Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
aki
Poze cu rochita cea noua w00t.gif
Nessie
Poze nu am inca. Sa vad cand am timp sa-mi caut pantofii si sa fac una.

Azi si eu am dat-o in balarii cu mancarea, dar cred ca se apropie perioada, ca am numai pofte. blink.gif

Ou de gaina - 120 grame, 171.6 calorii, 15.6 proteine, 12 lipide, 1.2 carbohidrati, 0 fibre
Ulei floarea soarelui - 30 grame, 265.2 calorii, 0 proteine, 29.9 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Mezeluri, salam - 20 grame, 80.6 calorii, 5.7 proteine, 6.1 lipide, 0.1 carbohidrati, 0 fibre
Somon - 50 grame, 106.5 calorii, 10 proteine, 7 lipide, 0.1 carbohidrati, 0 fibre
Varza - 100 grame, 31 calorii, 1.6 proteine, 0.2 lipide, 5.7 carbohidrati, 2 fibre
Ulei de masline - 15 grame, 123.6 calorii, 0 proteine, 15 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Migdale - 20 grame, 115.6 calorii, 4.3 proteine, 10.1 lipide, 3.9 carbohidrati, 2.4 fibre
Inghetata Betty Blue ciocolata Betty Ice - 100 grame, 180 calorii, 2.7 proteine, 10 lipide, 19.8 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 455 grame, 1074.1 calorii, 39.9 proteine, 90.3 lipide, 30.8 carbohidrati, 4.4 fibre

Deseara nu stiu ce mananc... poate pizza lol.gif
lourdess
Hello Ness! pupic.gif
Sa porti iubita rochita! smile.gif

Eu toata saptamana am tinut-o din bara in bara blushing.gif )).gif )).gif , iar rusii au plecat, nu e de la ei )).gif
Acum sunt cu inghetata, nu stiu ce am patit, nici nu pot spune ca sunt fan inghetata, insa vara asta parca am capiat, si una doua, dadeam iama in inghetata, cum fac si in acest moment blushing.gif doh.gif )).gif
butterfly
eu numai in bara o dau cu alimentatia )).gif dar am o scuza buna biggrin.gif
lourdess
Care e scuza ta fluturas?
Poate o "imprumut" si eu! )).gif )).gif )).gif
butterfly
bac si admitere
amalia0701
pupic.gif
Cum te-ai tuns?
vrem sa te vedem cu freza de stilist si rochia noua, evident ca si cu accesoriu principal )).gif
aki
Buna Gabit.Asteptam pozele tale dar...Poate imprumut ideia de la tine ca si eu in toamna am o nunta w00t.gif
Nessie
Nu m-am tuns acum, pentru ca nu aveam cum sa ma aranjez pentru nunta. Salonul ala nu are deschis duminica si nu ma pute tunde decat joi. O aman pana dupa nunta. tease.gif

Cu mancarea am zbarcit-o putin, dar trec totul pe seama PMS-ului. blum.gif
Inghetata Nirvana cu caramel si nuci pecan - 200 grame, 534 calorii, 7 proteine, 30.6 lipide, 57.8 carbohidrati, 0 fibre
Pui, pulpe fara piele - 100 grame, 209 calorii, 26 proteine, 11 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Rosii - 150 grame, 27 calorii, 1.4 proteine, 0.3 lipide, 5.9 carbohidrati, 1.8 fibre
Branza de vaci - 25 grame, 50.3 calorii, 4.5 proteine, 3.1 lipide, 0.9 carbohidrati, 0 fibre
Muschi de vita gras - 50 grame, 120 calorii, 9.5 proteine, 8.6 lipide, 0.3 carbohidrati, 0 fibre
Migdale - 30 grame, 173.4 calorii, 6.4 proteine, 15.2 lipide, 5.9 carbohidrati, 3.5 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 555 grame, 1113.7 calorii, 54.8 proteine, 68.8 lipide, 70.8 carbohidrati, 5.3 fibre

Initial nu vroiam sa ma duc la sala ca m-am luat cu treaba si era deja 14:30, la 15:00 intra USA on line si incepea vanzoleala, asa ca am mancat puiul cu rosiile. Apoi m-am mai gandit putin si mi-am aplicat din nou sutul si m-am dus la sala, chiar daca nu am facut decat 15 min de alergare. Crescut greutatile si azi la picioare. yahoo.gif

