Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Filme de ieri si de astazi
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Carti si filme
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
emu
De-abia astept sa vad 300... simt ca nu mai am stare pana pe 9!!! Deja am cumparat biletele )).gif Vreau sa ma duc tocmai pentru efectele alea super dooper de le-am vazut in previews mai mult decat pt acuratetea istorica a pov w00t.gif
anca veselie
pana la urma am vazut balanta tot pe you tube, sunt 10 secvente cam de 10 min fiecare care acopera tot filmul. daca aveti rabdare si merge netul bine, puteti sa-l revedeti acolo!
este super, mi-a placut tare, iar maia si razvan vasilescu sunt foarte tari!

acum am in proiect terminus paradis, sper sa-l gasesc.

aseara am vazut si eu the departed, cartita, dar nu pot spune ca m-a dat pe spate... prea multa violenta in filmele astea. jack nicholson joaca bine, ca de obicei, dar jocul lui leonardo este cam fortat.
anca veselie
a fost weekendul cu filme pt ca am mai vazut prestigiul, care chiar mi-a placut, merita vazut. te tine in suspans si are un sfarsit destul de surpinzator. dupa care am vazut piesa neterminata pt pianina mecanica, un film rusesc, regizat de Nikita Mikhalkov, foarte reusit
michelle
Am vazut aseara Man on Fire pe HBO aseara. Destul de vechi (2004), cred ca l-am mai vazut dar nu mai tineam minte actiunea. A fost dragut, mi-a placut. Se pare ca a fost inspirat dintr-un fapt real.
axe10
CITAT(michelle @ 05-03-2007, 02:41 PM) *

Am vazut aseara Man on Fire pe HBO aseara. Destul de vechi (2004), cred ca l-am mai vazut dar nu mai tineam minte actiunea. A fost dragut, mi-a placut. Se pare ca a fost inspirat dintr-un fapt real.

Ha.Ha...si eu tot la asta m-am uitat. Am venit mai devreme de la servici si m-am postat la HBO spre disperarea Alexiei...chiar am reusit sa-l vad de la un capat la altul ceea ce e o performanta la mine cu copilul in casa. Mi-a placut ...ce parinte vrea sa scape de datorii riscand viata copilului?....asa e cand te lasi pe mana avocatilor...exemplar Denzel...ca de obicei...si mai e si sexy la varsta lui... yahoo.gif
uka
Vazut Babel, interesant....sunt 3 povesti separate dar ale caror personaje au legatura intr-un fel sau altul unii cu altii.. . ( se intelege ceva din c am scris aici?), viata din Maroc, cu cea din USA si cu cea din Japonia...nu spun mai multe...
Am vazut si the queen care chiar mi-a placut, dar fiind ca in 1997 eu aveam cam 12 ani nu prea ma pasiona p mine ce si cum s-a intamplat cu printesa Diana si care erau relatiile la curtea regala,
Shadowboxer, mi-a placut ptr ca este cu cuba gooding jr p care eu il iubesc, in esenta, e cam ciudatel filmul, mai ales relatia lui cu "mama vitrega", echipa de criminali profesionisti......
cam astea le-am vazut... acum ma bag sa ma uit la paris je t'aime
Monic
Love stinks[i], este filmul meu preferat, o comedie buna-rau despre un cuplu in care tipa vrea sa se marite cu orice pret
merita vazut! Eu l-am vazut de cel putin 6-7 ori in 2 ani
emu
Vazut 300 azi... sunt cam dezamagita, a fost cam slabut fata de ceea ce ma asteptam dpdv al actiunii... vroiam sa vad mai multa violenta, mai multe capete zburand, mi s-a parut ca nu s-a pus accent prea mult pe caracterul de luptator al spartanilor; mi-a placut mult cum au fost portretizate unele personaje grin.gif si... intr-adevar grafica a fost super, mult mai frumos decat ma asteptam... in mare a fost o prezentare foarte artistica si, pe de o parte, un mare misto la adresa multor natii, chiar si a spartanilor, la finalul filmului... oricum asta-i doar parerea mea... pt ca foarte multa lume a iesit super incantata de la film

Vreau sa vad si eu un film sa foloseasca grafica din filmul asta, dar cu mult mai multa violenta... si nu, sa nu fie horror... are cineva vreo idee/sugestie?

