (34 grams)

Daily Sodium Intake - 1,147 mg
Daily Sugar Intake - 11 grams
Daily Cholesterol Intake - 89 mg
Daily Saturated Fat Intake - 22 grams
Daily Fiber Intake - 9 grams
CITAT(Nessie @ 15-05-2008, 06:04 PM) *

blushing.gif Sa-mi fie rusine...

Sa-ti fie! tease.gif
Ei las' ca n-ai sa mai faci, asa-i? pupic.gif lol.gif
Nessie
Mi-am facut al doilea abonament la sala! cheer.gif G, mi-am spalat din pacate, asa-i? blum.gif

Am fost surprinsa sa vad ca au refacut sala aia de langa biroul meu, toate aparatele functionabile, musamalele si menerele schimbate, asa ca mi-am facut iar abonament. biggrin.gif

Am facut 5 minute de incalzire pe banda si apoi am lucrat piept + brate si apoi inca 30 min de banda pe intervale.

yahoo.gif Uitasem senzatia aia sa simti ca arzi pe interior cand alergi pe banda! Imi cam pare rau acum ca mi-am facut abonament pe 1 an dincolo, pentru ca sufletul meu tot la forta si banda ramane. wacko.gif In fine, pana la urma 2 abonamente nu au cum sa strice, ca, asa cum zicea si Iron, investesc in mine. grin.gif
ganesha
Super ca ai gasit ceva la indemina si care sa-ti si placa! Celalalt abonament e pe nr de ore sau expira la o data anume? Ca ar fi pacat si de el, sa nu-l folosesti.

Din pacate, si eu am cam uitat de senzatia aia )).gif Abia astept sa termin cu mutatul sa intru intr-un ritm de normalitate! Spor! pupic.gif
Nessie
Abonamentul celalalt e nelimitat pana in ianuarie. wacko.gif

Acusica scapi cu mutatul si te pui pe treaba! pupic.gif
ironmissy
bravo Nessie! cheer.gif
si eu zic sa nu renuntzi la getfit, oricum, n-or sa fie toate saptamanile full ca acum, nu?
macar sambata sa ajungi... eu chiar o sa introduc o sedinta de aerobic (incep de maine) ca diversitatea e foarte importata.

la Cristi la consultatie nu mai mergi? el te-ai putea indruma si in privinta antrenamentului.

te pupic.gif !!!
aki
Gabit pupici pupic.gif
Nessie
CITAT(ironmissy @ 16-05-2008, 11:49 PM) *
la Cristi la consultatie nu mai mergi? el te-ai putea indruma si in privinta antrenamentului. te pupic.gif !!!
E ciudata consultatia asta... huh.gif Nu e ceva organizat, nu sunt sedinte, nu sunt intalniri, discutii. Daca ai ceva de intrebat, il intrebi pe unde il prinzi, la sala, pe mess, pe email. Nu prea imi sta in fire sa trag de om, sa ii amintesc cine sunt, sa ma intrebe mereu de antecedente, de antrenament, de masa... mi se pare cam aiurea, asa ca daca nu e musai, sunt pe cont propriu.

Pe langa asta, el sustine ca antrenamentele de la get fit sunt suficiente. Mie nu mi se pare asa. Se lucreaza la un nivel mediu-scazut, pentru ca sunt foarte multe care nu stiu de unde sa apuce o gantera.

Am inceput sa diversific antrenamentul. blum.gif Sambata m-am dat o ora cu rolele si duminca am carat mobila. )).gif Cu masa stau prost, am mancat junk.... blushing.gif inghetata. Am descoperit acum inghetata Snickers cu alune intregi invelite in ciocolata si rauri de caramel. bang.gif Vai de mine, cum o sa treaca vara asta cu gandul la inghetata de fiecare daca cand intru in Cora. wacko.gif

Mi-am facut meniul curatel azi, de reintrare pe keto, cu multe grasimi.. il postez mai tarziu, cand il si socotesc.
Nessie
m1:
- iaurt gras cu seminte de in si tarate

m2:
- 20g alune de padure

m3:
- 80g porc la cuptor
- 130g verze de Bruxelles gratinate cu smantana si cascaval

m4:
- 30g alune de padure

m5:
- 200g salata verde cu ulei de masline si o felie de feta
Carbohydrates - 10.9% (37 grams)

Daily Sodium Intake - 903 mg
Daily Sugar Intake - 11 grams
Daily Cholesterol Intake - 165 mg
Daily Saturated Fat Intake - 23 grams
Daily Fiber Intake - 13 grams
CITAT(Nessie @ 19-05-2008, 11:34 AM) *

Am descoperit acum inghetata Snickers cu alune intregi invelite in ciocolata si rauri de caramel. bang.gif

lol.gif Si eu in conge inghetata mea preferata (tot cu riuri de caramel, da' alta, nu mai dau nume ca sa nu mai torn gaz pe foc lol.gif ) ABia astept sa se termine, deja e de 4 zile acolo si n-am atins-o!!!! Si inca doua pe linga ea, care nu-mi plac asa mult, da' nici nu pot zice ca-mi displac )).gif
Varzucile de Bruxelles le cumperi congelate sau proaspete?

pupic.gif si spor!
aki
Dar eu vara o sa ma probleme cu berea.Ce e mai periculos? tease.gif
Nessie
Hello, fetele! pupic.gif

Meniul de azi e identic cu cel de ieri din lipsa de inspiratie doh.gif , doar ca azi am bifat si sala. wink1.gif
Carbohydrates - 12.3% (38 grams)