Ar trebui totusi sa-mi fie invatatura de minte ca pe viitor sa nu mai alerg dupa ce am mancat. wacko.gif Pe la 5 am o ciorbita de vaca la care am calculat doar carnea, ca o lingura de legume nush cat sa pun...
lourdess
'na seara Ness! pupic.gif
Ma bucur ca ti-ai tras un sut si ai ajuns la sala!
Si eu mi-am aplicat sutul de rigoare ca sa ajung pe stadion, asta dupa ce am mancat o chestie, infernal de dulce, care m-a paralizat, eh, bine ca macar m-am tinut de alergat.
Am vazut ca ai scris ceva de Nirvana... )).gif nu mai zic ce tip de inghetata ma bantuie pe mine ca sa nu dau si altora fiori )).gif
Panda
CITAT(Nessie @ 18-07-2008, 04:07 PM) *

Inghetata Nirvana cu caramel si nuci pecan - 200 grame, 534 calorii, 7 proteine, 30.6 lipide, 57.8 carbohidrati, 0 fibre

ahhhh... asta e si preferata mea.... drool.gif
Nessie
Ieri am dat-o-n bara cu mancarea blushing.gif dar pun meniul, sa-mi fie invatatura de minte. dry.gif

Migdale - 50 grame, 289 calorii, 10.7 proteine, 25.3 lipide, 9.9 carbohidrati, 5.9 fibre
Pui, pulpe fara piele - 100 grame, 209 calorii, 26 proteine, 11 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Rosii - 100 grame, 18 calorii, 0.9 proteine, 0.2 lipide, 3.9 carbohidrati, 1.2 fibre
Branza de oaie - 30 grame, 84.9 calorii, 5.5 proteine, 6.3 lipide, 0.9 carbohidrati, 0 fibre
Inghetata pe bat cacao Moana Betty Ice - 50 grame, 86.5 calorii, 1.2 proteine, 4.6 lipide, 10.1 carbohidrati, 0 fibre
Inghetata cornet cacao Kit Kat - 76 grame, 224.2 calorii, 3 proteine, 10.8 lipide, 29.7 carbohidrati, 0 fibre
Vinete - 100 grame, 24 calorii, 1 proteine, 0.2 lipide, 5.7 carbohidrati, 3.4 fibre
Maioneza light - 80 grame, 267.2 calorii, 0.8 proteine, 26.4 lipide, 7.2 carbohidrati, 0 fibre
Paine alba - 100 grame, 266 calorii, 7.6 proteine, 3.3 lipide, 50.6 carbohidrati, 2.4 fibre
TOTAL: 686 grame, 1468.8 calorii, 56.7 proteine, 88.1 lipide, 118 carbohidrati, 12.9 fibre
amalia0701
pupic.gif
bubbles
Ziua dra cu muschi blum.gif .Trebuie sa ma reapuc si eu de Pilates neaparat ca ... plecam la mare si vreau sa se vada frumos muschiul grin.gif
Nessie
Hello! pupic.gif Bubbles, am pus niste filmulete noi cu pilates la sectiunea de Sport. wink1.gif

Am gasit o poza veche pe net cu o super femeie. Arata bine, dar ia uitati-va ce genunchi si ce brate vanjoase are. La vremea respectiva cred ca era apreciata pentru felul cum arata. Oare de ce s-au schimbat atat de mult gusturile cand e vorba de frumusete? huh.gif

Imagine
Panda
uite ... asa am eu picioarele... se trage din neam... toate avem glezna si genunchiul groase...
noi zicem picioare de craciunita lol.gif ... dar nu e in trend deloc...
si pictorii clasici pictau numai femei grase si cu burti....poate era mai usor sa traim in vremurile acelea... lol.gif
Nessie
cheer.gif Mi-am reinnoit abonamentul la sala si am lucrat cu drag si spor piept + triceps + 4 km banda. gym.gif Abonamentul trecut era de 8 sedinte/luna, pe care le-am terminat in 20 de zile, asa ca acum mi-am facut de 12. Vad ca ma apuca uneori pofta de alergat si nu imi ajung cele 30 de minute; ma gandeam pe langa cele 3 zile sa mai fac una doar de cardio si poate ceva abdomen, ca oricum nu-l lucrez separat. grin.gif
bubbles
CITAT(Nessie @ 22-07-2008, 06:11 PM) *

Hello! pupic.gif Bubbles, am pus niste filmulete noi cu pilates la sectiunea de Sport. wink1.gif

Am gasit o poza veche pe net cu o super femeie. Arata bine, dar ia uitati-va ce genunchi si ce brate vanjoase are. La vremea respectiva cred ca era apreciata pentru felul cum arata. Oare de ce s-au schimbat atat de mult gusturile cand e vorba de frumusete? huh.gif

