Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Nessie
yahoo.gif m-am intooooors, dar nu stiu pe ale cui picioare ca eu nu le mai simt! biggrin.gif Am descoperit muschi de care nu stiam ca exista, mai ales pe sub pernitele de la solduri. yes.gif Primul sfert de ora m-am eliberat de toate rautatile care le coceam in cap pentru toti cei care m-au suparat azi. Si le-am dat la picioare si la pumni pana nu ma mai ascultau membrele si ma trageam de pantaloni sa mai ridic piciorul o data! blushing.gif Cand o auzeam pe antrenoare cu "Hai! Hai! Prima 100!" swoon.gif ma lua cu ameteala si parca nu mai puteam face nimic. Trecea apoi la a doua 100 dupa care urmau "ultimele 50". doh.gif M-a terminat ce mai! Si ma bucuuuur! yahoo.gif Abia astept sedinta de sambata.

Lucule, si pentru mine a fost o zi urata azi. sad.gif Mi-a fost dor de voi da nu va pot spune. hug.gif Nici nu puteam munci ca dadeam la refresh-uri pana am innebunit soarecu'. Ma bucur ca s-a rezolvat pana la urma si suntem aici! grin.gif

Liliana, multumesc de vizita! pupic.gif
luchi
CITAT(Nessie @ 19-10-2006, 10:43 PM) *

Lucule, si pentru mine a fost o zi urata azi. sad.gif Mi-a fost dor de voi da nu va pot spune. hug.gif Nici nu puteam munci ca dadeam la refresh-uri pana am innebunit soarecu'.

Neatzaaaa! M-am trezit la 6, pur si simplu, si deocamdata sunt fresh.

Si zi asa, Nessie, stresezi mausu? lol.gif Rad eu, rad, dar am facut la fel azi. Nu-i nimic, se mai intampla . pupic.gif
Iiii, ce frumos povestesti tu de tae-bo! Amfacut si eu acu fro' 3 ani, si taaare bine mai era. Acum fac un fel de step aerobic, cateva miscari de tae bo, si cam atat. dar macar ma misc, si e bine.
o zi frumoasa!
lliliana
'Neata Nessie... hug.gif Ce meserias ca te-ai adunat si-ai mers la tae-bo. Cool... cheer.gif Asta ajuta si la spirit. Dai in ei si te gandesti la cine te enerveaza pe tine mai rau box.gif ...Citisem pe undeva ca la o firma mare de pe dincolo, exista o sala de relaxare pentru angajati, cu saci de box care au moacele sefilor. biggrin.gif Te enerveaza un sef, mergi in sala si-i dai de nu se mai aduna...hihi... biggrin.gif
himere2005
cum adica prima 100 nessie? asta ma asteapta daca merg la sala wacko.gif
julyalina
'neatza nessie!
CITAT(Nessie @ 19-10-2006, 10:43 PM) *

:Am descoperit muschi de care nu stiam ca exista, mai ales pe sub pernitele de la solduri. yes.gif

)).gif si la mine a fost la fel )).gif nici eu nu credeam ca acolo se afla muschi blum.gif
cheer.gif tae-bo e super si ma bucur ca ti-a placut pupic.gif
amalia0701
bataita.gif
Acu masam muschiul nou descoperit pupic.gif
O zi faina sa ai hug.gif
michelle
Nessie, multumesc mult pt site-ul cu calculatul caloriilor pupic.gif

Intr-adevar e f util
Nessie
CITAT(michelle @ 20-10-2006, 11:29 AM) *
Nessie, multumesc mult pt site-ul cu calculatul caloriilor pupic.gif

