Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Sexymom
Sa va ganditi si la mine cand va strangeti toate pupic.gif
midnight_talker
Ciao Gabi!Tot agitata te gasesc...Parca ai fi personaj de telenovela,mereu lucrand la o firma la care se intampla multe.
Ma bucur asa de mult ca faceti intalnirile acelea.....Daca as fi prin zona as veni si eu,dar.....
Cred ca e distractiv sa iesi cu fetele cu care vb zilnic pe net si care avem toate acelasi scop:sa slabim.
Te pupic si ai grija de tine!
julyalina
'neatza gabit ! cheer.gif
am trecut sa la un pupic.gif ca sa-l gasesti cand ajungi la serviciu smile.gif
si sa-ti aduc aminte ca trebuie sa ne pregatim wink1.gif vine wickenduuuuuuu yahoo.gif
amalia0701
M-am hotarat.
Vin cu IC la ora 13:35.
bubbles
`neata ness pupic.gif un wekk super pt tine
Karin
Neatza Nessie! pupic.gif
Vrem poze de la intalnire, da? Deci da? Deci ok! grin.gif
Sexymom
Buna dimineata domnisoara cu gropite, sa ai un week-end placut. pupic.gif
Nessie
Acum am aparut si eu pe val sa ma dau pe net. biggrin.gif pana acum am avut munci, intalniri, covrigei blushing.gif , cafea, mere si o durere de cap. devil.gif

Amalia, pup si te astept. pupic.gif

Deci, da Karin! grin.gif Poze de la intalnire o sa aveti sambata seara. Deci, e bine? blum.gif

Va pup pe toate si ma duc prin vecini sa vad ce ati mai facut. pupic.gif
Karin
Deci da, deci e bine! pupic.gif
lliliana
Poze vreau si ieu...si ieu...Salut Nessie...Ia o poza cu mine la intalnire...sa fie si aroma de mine acolo. Te pup si va urez distractie maxima. hug.gif floare.gif
Andreea-Rodica
Weekend placut si intalnire frumoasa, asteptam detalii si noi cele din provincie! hug.gif hug.gif hug.gif
luchi
pupic.gif pup fata frumoasa! Am vazut cateva poze, tare fain a fost la intalnire!
aki
Salut Gabit.Tare sti frumusica si gaurile celea din obrajori ma scot din minti blushing.gif O saptamina frumoasa iti doresc si mult soare,ca la noi sa cheltuit deacum tot soarele,ne-a mai ramas doar citeva luni de frig,brrrrrrrrrrr wacko.gif
ina_ceva
...frumusica frumusica... give_rose.gif
julyalina
nessie, ai mp
pupic.gif
Nessie
pupic.gif Pupicei, fetelor! Dupa ce m-a tras canarul galben de urechi blushing.gif (merci pupic.gif ) si mi-a facut program de sala si biciclit acasa, m-am hotarat sa incep si eu serios.
Pana ieri ma uitam oglinda si parca nu eram multumita de cum arat, dar mereu ziceam ca nu m-am machiat, ca nu mi-am uscat bine parul, dar de ieri stiu ce nu imi placea la imaginea din oglinda: falcile de harciog. blushing.gif In poze se vad mult mai bine! sorry.gif Bine ca a fost intalnirea ieri, sa imi mai dea cateva palme si suturi in partile mai pufoase...

Ca sa vedeti ca sunt hotarata, va pun meniul de azi, chiar daca nu e chir de dieta...De maine va fi mai bine blush.gif
MD:
-2 chiftele cu paine doh.gif (8p)

Pranz:
- orez fiert cu cateva boabe de mazare si de porumb (3p). Am adaugat 2 lingurite de ulei de masline, dar nu le punctez si 2-3 linguri de sos de soia. unsure.gif La asta sunt in incurcatura...
- 100g carne de vita la cuptor (4p)