Imagine

Vazut si intrat pe site de unde ai luat filmuletele ca sa ma documentez si de Pilates pt gravidute grin.gif )).gif .Chiar ca ce brand are femeia lol.gif iar genunchii... exact ca ai mei tease.gif
Andreea-Rodica
Mie imi plac pantofii .... parca sunt iar la moda, am vazut pe strada la cele care poarta tocuri, ca eu doar adidasi si papuci... wink1.gif
hug.gif
Panda
CITAT(Andreea-Rodica @ 24-07-2008, 08:50 AM) *

Mie imi plac pantofii .... parca sunt iar la moda, am vazut pe strada la cele care poarta tocuri, ca eu doar adidasi si papuci... wink1.gif
hug.gif

da chiar... eu nu observasem... cica se poarta iar pantofii cu platforma... am vazut pe la toate"divele"
si rochita aia eu as purta-o si astazi....petrecuta... sexy naughty.gif ..
tipa n-are nici talie.. daca tot ne-am apucat sa o judecam... lol.gif ..o mai fii in viata?
aki
Buna Gabit.Ce e frumoasa tipa?Stil Marlyn Monroe w00t.gif
Ramo
Exact in tilul ei ma imbrac eu....aceeasi rochitza ( a mea e albastra) si cu pantofi cu platforma si toc inaaaaalt albastrii cu buline mari colorate!!!!
Maine asa vin imbracata daca imi permite si vremea.
Sexymom
Sa fiu eu unica dintre femei care nu poarta nimic cu toc??? sad.gif
Imi place poza, gagica e apetisanta dpv al unui barbat.Iar bicicleta as cumpara-o si maine daca ar vinde-o. )).gif
Nessie
Ca tot vorbeati de Marilyn Monroe... smile.gif
Imagine
Imagine
aki
Ce apetisanta e.... w00t.gif .Nu sunt pe invers lol.gif .Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place w00t.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 24-07-2008, 09:55 AM) *

Exact in tilul ei ma imbrac eu....aceeasi rochitza ( a mea e albastra) si cu pantofi cu platforma si toc inaaaaalt albastrii cu buline mari colorate!!!!
Maine asa vin imbracata daca imi permite si vremea.

Poze , ceva ? naughty.gif

CITAT(aki @ 24-07-2008, 10:42 AM) *

Ce apetisanta e.... w00t.gif .Nu sunt pe invers lol.gif .Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place w00t.gif

Ce tare esti , Aki lol.gif

Ce mai face gazda , cum mai sta cu renovarea ? hug.gif
Nessie
pupic.gif Hello!

Cu renovarea e putin ciudat, ca nu e nimic terminat, dar sunt toate incepute. lol.gif In dormitor au dat o mana de glet, in sufragerie mai au un perete de gletuit, tevile de electrice sunt trase, dar nu au fire in ele, un perete care il daram era dat 1/2 jos, izolatia e facuta doar in camere..deci tot 1/2 si asta. )).gif Ma bucur ca am vecini tare de treaba. smile.gif Nu au zis nimic de galagie, cand ma vad chiar ma intreaba cum merge treaba, daca sunt multumita.
dany
Au un stil tare ciudat de munca )).gif
O sa vezi ca incet-incet totul va prinde contur pupic.gif . Cand am renovat noi casa ziceam ca niciodata nu va arata asa cum trebuie , dar apoi vedeam cum , totusi , incepe sa se aseze fiecare teava / fir electric / camera ....
Sexymom
Asta ma asteapta si pe mine acum , vrem sa renovam casa ( cu toate ca e in perfecta stare),Miruna vrea camera portocalie, Bianca o vrea albastru deschis, eu o vreau crem, numai salonul il las in culoarea sampaniei.
Trebuie sa pun centrala si calorifere caci casa nu are incalzire , sa schimb toata baia caci am un bideu care nu imi trebuie si e fix in mijlocul spatiului care il pot transforma in dulapuri cu oglinzi, sa pun sifoniere incastrate, sa ioau aplice, lustre, perdele, sa afc cortine , etc, etc...
Si stiti ce e ciudat? noi cautam romani aici ca sunt mai ieftini, la o prima analiza a pretului au cerut 20.000 euro. sad.gif
Nessie
20.000 mi se pare enorm. sad.gif Eu o sa cheltuiesc in cel mai fericit caz 6.000 si cel mai rau 10.000, cu tot cu matariale. E adevarat ca si suprafata e mica, dar totusi...
Sexymom
20.000 fara materiale, casa are numai 95 de mp, nu te gandi ca e cine stie ce mare. sad.gif
In curand pun si poze sa o vedeti cum arata acum.Si zona in care este plasata.E super curata si frumoasa , si destul de bine mobilata, dar fiecare din familia mea are cate o pasarica la cap. sad.gif

