Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Nessie
Hello! Am fost la tuns, m-a aranjat bine, am dat o groaza de bani doh.gif si dupa ce m-am spalat, normal ca nu mai sta cum trebuie. crying.gif Nu stiu cum sa-l aranjez sorry.gif
Poze nu pun ca nu am aparat. wacko.gif

In rest totul a fots ok. Sambata toata ziua am umblat dupa haine de nunta, apoi in oras cu prietenii si seara am ajuns franta. Duminica am luat-o de la capat; am fost le finala de tenis BCR Open, apoi iar prin oras, iar cu prietenii, iar rupta de oboseala. grin.gif Am mai mancat/baut una alta, asa ca nu are rost sa fac bilantul. tease.gif
midnight_talker
Cum te-ai tuns Gabi?
Atata timp cat nuntile sunt doar ocazionale,eu spun ca merita si organismul tau o zi de relaxare.Oricat am incerca noi sa ne schimbam stilul de viata,tot visam sa mancam ceva gustos si nesanatos.Asta ne este firea.....
Oricum,tu ai slabit mult si te-ai tinut de treaba,nu ca mine....
lliliana
QUOTE(Nessie @ 19-09-2006, 01:05 PM) *

Hello! Am fost la tuns, m-a aranjat bine, am dat o groaza de bani doh.gif si dupa ce m-am spalat, normal ca nu mai sta cum trebuie. crying.gif Nu stiu cum sa-l aranjez sorry.gif
Poze nu pun ca nu am aparat. wacko.gif

In rest totul a fots ok. Sambata toata ziua am umblat dupa haine de nunta, apoi in oras cu prietenii si seara am ajuns franta. Duminica am luat-o de la capat; am fost le finala de tenis BCR Open, apoi iar prin oras, iar cu prietenii, iar rupta de oboseala. grin.gif Am mai mancat/baut una alta, asa ca nu are rost sa fac bilantul. tease.gif

Una peste alta te-ai simtit bine...chiar daca ai obosit. Un somnic bun si te-ai refacut. pupic.gif
julyalina
hello nessie pupic.gif
cand este nunta ? ca eu sunt batrana si ma lasa memoria lol.gif
si inteleg ca nu ti-ai luat nimicutza sad.gif ai incercat la yokko? (o colega de-a mea si-a luat o rochitza super dragutza pentru o nunta ) la madame? pe la magazinele de fitze?
ina_ceva
Mi se pare ca e WE asta.
nessie, cum te-ai tuns?
Nessie
Hello! pupic.gif

M-am tuns cu gherute accentuate si din bretonel ce aveam, acum mi-am facut carare pe o parte. grin.gif

Nu eram dispusa sa cheltuiesc sume astronomice pe haine pentru ca oricum nunta e in afara Bucurestiului si mai platesc transportul etc. M-am descurcat cu ce aveam in mare; am cheltuit 1 mil pe un sacou pana la urma.

Am o perioada nasoala la serviciu cu multe de rezolvat in timp scurt si nu mai am timp nici de dieta, nici de ofrum sad.gif . Mananc pe apucate si mai mult seara. doh.gif Saptamana viitoare sper sa scap.

CITAT(ina_ceva @ 20-09-2006, 09:11 AM) *
Mi se pare ca e WE asta.
nessie, cum te-ai tuns?
Da, dumininca e nunta.
amalia0701
Bla bla bla
Da vina pe serviciu ca mananci tu prostii.
Nu cred ca te da vreun patron afara ca iei o pauza 10 minute sa mananci ceva sanatos, sau ca iti interzice sa iei un MD sanatos.
Alooooooooooo!
Ia o pauza, respira adanc si revino-ti!
hug.gif
luchi
Iubita, credeam ca postezi..Si stateam asa cuminte, cu deshtu' pi rifresh blum.gif
Ce mai faci? In afara de muncit de dimineata pana noaptea...Mai tinem un ww scurt impreuna? Stii tu, de-ala cu "azi declaram ziua fara abateri" )).gif
Nessie
Am vrut sa scriu, dar m-am razgandit! sad.gif Ce sa mai scriu? Ca mananc ca o cow.gif si ca am un balon in loc de burta? Parca nici nu ma mai pot ridica din pat ok, pentru ca ma incurca burtile. sorry.gif
Eu cred ca nu slabesc pentru ca nu numar bine. Nu stiu ce alt motiv sa fie. Toate le contorizez ochiometric si probabil aiurea, plus ca 90% din mese le iau la serviciu sau in oras si nu stiu niciodata ce contin exact si in ce cantitati. Mereu aproximez si mai pun ceva extra pentru siguranta, dar probabil nu este suficient.

