Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
ina_ceva
Unt 1 lingurita, 5g 1
paine (o felie nu groasa) 1p
Dulceatza 5gr(o lgt) 0.3p

Poate felia de paine nu avea prea mult unt pe ea wink1.gif
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 01-11-2006, 03:59 PM) *

Unt 1 lingurita, 5g 1
paine (o felie nu groasa) 1p
Dulceatza 5gr(o lgt) 0.3p

Poate felia de paine nu avea prea mult unt pe ea wink1.gif
hug.gif Mi-ai recuperat 0,7p! cheer.gif Unt avea de 1p (aproape), dar dulceata de la 1p cat pusesem eu, o reduc la 0,3. pupic.gif

deci....

MD:
- o felie de paine cu unt si dulceata - 2,3p
- o banana - 1,5p

Gustare:
- 1 mar mare

Pranz:
- ciorbita de (cu putina grin.gif ) vita - 4p
- tocanita (3p) cu 3 chiftele de orez (3p) - 6p

Total: 13,8p wink1.gif Stau bine pana acum! yahoo.gif
ina_ceva
Pofta buna diseara!!! pupic.gif
mirela_awad
Nessie my dear te-ai apucat de Imagine? ma bucur mult ca ai trecut la miscare! si daca faci ca fetita din imagine mai bine! pupici si un rest de saptamana minunat!
lliliana
CITAT(Nessie @ 01-11-2006, 06:37 PM) *

hug.gif Mi-ai recuperat 0,7p! cheer.gif Unt avea de 1p (aproape), dar dulceata de la 1p cat pusesem eu, o reduc la 0,3. pupic.gif

deci....

MD:
- o felie de paine cu unt si dulceata - 2,3p
- o banana - 1,5p

Gustare:
- 1 mar mare

Pranz:
- ciorbita de (cu putina grin.gif ) vita - 4p
- tocanita (3p) cu 3 chiftele de orez (3p) - 6p

Total: 13,8p wink1.gif Stau bine pana acum! yahoo.gif

Yep...neatza Nessie. Tu te-ai hotarat sa te faci slaba...vin la baba la pupat pupic.gif pupic.gif pupic.gif Bravoooo!!! pupic.gif
Nessie
bag.gif Iar m-a apucat depresia!!! crying.gif Nush ce sa ma fac...am fost cuminte toata saptamana, mancat bine si sanatos, mers la sala si s-a mai pus un kil. Whaaaaaay? crying.gif crying.gif Nu e normal!!! De cand m-am cumintit cu dieta m-am ingrasat 2 kilograme! ohmy.gif
ina_ceva
CITAT(Nessie @ 02-11-2006, 11:07 AM) *

bag.gif Iar m-a apucat depresia!!! crying.gif Nush ce sa ma fac...am fost cuminte toata saptamana, mancat bine si sanatos, mers la sala si s-a mai pus un kil. Whaaaaaay? crying.gif crying.gif Nu e normal!!! De cand m-am cumintit cu dieta m-am ingrasat 2 kilograme! ohmy.gif

Nu dispera hug.gif pupic.gif hug.gif !
Eu pun cam 1 kg pe mine cu o saptaman inainte de venirea rusilor grin.gif . Poate fi si asta un motiv, sau constip., sau faptul ca nu bei 2l apa pe zi.
Continua sa papi sanatos si in puncte ca si pana acum si ai sa vezi ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Ai grija de tine pupic.gif !

Ce ai papat aseara?
Sper sa postezi si meniul de azi.

Imagine
Nessie
Multumesc de incurajari, Ina! pupic.gif
Aseara m-am cam porcit de necaz. sad.gif

Am mancat o felie de piept de pui facut pe teflon (2p) cu niste ciupercute trase in ulei de masline (pe care nu il punctez dry.gif ).