Inca o intrebare, pt cine a vazut Babel si Dreamgirls: de ce a luat Jennifer Hudson (Dreamgirls) Oscarul si nu Rinko Kikuchi (Babel) sau Adriana Barraza (Babel)? Precizez ca n-am vazut Dreamgirls si nu cred ca o sa-l vad prea curand...
uka
Eu am vazut ambele filme si chiar nu pot sa-ti raspund la intrebare... mi-a placut mai mult babel, iar dreamgirls este un musical, in care jennifer hudson, este genul de femeie complexata cred eu, si p langa asta, etse cea care cade si se ridica...poate de asta...ca pentru "acting"....nu stiu...
anca veselie
pentru cei care consuma prison break: http://www.youtube.com/watch?v=A4KwnPeM9qU...ted&search=
honey79
Vazut "Borat". Bleah... nu stiu de ce atata reclama si atata tam-tam...caci mie mi se pare un film mediocru.

"Flushed Away".... he he..... chiar mi-a placut. Relaxant, plin de umor.... cu un subiect de... let's say..." luat-aminte". Il recomand pentru o duminica dupa-amiaza. biggrin.gif
amalia0701
Io ma alint cu filme vechi:
- My fair lady;
-Sunetul muzicii;
-Roman Holiday;
-Woodstok.
Ieri am vazut pe TV1000 Ana si regele pentru a N-a oara dar tot imi place.
dany
CITAT(amalia0701 @ 15-03-2007, 10:53 AM) *

Io ma alint cu filme vechi:
- My fair lady;
-Sunetul muzicii;
-Roman Holiday;
-Woodstok.
Ieri am vazut pe TV1000 Ana si regele pentru a N-a oara dar tot imi place.

Bune filmele !! Eu chiar acum vad " Ana si regele " pentru a xn-a oara smile.gif( e pe un program nemtesc ) . "Sunetul muzicii " l-as revedea cu maaare placere ( l-am vazut doar 1 data ) dar , din pacate , nu stiu cum s-ar numi pe germana ( nu totdeauna se face traducerea exacta din romana ) sad.gif sad.gif . Am incercarcat sa-i explic sotului meu cam despre ce e vorba in film ( din vagile mele amintiri ) dar , fiind un film mai vechi , nu si-a putut da seama care ar putea fii . Offf !
anca veselie
dany, uite un link despre sunetul muzicii, poate-l lamuresti pe sotul tau despre ce film e vorba! floare.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Sound_of_Music_(film)
dany
Multumesc , Anca pupic.gif . Sper sa stie despre ce e vorba )).gif
emu
Am vazut si eu in final The Prestige (2006) clap.gif cam dur, dar foarte bun!! N-am vazut decat cateva filme cu Christian Bale ( Equilibrium, Reign of Fire, Batman Begins, American Psycho) si toate mi-au placut enorm!

Vreau Children of Men pe DVD, in special pt scenele cu Oana Pellea...
dany
Anca , am gasit cum se numeste filmul in germana dar ....nu exista DVD in germana doh.gif doh.gif Exista doar DVD in engleza si subtitrat in germana . Si asta doar din 2005 !!!! Cica din motive politice filmul nu a fost acceptat de nemti . Offf !
axe10
CITAT(emu @ 18-03-2007, 07:00 AM) *

Vreau Children of Men pe DVD, in special pt scenele cu Oana Pellea...

Am vazut filmul, interesanta ideea. Nu am stiut pe moment ca e Oana Pellea, doar am auzit o gagica vorbind romaneste...
amalia0701
Am vazut ieri:
- In good company;
- Unora la place Jazzul;
- A doua sansa (din 1998 cu Sanda Bullock)- dragutz pentru o zi de duminica ;
-am adormit pe Mary Poppins )).gif
Am vazut si eu Children of Men, dar nu m-a incantat........

CITAT(danyhoney @ 18-03-2007, 06:05 PM) *

Anca , am gasit cum se numeste filmul in germana dar ....nu exista DVD in germana doh.gif doh.gif Exista doar DVD in engleza si subtitrat in germana . Si asta doar din 2005 !!!! Cica din motive politice filmul nu a fost acceptat de nemti . Offf !

Cum vroiai sa cante Julie Andrews in germana?
)).gif
dany
CITAT(amalia0701 @ 19-03-2007, 09:32 AM) *

)).gif

Oare de ce am impresia ca , de cate ori imi scrii mie un raspuns, esti sarcastica ?? Julie Andrews mai si vorbeste in film ...nu doar canta . Asa ca nu ma refeream la cantecele din film ci la dialoguri .
uka
Am vazut si eu The holiday, desi a aparut cam de multicel... mi-a placut, e simpatic, o comedioara usoara, ca sa ma exprim asa...si romantica..dragutz, l-as vedea cu iubitul intr-o duminica dupa amiaza
Nessie
Am fost in weekend la Fantana. Primul film la Mall la care a adormit al meu. )).gif Nici nu stie cu ce a fost filmul....daca stau sa ma gandesc nici eu nu stiu exact cu ce este, dar macar l-am vazut pana la sfarsit. lol.gif
Pe IMDB are 7,8 si ne asteptam la super film, dar nici 2 nu merita. devil.gif
emu
CITAT(Nessie @ 19-03-2007, 11:43 AM) *
Am fost in weekend la Fantana. Primul film la Mall la care a adormit al meu. )).gif Nici nu stie cu ce a fost filmul....daca stau sa ma gandesc nici eu nu stiu exact cu ce este, dar macar l-am vazut pana la sfarsit. lol.gif
Pe IMDB are 7,8 si ne asteptam la super film, dar nici 2 nu merita. devil.gif

