Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Nessie
sad.gif Imi pare rau...eu nu m-am cantarit, dar incepe sa se simta la pantaloni. :angry2:
Nessie
yahoo.gif M-am cantaaaaaaaarit!!! dance3.gif
Ultima cantarire am avut-o prin februtrie-martie si dupa atatea luni (si mancare) am tot 63,5 kg!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif si sunt inainte de rusi wink1.gif

Cand mi-am facut ticker-ul mi-am pus ca am 63,5 de teama sa nu dezarmez, dar nu credeam ca mai am doar atat!!
ina_ceva
Bravo, Nessie!!! give_rose.gif
Pai daca te tii de treaba, o sa incepi sa ai din ce in ce mai putin, nu? grin.gif
Nessie
Sper si eu! :blum: In 2 saptamani vrea iubi sa mergem la mare si ar fi fain sa mai dau 2 kg jos! giggle.gif
ina_ceva
Inainte de rusi eu luam cam 1 kg in greutate, dar cred ca depinde de fiecare.
Poate, cine stie, ai noroc si ajungi la 60 cand te duci la mare tease.gif
Nessie
laugh.gif Ce bine ar fi!!! 60 e deja prag psiholigic! Din decembrie incerc sa-l ating si nu reusesc si nu sunt decat 3 kg daca stau sa ma gandesc, dar parca s-au lipit de mine. devil.gif

Si eu inainte de rusi retin apa si am mai mult cu pana la 2 kg, depinde de luna.
Nessie
Am tot felul de pofte sad.gif as manca o ciocolata sau o inghetata asa ca mi-am schimbat avatarul. Macar el sa manance! cry.gif
diana.triscau
Felicitari! (cred biggrin.gif:) Tot e ceva ca te-ai mentinut, nu?

Imi place avatarul tau!! Lasa-l pe el sa mananci si tu slabesti si te faci frumoasa! blum.gif
Nessie
Mi-e rau, mi-e cald, mi-e somn, ma doare burta, ma doare capul, sunt balonata, imi simt mainile si picioarele grele, ma apuca valuri de caldura si n-am dormit mai deloc aseara! :angry2: Nu stiu cum sa ies din starea asta!
Nessie
BONUS: aerul conditionat de la serviciu tocmai s-a stricat!!! Aseara nu am putut dormi de cald, dar m-am bucurat cand veneam spre serviciu pentru ca ma gandeam la racoarea din birou. bang.gif
Brunette
hug.gif Cum te mai simti, Nessie? Imi pare rau ca iti e rau! Incearca un ceai cu gheata! Face minuni! wink1.gif
Nessie
Am luat un algocalmin si s-a mai dus din durerea de cap si de burta, dar tot somn si cald e! :blum: Pentru astea stiu remediul dar nu cred ca se poate acum: beach.gif lazy.gif
Multumesc de vizita! hug.gif
DIAbolica
hug.gif

sunt Diana-Olivia (fosta _sweetie_)

ma bucur sa te revad..sa zic asa

pupic.gif pup dulce
Nessie
pupic.gif Pup si eu fata! Ma bucur sa vad fetze cunoscute! Nu mai stiu nimic de tine! Ce mai faci? floare.gif
ina_ceva
Buna, Nessie!!!
Cum te mai simti? Cum o mai duci cu kilogramele?
Au reparat aparatul de aer conditonat?
Nessie
Buna, Ina! pupic.gif
Tot la copt sunt! Cei care trebuiau sa repare aerul conditionat vin, pleaca, vin mai multi, vorbesc, iar pleaca! sad.gif
Acum ne zice seful ca in 2 ore vine nu stiu ce echipa de smecheri sa-l repare.
Noroc ca acasa am dormit mai bine din punctul de vedere al caldurii. wacko.gif

In rest...sunt cam dezamagita de toate... Am o stare de irascibilitate, dar sper sa fie doar de la disconfortul atmosferei din birou.

Nu m-am mai cantarit, pentru ca mi-am propus sa o fac saptamanal, dar macar in ultimele zile seara am mancat doar ceva usor: salata de rosii, iar aseara 3 felii de salata de vinete.

