Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Nessie
Luchi! pupic.gif hug.gif De luni la munca... wacko.gif Sper ca asta o sa insemne si din nou la dieta. Acasa parca tot timpul imi e foame. doh.gif De asta nici nu mai trec pe la casuta mea ca mi-e rusine la cat bag la "ghiozdanel". blushing.gif
Pe tine vreau sa te intreb si tot uit: nu mai ai ticker? Gata? naughty.gif
luchi
blushing.gif si eu tot de luni pun tiker..si numar puncte...poate ma ajuti la adunat! w00t.gif
amalia0701
Io nu ma stiu la adunat dar promit sa fac galerie cheer.gif floare.gif
Nessie
'Neata! De azi am inceput munca, iar bad.gif . Sper sa incep si dieta din nou, dar azi am mancat aiurea de din start: spaghete! crying.gif Macar la pranz sper sa ma satur cu o salata.

Luchi, ma bucur ca ti-ai pus ticker. Nu e asa grav dupa cate vad! wink1.gif Numaram impreuna de azi, ok? pupic.gif Amalia, multumim de sustinere. floare.gif
luchi
cheer.gif un-doi-trei-patru/ la ww noi am dat startu'!

hi hi hi..sa vedeeeeem:
md - ceai verde
- paine cu unt - 3p

doua 3 in 1 - 3 p

La pranz am salata cu ton - urmeaza sa o crosetez je..si diseara..mai vedem
salut.gif a raportat soldat luchi. Sa traiti!
Nessie
May, nu ai mai trecut pe aici. Esti cu ai tai? smile.gif Sper ca te distrezi si ca nu iti face probleme socrul. wacko.gif Asteptam sa ne dai de veste. pupic.gif

Hai sa scriu meniul de azi, Marti. Pe ala de ieri nu merita sa-l scriu. dry.gif
- cafea cu 1 lingurita de cofeta - 1p
- supa de taitei - 3p
- salata cu branza feta (2p), masline (0,5p) si atat de punctat huh.gif
- omleta taraneasca cu ulei (1p), 2 oua (4p), carnacior oltenesc mare cat un deget (2p or fi suficiente?)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 11,5p

La cina nu stiu ce sa mananc. sad.gif

Luchi, unde esti? Hai la adunat! naughty.gif
luchi
CITAT(Nessie @ 05-09-2006, 12:16 PM) *

Luchi, unde esti? Hai la adunat! naughty.gif

deci : 1 + 3 + 2 +0.5 + 1 + 4 = 11.5 p , corrrrrect! blum.gif
pupic.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 05-09-2006, 12:18 PM) *
deci : 1 + 3 + 2 +0.5 + 1 + 4 = 11.5 p , corrrrrect! blum.gif
pupic.gif
lol.gif lol.gif M-ai omorat!!! blum.gif Hai sa te ajut si eu pe tine, ce zici? naughty.gif
aki
Salut si pe la tine Gabit
CITAT(Nessie @ 22-08-2006, 04:53 PM) *

Sunt cam nemultumita de toate de 2 zile dry.gif si nu am chef de nimic. Incer sa nu ma descarc pe iubi sau pe colegi ca nu sunt ei de vine (sau asa imi tot repet doh.gif

Uite de aici am inteles ca esti suparata blink.gif
Nessie
Rodica, aia a fost acum 2-3 saptamani... atrecut de atunci. pupic.gif
aki
Pai practic de atit timp eu nu trecusem pe la tine si nu stiam cum te mai simti, acum sunt la curent.Imi pare bine ca esti bine.Pup pupic.gif
ina_ceva
Bravo, fetelor!!! Ma bucur ca va tineti de treaba! Cantarele ce zic? naughty.gif
May, distractie placuta alaturi de ai tai!!!...si uita de socri...
Nessie
pupic.gif Bine ai revenit Ina! Eu incerc sa ma tin de treaba..e abia a 2 zi, grin.gif dar e ok pana acum.
Vreau sa ma cantaresc luni. nervous.gif Sambata am un motiv de sarbatoare si o sa ies cu niste prieteni sa manacam ceva. wacko.gif Sper sa ma descurc bine. O sa fac foamea toat ziua sa economisesc puncte! doh.gif

