Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La mai mic!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
ina_ceva
Buna, dragutzo!!!
Ce ai facut in WE? Cu ce meniu te lauzi??
pupic.gif hug.gif
Sexymom
Buna , asteptam impresi de la intalnirea care ati avut-o, am auzit ca s-a lasat cu pupaturi multe pupic.gif
Nessie
Buna!
Am o stare nasoala si nu am chef de nimic azi. sorry.gif Stau acilea dupa monitor si va citesc, dar nu prea ma simt capabila sa port o conversatie decenta cu nimeni si decat sa fac vreo boacana si sa supar pe cineva mai bine tac. bag.gif

Sexy, am spus impresiile de la intalnire la subiectul cu intalnirea.
Sexymom
Am vazut pozele, Alex e cel de la masa din spate care mananca mult? lol.gif
Nessie
Alex e cel care nu prea e prin poze. )).gif Nu stiu pe cine ai vazut tu ca manca mult pentru ca noi am fost cuminti. blum.gif
Sexymom
sad.gif pai asa va laudati, va intalniti si voi odata si nu faceti abateri? lol.gif
MIRRRUNA
naughty.gif V'am vazut in poze. Zburdalnici, veseli si frumosi.
give_rose.gif
Nessie
Ieri am fost cu capsa pusa, nu am avut chef de socializare, nici pe forum, nici pe messenger, nici la telefon... bag.gif . Macar am facut un lucru bun ca am muncit ieri la serviciu cat pentru 2 zile, ceea ce inseamna ca azi sunt mai libera/ biggrin.gif

Ieri am mancat:

Pranz:
- cartofi la cuptor - 2p

Gustare:
- 2 mere

Cina:
- pizza semicumparata-semipreparata - 15p

Am mai baut o cafea cu coffeta - 1p

Depresie s-a simtit si in alimentatie, asa ca va rog, nu dati cu pietre. tomato.gif
ina_ceva
Azi ce papi? Te "pastrat" in punctaj pana acum?

pupic.gif hug.gif
Nessie
Ina, sa vezi faza azi! )).gif Am comandat la catering sufleu de vinete, ca doar incerc sa merg cat mai mult pe legume! doh.gif Eu am zis ca e o chestie cu vinete ca o mancarica... "Eh, mare branza!" )).gif Si dap, se pare ca este o mare branza! lol.gif

E o branza nesarata amestecata cu oua si smantana (zic eu) si cateva bucati de vinete ingropate acolo. Nici nu stiu cu cat sa punctez porcaria asta. uooooooffff! blink.gif

Pe meniu scrie ca toata compozitia are 400g. Eu banuies asa: 200 g de vinete, 1 ou (2p), 2 linguri de smantana (2p) si restul branza ... nush' de care unknw.gif ... banuiesc eu ca vreo 200g. doh.gif (10p? huh.gif ). Deci toata "branza" asta face 14p. N-am mancat decat 1/2 pana acum si deci punctez cu 7p.

Si ca sa fie mai distractiv pentru maine mi-am comandat sufleu de conopida. lol.gif
ina_ceva
Branza cred ca a fost cam 150gr, adica vreo 8pcte.Asta inseamna ca ai papat de 6p.
Nu potzi anula comanda pentru maine? Stiam ca daca suni cu o zi inainte, poti sa comanzi altceva( la unele firme)
Nessie
Salvataorea mea mereu! give_rose.gif Ok, te ascult si consider 6p pana acum la care mai pun 1 lingurita de coffeta - 1p.