Gustare:
- 1 mar
- o mana de castane fierte. doh.gif Alta problema: pe astea cum sa le punctez? Please help! floare.gif
lliliana
Salut Nessie...imprumuta-mi-o si mie pe July biggrin.gif Am shi io doua urechi de tras biggrin.gif Ce fain de tine c-ai fost la intalnire...data viitoare fac shi eu un efort de 3 milioane ca sa viu shi vreo trei zile...ca sa viu. biggrin.gif Te tzuc dulcic si la mai mic... pupic.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 30-10-2006, 04:24 PM) *

Dupa ce m-a tras canarul galben de urechi blushing.gif (merci pupic.gif ) si mi-a facut program de sala si biciclit acasa, m-am hotarat sa incep si eu serios.

yahoo.gif sunt cu toti ochisorii pe tine w00t.gif w00t.gif

Pana ieri ma uitam oglinda si parca nu eram multumita de cum arat, dar mereu ziceam ca nu m-am machiat, ca nu mi-am uscat bine parul, dar de ieri stiu ce nu imi placea la imaginea din oglinda: falcile de harciog. blushing.gif In poze se vad mult mai bine! sorry.gif Bine ca a fost intalnirea ieri, sa imi mai dea cateva palme si suturi in partile mai pufoase...

blink.gif falci de harciog???? bataita.gif esti o demoazela foarte bine si foarte dragutza blum.gif pupic.gif

deci... in concluzie... urcam nitzel pe scara autoaprecierii si coboram putin la kg hug.gif si totul va fi perfect pupic.gif

CITAT(lliliana @ 30-10-2006, 04:41 PM) *

Salut Nessie...imprumuta-mi-o si mie pe July biggrin.gif Am shi io doua urechi de tras biggrin.gif

naughty.gif aici sunt naughty.gif sa dau o fugutza la tine acasa ca sa nu te urechez in public? pupic.gif
ina_ceva

o mana de castane fierte. doh.gif Alta problema: pe astea cum sa le punctez? Please help! floare.gif

castane crude: 3.6p/100g
castane uscate: 6.6p/100g

La chiftele eu ma orientez dupa: Carne tocata, mixta 1 lingura, 30g negatita 2

De obicei mai pun o lgt de ulei pe langa pctajul carnii tocate
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 30-10-2006, 02:48 PM) *
swoon.gif swoon.gif Nu pot sa cred!! E vreun fruct cu mai multe puncte? Cum s-a nimerit sa-mi placa numai ingrasacioasele nu stiu! doh.gif Am acasa un kil de castane fierte si azi cred ca am mancat 100g, deci pun vreo 4p bang.gif Multumesc mult de ajutor!

CU chiftelele eu sunt mereu in incurcatura ca nu stiu cum sa punctez uleiul. Carnea am punctat-o tot ca tine, adica 2p/chiftea si am mai pus inca 1p/chiftea pentru ulei. unsure.gif

pupic.gif Alina, te pup pe toti ochisorii! w00t.gif
aki
Tot aud castane,castane,dar ideie nu am cum arata acele care se mininca.Avem si noi aici castani,dar la noi nu se mininca sorry.gif .Cum arata acelea care se mininca?
Nessie
CITAT(aki @ 30-10-2006, 02:54 PM) *

Tot aud castane,castane,dar ideie nu am cum arata acele care se mininca.Avem si noi aici castani,dar la noi nu se mininca sorry.gif .Cum arata acelea care se mininca?
Rodica, citeste pe Wikipedia despre castanele comestibile. Sunt diferite de cele din parcuri pe care le stii tu probabil, iar la noi cresc in N-E tarii din cate stiu. unsure.gif
Nessie
Deosebesti castanele comestibile de cele salbatice prin culoare. Cele comestibile sunt mai inchise la culoare, rosiatice
Imagine
iar cele salbatice sunt mai deschise si dau spre maro
Imagine
dany
CITAT(Nessie @ 30-10-2006, 01:51 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 30-10-2006, 02:48 PM) *
swoon.gif swoon.gif Nu pot sa cred!! E vreun fruct cu mai multe puncte? Cum s-a nimerit sa-mi placa numai ingrasacioasele nu stiu! doh.gif Am acasa un kil de castane fierte si azi cred ca am mancat 100g, deci pun vreo 4p bang.gif Multumesc mult de ajutor!