Cantarul tau ce zice dupa vacanta? tease.gif
aki
Gabit ce faci?Cum reusesti sa lucrezi si pe aici sa fii mereu prezenta ? hug.gif
ina_ceva
Cat am fost acasa am papat numai ardei copti cu ulei, sare , otet si mamaligutza; pepene; salata de vinete cu paine si bors de cartofi cu costitza blushing.gif . Azi dimineatza m-am cantarit si nu se vedeau schimbari majore, poate vreo 500gr in plus grin.gif . Sper sa fie bine blum.gif
Incearca sa papi alimente cu putine pcte, ca sa nu te infometezi pentru sambata prea tare. De obicei cand ies cu prietenii imi iau o salata mare care sa ma tina ocupata cat papa ei pizza sau alte chestii.
Nessie
Nu prea merge cu salata, ca e sarbatoare mare si se lasa cu desert, cu de toate... O sa incerc sa mananc fructe si legume pana seara. PUp!
aki
Distractie placuta Gabit. cheer.gif
Nessie
Azi am mancat Monti si WW! grin.gif

MD:
- 3 felii de paine de secara cu gem de piersici dietetic. Eu as punca, doar painea, pentru ca la gem scria ca are in compozitie: piersici, fructoza, nu-stiu-ce citric si conservanti. Oricum are 140cal si 0,1 grasimi, iar eu am folosit cate o lingurita/felie. deeeeeeci, pana ma contrazice cineva eu pun 3p blum.gif
- o cana cu lapte 0,1% - 1p

Pranz:
- cereale de carton cu lapte 0,1% - 4p (May, unde esti sa ma vezi cat lapte beau? doh.gif )

Mai tarziu:
- o salata cu 2 fire de piept de pui, 2 bucati de crutoane, 2 foi de salata, 1/2 rosie si un sos - 5p
Lacry
si, merge cu diete combinate? unsure.gif
ina_ceva
La gem cred ca poti sa pui 2p (eu asa fac) pentru ca gemul intra in lista alimentelor din care poti sa consumi o lgt pe zi fara sa pctezi:

3 alimente cu 0p pe zi
Din aceasta lista aveti voie sa folositi max 3 alimente zilnic fara sa punctati nimic.

1 lingurita miere
1 lingurita marmelada,confiture
2 lingurite marmelada light
1 lingurita cacao
1 lingurita praf cacao de baut-de ex.Nesquik
1 lingurita faina
1 lingurita smantana
1 lingurita sirop(toate sortimentele)
2 lingurite vin-pt.gatit
1 lingurita zahar
1 lingurita ketchup
1/2 pachet Fix pentru dressing la salate
1 lingurita bullion instant
1 lingurita de praf pentru legat sosurile
Nessie
Ina, gemul era fara zahar... unsure.gif doar fructe si fructoza...

Lacry, Monti si WW merg combinate pentru ca au principii diferite: la Monti poti manca doar anumite lucruri (pe care le-am respectat in meniul meu), iar la WW numeri tot ce mananci. deci am mancat conform Monti si am cantarit/calculat alimentele. grin.gif
amalia0701
yes.gif clap.gif
julyalina
buna nessie! floare.gif
trec in fuga si pe la tine sa-ti las un pupic.gif si sa trag cu ochiul la ce ai facut in ultima perioada cat am lipsit eu naughty.gif
Nessie
pupic.gif Buna la toata lumea!