Normal ca nu mi-a putut stat gura si am mai mancat 2 felii de salata de fasole verde cu maioneza si usturoi. sorry.gif 2? 3? doh.gif Nici nu mai stiu! Vai de capul meu! bang.gif Punctez feliile cu 5p.

A! si normal am mai mancat o banana! doh.gif inca 1,2p

Deci in total 22p Oricum, IN TEORIE, ar trebui sa fiu bine ca luni am economisit 10p, unsure.gif dar...

Si am uitat sa mentionez ca am hotarat de cand mi-am facut abonament la sala sa nu punctez sportul.
Nessie
Stiu ca nu o sa fiti de acord cu mine, in alte conditii nici eu nu as fi fost, dar mi-am comandat:
Musli Pro Diet Nutrend (5 bucati a 28g - fructe)
Calciu si Magneziu USA Natural (100 tablete)
Super Fat Burners Vitalife (100 tab.)

Ma gandesc serios daca sa incerc cu Atkins 2 saptamani, dar mai intai trebuie sa imi revizuiesc materialele si sa vad cum m-as descurca. Vitamine inca mai am de ultima data cand am incercat, asa ca nu ar fi o problema. Trebuie sa imi revizuiesc si bugetul, pentru ca e o dieta costisitoare si luna asta am scapat in bani de parca nu ar fi ai mei! doh.gif
V-am zis-o si pe asta! Astept rosiile tomato.gif dar nu prea multe ca la Atkins nu sunt bune. blum.gif
ina_ceva
Pieptul de pui e 100g 2p. Crezi ca felia papata de tine avea 100 de gr?Daca nu avea cred ca se compenseaza cu uleiul de la ciupercutze grin.gif
La salata cred ca poti pune 2felii paine 3p +3 lgt maioneza 2.5p (sau era mai putina maioneza?).
Banana , daca nu era mare, poti sa o pui 1p.
Economisit 1p. blum.gif

Ce fel de paine era? Ca sa economisesc pcte, eu pap paine graham feliata de la belforno si o felie are 0.5p.
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 02-11-2006, 11:46 AM) *
Ce fel de paine era? Ca sa economisesc pcte, eu pap paine graham feliata de la belforno si o felie are 0.5p.
Daaa??? crazy.gif Eu am avut paine neagra nush de la ce firma ca e luata din Plus si astia au numai firme ciudate.

La pui lasam 2 puncte atunci, la salata am pus 6 muncte ca nu mai stiu daca am mancat 2 sau 3 felii. blushing.gif
ina_ceva
Ai calculat la paine dupa punctajul de pe ambalaj?Daca nu, cred ca poti pune 0.5 felia de paine, daca e paine neagra.
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 02-11-2006, 11:51 AM) *

Ai calculat la paine dupa punctajul de pe ambalaj?Daca nu, cred ca poti pune 0.5 felia de paine, daca e paine neagra.
give_rose.gif Multumesc mult, Ina! Am modificat mesajul anterior si am pus 5p la salata cu paine (0.5 x 3 felii + 3p maioneza).

In lista mea nu am gasit maioneza si am pus 1p la o lingurita mica (de ceai). Maioneza e facuta in casa, deci nu e light.

Si inca o problema: ma uit in lista mea si nu vad la sport tae-bo. E undeva intre aerobic (1,5p) si kickbox (3p), deci ma gandesc ca ar avea 2p pentru 15 min, iar eu cum fac la sala 1 ora ar insemna 24p econimisite doar din sport pe care nu le iau in calcul... si tot m-am ingrasaaaat crying.gif ....uuuoofff, ce ma apuca iar disperarea. doh.gif

Mi-am schimbat si tickerul sa se vada ce purcica m-am facut! bag.gif
ina_ceva
Maioneza, 20% grasime 2 lingurite 0,5
Maioneza, 50% grasime 1 lingurita 0,5
Maioneza, 80% grasime 1 lingurita 1