CU chiftelele eu sunt mereu in incurcatura ca nu stiu cum sa punctez uleiul. Carnea am punctat-o tot ca tine, adica 2p/chiftea si am mai pus inca 1p/chiftea pentru ulei. unsure.gif

pupic.gif Alina, te pup pe toti ochisorii! w00t.gif

Nessie...daca faci chiftelutzele in cuptor ,pe hartie sau folie de cuptor...nu mai ai nevoie sa punctezi uleiul...Eu fac chiftelutzele mai mici si doar din carne tocata de vita si imi ies 0,5 P / chiftea.
aki
Merci Gabit.Pe la noi nu am vazut asa ceva blink.gif
Nessie
Merci, Danyhoney, de sfat! Cred ca o sa incerc si eu! Dar pentru iubi al meu crezi ca sunt bune? I-ar placea?
dany
De ce sa nu-i placa ??? Nu ies uscate ,daca la asta te gandesti...carnea isi lasa un pic de suc...
aki
Gabit,iarta-ma ca te bat la cap sorry.gif ,cum se prepara ele? unsure.gif
Nessie
CITAT(aki @ 30-10-2006, 03:21 PM) *

castanele se fierb, se coc pe foc sau se face piure din ele.
amalia0701
pupic.gif
Am vazut si eu castane cand am fost in parc, dar m-am uitat in alta parte( adica la popcorn devil.gif )
Azi la 13:45 sunt in Bucuresti.
pupic.gif

Ce-i prostia aia cu harciogul?
Te uitzi la prea multe desene animate.
Esti super frumusica.
Nu te mai alinta.
Ti-ai cumparat ceva sambata?
hug.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 30-10-2006, 05:24 PM) *

CITAT(aki @ 30-10-2006, 03:21 PM) *

castanele se fierb, se coc pe foc sau se face piure din ele.

Alea coapte se pot manca si nefacute piure...yamii...La Arad, cand e vremea lor, se vand la cornet...ca semintele... )).gif

Salut Nessie...Un pup si-o stangere generoasa in brate. pupic.gif hug.gif Vin' la baba )).gif ....
MIRRRUNA
Nessie, si mie imi pare rau ca n'am ajuns la miting sorry.gif ma ieeeeeeeerti? sorry.gif pupic.gif A trebuit sa ma rup in mai multe directii, dar promit solemn ca data aviatoare semnez condica. Liliiiiii, cand viiiiiiii? naughty.gif
Muuuama ce mi'ati facut!!! rolleyes.gif am vazut castane cu o pagina in urma rolleyes.gif ... ce amintiri... de cate ori le vad imi amintesc de anii copilariei cand culegem puuungi puuuungi puuuungi de castane pt la scoala )).gif . Ce vremuri tihnite si fara griji rolleyes.gif
julyalina
'neatza nessie pupic.gif
dry.gif ochisorii mei nu vad nimic referitor la sala/ aerobic &co pe ziua de ieri. hmmmmmmm.... poate ai uitat tu sa spui? naughty.gif
MIRRRUNA
CITAT(julyalina @ 31-10-2006, 12:19 PM) *

'neatza nessie pupic.gif
dry.gif ochisorii mei nu vad nimic referitor la sala/ aerobic &co pe ziua de ieri. hmmmmmmm.... poate ai uitat tu sa spui? naughty.gif

Aoleeeeeu Alinule esti buna tare la casa omului. Eu una te angajez! yahoo.gif vezi ca maine pe la 17.00 ar trebui sa fiu la sala unsure.gif ... ia de te indura si treci sa'mi dai si mie doua pe cocoasa sa nu ma lasi sa uit laugh.gif pupic.gif
Deci ma bazez pe tine! give_rose.gif blum.gif
julyalina
CITAT(MIRRRUNA @ 31-10-2006, 12:30 PM) *