Intr-adevar e f util
pupic.gif Ma bucur ca ti-a fost de folos.
Andreea-Rodica
O zi buna si un weekend placut ca deja e vineri dupa-amiaza. hug.gif
lliliana
Salut Nessie...o seara placuta... hug.gif Ai grija sa nu dai cu picioru' la noapte...tae-bo nocturn biggrin.gif blum.gif
lliliana
O zi buna Nessie. Te-astept pe-acilea la una mica biggrin.gif hug.gif
Andreea-Rodica
O saptamana luminoasa si sa vedem meniuri variate, dar in puncte!
hug.gif hug.gif hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Aloooooooooo
iar te ascunzi pe undeva sa nu ne spui ce dezastru ai facut in weekend? devil.gif
Nessie
Neata! Nu prea sunt in toane bune. sad.gif Am facut ceva destrabalari weekendul asta, dar numai la cocteiluri blushing.gif si numai sambata seara la party. Sambata pe zi am fost mereu ocupata si nu am apucat sa mananc decat o shaorma pe drum (care nu cred ca are mai mult de 15p), iar duminica am mancat doar de dimineata niste chiftele (ok, cam multe puncte au doh.gif ) si seara am fost la un restaurant libanez si nu pot sa spun ce am mancat dar erau 2 foi de shaorma manjite cu niste carne la mijloc si puse pe gratar. Mai mult de 5p nu a avut afacerea asta.

Tinand cont de toate astea, am constatat cu stupoare azi dimineata ca a revenit kilu' ala care plecase saptamana trecut si a mai adus 200g dupa el. crying.gif Whaaaaaay??? crying.gif crying.gif
amalia0701
Pentru ca ca acele shaorme nu-s sanatoase si se depun. pupic.gif
Si io sunt total cu fundul in sus azi.
Au venit si rusii mad.gif

luchi
hug.gif Nessie draga, nu mai plange! Io nu sunt convinsa ca a revenit kilu ala, na1 Mai cantareste-te si in alta zi si ia masuri! pupic.gif
La tae-bo cand mai mergi? naughty.gif Hai, ca se poate!
Nessie
la tae bo ma duc maine. Abia astept! Sper sa imi mai ridice moralul. unsure.gif
lliliana
Hai buna dimineata...O zi de exceptie... hug.gif floare.gif Mai trec, viu sa-ti aduc o cafea aburinda... pupic.gif
luchi
CITAT(Nessie @ 23-10-2006, 09:57 PM) *

Sper sa imi mai ridice moralul. unsure.gif

Nessie, ce e cu tine? Picasi in butoi? Haaai, te rugam, iesi de acolo! pupic.gif
Putem sa te ajutam cu ceva? Un banc, o floare, o maslina?
Uite, pentru tine - un videoclip fain cu pisici
julyalina
'neatza nessie! pupic.gif
hai afara din butoi sa bem o cafelutza cafea.gif

uite un banc pentru tine, desi stiu ca nu esti blonda blum.gif

CITAT
Aveam nevoie de cateva zile libere de la serviciu, si imi tot scremeam creierii cum sa-l induplec pe sef sa-mi acorde zilele dorite.
Mi-am dat seama ca numai facand pe nebunul, o sa inteleaga ca nu se poate folosi de serviciile mele.
In acea zi am ajuns mai devreme la munca, si m-am agatat de tavan, punandu-mi totodata si picioare pe tavan.
Imediat una dintre colegele de birou, blonda, m-a observat cocotat acolo sus si m-a si intrebat ce fac.
- Ssst, i-am spus, fac pe nebunul ca sa iau cateva zile libere. Ma dau drept bec!
Cateva secunde mai tarziu, seful si-a facut aparitia in birou, si desigur ca m-a si intrebat ce fac.
- Sunt un bec luminos! am exclamat eu.
- Ai inceput sa deviezi, omule ! a zis el. Iti dau o saptamana libera ca sa-ti revii la normal.
Cum a zis asta, am si sarit jos si am iesit din birou.
Colega mea blonda a venit si ea imediat dupa mine, iar seful a si intrebat-o unde se duce.
- Imi pare rau, sefu', dar nu pot sa lucrez pe intuneric! a raspuns ea cu seriozitate.

amalia0701
Ce face gorjanca mea draga?
Vineri pana la ce ora muncesti?
Nessie
CITAT(luchi @ 24-10-2006, 08:33 AM) *

CITAT(Nessie @ 23-10-2006, 09:57 PM) *

Sper sa imi mai ridice moralul. unsure.gif

Nessie, ce e cu tine? Picasi in butoi? Haaai, te rugam, iesi de acolo! pupic.gif
Putem sa te ajutam cu ceva? Un banc, o floare, o maslina?
Uite, pentru tine - un videoclip fain cu pisici
lol.gif lol.gif Hai ca m-ai tras de urechi cu vidoclipul asta si m-ai scos din butoi!! pupic.gif

Saru'mana!

