'Neata iubitele mele!

Eu ma simt ca intr-un carusel.

In fiecare dimineata vin la serviciu si ma rog sa fie ok, iar de mai bine de 2 saptamani nu este.

Lucram zi de zi de la capat la un raport care in mod normal se rezolva intr-o zi. Mereu apar probleme, iar cei care ar trebui sa le observe, nu le vad decat la sfarsitul zilei de munca si doar cate una pe zi. Asa ca a doua zi o rezovam, dar ne spun ca mai avem o buba!

Si tot asa de 2 saptamani. Imi vine sa imi iau campii!
Incerc in weekend macar sa imi revin si sa am activitati mai placute. Sambata am fost la expozitita felina de toamna "Sofisticat" de la Sala Palatului.

Woooww cate blanusele, ochisori, nasucuri, rase, paturici am vazut nu va pot spune! O sa pun cateva poze la album ca prea sunt scumpici sa le vedeti si voi!
CITAT(bpaula @ 02-10-2006, 11:06 AM)

neatza la amiaz
zic sa viu sa dau raportul ca doar ti-am zis sambata, duminica...mers la servici si mancat cu ai mei colegi, se cam intelege ce am mancat ca doar am mai povestit din astea..
insa tocmai ca mi-a picat netul...acum cica si-a revenit, si-a revenit din soc ca dupa ce sambata am mancat jumate de stiti voi ce, jumate am dus si la sot sa nu moara de foame pe acasa, ieri am mancat gratar de pui cu ciuperci deci as merita aplauze...asta daca nu m-as fi urcat de dimineata pe cantar si nu as fi vazut rezultatele nesimtirii din ultima vreme
ca un rezumat al celor de mai sus ca anapoda am mai scris..de azi cica ar trebui sa ma cumintesc...zic ar trebui ca seara ma apuca piticii de pe creier si ma zguduie rau
o zi buna nessie
Pentru ca ai avut zilele astea agitatie mare nu vedem decat gratarelul de pui

si faptul ca de azi te cumintesti.

Nici nu mai stiu ce inseamna "cumintire" in dieta ta.

ww? Dieta proprie?
te pup

CITAT(buretel @ 02-10-2006, 11:11 AM)

neatza gabic

ce mai faaaci, ca mi-era tare dor de voi aici

eu am renuntat la dieta

vine ea cand vrea
sa ai o zi faina!

Bine ai revenit! Si mie mi-a fost dor de tine is ma bucur ca ti-ai amintit de noi!
De dieta am priceput ca te-ai lasat, dar cu kilele cum stai?