In weekend am planuri de cumparaturi: costum de baie, papuci, pantaloni ... Sper sa nu ma deprim mai rau! pray.gif

Tie cum iti mai merge?
ina_ceva
Eu oscilez intre 45, 44. sorry.gif Maine am examen si dupa ce termin, o sa scap de stres =>timp liber mai mult si poate o vointa de a slabi mai mare .
Sambata si duminica ma duc la mare, in Vama. Abia astept yahoo.gif .
Cred ca si tu abia astepti sa 'evadezi' la mare. Mai ai o saptamana si ceva si... valea.gif
Sper sa-ti treaca starea, poate e de la caldura din birou. Stiu ca si pe mine ma apucau nervii cand nu mai mergea aerul conditionat si era naspa ca eram si multi in birou. sad.gif
O zi placuta la serviciu tease.gif
Nessie
Ce bine cand termini cu sesiunea, nu? grin.gif Bafta multa maine si distractie la mare!! Cand o sa ajungi acolo si dai de plaja, de inot, o sa slabesti mai usor, nu-ti face griji. wink1.gif
Sper sa nu intervina ceva nasol si sa putem pleca si noi sapamana viitoare.
Ai idee pe unde gasesc costume de baie mai marisoare? La jolidon nu gasesc ce-mi trebuie. sad.gif
ina_ceva
Merci!!! Sincer, deja mi-e dor de sesiune blushing.gif ;ma gandesc ca nu mai am mult si nu o sa mai am parte de asa ceva doh.gif
De costume de baie nu stiu ce sa-ti zic; eu mi-am gasit la jolidon anu' trecut. Sper sa gasesti unul asa cum iti doresti.
Nessie
esti ultimul an? Daca da, bucura-te! Nostalgia asta dupa sesiune nu o sa te tina mult! blum.gif Dupa ce m-am angajat si mi-am continuat studiile, as fi dat orice sa nu mai existe sesiune! Era o nebunie! tease.gif

Merci pentru urarea cu costumul de baie! Cat ai dat pe al tau? Nici nu mai stiuc cat costa unul. wacko.gif
Brunette
Eu mi-am luat un costum de la Triump cu 1.200.000. E frumusel si sexy. wink1.gif daca fac rost de poze il pun sa-l vedeti. Mi l-am luat din Unirii.
ina_ceva
Stiu cum e, am lucrat si eu doi ani; wacko.gif plecam dimineata la 7 ajungeam seara la 11, eram rupta de oboseala. smile.gif Cred ca a meritat pt experienta mea personala si profesionala.

Pe costumul de baie am dat anu trecut 500 mii. Nu cred ca sa fie diferenta prea mare la pret anu asta.

CITAT(Brunette @ 29-06-2006, 01:52 PM) *

Eu mi-am luat un costum de la Triump cu 1.200.000. E frumusel si sexy. wink1.gif daca fac rost de poze il pun sa-l vedeti. Mi l-am luat din Unirii.

Vreau poze rolleyes.gif
Brunette
cheer.gif Am gasit pe net o poza cu el, doar ca al meu e albastru si are dungulitele cu alb si rosu. (si e numar mai mare smile.gif
Stiu ca nu e sexy-sexy, dar pentru ce are Triumph, este. blushing.gif
Imagine
Nessie
CITAT(Brunette @ 29-06-2006, 01:52 PM) *

Mie mi se pare cam spump 1.200.000. Ma gandesc ca poate la anu nici nu mai imi vine bine sau nu imi mai place. Mai bine unul mai ieftin si asa am in fiecare an costum de baie nou.

CITAT(ina_ceva @ 29-06-2006, 01:55 PM) *

Stiu cum e, am lucrat si eu doi ani; wacko.gif plecam dimineata la 7 ajungeam seara la 11, eram rupta de oboseala. smile.gif Cred ca a meritat pt experienta mea personala si profesionala.

Valeeeu! Dar ce lucrai asa mult? Cand ajungeai acasa cred ca decat te aruncai in pat! Cu scoala cred ca era nasol in parioada asta...
Am lucrat si eu in 1 an facultate, dar part time si a fost ok.
Bindy
1.200.000? swoon.gif
ina_ceva
Sa-l porti cu placere, Brunette!!! Mie mi se pare sexy.
Sunt de aceeasi parere cu nessie. Mi se pare mult 1200 si se poate ca la anu sa nu-mi placa si sa vreau sa port altul. rolleyes.gif Dar nu te lua dupa noi, fiecare trebuie sa aiba parerea lui si sa o sustina.

