Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Nessie
CITAT(Maybeline @ 10-08-2006, 01:20 PM) *
SALATA DE LA MC??????????' Imagine te-ai mai scos cu laptele ca altfel.. hug.gif

Eu am mancat la MD saridine picante cu rosii si paine integrala, 5 p toata afacere.... la pranz mananc ghiveci de legume, si seara pepene sau ceva fructe... azi a fost mai bland cantarul dar e mult peste ce am la ticker sorry.gif
Cat zice cantarul? Schimba-ti tickerul ca doar pe tine te tragi in piept ca nu pui realul! :hug :eu asa am facut!
Ma fac ca nu am vazut bataita! blum.gif

Tu ce zici de punctele de la salata? Eu ma gandeam asa: crutoane 1p, branza 1p, pui 3p.
alandana
Salata maxi cu pui - 375 kcal / portie si 20 g grasime / portie. Deci 8.5 p.

Intra pe site-ul McDonalds si poti calcula la orice aliment il vand acolo.

http://www.mcdonalds.ro/ASPNET/Nutrition.aspx
Nessie
CITAT(alandana @ 10-08-2006, 01:47 PM) *

ohmy.gif ohmy.gif swoon.gif Asa imi trebuie! bang.gif Am vrut salata! bataita.gif Deci m-am lins pe botic de branzul de la firma pui cu sos de ciuperci si piure (care calculasem ca are doar 6p cry.gif )

Multumesc mult, Alandana! floare.gif Presupun ca ce dau ei acolo e doar salata, fara sos! devil.gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 10-08-2006, 01:20 PM) *

SALATA DE LA MC??????????' Imagine te-ai mai scos cu laptele ca altfel.. hug.gif

Eu am mancat la MD saridine picante cu rosii si paine integrala, 5 p toata afacere.... la pranz mananc ghiveci de legume, si seara pepene sau ceva fructe... azi a fost mai bland cantarul dar e mult peste ce am la ticker sorry.gif

may...si eu daca pun la loc nu il skimb...k daca il vad cat aveam ma motivez sa ajung rpd inapoi... grin.gif dar acum nu am ami pus deci tb sa ma motivez sa il skimb in bine

CITAT(Nessie @ 10-08-2006, 01:51 PM) *

CITAT(alandana @ 10-08-2006, 01:47 PM) *

ohmy.gif ohmy.gif swoon.gif Asa imi trebuie! bang.gif Am vrut salata! bataita.gif Deci m-am lins pe botic de branzul de la firma pui cu sos de ciuperci si piure (care calculasem ca are doar 6p cry.gif )

Multumesc mult, Alandana! floare.gif Presupun ca ce dau ei acolo e doar salata, fara sos! devil.gif

lasa nessie ca nu ai pierdut nimic...macar o zi ai voie sa te rasfeti si tu..nu te mai gandi la asta...eu ma gandeam k maine sa imi fac singura salata...sa pun un pui la rotisor in cuptor si apoi sa imi fac cu carnea salata...oare cat are acrnea de pui de la rotisor?
bpaula
salutare veveritzo

trec si eu putin prin vizita ca is prea somnoroasa sa mai fac ceva la munca...adica sunt buna sa fac numai prostii asa ca mai bine ma abtin sa fac ceva blushing.gif

cica si eu is la WW da' dupa cum ma stii m-am plictisit repede de facute liste cu ce mananc...asa ca imi contorizez in gand cam pe unde sunt sa stiu la sfarsitul zilei cum a fost...ce-i drept e cam greu de tinut minte de luni pana duminica si atunci tin minte numai daca depasesc, ca asta e grav si trebuie reparat

de cand caut apart fac si sport..mers pe jos de colo colo prinde bine smile.gif

pup dulce si sa ai o seara placuta
Sexymom
Ce faci fetita cu gropite in obraji?
May
Nessie nu schimb tickerul ca sa imi fie rusine si sa ajung iar acolo, exact ca si bubbles... intentionez sa ajung acolo intr-o saptamana dry.gif .. cat despre salata... asta e nu te mai stresa ca mai rau iti faci... pupic.gif
Nessie
pupic.gif oaspetii! Paula, am incercat si eu ww in gand si mi-a iesit mereu pe plus! grin.gif doh.gif
Sexy, pe unde esti? ai net mereu?
Ramy
CITAT(Nessie @ 10-08-2006, 05:06 PM) *

pupic.gif oaspetii! Paula, am incercat si eu ww in gand si mi-a iesit mereu pe plus! grin.gif doh.gif
Sexy, pe unde esti? ai net mereu?