Aseara am mai mancat doar lubenita pe care o punctez cu 2p pentru depasire, iar pe seara m-am plimbat prin Cismigiu...frumoooos w00t.gif Am venit pe jos spre casa si toat asta a durat 1,5 ore de plimbare, dar punctele astea nu le iau in socoteala. grin.gif Pe ziua de ieri am mancat 15p/19! cheer.gif Am recuperat prostiile de luni! yahoo.gif

Azi:
- 3 felii cu dulteata dietetia + 1 cana lapte 0,1% - 4p
- grisine - 5p sorry.gif
ina_ceva
Din cate stiu eu: Grisine 75 gr= 4 pct. Nu sunt 100%sigura
Bravo ca ai recuperat. pupic.gif
Nessie
Merci, Ina! pupic.gif Si Miha imi spusese ca au 4-5p, dar eu am pus maximul sa fiu sigura, pentru ca punga mea avea 80grame.
hug.gif pupic.gif Ca esti cu ochii pe mine!
julyalina
buna dimineatza nessie!!!! hug.gif
o saptamana frumoasa iti doresc !
honey79
Neata scumpa Nessie.

O saptamana plina de satisfactii si de momente placute iti doresc si... fara abateri.
Te pupic si te imbratisez cu drag.
luchi
give_rose.gif multumesc din suflet!
Nessie
pupic.gif Salutari, frumoaselor! O saptamana de lucru frumoasa si scurta va doresc!
Eu m-am dat in barci de nu se poate weekendul asta. blushing.gif La cheful de samabata am iesit ok. Am mancat de 5-6 p si am baut un pahar de vin rosu, dar ce mi-a mancat gurita restul weekendului vai de mine! Am tinut-o intr-o veselie pe sandvishuri si piure si salam uscat. doh.gif Lenea asta-i mare rau! sorry.gif
Azi dimineata am inceput cu cereale cu lapte de 4p si un strugure, mai tarziu vreau o salata. Sper sa am de unde comanda. unsure.gif V-am pupat!

CITAT(luchi @ 11-09-2006, 11:40 AM) *
give_rose.gif multumesc din suflet!
Ajutam fiecare cum putem! hug.gif
amalia0701
bad.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Nessie
Ok, o merit si pentru ieri si pentru weekend! bag.gif Ieri am avut mult de lucru si nu m-am ridicat de la birou decat sa ma duc la masa si la buda. wacko.gif Cand m-am vazut la masa, am zis sa comand felul I si II sa stau mai mult ca apoi ma intorceam la nervi, macro-uri, functii excel etc. tease.gif
Si ce puteam sa comand mai ingrasacios decat ciorba de burta si ciulama de pui cu ciuperci si mamaliguta. doh.gif

Cum punctez astea? unsure.gif
-2p burta + 3p zeama = 5p
-mamaliga 4p, puiul 0,5p, sosul de la ciulama 3p = 7,5p
-seara am mai mancat seminte - 5p
- un suculet blushing.gif - 1,5p
-struguri - 1p

Azi am mancat:
-struguri - 1p
-grisine - 1p
-2 cartofi mici la cuptor (1p? unsure.gif ), 1ou ([2p), ulei (1p) = 3p

si soc: ciorba de chimen! tease.gif Cine a auzit de asa ceva? Eu am crezut ca e o ciorba normala cu chimen. nono.gif e o zeama alba cu niste seminte aruncate in ea! wacko.gif Atat!!!! doh.gif Pun porcaria asta la 2p si crutoanele care le-am adaugat pentru gust inca 2p, total 4p

Pana acum am mancat de 9p. cheer.gif Daca mai reusesc o salata de rosii cand ajung acasa de 6p, e super! rolleyes.gif
Nessie
Am uitat sa va spun ca peste 2 weekenduri (24.09) ma duc la o nunta sorry.gif si eu sunt o cow.gif .Trebuie sa imi cumpar o fusta/rochita ceva si imi e frica sa ma duc la cumparaturi crying.gif , dar weekendul asta trebuie sa o fac.

