Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Mariana
WE placut pupic.gif hug.gif give_rose.gif
Nessie
'Neata, fetelor! pupic.gif
Am avut un weekend plin, obositor, dar frumos. biggrin.gif Am fost la Vidraru si am stat la o pensiune o noapte. M-am bucurat de natura, am fost pe pasuni cu vacutele, cu cateii ciobanesti, m-am plimbat cu barca pe lac, am mancat de toate... blushing.gif Am urcat la Cetatea Poienari peste 1000 de trepte prin padure, in serpentine. tease.gif Acum ma resimt la gambe, dar imi pare bine, ca am mai dat jos din prostiile ingurgitate. laugh.gif Poze nu am, ca am uitat aparatul acasa. sad.gif

Saptamana trecuta am tras chiulul la sala. bang.gif Sper sa am timp sa recuperez saptamana asta si sa fac 4 sedinte.

Am inceput prost ziua cu meniul, dar la pranz mi-am luat din piata rosii si cas. O sa pun meniul mai tarziu.
bubbles
CITAT(Nessie @ 28-07-2008, 11:12 AM) *

'Neata, fetelor! pupic.gif
Am avut un weekend plin, obositor, dar frumos. biggrin.gif Am fost la Vidraru si am stat la o pensiune o noapte. M-am bucurat de natura, am fost pe pasuni cu vacutele, cu cateii ciobanesti, m-am plimbat cu barca pe lac, am mancat de toate... blushing.gif Am urcat la Cetatea Poienari peste 1000 de trepte prin padure, in serpentine. tease.gif Acum ma resimt la gambe, dar imi pare bine, ca am mai dat jos din prostiile ingurgitate. laugh.gif Poze nu am, ca am uitat aparatul acasa. sad.gif

Saptamana trecuta am tras chiulul la sala. bang.gif Sper sa am timp sa recuperez saptamana asta si sa fac 4 sedinte.

Am inceput prost ziua cu meniul, dar la pranz mi-am luat din piata rosii si cas. O sa pun meniul mai tarziu.

Ce frumos floare.gif .Bine ca te-ai distrat si mai uitat de nebuneala si strees-ul din oras wacko.gif pupic.gif
aki
Buna draguta.Ce bine ca va odihniti pupic.gif .Si eu il astept pe Sergiulica si plecam la Nistru pe trei zile cheer.gif
Panda
aaaa.... ce pacat ca nu ai poze....
mi-era dor de vidraru... de natura.....
Nessie
Asa ar trebui sa arate meniul meu de azi:

Paine alba - 30 grame, 79.8 calorii, 2.3 proteine, 1 lipide, 15.2 carbohidrati, 0.7 fibre
Pastrama - 25 grame, 36.5 calorii, 5.5 proteine, 1.5 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Cascaval afumat - 30 grame, 105.9 calorii, 6.7 proteine, 8.2 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Rosii - 400 grame, 72 calorii, 3.6 proteine, 0.8 lipide, 15.6 carbohidrati, 4.8 fibre
Cas de vaca - 250 grame, 635 calorii, 60.8 proteine, 40 lipide, 7 carbohidrati, 0 fibre
Migdale - 30 grame, 173.4 calorii, 6.4 proteine, 15.2 lipide, 5.9 carbohidrati, 3.5 fibre
Lapte batut Natura - 200 grame, 96 calorii, 4 proteine, 4 lipide, 8.4 carbohidrati, 0 fibre
Tarate de grau - 10 grame, 36 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 8 carbohidrati, 8 fibre
Seminte de in - 10 grame, 53.4 calorii, 1.8 proteine, 4.2 lipide, 2.9 carbohidrati, 2.7 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 985 grame, 1288 calorii, 91.1 proteine, 74.9 lipide, 63.6 carbohidrati, 19.7 fibre
bubbles
Vai habar nu aveam ca tarata,semintele de in si migdalele au asa multe calorii blink.gif .Atata de mult cas mananci eusa_think.gif blum.gif
Nessie
Taratele ies cum au intrat. )).gif Nu se prinde nimic, pentru ca daca te uiti, carbii aia sunt doar fibre. wink1.gif Semintele de in au multe calorii, ca orice seminte pana la urma, dar oricum mai mult de 1-2 lingurite nu pui si au numai "bunatati" in ele pentru organism. wink1.gif

La pranz am doar rosii cu cas. tease.gif Trebuie sa ma satur cumva. blum.gif
Ramo
Mie 250 de grame de cas nu mi se pare muuult, si mie imi place muuult si as manca si mai mult da costa (caloric).
Nessie
Acum am vazut cate proteine am si ce grasimi putine. doh.gif Cred ca imi fac o salata pana la urma din rosii , cas (mai putin biggrin.gif ) si ulei de masline.

