Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Nessie
CITAT(lourdess @ 05-07-2008, 10:33 AM) *

Neata Ness! pupic.gif
Pe unde umbli gazda? Lasi casa nesupravegheata... )).gif )).gif )).gif

pupic.gif Neata! E intre prieteni, nu inchid usa. blum.gif Eu sunt prinsa cu drumuri pe Valea Cascadelor, depozite de mobila, ultimele lucruri pe care le mut la ai mei, sa demontez dormitorul, sa acopar electrocasnicele cu saci, sa le strang pe mijloc etc. doh.gif Azi o sa fie ultima seara cand dorm in casa mea inainte de mare demolare. wacko.gif
lourdess
Vai ce te asteapta...
Am trecut si eu prin asta )).gif )).gif )).gif
Nervi de otel iti doresc! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Ce te-a apucat iubita sa demolezi casa?
Mi dor de tine.
Conduci?
aki
Buna, Gabit.Bafta la demolare hug.gif
Eu sunt bine,dar cam singuratica,mi-a plecat omul peste mari si tari sad.gif
Nessie
pupic.gif Neata!

doh.gif 10% e gata, cum zicea taica-miu. Adica am golit apartamentul. )).gif Trebuia sa il fac ca il aman de 6 ani tot zicand ca ma mut din el. Se pare ca preturile tot cresc si nu am sanse in viitorul apropiat sa ma mut. Instalatia electrica e distrusa, aia sanitara se misca in toate partile, sunt la ultimul etaj si nu am izolatie deloc...deci era cazul. smile.gif

Bine ca ii am pe ai mei aici si pe iubi sa ma ajute. wub.gif Mi-am mutat toata casa la ei si maine vine mesterul. El zicea ca pana pe 10 august termina, eu sper ca macar pe 30, ca sa sunt mesterii la noi. tease.gif

Amalia, conduc. grin.gif Masina e pe mana mea, taica-miu mi-o cere cand are nevoie. Weekend-urile numai in plimbari suntem. Am iesit din Bucuresti doar pana in Baneasa, dar in rest am colindat peste tot. Chiar aseara am fost prin parcul Carol -> Floreasca -> Pache Protopopescu -> casa. Noapte nu-m place sa conduc. sad.gif Imi fug ochii in oras la toate luminitele si nu ma pot concentra bine, dar exersam, nu-i problema.
aki
Urasc permutatiile devil.gif .Trebuie sa ai nervi de otel hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Ma bucur pentru tine.
Io nu am mai condus de dinainte de Grecia, acolo era ilegal.
Dar joi cand mergeam la Deva am condus si io un pic cheer.gif cheer.gif si m-am hotarat sa iau de saptamana asta io masina.
Dar mi-r venit rusii si am luat calmante, asa ca azi nu ma urc la volan.
aki
CITAT(amalia0701 @ 07-07-2008, 12:11 PM) *

pupic.gif
Ma bucur pentru tine.
Io nu am mai condus de dinainte de Grecia, acolo era ilegal.
Dar joi cand mergeam la Deva am condus si io un pic cheer.gif cheer.gif si m-am hotarat sa iau de saptamana asta io masina.
Dar mi-r venit rusii si am luat calmante, asa ca azi nu ma urc la volan.
unsure.gif
De ce?Actioneaza cumva? blink.gif
Nessie
Scuze, dar de ce e ilegal sa conduci in Grecia? baby.gif Eu am observat ca daca am dureri din alea imi trece cand conduc. Ma concentrez pe altele si uit. blum.gif

Meniul de azi nu e prea ok, dar nu am rezistat la o foccacia crocanta si calda. wacko.gif
---------------------------------------------------------------------------------------
Pulpa porc fara grasime - 250 grame, 357.5 calorii, 65 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Rosii - 200 grame, 36 calorii, 1.8 proteine, 0.4 lipide, 7.8 carbohidrati, 2.4 fibre
Branza feta - 50 grame, 132 calorii, 7.1 proteine, 10.7 lipide, 2.1 carbohidrati, 0 fibre
Foccacia - 50 grame, 121 calorii, 3.9 proteine, 1.4 lipide, 22.7 carbohidrati, 0.8 fibre
Ulei de masline - 20 grame, 164.8 calorii, 0 proteine, 20 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Migdale - 30 grame, 173.4 calorii, 6.4 proteine, 15.2 lipide, 5.9 carbohidrati, 3.5 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 600 grame, 984.7 calorii, 84.2 proteine, 57.7 lipide, 38.5 carbohidrati, 6.7 fibre

