Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
May
Meniul de azi:

MD: omleta, paine integrala, rosii 5p ... mananc cam multe oua nu-i asa? blink.gif

P: ciupercutze cu piept de pui, paine integrala, salata: 7p

G: pepene mult de tot si niste jeleuri dintr-acelea tip ursuletzi 5,5 p doh.gif doh.gif doh.gif sunt fat free dar au calorii baby.gif

C: un mare nimic pt ca ma simt fff balonata de la pepene si din cauza ca tre` sa vina rusii

Total: 17,5 p salut.gif
May
Am uitat 1 p ptr depasire, deci 18, 5 p yahoo.gif
May
Astazi o sa mananc aiurea un pic, in sensul ca o sa am doar 2 mese ca asa a fost sa fie. Una am luat la piscina si a constat intr-un sandwich cu cascaval si unul cu salata tartinabila, 5p toata smecheria. Si mai mananc pe la 6 peste cu mamaligutza si usturoi, undeva la 10 p.

Total 15 p... imi pare rau ca am sarit peste mese si gustari dar a fost spontana plecarea la piscina si nu am apucat sa iau MD, iar P a fost aiurea.. in fine.. e doar o zi.

Cantarul se tine tare de 86 kg si nu vrea sa mai scada... am o retinere de apa de toata frumusetzea.. sper sa treaca dry.gif
Nessie
hello-hello! salut.gif Am revenit din calatorie mai rosie, mai arsa si nu stiu daca am luat "ceva" pe mine, dar sigur nu am tinut cont de puncte. blushing.gif Nici nu vreau sa socotesc ce am mancat, dar am socotit ca am facut sport de vreo 24 p doar sambata. cheer.gif

May, nu-ti face griji de cantar, pentru ca sigur ai in plus 1-2-3 kg din cauza perioadei. wink1.gif te cantaresti dupa si atunci vezi cum stai. De asta nu stiu nici eu ce am luat la mare, pentru ca nu ma pot cantari acum.

De azi incep iar cu numaratul!

MD:
- o cafea cu 1/2 lingurita cofeta - 1p
- cerale cu iaurt si piersica - 2,5p
May
Nessie spune-ne cum te-ai distrat, poze, poze cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Lacry
Gabi, ce bine de tine! Noi suntem in Bucuresti, bleah!

Iti dorim o zi superba! pupic.gif
May
Meniul de ieri:

MD: sardine in ulei de masline, rosii, perle de branza, paine integrala: 6p

P: piure: 3p

C: ciorbitza de legume: 3p

Sunt f suparata ca nu am avut nici un fruct in casa si lenea era mare si nu m-am dus sa cumpar dry.gif

Total: 12 p dry.gif cam putin.... din cauza ca beau 4 l de ceai ma simt mereu cu stomacul plin...

Meniul de azi:

MD: paine integrala unsa cu quark si rosii: 5p

P: spaghete cu carne: 6p

G: o para

C: ciorbitza de legume: 3p

G: iaurt: 1p

Total: 15 p dry.gif hmm... ciudat...

Nessie meniul tau rapid!
aki
Salut Gabit si pe la tine.Cum marea?E calda?Te-ai scaldat?Eu anul asta macar la lac nu am fost,macar picioarele sa mi le inmoi unsure.gif .Vreau si eu la mare w00t.gif
Nessie
Sunt cam nemultumita de toate de 2 zile dry.gif si nu am chef de nimic. Incer sa nu ma descarc pe iubi sau pe colegi ca nu sunt ei de vine (sau asa imi tot repet doh.gif )

Poze nu am, sorry, dar meniul vine acum!

Mai intai completam pe cel de ieri:o salata Cezar - 5p si inca una de rosii - 5p si 100g seminte doh.gif -10p. Nici nu stiu daca semintele alea din lista sunt cu sau fara coaja. wacko.gif Daca ar fi fara, as injumatati punctajul ala, ca mai mul erau goale decat cu miez. dry.gif

Azi
MD: cereale cu lapte, piersica si cafea - 2.5p
Pranz: supa de galusti - 5p, orez cu pui - 6p