Paine alba - 30 grame, 79.8 calorii, 2.3 proteine, 1 lipide, 15.2 carbohidrati, 0.7 fibre
Pastrama - 25 grame, 36.5 calorii, 5.5 proteine, 1.5 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Cascaval afumat - 30 grame, 105.9 calorii, 6.7 proteine, 8.2 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Rosii - 400 grame, 72 calorii, 3.6 proteine, 0.8 lipide, 15.6 carbohidrati, 4.8 fibre
Cas de vaca - 150 grame, 381 calorii, 36.5 proteine, 24 lipide, 4.2 carbohidrati, 0 fibre
Migdale - 30 grame, 173.4 calorii, 6.4 proteine, 15.2 lipide, 5.9 carbohidrati, 3.5 fibre
Lapte batut Natura - 200 grame, 96 calorii, 4 proteine, 4 lipide, 8.4 carbohidrati, 0 fibre
Tarate de grau - 10 grame, 36 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 8 carbohidrati, 8 fibre
Seminte de in - 10 grame, 53.4 calorii, 1.8 proteine, 4.2 lipide, 2.9 carbohidrati, 2.7 fibre
Ulei de masline - 15 grame, 123.6 calorii, 0 proteine, 15 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ulei din samburi de struguri - 10 grame, 88.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 910 grame, 1246 calorii, 66.8 proteine, 83.9 lipide, 60.8 carbohidrati, 19.7 fibre

Arata mai bine asa. cool.gif
Panda
CITAT(Nessie @ 28-07-2008, 12:00 PM) *

Taratele ies cum au intrat. )).gif Nu se prinde nimic, pentru ca daca te uiti, carbii aia sunt doar fibre. wink1.gif Semintele de in au multe calorii, ca orice seminte pana la urma, dar oricum mai mult de 1-2 lingurite nu pui si au numai "bunatati" in ele pentru organism. wink1.gif

La pranz am doar rosii cu cas. tease.gif Trebuie sa ma satur cumva. blum.gif

bea dup in ceai cald... cu indulcitor/miere... da senzatie de satietate.
zic si eu... dar stiu ca tu esti experta hug.gif
Ramo
Pe mine dimineata cand ajung la munca ma asteata un ceai mare (500 ml) cu miere.....ca auzisem si eu ca are efect pe stomacul gol...la mine nu are niciun efect sad.gif
Nessie
Ma satur, ca imi impun. )).gif Nutritional e suficient cat am in meniu, iar cantitativ completez cu apa plata. pupic.gif Mi se pare cea mai buna.
Panda
CITAT(ramonavlas @ 28-07-2008, 12:08 PM) *

Pe mine dimineata cand ajung la munca ma asteata un ceai mare (500 ml) cu miere.....ca auzisem si eu ca are efect pe stomacul gol...la mine nu are niciun efect sad.gif

mai nu stiu de ce.. teoretic ar trebui.
mierea ridica glicemia... si creierul intelege sa nu mai transmita senzatie de foame
si la fel lichidul cald in stomac.... transmite pt creier senzatie de satietate .. eu asa am invatat in scoala...
acu' .....stiu eu ce creier ai tu? lol.gif
Nessie
Ramo, de cand beau apa foarte multa nu mai am probleme cu iesitul afara. wink1.gif
Ramo
Pai eu beau cam 2l/zi (din care cel putin 1/2l e ceai cu miere) plus pepene........
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 28-07-2008, 12:21 PM) *

Pai eu beau cam 2l/zi (din care cel putin 1/2l e ceai cu miere) plus pepene........

Eu beau cam 5l vara. blushing.gif
bubbles
Si eu beau foarte multa apa blink.gif .Care e treaba cu proteinele si lipidele?Ai zis mai devreme... tb sa existe un raport ceva? pupic.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 28-07-2008, 12:44 PM) *

Si eu beau foarte multa apa blink.gif .Care e treaba cu proteinele si lipidele?Ai zis mai devreme... tb sa existe un raport ceva? pupic.gif

Grasimi cat mai multe, proteinele eu incerc sa le tin intre 1-1,5 g/ kg corp. Adica la kilogramele mele sa fie undeva intre 60 si 100, dar oricum, grasimile sa fie mai multe decat proteinele pe total si pe fiecare masa.
aki
Si aici cu calcule doh.gif
Cherie
Summer-keto? naughty.gif

Pupici
Nessie
)).gif Un fel de summer-low-carb! nu merge keto acum si pace, asa ca ma tin cat pot de aproape.

