Cate fete dragi pe la mine!

Multumesc frumos!

Am inceput sa port haine colorate impinsa de al meu de la spate si fuste de cand am vazut ce bine e sa adie vantul si ce comode sunt.
Am fost azi la sala si dupa discutia cu Iron de sambata, am scurtat intervalul dintre serii de la 2-3 minute la 1,5 min. La triceps chiar si asa am reusit sa cresc gantera de la 3 kg la 3,5 kg si ce bine mi-a parut.
Meniul imi pare cam saracacios, dar sau adunat caloriile.

De dimineata nu am rezistat si am mancat 2 sarmale cat degetul mic in vita de vie.

Vai, dar ce bune au fost. Pentru cina ma orientez acasa.
Carne tocata de vita si porc - 50 grame,
158.2 calorii, 8.6 proteine, 13.2 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Muschi de vita gras - 100 grame,
240 calorii, 19 proteine, 17.2 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Migdale - 50 grame,
289 calorii, 10.7 proteine, 25.3 lipide, 9.9 carbohidrati, 5.9 fibre
Varza - 200 grame,
62 calorii, 3.2 proteine, 0.4 lipide, 11.4 carbohidrati, 4 fibre
Ulei de masline - 10 grame,
82.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ulei din samburi de struguri - 10 grame,
88.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 420 grame, 920 calorii, 41.5 proteine, 76.1 lipide, 21.9 carbohidrati, 9.9 fibreAm fost sambata si duminica sa-mi caut rochie pentru o nunta si nu gasesc.

Sunt disperata! E o nunta pretentioasa si or sa fie toti sefii de la al meu de la munca. Tot ce imi placea mie era mai mic cu 1-2 numere.

M-a apucat o ura pe mancare de nu pot sa va spun. Stiu ca nu am ce sa mai indrept acum, ca nunta e duminica, dar macar am putere sa rezist tentatiilor. Aseara al meu si-a luat pizza in Pub 18 si eu salata de ton.
Am fost in Baneasa si in Plaza. Maine ma duc in Unirii si in Victoriei. Daca nu gasesc nici acolo, ce ma fac? Unde sa ma mai duc?

Vreau o rochie neagra, de lungime medie, fara decolteu adanc si sa pot lua sutien (deci sa nu se lege dupa gat).
CITAT(ALICE @ 14-07-2008, 09:26 AM)

Nessie, eu mi te imaginam cu parul scurt.

Joi am programare la un stilist si e posibil sa mi-l faca scurt.

Ma las pe mana lui, ca ce am vauzt ca a iesit la o prietena mi-a placut.
CITAT(Cherie @ 14-07-2008, 10:25 AM)

Bravo, missy!

Spor la munca!
Tu iti faci la aerobic sau la fitness?