Daca e facuta in casa, e k cum ai pctat.
aki
Salut Gabit.Ai intrat in depresie?Sanatoasa sa fii si esti atit de frumoasa pupic.gif
amalia0701
Alooooooooooo!
Io zic sa iti revii ca ai luat-o pe aratura.
Nu te apuci de nici un ATKINS.
Apa ai baut 2 litri pe zi?
Mie mi s-a intmapalt sa am 2 kg diferenta intre cantaritul dimieatza si cel de seara, deci te cantaresti numai dimineatza, pe stomacul gol dupa ce ai fost la WC.
E normal ca acum cand manancia tent, organismul sa fi sesizat si isi ia masuri sa nu-l expui la vreo cura minunata.
Ai rabdare.
NU te mai ambala asa.
Relax.
E important cum mananci.
Uite niste reguli care functioneaza:
TEHNICILE INTELIGENTEI TRUPULUI

Greutatea ideala – Deepak Chopra

1. Mancati intr-o atmosfera calma si linisitoare;
2. Asezati-va pe scaun, la masa cand mancati;
3. Nu mancati cand sunteti suparat;
4. Opritiva din mancat cand ati ajuns la punctul de confort maxim;
5. Evitati mancarurile si bauturile foarte reci;
6. Nu vorbiti in timp ce mestecati;
7. Mancati cu o viteza moderata;
8. Mancati numai dupa ce masa anterioara a fost digerata;
9. Mesele trebuie sa contina alimete prospat gatite;
10. Relaxativa cateva momente dupa ce ati terminat de mancat
aki
Da bune reguli,imi pare ca te faci cit ziua cea de mine asa.Mama mea mininca ce apuca si din fuga ca mereu e ocupata si-i slaba de-o bate vintul.Dar tatal mininca linistit si pe asezate.Daca ii este a minca el mininca incet si linistit,poate sa arda satul ca el n-are nici o treaba lol.gif
Nessie
Merci, Amalia! hug.gif

Azi am mancat:

MD:
- o banana - 1,5p
- un mar mare

Pranz:
- piure de cartofi - 4p
- piept de pui cu legume - 4p

Pentru cina intenionez:
- tae-bo
- fructe
- un iaurt - 4p
Nessie
Ma pregatesc de tae-bo in seara asta, dar am o stare ... doh.gif mai naspa ca vremea de-afara. Sper sa imi mai revin dupa sport.

Starea mea actuala:

Imagine
Andreea-Rodica
Am trecut sa te tzuc si sa te incurajez un pic. hug.gif hug.gif hug.gif Esti o frumusica (pozele nu mint) si ia-o incet, cu calm. Asa se dau si kg jos, cu calm. Pupuri multe si dulci (ca astea nu ingrasa) pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Nessie,scumpa !!!! NU te cantari in fiecare zi ???????????????????????????? Asta e greseala noastra !!!! Dimineata putem fii super modele si seara ...obeze .O data pe saptamana e perfect !!!!!!!!!!
dany
In legatura cu punctele pentru tae-bo ....eu zic ca te incadrezi la sectiunea "inteensiv"....deci nu prea mai poti comunica cu cei din jur.....Corect ???? Atunci ...uite formula de calcul a punctelor :timp (minute) x greutate (in kg) : 560. asa iti poti afla punctele pentru tae-bo.

Am calculat pentru tine ......pentru 1 ora de tae-bo...

timp ...60 (min) x 67 ( greutate) :560 = 7,17 P !!!! Deci : ai 7 P pentru 1 ora de tae-bo !
dany
CITAT(danyhoney @ 02-11-2006, 11:52 PM) *

Nessie,scumpa !!!! NU te cantari in fiecare zi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asta e greseala noastra !!!! Dimineata putem fii super modele si seara ...obeze .O data pe saptamana e perfect !!!!!!!!!!