E acelasi regizor care a facut si Requiem for a Dream (2000), cel mai depresiv film pe care l-am vazut vreodata... dureros rau de tot. L-as recomanda doar in conditiile in care vreau sa fac o gluma nesarata blum.gif... recunosc ca la jumatatea filmului am renuntat sa ma mai uit, am fugit, literalmente, din camera.
Nessie
Recunosc: m-ai facut curioasa! doh.gif Nu cred ca o sa il vad totusi dupa ce i-am citit descrierea si dupa spusele tale. blum.gif
emu
hehe eu zic ca poti sa incerci sa-ti satisfaci curiozitatea, ca oricand poti sa opresti filmul (daca-l vezi acasa) smile.gif
anca veselie
am vazut aseara ticalosii, ultimul film romanesc care a iesit pe piata. desi distributia e formata dintr-o gramada de actori buni, nu ne-a impresionat. subiectul este de actualitate, sa zicem - coruptia in viatza politica romaneasca, dar nu te atinge...
honey79
Tocmai ce am vazut azi toata ziua, seria "Dirty Harry" cu Clint Eastwood. Mi-a reamintit de ce imi place atat de mult Eastwood.

Intrebare: m-am tot uitat prin magazinele de profil din Romania. Ma intereseaza sa fac rost de filmele romanesti , gen: Pistruiatul, Mihai Viteazu' , Seria BD. Aveti idee pe unde le-as putea gasi???
dany
Incearca la www.lautarul.de . Au si DVD-uri cu filme romanesti .
honey79
CITAT(danyhoney @ 22-03-2007, 09:36 AM) *
Incearca la www.lautarul.de . Au si DVD-uri cu filme romanesti .

yahoo.gif Saru'mana, DANY!!!!! cheer.gif cheer.gif
You rock, girl!!!!!!!! salut.gif

honey79
Am vazut ieri " The Game" cu Michael Douglas.
Interesanta ideea, te tine in "suspans" pana la sfarsit.
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 19-03-2007, 10:49 AM) *

)).gif

Oare de ce am impresia ca , de cate ori imi scrii mie un raspuns, esti sarcastica ?? Julie Andrews mai si vorbeste in film ...nu doar canta . Asa ca nu ma refeream la cantecele din film ci la dialoguri .

Scuze draga mea, departe de mine gandul asta.
floare.gif
Nu am vrut sa te supar, de multe ori scriu repede si fug, nu vreau sa super pe nimeni.
Am vazut ieri Little children - frumoasa prestatia lui Kate Winslet, dar subiectul cam subtire.
Sotul meu imi face o colectie cu Luis de Funes, ne place mult.

CITAT(honey79 @ 21-03-2007, 10:21 PM) *

Tocmai ce am vazut azi toata ziua, seria "Dirty Harry" cu Clint Eastwood. Mi-a reamintit de ce imi place atat de mult Eastwood.

Intrebare: m-am tot uitat prin magazinele de profil din Romania. Ma intereseaza sa fac rost de filmele romanesti , gen: Pistruiatul, Mihai Viteazu' , Seria BD. Aveti idee pe unde le-as putea gasi???

Au aparut DVD cu filme romanesti, e o serie a lui Sergiu Nicolaescu, dar mi s-a parut cam scumpa.
Io am vazut pe la Diverta si la librariile Humanitas.
dany
CITAT(amalia0701 @ 24-03-2007, 07:08 PM) *

CITAT(danyhoney @ 19-03-2007, 10:49 AM) *

)).gif

Scuze draga mea, departe de mine gandul asta.
floare.gif
Nu am vrut sa te supar, de multe ori scriu repede si fug, nu vreau sa super pe nimeni.