Am fost la sala si am facut picioare. Acum tremur toata lol.gif Verific de 2 ori scara cand pun piciorul pe ea. Sunt terminata la gambe. De la scarile de ieri mi se trage. devil.gif
ALICE
lol.gif Ia-ma si pe mine sa traiesc cu tine vreo luna!Ca ma faci varza!
Nessie
CITAT(ALICE @ 28-07-2008, 04:05 PM) *

lol.gif Ia-ma si pe mine sa traiesc cu tine vreo luna!Ca ma faci varza!
pupic.gif Te-as lua cu drag, dar si eu traiesc pe unde apuc, pentru ca am casa in reparatii. )).gif
Cherie
Pe mine ia-ma de urechi la sala. Acum am ramas de tot fara partenera de suferinta. )).gif
Dar cand scap cu nebunia de la actualul job, voi ignora acest aspect si ma voi duce singurica.

Abia astept yahoo.gif
aki
CITAT(Nessie @ 28-07-2008, 04:00 PM) *

Am fost la sala si am facut picioare. Acum tremur toata lol.gif Verific de 2 ori scara cand pun piciorul pe ea. Sunt terminata la gambe. De la scarile de ieri mi se trage. devil.gif

lol.gif lol.gif lol.gif am crezut ca mor de ris lol.gif .Ce expresie doh.gif .M-am scurs de pe scaun sub masa de ris ,inchipuindu-mi cum calci treptele lol.gif lol.gif
Nessie
CITAT(aki @ 29-07-2008, 09:06 AM) *
lol.gif lol.gif lol.gif am crezut ca mor de ris lol.gif .Ce expresie doh.gif .M-am scurs de pe scaun sub masa de ris ,inchipuindu-mi cum calci treptele lol.gif lol.gif
Neata! pupic.gif Cum zice Ganseha, azi e o zi noua de cucerit lumea! biggrin.gif Sunt fericita ca am rezistat tentatiei unei banane si am mancat o rosie, o feliuta de branza si o felie de muschi.
aki
CITAT(Nessie @ 29-07-2008, 09:10 AM) *

CITAT(aki @ 29-07-2008, 09:06 AM) *
Neata! pupic.gif Cum zice Ganseha, azi e o zi noua de cucerit lumea! biggrin.gif Sunt fericita ca am rezistat tentatiei unei banane si am mancat o rosie, o feliuta de branza si o felie de muschi.

Bravo.Eu dimineata am mincat pine de tarite cu pate wink1.gif
Panda
auzi Nessie... vreau sa te intreb si eu ceva...
nu prea stiu cum sa formulez intrebarea...dar m-am gandit putin..
crezi ca e vreun risc pe care ni-l asumam atunci cand punem poze persoanle pe forum?

poate ma uit prea mult la filme americane.. acum de cand stau acasa blink.gif ...dar stii tu stokeri.... chestii... internetul poate fii ascunzisul multor dereglati la cap tease.gif ....

am vzt ca forumul e public si asta insemna ca oricine poate vizualiza orice discutie si orice poze nu?
sper sa nu rada nimeni de mine blushing.gif
as vrea sa stiu ce parere ai tu / alte fete... atata tot.

Nessie
Asa este, forumul este public si oricine are acces la poze. Periculos nu consider ca are cum sa fie, atata timp cat iti prezinti viata reala si esti ceea ce esti in viata de zi cu zi. Doar daca ai nush ce functie importanta si nu vrei ca angajatii tai (de exepmlu) sa afle ce-ti face copilul, ce mai zice sotul sau ce probleme ai.

E o decizie personala daca pui poze sau nu pe forum. Eu pun, nu ma deranjeaza daca ma vede lumea cunoscuta, dar de exemplu al meu nici nu vrea sa auda sa se vada vreun colt dintr-o poza cu el. )).gif Nu vrea el si ii respect dorinta. give_rose.gif
Panda
pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif pupic.gif .Mi-a placut la nebunie iaurtul cu seminte de in si tarate drool.gif
ALICE
Ce iaurt?Zi-mi si mie!!!! cheer.gif
Nessie
Am fost la sala cu gandul sa fac doar incalzire usoara pe banda, ca am febra mare la picioare. In timp ce alergam, m-a lasat de tot, am vazut ca merge bine si am alergat 1 km. Apoi am lucrat spate + biceps si cateva abdomene.

