Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
amalia0701
pupic.gif
Eu inteleg cum e cu irosirea unei zile in care as fi fost slaba )).gif
hug.gif
Smile ! E joi, aproape weekend cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Esti o slaba, nu esti aschie, dar asta -i alata poveste pupic.gif
Nessie
pupic.gif Multumesc mult, Amalia! Stiu ca asa este, dar si tu stii ca oricine isi doreste mai mult. Daca ne-am limita dorintele, nu am mai avea pentru ce lupta. Sunt sigura ca atunci cand voi ajunge la cate kg vreau eu, nu o sa fiu multumita de aspectul pielii si o sa incep cu masaje, sport (ehe naughty.gif ), apoi o sa am riduri si o sa fac tratamente pentru astea, poate o sa am un copil si o sa am grija de cum arata in timpul sarcinii si dupa... tease.gif Nu se termina niciodata povestea asta! doh.gif
amalia0701
pupic.gif
honey79
Pupicei dulcei, draga Nessie.
O zi frumoasa sa ai, plina de evenimente placute.
lliliana
Tarzior te salut...dar iti doresc sa ai o zi frumoasa hug.gif Imi place de mor iconita asta cu imbratisatul... floare.gif
aki
Salut Gabit.Pupicei de la mine pupic.gif
lliliana
Un weekend beeeeeton iti doresc. Sa te distrezi la maxim, sa-ti refaci energia pentru saptamana care urmeaza. hug.gif
ina_ceva
Un WE cat mai placut, nessie!
Cum e la Green Hours? M-ar interesa si pe mine sa ma duc WE asta cu babuinul wink1.gif
mirela_awad
CITAT(Nessie @ 05-10-2006, 08:58 AM) *

pupic.gif Multumesc mult, Amalia! Stiu ca asa este, dar si tu stii ca oricine isi doreste mai mult. Daca ne-am limita dorintele, nu am mai avea pentru ce lupta. Sunt sigura ca atunci cand voi ajunge la cate kg vreau eu, nu o sa fiu multumita de aspectul pielii si o sa incep cu masaje, sport (ehe naughty.gif ), apoi o sa am riduri si o sa fac tratamente pentru astea, poate o sa am un copil si o sa am grija de cum arata in timpul sarcinii si dupa... tease.gif Nu se termina niciodata povestea asta! doh.gif

same problem, same thoughts sister! incercam sa ne mentinem belezone pana avem un bebel, dupa ce-l avem iarasi trecem la suferinta.suntem condamnate forever!ce suport moral nu?incearca yoga ajuta mult sa stii.te ajuta in controlarea impulsurilor si cand zic de impulsuri chiar si acel impuls cand iti vine sa rontai un patratel de cioco.im serious!
lliliana
Salut Nessie. Ce mai faci? Sper ca esti bine si ca ai avut un weekend reusit. Iti doresc o zi buna:)... hug.gif
honey79
Pupicei dulcei pentru o fata frumoasa.
O zi minunata iti doresc si o saptamana asemenea... fara abateri culinare. biggrin.gif
julyalina
pupic.gif nessie
o saptamana frumoasa iti doresc !
Nessie
pupic.gif Neata! O saptamana frumoasa si voua!
Eu tocmai cand credeam ca am iesit din padure cu proiectul la munca, aflu ca ma intorc in nebunii. tease.gif Si ca sa fie treaba treaba, nu numai ca am de corectat erori din urma, dar trebuie sa merg inainte cu restul proiectului. wacko.gif doh.gif

In schimb weekendul a fost linistit si placut, am stat in casa, m-am odihnit, am vazut filme, am gatit... smile.gif De dimineata nu m-as mai fi trezit, mai ales ca era intuneric cand a sunat ceasul. dry.gif
aki
Gabit salutari pupic.gif .O saptamina linistita iti doresc hug.gif
Nessie
Eu sunt inca la muncaaaaaa! crying.gif Am avut o zi nebuna (iar tease.gif ) si am mancat numai covrigei si slatini toata ziua. blushing.gif Nu e vina mea ca au adus colegii un sac de 5kg! doh.gif Sper sa fie o zi mai buna maine!