In legatura cu serviciu, la facultate ma duceam de dimineata pana la 13 si dupa aceea pana la 23 era progrmul la serviciu. Din pacate la facultate era obligatoriu sa ma duc (nu am reusit sa ma decid asupra unei facultati cu orar mai 'lejer' bang.gif ).Si, in plus, lucram si in weekend ( cam 6 zile pe luna).
He he, dar asta a fost odata grin.gif . Cand am vazut ca nu mai faceam fatza, am renuntat (acum ceva luni).
Asta e cheer.gif
Nessie
Ina, pot sa te intreb la ce facultate esti? smile.gif Mi se pare mult sa stai zilnic de dimineata pana la 13... unsure.gif
ina_ceva
biggrin.gif pai e putin cat stateam eu wacko.gif
Sunt la electronica si telecomunicatii.
Tu ce facultate ai terminat?
DIAbolica
CITAT(Nessie @ 28-06-2006, 05:47 PM) *

pupic.gif Pup si eu fata! Ma bucur sa vad fetze cunoscute! Nu mai stiu nimic de tine! Ce mai faci? floare.gif

iti raspunsesem pe celalalt forum.... mai demult tease.gif

eu ce sa fac..iaca bine... dance3.gif sau mai putin rau decat de obicei salut.gif

**cu kilogramele stau de la foarte rau in jos fingers.gif dar sunt sperante de mai bine ... sunt in a 4a zi de dieta.. si daca am rezistat atat ...daca inceputul a fost bun (ca de obicei renuntam din a 2a zi)... continuarea va fi cu siguranta si mai buna... cheer.gif motivatii: m-am saturat de mine-varianta prezenta,am facut un pariu cu ai mei si daka slabesc suficient,primesc 18 milioane de ziua mea (18 ani)+ sunt in love wub.gif
naughty.gif oh yeah,baby! vad o schimbareeee in bineeee blushing.gif ..cu adevarat (pt prima data )

**cambridgeul l-am dat...rezultatele prin august... sper sa-l iau mad.gif

**planuri de vacanta.. de azi intr-o luna plec la mare,apoi la munte (cu colege) ... cry.gif ma rog,nu prea merit eu vacante,dar ..multumiri speciale familiei

**in rest,vine clasa a 12a si... doh.gif o sa invat la greu..asa momentan ma bucur de vacanta cum pot mai bine

but enough about me...

cool.gif tu ce mai faci ?
detalii...detalii.. smile.gif ca n-am mai vorbit de mult timp....
felicitari si pt kilogramele pierdute... stiu ca la un moment dat aveam amandoua aceeasi greutate.. acum... ai cu mult sub a mea.. bravo again ! la mine...Dumnezeu cu mila.. blum.gif
te pup dulce si astept vesti give_rose.gif
hug.gif

ps: sorry de emoticonuri..dar imi plaaaaaac
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 29-06-2006, 02:50 PM) *

biggrin.gif pai e putin cat stateam eu wacko.gif
Sunt la electronica si telecomunicatii.
Tu ce facultate ai terminat?
doh.gif Stiu cum e cu orele la voi!

Eu am facut ASE-ul asa ca nu am de ce sa ma plang! biggrin.gif
Ina, esti anul 5, nu? Sper ca am iteles bine.
Nessie
CITAT(DIAbolica @ 29-06-2006, 03:46 PM) *
iti raspunsesem pe celalalt forum.... mai demult tease.gif
eu ce sa fac..iaca bine... sau mai putin rau decat de obicei

**cu kilogramele stau de la foarte rau in jos fingers.gif dar sunt sperante de mai bine ... sunt in a 4a zi de dieta.. si daca am rezistat atat ...daca inceputul a fost bun (ca de obicei renuntam din a 2a zi)... continuarea va fi cu siguranta si mai buna... cheer.gif motivatii: m-am saturat de mine-varianta prezenta,am facut un pariu cu ai mei si daka slabesc suficient,primesc 18 milioane de ziua mea (18 ani)+ sunt in love
oh yeah,baby! vad o schimbareeee in bineeee blushing.gif ..cu adevarat (pt prima data )

Ma bucur ca esti increzatoare! pupic.gif Ia, spune ce dieta ai? Poate ne aliam! biggrin.gif TU ai si motivatie suplimentara maaaare!! Bravo! Sa folosesti cu placere banii! wink1.gif

**cambridgeul l-am dat...rezultatele prin august... sper sa-l iau

iti tin pumnii! Stiu cat de stresant e! L-am dat si eu in anul 3! Cel mai greu e sa stai sa astepti rezultatul, nu? La mine cel putin asa a fost! Cum ti s-au parut probele?

