Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
Nessie
MD:
-o sarmaluta cat degetul mic - 1p

Pranz:
- o salata cu rosii, salata verde, 4 boabe de porumb (numarate doh.gif ) si 1 peste din converva (1 peste, nu o cutie wacko.gif ) - 2p
- mancarica de fasole verde - 3p pentru ulei
aki
CITAT(amalia0701 @ 07-11-2006, 02:44 PM) *

CITAT(aki @ 07-11-2006, 02:32 PM) *

Salut Gabit.Mi-ar trebui si mie asa pantaloni,ca toata problema mea e in burta.Imi vine sa o tai si sa o dau lui GRAPH tease.gif

Ai grija ce iti doresti, s-ar putea sa se implinesca.
Ai grija sa il dresezi ep Graph.
Ai avut mare curaj sa tzii in casa un astfel de caine, informatia genetica de pradator nu io poti sterge.

O sa-i dau numai peste bot devil.gif
Nessie
Am mai mancat un snitel mic (2p), deci pana acum am 8p, asa ca o sa imi permit deseara o pizza facuta in casa. eat.gif
ina_ceva
Vezi ca se poate? pupic.gif hug.gif
Sa papi cu pofta pizza aia, ca nu se stie cand va fi urmatoarea wink1.gif
julyalina
LA MULTI ANI GABITZA!!!!!
Iti urez ca fericirea si iubirea sa locuiasca mereu impreuna cu tine! pupic.gif

Imagine
lliliana
Nessie...buna dimineatza. pupic.gif Pupici shi imbratisari... pupic.gif hug.gif Da-i cu tae-bo, da-i cu dieta...ca esti cea mai cea pupic.gif O zi frumoasa sa ai... floare.gif
Karin
LA MULTI ANI!!!!!

Sa ne traiesti! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nessie
Va multumesc si va imbratosej pe toate! Imagine
aki
Mi-am facut datoria la felcitari pupic.gif
Sexymom
La multi ani , sa fi sanatoasa si fericita pupic.gif
MIRRRUNA
Nu am impac prea bine cu toamna, anu asta, si nici cu iarna care va sa vie... asa ca fac un salt in timp si aduc un firicel de primavara blum.gif . Iti las cu drag niste zambile! hug.gif La multi Ani! pupic.gif
Imagine
Nessie
CITAT(MIRRRUNA @ 08-11-2006, 11:53 AM) *

Nu am impac prea bine cu toamna, anu asta, si nici cu iarna care va sa vie... asa ca fac un salt in timp si aduc un firicel de primavara blum.gif . Iti las cu drag niste zambile! hug.gif La multi Ani! pupic.gif
Imagine
w00t.gif M-ai terminat cu zambilele astea! hug.gif Sunt florile mele preferate! pupic.gif
Eu.
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI!! give_rose.gif
Nessie
CITAT(Eu. @ 08-11-2006, 12:30 PM) *

LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI!! give_rose.gif
hug.gif Multumesc frumos! pupic.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 08-11-2006, 01:56 PM) *

w00t.gif M-ai terminat cu zambilele astea! hug.gif Sunt florile mele preferate! pupic.gif

nu stiam sad.gif si io am folosit trandafiri smile.gif dar naughty.gif
Imagine
Nessie
CITAT(julyalina @ 08-11-2006, 12:46 PM) *
nu stiam sad.gif si io am folosit trandafiri smile.gif dar naughty.gif
Trandafirii au o semnificatie aparte pentur mine si sunt cele mai frumoase flori wink1.gif , dar din pacate nu prea au miros cei din comert, de asta am zid de zambile. (care au un miros puternic)

Mulumesc! pupic.gif

Ca sa se stie de la inceput, sa nu ma intrebati ce (am) mananc azi, daaaaa? devil.gif Va zic doar ca maine ma duc la tae bo si recuperez. tease.gif
luchi
PENTRU TINE La multi ani! give_rose.gif pupic.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 08-11-2006, 12:56 PM) *

PENTRU TINE La multi ani! give_rose.gif pupic.gif
w00t.gif ohmy.gif cheer.gif hug.gif yahoo.gif pupic.gif Multumesc frumos, Lucule!!
luchi
Ce mutrisoare ai facut blum.gif Alta melodie cu gabriela n-am gasit blushing.gif

are niste versuri..hihihi give_rose.gif
Andreea-Rodica
LA MULTI ANI!

give_rose.gif
lliliana
Nessie...m-am obishnuit cu numele de cod shi uitai ca eshti Gabitz blushing.gif Vin la baba-n breatze. La multi anishori shi la multa fericireeee...Sa traieshti bine. Muuuuua. pupic.gif hug.gif
Nessie
floare.gif Va multumesc frumos fetelor!

