Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
May
Wow nessie ce hanica esti azi yahoo.gif Bravo ca ai slabittttt cheer.gif cheer.gif cheer.gif

De azi trebuie sa iau si eu masuri mai drastice ca e ``grave`` rau la cantar sorry.gif
Nessie
May,, ia pune meniul acilisea sa vedem daca meriti bataita.gif sau nu! Ma tin de capul tau acum, mai ales ca am citit la ww ca vin parintii tai in curand si vrei sa slabesti putin pana atunci!
pupic.gif te pup!
julyalina
cheer.gif felicitari nessie ! pupic.gif

blink.gif ce de treaba ai facut azi ... ai fost harnicutza ca o furmicutza pupic.gif

am un filmuletz haios cu avatarul tau grin.gif numai ca nu-l pot incarca pe youtube pentru ca nu am acces la site-ul ala doh.gif
ina_ceva
Bravo, nessie!! floare.gif
Sa inteleg ca te oferi sa ma ajuti daca am de gand azi sa fac curat prin casa? grin.gif
Felicitari pt acel 0.5 kg pierdut, sper sa nu se mai intoarca!
michelle
Bravoo!!! cheer.gif Felicitari!!!!!!! yahoo.gif give_rose.gif
Tine-o tot asa!
In cat timp ziceai ca ai facut tot ce ai scris azi dimineata? grin.gif
aki
Ai venit draga?Vad ca ai fost tare gospodina azi.Bravo cheer.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 09-08-2006, 10:54 AM) *
cheer.gif felicitari nessie ! pupic.gif

blink.gif ce de treaba ai facut azi ... ai fost harnicutza ca o furmicutza pupic.gif

am un filmuletz haios cu avatarul tau grin.gif numai ca nu-l pot incarca pe youtube pentru ca nu am acces la site-ul ala doh.gif
Daca poti trimite-l pe mail si il pun eu.! give_rose.gif

CITAT(ina_ceva @ 09-08-2006, 10:55 AM) *
Bravo, nessie!! floare.gif
Sa inteleg ca te oferi sa ma ajuti daca am de gand azi sa fac curat prin casa? grin.gif
Felicitari pt acel 0.5 kg pierdut, sper sa nu se mai intoarca!
Draga Ina, te ajut cu placere, grin.gif dupa care ne mutam la mine ca mai sunt muuulte de facut, inclusiv spalatul geamurilor, aragazului si a baii! doh.gif Ah, ce nu-mi plac astea! sorry.gif

CITAT(michelle @ 09-08-2006, 10:55 AM) *
Bravoo!!! cheer.gif Felicitari!!!!!!! yahoo.gif give_rose.gif
Tine-o tot asa!
In cat timp ziceai ca ai facut tot ce ai scris azi dimineata? grin.gif
Saru'mana! pupic.gif
Am facut alea in 2 ore, dar nu m-am mai tinut 30 de min dupa iubi pana pleaca la serviciu. Pana acum ma mutam dupa el prin toate camerele si ma aruncam pe un pat, pe un fotoliu pana se pregatea el de plecare. tease.gif Plus ca parca ma miscam in reluare si imi ziceam mereu "nu pot mai repede ca mi-e somn", "ah ce as mai dormi", "nu vreau sa pleeeec la muncaaaa" blushing.gif

Azi mi-am zis ca daca imi plang de mila in fiecare dimineaza nu fac nimic.
De maine am de gand sa biciclesc si sa ma uit la un film. O sa il vad in parti, dar trece timpul mai repede ca azi muream de plictiseal! doh.gif
luchi
cheer.gif ieeee!!

muamaaa, ce ene rgie ai avut de dimineata! sorry.gif eu nu mai reusesc sa fac nimic cum imi trebuie..imi dai si mie de la tine!

pupic.gif fata frumoasa. N-am reusit sa-ti spun, da' asa mi-a placut de tine, de data asta parca aveai o sclipire in ochi...radiai toata give_rose.gif
Nessie
CITAT(aki @ 09-08-2006, 10:58 AM) *
Ai venit draga?Vad ca ai fost tare gospodina azi.Bravo cheer.gif
Am venit si surpriza! La serviciu era un singur coleg! blink.gif Am facut si cafeaua cu ocazia asta! grin.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 09-08-2006, 11:04 AM) *
cheer.gif ieeee!!

muamaaa, ceene rgie ai avut de dimineata! sorry.gif eu nu mai reusesc sa fac nimic cum imi trebuie..imi dai si mie de la tine!