Am vazut ca la mesajul meu de dinainte am pus semnul intrebarii !!!! GRESIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De aceea am scris acum alt mesaj...chiar daca arata ciudat smile.gif
Karin
Mi-a placut la nebunie starea ta de aseara! lol.gif
Uauuuuuuu, atatea puncte economisesti cu tae-bo? w00t.gif
Mistoooooo! pupic.gif
Te pup si iti doresc o zi buna! hug.gif
Nessie
'Neataaa! w00t.gif Azi ma simt mult mai bine... cam asa grin.gif
Imagine

Multumesc mult, Danyhoney pentru calcul si incurajari! hug.gif Deci am 7p din tae bo! Buuuun. rolleyes.gif Dupa ora asta, mai facem inca 30 de min de exercitii la sol, pentru abdomen (facem 4-500 crazy.gif ), fesieri, piept. La asta as mai adauga 2p. Cred ca e ok.

yahoo.gif Ce fericita sunt ca am ales tae bo! Sa dea Domnul sa ma tin in continuare. Am descoperit ca HR-ul de la noi de la firma merge la aceeasi sala, dar la aparate, ceea ce e super pentru mine ca are masina si pe o vreme nasoala ajuta mult. dance3.gif

Andreea, Karin, va multumesc frumos! floare.gif
dany
Cu multa placere ,Nessie !!! pupic.gif
Nessie
Aseara la cina am mai mancat 2 felii de salata (3p) si 2 mere mari (1p pentru depasire). Ziua de ieri s-a incheiat cu 17,5p.

Azi la md:
- o banana - 1,5p
- un mar

Pranz:
-din nou salata ca sunt pe fuga - 6p
ina_ceva
Felicitari pentru ziua de ieri pupic.gif hug.gif

Un WE placut si ...fara depasiri.
Distractie placuta oricum l-ai petrece!!!
Andreea-Rodica
Vad ca esti din nou pe baricade. floare.gif Felicitari pentru meniu si pentru vointa de care dai dovada, mai ales cu sala.
Weekend placut in continuare! hug.gif hug.gif
midnight_talker
Ciao Gabi,
ma bucur ca te-ai pus si tu pe treaba si mult mai bine decat mine,ca faci sport.Eu n-am timp de sport,dar e ok ca merg pe jos la facultate si inapoi...cam 2 ore de mers pe jos/zi.
Succes in continuare..Altceva nu stiu sa-ti spun ca nu ma pricep la WW.
Lacry
... si arati si foarte bine, te-am vazut io in poze wink1.gif
amalia0701
Servus iubire!
O saptamana faina sa ai pupic.gif
aki
pupic.gif Salut Gabit.Felicitari pentru ambitie.Vad ca faci treaba cu tae-bo.Bafta in continuare
himere2005
nessie, pina la urma tu tii ww cu monti sau nu?
Nessie
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 11:26 AM) *

nessie, pina la urma tu tii ww cu monti sau nu?

Buna, fetele! Va multumesc de vizita! Eu am fost cam purcica in weekend si nu am mai scris ce am mancat, ca am fost la ai mei in vizita si ....na blush.gif ca la mama acasa. Nu am exagerat, dar nu am numar.

Himere, eu tin WW (cand pot tease.gif ) si fac sport.
honey79
Bun gasit, iubita.
Am trecut sa te pupic dulce si sa te imbratisez cu drag.
Am vazut si eu pozele de la intalnirea cu neuronii... esti o super papusica frumusica!!!!
O saptamana superba iti doresc si o zi de Luni minunata, fara evenimente neplacute.
Nessie
Am mancat cateva lingurite de tort de mere! crying.gif crying.gif Foooooooarte bun drool.gif , facut de mama lui iubi, dar nu stiu cum sa-l punctez. sorry.gif
Am luat asa:

-3 lingurite de blat - 1,5p ?
-3 lingurite de frisca - 0,5p ?
-2 lingurite de Finetti - 1,5p?