Aoleeeeeu Alinule esti buna tare la casa omului. Eu una te angajez! yahoo.gif vezi ca maine pe la 17.00 ar trebui sa fiu la sala unsure.gif ... ia de te indura si treci sa'mi dai si mie doua pe cocoasa sa nu ma lasi sa uit laugh.gif pupic.gif
Deci ma bazez pe tine! give_rose.gif blum.gif

w00t.gif ce bine imi pare !!!!
salut.gif deci joi trebuie sa vad si raportul din jurnalul tau pupic.gif
Nessie
Mai intai sa raspund canarului ca ma trage de urechi! salut.gif Sa traiti, raportez ca azi la 19:30 am tae-bo si daca mai e tanti aia acolo pe la 9, vreau si un masaj anticelulita. Zilelel de tae-bo sunt marti, joi si sambata. Sambata asta o sar ca plec din Bucuresti (nu daaaa tomato.gif )
Aseara pe langa cele 15 p mancate (repete, din 19) am mai mancat o mana de seminte 3p si un patratel de cioco (1p). wacko.gif

Amalia, cred ca te intorci tot astazi, asa ca nu ne putem vedea... Bafta multa si te sunt eu dupa ce aterizezi. blum.gif

Mirrule, ce faceai cu plasele alea de castane? blink.gif Eu tin minte ca aduceam maculatura, frunze de dud, dar castane? Sau nu erau pentru scoala si am inteles eu aiurea? tease.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 31-10-2006, 01:06 PM) *

Mai intai sa raspund canarului ca ma trage de urechi! salut.gif Sa traiti, raportez ca azi la 19:30 am tae-bo si daca mai e tanti aia acolo pe la 9, vreau si un masaj anticelulita. Zilelel de tae-bo sunt marti, joi si sambata. Sambata asta o sar ca plec din Bucuresti (nu daaaa tomato.gif )

pupic.gif cheer.gif dar ora aia de sambata poti sa o compensezi vineri sau duminica cu 30 de min de biciclit cu tastatura in brate wink1.gif ca sa nu zici ca nu ai timp, chef sau ca te plictisesti naughty.gif hug.gif
succes la tae-bo cheer.gif si sa stii ca trec si maine pa aici ca sa vad rezumatul wink1.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 31-10-2006, 11:14 AM) *
pupic.gif cheer.gif dar ora aia de sambata poti sa o compensezi vineri sau duminica cu 30 de min de biciclit cu tastatura in brate wink1.gif ca sa nu zici ca nu ai timp, chef sau ca te plictisesti naughty.gif hug.gif
succes la tae-bo cheer.gif si sa stii ca trec si maine pa aici ca sa vad rezumatul wink1.gif
Incerc dar nu promit wacko.gif . O sa plec din bucuresti de vineri seara, poate chiar direct de la serviciu, iar joi am tae-bo si deci nu merge si una si alta. grin.gif Poate maine ca e pauza de sala sa biciclesc putin.
MIRRRUNA

Mirrule, ce faceai cu plasele alea de castane? blink.gif Eu tin minte ca aduceam maculatura, frunze de dud, dar castane? Sau nu erau pentru scoala si am inteles eu aiurea? tease.gif

Nessie ma crezi ca nu mai stiu la ce le trebuiau? )).gif dar imi amintesc perfect (si nu uita anii care ne despart doh.gif ) ca in clasele primare, adica prin 85-86 crying.gif (ce baba suuunt) mergeam cu mama in parcuri si in curtile unor spitale laugh.gif (da, ai citit bine) unde culegeam pungi de castane pe care le duceam la scoala. Stiu ca era un spital chiar vis a vis de Hanul lui Manuc (l'au demolat) cu o curte imeeensa plina cu castani. Aveam norma 3 pungi de 1 leu blink.gif
lliliana
Ar fi trebuit sa ajung maine acolo Miru...dar s-a dus fratele meu, cu tata. biggrin.gif E problema cu fata shi n-am putut pleca. Am sa modific in schimb tikerul. Macar asta veste buna. lol.gif
Nessie
Raportul pe ziua de azi:

MD:
- o banana (1,5p)
- 1 mar
- cateva linguri de orez fiert (1p)

