Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Filme de ieri si de astazi
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Carti si filme
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
anca veselie
himere, cand a aparut filmul the secret la noi, eu nu-l gasesc pe nici un site romanesc
himere2005
eu l-am descarcat de pe retea ( odc), adica l-am vazut moaca, rapid, elegant )).gif n-am mai fost la cinema din 1914 )).gif in galati de fapt nu mai exista nici un cinema pe bune. singurul care functioneaza momentan e half-half cu discoteca.
buretel
am vazut recent El penalti más largo del mundo comedie cu toate ingredientele )).gif mi se pare ca se potriveste perfect si cu atitudinea noastra balcanica, vulcanica, latina etc etc lol.gif
oricum, eu una ma topesc dupa filmele spaniole, deci nu ma mir ca mi-am placut wink1.gif

alt film recomandat Train de vie regizat de Radu Mihaileanu. originea evreiasca l-a salvat, iar parodia e sublima wink1.gif
ina_ceva
Train de vie mi-a placut f mult; l-am vazut de 4 ori grin.gif
amalia0701
Am vazut iar Sunetul muzicii, al meu sotz e super fericit cand se uita la filme muzicale, de data asta s-a uitat si Ioana iar acu vedem Around the world in 80 days din 1956.
Din pacate io maine merg la munca sad.gif , asa ca doar dupaamiaza mai vad ceva.

pumby
Am vazut un film dragutz, de dupa-amiaza cu familia(eventual cu copii) "AIR BUDDIES", cu 5 catei tare nazdravani, puii lui AIR BUD (catelul care juca baschet). Mi-a placut tare mult. Am mai vazut si Cenusareasa 3-a twist in time cheer.gif cheer.gif cheer.gif Cred ca sunt un copil in corp de om mare )).gif , am 65 de cd-uri cu desene animate yahoo.gif
Tzutzi80
CITAT(pumby @ 14-04-2007, 11:00 AM) *

Am vazut un film dragutz, de dupa-amiaza cu familia(eventual cu copii) "AIR BUDDIES", cu 5 catei tare nazdravani, puii lui AIR BUD (catelul care juca baschet). Mi-a placut tare mult. Am mai vazut si Cenusareasa 3-a twist in time cheer.gif cheer.gif cheer.gif Cred ca sunt un copil in corp de om mare )).gif , am 65 de cd-uri cu desene animate yahoo.gif

Si eu .... si eu! Dau orice film pt desene animate cheer.gif
pumby
CITAT(Tzutzi80 @ 14-04-2007, 11:33 AM) *

CITAT(pumby @ 14-04-2007, 11:00 AM) *

Si eu .... si eu! Dau orice film pt desene animate cheer.gif

Se pare ca semanam blum.gif Ma uit cu mare drag la desene, filmele imi plac cele la care ma relaxez, numai ca in ultima vreme sunt mai mult filme care ma streseaza(sf, groaza sau filme proaste), asa ca mai bine desene... )).gif
pumby
Vazut ieri 3 filme: "MR. FIX-IT" (dl repara-tot), un fel de Hitch, de dr in relatii....nu e cine stie ce, dar de plictiseala a mers blum.gif ; "VAN WILDER" 1 si 2; 2 filme cu studenti(obsedati de sex), unele faze dragute, unele.... dry.gif
axe10
Vazut The last king of Scotland...sa vad domle de ca a luat Oscar de interpretare ...viata unui dictator din Uganda...si Deja vu...cu Denzel...interesanta ideea...dar nu poti schimba istoria ...vi le recomand pe amandoua.
amalia0701
CITAT(axe10 @ 17-04-2007, 08:20 AM) *

Vazut The last king of Scotland...sa vad domle de ca a luat Oscar de interpretare ...viata unui dictator din Uganda...si Deja vu...cu Denzel...interesanta ideea...dar nu poti schimba istoria ...vi le recomand pe amandoua.