Si nu... dry.gif nu pot sa schimb comanda pentru maine. La noi se pune comanda prin fax, pentru toata firma si pentru toata saptamana. Asta e! sad.gif O sa economisesc in rest si sper sa nu ma apuce pofte. baby.gif
julyalina
'neatza gabitz hug.gif
io am venit sa vad raportul complet pe ziua de ieri blum.gif ca a fost marti si trabuie sa vad ceva legat de taebo pe aici naughty.gif

p.s. ca sa stie toata lumea ... gabitza arata si mai bine de cand merge la taebo yahoo.gif si ina poate sa confirme blum.gif
Nessie
blushing.gif Multumesc, Alina! Adevarul esta ca se simte o luna de tae bo. Imi simt muschii mai puternici (sau as putea sa zic pur si simplu ca "imi simt muschii" biggrin.gif ), transpir intr-o veselie, la haine se simte ca sunt mai largute, dar la cantar nimic. huh.gif Stiu teoria cu muschii si grasimea, dar parca as vrea sa miste ceva si acolo. blink.gif

Am bifat aseara si tae bo, dar am fost cam dezamagita de prestatie si am plecat cand trebuia sa trecem "la paturica", adica la exercitiile de abdomene, fesieri si streching.
Antrenoarea e profa la ANEFS si si-a adus 2 studente in practica. Saracele! )).gif Erau lesinate!! Noi faceam inainte si ele nu mai puteau sa faca nimic. Se asezau pe bancuta si numaram noi inainte. lol.gif Ele ar fi trebuit sa conduca sedinta in locul profei care le urmarea si le dadea indicatii, dar mai mult noi, grasutele am facut "lectia". Fetele erau numai pachetele de muschi, dar dajaba. Le-am facut! naughty.gif
Nessie
Sa continui cu meniul de ieri.

Pranz:
- am mancat si restul de budina - 6p

Am mancat aseara vreo 30-40g de alune de PADURE si nu gasesc punctajul. sorry.gif Eu am doar alune de pamant 10g - 1,5p si alune 5g - 1p. ohmy.gif Ce e diferenta asta asa de mare?? Mie mi se par mai uleioase alunele de pamant, asa ca parca nu as pune 8p. sorry.gif
honey79
Neata, scumpa Nessie.
Am trecut sa las cativa pupici dulcici si imbratisari stranse stranse. blum.gif
O zi frumoasa iti doresc, plina de evenimente placute.
aki
Salut Gabit.am trecut sa-ti las un pupic si sunt in curs cu tot ce ai facut pina acum blum.gif
ina_ceva
Buna, scumpico!!!

Felicitari pentru tae bo cheer.gif
Nu stiu ce veste va fi asta dar alunele de padure au 671 calorii si 60.9 lipide, deci 18 pcte la 100gr ohmy.gif

Azi ce ai papat? Cum a fost sufleul cu conopida ?

pupic.gif hug.gif

As zice sa treci la alune 35gr 6.3p
Nessie
bang.gif m-au omorat alunele alea si mai am o punga acasa. sorry.gif Deci ieri am fost la limita, dar degeaba mananc eu in puncte, daca mananc seara pe la 9. crying.gif Cred ca de asta nu slabesc.

Conopida wacko.gif a trecut. Aumplut stomacul acolo si gata. doh.gif

Deci am mancat tot de 12p azi + 1p pentru coffeta.

hug.gif Multumesc, Ina!

Later edit:
Cina:
-piure de cartofi - 4p
-4 carnaciori de bere - 3p
Sexymom
Arunca naibi alunele alea ca nu sunt bune si au tone de calorii.Rontaie un mar, un morcov, un nap lol.gif
lliliana
SAlut Nessie. Iata-ma din nou bantui pe-acilea. Tu acushi ne bati pe toate...ridici un picior shi ne dobori ca pe popice...o sa fie cutremur atuncea )).gif In alta ordine de idei...eshti o scumpika...o dulcika...shi te pup, te imbratzishez shi-ti urez de bine. Mua. Vin in breatze a me hug.gif pupic.gif floare.gif
bubbles
`neata ness.. pupic.gif lasa nu te da batuta ca ai sa vz ca ai sa slabesti smile.gif o data la ceva vreme ai voie sa mananci si tu cateva alune
luchi
Mi se pare mie sau se simte o unda de tristete in glasciorul tau?
Ia de la baba ceva cu matze sa te inveselesti
pisici
(pi. es: melodia asta ma binedispune intotdeauna) pupic.gif
Nessie
Lucule, m-au terminat pisiceii. grin.gif sau ca sa zic asa, m-ai lovit unde ma doare. w00t.gif