Am mancat prea mult la pranz. Acum nu mi-e pofta de nimic pentru cina, dar ar trebui ceva cu fibre multe si calorii putine. tease.gif Poate ciuperci sau dovlecei.

Nessie
Completare meniu:

Corcoduse - 200 grame, 54 calorii, 0.4 proteine, 0 lipide, 12.8 carbohidrati, 2 fibre
Salata iceberg - 50 grame, 7 calorii, 0.5 proteine, 0.1 lipide, 1.5 carbohidrati, 0.6 fibre
Morcovi - 15 grame, 6.2 calorii, 0.1 proteine, 0 lipide, 1.4 carbohidrati, 0.4 fibre
Rosii - 20 grame, 3.6 calorii, 0.2 proteine, 0 lipide, 0.8 carbohidrati, 0.2 fibre
Branza feta - 15 grame, 39.6 calorii, 2.1 proteine, 3.2 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Masline negre - 10 grame, 23.3 calorii, 0 proteine, 2 lipide, 1.3 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 310 grame, 133.7 calorii, 3.3 proteine, 5.3 lipide, 18.4 carbohidrati, 3.2 fibre
ganesha
Corcoduse? Hihihi, n-am mai mincat corcoduse din vremurile in care ma cataram in copaci... si erau veeerzi.... )).gif Mama, ce vremuri...
Da' banuiesc ca ale tale nu erau nici verzi si nici nu te-ai suit in copaci (eventual la vecini) sa le culegi tease.gif

pupic.gif si-ti tin pumnii cu renovatul!
Nessie
Sarumana, Ganesha! pupic.gif Corcodusele erau de la matusa mea, culese din copac de ea si facute compot (acru rau, ca era fara zahar laugh.gif ) de mama. M-am trezit dupa paharaul ala de compot ca dupa o cafea. grin.gif

Am fost la sala azi si am lucrat piept+triceps si apoi banda. A fost prima data cand eram 4 oameni in sala. laugh.gif De obicei eram singura, dar rar ma mai intersectam cu cate o persoana. Acum a fost prima data cand mi-am dat seama ca se uitau ciudat la mine ceilalti. lol.gif Faceam impins din culcat cu gantere de 5 kg + bara si cred ca aratau cam mari pentru o fata.

Iaurt Fulga 3% - 125 grame, 72.1 calorii, 4 proteine, 3.8 lipide, 5.6 carbohidrati, 0 fibre
Tarate de grau - 5 grame, 18 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 4 carbohidrati, 4 fibre
Seminte de in - 5 grame, 26.7 calorii, 0.9 proteine, 2.1 lipide, 1.4 carbohidrati, 1.4 fibre
Migdale - 50 grame, 289 calorii, 10.7 proteine, 25.3 lipide, 9.9 carbohidrati, 5.9 fibre
Pui, pulpe fara piele - 150 grame, 313.5 calorii, 39 proteine, 16.5 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Varza - 200 grame, 62 calorii, 3.2 proteine, 0.4 lipide, 11.4 carbohidrati, 4 fibre
Morcovi - 15 grame, 6.2 calorii, 0.1 proteine, 0 lipide, 1.4 carbohidrati, 0.4 fibre
Ulei din samburi de struguri - 10 grame, 88.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ulei de masline - 10 grame, 82.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 570 grame, 958.3 calorii, 57.9 proteine, 68.1 lipide, 33.7 carbohidrati, 15.7 fibre

Revin mai tarziu cu cina, dupa ce ma hotarasc ce mananc.

adaugam la meniu:
  • 1 fat burner
  • 1 capsula ulei de peste
  • 1 vitamina
lourdess
Sara buna gazda! pupic.gif
Felicitari pt ca ai inceput sa conduci!
O sa fie din ce in ce mai bine!