Io zic ca a meritat Oscarul, a jucat superb dictatorul.
Deja vu nu am decat primul CD , mai astept.
Aseara m-am apucat sa vad Findler on the roof, fain film, din pacate la minutul 50 a trebuit sa ma culc, o sa-l termin azi.
amalia0701
Am avut iar un weekend cinefil )).gif
Am vazut NORBIT, e bestial Edy Murphy, am ras cu lacrimi.
Apoi am vazut o suma de filme cu Luis de Funes, super relaxante..........
Am vazut DEJA VU, o poveste antrenanta, niste imagini bestiale, un film ce te tzine in priza, iar ideea nu-i char asa SF, parca te astepti azi maine sa descoperi ca-i adevarat.
Smokin'aces - un film cu mafiotzi, prea mult bulion, multzi dezaxatzi..........dar ideea interesanta.
Wall street un spectacol actoricesc cu Michael Duglas;
Blackbeard's ghost )).gif
Around the world in 80 days - din 1956 salut.gif
Si un regal actoricesc The lion in winter.
Am vazut 2 filme usureleThe Lizzie McGuire Movie si la Raise your voice, la recomandarea fiemii biggrin.gif , pentru marti dimieatza bune biggrin.gif
Am vazut Ticalosii, fain film, greii nostrii nu se desmint, tema oribilitatea paturii politice nu trebuia sa o mai vedem si la cinema, e destul sa te uti la orice jurnal si te lamuresti sad.gif
Am vazut 15, m-a rascolit acest film, au trecut 17 ani, nu 15 si inca nu a fost nimeni pedepsit pentru vietile amaratzilor alora, impuscati si apoi batjocoritzi. Maia Morgenstein ca de obicei o incantare iar cele 3 dive Raduleasca,Nane si Ioana Moldovan jalnice, noroc ca actiunea se petrecea in mai multe planuri, asa ca erau total separate prestatiile actritelor, cele 3 apareau din alt film. Nu se prea leaga povestea, dupa ce copilul s-a nascut in catedrala, de ce Raduleasca si ailalata de ce l-au abandonat ohmy.gif , in fine ideea este ca nu am pierdut timpul degeaba, dar m-am revoltat prea tare biggrin.gif
anca veselie
am vazut aseara la vie en rose, povestea vietii lui edith piaf. un film greu, zguduitor, care merita sa fie vazut.
amalia0701
Am vazut aseara The fast and furious
la cerea Ioanei, frumoase masini, dar cam multa violentza pe gustul meu.
Apoi tot la comanda zanei am vazut The perfect man, asta ca sa dormim bine )).gif
Saptamana asta tinand cont ca suntem doar noi doua o las sa comande ea filmele )).gif
himere2005
am vazut filmul "premonition" cu sandra bulock....il recomand
dany
CITAT(amalia0701 @ 25-04-2007, 09:13 AM) *

Am vazut DEJA VU, o poveste antrenanta, niste imagini bestiale, un film ce te tzine in priza, iar ideea nu-i char asa SF, parca te astepti azi maine sa descoperi ca-i adevarat.

L-am vazut si eu acum 1 luna jumate si .... cam asa mi s-a parut si mie : film bun , te tine in suspans .....si te gandesti ca , uneori , si tu ai impresia ca treiasti ceva ce ai trait deja ( cam complicat , nu ? )

Am vazut 15, m-a rascolit acest film, au trecut 17 ani, nu 15 si inca nu a fost nimeni pedepsit pentru vietile amaratzilor alora, impuscati si apoi batjocoritzi. Maia Morgenstein ca de obicei o incantare iar cele 3 dive Raduleasca,Nane si Ioana Moldovan jalnice, noroc ca actiunea se petrecea in mai multe planuri, asa ca erau total separate prestatiile actritelor, cele 3 apareau din alt film. Nu se prea leaga povestea, dupa ce copilul s-a nascut in catedrala, de ce Raduleasca si ailalata de ce l-au abandonat ohmy.gif , in fine ideea este ca nu am pierdut timpul degeaba, dar m-am revoltat prea tare biggrin.gif

Acest film as dori sa il vad dar .....nu am cum sad.gif

Amalia , am rugat-o pe Nessie sa ma ajute cu descarcarea filmleor dar nu prea are timp si m-a indrumat spre tine !!! Crezi ca ma poti ajuta ????? Astept un PM de la tine.... cand ai timp .
uka
CITAT(anca veselie @ 25-04-2007, 02:09 PM) *

am vazut aseara la vie en rose, povestea vietii lui edith piaf. un film greu, zguduitor, care merita sa fie vazut.