In ideea sa dau jos 2 kg pana la nunta, am pedalat azi 15min infasurata in folie si data cu anticelulitica. Punctele astea nu le pun la socoteala meniului. wink1.gif

M-am cantarit azi! angry2.gif Dezastru! bang.gif Mai multe nu spun! sorry.gif
ina_ceva
Incearca sa pedalezi in fiecare zi si sa nu mai depasesti punctele. Cred ca in doua saptamani vei reusi sa pierzi 2 kg( mai ales daca faci si miscare)
Sa ai spor!!! pupic.gif hug.gif
luchi
Mai Nessie, soro! Nu-ti face griji ca trebuie sa mergi la cumparaturi! Tu esti o frumoasa, si esti foarte feminina, si sigur o sa arati bine la nunta! pupic.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 12-09-2006, 02:34 PM) *
Mai Nessie, soro! Nu-ti face griji ca trebuie sa mergi la cumparaturi! Tu esti o frumoasa, si esti foarte feminina, si sigur o sa arati bine la nunta! pupic.gif
Esti o scumpa! pupic.gif Sar'na! Problema mea de fiecare data cand ma duc in magazine si cer marimea 44, imi zic vanzatoarele ca nu au marimi mari. mad.gif Ma termina de nervi! Imi vine sa le iau la palme! bataita.gif Au numai haine de scoabe! blink.gif Ce trece de marimea 40, considera marimi mari. crying.gif

Ina, multumesc! hug.gif
luchi
Intreaba-le si tu daca au marimi normale, si nu de-alea exceptionale (adica pana in 40 tease.gif ).

blushing.gif blushing.gif Am povestit cumva cum era la un moment dat era sa cumpar o pereche de blugi care imi veneau fix (nu puteam inchide nasturii), numai pentru ca auzisem, din cabina, cum o vanzatoare ii zicea celeilalte, razand - auzi, asta chiar crede ca o sa intre in pantalonii aia"
amalia0701
bataita.gif hug.gif Iubita ai buba la cap.
Ai grija sa nu mergi la cumparaturi in magazinele unde marimea maxima e 38 si o sa fie OK.
Esti super faina.
Nu ma mai supara ca vin peste tine vineri si cuplu.gif
Si daca iti e groaza de fusta poti sa iti faci o tzinuta sexoasa la nunta cu pantalon negru lung si evazat.
Daca tu ai probleme sa fii sexoasa, io la 100 de kg ar trebui sa ma sinucid in fiecare dimineatza.
doh.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 12-09-2006, 02:41 PM) *
blushing.gif blushing.gif Am povestit cumva cum era la un moment dat era sa cumpar o pereche de blugi care imi veneau fix (nu puteam inchide nasturii), numai pentru ca auzisem, din cabina, cum o vanzatoare ii zicea celeilalte, razand - auzi, asta chiar crede ca o sa intre in pantalonii aia"
lol.gif lol.gif Ce tare esti!! Ai fi putut sa iei pantalonii, doar sa ii agati in cui si sa iti propui sa ajungi sa inchizi nasturii. blum.gif Asa am mai facut eu si pana la urma am dat de pomana haine cu eticheta doh.gif TU poate aveai ambitie mai mare ca mine. biggrin.gif

Amalia! hug.gif Multam mult! pupic.gif O sa plec sambata la colindat magazine. Sper sa gasec ceva ca e singura zi disponibila de cumparaturi. Si e nunta cu fusta. grin.gif Nu merg pantalonii. wacko.gif
Vreau sa ma si tund sambata. w00t.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 12-09-2006, 02:15 PM) *

M-am cantarit azi! angry2.gif Dezastru! bang.gif Mai multe nu spun! sorry.gif

draga "nevastuica" blum.gif , nu cred ca era chiar dezastru; nu esti cam exigenta cu tine? hai, ia un pup pupic.gif de la Moaca baby.gif
Nessie
CITAT(Lacry @ 12-09-2006, 03:12 PM) *
draga "nevastuica" blum.gif , nu cred ca era chiar dezastru; nu esti cam exigenta cu tine? hai, ia un pup pupic.gif de la Moaca baby.gif
Pup si eu mama si Moaca! pupic.gif E dezastru ca de la 63 m-am reapucat de slabit, dar merg ca racul! angry2.gif Tickerul meu e deja depasit. doh.gif
Andreea-Rodica
Eu am incredere ca ai sa reusesti sa ajungi acolo unde vrei. Si eu trebuie sa ma duc la doua nunti, una sambata asta si una saptamana viitoare si vroiam sa arat mai bine, sa-mi pot cumpara si eu o marime mai mica. Noroc ca am un costumas si o rochita care acum imi vin mai bine. Dar am sa reusesc si mai mult de atat. Vointa sa avem, ca restul vine de le sine!
Lacry
CITAT(Andreea-Rodica @ 12-09-2006, 05:29 PM) *