CITAT(amalia0701 @ 24-10-2006, 09:29 AM) *

Ce face gorjanca mea draga?
Vineri pana la ce ora muncesti?
dry.gif Vineri? nu e o zi speciala din pdv-ul muncii, deci tot pana nu mai pot muncesc! )).gif Teoretic pana pe la 7-8.

Vii pe la Bucuresti? w00t.gif
amalia0701
Ma apuca un dor de duca, mai ales ca omul meu iar pleaca.
Sa plec si io, sa ramana si el acasa sa vada cum e )).gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 24-10-2006, 12:00 PM) *

Ma apuca un dor de duca, mai ales ca omul meu iar pleaca.
Sa plec si io, sa ramana si el acasa sa vada cum e )).gif
Te astetp cu drag weekendul asta! w00t.gif Te-as astepta si urmatorul, dar nu sunt in Bucuresti... poate ne vedem duminica viitoare la tine la serviciu cand trec spre Bucuresti, daca nu mere si nu mere sa ne vedem acu' blum.gif
luchi
pupic.gif Buna seara! ce mai faci, cum mai e cu moralul? Fost la sala?
Sa stii ca ma gandesc la tine wink1.gif Uite o floricica give_rose.gif si o maslina
Imagine

si o atentie laugh.gif

Imagine
Nessie
Am lucraaaaat crying.gif pana la 7:30, ora la care trebuia sa incep tae bo(-ul vaaai cum suna lol.gif ). Se potriveste la fix poza ta, Lucule sad.gif, iar la maslina ai am salivat de nu se poate. Mi-o inchipuiam mare cat un mar si eu sa musc din ae o gura plina. drool.gif Pup pentru foricica. pupic.gif

Cu sportul o sa recuperez sambata, deci inca sunt in grafic. Imi propusesem sa merg martea si joia pentru ca am abonament de 2 ore pe saptamana, dar se mai tine sedinta si sambata. wink1.gif

Acum ma duc sa ma fac bela ca mi-am luat o crema de corp de la Johnson care cica ii da reflexe pielii. huh.gif Sunt curioasa cum o fi.
luchi
pupic.gif Crema de care? De fata, de corp? Vrem detalii si pareri dupa ce te faci si mai bela (se poate sa te faci mai bela decat esti deja? floare.gif )
MIRRRUNA
Si eu si eu si eu vreu detalii despre crema cool.gif .
Sa ai o seara placuta, atat cat a mai ramas din ea give_rose.gif
Muah! pupic.gif
aki
Salut Gabit.Pupici pupic.gif
lliliana
Nessie...o zi maxima...plina de de toate, dar numai de-alea bune. hug.gif
Karin
Vreau sa stiu si io ce crema! )).gif
Nu ca mi-as cumpara-o, da' asa...de curiozitate! Curiozitatea e calitatea mea cea mai mare! lol.gif
pupic.gif
amalia0701
Daca e vorba de cream de corp, da cu ea la gunoi.
Fa masaj cu ulei de susan( presat la rece), din cap si pana in picioare, vreo 10 minute dureaza, apoi un dus.
face pielea ca fundul de bebelus )).gif
honey79
Pupicei dulcei si imbratisari cu drag.
O zi superba iti doresc , plina de evenimente placute.
MIRRRUNA
give_rose.gif ziua buna Nessie!
Ce mai papam azi? ce mai bem?
Daca nu plec in delegatie o sa incerc sa vin si eu duminica! wink1.gif
Nessie
Woaa ce de oaspeti! w00t.gif Bine ati venit pe la mine! pupic.gif

Crema aia nush daca e ceva de capul ei. unknw.gif E de la Jonhson's si cica pigmenteaza pielea. Ar avea nush ce chestii in ea care dau o culoare de bronz natural, dar asta se intampla in timp, dupa 4-5 folosiri. huh.gif Eu sunt cam alba si bornzul se duce foarte repede, asa ca mi-ar placea sa ma bronzeze putin. grin.gif

Cu mancarea nu stau bine ca tot nu am timp sa cumpar si mananc aiurea. Azi de exemplu avem Halloween Party la birou si e nebunie mare! doh.gif Se lasa cu dovleci (de scobit si de mancat), pizza, bauturi. wacko.gif