de mult vreau sa vad filmul asta si nu il gasesc in retea deloc sad.gif
si premonition vreau sa vad, dar pe asta l-am gasit...
mi-a placut mie blood diamond, the queen, the road to guantanamo, 300, 88 minutes ( Al pacino e unul din preferatzii mei), bordertown cu j.lo, si altele pe care nu mi le amintesc acum, am o memorie destul d slaba cand vine vba d filme..insa pot spune k am avzut mr bean's holiday si e slabut, wild hogs la fel...si cam atat imi amintesc acum, ah si epic movie nu mi-a placut si nici norbit nu m-a incantat f tare, dar il admir pe eddie si avand in vedere k a jucat 3 roluri...e ceva..
Monic
de mult vreau sa va spun de filmul What the Bleep do we know?. Celor amatoare de the secret vreau sa le spun ca filmul asta e prima parte iar The secret continuarea wacko.gif (Doamne ce expicatie v-am tras blushing.gif wacko.gif )
Un alt film vechi care mi-a placut: Under the tuscan sun Un film simplu, poate parea putin plictisitor acelor persoane care nu il urmaresc cu sufletul deschis... Mi-a placut pt ca e foarte realist filmul, l-am vazut de cel putin 15 ori blushing.gif
In we am vazut filmul BORAT biggrin.gif , am murit de ras, mi-a placut tare mult. E un film european despre un tip din Kazahstan care pleaca in America.
http://www.youtube.com/watch?v=Hesm6Rxqj7w...ted&search=
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 05-05-2007, 12:48 AM) *

L-am vazut si eu acum 1 luna jumate si .... cam asa mi s-a parut si mie : film bun , te tine in suspans .....si te gandesti ca , uneori , si tu ai impresia ca treiasti ceva ce ai trait deja ( cam complicat , nu ? )

Acest film as dori sa il vad dar .....nu am cum sad.gif

Amalia , am rugat-o pe Nessie sa ma ajute cu descarcarea filmleor dar nu prea are timp si m-a indrumat spre tine !!! Crezi ca ma poti ajuta ????? Astept un PM de la tine.... cand ai timp .

Scuze, de abia azi am vazut mesajul.
ID meu pe mess e amalia0701, apeleaza-ma acolo si iti explic hug.gif
axe10
Am vazut si eu trailerul si l-am pus pe Florin sa mi-l aduca.
amalia0701
Am vazut ieri filmul Notes of a scandal
Intens film, foarte dureroasa singuratatea sad.gif si te impinge la lucruri urate.
michelle
Am vazut aseara Mr. Bean's Holiday. De mult nu m-am mai amuzat asa mult la un film. Daca va plac comediile, vi-l recomand )).gif
ina_ceva
Nu prea mi-a placut acest film; ma asteptam la mai mult de la el grin.gif
uka
Sincera sa fiu, nu m-a incantat f tare nici p mine, insa mi-a placut shrek the third, nu f mult, dar mai mult ca mr bean's holiday..
michelle
A aparut versiunea DVD la Shrek?

Aaaa, pai eu ma amuz numai cand ii vad mutra lui Mr Bean )).gif
anca veselie
nici mie nu prea mi-a placut Mr. Bean's Holiday. mi-a placut Bean o comedie dezastru mult mai mult.

am vazut aseara Being Julia. fain filmul, mi-a placut. Anette Bening joaca fain!
axe10
Am vazut si eu Apocalipto...hai ca nu a fost asa rau cum ma asteptam...
Monic
va recomand cu caldura Memoirs of a geisha, pe care, dupa ce l-am vazut o data, a trebuit sa-l vad din nou si recunosc, acum o descarc de pe net ca sa o pot vedes si a treia oara.
Este o poveste plina de gratie, feminitate si suflet, care va va cuceri si va va tine in suspans pana in ultima clipa... rolleyes.gif
axe10
CITAT(Monic @ 06-07-2007, 06:07 PM) *

va recomand cu caldura Memoirs of a geisha, pe care, dupa ce l-am vazut o data, a trebuit sa-l vad din nou si recunosc, acum o descarc de pe net ca sa o pot vedes si a treia oara.
Este o poveste plina de gratie, feminitate si suflet, care va va cuceri si va va tine in suspans pana in ultima clipa... rolleyes.gif

Recunosc ca e unul din filmele mele preferate....super...poveste romantica...si mie imi place si chinezul ala mult...ai vazut Ana si regele tot cu el ?
anca veselie
am vazut capote, fain filmul, mi-a placut!
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 07-07-2007, 09:23 PM) *

am vazut capote, fain filmul, mi-a placut!