Acum ma resimt. doh.gif Merg ca Robocop. O sa iau pauza 2 zile de la alergat, sa vad cum ma simt.

Meniul mi l-a dat peste cap ziua unei colege. blushing.gif Pentru cina nu stiu ce vreau inca.

Rosii - 100 grame, 18 calorii, 0.9 proteine, 0.2 lipide, 3.9 carbohidrati, 1.2 fibre
Branza de oaie - 40 grame, 113.2 calorii, 7.3 proteine, 8.4 lipide, 1.2 carbohidrati, 0 fibre
Pastrama - 80 grame, 116.8 calorii, 17.4 proteine, 4.6 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Migdale - 40 grame, 231.2 calorii, 8.5 proteine, 20.2 lipide, 7.9 carbohidrati, 4.7 fibre
Muschi de vita - 120 grame, 216 calorii, 18 proteine, 21.6 lipide, 0.7 carbohidrati, 0 fibre
Ciuperci champignon, crude - 50 grame, 11 calorii, 1.5 proteine, 0.1 lipide, 1.7 carbohidrati, 0.5 fibre
Tort de ciocolata - 100 grame, 235 calorii, 2.6 proteine, 10.5 lipide, 34.9 carbohidrati, 1.8 fibre
TOTAL: 530 grame, 941.2 calorii, 56.2 proteine, 65.6 lipide, 50.3 carbohidrati, 8.2 fibre
ganesha
pupic.gif Robocapul in actiune! )).gif

mama, ce pofta mi-ai facut cu banana aia.... rolleyes.gif Nu cu tortul de cioco, ci cu banana lol.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif
ironmissy
pupic.gif Robocopul! (ma motivezi cu mersul la sala biggrin.gif si pentru asta iti multumesc)
Nessie
pupic.gif fetele!

Am alergat toata dimineata sa cumpar parchet, plinte, lavabila, vas WC, calorifere, dibluri, saci etc. doh.gif Eu m-am minunat de cat moloz am scos, dar vai si cate am bagat acum. blink.gif

Am avut unele probleme cu o vecina care nu vroia sa-mi dea acces la ea in casa. Avem teava de apa la baie comuna si pana la urma, eu am taiat-o, am facut-o pe a mea si ea a ramas fara. Azi la 7 dimineata batea la usa sa-i faca baietii apa. laugh.gif S-a rezolvat asta, dar am dat de alta. Am comunicare directa cu vecina de sub mine, prin podeaua de la baie. doh.gif Cand au scos sifonul din podea, a cazut cu totul... Alti bani, alta distractie, norocul meu ca e o super femeie si nu s-a suparat. I-am zis ca-i repar eu totul.

Iron, e foarte tare ca tu ma motivezi pe mine si acum te motivez eu pe tine? blushing.gif Sarumana! hug.gif

Meniul cuminte pana la intalnirea cu fetele va fi:

Ou de gaina - 150 grame, 214.5 calorii, 19.5 proteine, 15 lipide, 1.5 carbohidrati, 0 fibre
Ulei floarea soarelui - 20 grame, 176.8 calorii, 0 proteine, 20 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Lapte batut Natura - 150 grame, 72 calorii, 3 proteine, 3 lipide, 6.3 carbohidrati, 0 fibre
Tarate de grau - 5 grame, 18 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 4 carbohidrati, 4 fibre
Pui, pulpe fara piele - 100 grame, 209 calorii, 26 proteine, 11 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Muschi de vita - 100 grame, 180 calorii, 15 proteine, 18 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Rosii - 100 grame, 18 calorii, 0.9 proteine, 0.2 lipide, 3.9 carbohidrati, 1.2 fibre
TOTAL: 635 grame, 941.7 calorii, 66.2 proteine, 71.4 lipide, 19.2 carbohidrati, 7.9 fibre

Deseara nu garantez ca voi fi la fel de cuminte. blushing.gif Mi-e pofta de pe acum de un frape cu inghetata. tomato.gif
Panda
nessie poti sa-mi explici si mie cum sa ajung la club/restaurant... ce-o fi?
eu vin cu 105 pan ala Orhideea...spune-mi in raport cu Phirana...e pe langa?