Daily Sodium Intake - 801 mg
Daily Sugar Intake - 12 grams
Daily Cholesterol Intake - 156 mg
Daily Saturated Fat Intake - 22 grams
Daily Fiber Intake - 14 grams

Ganesha, varzutele sunt congelate, ca nu prea se gasesc verzi. Le-am fiert 3 minute, le-am pus intr-un vas de sticla, le-am amestecat cu smantana si condimente si am ras cascaval peste. In reteta era si faina dry.gif . Le-am bagat la cuptorul cu microunde 5 min si gata. biggrin.gif
ganesha
Eu cre'ca le-am scapat de fiecare data la fiert prea mult, ca au iesit amare. Iar crude gasesc cam rar si parca nu ma atrage cum arata. Era o vreme cind m-am pus eu tare pe mine insami sa-mi placa dar am abandonat. lol.gif Eu asa fac brocoliul, dar fara partea de microunde (eventual 5 min in cuptor normal, microunde n-am si nici nu-mi cumpar). In urma acestei discutii mi s-a facut pofta de ... conopida! lol.gif
bubbles
pupic.gif Ness`ul pupic.gif
Nessie
Azi am mancat multisor, dar sunt inca in grafic.

m1:
- iaurt cu seminte de in si tarate

m2:
- 20 g alune de padure

m3:
- salata din: frunze, gorgonzola, nuci, oua de prepelita, 2 fire de ardei, ceapa si ulei
- 100g cabanos pe gratar

m4:
-30g alune

Deja am 1100 cal si nu stiu ce sa mananc la cina. dry.gif

Am vorbit cu Cristi de suplimente si mi-a zis sa iau vitaminele: Eve Multivitamins, Omega 3 si Omega 3-6-9

Mai am un fat burner pentru femei, Fahrenheit, pe care ma gandeam sa il iau daca intru la platou, dar Cristi mi-a zis ca pot sa iau cate o bulina pe zi. dry.gif Ore nu stric orzul pe gaste? Pe tub zice sa iei 1-3 capsule dimineata si 1-3 la pranz. eusa_think.gif
mathilde
Nessie, de fat-burner nu stiu ce sa spun. Poate e bine sa incepi sa iei 1/zi, eventual vezi cum te simti, si apoi cresti doza. La mine, de exemplu, a fost asa: la inceput 2 buline erau prea mult (tremuram), asa ca am inceput sa iau 1/zi inainte de masa sau de antrenament, si dupa ceva timp am crescut la 2/zi . pupic.gif

Si inca ceva, despre inghetata grin.gif am gasit niste fructe congelate (mure, zmeura, coacaze, afine) care au 14 sau 7g carbs/100gr (ma uit exact si-ti spun, eventual fac poza). Ei bine, 50gr impreuna cu 50g smantana, in blender, iese un fel de inghetata bun-bunuta de stavilit pohtele. Nu e dulce, e acrisoara..mmniamniam. pupic.gif .Poate incerci, si vezi daca te scoate din keto au ba.
Nessie
pupic.gif Multumesc pentru idee! O sa o incerc! cheer.gif Intre timp ma gandeam la inghetata fara zahar. biggrin.gif A incercat-o cineva pe keto? Stiu ca indulcitorii artificiali te pot scoate, dar asa...ocazional? blum.gif

Tu ce mai faci? Ai aflat daca esti pe keto sau nu? Cum merge dieta, sala, alea-alea grin.gif
mathilde
CITAT(Nessie @ 21-05-2008, 08:57 PM) *

pupic.gif Multumesc pentru idee! O sa o incerc! cheer.gif Intre timp ma gandeam la inghetata fara zahar. biggrin.gif A incercat-o cineva pe keto? Stiu ca indulcitorii artificiali te pot scoate, dar asa...ocazional? blum.gif

Tu ce mai faci? Ai aflat daca esti pe keto sau nu? Cum merge dieta, sala, alea-alea grin.gif

Inghetata fara zahar am adulmecat-o, da' mi-am dat peste mana dreapta (cu mana stanga laugh.gif ).

Euuuu..inca nu sunt in keto. blushing.gif Am fost profund dezamagita, da'..mai lucrez. Semne sunt, faza e ca mereu am probleme cu grasimile (mi-e greu sa le cresc).

Aaaa, si tre' sa zic aici ce super-extra-mega-dulce esti, ca mi-ai trimis ketostix-uri give_rose.gif wub.gif
ganesha
Cica nu toti indulcitorii te scot din keto, intereseaza-te prin jurnalele de oameni care tin keto. Bine, is oribil de rai, da' asa, ca sa-ti faci o pofta din cind in cind nu-i bai. Rau e sa folosesti in fiecare zi la cafea, ceaiuri, etc.

A aparut acum un mare trend de indulcitori sanatosi (!), cel putin pe la noi, nu stiu in alte parti - indulcitorii din stevie! Mama, ce nebunie e cu ei, si-s scumpi foc.

Eu acum sint cu musca pe caciula, muream de pofta dupa ceva prajituros asa ca mi-am facut un cheesecake cu indulcitor (Splenda am folosit, nu stiu daca e si pe acolo, e sucralosa, oribila, da' na!) ca sa mai tai la calorii si la carbii rai (mi-au iesit 200 de calorii si 7 g carb pe portie in loc de 435 calorii si 60.3 g de carbi!!!!!!!).
Dar recurg la asa ceva doar cind in cazuri de forta majora, cind imi vine sa ma dau cu capul de pereti )).gif
amalia0701
pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.