**planuri de vacanta.. de azi intr-o luna plec la mare,apoi la munte (cu colege) ... ma rog,nu prea merit eu vacante,dar ..multumiri speciale familiei

De ce zici ca nu meriti vacante?? Ai trecut de Cambridge, ai ultima vacanta inainte de a 12-a! Fruntea sus si distractie placuta!

**in rest,vine clasa a 12a si... o sa invat la greu..asa momentan ma bucur de vacanta cum pot mai bine

but enough about me...

cool.gif tu ce mai faci ?
detalii...detalii.. smile.gif ca n-am mai vorbit de mult timp....
felicitari si pt kilogramele pierdute... stiu ca la un moment dat aveam amandoua aceeasi greutate.. acum... ai cu mult sub a mea.. bravo again ! la mine...Dumnezeu cu mila.. blum.gif
te pup dulce si astept vesti give_rose.gif
hug.gif

Cate kg ai? Spune tot! devil.gif

ps: sorry de emoticonuri..dar imi plaaaaaac

ma bucur yahoo.gif

sunt intr-o sedinta, de asta am raspuns scurt, dar mai vorbim cand ies wink1.gif
DIAbolica
iti trimit pm crazy.gif
Brunette
CITAT(DIAbolica @ 29-06-2006, 05:51 PM) *
iti trimit pm crazy.gif
heei, ce dieta tii? sorry.gif Spune-ne si noua!
DIAbolica
nu una anume... grin.gif

adica nu-s genul care sa manance dimineata supa de varza,la pranz doua masline si seara nimic(rabdari prajite),doar pentru ca astfel de "diete" sunt la moda sau ca iti garanteaza 2 kg in 3 zile (urmeaza second part...sa le depui la loc+bonus)..neah !

rolleyes.gif in functie de ce am chef si ce e ok pt mine,aleg 6 gustari zilnice,adaug si putina miscare si... astept rezultate cheer.gif

tu ?
Nessie
ma bucur sa vad ca inca stai bine cu teoria! w00t.gif Rezultatele vor aparea daca nu te lasi! Cand simti ca te lasa nervii si puterile, noi suntem aici! pupic.gif
Nessie
Stie cineva cu cat sa puntez o ciorba de burta (de la restaurant)? eusa_think.gif Cred ca are vreo 250g in total....
Bubble
salut.gif Nessie, vad ca esti pestisor? w00t.gif (Eu sunt amiba. lol.gif ) Felicitari! floare.gif
DIAbolica
CITAT(Nessie @ 29-06-2006, 10:27 PM) *

ma bucur sa vad ca inca stai bine cu teoria! w00t.gif Rezultatele vor aparea daca nu te lasi! Cand simti ca te lasa nervii si puterile, noi suntem aici! pupic.gif

saru`mana give_rose.gif

hug.gif pupic.gif

ps:Care sunt rangurile p`aci ? amiba,pestisor...what`s next? grin.gif
sper ca cel mai mare rang nu e 'balena'...ca-l iau la cuplu.gif pe cel/cea care a propus asta tease.gif

bejos }{
Nessie
CITAT(DIAbolica @ 30-06-2006, 01:51 PM) *

ps:Care sunt rangurile p`aci ? amiba,pestisor...what`s next? grin.gif
sper ca cel mai mare rang nu e 'balena'...ca-l iau la cuplu.gif pe cel/cea care a propus asta tease.gif
bejos }{
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Stai calma ca nu e "balena". E unul fioros!! Daca tot suntem pe OneDen.com, evident, rangurile sunt de animalute salbatice. wink1.gif Sa vedem daca vrea sefu' sa le puna sau vrea sa ramana surpriza. smile.gif

Mai e o chestie simpatica (zic eu) referitoare la ranguri ->> citeste in Regulament despre titluri (rank-uri). grin.gif

CITAT(Bubble @ 30-06-2006, 12:24 PM) *

salut.gif Nessie, vad ca esti pestisor? w00t.gif (Eu sunt amiba. lol.gif ) Felicitari! floare.gif
pupic.gif multumesc!
DIAbolica
ma linistisi... blum.gif

nu de alta....dar eram in stare sa-i dau in judecata pt asa ceva lol.gif
amalia0701
Servus iubita!
Ma bucur ca esti doar stationara, eu nu mai am curajs a ma urc pe Bombonel.
sad.gif
In fiecare dimientaza sunt plina de intentii bune, MD corect Monti, apoi chiar si prinzul e o salata tot Monti.
Dar seara o dau in bara: inghetzata, anidor sau popcorn.
Parac am inebunit.
Mi-am luat glicemia e 68, tot mica, pe la ora 12 dupa un MD cu paine integrala cu brinza de veci si miere.
Io cred ca seara imi scade glicemia si de acolo nevoia acuta de dulce.
Miscare nimic, asa ca nu am cu ce sa ma laud.
Te pupicesc si astept poze de la mare.
Nessie
pupic.gif Amalia!! floare.gif Ce ma bucur cand esti pe aici!