Eu am reinceput alergatul, din pacate au reaparut problemele sad.gif sad.gif
Ma dor genunchii, sa vad cum ma simt maine.
Nessie
Nu cred ca e bine sa continui asa cu durere. Incearca sa schimbi ceva: incaltamintea, locul pe care alergi, ora la care alergi. Daca e la fel, incearca sa schimbi activitatea cu bicicleta sau role tot in aer liber. Sa nu iti faca probleme mai mari mai tarziu.
pupic.gif Sanatate!
aki
CITAT(ganesha @ 08-07-2008, 01:36 AM) *

Corcoduse? Hihihi, n-am mai mincat corcoduse din vremurile in care ma cataram in copaci... si erau veeerzi.... )).gif Mama, ce vremuri...
Da' banuiesc ca ale tale nu erau nici verzi si nici nu te-ai suit in copaci (eventual la vecini) sa le culegi tease.gif

Si eu mininc acum corcoduse blum.gif acre rau tease.gif si-mi plac doh.gif
bubbles
CITAT(Nessie @ 08-07-2008, 04:00 PM) *

Sarumana, Ganesha! pupic.gif Corcodusele erau de la matusa mea, culese din copac de ea si facute compot (acru rau, ca era fara zahar laugh.gif ) de mama. M-am trezit dupa paharaul ala de compot ca dupa o cafea. grin.gif

Am fost la sala azi si am lucrat piept+triceps si apoi banda. A fost prima data cand eram 4 oameni in sala. laugh.gif De obicei eram singura, dar rar ma mai intersectam cu cate o persoana. Acum a fost prima data cand mi-am dat seama ca se uitau ciudat la mine ceilalti. lol.gif Faceam impins din culcat cu gantere de 5 kg + bara si cred ca aratau cam mari pentru o fata.

Vreau si eu compot de ala drool.gif .Eu o pun pe bunicamea sa faca de visine fara zahar.mi se face gura punga numai cand ma gandesc laugh.gif
Panda
am venit si eu sa zic "buna ziua"
floare.gif
ganesha
Ness give_rose.gif meniuri, chestii, socoteli? blum.gif
amalia0701
pupic.gif
Va invidiez ca va intalniti maine, io-s legata de glie doh.gif si nu am gasit nici o posibilitate de evadare sad.gif
aki
Sa beti si pentru mine ceva mine.Sa ne pomeniti de bine grin.gif
Nessie
CITAT(ganesha @ 10-07-2008, 02:32 PM) *

Ness give_rose.gif meniuri, chestii, socoteli? blum.gif

pupic.gif Vin acum si socotelile, ca ieri am avut busy day. wacko.gif N-am apucat sa mananc ce trebuia, dar ma bucur ca am ajuns la sala.

E bine ca m-am tinut sub 100 carbi, dar e rau ca am avut junk food. blushing.gif

Migdale - 80 grame, 462.4 calorii, 17 proteine, 40.5 lipide, 15.8 carbohidrati, 9.4 fibre
Joe napolitane invelite in ciocolata - 10 grame, 49 calorii, 0.6 proteine, 2.4 lipide, 6.4 carbohidrati, 0.2 fibre
Ardei rosu gras - 100 grame, 31 calorii, 1 proteine, 0 lipide, 6 carbohidrati, 2.1 fibre
Carne tocata de vita si porc - 150 grame, 474.6 calorii, 25.8 proteine, 39.6 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Inghetata pe cappuccino cacao Moana Betty Ice - 100 grame, 177 calorii, 2.4 proteine, 9 lipide, 21.5 carbohidrati, 0 fibre
Smantana Natura 18% - 100 grame, 180 calorii, 2.2 proteine, 18 lipide, 2 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 540 grame, 1374 calorii, 49 proteine, 109.5 lipide, 51.7 carbohidrati, 11.7 fibre

La sala a fost demential. yahoo.gif Cred ca se simte boost-ul de la buline. La incalzirea pe banda am alergat constant, la viteza mea maxima vreo 15 min. w00t.gif Tot nu m-as fi oprit, dar am zis ca ar trebui sa fac dupa forta mai mult. Am lucrat picioare excelent. Mi-am depasit recordul si aici. w00t.gif Cand am revenit la banda, la fel... 15 min de alergat la viteza mea maxima, fara pauze. w00t.gif M-am oprit pentru ca deja statusem 1,5h in pauza de o ora giggle.gif , ca daca nu, simteam ca pot alerga si o ora.