Io am inceput sa ma uit la el de 3 ori si m-a enervat de fiecare data si am abandonat tease.gif
uka
Am vauzt Ocean thirteen, si mi-a placut, cu al pacino, george clooney, brad pitt si inca un actor f cunoscut dar am uitat cum il cheama.. e fain filmul
honey79
Abia am terminat de vazut " JUST MARRIED". Frumusel filmul....usurel, tocmai bun pentru o seara de weekend.
O frumoasa poveste de dragoste, cu destule " nazdravanii".
Vi-l recomand cu caldura.
chircuandreea
the transformers...tare rau filmul

bubbles
A night at the museum - film cu Adam Sandler(razi de...) comedy
Piratii din Caraibe 3 - super misto
Ratatouille-animatie.Frumos tare filmul
ghighiutza
Va recomand cu caldura smile.gif

The Notebook

Drama / Romance
Ryan Gosling
Rachel McAdams

[b]La Fracture

Crime / Drama / Thriller
Ryan Gosling
Anthony Hopkins

Perfect Stranger
drama, thriller
Bruce Willis
Halle Berry

Live free die Hard
Action / Adventure / Crime / Thriller
Bruce wills

The bourne ultimatum

Genul: Thriller / Mistery / Drama
Matt Damon
Julia Stiles

Evan Elmight
este o comedie buna smile.gif
Comedy / Fantasy
Steve Carell
Morgan Freeman
Lauren Graham
katty29
Nimanui nu i-a placut Gladiatorul?
Este filmul meu de suflet si il recomand fiecaruia sa-l vada
Mi s-a parut chiar mai bun decat 300 sau Troia
michelle
Am vazut ieri Ratatouille. Simpatic tare filmul, vi-l recomand cu incredere wink1.gif
amalia0701
Acum am vazut Becoming Jane, sublim...........nu trebuie ratat, ami ales intr-o zi ploioasa!
bubbles
Am vazut o animatie frumoasa tare "Surf`s up" despre nsite penguini grin.gif si "Cronk`s groove" tot animatie wink1.gif .
axe10
Am reusit si eu sa vad Spiderman 3....subtire rau!!
peach
pt cine are simtul umorului Stardust
emu
Mi-a placut Stardust enorm smile.gif Mai ales de De Niro )).gif
Nu sunt fan Spiderman, nu mi-a placut nici unul... am vazut Surf's Up si mi s-a parut slab.
ALICE
Ultima oara am vazut "A night with the king".Taaaaare mi-a placut.Poveste de dragoste............. wub.gif Sper sa mai gasesc in genul asta.
Imi plac la nebunie filmele din vremurile muuult prea vechi
axe10
Am vazut acum cateva seri Hotel Rwanda...stiu ca e vechiut dar ma tin de mult sa-l vad si nu am reusit. Intr-o seara acum vreo luna cred, l-au dat la TVR si pt ca era tarziu, dupa ora 23 si eu simteam ca o sa adorm, dupa 10 min l-am rugat pe F sa dea pe rec la DVD...si bine am facut. Mi-a placut enorm!
Si in plus m-a facut sa caut pe wikipedia date despre cei care se omorau pe acolo:hutu si tsutsi....si asa mai invata omul cate ceva ca habar nu aveam.
anca veselie
am vazut aseara Waterworld, stiu ca-i vechi dar mi-a picat tare bine. si am mai vazut The Simpsons Movie, foarte haios.
si am mai vazut Donnie Darko care mi-a placut.
vreau si eu sa vad Stardust, sa vad cum fac... iar Ratatouille mi s-a parut bestial, m-a binedispus teribil!
peach
CITAT(amalia0701 @ 20-09-2007, 03:38 PM) *

Acum am vazut Becoming Jane, sublim...........nu trebuie ratat, ami ales intr-o zi ploioasa!

Amalia unde stai de ai vazut deja Becoming Jane? La noi nu a ajuns inca sad.gif
axe10
CITAT(peach @ 02-11-2007, 04:56 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 20-09-2007, 03:38 PM) *

Amalia unde stai de ai vazut deja Becoming Jane? La noi nu a ajuns inca sad.gif

Nu stiu despre ce e vorba...dar ai uitat ca stam in Romania...ilicitul in floare!!
Deci de pe net presupun ca l-a luat!!
ina_ceva
De pe net l-am luat si eu acum o luna, se gaseste pe odc. wink1.gif
axe10
Vezi de unde a aparut!!?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.