Vreau sa marturiesc ceva... blush.gif eu nu prea pun accent (adica nu conteaza sa fiu mai exacta blushing.gif ) pe ziua numelui, pentru ca simt ca nu am de-a face cu asta. Adica parintii mei au ales asa si ... asta e... Dar voi ma faceti sa simt ceva acolo cand va vad pe toate in jurnal pe aici tease.gif Va multumesc frumos! hug.gif give_rose.gif
dany
LA MULTI ANI ,NESSIE !!!!

Imagine
crissy
Io-te ce se distreaza fetele pe aici! Hop si eu grin.gif sa-ti urez un "La multi ani!" de ziua numelui. Sa ai petrecere frumoasa si sa primesti cadouri multe give_rose.gif .
Pisik
La Multi Ani Ness! Spor la tae-bo si maine sa ne povestesti ce ai papat, bine? blum.gif
ina_ceva
La multi ani, gabi!!Imagine
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 08-11-2006, 05:51 PM) *

La multi ani, gabi!!Imagine
pupic.gif multumesc frumos, Ina!
amalia0701
Io citeam undeva ca cel mai drag cuvant pentru un om este numele lui.
Acolo spunea( erau niste americani) ca din aceasta cauza trebuie sa ii spui omului pe nume, nu pe cel de familie, sau la munca dl. functia.........
Io te mai pupicesc odata.
pupic.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 08-11-2006, 07:23 PM) *

Io citeam undeva ca cel mai drag cuvant pentru un om este numele lui.
Acolo spunea( erau niste americani) ca din aceasta cauza trebuie sa ii spui omului pe nume, nu pe cel de familie, sau la munca dl. functia.........
Io te mai pupicesc odata.
pupic.gif
Da, stiu asta! De acord cu tine! salut.gif Eu ziceam ca nu vad legatura dintre mine si sfinti decat voia parintilor mei sa ma numesc asa. tease.gif
aki
Gabit salut pupic.gif .Cum te simti dupa ziua de eri?Nu te doare capul? hug.gif
Pisik
Nessie, sa stii ca aseara ti-am studiat jurnalul de la inceput si am constatat ca esti muuult muult mai cuminte decat in vara! Bravo tie si sa o tii tot asa!
julyalina
'neatza gabitz! pupic.gif
nu pomenim de ce am mancat ieri ca a fost sarbatoare wink1.gif dar azi ai program de tae-bo naughty.gif
Nessie
CITAT(Pisik @ 09-11-2006, 09:32 AM) *

Nessie, sa stii ca aseara ti-am studiat jurnalul de la inceput si am constatat ca esti muuult muult mai cuminte decat in vara! Bravo tie si sa o tii tot asa!
multumesc mult, Pisik! hug.gif Asa este, mi s-a schimbat comportamentul alimentar, dar acum inca astept rezultatele. sorry.gif

CITAT(julyalina @ 09-11-2006, 09:33 AM) *

'neatza gabitz! pupic.gif
nu pomenim de ce am mancat ieri ca a fost sarbatoare wink1.gif dar azi ai program de tae-bo naughty.gif
neata, Alinush! Dap! grin.gif Aseara desfrau (alimentar blum.gif ), azi tae bo! salut.gif
honey79
Pupici dulcici si imbratisari cu drag, scumpa Nessie.
O zi superba iti doresc plina de soare si voie buna si...fara abateri.
lliliana
Pup pupic.gif o Nessie cum alta nu-i pupic.gif blum.gif
Nessie
Meniul de azi

Md:
- 2 mere mari - 1p depasire

Pranz:
- piure de cartofi - 3p
- 3 chiftele de soia - ??? huh.gif cat or face astea? Sunt din legume si pun doar uleiul? pun 5p pana aflu
- supa de conopida - 2p

Cina:
- tae bo grin.gif
- o ceasca de paste cu rosii si ciuperci si o lingurita de ulei de masline - 4p

Gustari:
- cioco 3 patratele -3p blushing.gif
- o felie de salam uscat - 1p

Total doar 19p?? eusa_think.gif cred ca am gresit ceva ca ma simt obeza si satula, dar pe moment nush ce am uitat unknw.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 10-11-2006, 01:05 AM) *

[
Total doar 15p?? eusa_think.gif cred ca am gresit ceva ca ma simt obeza si satula, dar pe moment nush ce am uitat unknw.gif

Habar nu ai ce-i aia obez blum.gif blum.gif blum.gif
Esti o slabanoaga sexoasa.
Te pupicesc si astept sa ne vedem azi.
pupic.gif
ina_ceva
Neatza!!!