va pup! pupic.gif
honey79
Neata scumpa.
Salatini? Covrigei? Hmmmm..... ar trebui sa pui nuielusa pe colegii tai... sa nu mai aduca asa ceva la locul de munca. blum.gif
Te pupic dulce si te imbratisez cu drag.
O zi minunata iti doresc , plina de soare, voie buna si fara covrigei. biggrin.gif
Nessie
CITAT(honey79 @ 10-10-2006, 11:06 AM) *

Neata scumpa.
Salatini? Covrigei? Hmmmm..... ar trebui sa pui nuielusa pe colegii tai... sa nu mai aduca asa ceva la locul de munca. blum.gif
Te pupic dulce si te imbratisez cu drag.
O zi minunata iti doresc , plina de soare, voie buna si fara covrigei. biggrin.gif
hug.gif Multumesc, Honey! Azi am inceput mai bine ziua cu un iaurt mic (1,5p), o piersica (batrana si trecuta la gust wacko.gif ) si struguri (1p).
Acum imi beau cafeau si reiau munca de ieri! doh.gif De ce nu? sorry.gif

pupici! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
aki
Salut Gabit pupic.gif
Salatini?Ce-i aceasta blink.gif
Nessie
pupic.gif Va pup! Rodicuta, salatini sunt niste biscuiti sarati.
aki
Clar pupic.gif
lliliana
Salut Nessie hug.gif ...Hmmm...salatini-s ca semintele. Te-apuci de papat si nu te mai poti lasa biggrin.gif
Nessie
CITAT(lliliana @ 10-10-2006, 01:50 PM) *

Salut Nessie hug.gif ...Hmmm...salatini-s ca semintele. Te-apuci de papat si nu te mai poti lasa biggrin.gif
doh.gif Mie imi spui? Eu nu cumparam nici inainte salatini pentru ca ii mancam dintr-un foc! Cand am vazut ieri sacul de 5kg m-a apucat ameteala! swoon.gif Am carat ceva la birou recunosc. blushing.gif Cred ca am mancat ieri cam 300g...nu stiu cum sa-i punctez si poate e mai bine ca fac atac de inima daca aflu ca au 50p. ohmy.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 10-10-2006, 02:05 PM) *

...am mancat ieri cam 300g...nu stiu cum sa-i punctez si poate e mai bine ca fac atac de inima daca aflu ca au 50p. ohmy.gif

Ia o nitroglicerina preventiv... lol.gif S-ar putea sa ai probleme... )).gif
Andreea-Rodica
Of, colegii astia! Si la mine in cancelarie, in fiecare pauza, nu vad decat farfurii cu covrigei, salatini, saratele, napolitane si alte lucruri de-astea rele.
Inghit in sec in fiecare pauza, oare cand am sa ma obisnuiesc? sad.gif
bpaula
salutare

trec pe la tine cu vesti bune...sunt tare happy cheer.gif
mai stii problema mea veche, ca am dat niste bani pentru un apartament ce trebuia sa se construiasca? ei bine ieri am terminat de recuperat banii, nu imi vine sa cred ca dupa un an de telefoane, minciuni, amanari si intalniri am terminat...cred ca nici azi nu realizez ca nu mai am de sunat la aia w00t.gif wacko.gif tease.gif

sa ai parte numai de bine
Nessie
WOW!!! Cat ma bucur! cheer.gif cheer.gif Felicitari! Mai ales ca acum aveti casuta voastra deja si va trebuiesc atatea in ea, cred ca pica la fix banii aia, nu? E chiar ca un nou inceput! Ati terminat cu cosmarul cu ANL-ul (parca prin ANL trebuia sa fie apartamentul ala unsure.gif ) si va incepeti viata in noua casa! pupic.gif
bpaula
nu era cu ANL...era o firma privata
iar banii astia sunt inceputul pentru o viitoare masina...am zis ca imi las casa goala si intai imi iau masina naughty.gif mai avem luni bune de strand dar cu rabdare reusim smile.gif