Efectele deja se vad. biggrin.gif Am carnea mai bine asezata si mai fina pe picioare. wink1.gif

Amalia, Aki, ne gandim la voi! wub.gif
Nessie
Am lucrat azi spate+biceps. Am facut si 3 serii cu 8 repetari de indreptari mai cu frica asa.. sa vad cum ma simt. unsure.gif Am o presiune in parte inferioara a spatelui dar inca nu imi dau seama daca e mushiul sau coloana. wacko.gif Cardio nu am mai lucrat ca imi e teama sa nu exagerez iar si sa reapara problema cu genunchiul. Am facut doar 10 min incalzire pe banda, iar la sfarsit 5 min pe bicicleta si stretching.

Iaurt Fulga 3% - 125 grame, 72.1 calorii, 4 proteine, 3.8 lipide, 5.6 carbohidrati, 0 fibre
Seminte de in - 5 grame, 26.7 calorii, 0.9 proteine, 2.1 lipide, 1.4 carbohidrati, 1.4 fibre
Tarate de grau - 5 grame, 18 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 4 carbohidrati, 4 fibre
Pepene verde (cu miez rosu) - 150 grame, 45 calorii, 0.9 proteine, 0.3 lipide, 11.4 carbohidrati, 0.6 fibre
Migdale - 50 grame, 289 calorii, 10.7 proteine, 25.3 lipide, 9.9 carbohidrati, 5.9 fibre
Costita de vita - 100 grame, 263 calorii, 16 proteine, 21 lipide, 0.5 carbohidrati, 0 fibre
Somon - 150 grame, 319.5 calorii, 30 proteine, 21 lipide, 0.3 carbohidrati, 0 fibre
Varza - 150 grame, 46.5 calorii, 2.4 proteine, 0.3 lipide, 8.6 carbohidrati, 3 fibre
Ulei de masline - 15 grame, 123.6 calorii, 0 proteine, 15 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 750 grame, 1203.4 calorii, 64.9 proteine, 88.8 lipide, 41.7 carbohidrati, 14.9 fibre
lourdess
Neata Ness! pupic.gif
Vad ca te tii tare pe pozitii, felicitari!
Te admir ca ai puterea sa ajungi la sala!
Eu am alergat toata saptamana, fara sa am probleme foarte mari cu picioarele, si m-am simtit extraordinar yahoo.gif
Nu concep sa lipsesc de la alergat, in schimb mi se pare greu sa mai ajung si la sala blushing.gif
Cu dieta mea e bine, incerc sa o tin cat de low carb pot, si tot inainte! smile.gif
dany
Imi pare tare bine ca am reusit sa te vad , Nessie ! hug.gif
Si mai ales ca am reusit sa te prind cu gura plina lol.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 13-07-2008, 10:27 AM) *

Si mai ales ca am reusit sa te prind cu gura plina lol.gif

Ce tare )).gif

Ness, trebuie neaparat )).gif sa-ti zic ca mi-a placut tare fustita ta. Si bluzita. Adica tu in fustita si bluzita cool.gif
amalia0701
Itzi sta bine colorata, io nu te-am vazut decat in negru pupic.gif
aki
hug.gif Aha,si mie mi-a placut mult pupic.gif
ALICE
Nessie, eu mi te imaginam cu parul scurt. biggrin.gif
Cherie
Si mie mi-a placut mult! pupic.gif
Ness, de maine imi re-fac abonament la sala, la cea de langa mine, unde merge si Canarul. Abia astept! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Mariana
pupic.gif hug.gif
butterfly
Da DA DA! si mie mi-a placut;))
Panda
daaaa nessie esti o scumpa... si te plac mai mult de cand te-am vazut ca semeni cu o foarte buna prietena de-a mea... ti-am si spus de altfel.... dar semeni tare de tot....acum cand ma gandesc la tine imi amintesc de ea... ar trebui sa o sun... am sa deschid Skype chiar acum sa vad daca e on line.
pupici
Nessie
pupic.gif Cate fete dragi pe la mine! give_rose.gif Multumesc frumos! blushing.gif Am inceput sa port haine colorate impinsa de al meu de la spate si fuste de cand am vazut ce bine e sa adie vantul si ce comode sunt. grin.gif