Amalia , e totul ok ! floare.gif
anca veselie
raportez: breaking the waves in regia lui lars von trier. foarte fain, emotionant si as putea spune real.
am mai vazut niki ardelean colonel in rezerva, in regia lui sergiu nicolaescu. si asta-i un film care te cam zguduie, iti arata niste fapte obisnuite din viata, normale, care nu sunt des filmate. iti arata cat poate sa duca un om. dupa care clacheaza.
amalia0701
Am vazut ieri 2 filme cu James Bond si Jandarmul la Nice cu Luis de Funes.
pumby
Am vazut un film bun: "wild hogs" (gasca nebuna), o comedie super cu martin lawrence, tim allen, john travolta. Inca nu a parut la cinema, pe 20 aprilie apare, dar s egaseste pe net smile.gif Merita vazut! Filmul 300 m-a dezamagit total. Nici "the illusionist" nu m-a impresionat prea tare, doar finalul mi-a placut, in rest m-a plictisit, chiar am adormit la el:p
michelle
Am reusit sa vad week-endul asta:
The Corpse Bride e un film de animatie, cu idee inedita, mi-a placut, l-as mai revedea oricand cu placere
The Illusionist super film, il recomand
The Pursuit of Happyness mi s-a parut cam boring
You, Me and Dupree o comedie pentru o dupa amiaza de duminica
Tzutzi80
Eu doar ce m-am delectat cu Beauty and the beast - Enchanted Cristhmas . Normal ca desene animate biggrin.gif La ce altceva va asteptati de la mine grin.gif
amalia0701
CITAT(amalia0701 @ 26-03-2007, 02:07 PM) *

Am vazut ieri 2 filme cu James Bond si Jandarmul la Nice cu Luis de Funes.

De fapt filmul e Jandarmii la Saint Tropez lol.gif lol.gif
Ieri am vazut si Jandarmul de insoara si am adormit pe Jandarmii la plimbare.

CITAT(michelle @ 26-03-2007, 10:26 PM) *

Am reusit sa vad week-endul asta:
The Corpse Bride e un film de animatie, cu idee inedita, mi-a placut, l-as mai revedea oricand cu placere
The Illusionist super film, il recomand
The Pursuit of Happyness mi s-a parut cam boring
You, Me and Dupree o comedie pentru o dupa amiaza de duminica

Am si io acasa the ilusionist, oare de ce nu m-am uitat la el ?
Merci pentru idee.
honey79
Ne-am luat zilele trecute prima serie din " DARK ANGEL".
Interesanta ideea, iar faptul ca joaca Jessica Alba... e super. Imi place enorm, tipa.
amalia0701
Am vazut aseara The prestige - frumos film.
uka
Am fost ieri la 300, mi e mi-a placut sincera s afiu, sunt unele faze care nu prea isi au rostul, de fapt replici, dar in mare e un film ok..si muzica mi-a placut
Eu.
Am vazut in w-end "The perfume" - mi-a placut la fel de mult ca si cartea lui Suskind w00t.gif

The Lost Room
- seria in 3 parti care ruleaza pe AXN -merita vazuta de amatorii de SF
_noni_
trebuie sa vedeti neaparat filul Crossroads! e un film mai vechi pe care mi l-a recomandat tatal meu.

ca sa va conving pun aici o secventa care m-a convins si pe mine! grin.gif

povestea e clasica, insa coloana sonora a filmului e excelenta!

}{
anca veselie
am vazut aseara labirintul lui pan. foarte fain, cam dur, dar merita vazut!
anca veselie
am mai vazut niste filme: babel, care a fost fain, dar nu mi s-a parut chiar extraordinar. in cautarea fericirii mi-a placut, doamne cat a putut indura omul ala! iar aseara am fost la parfumul, care mi s-a parut genial. foarte dur, dar cred ca e cel mai bun film pe care l-am vazut in ultimul timp.
Nessie
de acord cu ce ai zis despre "Parfumul". Chiar daca unele faze m-au oripilat, per total e un film aparte, cum nu am mai vazut de mult. Au fost cativa care nu au putut suporta fazele de inceput si in primele 10 min au parasit sala; ei au pierdut. blum.gif
anca veselie
cum sa parasesti sala??? ce fraieri!
si eu ,m-am oripilat la niste chestii. ma mir cateodata la cate nebunii are mintea omului...
emu
CITAT(Nessie @ 11-04-2007, 06:11 AM) *

de acord cu ce ai zis despre "Parfumul". Chiar daca unele faze m-au oripilat, per total e un film aparte, cum nu am mai vazut de mult. Au fost cativa care nu au putut suporta fazele de inceput si in primele 10 min au parasit sala; ei au pierdut. blum.gif

Trebuie sa vad filmul, neaparat!!! hmm... cum de n-am auzit de el...
anca veselie
emu, uite ceva despre film: http://www.imdb.com/title/tt0396171/

am mai vazut the holiday, haios si usurel, iar jude law este un frumos naughty.gif
himere2005
am vazut la recomandarea voastra filmul documentar "the secret" si filmul "the perfume", un film plin de simboluri.i l-am recomandat si sotului, sunt curioasa daca vede filmul din aceasi perspectiva rolleyes.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.