Cu fructele sunt si eu suparata. E sezonul pepenilor si nu pot sa il car pana acasa, dar salivez la fiecare gramada care o vad crying.gif Sper azi sa reusesc sa car unul. sorry.gif
May
Punctajul la seminte e pt miez, fara coji. Deci cantaresti semintzele pana se le mananci, dupa ce ai mancat cantaresti cojile , faci scaderea si iti da miezul ... ai inteles ceva? lol.gif
Nessie
CITAT(Maybeline @ 22-08-2006, 06:00 PM) *
Punctajul la seminte e pt miez, fara coji. Deci cantaresti semintzele pana se le mananci, dupa ce ai mancat cantaresti cojile , faci scaderea si iti da miezul ... ai inteles ceva? lol.gif
Multam fain! pupic.gif Am pticeput ca nu stiu de cate puncte am mancat! bang.gif Yo pun 5 din burta si sper sa fie ok. Hai 6 ...de la mine ca sunt fata darnica si oricum ma incadrez in puncte. naughty.gif
May
Eu nu am mai mancat ciorbitza la cine, ci un patratel de prajitura cu pere facuta de mine blum.gif nu stiu cate puncte are dar oricum ma incadrez wink1.gif
May
Aseara am mancat si 3 mici dar am fost in puncte naughty.gif

Meniul de azi

MD: paine integrala unsa cu quark si rosii: 2p

P: tocanitza de inimioare cu mamaligutza si ou cu salata de rosii: 7p

G: iaurt de capsuni: 1p

C: ciorbitza de legume pe care nu am mancat-o ieri 3p

Total: 13p +1p depasire = 14p blink.gif stiu ca mananc de putine puncte dar ce naiba ca mananc super bine si ma satur... mai mult nu cred ca as putea sa bag in mine pe langa cei 4 l de ceai blink.gif
May
Marturisesc: ieri nu am mai putut manca nici iaurtul nici ciorbitza sorry.gif nu stiu ce e cu mine... nu mai pot sa mananc dry.gif

Meniu azi:

MD paine integrala unsa cu quark si rosii: 1p atat mi-a intrat pe gat sad.gif

P: mancarica de ciuperci cu piept de pui, salata de rosii: 7p

G: iaurt cu capsuni: 1p

C: nenorocita de ciorba de legume, sper : 3p

Total: 12p +1p depasire= 13 p no comment mad.gif
Nessie
bataita.gif ce e doar cu atat de putina mancare? Ai greturi cumva? grin.gif Sper ca esti bine si nu ai probleme. Eu zic sa te chinuiesti mai mult si sa mananci macar fructe.

Eu nu vreau sa zis ce am mancat! bag.gif
May
Serios ca mananc portii ca lumea, decat ca au putine puncte dry.gif

Meniul de azi:

MD: paine integrala, quark, rosii: 2p

P: mancarica de ciuperci cu pui, salata de rosii 7p

G: un iaurt: 1p

C: mai vedem,....

Nici nu mai fac totalul.. dry.gif

Nessie te astept cu nuiaua dupa usa... com`out, com`out, where ever u are lol.gif
himere2005
ma ofer si eu daca-i nevoie may biggrin.gif
Nessie
bag.gif yo sunt doar in trecere pe aici. Nu vreau sa spun ce mananc si la ce poftesc ca daca le pun pe "hratie" si vad numai ingrasacioase ma ia cu rau swoon.gif Azi e ultima zi de munca. biggrin.gif De luni am si eu 5 zile concediu...sa fac curat in casa si sa platesc taxe pe la stat lol.gif .

Iubi zicea ca se intereseaza de o sala la ANEFS. Stie cineva ceva? unsure.gif

vaaaai.....ce dragute sunteti cum stati voi cu nuielusa dupa usa. grin.gif

La cate am mancat as avea nevoie de un ciumag mai serios nu o nuielusa. doh.gif
Nessie
Imagine
Uite asa sa imi piara cheful sa mai mananc! ohmy.gif

Cand vad cate una ca asta blink.gif imi trece pofta instantaneu.
May
Vreau si eu sa arat asa.... sad.gif
Nessie
Mi-am luat si eu cipsuri de mere din Cora cum zicea Gigelu. cheer.gif Sunt ok, dar nu ca chipsurile din cartofi. grin.gif

Uite pozele:
Imagine

si ce contine:

Imagine
Eu.
cheer.gif ma bucur ca am dat si eu idei cuiva pupic.gif altele inafara de indemnuri la prostii blushing.gif
nu-i asa ca sunt super gustoase?
ai vazut si din mere golden? sunt crioasa ce gust au acelea unsure.gif mie nu prea imi plac merele golden decat atunci cand sunt mai verzi si ff tari
Nessie
pupic.gif Ce prostii? Tu esti fata cuminte, nu? angel.gif

Aveau inca 2 feluri: golden si mere verzi, dar iubi le-a ales pe astea. Data viitoare o sa iau din fiecare. grin.gif
Eu.
eu n-am vazut de mere verzi sad.gif
ina_ceva
Cat costa o punga, nessie?
Nessie
Hello! pupic.gif Nu mai stiu exact cat era punga, dar 20.000-25.000
aki
Salut Gabit.Ti-a trecut ciuda?Uite un pupic sa fii mai vesela pupic.gif
luchi
Gabicule, mai lasa pamatuful de praf si treci si pe la noi! blum.gif
Nessie
Am terminat cat de cat... adica nu mai am chef giggle.gif M-am trezit la 11:30, am mai stat in pat 1 ora (ce bine e in concediu grin.gif ) si m-am apucat putine de aspirat, ster praful, spalat haine, prin bucatarie, facut ceva de mancare si uite cum a trecut ziua. unsure.gif

Luchi, cum a fost in concediu? biggrin.gif Astetp vesti.