mersi muuuult
Nessie
Lili, e mai aproape de Orhideea. Uite o harta aici.
Panda
mersi mult
dany
Imi cer scuze ca n-am citit din urma ( de lene grin.gif ) dar sper ca esti ok si ca renovarea merge bine inainte !!! hug.gif

un pies mai " anormal " : habar nu ai CAT de altfel te vad ACUM , dupa ce te-am vazut live ........Oare intelegi ce vreau sa spun ??ß
Nessie
CITAT(danyhoney @ 30-07-2008, 11:51 PM) *
un pies mai " anormal " : habar nu ai CAT de altfel te vad ACUM , dupa ce te-am vazut live ........Oare intelegi ce vreau sa spun ??ß
hug.gif Inteleg, ca simt la fel! wink1.gif

pupic.gif

Aseara nu am mancat prostii, dar ca sa compensez poftele am mancat mai mult...
Miel, oaie (carne slaba) - 150 grame, 300 calorii, 29.6 proteine, 19.1 lipide, 0.5 carbohidrati, 0 fibre
Ciuperci champignon, crude - 100 grame, 22 calorii, 3 proteine, 0.2 lipide, 3.3 carbohidrati, 1 fibre
Branza feta - 20 grame, 52.8 calorii, 2.8 proteine, 4.3 lipide, 0.8 carbohidrati, 0 fibre
Castraveti - 20 grame, 2.4 calorii, 0.1 proteine, 0 lipide, 0.4 carbohidrati, 0.1 fibre
Ardei rosu gras - 10 grame, 3.1 calorii, 0.1 proteine, 0 lipide, 0.6 carbohidrati, 0.2 fibre
Ulei floarea soarelui - 10 grame, 88.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Masline negre - 10 grame, 23.3 calorii, 0 proteine, 2 lipide, 1.3 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 320 grame, 492 calorii, 35.6 proteine, 35.6 lipide, 6.9 carbohidrati, 1.3 fibre
dany
CITAT(Nessie @ 31-07-2008, 07:45 AM) *

CITAT(danyhoney @ 30-07-2008, 11:51 PM) *
hug.gif Inteleg, ca simt la fel! wink1.gif

pupic.gif

hug.gif
amalia0701
Nu zici nimic de papansii aia?
Ca de abia te-am tzinut sa nu mananci lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ti-am spus ca te iubesc?
hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
anca veselie
pupic.gif ai fost o cumintica pupic.gif
Nessie
Am niste pofte de junk food de nu stiu ce sa fac. As manca numai placinte, gogosi, clatite...cred ca mi se trage de la papanasii de ieri la care am salivat. Pana acum m-am tinut tare, nu am mancat aiurea, dar inca nu s-a terminat ziua. wacko.gif
Lapte batut Natura - 250 grame, 120 calorii, 5 proteine, 5 lipide, 10.5 carbohidrati, 0 fibre
Tarate de grau - 5 grame, 18 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 4 carbohidrati, 4 fibre
Pipota de pui - 100 grame, 94 calorii, 17.7 proteine, 2.1 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Pui, pulpe fara piele - 20 grame, 41.8 calorii, 5.2 proteine, 2.2 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Varza chinezeasca (bok-choy, pak-choi) - 100 grame, 13 calorii, 1.5 proteine, 0.2 lipide, 2.2 carbohidrati, 1 fibre
Ulei de masline - 10 grame, 82.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Migdale - 60 grame, 346.8 calorii, 12.8 proteine, 30.4 lipide, 11.8 carbohidrati, 7.1 fibre
TOTAL: 655 grame, 787.4 calorii, 44.9 proteine, 54.3 lipide, 35.3 carbohidrati, 16 fibre
ganesha
Tin pumnii sa fii tare, unde-s doi puterea creste! cheer.gif Si eu fantezez in tot felul de directii, care mai de care mai deshucheata.
Nessie
CITAT(ganesha @ 31-07-2008, 06:11 PM) *

Tin pumnii sa fii tare, unde-s doi puterea creste! cheer.gif Si eu fantezez in tot felul de directii, care mai de care mai deshucheata.
pupic.gif Sarumana!
amalia0701
CITAT(Nessie @ 31-07-2008, 06:29 PM) *

CITAT(ganesha @ 31-07-2008, 06:11 PM) *

pupic.gif Sarumana!

Gramada cere varf!!!!!!!, sau baza mai bine ca daca oi fi io varful se huluie lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Io ma gandesc numai la pepenele din frigi.
Mare greseala cu Shorleyul ala, nu mai calcam pe acolo.
Sa faci prospecti unde puteam manca mult, ieftin, civilizat si sanatos.
Nu imi spune in alta tzara )).gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.