Incearca sa vezi din ce cauza seara te apuca foame de lucruri interzise si incearca sa o elimini. Daca e din cauza glicemiei, ai grija de ea in timpul zilei, dar daca e doar obisnuinta sau faptul ca stai la tv si simti nevoia sa rontai ceva...asta chiar tine de educarea creierului. Ai grija sa ai mereu fructe in casa sau lactate. Cand simti nevoia de popcorn da cu cereale cu alpte sau mananca un mar acru rau de tot, ce vezi ce-ti trece pofta! wacko.gif

La mare nu cred ca o sa facem poze, ca nu avem aparat. oops.gif
Nessie
Am incercat in weekend sa-mi cumpar costum de baie, dar cum am ajuns prea tarziu in Plaza o sa merg astazi dupa program.

In weekend am fost cumintica (exceptant 2 felii de pizza blush.gif) iar astazi am mancat
-iaurt - 3p
-2 banane mici - 3p
-tochitura de pui - nu stiu ce continea exact, dar aporximez cu 6p

Tinand cont si de cele 2p din mers pe jos, as mai avea pana deseara inca 9. Sper sa ma descurc cu o salata de rosii ...
Grace
salut.gif Va urmaresc mereu, dar nu prea m-am bagat eu in discutii pana acum... blush.gif Ma bucur sa vad ca va doriti ceva si incercati sa va atingeti telul. Stiu cum e cand esti privita altfel de cei din jur doar pentru ca ai cateva kilograme in plus pentru ca si eu sufar uneori din cauza asta. Vroiam sa va spun doar sa cititi daca vreti ce am scris astazi in jurnalul meu si poate va ajuta.
ina_ceva
Buna salut.gif
Cum merge?
Ceva kg plecate la plimbare? Cum a ramas cu planurile de weekend la mare?
Am prins weekend-ul trecut o duminica innorata, dar recunosc ca m-am distrat si fara soare.
Nessie
hi.gif Ma bucur sa te vad, Ina! pupic.gif Tie cum iti mai merge? Ai terminat cu examenele?
La mine kg sunt aceleasi sad.gif , dar nu evina lor (evident), ci doar a mea...Asta este!
Nici la mare nu o sa merg weekendul asta pentru ca:
1. Inca nu mi-am luat costum doh.gif
2. Se anunta vreme nasoala in weekend pe litoral.

Am hotarat sa facem o mica inversinue de weekenduri si sa facem acum ce aveam in plan pentru saptamana viitoare, asa ca, deseara plec in vizita pe la ai mi si pray.gif sper ca poate gasesc un costum bun si fain pe acolo.
amalia0701
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Daca ma uit bine la pozele astae, cursul de actorie al fiemi de anul trecut nu a fost degaba, a invata macar sa pozeze lol.gif
Nessie
Frumoasa foc, printesa ta! Cand o vad si peisajul din poze... ce mai... man_in_love.gif
Andreea-Rodica
O intrebare pentru Nessie si nu numai: in prima faza Montignac ai folosit zaharina sau alt indulcitor? Am inceput sa citesc despre acest regim si mi se pare interesant. Dupa ce ziceti pe forum, si util.
Nessie
Andreea, zaharul este interzis la Monti si in prima faza si in a doua. Eu foloseam zaharina (pastilute sau lichida) si fructoza (daca nu stii ce e, spune-mi si te lamuresc wink1.gif ), dar asta e mai scumpa.

E foarte util regimul, dar e si foarte confuz la inceput. Eu l-am invata pe parcurs, dar se intampla des sa mai fac cate o combinatie gresita fara sa imi dau seama; noroc ca aveam prietene sa ma traga de maneca. doh.gif

Andreea, spune-ne cate kilograme ai, cat vrei sa slabesti...cateva chestii despre tine. floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.