Aki, ce ciuda? huh.gif Nu imi e ciuda pe nimic. Mi-e bine! blum.gif
amalia0701
Io zic sa vii si pe la mine cu sters praful si cu curatenia, ca tot esti in concediu pupic.gif
May
Ma mai primiti? plecaciune.gif Am fost ffff tembela si mi-am inecat depresia in mancare, inca o data cuplu.gif cry.gif . Vreau sa sterg cu buretele tot ce ma macina si sper sa reusesc sa ma ridic iar, caci sunt sub pamant, nu ``la pamant`` sorry.gif

Meniul meu de azi:

MD: paine integrala, quark, rosii: 2p

P: piure cu gratar de pui, salata: 7p

G: iaurt: 1p

C: supa de pui: 3p

Total : 13 p +1 depasire= 14p
Nessie
hug.gif May si eu am facut la fel. sad.gif Stiu cum e si mi-am propus sa ies din starea asta, la fel ca tine. O sa ma duc la o plimbare astazi, o sa ma uit de niste pantofi in drumul meu, o sa imi cumpar niste fructe si sper sa ma simt mai bine.

Meniul tau e cam sarac. Doar 14p? nono.gif Nu e bine.

Te pup pupic.gif !
May
Multumesc Nessie, esti o amica super hug.gif . Si eu mi-am inveselit putin ziua. Ieri am primit un plic dar nu am avut starea necesara sa-l deschid. L-am deschis azi si era o invitatie de a intra in clubul de lecturi. Adica era o firma care iti trimite o data la 2 luni o lista cu carti, un formular de comanda si un plic, care nu necesita timbru. Si pur si simplu iti comanzi o carte sau mai multe de acolo si ei ti-o aduca acasa pt numai 3 euro + costul cartilor ( care sunt mult mai ieftine decat in magazine ). Auzisem de acest club pt ca sunt inscrisi si cumnatii mei si de abia asteptam sa primesc si eu invitatia. Asa ca mi-am ales 4 carti si o sa-i dau plicul lui iubi cand vine la pauza de masa sa il puna la posta caci este in drumul lui. Una din carti este o carte despre cum sa vedem viata mai cu optimism, cum sa ne detasam de probleme si sa cautam din exterior o rezolvare, nu sa cadem in depresie. Sper sa fie ceva de capul ei grin.gif

Cat despre mancare.. pare putina la puncte dar gandeste-te ca mananc f bine ca si portie. De 7 p mananc piure pana ma satur si un gratar de pui cat palma, plus salata cat incape. La cina am o portie sanatoasa de supa. Doar dimineatza am mancat cam putin: numai 3 feliutze de paine cu quark dar nu mi-e foame mai deloc dimineatza, asa ca ma chinui sa mananc give_rose.gif
May
Pana la urma nu am mai apucat sa mananc supa pt ca frecam bucataria dry.gif dar am mancat acum 15 min un sandwich cu salam de pui si castraveti murati ( cam 6 p ) si o gramada de pepene grin.gif
ina_ceva
Bravo, may!! Punctele din "frecat" la bucatarie le pastrezi, nu blum.gif ?
May
Multumesc ina pupic.gif punctele alea raman in istorie grin.gif

Meniul de azi:

MD: o feliutza de paine integrala unsa cu quarq: 1p

P: salata facuta din 2 cartofi mici fierti, 100 gr piept de pui fiert, 10 masline verzi, 2 linguri maioneza, verdetzuri: 1 + 2 + 2 + 2 + 0= 7p

Apoi dupa ce termina pauza de masa iubi si pleaca, am de gand sa ii fac ciocolata de casa pt ca a cumparat lapte praf de cateva luni bune si se tot roaga de maica-sa sa ii faca. Asa ca ii fac eu, ca eu sunt nevasta-sa! devil.gif De asemenea, am gasit o prajitura interesanta pe culinar.ro si am si ingredientele in casa.. asa ca s-ar putea sa o fac si pe aia blushing.gif ... deci mancare de 8 puncte si de restul... un patratzel de cioco si o bacatica de praji... apoi mult pepene rosu blum.gif
ina_ceva
Bravo, asa te vreau, inapoi pe baricade!!!!
Nessie? Pantofi, fructe naughty.gif ?
amalia0701
Iubire cum e in concediu?
Nessie
Buna fetele! ma adun si eu pe acasa acum. Am fost cu rolele in Herastrau!! cheer.gif Vreo 2 ore de role si una de mers. grin.gif Acum ma doare capul si imi e foame de mor. Am comandat de la Wu Xing! bag.gif