Lili, multuemsc fain pentru cuvinte si pentru vizita si pentru veselie si pentru ca ai revenit p'acilea si si si pentru toate! hug.gif

Alunele si semintele ma scot mereu din dieta ca imi plac de nu mai pot si sunt mici si ingrasacioase rau. sorry.gif Cred ca ar trebui sa nu mai cumpar.
ina_ceva
Neatza!!! pupic.gif hug.gif

Si mie imi plac mult semintzele, dar daca se nimereste sa am prin casa si sa ma tenteze, ii gasesc babuinului un film bun si i le dau, cu sarcina sa le termine.
aki
Salut Gabit.Pupici pupic.gif
Gabit,treci pe la minesa-mi modifici niste poze? blum.gif

Nu ma certa te rog.Nu scriu la mine in jurnal ca-mi vine vulturul si-mi citeste jurnalu si nu vreau sa afle.
l Deci duminica impinim jumate de an cheer.gif .Nu stiu ce sa fac? sorry.gif .El pleaca acasa simbata si revine duminica asa ca am timp pentru pregatire.Vreau sa-i fac surpriza promisa de demult.Tineti minte ca v-am spus de luminarile aprinse prin toata casa? wink1.gif .Imi duc fata la nasa si raminem singuri sa ne facem de cap blushing.gif As vrea sa fac o torta.Si poate vre-un cadou.Caci el mi-a luat luna trecut lant de aur.Dar nu stiu ce sa-i iau.
Va rog veniti cu propuneri pupic.gif
aki
Unde sunteti fetelor?Unde ati disparut toate?Va astept pupic.gif
Andreea-Rodica
Aki, nu stiu ce idee sa-ti dau! Poate vin fetele cu vreo propunere.
Nessie, tine-te tare. da-le incolo de seminte si alune ca nu-s bune (mama, ce-as manca si eu vreo doua....pungi lol.gif ). Si eu eram mare mancatoare de seminte, dar ma abtin, cu greu recunosc, dar n-am gustat nici una pana weekend-ul trecut atunci am fost la parintii lui Iubi si am mancat 2 sau 3 seminte de bostan. Sper sa nu se mai repete.
Pupici hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana
Salut Nessie...O zi frumoasa, un weekend greu de uitat (in bine) pupic.gif hug.gif Mai da shi tu cu picioru' pe-acilea sa mai scapam de dushmani.
Akidorule scumpa...uf...gandeshte-te ce pasiune are, ce-si doreshte el de multa vreme? Sotzul meu e pasionat de celulare bengoase. M-am dus cu el ma magazin shi i-am luat ce shi-a dorit el. A fost atat de incantat ca nici daca-i cumparam o mashina nu era mai fericit. )).gif E ciudata pasiunea lui shi ceva cam costisitoare, dar...iaca, i-am facut pofta... smile.gif
Karin
Pupici iubita! pupic.gif Sper sa am timp sa trec mai des pe aici si mai ales dispozitie! floare.gif
pupic.gif pupic.gif Pup si urez un wee mirobolant! hug.gif
Nessie
Va pup pe toate! pupic.gif Uite ca ma tarasc si eu pe aici, chiar daca nu am chef nimic. Am avut ieri o zi ingrozitoare. sorry.gif Nu ca s-ar fi intamplat ceva rau, dar la mine capul strica tot. bang.gif
Numai ganduri negre si rele si urate am avut. Am incercat sa ma uit la un film, n-a mers, am dat pe reportaje, dar nici astea n-au functionat, de calculator nici nu vroiam sa aud, asa ca m-am bagat cu nasu'n perna pe la 9:30 si m-am chinuit ca pestele pe uscat pana pe la 3 cand m-am uitat ultima oara la ceas.