Am fost azi la sala si dupa discutia cu Iron de sambata, am scurtat intervalul dintre serii de la 2-3 minute la 1,5 min. La triceps chiar si asa am reusit sa cresc gantera de la 3 kg la 3,5 kg si ce bine mi-a parut. cheer.gif

Meniul imi pare cam saracacios, dar sau adunat caloriile. blink.gif De dimineata nu am rezistat si am mancat 2 sarmale cat degetul mic in vita de vie. doh.gif Vai, dar ce bune au fost. Pentru cina ma orientez acasa.

Carne tocata de vita si porc - 50 grame, 158.2 calorii, 8.6 proteine, 13.2 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Muschi de vita gras - 100 grame, 240 calorii, 19 proteine, 17.2 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Varza - 200 grame, 62 calorii, 3.2 proteine, 0.4 lipide, 11.4 carbohidrati, 4 fibre
Ulei de masline - 10 grame, 82.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ulei din samburi de struguri - 10 grame, 88.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 420 grame, 920 calorii, 41.5 proteine, 76.1 lipide, 21.9 carbohidrati, 9.9 fibre

Am fost sambata si duminica sa-mi caut rochie pentru o nunta si nu gasesc. crying.gif Sunt disperata! E o nunta pretentioasa si or sa fie toti sefii de la al meu de la munca. Tot ce imi placea mie era mai mic cu 1-2 numere. angry2.gif M-a apucat o ura pe mancare de nu pot sa va spun. Stiu ca nu am ce sa mai indrept acum, ca nunta e duminica, dar macar am putere sa rezist tentatiilor. Aseara al meu si-a luat pizza in Pub 18 si eu salata de ton. dry.gif

Am fost in Baneasa si in Plaza. Maine ma duc in Unirii si in Victoriei. Daca nu gasesc nici acolo, ce ma fac? Unde sa ma mai duc? doh.gif Vreau o rochie neagra, de lungime medie, fara decolteu adanc si sa pot lua sutien (deci sa nu se lege dupa gat).

CITAT(ALICE @ 14-07-2008, 09:26 AM) *

Nessie, eu mi te imaginam cu parul scurt. biggrin.gif

Joi am programare la un stilist si e posibil sa mi-l faca scurt. laugh.gif Ma las pe mana lui, ca ce am vauzt ca a iesit la o prietena mi-a placut.

CITAT(Cherie @ 14-07-2008, 10:25 AM) *
Ness, de maine imi re-fac abonament la sala, la cea de langa mine, unde merge si Canarul. Abia astept! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Bravo, missy! cheer.gif Spor la munca! wink1.gif

Tu iti faci la aerobic sau la fitness?
Deea
CITAT(Nessie @ 14-07-2008, 04:15 PM) *

Am fost in Baneasa si in Plaza. Maine ma duc in Unirii si in Victoriei. Daca nu gasesc nici acolo, ce ma fac? Unde sa ma mai duc? doh.gif Vreau o rochie neagra, de lungime medie, fara decolteu adanc si sa pot lua sutien (deci sa nu se lege dupa gat).