In concediu nu prea m-am tinut de planurile mele! blushing.gif Doar la faza cu somnul... m-am trezit numai dupa 11. dance3.gif

Va pup pe toate! pupic.gif Am fugit ca acum vine comanda! eat.gif
midnight_talker
Ciao Gabi!Am revenit si eu ........ Detaliile le-am lasat in jurnalul Amaliei......
Lacry
Nessie, mie-mi mai lipseste si Highlight, nu stiu pe unde o fi... O mai tii minte, nu? grin.gif
WE placut! pupic.gif
Nessie
CITAT(midnight_talker @ 01-09-2006, 10:20 PM) *
Ciao Gabi!Am revenit si eu ........ Detaliile le-am lasat in jurnalul Amaliei......
Ma bucur de vizita! pupic.gif Ti-am raspuns la Amalia si eu! Te astetp cu forte de munca si sa ne punem pe treaba!

CITAT(Lacry @ 01-09-2006, 11:07 PM) *
Nessie, mie-mi mai lipseste si Highlight, nu stiu pe unde o fi... O mai tii minte, nu? grin.gif WE placut! pupic.gif
Si mie imi lipseste, dar a fost alegerea ei sa ramana dincolo sad.gif , iar daca se simte mai bine asa, ma bucur pentru ea.

Si tie un weekend placut! pupic.gif
Lacry
Nessie, nu stiam ca Highlight a ramas dincolo sad.gif . Ei, nu-i nimic, macar sa se tina de dieta dry.gif
amalia0701
Servus iubita!
Ce mai mananci in weekend?
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 02-09-2006, 10:07 PM) *

Servus iubita!
Ce mai mananci in weekend?
bag.gif e subiect sensibil! In principiu mananc tot ce prind crying.gif Dupa cum imi simt sunculitele de pe burta, am mai luat vreo 2 kg. sorry.gif Concediul asta si statul acasa. bang.gif

Am mai facut ceva miscare, dar prea putin...
Lacry
Stii cumva cum as putea sa fac chiftele din carne tocata de pui sa fie Monti? rolleyes.gif
Nessie
CITAT(Lacry @ 03-09-2006, 11:44 AM) *

Stii cumva cum as putea sa fac chiftele din carne tocata de pui sa fie Monti? rolleyes.gif
eusa_think.gif asta e intrebare grea. Eu pun in chiftele si cartofi/paine, deci oricum fara astea. Ai putea incerca sa le dai prin faine de soia (mie nu prea imi place gustul ei, dar poate tie iti place) ca are IG-ul miv si se poate combina cu lipide, iar in carne pe langa condimente sa pui doar oua. Mai multe, ca sa se lege mai bine. Poti face chiftelele din orice carne vrei, ca toata carnea e ok, indiferent de cata grasime are. wink1.gif Sa ne spui cum au iesit.
Lacry
Nessie, nu fac din alta carne caci n-am voie la alaptat carne tocata, dar am zis ca de pui merge... Dupa cum vezi, misiunea mea in privinta dietei este mult ingreunata de faza cu alaptatul sad.gif
Pai eu nu as pune paine, dar daca nu se leaga, o sa pun nitica paine neagra, doar un pic dry.gif
Iti spun cum au iesit, am faina de soia, dar, intr-adevar, este nashpa la gust!
luchi
Bubulina-gospodina-rolerritza, buna ziua! pupic.gif ce mai faci, cand termini concediul? de luni, si tu la dieta? give_rose.gif Am vazut ca discutati de chiftelute, nu se poate lega compozitia cu un ou? Si eventual, sa incerci, Lacry, sa pui niste dovlecel ras in loc de cartof/paine?

p.s. gabicu', te asteptam mai des pe la casuta ta!
Lacry
CITAT(luchi @ 03-09-2006, 02:05 PM) *

Bubulina-gospodina-rolerritza, buna ziua! pupic.gif ce mai faci, cand termini concediul? de luni, si tu la dieta? give_rose.gif Am vazut ca discutati de chiftelute, nu se poate lega compozitia cu un ou? Si eventual, sa incerci, Lacry, sa pui niste dovlecel ras in loc de cartof/paine?

p.s. gabicu', te asteptam mai des pe la casuta ta!

Luchi, chiar acum ma duc sa le prepar, ok, pun dovlecel ras wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.