Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Creme de fata si de corp
OneDen.com > Societatea > Moda & Lifestyle > Frumusete
Ella79
CITAT(Eu. @ 01-10-2006, 11:26 PM) *

in schimb, am o problema mare: crema de fatza doh.gif
tenul eu e mixt: destul de gras pe nas, tample si frunte, in schimb, se descuameaza, chiar si in zonele grase. nu stiu ce sa ma mai fac cu el.
imi puteti recomanda o crema ca lumea? unsure.gif [/color]

Eu am scapat de o problema similara cu MIERE DE ALBINE. Am in baie o cescuta cu miere si in fiecare seara, dupa ce ma demachiez, imi dau cu miere pe fata. E super hidratanta si nu ingrasa tenul. In plus, e cicatrizanta (in caz ca ai probleme) si ii da o stralucire pielii. Daca ti se descuameaza pielea e semn de deshidratare.

In schimb, eu sunt in cautarea unei creme de noapte pentru ten sensibil. La creme anti-rid nu m-as baga inca. N-am riduri deocamdata si pastrez placerea de a le cumpara pentru mai tarziu. In schimb am nevoie de hidratare si regenerare.
Acum mi-am luat o crema de noapte de la Garnier. Ieftina si proasta, nu v-o recomand.
Nessie, tu zici ca ai una de la Vichy. De care? esti multumita?

Nessie
Eu am de la Vichy pentru ten uscat Lift Activ Pro si pentru seara si pentru zi. Sunt multumita ca nu sunt grase, dar imi hidrateaza bine tenul plus ca imi place mirosul. smile.gif Sunt antirid pentru ca m-am speriat ca am riduri sub ochi. unsure.gif Ameliorari nu am vazut si le folosesc din decembrie, dar sper macar sa nu avanseze ridurile deja existetne. Pentru cine intereseaza, pretul unei creme este in jur de 600.000.

Tocmai mi-am amintit ca mai am o crema mica special pentru zona ochilor de la Oriflame, dar nu sunt multumita. Are 15 ml, costa parca 2-300.000 si nu face nimic. biggrin.gif Nici macar nu hidrateaza.
Tulip
Eu sunt fff. multumita de crema mea...ce hidratanta si cea de noapte...de la Aslavital,cu argila...Anainte s-o gasesc,am incercat de toate...garnier,Nivea,l'oreal,avon,etc....pana s-o gasesc pe asta...ma declar indragostita de aslavital...Avem niste prieteni de familie sasi,traiesc in germania...tipa isi face aprovizionarea in fiecare vara pt. tot anul... )).gif
Ella79
CITAT(Nessie @ 02-10-2006, 10:38 PM) *

Tocmai mi-am amintit ca mai am o crema mica special pentru zona ochilor de la Oriflame, dar nu sunt multumita. Are 15 ml, costa parca 2-300.000 si nu face nimic. biggrin.gif Nici macar nu hidrateaza.

Aia in cutiuta roz? Am avut si eu din aia..... Abia bagam degetul in cutie, atat era de mica lol.gif

Tulip, crema de la Aslavital nu usuca tenul? Ca astea cu argila cam usuca, uneori.
Tulip
Ella,nu mi-s-a uscat pielea deloc...sunt pt. ten sensibil.... naughty.gif naughty.gif
Nessie
CITAT(Ella79 @ 02-10-2006, 10:52 PM) *

CITAT(Nessie @ 02-10-2006, 10:38 PM) *

Aia in cutiuta roz? Am avut si eu din aia..... Abia bagam degetul in cutie, atat era de mica lol.gif

Tulip, crema de la Aslavital nu usuca tenul? Ca astea cu argila cam usuca, uneori.
Am avut si d'aia in cutia roz, dar a expirat din aceeasi cauza: nu puteam baga degetul in ea, imi intra crema pe sub unghii si am renuntat. tease.gif

Crema mea (pe care nu vi-o recomand biggrin.gif) este asta Imagine
Eu.
Ella, tenul meu nu suporta nimic pe baza de miere, laptisor de matca, polen,etc sad.gif ma ustura ca naiba.

sunt nervoasa....tocmai am incercat de la o colega ce si-a cumparat fondul de ten de la L'Oreal Infaillible doh.gif si acum ma ustura fataaaa...cred ca in jumatate de ora o sa am si bubite mad.gif
Ella79
Inseamna ca tu ai un ten suuuper sensibil. sad.gif
Ella79
Pe mine ma bate gandul sa imi fac un peeling chimic. Dar ma tem sa nu raman cu pete pe fata. Si-a facut cineva? Stie cum e?
Stiu ca tot pentru peeling mai exista niste creme - tratament cu acid hialuronic sau asa ceva. Voi ati incercat?
Eu.
Ella blink.gif da' ce-ti veni, frate, cu peeling-ul? ala se face cand ai intr-adevar nevoie, cand ai un ten nasol de tot. tu de ce vrei sa-ti faci? huh.gif

a propos de tenul meu tampit....daca-ti spun ce crema am descoperit de cateva zile ca merge binisor doh.gif .....marca Olivella cu virgin olive oil, hand cream wacko.gif nah, mai intelege ceva daca poti lol.gif lol.gif lol.gif
Ella79
CITAT(Eu. @ 03-10-2006, 05:56 PM) *