Eu sper sa fie doar cafeaua de vina pentru ca am baut cam multa ieri. Simteam o tensiune in extremitati (degete, urechi, nas huh.gif ) de parca imi vibrau continuu si aveam palpitatii. Partea nasoala e ca am ras si punga aia de alune de padure care mai era p'acasa (18p). bang.gif

Ieri am mai mancat o potrie de paste cu rosii 3p si atat.

Meniul de azi:
MD:
-2 felii de paine neagra cu branza Exquisa 0,2% grasime (1,5p)

Gustare 1 mar

Pranz:
-ciorba de legume - 3p
-ciuperci sote - 3p
-paine neagrea - 1,5p
luchi
hug.gif hug.gif hug.gif
of, Gabicule, ce se intampla cu tine? Tot abatuta esti in ultima vreme. floare.gif Te putem ajuta cu ceva? Starile de agitatie sunt provocate de job sau ai alte motive? pupic.gif
Iti recomand ceaiul de sunatoare baut seara, si daca te plictisesti, tricotatul, pictatul(ghivecelor), vopsit blana pisicii blum.gif, gasesti tu.
Te imbratosez tare-tare. hug.gif
aki
Ce ai Gabit?Imi para rau ca nu esti in apele tale.Am si eu momente de acestea si stiu ce simti si stiu precis ca tu stii cauza stresului tau pupic.gif
Nessie
Va multumesc mult pentru tot! hug.gif Eu cred ca s-au adunat multe si marunte... si la serviciu, si acasa... lucruri mici care te irita zi de zi si simt ca imi trebui cate o bucurie din cand in cand sa pot trece peste ele, iar in ultima perioada viata mea rare ori mai inseamna altceva in afara de munca si somn.

Stiu ca am multe lucruri pentru care Ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu si nu cer ceva ce nu am, poate doar cate o vorba buna din partea cuiva drag din cand in cand mi-ar fi de ajutor sau o deconectare de la munca si calculator. unknw.gif Nici eu nu stiu ce mai vreau.
Pana una alta, imi place mult dispozitia lui Karin si simt ca mi se potriveste. floare.gif