Eu am incredere ca ai sa reusesti sa ajungi acolo unde vrei. Si eu trebuie sa ma duc la doua nunti, una sambata asta si una saptamana viitoare si vroiam sa arat mai bine, sa-mi pot cumpara si eu o marime mai mica. Noroc ca am un costumas si o rochita care acum imi vin mai bine. Dar am sa reusesc si mai mult de atat. Vointa sa avem, ca restul vine de le sine!

Buna motivatie! Eu nu ies nicaieri, decat in parc si la farmacie... incerc sa tin o dieta ca sa nu reiau obiceiuri alimentare proaste grin.gif
MIRRRUNA
"La mai mic" Nessie, daca tu spui, dar eu as zice, dupa ultima intalnire rolleyes.gif , ca esti bine unde esti floare.gif
Pupaciuni si plecaciuni, pt tot ce faci pe aici pupic.gif

Ahaaaaaaa yahoo.gif deci nu doar eu mi's depresata in zilele de shomping si mai ales cand plec la vanatoare de blugi tease.gif Luchi, nu esti singura sorella laugh.gif . Era odata sa ornez cu inghetzata moaca unei tipese care imi arunca priviri crucise cand rasfoiam umerasele cu masura 30/blugi. devil.gif
amalia0701
Ce ai cumparat pana la urma?
Nessie
Nu am cumparat nimic inca pentru ca nu am cand in timpul saptamanii. Maine dimineata ma duc la tuns nervous.gif si apoi la cumparaturi. 80% pot spune ca am gasit o fusta. yahoo.gif Mai am nevoie de o bluza/camasa unsure.gif , dar daca imi pica ochii pe un costum o rochie, renunt la deux pieces cu drag. tease.gif
midnight_talker
Ciao Gabi!Nu v-am parasit,sa stiti!Citing in jurnalul tau,apoi in celelalte jurnale,noi totusi suntem condamnate pe viata sa tinem dieta?Mi-am dat seama pe pielea mea ca faza cea mai grea este mentinerea.Of...si cand ma gandesc ca am irosit 3 luni de vara sa ma reapuc de treaba.Merge bine acum,dar va fi mai lent,pt ca vine toamna,frigul....Anyway,nu mai mai las,ca am 2 perechi de blugi care ma asteapta(de anul trecut cand am slabit),si sunt atatea haine faine in oras.....Iar eu refuz sa-mi cumpar ceva acuma.
Ce parere ai despre impachetarile cu parafina?Ma gandeam sa ma ajut si de metoda asta,o data acum,si alta data cand mai slabesc vreo 5 kg.Aaaa,si pe cine ar mai trebui sa cunosc aici pe forum?
Pupici!
May
Me back ... nu ma intrebati de dieta bag.gif . M-am facut cat o cow.gif ... desi nu se vad kg in plus, SE SIMT! De maine revin in fortza cu o dieta mai putin permisiva caci nu mai merge asa.... macar pana mai dau vreo 10 kg jos si apoi revin la WW. Am vb si cu Highlight pe tema asta, ca tot vorbeati de ea, si o sa tin dieta ei, Doamne ajuta sa resesc. De abia astept sa imi intru iar in ritm caci ma simt f prost si fizic si mental. Tickerul ar trebui schimbat caci am luat multe kg crazy.gif dar asta m-ar demoraliza.. asa ca il pun sub alta forma.. dry.gif Va pup si vorbim mai multe saptama viitoare

P.S. nessie bravo pt laptic wink1.gif
aki
Salut Gabit.cind am intrat erai pe aici,dar acum vad ca ai fugit.Am venit acum cu Sergiu pe la net sa mai vedem ceva de gazda.Inca nu am gasit nimic si mor de ciuda.Nu stiu ce sa mai facem.O saptamina linistita iti doresc pupic.gif
amalia0701
Sa vedem poze cu tine tunsa si cu hainele pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.