Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Crema anticelulitica
OneDen.com > Societatea > Moda & Lifestyle > Frumusete
julyalina
100 ml ulei de masline (de preferat extra-virgin smile.gif nu din cel cu usturoi si busuioc wink1.gif )
10ml vitamina A (la farmacie - o sticlutza are exact 10 ml)
3 fiole de vitamina E
3 fiole de vitamina C
se pun toate intr-o sticlutza si se amesteca bine inainte de folosire ca vit C - nu este uleioasa
vitaminele astea au un usor miros uleios dar nu va speriati ca nu e persistent si dispare smile.gif
daca va dati pe fata masati si apoi stergeti surplusul
+ ca acum in lumina celor spuse de amalia blum.gif o sa adaug si ulei de susan smile.gif
by the way... amestecul sa-l tineti la rece
pupic.gif sper sa va fie de folos ! eu cand ies de la serviciu ma opresc la farmacie pentru vitamine blum.gif
Nessie
plecaciune.gif multumiiim!! Acum sa inteleg bine, chestia asta e si pentu corp si pentru fata?? Si cat ma masez? Curge de pe piele? Trebuie sa execut opretatia in cada? Baie dupa obligatoriu banuiesc! grin.gif merci floare.gif
Sexymom
Nu cred ca trebuie sa te speli dupa ce te dai cu ulei, atunci care mai e rolul lui, ca se ia la baie sad.gif sau cine stie....oricum suna bine reteta, gracias Alina.
julyalina
cu placere hug.gif
nope, il folosesti ca un ulei de masaj/ crema de corp. am zis fata si corp pentru ca il poti folosii si pentru fata dupa ce te demachezi in loc de crema de noapte de 2,3 ori pe saptamana. acum depinde ce piele ai. daca ai tenul gras il folosesti mai rar ... adica vezi si tu cum te simti dupa 2, 3 utilizari.
de preferat sa-l utilizezi dupa baie smile.gif dai cate putin ca intra in piele si o hraneste si o hidrateaza smile.gif si nu curge ca pui cate putin blum.gif . eu il foloseam seara dupa baie si masam pana intra in piele apoi pijama si a doua zi dimineatza aveam o piele fina, fina.
Nessie
Am folosit crema si sunt fooooarte incantata de ea, chair daca nu am gasit Vitamina E la farmacii, iar in loc de vitamina C, am stors o lamaie.

Ca sfat va spun sa nu adaugati toata sticluta de ulei volatil, ca e prea puternic mirosul. Mai bine putin si vedeti apoi.
Tomy
..uf, azi am reusit sa iau si eu in cele din urma ingredientele )).gif necesare cremei recomandata de Nessie, dar n-am gasit ulei de susan, n-am gasit vitamina C, nush ce-o iesi, sper sa ...nu-mi iasa in cele din urma bube pe fata lol.gif Va tin la curent ...sau mai auziti de mine ca sunt la dermatologie!!! w00t.gif
Nessie
Nici eu nu am gasit vitamina C si E. In locul vitaminei C am stors o lamaie, iar de vitamina E m-am lipsit ca ma plictisisem sa intreb in toate farmaciile si sa primesc acelasi raspuns "Nu se mai gaseste". wacko.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 10-11-2006, 08:56 PM) *

Am folosit crema si sunt fooooarte incantata de ea, chair daca nu am gasit Vitamina E la farmacii, iar in loc de vitamina C, am stors o lamaie.

Ca sfat va spun sa nu adaugati toata sticluta de ulei volatil, ca e prea puternic mirosul. Mai bine putin si vedeti apoi.

Ce ulei volatil?
Ca in retzeta nu e nici unul .Nu mai intzeleg nimic.
Nessie
Am scos mesjele de la Jurnale si probabil l-am uitat pe cel cu uleiul volatil. doh.gif Se pune pentru miros, asa ca alege cum iti place tie sa mirosi.
julyalina
amalia, pui cateva picaturi dintr-un ulei volatil care iti place tie cum miroase in amestecul uleios smile.gif de mai sus pupic.gif
gabitza a pus o sticlutza intreaga de ulei aromat si mirosul era foarte puternic smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.