M-as baga la o saptamana fara abateri, dar sincer nu stiu ce ar insemna asta pentru mine? Sa nu mai mananc la serviciu? Nu am cum. nu am cand sa ma duc la cumparaturi si sa gatesc acasa. Cred ca nici nu mai stiu sa gatesc. sorry.gif Mai nou nici in weekend nu mai ma ocup cu d'astea. Tot prin oras mancam si stiu ca nu e bine.

Si colac peste pupaza, de vreo 2 saptamani m-au reapucat durerile de gastrita. doh.gif E toamna si stomacul meu simte!
luchi
sad.gif of..si tu? hug.gif Ai grija cu stomacelu', stiu cum este..
julyalina
hug.gif nessie , trebuie sa ai mai multa grija de tine . pana saptamana viitoare te iert ca te duci la nunta si acolo nu poti sa stai fara sa gusti si tu din alea , alea smile.gif dar de saptamana viitoare ... bataita.gif sunt cu ochii pe tine si cred ca nu sunt singura biggrin.gif
Nessie
Merci, Alinush! hug.gif

Azi imi comandasem cartofi frantuzesti 200g. Mananc eu linistita cand descopar in mijlocul cartofilor 2 oua fierte ingropate! dry.gif Pai daca le mananc pe alea imi dau peste cap toate punctele. crying.gif Si uite cum din 200g mai am 100g de cartofi cu branza. sorry.gif
aki
Salut Gabit.Te pupacesc si iti zic larevedere pina mine pupic.gif
lliliana
Salut Nessie. Sa ai o zi maxima:), o zi de tinut minte pupic.gif .
amalia0701
hug.gif
julyalina
pupic.gif nessie
pai nu ai intrebat si tu ce contin acei cartofi frantuzezti? in general, eu intreb pentru ca multi schimba retetele si ca sa fiu sigura ce mananc blum.gif
pentru mine cartofii frantuzesti sunt cei fierti cu branza rasa deasupra si o bucatica de unt +/- patrunjel blum.gif yammiii ce buni ar fi o portie acum blum.gif
luchi
Pentru mine, cartofii frantuzesti inseamna: straturi-straturi de felii de cartofi fierti, oua fierte felii, branza rasa, smantana, totul dat la cuptor. blum.gif

Muamaaaa, imi fac pofta singura. Bad, bad Anca!
amalia0701
CITAT(luchi @ 22-09-2006, 11:08 AM) *

Pentru mine, cartofii frantuzesti inseamna: straturi-straturi de felii de cartofi fierti, oua fierte felii, branza rasa, smantana, totul dat la cuptor. blum.gif

Muamaaaa, imi fac pofta singura. Bad, bad Anca!

Asa stiu si io ca-s cartofii frantuzesti.
Ce zici tu Juliana sunt cartofi natur gratinatzi.
Nessie
)).gif Mai bine ca nu am avut nici d'aia, nici d'aia ca ii mancam mai cu pofta. A fost o chestie amestecata....cartofi fierti amestecati cu putina branza, 2 oua intregi ( lol.gif ce tare mi s-a parut) fierte si deasupra cascaval ras topit (putin si asta, cat sa dea culoare). Cu intrebatul e greu, pentru ca noi avem meniul, punem comanda prin fax si a doua zi vine un nene in jurul pranzului cu mancarea.
amalia0701
CITAT(Nessie @ 22-09-2006, 11:19 AM) *

)).gif Mai bine ca nu am avut nici d'aia, nici d'aia ca ii mancam mai cu pofta. A fost o chestie amestecata....cartofi fierti amestecati cu putina branza, 2 oua intregi ( lol.gif ce tare mi s-a parut) fierte si deasupra cascaval ras topit (putin si asta, cat sa dea culoare). Cu intrebatul e greu, pentru ca noi avem meniul, punem comanda prin fax si a doua zi vine un nene in jurul pranzului cu mancarea.

