Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Filme de ieri si de astazi
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Carti si filme
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
peach
eu nu pot sa descarc sad.gif un coleg a fost avertizat de provider pt download ilegal si de atunci al meu barbat a sters toate programele de download filme, muzica sad.gif

eu vad filmele dor in cinema sau dvd

in elvetia filmul are pauza, lal fel ca la teatru sau circ
axe10
CITAT(peach @ 06-11-2007, 05:56 PM) *

eu nu pot sa descarc sad.gif un coleg a fost avertizat de provider pt download ilegal si de atunci al meu barbat a sters toate programele de download filme, muzica sad.gif

eu vad filmele dor in cinema sau dvd

in elvetia filmul are pauza, lal fel ca la teatru sau circ

Atunci categoric trebuie sa astepti...
Doamne fereste... nu vad ca ai putea sa ai internet la jail....

Eu am vazut in 2 seri ca asa se poarta o comedie dragutza....

I Now Pronounce You Chuck and Larry
dany
Ieri am vazut No reservations cu Catherine Zeta-Jones ..... dragutz pentru o dupa-masa cu vreme urata afara .
amalia0701
Am vazut saptamana trecuta pe o ceatza deasa care nu m-a indemant sa ies din casa, cu popcorn si vin fiert :
Strada Hanovra.
axe10
CITAT(amalia0701 @ 24-11-2007, 10:17 AM) *

Am vazut saptamana trecuta pe o ceatza deasa care nu m-a indemant sa ies din casa, cu popcorn si vin fiert :
Strada Hanovra.

Moama ce film......
vitamina_plus
Ma bag si eu in seama: a vazut cineva "4 luni, 3 saptamani si 2 zile"? Il recomandati?
anca veselie
da, l-am vazut si mi-a placut. este dur si deosebit, te pune pe ganduri - pe mine cel putin m-a pus smile.gif
amalia0701
Marco Polo - super fain.
Eu.
"Five fingers" - dur, dar misto
axe10

Anunt ca am vazut Piratii din Caraibe 3....lung rau!!!

Dupa ce ca avea 2 ore 40 min...s-a lungit pana la 3 ore si ceva din cauza de copil care intrerupea procesul de vizionare!!!

M-a distrat...dar lung rrrraaaauuuuu!
Eu.
Eu de asta n-am avut rabdare sa-l vad in totalitate nici pe nr.2, asa ca la 3 am zis pas
La primul m-am distrat copios
axe10
CITAT(Eu. @ 26-11-2007, 08:53 PM) *

Eu de asta n-am avut rabdare sa-l vad in totalitate nici pe nr.2, asa ca la 3 am zis pas
La primul m-am distrat copios

Toate 3 mi-au placut....dar am inceput sa-mi pierd rabdarea la un moment dat!

axe10
Aseara am vazut si eu "Legaturi bolnavicioase". Interesant.
amalia0701
CITAT(axe10 @ 29-11-2007, 07:13 PM) *

Aseara am vazut si eu "Legaturi bolnavicioase". Interesant.

Mie nu mi-a placut.
Am vazut Premonition - interesant.
amalia0701
Am vazut urmtoarele filme:
- Michael Clayton, cu George Clooney intens aici
- o comedie cam trasa de par The Heartbreak Kid
-alta comedioara, me putem regasi si noi in diverse roluri The Nanny Diaries, chiar daca inca nu am ajuns chiar asa, cam spre asta ne indreptam sad.gif
Nicole nu m-a convins in rolul din The Invasion, de fapt nu prea sunt fan.
In schimb desi nu ma omor dupa Angelina, mi-a placut si filmul si cum a jucat ea in A Mighty Heart
ALICE
Ieri am vazut I am legend-Will Smith.Desi aproape tot filmul e cu un singur personaj, mi-a placut foarte mult
michelle
Aseara am fost la film, Hot Fuzz, mi-a placut - vi-l recomand! )).gif

Saptamana trecuta am vazut A mighty heart si Becoming Jane - nu mi-au placut rolleyes.gif
hannahmiriam
si mie mi-a placut filmul Hot fuzz , azi am vazut filmul Equilibrum....e destul de interesant
michelle
Pentru iubitorii de filme vechi recomand:
My Fair Lady (1964)
Seven Brides for Seven Brothers (1954) - aici o secventa
michelle
In we am mai vazut cateva filme vechi care mi-au placut mult, vi le recomand grin.gif