pupic.gif fata frumoasa. N-am reusit sa-ti spun, da' asa mi-a placut de tine, de data asta parca aveai o sclipire in ochi...radiai toata give_rose.gif
Sper sa ma tina! Azi e prima zi cand chiar fac ce mi-am propus de vreo saptamana! In fiecare zi imi puneam ceasul sa sune mai repede cu 30 de min ca sa ma ridic din pat, da de unde? doh.gif Azi mi l-am pus cu 40 de min si m-am zvarcolit in pat inca 20, dar a fost bine! Curaj si o sa poti si tu! floare.gif

o sclipire in ochi? blush.gif Sar'na! pupic.gif Sunt indragostita d'aia! blum.gif Apropo, cred ca energia mea mi se trage de aseara ca am primit un tratament special de noapte buna! grin.gif

Luchi, am uitat sa-ti zis! Multumesc de poze! Am ras de am murit!! lol.gif lol.gif In toate pozele parca sunt tease.gif , dar in a 2 si eu si Sexy parca suntem tampe rau de tot! lol.gif
luchi
lol.gif sunteti frumoase amandoua, sa stii!

Dap, si se vedea claaar ca esti indragostita! grin.gif N-am stiut cum sa o intorc din condei. La femeile indragostite le stralucesc ochii intr-un anume fel rolleyes.gif
julyalina
filmuletz
mercic nessie ! pupic.gif

http://video.google.com/videoplay?docid=418747069043221022
... mai bine posteaza-l tu ca video ca nu am rabdare sa incerc pana gasesc cum se face baby.gif
pupic.gif
aki
Vreau si eu sa vad pozele.Va rog hug.gif
Nessie
julyalina, e bestial motanul!!! Multumesc frumos! hug.gif Nu poti sa pui aici direct filmul, doar linkul asa cum ai facut.

Aki, ai mail! wink1.gif
aki
Merci Gabit hug.gif
Nessie
Meniul meu de azi, 08.08:

MD:
-pepene verde si o cafea

Pranz:

-o pulpa de pui cu piele cry.gif ii dau pielea jos, dar nu stiu cum sa o punctez: cu sau fara piele? avea vreo 200g zic eu asa ca pana la alte inidatii pun 5p
-cartofi nature - 2p

Cina:
-salata de rosii - 2p
-sper pepene verde muuult - 3p
-paine -3p
luchi
pai..punctezi fara piele biggrin.gif

pi es: imi place md-ul tau grin.gif Ai ramas si tu setata pe monti cu fructele pe stomacul gol? cool.gif
Nessie
E deja intrata in reflex asta cu fructelel! Am vazut ca nu mai am probleme cu stomacul asa! wink1.gif Problema cu MD-ul meu e ca trebuie sa fac ture la buda multe! sleep.gif
luchi
hug.gif De ce nu ma mir? laugh.gif
re devenind serioase (doar pt un minut), am mai ramas si cu alte chestii bune de la monti..deh, scoler silitor! yahoo.gif
May
Nessie f frumos meniul tau dar unde e calciul? dry.gif lactate ca te omor! biggrin.gif

Meniul meu:

MD: omleta cu marar, salata de rosii, paine integrala : 6p

G: nu am avut cum ca eram in metrou mad.gif

P: supa de pui : 3p

G: pepene

C: hotdog din dovlecei 5p

Mai bag pepene acum biggrin.gif.. total 15p ( 14 + 1 pt depasire)... trebuie sa recuperez prostiile sorry.gif
Nessie
Nu vreau sa ma ating de lactate ca au multe muncte; si eu vreau sa recuperez prostiile! sad.gif
Meniul tau imi place, dar mi se pare ca ai mancat cam putin.
May
Pai micul dejun a fost copios asa ca mi-a tinut de foame pana la 3 cand am putut sa iau pranzul. La o ora dupa pranz am mancat putin pepene si apoi pe la 6 fara un sfert am mancat dovlecelul. Acum tocmai am infulecat ceva pepene.. nu vreau sa mai mananc dupa 6.