Luchi, acum bag un ceai de musetel si menta. Asta am gasit pe aici! pupic.gif
Karin
CITAT(Nessie @ 17-11-2006, 03:45 PM) *
Pana una alta, imi place mult dispozitia lui Karin si simt ca mi se potriveste. floare.gif
blushing.gif pupic.gif pupic.gif
Nessie
Un site care m-a facut sa zambesc. Lane Bryant, lenjerie pentru femei normale - grasute. Pacat ca pe la noi 80% sin haine sunt pentru garduri! bag.gif
Andreea-Rodica
Trecui si eu in fuga pe la tine sa-ti urez un sfarsit de saptamana placut si liniste in suflet! hug.gif hug.gif hug.gif
mirela_awad
am citit mai sus ca esti cam abatuta! nu cumva si la tine se manifesta monotonia like in my case?
crissy
pupic.gif Nessie. Iti recomand o plimbare intr-un parculetz. Singura, ca sa-ti poti pune ordine in ganduri. La mine functiona. Acum nu ma mai pot plimba singura grin.gif baby.gif
lliliana
Nessie...nu stiu ce sa spun despre problemele pe care le ai...itzi spun o povestioara scurta despre mine, sper sa nu te plictisesc.
Sotzul meu a lucrat la RomTelecom. Aveam sigurantza zilei de maine cat tzine cantarul pe greu....eu salar mare, el salar mare. Nici o problema financiara. Intr-o zi ma suna la serviciu shi-mi spune..."Iubita, s-a terminat...trebuie sa plec de aici" Am fost atat de suparata...m-au invadat gandurile negre, "ce ma fac, cum o scot la capat, cum isi gaseshte de lucru la 43 de ani"...atunci. In clipa aceea s-a deschis usa de la biroul meu shi a intrat un coleg extrem de simpatic shi cu care ma intelegeam excelent. Era tare abatut. Il intreb: "Ce-i cu tine?" Zice: "Lili, am pus-o de mamaliga...mi s-a spus ca am cancer." Am ramas shocata...shi in clipa aceea s-a produs declikul. EU nu aveam probleme...eram sanatoasa, aveam serviciu, aveam un copil frumos shi sanatos, o familie...ma intrebam cum de mi-am permis sa spun ca am probleme...E normal sa ajungi la capatul puterilor uneori. Capul sus! Sa stii ca in noi zace o forta de a penetra prin necazuri cum nu-ti poti imagina. Zambeste shi sa vezi ce cool va fi. Bucura-te ca eshti ceea ce eshti, simt ca eshti o fata exceprionala. Nu renuntza la a fi vesela...viatza e prea scurta pentru ca sa fim trishti. pupic.gif
O zi frumoasa ca tine iti doresc...Eu te vad frumoasa. hug.gif
Sexymom
Buna dimineata Gabitzule, sper ca saptamana asta sa te prinda voioasa si fericita, sa nu mai aud de tristeti, monotoni si rutina.
Multi pupici si veselie pupic.gif
julyalina
buna dimineatza gabitz !!!!! cheer.gif
ce faci ? imi trece mie si o iei tu? dry.gif vorbeam de depresie ...
hai, treci la pupic.gif si la hug.gif ca trece mai repede Imagine
luchi
Lilishule, ce bine am fi daca ti-am urma intocmai sfaturile! blushing.gif
Gabicule, tot binele din lume! give_rose.gif
Nessie
hug.gif Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase! give_rose.gif
Am avut un weekend linistit, m-am odihnit, m-am simtit bine, m-am gandit bine si ma simt mai bine. grin.gif Nu am mai tinut cont de restrictii, frustrari, treburi gospodaresti... si am facut ce am simtit pe moment. rolleyes.gif Important e ca acum stiu care era problema, dar e o chestiune la care mi-am promis ca nu o sa fortez lucrurile si ca o sa astept ca Dumnezeu sa o rezolve, daca e voia Lui.

Deci, pentru weekendul trecut nu ma intrebati ce am manacat si de cate puncte, ca au fost fara numar, fara numar, fara numar, fara numar, fara numar.... grin.gif

Va pupicesc pe toate si va urez o saptamana frumoasa. pupic.gif
Andreea-Rodica
O saptamana frumoasa si tie! hug.gif hug.gif hug.gif
Bine le mai zice Lilishu nostru drag! floare.gif
Nessie
Meniul meu de azi

MD:
- 2 felii de paine graham de care mi-a zis Ina ca are 0,5p/felie blum.gif - 1p
- branza exquisa 0,2% grasime - 0,5p

Pranz:
- ciorba de perisoare din piept de pui - 6p

Gustare tarzie:
- 2,5 felii de paine graham cu branza exquisa - 2p
ina_ceva
Ma bucur ca te simtzi mai bine, nessie! pupic.gif hug.gif give_rose.gif
Melcu'
Buna seara, Nessie! Am venit si eu sa iti vizitez casuta. Caldut la tine aici.
Ma bucur si eu ca te simti mai bine si sper ca ti-ai refacut fortele ca sa te iei iar la tranta cu kilogramele. Am citit in jurnalul tau si vad ca, fata de inceputuri, tendinta e descrescatoare. Deci... invingator la puncte: Gabitza (am inteles ca asta e numele tau, corecteaza-ma daca gresesc).
Asa ca te pup, iti doresc o seara buna si fara puncte (e deja cam tarziu pentru papa - eu am calcat putin in strachini si am mancat pe la 19, ca am avut ceva treaba mai devreme). pupic.gif
lliliana
Salutareeee...un tae-bo ceva de dimineatza...mic dejun, un picior de trezire? Pup shi urez linishte spirituala shi veselie tot prin zona aia...Mua. pupic.gif hug.gif floare.gif
amalia0701
Ti-am spus ca te Iubesc?
Nu ti-am mai spus de mult, asa ca pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.