Cred ca la chiftele poti sa punctezi doar soia si uleiul; dar sa stii ca chiftelele trag mult ulei; soia 45 gr, 2 p (negatita, )
Salamul alegi de aici: Salam slab 1 felie, 20g 1p Salam 1 felie, 20g 2p .
Si la paste depinde daca le-ai cantarit inainte: 40g paste nefierte corespund la 120g de paste fierte si se numara 2p; daca nu ai cantarit: 4 puncte pana te saturi la o masa.

O zi insorita!!! Abia astept sa ne vedem diseara!
julyalina
'neatza Gabitz ! floare.gif
w00t.gif vad ca merge tae-bo si parca si alimentatia este mai buna smile.gif totul este sa nu poftesti la una alta cand mananca cei din jur.si inca ceva ... eu cred ca micul dejun ar trebui sa fie mai consistent ... ca 2 mere cu depasire 1 punct nu-mi suna prea bine la stomacelul tau dry.gif
pupic.gif
luchi
pupic.gif pupic.gif Ce fata constiincioasa! Uau! Bravas, si tine-o tot asa!
Nessie
cheer.gif Ce ma bcur cand vad atata lume pe aici! pupic.gif Multumesc de incurajari si de sfaturi!

Ina, am modificat meniul de ieri si am mai pus 2p la chiftele si mi-am amintit ca am mai mancat o supa de conopida la pranz.
Sexymom
Buna Gabitzule, cm poti manca chiftelute de soia? sad.gif eu nu pot nici sa le vad sad.gif dar ca de obicei mie nu imi plac chestiile sanatoase.
Dar la mere ma tin si eu dupa tine ca imi plac tare mult.
Week-end placut.
ina_ceva
Mie imi plac la nebunie snitzelele din soia; as manca toata ziua si nu m-as satura blushing.gif ; pacat ca au multe puncte
Nessie
Eu m-am hotarat sa trec cat pot de mult pe vegetale, chiar si soia. Am observat ca ma simt mult mai bine si stomacul meu bolnav proceseaza mai repede alimentele. Cand imi e pofta de ceva "carnos" am descoperit la firma de catering care ne aduce pranzul la serviciu ca au niste chiftele din orez sau soia delicioase. eat.gif Cred ca cele din orez au mai putine puncte, pentru ca intra cred ca 10g de orez nefiert intr-una si nu mai are decat verdeata si condimente. wink1.gif
Andreea-Rodica
Weekend placut si intalnire frumoasa! hug.gif hug.gif hug.gif
Crissa
CITAT(Nessie @ 07-06-2006, 12:05 PM) *

Fibrobarul ala nu e bun, dar am fost in conditii de criza. Imi era foame rau si a fost singurul lucru disponibil la birou (de la o colega).
E mic (65g), calorii multe, zahar si un gust nasol! wacko.gif De aceleasi calorii si aceeasi greutate, daca tot o dau in bara, mai bine mananc un Snickers. blum.gif

Asa e! Cah! bad.gif Eu am mancat vreo 2 luni chestii de-astea plus Q-Form. Devenisem dependenta de ele. M-am ingrasat mai rau in loc sa slabesc. bang.gif Asadar incerc sa revin la o alimentatie cat de poate de naturala. Plus miscare/sport/gimnastica pentru ca fara...totul e in zadar. Stiti ce vorbesc! wink1.gif
Nessie
Meniul de azi

MD:
-1 mar

July, stiu tomato.gif dar nu pot sa mananc dimineata. Nu imi e foame si sa ma fortez sa mananc parca nu imi vine ca nu sunt la ingrasat. blink.gif

Pranz:
-inca o portie de paste ca aseara - 4p

Gustare:
- grisine 60g - 3p

Deci... daca am mancat doar 7p azi ( yahoo.gif ) pot sa mananc la intalnire ce vrea mushiu' meu. tease.gif . Abia astept sa ii pun la treaba pe bucatarii de la Tratoria, mai ales ca ochisem de data trecuta niste paste. eat.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif
Eu cred ca raman la salate blum.gif blum.gif
In afara de paste ce ai mai ochit? Sa-mi fac o idee grin.gif
Nessie
Mai erau niste papanasi pe acolo, dar nu e voie. nana.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 10-11-2006, 06:51 PM) *

Deci... daca am mancat doar 7p azi ( yahoo.gif ) pot sa mananc la intalnire ce vrea mushiu' meu. tease.gif . Abia astept sa ii pun la treaba pe bucatarii de la Tratoria, mai ales ca ochisem de data trecuta niste paste. eat.gif

Deci lasagna a fost premeditata. )).gif
De tiramisu cu inghetzatza , care a fost tzeapa nu mai zic nimic lol.gif lol.gif lol.gif
Ti-am spus ca te iubesc?
pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.