Eu pt calciu mananc iaurt cu 0% fat de capsuni care are 1 p rotunjit.. sau un pahar cu lapte ... sau cereale cu lapte... sunt multe posibilitati.. acum nu zic sa te apuci sa mananci branza de oaie grin.gif
Andreea-Rodica
Am trecut pe la tine sa te salut. Tu ma ajuti mereu si eu iti sunt recunoscatoare floare.gif Am descoperit un alt forum mai vechi si am invatat si de acolo (tot de la tine, dar nu numai) o multime de lucruri.
Nessie
CITAT(Andreea-Rodica @ 09-08-2006, 09:51 PM) *

Am trecut pe la tine sa te salut. Tu ma ajuti mereu si eu iti sunt recunoscatoare floare.gif Am descoperit un alt forum mai vechi si am invatat si de acolo (tot de la tine, dar nu numai) o multime de lucruri.

w00t.gif M-ai lasat masca!!! Cum oare m-ai recunosc pe alt forum? Esti o scumpa si ma bucur daca te ajuta ce-ti spun! give_rose.gif Te pup si eu! pupic.gif
Andreea-Rodica
Ai scris tu pe aici pe undeva (cred ca la neuroni), ca erai gabriellac. Si intrand pe un forum dat de o prietena am dat de tine pe vremea cand erai manechin Monti. Si acum esti manechin, dar WW.
Nessie
CITAT(Andreea-Rodica @ 09-08-2006, 10:01 PM) *
Ai scris tu pe aici pe undeva (cred ca la neuroni), ca erai gabriellac. Si intrand pe un forum dat de o prietena am dat de tine pe vremea cand erai manechin Monti. Si acum esti manechin, dar WW.
hug.gif Alte vremeuri atunci, dar au ramas invataturile. blum.gif Parca as fi baba! doh.gif Cu monti imi e mai geu acum, mai ales ca la pranz avem mancare de la catering la firma si nu am cum sa aleg ce trebuie! wacko.gif
Andreea-Rodica
Cand te-ai apucat de capitolul diete de stii atatea si despre asa multe ? Cand ma gandesc ca eu sunt la prima incercare bang.gif , cat timp am pierdut... Dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?
Nessie
Am incercat diete toata viata, dar pentru 3-5 kg. Acum vreo 5 ani am luat pe mine 20 de kg in de curs de 2 ani si de atunci sunt pe felie cu dietele sau mai bine zis cu alimentatia sanatoasa ca m-am saturat cate diete distructive am tinut! bang.gif Mai bine de tine ca esti la prima incercare si ca nu ai un organism rezistent la diete. Acum vei slabi usor si noi suntem aici sa te ajutam! pupic.gif
Andreea-Rodica
CITAT(Andreea-Rodica @ 09-08-2006, 10:15 PM) *

Cand te-ai apucat de capitolul diete de stii atatea si despre asa multe ? Cand ma gandesc ca eu sunt la prima incercare bang.gif , cat timp am pierdut... Dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

Daca ma gandesc mai bine, am mintit fara sa vreau; am incercat vreo cateva zile disociat acum 3 ani. Dar n-am avut rabdare sa continui. Dar acum imi si place regimul asta ca e sanatos, ma gandesc cu placere ce sa fac bunut si Monti.
Nessie
Asta mi-a placut si mie la Monti! Nu simteam ca eram la dieta! Mancam cand imi era foame cat doream de mult! grin.gif Cu poftele de cartofi era naspa. doh.gif
luchi
CITAT(Nessie @ 09-08-2006, 10:09 PM) *

Alte vremeuri atunci, dar au ramas invataturile. blum.gif

Once a monti, always a monti. grin.gif
Iti intra in reflex anumite lucruri..cum ar fi mancatul fructelor dimineata, pe stomacul gol, sau intre mese, micul dejun (daca nu-mi mananc cerealele integrale cu lapte 0.1% nu pot functiona in parametri laugh.gif ), , ma gandesc de doua ori daca sa pun zahar sau indulcitor in cafea/ceai si am grija, fara sa-mi dau seama, la combinarea alimentelor (mai greu e cu cartofii aia de care spunea gabicu' blushing.gif )
julyalina
'neatza nessie !
am trecut pe aici sa vad ca mai faci si sa-ti las un pupic.gif

ps: ma bucur tare mult ca-ti place filmuletzul! grin.gif
aki
Salut Gabit.V-am vazut pozele.Sunteti taote as de frumoase.Gabit tu te-ai tras destul de mult la fata.Nu te-am vazut de jos.Dar arati foarte slaba.Cit ai slabit de la ultima intilnire care mi-ai trimis pozele?
julyalina
ha! v-am prins ! poze???? vreau si eu pozeeeeeeeee plecaciune.gif
buretel
CITAT(julyalina @ 10-08-2006, 09:02 AM) *

ha! v-am prins ! poze???? vreau si eu pozeeeeeeeee plecaciune.gif

me too, me too cool.gif
gabic, un pupic de dimineata hug.gif

pi es-> nu stiu cum, brusc si subit, mi-a revenit avatarul meu preferat wink1.gif sar'mana floare.gif
Nessie
Buna, fetelor! pupic.gif Multumesc de vizita! Azi am ajuns mai tarziu la birou ca am avut de umblat cu niste chestii-trestii! In drumurile mele m-am lipit si de o salata de pui de la McDonalds. crying.gif Acum sa vad daca gasesc de cate puncte mi-am batut joc. sad.gif

Aki, cred ca am slabit vreo 5 kg de atunci.
julyalina
bataita.gif
tocmai la MC'D te-ai gasit sa te opresti???? astia pun o gramada de shestii nasoale chiar si in salata dry.gif
altceva nu mai era prin zona? o banana, cateva nectarine sau alte fructe nu gaseai?