How to Steal a Million (1966)
Charade (1963)
Guess Who's Coming to Dinner (1967)
Nessie
There will be blood mi s-a parut un film socant, nonconformist si cu un final interpretabil care e cireasa de pe tort. biggrin.gif
michelle
Am vazut in week-end The Bucket List (2007), mi-a placut, vi-l recomand
honey79
Am vazut in weekend
Mad Money un film relaxant, haios , de familie.
Am mai vazut
National Treasure si National Treasure 2 : The Book of Secrets cu Nicholas Cage Mi-au placut amandoua.Desi, primul parca a fost mai bine scris.
Sexymom
Eu am revazut Dans Murdar si Grease.
Loredana
Ia sa ma bag si eu sa dau cu subsemnatu...
Deci,filme tot vad,dar vechile iubiri cinematografice nu se uita.O sa pun cateva din preferatele mele:

Forrest Gump(il iubesc pe Tom Hanks)
As good as it gets(Mai bine nu se poate)(il iubesc si pe Jack Nicholson)
Legends of the fall(Legendele toamnei)
Pay it forward(Da mai departe)(il ador pe Kevin Spacey),apropo
American Beauty
Mystic River(il iubesc si pe Sean Penn!!)

Si asa mai de divertisment,subscriu 100% la Meet the parents si Meet the Fockers care sunt bestiale,fata"neamuzata"a lui De Niro la glumitzele lui Stiller ma omoara(de ras,desigur)de fiecare data cand ma uit.
Imi plac in general filmele cu Ben Stiller,Zoolander e superhaios si imi place tipul in general....

cam asta ar fi...toate acestea le recomand cu caldura,daca mai e cineva care nu le-a vazut )).gif

amalia0701
CITAT(michelle @ 19-05-2008, 02:33 PM) *

Am vazut in week-end The Bucket List (2007), mi-a placut, vi-l recomand

Super film.
amalia0701
Kung Fu panda, super film.
Daca vrei sa incarci bateriile de romantism Made of Honor aici
ALICE
Made of honour a fost chiar fain......... wub.gif
michelle
Am vazut si eu ieri Made of Honor.. nu pot sa zic ca nu mi-a placut, dar nici ca m-a impresionat dry.gif
In schimb tot ieri am vazut si Fool's Gold, care mi-a placut mult
crissu84
buna....citeam post-urile voastre...si m-am gandit sa ma inscriu si eu...
am vaz k himere este din Gl....intr-adevar nu mai avem nici un cinema k lumea...ce frumoase erau vremurile din liceu....
ultimul film vazut...made of honour...dak va plac comediile romantice uitati-va...actorul principal (neurochirurgul din Grey-s Anatomy) e bestial blushing.gif
Crissa
BOOGIE pt Dragos Bucur w00t.gif si replicile spumoase.
himere2005
am vazut Mirrors
http://www.filmetari.com/horror/mirrors-2008.html
Nu stiu daca sa-l recomand sau nu, cel putin nu inainte de culcare blum.gif . are un actor bun si final neasteptat. in rest...au fost faze peste care am sarit. cine a vazut Saw stie cam despre ce gen de faze vorbesc doh.gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 28-10-2008, 01:27 PM) *

am vazut Mirrors
http://www.filmetari.com/horror/mirrors-2008.html
Nu stiu daca sa-l recomand sau nu, cel putin nu inainte de culcare blum.gif . are un actor bun si final neasteptat. in rest...au fost faze peste care am sarit. cine a vazut Saw stie cam despre ce gen de faze vorbesc doh.gif

L-am vazut si eu, dar e mult mai comestibil decat "Saw". Mi-a placut si mie, asa ca il recomand in aceleasi conditii pe care le-a spus Himere. )).gif
Becky
CITAT(Crissa @ 14-10-2008, 08:10 AM) *

BOOGIE pt Dragos Bucur w00t.gif si replicile spumoase.

Apare gol? naughty.gif
bibi
Nu mai imi plac filmele de Hollywood...au inceput sa semene, la un mom dat stiu ce va urma...

Am vazut in ultima vreme: Wanted ( imdb ), Indiana Jones ( imdb2 ), Iron Man...mizerii...

Filmul care m-a marcat in ultimii ani a fost LA crash..)de vazut)
Nessie
Am vazut de curand Felon. Mi s-a parut dur, dar merita vazut.
bibi
CITAT(Nessie @ 31-10-2008, 12:16 PM) *

Am vazut de curand Felon. Mi s-a parut dur, dar merita vazut.

L-am vazut si eu si mi-a placut...
bibi
Azi am vazut..Jumper...cu Vader cand era tinerel (actorul ma refer)..
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.