Mey, eu asa am tinut prima oara WW, in gand biggrin.gif si...mi-a iesit blum.gif Acu'...fac la fel, ca...tare nu imi place sa bag in gura pe numarate blushing.gif
julyalina
'neatza nessie pupic.gif
se apropie wikendul yahoo.gif si trebuie sa ne pregatim biggrin.gif
Lacry
Neata! sa ai o zi minunata! floare.gif

Nessie, cum fac sa nu mai primesc notificarile in casutza mea de pe yahoo? Oricum intru de cateva ori pe zi aici pe forum, nu-i nevoie de ele. E drept ca prima data am bifat sa le primesc, dar acum am bifat sa nu le mai primesc si ele tot vin. Aseara erau peste 40 de notificari. Help!
Nessie
Pup fetele care imi sunt oaspeti! pupic.gif Lacry, pentru notificari, te duci in editare cont >>Setari email si debifezi "Activeaza 'Notificare prin email'".
ina_ceva
Neatza, nessie!!!!
Vin si eu la pupat hug.gif pupic.gif
buretel
neatza gabicule kiss.gif
cum te pregatesti de uichend? blum.gif pe unde vei lenevi? smile.gif
bubbles
hey nessie....sau garfield...cum vrei tu biggrin.gif pupic.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 11-08-2006, 10:47 AM) *

Pup fetele care imi sunt oaspeti! pupic.gif Lacry, pentru notificari, te duci in editare cont >>Setari email si debifezi "Activeaza 'Notificare prin email'".

am facut lucrul asta inca de aseara, dar degeaba. Am verificat, e debifat, dar tot le primesc.
Nessie
Meniul de azi, 11.08.2006

MD:
-lapte cu cereale cu cioco - 2p
-iaurt cu cereale integrale - 3p

Pranz:
-spaghete(2p), sunca de pui 50g (1,5p), cascaval 50g(5p) si ceva ulei (1p)
bubbles
nessie pt tine..Imagine
Nessie
CITAT(bubbles @ 11-08-2006, 03:29 PM) *

nessie pt tine..Imagine
Multumesc frumos! hug.gif
bubbles
cu placere give_rose.gif
bpaula
week-end placut draguto...fara ganduri la ingrasacioase...sau macar sa nu le bagi in gura biggrin.gif
Nessie
Multumesc! pupic.gif Iti doresc un weekend linistit, racaoros, dar fara ploi. smile.gif

naughty.gif Deja ma gandesc la ceva nashpa si ingrasacios, dar nu spun la ce! nana.gif Poate daca nu spun imi trece si pofta! doh.gif
Nessie
Problemele cu calculatorul m-au tinut departe de voi weekendul asta crying.gif Am mult de recuperat, dar revin.
ina_ceva
Sa ai spor la recuperat!!!
Ne poti ispira cu un meniu, rolleyes.gif ceva?

O zi cat mai placuta!!!! tease.gif
bpaula
CITAT(Nessie @ 11-08-2006, 06:15 PM) *

Multumesc! pupic.gif Iti doresc un weekend linistit, racaoros, dar fara ploi. smile.gif

naughty.gif Deja ma gandesc la ceva nashpa si ingrasacios, dar nu spun la ce! nana.gif Poate daca nu spun imi trece si pofta! doh.gif

ti-a trecut pofta sau ai si mancat? grin.gif
Nessie
CITAT(bpaula @ 14-08-2006, 11:18 AM) *
ti-a trecut pofta sau ai si mancat? grin.gif
N-a trecut! blush.gif Salivam la Natchos (asa se scrie eusa_think.gif ) si cum am fost la film am luat, dar nu cred ca a fost problema care pentru ca am luat cu sos de rosii si apa plata! biggrin.gif Dimineata urmatoare aveam mai putin cu 400g deci a fost super.

In schimb sambata si duminica, nu am avut meniu asa ca, Ina, un mini-rezumat la ce am ingurgitat: sapghete, compot de visine (cu zahar), seminte, inghetata, salata de vinete, placinta cu branza, salata greceasca, ciorbita etc doh.gif
May
4-5 feluri de mezeluri, cascaval, masline, shaorma, prajituri, tort, suc de toate neamurile... doh.gif doh.gif doh.gif Ma retrag in rusinea mea

Nessie 400 de gr, bravooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nessie
Se pare ca a fost weekendul abaterilor pentru toata lumea. doh.gif May, nu cred ca e cineva pe aici care sa te traga de urechi, pentru ca toate suntem cu musca pe caciula. grin.gif La tine macar se intelege ca ai avut chef! Sper ca te-ai simtit bine! pupic.gif

Alea 400g nu stiu dac mai sunt date jos dupa ce am mancat neincetat tot weekendul! sorry.gif
Nessie
De azi cumintica, iar!