Piept de pui la gratar cu salata de varza.
Peste cu cartofi natur si orice salata.
Gratzr cu slata dubla fara cartofi, etc.........
luchi

punem comanda prin fax si a doua zi vine un nene in jurul pranzului cu mancarea.

Daaa si la mine un fax de-ala, de bagi comanda si vine tzarr la usa mancarea! give_rose.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 22-09-2006, 11:24 AM) *

punem comanda prin fax si a doua zi vine un nene in jurul pranzului cu mancarea.

Daaa si la mine un fax de-ala, de bagi comanda si vine tzarr la usa mancarea! give_rose.gif

Sunt zile in care as vrea si io.
Dar am mancat la Bucuresti si are un gust specific de delivery, mai ales salata dry.gif
luchi
CITAT(amalia0701 @ 22-09-2006, 11:27 AM) *

are un gust specific de delivery, mai ales salata dry.gif

Adica..de otet statut? blushing.gif
Nessie
Nu, la noi are cantitate de delivery! )).gif O salata ti-o baga intr-un vas cat pumnul si te costa 50.000. Normal ca nu te saturi! tease.gif Eu incerc sa ma bag tare pe legume, dar ai de ales intre cartofi prajiti, piure sau cum am cerut eu wacko.gif si cica "legume asortate", adica 70% cartofi, 10% fasole verde si 20% morcovi cu un pumn de delicat. lol.gif
Din pacate au niste deserturi bune si mari. doh.gif Au o crema de zahar ars de imi vine sa ii iau la palme pe colegii care comanda. Trebuie sa indur sa vad caserola aia prin bucatarie. doh.gif
julyalina
poate nu te uiti la desert wink1.gif
da, cred ca am confundat eu cartofii gratinati cu cei frantuzesti baby.gif

lliliana
CITAT(luchi @ 22-09-2006, 11:24 AM) *

Nu e mai bun replicatorul ala din Star Trek? biggrin.gif
lliliana
Salut...o dimineata de vis si o zi care sa te surprinda in bine pupic.gif
julyalina
'neatza nessie hug.gif
ce mai faci?
amalia0701
Servus iubiata!
oare de ce nu mai scrii nimic aici?
Iar mananci prostii shucks.gif
lliliana
Salutare... cheer.gif hug.gif
Nessie
Salutare! give_rose.gif Nu am mai avut timp sa scriu... La munca e nebunie curata, parca nimic nu mai iese, de cand am trecut pe un alt proiect nu mai iese nimic. Echipa care era deja pe proiectul respectiv e cam varza si nu stie stnaga ce face dreapta, nu cunoaste nimeni bine toate regulile proiectului si uite asa ne incurcam unii pe altii. crying.gif Acasa ajung tarziu si mereu cu treburi..

Macar m-am hotarat sa mai misc una alta prin casa asa ca de dimineata am spalat 2 masini de haine (ieri inca 2 + o patura), am spalat aragazul si am mai facut ordine prin bucatarie. deseara sper sa am timp sa scot de prin sifoniere hainele de vara si care nu imi mai plac si sa fac ordine. Si-a adus iubi toate hainele pe care le avea la fosta locatie si acum trebuie sa fac asta. w00t.gif Ma bucur ca mi-a dat inpulsul, ca am in plan sa fac ordine in sifoniere de mai bine de o luna. blush.gif

Cu mancarea nush ce sa zic unknw.gif mananc ok cred, dar nu prea mai numar. adica fara dulciuri, grasimi, sucuri si respect 3 mese/zi + portia de fructe si calciu. Sper sa ma reapuc de numarat de luni...

Azi am o petrecere la firma si mancam toti la un restaturant. tease.gif Sper sa ies bine si din asta!

pupic.gif va pup!
amalia0701
Daca bei apa plata, manaci o friptura cu salata iti dam voie la un pahar de vin rosu si un desert usor( o ingheztata, salata de fructe, etc...)
Nessie
Hai sa punctez pentru azi ca sa mai iau o pauza de la munca nu de alta... dry.gif

MD: paine (2p), sunca slaba presata (0,5), rosie, cafea
Gustare: grisine (4p)
Pranz: mamaliga (4p), tocanita de ciuperci (1p), frigaruie de pui (1,5p)
Gustare: struguri (1p)
Pana acum 14p unsure.gif
lliliana
Inca o zi...buna dimineata. Sa fii buna si sa te imbeti cu fericire hug.gif floare.gif
amalia0701
Servus iubita!
Asteptam raportul de la masa cu colegii.
pupic.gif
Nessie
'Neata! Trebuie sa imi fac curaj sa dau raportul! bag.gif Revin eu mai incolo.... blushing.gif