...acum te cert ca pot sa-mi permit biggrin.gif ca pe urma se intoarce roata blushing.gif

by the way... multumesc pentru mail pupic.gif sunteti tare frumusele si se pare ca v-ati distrat hug.gif imi pare rau ca nu am fost si eu sad.gif poate data viitoare ...
Nessie
crying.gif am cautaaaaaaaat! dar erau numai gogoserii, pizzerii, patiserii si fast food-uri! mad.gif Un iaurt as fi vrut, dar nici alimentara nu am gasit.! sad.gif
luchi
cheer.gif neatzaaa!!
Salata de aia mai mananc si eu cow.gif blushing.gif Bu-mi prea place snitelul ala, mi se pare artificial, in reste e ok! grin.gif
Andreea-Rodica
Pacat ca nu ai gasit, dar sa nu se mai repete ca vin si eu sa te cert.
Ramy
Salut frumusik floare.gif

mey, de ieri am intrat in randu' lumii blushing.gif , adicatelea ...numar puncte blushing.gif Deci...vezi ce papi ca...tre' sa ma inspir wink1.gif

Superr bancul de la status lol.gif lol.gif lol.gif

Pupici
Nessie
CITAT(luchi @ 10-08-2006, 11:48 AM) *
cheer.gif neatzaaa!!
Salata de aia mai mananc si eu cow.gif blushing.gif Bu-mi prea place snitelul ala, mi se pare artificial, in reste e ok! grin.gif
Si cu cat punctezi matale salata asta? grin.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 10-08-2006, 11:48 AM) *
Pacat ca nu ai gasit, dar sa nu se mai repete ca vin si eu sa te cert.
salut.gif Sa traiti! Nu o sa se repete!

CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 12:15 PM) *
Salut frumusik floare.gif

mey, de ieri am intrat in randu' lumii blushing.gif , adicatelea ...numar puncte blushing.gif Deci...vezi ce papi ca...tre' sa ma inspir wink1.gif

Superr bancul de la status lol.gif lol.gif lol.gif
Pupici
devil.gif Deeeeci suntem cu ochii pe tine! Ia pune si tu meniul pe undeva sa te putem trage de urechi! blum.gif
Bancul e inspirat de la Luchi! floare.gif Mi-a placut mult! lol.gif
luchi
Banc? care banc? care status?

editare doh.gif messenger!
buretel
eu n-am primit mail cu pozele sad.gif(
Ramy
...sa nu mai spn ca de cate ori iti vad avatarul, parca ma vad la tv sau in fata calc blink.gif
buretel
kiss.gif gabic! merci mult!
Nessie
CITAT(Ramy @ 10-08-2006, 12:29 PM) *
...sa nu mai spn ca de cate ori iti vad avatarul, parca ma vad la tv sau in fata calc blink.gif
M-am indragostit de el la prima vedere! w00t.gif Ma reprezinta! doh.gif grin.gif

CITAT(buretel @ 10-08-2006, 12:38 PM) *
kiss.gif gabic! merci mult!
hug.gif Cu placere!
luchi
CITAT(buretel @ 10-08-2006, 12:28 PM) *

eu n-am primit mail cu pozele sad.gif(

lol.gif lol.gif esti giurnalist si nu stiam? Vrei sa verifici din 3 surse o stire? laugh.gif laugh.gif
Nessie
Am gasit ca o salata de pui ar avea 2p blink.gif dar zice ceva de Grilled Chicken si nu cred ca e asta cu snitel. eusa_think.gif
Sosul pentru salata l-am calculat la 3,5p.
Am mai mancat dimineata lapte 1,5% (May, vezi? biggrin.gif )cu cereale cu ciocolata blushing.gif - 5p
May
SALATA DE LA MC??????????' Imagine te-ai mai scos cu laptele ca altfel.. hug.gif

Eu am mancat la MD saridine picante cu rosii si paine integrala, 5 p toata afacere.... la pranz mananc ghiveci de legume, si seara pepene sau ceva fructe... azi a fost mai bland cantarul dar e mult peste ce am la ticker sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.