apoi mai vad eu cand o sa am bani de renovari in casa si mobile...poate peste cativa ani
Nessie
imi place cum gandesti! naughty.gif Si eu prefer casa mai goala, dar ce am sa fie super blum.gif decat o casa ingramadita si plina de lucruri care nu imi plac. O masina e si mai folositoare la casa omului decat mobila. blum.gif
V-ati gandit la ce o masina anume?
luchi
blink.gif Sac de ciunci chile de salatini?? Fugiiiitiiii. Past, pst, pe unde zici ca ai biroul? naughty.gif Nu de alta, da' sa-ti facem un bine (eu si eventualele doritoare) pupic.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 10-10-2006, 07:09 PM) *

blink.gif Sac de ciunci chile de salatini?? Fugiiiitiiii. Past, pst, pe unde zici ca ai biroul? naughty.gif Nu de alta, da' sa-ti facem un bine (eu si eventualele doritoare) pupic.gif
doh.gif Daca iti spun ca in 2 zile s-a dus, ma crezi? blink.gif 17 oameni i-am venit de hac! eat.gif
aki
CITAT(bpaula @ 10-10-2006, 05:02 PM) *

salutare

mai stii problema mea veche, ca am dat niste bani pentru un apartament ce trebuia sa se construiasca? ei bine ieri am terminat de recuperat banii, nu imi vine sa cred ca dupa un an de telefoane, minciuni, amanari si intalniri am terminat...cred ca nici azi nu realizez ca nu mai am de sunat la aia w00t.gif wacko.gif tease.gif

Faina veste. hug.gif Esti ambitioasa floare.gif Si nu ai pierdut nimic, nici un banut unsure.gif ?
aki
Gabit salutari pupic.gif .Si cine a pus pachetul de 5 kg cu salatini? blink.gif Care e infractorul?Trebuie de adus in fata comunitatii ONEDEN si de judecat fara mila king.gif
bpaula
CITAT(Nessie @ 10-10-2006, 06:27 PM) *

imi place cum gandesti! naughty.gif Si eu prefer casa mai goala, dar ce am sa fie super blum.gif decat o casa ingramadita si plina de lucruri care nu imi plac. O masina e si mai folositoare la casa omului decat mobila. blum.gif
V-ati gandit la ce o masina anume?

atata ce ne-am gandit si am socotit ca nu ne-a mai iesit socoteala sorry.gif ...in final am zis ca ne luam o taraboantza sau un trabant ca sa iesim bine la calcule tease.gif

o zi buna sa ai...bine ca nu ma atrag salatini astia ca i-ati halit pe toti

aki de pierdut am pierdut mai mult decat un banut dar nu merita sa ma mai gandesc la ce a fost, sanatoasa sa fiu ca o sa le fac pe toate sa fie bine
aki
Lasa Paula ca va fi totul bine.Bine ca suntei sanatosi le faceti voi pe toate pupic.gif
honey79
Buna dimineata!!!!

Pupicei scumpei si imbratisari cu drag, scumpica.
O zi minunata iti doresc , fara abateri culinare.
Sexymom
CITAT(aki @ 11-10-2006, 09:44 AM) *

CITAT(bpaula @ 10-10-2006, 05:02 PM) *

salutare

Faina veste. hug.gif Esti ambitioasa floare.gif Si nu ai pierdut nimic, nici un banut unsure.gif ?

Paula o veste super intradevar.
Gabriela multi pupici de la noi. pupic.gif
lliliana
Salut Nessie. O zi frumoasa floare.gif
Sa stii ca si eu agreez spatiile goale. Poti respira altfel. Asa e la mine. Cand imi vin babutele din vecini in vizita ma seaca, imi spun cu vocile alea sparte de tzatza..."pune draga si tu o masa pe mijloc, e prea gol aici " . Intra rar, nu prea ma bag cu ele in seama, uneori insa aproape forteaza usa biggrin.gif . Asta e...sunt si ele curioase doh.gif .