Cine ma poate ajuta? give_rose.gif
Pe langa minunea asta am mai mancat 2 kiwi. bag.gif
ina_ceva
Frisca batuta 1 lingura, 15g 1,5p. O lingura are cam 3 lgt.
1 lingurita finetti= 1.3 pct
Blatul cred ca poti sa-l pctezi cu 0.5p
Nessie
doh.gif Deci am punctat o varza! Sa refac punctajul:

-blat - 0,5p
-frisca - 1,5p
-finetti -1,4p

Ina, multumesc frumos! hug.gif Mereu ma ajuti cu prostiile pe care le mananc! give_rose.gif
ina_ceva
Erata doh.gif blushing.gif

Am gasit finetti si are 0.7 pcte la 5 gr( o lgt rasa) (calculat dupa valorile de pe cutie)

Scuze, nessie!! give_rose.gif pupic.gif
Nessie
Am mai mancat azi:
-ficatei de pui - 2,5p
-un snitel de pui mic (sub 100g) - 2p
-2 castraveciori murati

CITAT(ina_ceva @ 06-11-2006, 12:34 PM) *

Erata doh.gif blushing.gif

Am gasit finetti si are 0.7 pcte la 5 gr( o lgt rasa) (calculat dupa valorile de pe cutie)

Scuze, nessie!! give_rose.gif pupic.gif
yeah.gif Modificat punctajul!
amalia0701
pupic.gif
Fineti mmmmm
am si io in casa o cutie blushing.gif , m-a pus Ioana sa ii cumpar mad.gif
lliliana
Salut Nessie...Pup smile.gif pupic.gif Eshti o scumpika. hug.gif Uof...vino shi tu-ncoa sa te strang hug.gif hug.gif hug.gif
julyalina
buna dimineatza nessie pupic.gif
I'm baaaaaakkkkkk naughty.gif
deci... tae bo ieri bifam ?
Nessie
CITAT(julyalina @ 07-11-2006, 09:13 AM) *

buna dimineatza nessie pupic.gif
I'm baaaaaakkkkkk naughty.gif
deci... tae bo ieri bifam ?
cheer.gif Ma bucur ca te-ai intors!!! Azi bifam, ca azi e marti! wink1.gif
amalia0701
Da e marti azi cheer.gif , maine sarbatoare , unii altii faricitzii sarbatoriti dau de baut )).gif , poimaine iar munca dupa mahmureala si vineri excursie in Capitala cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Deci pentru ziua numelui tau frumos, dai vineri de baut?
La multi aniiiiiiiii! floare.gif party.gif band.gif
( io incep de azi, pentru ca am avut zilel astea numai probleme cu curentul si cu reteaua ) hug.gif pupic.gif
Nessie
Ma intreba Himere de cat timp fac sport ca nu as avea burta...
In primul rand, ma bucur ca reusesc sa pacalesc bine. )).gif Draga, Himere, am burta doh.gif , dar o ascund bine in pantaloni. tease.gif De sport m-am apucat cam de 3 saptamani, asa ca nu se veede mara branza inca. wacko.gif
Merci de compliment! grin.gif (ca il consider unul) floare.gif
himere2005
pai hai c-am bagat la cap ce tip de pantaloni ti-ai luat si poate fac si eu rost de unii )).gif
aki
Salut Gabit.Mi-ar trebui si mie asa pantaloni,ca toata problema mea e in burta.Imi vine sa o tai si sa o dau lui GRAPH tease.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 07-11-2006, 02:32 PM) *

Salut Gabit.Mi-ar trebui si mie asa pantaloni,ca toata problema mea e in burta.Imi vine sa o tai si sa o dau lui GRAPH tease.gif

Ai grija ce iti doresti, s-ar putea sa se implinesca.
Ai grija sa il dresezi ep Graph.
Ai avut mare curaj sa tzii in casa un astfel de caine, informatia genetica de pradator nu io poti sterge.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.