Va multumesc de vizita si va pup! pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 28-09-2006, 10:39 AM) *

'Neata! Trebuie sa imi fac curaj sa dau raportul! bag.gif Revin eu mai incolo.... blushing.gif

Va multumesc de vizita si va pup! pupic.gif

Asteptam cu interes devil.gif
lliliana
Raportul????...sedinta operativa a trecut biggrin.gif Unde e raportul? Trebuia sa fie pe masa acu' 2 ceasuri...mmm? hug.gif biggrin.gif
aki
Salut Gabit,cum s mers masa cu colegii?Unde ai disparut?Te-ai ascuns de noi.Te simti cu musc pe caciula blum.gif pupic.gif
lliliana
Buna dimineata....inca mai asteptam raportul ala biggrin.gif Sa ai o zi superba. cheer.gif

julyalina
)).gif se face ca uita wink1.gif poate uitam si noi
'neatza nessie ! pupic.gif
Nessie
Salut fetelor! O zi frumoasa si voua! Vad ca nu uitati nimic! uoffff tomato.gif bine...daca vreti voi... am mancat pizzaaaaaa. crying.gif si am baut nectar crying.gif Uau, dar ce bune au fost blush.gif.
Sexymom
Mie imi spui de pizza? as manca numai asta tot restul zilelor.
In rest ce mai face fata cu gropite?
Karin
Iubita, mi-ai facut o surpriza minunata in ziua nuntii! pupic.gif
Chiar nu ma asteptam! Am avut o nunta superba (dar cred ca fiecare mireasa simte asa blushing.gif ) si m-am simtit foarte bine, ca o printesa!
Cu toate acestea, nu cred ca as mai avea puterea sa mai traiesc o data momentul! )).gif
Te pup si iti doresc o zi de vineri extraordinara! pupic.gif
julyalina
hug.gif te iertam pentru pizza aia ...dar sa nu se mai intample pupic.gif
julyalina
eeee... vad ca mai ai 5 mesaje si ajungi la 1000 smile.gif
oare ce animalut ajungi???? naughty.gif
Nessie
CITAT(Karin @ 29-09-2006, 12:35 PM) *
Iubita, mi-ai facut o surpriza minunata in ziua nuntii! pupic.gif
Chiar nu ma asteptam! Am avut o nunta superba (dar cred ca fiecare mireasa simte asa blushing.gif ) si m-am simtit foarte bine, ca o printesa!
Cu toate acestea, nu cred ca as mai avea puterea sa mai traiesc o data momentul! )).gif
Te pup si iti doresc o zi de vineri extraordinara! pupic.gif
cool.gif Ah ce bine ma simt cand imi vad fetili prin vizita! )).gif Ma bucur ca ai avut o nunta frumoasa si iti doresc sa nu mai treci prin asa ceva! tease.gif Sa fiti fericiti impreuna si sa va iubiti ca in prima zi! wub.gif

CITAT(julyalina @ 29-09-2006, 12:51 PM) *
eeee... vad ca mai ai 5 mesaje si ajungi la 1000 smile.gif
oare ce animalut ajungi???? naughty.gif
ma contorizezi pe unde dau mesaje! lol.gif O sa vedem ce o sa devin in putin timp! naughty.gif
julyalina
daaaa, contorizez lol.gif
apropo... de cate ori ma uit la avatarul tau mi se face o pofta de seminteeeee blushing.gif
luchi
CITAT(julyalina @ 29-09-2006, 12:56 PM) *

de cate ori ma uit la avatarul tau mi se face o pofta de seminteeeee blushing.gif

Si pe mine! Si cu cata pofta mananca, duomle'!
Nessie
CITAT(julyalina @ 29-09-2006, 12:56 PM) *

daaaa, contorizez lol.gif
apropo... de cate ori ma uit la avatarul tau mi se face o pofta de seminteeeee blushing.gif
lol.gif Mie mereu imi e pofta de seminte! Daca ar exista o cura de slabire cu seminte as fi cea mai slaba! )).gif Cand ma pun la tv mi se aprinde beculetul Lighten.gif si creierul meu cere niste rontaieli
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.