MD:
-cereale cu lapte (mini-portie) - 2p

Pranz:
-spaghete (2p), pui (1p), salam (5p), ulei (1p) - 9p

Cina:
-pepene verde -2p

si sper asa sa recuperez 6p din weekend. doh.gif
julyalina
'neatza Nessie hug.gif
am trecut pe aici sa las un pupic.gif si vad ca in weekend toata lumea si-a facut de cap doh.gif ...norocul meu ca altfel aveam parte de o portie de bataita.gif
aki
Salut Gabit.A va faceti de cap si pe aici w00t.gif Am crezut ca nu mai eu ma abat de la dieta
Nessie
M-am tot codit sa mai scriu pe aici, dar tot mie imi fac rau, asa ca mi-am facut curaj sa numar punctele de saptamana asta. sorry.gif

Luni mai aveam pentru cina 8p, dar am mancat asa:
-1/2 pulpa de pui - 2,5p
-ghiveci de legume cu ulei - 3p
-paine - 3p
-lubenita
Aproxmativ m-am incadrat. wacko.gif

Marti
-1 chiftea - 3p
-cerale cu lapte - 2p
-mancarica de cartofi - 4p
-piept de pui la gratar - 2p
-4 chiftele doh.gif - 12p
-paine - 1p

Azi, miercuri:
MD - cerale cu iaurt - 3p
Pranz: -ciorba de fasole - 4p
-ghiveci de legume - 3p

Pana acum am de recuperat 5,5p. sorry.gif
May
Eu ma prefac, sunt amnezica si nu imi amintesc ce am mancat pana azi caci daca imi amintesc.. doh.gif doh.gif doh.gif . Dar de azi vin cu fortze noi blum.gif salut.gif

MD: paine integrala unsa cu quark si rosii: 2 p

G: o para

P: ciorbitza de cartofi 3p

G: para

C: amestec de muesli si fructe ( 100 gr ) cu lapte degresat ( 100 ml ) 7p

G: pepene

Total: 12p + 1 pt depasire = 13 p nu dati cu pietre ca trebuie sa elimin toate prostiile pe care le-am ingurgitat pana azi
himere2005
nessie, felicitari pentru gramele pierdute, cit de buni sunt nachos astia ca am auzit de ei, dar nu mi-am luat niciodata, la galati nu se gasesc. cum se prepara?
May
Nachos Supreme - chipsuri tortilla acoperite cu branza cheddar, felii de ardei iute, masline negre, rosii si usturoi, servite cu smantana blum.gif
Nessie
CITAT(Maybeline @ 16-08-2006, 03:10 PM) *
Nachos Supreme - chipsuri tortilla acoperite cu branza cheddar, felii de ardei iute, masline negre, rosii si usturoi, servite cu smantana blum.gif
doh.gif Iar mi-a plouat in gura! Doar ca am citit si imi e pofta! sorry.gif
Himere, nu stiu daca se gasesc la Galati. Eu am mancat cum a zis May, la restaurant, ce am mancat la film sunt doar chipsurile din porumb pe care le inmoi intr-un sos de rosii fff picant.

CITAT(Maybeline @ 16-08-2006, 02:29 PM) *

Eu ma prefac, sunt amnezica si nu imi amintesc ce am mancat pana azi caci daca imi amintesc.. doh.gif doh.gif doh.gif . Dar de azi vin cu fortze noi blum.gif salut.gif

MD: paine integrala unsa cu quark si rosii: 2 p

P: ciorbitza de cartofi 3p

G: para

C: amestec de muesli si fructe ( 100 gr ) cu lapte degresat ( 100 ml ) 7p

G: pepene

Total: 12p + 1 pt depasire = 13 p nu dati cu pietre ca trebuie sa elimin toate prostiile pe care le-am ingurgitat pana azi
Te cred ca ai de recuperat ca si eu am. Deci nu dau cu pietre, ci pup fata! pupic.gif