Din Baneasa de la Peek and Clopenberg mi-am luat eu asa ceva acum 3 saptamani, mai tarziu cand apare si al meu acasa il pun sa ma pozeze sa vezi rochita.
dany
Chiar ai vrea sa te tunzi ? sad.gif Ai un par foarte frumos si bogat si iti sta bine cu el lung ...
aki
Gabit,poate iti faci vre-o coafura ceva,nu-ti taia parul unsure.gif
Deea
Imagine

Imagine

Uite Nessie, daca ceva in genul acesta cauti poate mai incerci in Baneasa. Imi pare rau ca nu se vad bine toate detaliile, materialul e super si e foarte eleganta.
Nessie
E foarte frumoasa, Deea! imi place mult.
Am probat ceva asemanator, dar nu ma cuprindea la bust blushing.gif , iar daca era mai mare, imi venea larg pe talie.

Mi-a mai dat taica-miu o idee: sa inchiriez.

Dany, mie nu-mi place deloc parul meu. sad.gif E tocat si nu se aseaza deloc. Ar trebui sa imi stea gherute in fata, dar nu stiu sa mi-l aranjez. Vreau ceva sa nu trebuiasca decat sa ma spal si ma usuc. wacko.gif
aki
Of,pacat de el ca e lungut hug.gif
dany
Si mie imi place rochita , Deea .
Chiar ar fii un model care ti s-ar potrivi , Nessie .
In privinta parului , daca e tocat atunci ar trebui taiat din varfuri si avand in vedere faptul ca parca e filat ... o sa trebuiasca taiat mai mult sad.gif . Stilistul va stii ce sa faca ca sa arate si bine si nici sa nu-ti dea dureri de cap la aranjat . Sper ca vii cu poze cu noua freza naughty.gif
Nessie
Foarte urata a fost masa de aseara. sad.gif

Salam uscat - 10 grame, 53.2 calorii, 2.5 proteine, 4.6 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Pepene galben - 150 grame, 51 calorii, 1.2 proteine, 0.3 lipide, 12.3 carbohidrati, 1.4 fibre
Cascaval afumat - 50 grame, 176.5 calorii, 11.2 proteine, 13.7 lipide, 1 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 210 grame, 280.7 calorii, 14.9 proteine, 18.6 lipide, 13.3 carbohidrati, 1.4 fibre

Am zis ca nu mananc, ca era deja 10 si mi-era greu sa pregatesc ceva si am "furat" o gura de ici, una de colo din ce am gasit prin frigider. dry.gif

M-am cantarit de dimineata pe cantarul mamei mele si arata 65.6. E bine, dar greutatea de la ticker e dupa cantarul meu. Sunt curioasa cat as avea pe el, dar cine stie prin ce cutie e? doh.gif

Astazi pentru ca ploua si e urat afara, colegii mei au comandat pizza. doh.gif Am fost atat de tentata... Am deschis site-ul, m-am uitat pe meniu, am salivat, mi-am ales o pizza si am inchis. mad.gif Imi bat joc de mine sau ce fac? Raman la vitelul meu la cuptor cu varza.

Migdale - 60 grame, 346.8 calorii, 12.8 proteine, 30.4 lipide, 11.8 carbohidrati, 7.1 fibre
Muschi de vita gras - 120 grame, 288 calorii, 22.8 proteine, 20.6 lipide, 0.7 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 400 grame, 867.6 calorii, 38.8 proteine, 71.4 lipide, 23.9 carbohidrati, 11.1 fibre

Deseara ma duc prin Unirii sa caut rochita si o sa mananc ceva de la ultimul etaj. unsure.gif Nu stiu ce...poate o salata de la Spring.

Apropo de Unirii, stie cineva cum ajung in parcare? )).gif Pe unde e intrarea?
Deea
Intrarea e chiar in Spatele magazinului, urci "dealul" sper Sf. Vineri, cum te uiti la magazin in stanga. La primul semafor faci dreapta si apoi iar dreapta.
Nessie
CITAT(Deea @ 15-07-2008, 05:33 PM) *

Intrarea e chiar in Spatele magazinului, urci "dealul" sper Sf. Vineri, cum te uiti la magazin in stanga. La primul semafor faci dreapta si apoi iar dreapta.

give_rose.gif Multumesc!
Nessie
Aseara am continuat cu tort de ciocolata de la ziua unui coleg, dar am refuzat pizza. ph34r.gif Dupa aia am fost la carat de poli-fix (cine si-a renovat casa cunoaste )).gif ), polistiren si usi vechi. Eu ma invarteam de fapt cu poseta pe brat printre taica-miu si baietii aia. lol.gif Dimineata am inceput-o asemanator, cu carat de glet, tevi si coturi pentru calorifere, coltare. doh.gif