Pranz:
- ficatei de pui cu ciuperci (5,5p)
- o felie de paine (1p)

Cina:
-tae bo blum.gif
-fructe... nu stiu inca ce, dar ce o-i gasi la ora la care ies de la sala e bun. w00t.gif

Nu-mi vine sa cred! ohmy.gif Numai 9p am mancat azi? Oare am uitat ceva? wacko.gif
Andreea-Rodica
La ora asta esti la sala, dai tare! box.gif
buretel
CITAT(MIRRRUNA @ 31-10-2006, 01:20 PM) *

Nessie ma crezi ca nu mai stiu la ce le trebuiau? )).gif dar imi amintesc perfect (si nu uita anii care ne despart doh.gif ) ca in clasele primare, adica prin 85-86 crying.gif (ce baba suuunt) mergeam cu mama in parcuri si in curtile unor spitale laugh.gif (da, ai citit bine) unde culegeam pungi de castane pe care le duceam la scoala. Stiu ca era un spital chiar vis a vis de Hanul lui Manuc (l'au demolat) cu o curte imeeensa plina cu castani. Aveam norma 3 pungi de 1 leu blink.gif

pe langa punga cu castane, trebuia sa aducem maculatura, fiare vechi si plante medicinale blink.gif cu cataratul prin tei ma descurcam, dar cu stransul de fiare vechi mad.gif

pupic.gif nessie, te-am vazut in poze, sic! naughty.gif o tineai de-o aripa pe canar )).gif
hug.gif
Nessie
CITAT(buretel @ 31-10-2006, 10:07 PM) *
pupic.gif nessie, te-am vazut in poze, sic! naughty.gif o tineai de-o aripa pe canar )).gif hug.gif
lol.gif O tineam de o aripa sa-i fur secretele! lol.gif Mi-a povestit de sala la care merge ea si ce program ar trebui sa am sa slabesc si ce sa iau si cand sa biciclesc! doh.gif Ce mai, m-am facut doxa! Sa vedem cum stam cu partea practica! grin.gif

Pana acum e bine ca am fost la sala si la intoarcere am baut un shake de banane facut de mine si un mar urias. La shake o sa pun 2p pentru banana si inca 1p pentru lapte.
dany
Nessie...ma bag si eu sa-ti spun ( am uitat pana acum doh.gif ) ca ...esti o dulce in poze si ...mai ales in filmulet...M-ai facut chiar sa zambesc ceva mai tare ( nu prea am eu chef zilele astea) cand ti-am auzit mesajul pentru bb : Beeeebeee !! Si ce voce aveai !!! Arati super bine !! Te invidiez.Si pe tine si pe galbiorul.
Nessie
blush.gif saru'mana! give_rose.gif
dany
Cresti-mare !!! pupic.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 31-10-2006, 08:30 PM) *

Cina:
-tae bo blum.gif

Si io vreau tae bo la cinaaaa....mie de ce nu-mi daaaaahahahahaaaaaiiiiii.... )).gif blum.gif

Salut Nessie...pup si imbratzisez frumusetze de fata. pupic.gif hug.gif O zi faina. floare.gif
Nessie
Tae bo-ul ( lol.gif ) de aseara nu a fost prea satios pentru ca am fost 26 de fete intr-o sala de 14-16. ohmy.gif Nu puteam sa respir, ca nu era aer, chiar daca aerul conditionat mergea la maxim si usa era deschisa. Sa dai din picioare era fff greu fara sa lovesti pe cineva. doh.gif Oricum, am inteles ce inseamna lupta corp la corp. )).gif

Azi dimineata am mancat (purcica) o felie de unt cu dulceata pe care nu a mai mancat-o al meu sorry.gif Am zis ca nu ma ating de ea, dar cand m-am apucat sa strang masa, mi-a facut cu ochiul crying.gif O fi mai mult de 3p?
julyalina
cheer.gif nessie, felicitari pupic.gif io acum am reusit sa intru pe net si stateam cu gandul la tine wink1.gif sa vad ce ai facut naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.