Eu recunosc: am o obsesie cu tablourile cu rama din lemn si coverturi de pat cu volane . )).gif
Ramo
Si noi suntem in santier....ne mutam cu magazinul de haine....dar la noi nu e f mult de lucru si nici scump, sper.
Nessie
CITAT(Sexymom @ 24-07-2008, 12:38 PM) *
casa are numai 95 de mp, nu te gandi ca e cine stie ce mare. sad.gif
Apartamentul meu are 38mp, asa ca o consider foarte mare. )).gif
aki
Si la noi ap nou are 90 mp.Mie imi pare ca-i mare wink1.gif
buretel
pupic.gif Gabicule, n-am mai trecut de o vesnicie pe aici blushing.gif Am vazut ca mergi la sala, renovezi apartamentul, ce harnicuta esti wink1.gif
Spor in toate pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 24-07-2008, 11:07 AM) *

Nu laugh.gif
Tulip
CITAT(ramonavlas @ 24-07-2008, 12:39 PM) *

Si noi suntem in santier....ne mutam cu magazinul de haine....dar la noi nu e f mult de lucru si nici scump, sper.

Ramo,unde aveti magazinul de haine?....Haine de gala,ma gandesc..... smile.gif
aki
Gabita am trecut sa te salut hug.gif si sa-ti las pupic.gif
Ramo
CITAT(Tulip @ 25-07-2008, 09:21 AM) *

Da, am rochii de seara, posete, pantofi, haine de zi.
Magazinul e in Targu Mures.
Tulip
CITAT(ramonavlas @ 25-07-2008, 09:24 AM) *

CITAT(Tulip @ 25-07-2008, 09:21 AM) *

Da, am rochii de seara, posete, pantofi, haine de zi.
Magazinul e in Targu Mures.

Stiu ca in Tg-Mures....dar unde mai exact? smile.gif
Ramo
De pe 3 august ne mutam pe strada Bolyai daca stii unde e. Daca nu, o sa iti explic.
Vii la Mures???????????? pupic.gif
Tulip
CITAT(ramonavlas @ 25-07-2008, 09:27 AM) *

De pe 3 august ne mutam pe strada Bolyai daca stii unde e. Daca nu, o sa iti explic.
Vii la Mures???????????? pupic.gif

Stiu unde este....
In ultima vreme ma duc saptamanal....la stomatolog wacko.gif wacko.gif ,insa nu am avut timp deloc de plimbari,cumparaturi sad.gif Cred ca merg si saptamana viitoare crying.gif
Ramo
Sa indraznesti doar sa nu ma anunti. Unde umbli la stomatolog?
Tulip
Cabinetul e ff. aproape de Mures Mall.....

Daca ajung saptamana asta si ma lasa al meu sa si respir,te anunt pupic.gif

Sper sa nu se supere Nessie ca i-am invadat jurnalul give_rose.gif
Nessie
pupic.gif Cum sa ma supar cand vad atatea fete pe la mine!
Tulip
CITAT(Nessie @ 25-07-2008, 11:55 AM) *

pupic.gif Cum sa ma supar cand vad atatea fete pe la mine!

pupic.gif
Ramo
CITAT(Tulip @ 25-07-2008, 11:34 AM) *

Asta inseamna ca e ff apoape si de mine si de stomatoloaga mea....la cine umbli?
Neaparat sa ma anunti!!! pupic.gif
Tulip
CITAT(ramonavlas @ 25-07-2008, 01:04 PM) *

Asta inseamna ca e ff apoape si de mine si de stomatoloaga mea....la cine umbli?

La Cristian Kelemen....Tu mergi cumva la maica-sa?
aki
Uh,acus va luati de rude tease.gif
Ramo
CITAT(Tulip @ 25-07-2008, 01:16 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 25-07-2008, 01:04 PM) *

La Cristian Kelemen....Tu mergi cumva la maica-sa?

Da, umblam la maica-sa. Acum umblu la altcineva, da tot f aproape de mall.
bubbles

CITAT(Sexymom @ 24-07-2008, 11:07 AM) *

Nici eu nu pot purta toc wacko.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.