Mie imi e foame rau. wacko.gif Ma duc sa mananc niste lubenita. eat.gif
Nessie
May, stiu ca citesti aici si de asta iti scriu. blum.gif Am citit la ww ca ai o mica problema si astepti sfatul fetelor. Imi dau si eu cu parerea, nu te supara pe mine. floare.gif Ma gandesc ca daca ai pune subiectul la Cabintul medical de exemplu ti -ar raspunde mai multe fete. Din cele vechi care erau aici inainte sa se mute casuta ww nu prea citesc pe acolo, dar cred ca ar vrea sa ajute. Hai te pup! pupic.gif
Nessie
La cele 10 p de astazi adaug cina:
-salata de rosii - 3p
-1 felie paine - 1p
-lubenita - extra cantitate - 2p

Mai am de recuperat 2,5p.
dany
Scumpa...ma bag si eu...cxhiar daca intru din An in Paste !!!!

Cred ca ai punctat ffff mult chftelele de marti ! 4 chiftele = 12 p ??????????????????????? Sau am citit eu gresit ???? Eu fac chiftelutze si ...imi ies 0,5 p / bucata. Nu stiu cum le faci tu dar....mi se pare enorm de mult punctat. Scuze daca am citit/inteles gresit !!!

Pup si multa bafta !!!
Nessie
Buna, Danyhoney! Ma bucur ca ai trecut pe la mine! hug.gif Chiftelele nu le-am facut eu si nu am stiut cat sa punctez. M-am gandit ca o lingura de carne tocata are 2p + 1p uleiul pe care il absoarbe. Nu e bine? huh.gif
May
Nessie multumesc pt sfat dar am vb deja cu cineva care a avut ce am eu ( adica am aceleasi simptome pe care le-a avut si ea) si i-am spus mamei ce sa imi cumpere din tzara ca sa fac tratamentul. Pana la urma e vorba de o candida cauzata mai mult ca sigur de o schimbare hormonala, sper sa imi treaca in curand.

Meniul meu de azi:

MD: omleta, rosii, paine integrala : 5p

P: tocanitza cu 10 inimioare, 2 linguri de mamaliga si un ou: 10 p ( cu aprox)

G: iaurt: 1p

C: paine integrala cu quark: 2p si mult mai tarziu o guritza de musaca: 0,5 p

Total: 18,5 p biggrin.gif
May
Nessie tu ai plecat deja in vacantza? blink.gif Nu am apucat sa iti urez distractie maxima si odihna pe deasupra, dar citesti tu cand vii. Eu raman pe pozitii sa fac curatzenie in casutza sa nu gasesti murdar cand vii... numai sa nu te uiti sub covor grin.gif

Meniul de azi:

MD: omleta, rosii, paine integrala : 5p

P: orez mexican cu salata : 7p

G: iaurt : 1p

C: ciorbitza de cartofi : 3p

Total: 16 + 1 pt depasire = 17 p grin.gif mai ce cuminte sunt ptuuuu ptuuu sa nu ma deochi lol.gif
aki
Distractie placuta Gabit cheer.gif
Nessie
Plec deseara! biggrin.gif Imi e teama ca deja am primele simptome ale "vizitei" rosii! mad.gif Nu trebuia pana luni si sper sa fie doar o parere. sorry.gif Vreau sa fac baieeee in maaareeee ca d'aia ma duc la mare! crying.gif Plus ca va trebui sa raspund la intrebari de genul "tu de ce nu intri in apa?" doh.gif

May, nu-ti face griji de covor, ca e deja plin! naughty.gif Merci de urari Aki!
ina_ceva
Distractie la maxim, nessie!!!! yahoo.gif
aki
Gabit dar cu tampoane nu vreai sa incerci?
May
Si eu vroiam sa iti porpun ce ti-a propus aki. Eu, una, nu mai suport absorbantele, tampoanele rulles cheer.gif
Nessie
Oricum asta o sa fac daca e cazul, ca si eu sunt tot ca tine, May! Problema cu intratul in apa ramane totusi pentru ca sunt ff sensibila si cu dureri groaznice. sad.gif Poate totusi am noroc si scap! pray.gif

Va pup pi tati!
aki
Intradevar Gabit,la asta nu m-am gindit.Ai grija mare,cu asta nu e de glumit.Vrem sa o ajungi din urma pe Himere si pe Deea cheer.gif
May
Eu cum nu am deloc dureri nu m-am gandit la asta wacko.gif

Distractie placuta si te asteptam cu poze cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.