Am avut iar un weekend cinefil
Am vazut NORBIT, e bestial Edy Murphy, am ras cu lacrimi.
Apoi am vazut o suma de filme cu Luis de Funes, super relaxante..........
Am vazut DEJA VU, o poveste antrenanta, niste imagini bestiale, un film ce te tzine in priza, iar ideea nu-i char asa SF, parca te astepti azi maine sa descoperi ca-i adevarat.
Smokin'aces - un film cu mafiotzi, prea mult bulion, multzi dezaxatzi..........dar ideea interesanta.
Wall street un spectacol actoricesc cu Michael Duglas;
Blackbeard's ghost )).gif
Around the world in 80 days - din 1956 salut.gif
Si un regal actoricesc The lion in winter.
Am vazut 2 filme usureleThe Lizzie McGuire Movie si la Raise your voice, la recomandarea fiemii

, pentru marti dimieatza bune
Am vazut Ticalosii, fain film, greii nostrii nu se desmint, tema oribilitatea paturii politice nu trebuia sa o mai vedem si la cinema, e destul sa te uti la orice jurnal si te lamuresti
Am vazut 15, m-a rascolit acest film, au trecut 17 ani, nu 15 si inca nu a fost nimeni pedepsit pentru vietile amaratzilor alora, impuscati si apoi batjocoritzi. Maia Morgenstein ca de obicei o incantare iar cele 3 dive Raduleasca,Nane si Ioana Moldovan jalnice, noroc ca actiunea se petrecea in mai multe planuri, asa ca erau total separate prestatiile actritelor, cele 3 apareau din alt film. Nu se prea leaga povestea, dupa ce copilul s-a nascut in catedrala, de ce Raduleasca si ailalata de ce l-au abandonat

, in fine ideea este ca nu am pierdut timpul degeaba, dar m-am revoltat prea tare