Deja ma simt obosita ca e agitatie mare la firma, nimeni nu munceste )).gif , toti se costumeaza, fac planuri, poze; eu sunt un dracusor azi si cornitele sunt pe o bentita care ma strange rau de tot! doh.gif Le-am purtat 1 ora si deja ma doare capul. blink.gif

Deseara la 00:01 am rezervare la Saw III devil.gif si deci maine o sa fiu mai terminata decat azi, dar sper sa am o zi super. tease.gif

Mirru, te asteptam duminica! hug.gif
julyalina
buna nessie pupic.gif
de ce nu incerci sa te duci 1 data pe saptamana la un solar cate 5 -10 minute si apoi la 2 saptamani ca sa-ti pastrezi o culare?
aki
Cit e la voi sedinta de solar?La noi nu te poti apropia sad.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 25-10-2006, 12:06 PM) *

buna nessie pupic.gif
de ce nu incerci sa te duci 1 data pe saptamana la un solar cate 5 -10 minute si apoi la 2 saptamani ca sa-ti pastrezi o culare?
Toata vara am incercat sa merg la un solar si dupa cateva tentative nereusi am zis ca e clar un semn sa nu mai incerc. )).gif

O data am facut programare in pauza de masa si aia uitasera de mine si deci, era ocupat, alta data (la alt salon) m-a lasat aia acolo si a zis ca ea nu stie sa umble cu aparatul si sa il potrivesc eu blink.gif , asa ca mi-am luat talpasita repede de acolo, iar la un al treilea salon, era sticla sparte pe care stateai si lipita cu scoci. ohmy.gif Cand m-am asezat pe sticla am simtit cum se lasa si m-am vazut iesita de acolo ca la grill, asa ca m-am imbracat frumusel si m-am dus la mare. laugh.gif M-am bronzat un weekend acolo si asa a fost rolleyes.gif !

CITAT(aki @ 25-10-2006, 12:16 PM) *

Cit e la voi sedinta de solar?La noi nu te poti apropia sad.gif
Aki, in medie e 1 euro pentru 2 minute.
lliliana
La noi e cinspe - douaj de mii minutu'. Depinde de cat de luxos e. biggrin.gif
Sexymom
Am auzit ca nu ar fi asa sanatos sa mergi la solar, stiu ca sunt raze ultraviolete dar spun medicii ca grabesc procesul de imbatranire a pielii si ca ridurile devin mai vizibile.
Acum oi fi citit eu prostii sad.gif
lliliana
CITAT(Sexymom @ 25-10-2006, 02:48 PM) *

Am auzit ca nu ar fi asa sanatos sa mergi la solar, stiu ca sunt raze ultraviolete dar spun medicii ca grabesc procesul de imbatranire a pielii si ca ridurile devin mai vizibile.
Acum oi fi citit eu prostii sad.gif

Nu-i voie sa exagerezi...da ashea...o culoare un pik...mere biggrin.gif
Sexymom
Mie imi spui )).gif toata iarna sunt bronzata ca o tiganca, de asta caut mereu sa plec in zone calde sa fac plaja.Anul trecut de revelion am fost in Benidorm sa ma bronzez. )).gif
aki
Si la noi e asa pretul,dar in comparatie cu salariile voastre sad.gif ,pentru noi e scump blink.gif
julyalina
'neazta nessie! floare.gif
ai treaba ? nu treci pe aici? ... atunci las pupic.gif
lliliana
Nessie hug.gif floare.gif hug.gif floare.gif hug.gif floare.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif hug.gif floare.gif hug.gif floare.gif hug.gif floare.gif
aki
Gabit,salutari si multi pupici pe obrajori cu bujori. pupic.gif
Nessie
w00t.gif Ce de pupiciii! Imagine Va imbratosez pe toate (odata blum.gif ).
Alinush, trec si pe aici, dar serviciul il incep la 10 si pana ma dezmeticesc, imi iau cafeaua, citesti mailul de serviciu, rezolv daca e ceva (super) urgent si apoi plec in vizita pe la voi.
aki
pupic.gif Gabit Salut.Treci pe la mine un pic
bubbles
`neata ness pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Nu stiu cum, cand o sa vin, daca o sa ajung.........
Sa mai vorbesc cu omul meu.
Orticum cand sunt in tren spre Buc. te sun si stabilim atunci )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.