N-am mai ajuns la Unirea, ca au ramas fara materiale baietii si nu puteam sa-i las sa someze. biggrin.gif Daca nu apare ceva neprevazut o sa ma duc azi.
Nessie
N-am avut chef de sala azi, dar mi-am dat un sut la posterior sa ma duc, ca e o zi ceva mai libera la munca. Am facut spate+bicepsi. Am crescut putin greutatile si aici! cheer.gif

De banda nu m-am simtit in stare. wacko.gif La incalzire ma durea glezna stanga si parca nu ma ascultau picioarele, asa ca am facut doar putin stretching la sfarsit.

La pranz am avut un ghiveci cu multe legume. Doar pe astea le-am identificat, dar oricum nu aveam ceva periculos, gen cartofi.

Pui, pulpe fara piele - 100 grame, 209 calorii, 26 proteine, 11 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Rosii - 50 grame, 9 calorii, 0.5 proteine, 0.1 lipide, 2 carbohidrati, 0.6 fibre
Ardei verde - 40 grame, 9.6 calorii, 0.6 proteine, 0 lipide, 1.6 carbohidrati, 0.6 fibre
Morcovi - 30 grame, 12.3 calorii, 0.3 proteine, 0.1 lipide, 2.9 carbohidrati, 0.8 fibre
Dovlecei - 50 grame, 6 calorii, 0.5 proteine, 0.1 lipide, 1 carbohidrati, 0.5 fibre
Fasole verde - 25 grame, 7.8 calorii, 0.5 proteine, 0 lipide, 1.8 carbohidrati, 0.9 fibre
Ceapa noua - 25 grame, 9.3 calorii, 0.6 proteine, 0.1 lipide, 1.6 carbohidrati, 0.4 fibre
Ulei floarea soarelui - 20 grame, 176.8 calorii, 0 proteine, 20 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Migdale - 60 grame, 346.8 calorii, 12.8 proteine, 30.4 lipide, 11.8 carbohidrati, 7.1 fibre
TOTAL: 400 grame, 786.6 calorii, 41.8 proteine, 61.8 lipide, 22.7 carbohidrati, 10.9 fibre
lourdess
Buna seara Ness! pupic.gif
Ce faci?
In ce stadiu e renovarea?
Mariana
pupic.gif hug.gif
Panda
flowers1.gif huglove.gif wave.gif
Nessie
hug.gif pupic.gif Pup fetele! Renovarile sunt in faza de demolare inca .)).gif Mai au dormitorul de decojit varuiala, dar au izolat deja perete exterior la sufragerie. Oricum e mult de munca si merge incet, dar avem rabdare.

Mi-am gasit rochita!! cheer.gif Am ramas uimita de cate rochii de ocazie erau in Unirii. blink.gif In orice magazin erau macar 2-3. Acolo trebuai sa merg de la inceput, nu in mall-uri. Mie imi placuse una mai vesele cu niste violete mari pe ea, dar al meu a preferat una sobra, neagra, cu bretelute si un cordon alb cu negru. E frumoasa, eleganta, dar clasica. Am niste pantofi albi-crem care merg cu ea, imi mai trebuie o posetuta la culoare si gata. grin.gif

Am observat azi ca la fusta de blugi unde imi ramanea de obicei o gaura la curea imi mai trebuia una noua sa ma inchid bine. ohmy.gif Am fugit repede la cantar sa vad ce zice si... surpriza.. 66 kg. lol.gif Am fost dezamabita cateva secunda, dar mi-am dat seama ca am crescut ca am pus muschi. yahoo.gif O sa ma masor intr-o dimineata sa compar cu datele de acum 2-3 luni. Oricum, la biceps si pulpe se vede diferenta. Inainte trebuia sa inot prin sunculite sa gasesc un muschisor acolo, dar acum e vizibil. w00t.gif
amalia0701
Sa vedem poze pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.