Paula....ce pot sa-ti spun, dulce Romanieee...bine c-ai recuparat banii. Doamne multam... biggrin.gif
lliliana
Salutare Nessie...un weekend frumos si plin de bucurie. hug.gif
Sexymom
Pupam si noi gropitele alea dulci si dragute. pupic.gif
honey79
Weekend linistit, relaxant si fara abateri iti doresc.
Mii de pupicei si imbratisari cu drag, pentru o scumpete de fata.
aki
Salut Gabit.Umbla cu corectarile prin mahala si casa ei goala pupic.gif Am trecut sa-ti las un pupic si un w linistit sa-ti doresc give_rose.gif
Andreea-Rodica
Stiu ca e inceput de weekend, dar nici un meniu, nimic?
Poate iti faci curaj sa o iei de la inceput cu numaratul. Te asteptam, tu ne incurajai mereu, trebuie sa ne dai un bun exemplu.
hug.gif hug.gif hug.gif Imbratisari si distractie placuta, sau odihna placuta (depinde ce planuri de weekend ai).
Nessie
hug.gif Multumesc mult pentru cuvinte, Andreea! Stau foarte prost cu timpul, cu nervii si implicit cu moralul in ultima vreme. doh.gif Abia urmaresc ce mai scrieti si foarte greu scriu cate ceva... sad.gif Cu numaratul e si mai greu pentru ca imi ridic moralul cu ceva bun de papa. blushing.gif Aseara am mancat o pizza. sorry.gif Azi mi-au venit si rusii pe cap, asa ca am o pofta de o cioco alba cu capucino, de nu va spun! devil.gif sper sa nu mi-o bage careva in cosul de cumparaturi azi. tease.gif Vreau sa ma duc la supermarchet sa iau niste carne pentru deseara si sper sa ma tin departe de raionul cu dulciuri. tease.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 13-10-2006, 06:17 PM) *

hug.gif Multumesc mult pentru cuvinte, Andreea! Stau foarte prost cu timpul, cu nervii si implicit cu moralul in ultima vreme. doh.gif Abia urmaresc ce mai scrieti si foarte greu scriu cate ceva... sad.gif Cu numaratul e si mai greu pentru ca imi ridic moralul cu ceva bun de papa. blushing.gif Aseara am mancat o pizza. sorry.gif Azi mi-au venit si rusii pe cap, asa ca am o pofta de o cioco alba cu capucino, de nu va spun! devil.gif sper sa nu mi-o bage careva in cosul de cumparaturi azi. tease.gif Vreau sa ma duc la supermarchet sa iau niste carne pentru deseara si sper sa ma tin departe de raionul cu dulciuri. tease.gif

Las' ca stam noi in fata raionului cu dulciuri...sa vedem daca-ti da mana sa te apropii. box.gif box.gif box.gif box.gif box.gif blum.gif
bubbles
`neata ness... missed you cheer.gif pupic.gif
honey79
Buna dimineata, iubita!!!
Sper ca we sa fie o binecuvantare pentru tine si sa reusesti sa te relaxezi,sa-ti gasesti linistea si balanta interioara.
Te pupic dulcic si te imbratisez cu drag.
amalia0701
Servus iubire.
Hai sa stam stramb si sa gandim drept.
E doar un job.
Daca te solicita ata nu merita.
Cauta altceva, sau schimba modul tau de fi implica-te relaxat, nu te mai consuma.
Nu traim ca sa muncim.
Nu e ok, te rog ai griaj de tine.
Esti tanara, dar acestea se acumuleaza toate.
Sanatatea ta e de 1000000000000000 de ori mai importanta ca un job.
Te rog opreste-te din acest vartej si reanalizeaza-ti prioritatile.
Eu am facut exact ca tine si la 35 de ani am nervii praf.
Acu de ex. capul meu a ca o cutie de rezonantza, orice zgomot ma deranjeaza, parca am capul gol.
Crede-ma ca iau tratment de 2 saptamani si nu se prea vede.
Ai grija de tine hug.gif
aki
Intradevar Gabit sanatatea e mai presus ca orice.Serviciul are locul lui(Oare eu am zis cuvintele astea) crazy.gif .Daca s-ar putea sa uit si eu de serviciu cind sunt acasa mad.gif
Ai grija de tine. pupic.gif Iti doresc tot cei mai bun pentru tine saptamina aceasta floare.gif
Andreea-Rodica
Iti doresc o saptamana buna si usoara, mai ales la servici (unde am inteles ca sunt oarece probleme). hug.gif hug.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.