[color=#660000]Ella blink.gif da' ce-ti veni, frate, cu peeling-ul? ala se face cand ai intr-adevar nevoie, cand ai un ten nasol de tot. tu de ce vrei sa-ti faci? huh.gif

Mie mi se pare ca am neaparata nevoie, am un ten vai mama lui, cu urme, cicatrici, semne.... In afara de o acnee nasoala in tinererea mea am fost spalata pe fata (traditionala bataie cu zapada) cu zapada in care erau niste cioburi. Eram copil, a fost din gresala, dar.... semne am. Am mai rezolvat eu din ele cu laser, dar tot arat nasol.
Acum am constatat ca parca se vad mai rau. Ori pentru ca mi se lasa pielea de la varsta, ori pentru ca am slabit... nu stiu. Cert e ca tenul meu parca nu mai are fermitate.

Apropo, voi creme de fermitate folositi? Si sunt bune de ceva?
Eu.
unsure.gif hmmmmm, ciudat, fiindca eu una, in poze, nu am vazut nimic de genul asta....dar tu stii cel mai bine.
esti sigura insa ca nu e mai mult o tendinta de a-ti accentua defectele sau a le vedea acolo unde altii nu observa nimic? stii bine ca noi toate, femeile, avem inclinatie spre treburi de genul asta. doh.gif
sunt convinsa ca esti si in realitate esti la fel de frumoasa ca in poze w00t.gif
Ella79
Multumesc eu, chiar esti o scumpa! give_rose.gif
Eu sunt foarte frustrata din cauza tenului, si asta de multa vreme. Am facut si corectii cu laser si cicatricele cele mai mari au disparit. Dar acum au ramas semne mici si multe. Folosesc mereu fond de ten cu putere mare de acoperire si arat relativ OK, dar eu vreau sa arat OK si fara machiaj.
Nu te gandi acum ca arat ca un monstru, dar nici ten ca al tau nu am.
In poze arat bine pentru ca:
1. in majoritatea pozelor sunt frumos machiata, cu iluminator, fond de ten, pudra
2. in pozele in care nu sunt machiata, nu sunt pozata de aproape
3. eu am fata bronzata tot timpul anului (solar sau crema autobronzanta). Am observat ca bronzul ascunde micile defecte.
4. pozele in care mi se vad defectele tenului le sterg

Peelingul chimic ar fi o solutie definitiva. E adevarat ca e si cam riscant. Mi s-a spus ca recuperarea dureaza 3 saptamani, timp in care n-ai in cotro si trebuie sa stai inchisa in casa pentru ca tenul tau va fi, pe rand, grena - mov - rosu inchis - roz. Nu doare dar riscul cel mai mare e sa suferi depigmentari definitive. Mi-am propus sa ma documentez bine - bine si sa ma decid in februarie 2007.
Deea
AM o cunostinta care avea probleme mari cu tenul si isi facea peeling chimic 1 data pe an. Stiu ca in primele 2 zile nu prea iesea afara, dupa aceste 2 zile putea s aiasa din casa, nu arata tocmai bine dar avea voie sa se dea cu fond de ten. Oricum de la an la an tenul arata mult mai bine, ea chiar avea urme urate pe fata.

Despre blush mie imi place cel de la Burjois.

CITAT(Eu. @ 05-10-2006, 04:33 PM) *

in schimb sunt pregatita sufleteste (nu si financiar) pentru operatia de reducere a sanilor grin.gif [/color]

eu sunt pregatita sufleteste pt. una de marire )).gif
Tulip
ma tenteaza si pe mine crema iluminatoare...dar atunci inseamna sa renunt la crema mea de zi?hmmm
Ella79
Nu, eu o folosesc in loc de crema de zi, doar ca da stralucire tenului.
Nessie
Mi-am luat si eu crema iluminatoare de la Avon, dar nu vad diferenta. blink.gif
Ella79
Tulip, ca sa nu patesti ca Nessie, mai bine cere unui reprezentant Avon sa te lase sa incerci crema inainte sa o cumperi. Ei au mostre si nu cred sa fie vreo problema.

Nessie, imi pare rau ca ai patit asa. Dar nu poti returna crema daca nu esti multumita de ea? Mi se pare ca exista posibilitatea asta, dar nu sunt foarte sigura.
Nessie
Nu asta e problema, ca pana la urma e o crema de fata. O folsesc, dar nu ma vad stralucitoare. tease.gif Ma asteptam sa imi schimbe cumva aspectul tenului. unknw.gif
dany
Maamaaa, ce de-a sfaturi !!!

Ella...eram convinsa ca vei intra aici si ne vei impartasi din experientele tale.Am o intrebare....acea crema iluminatoare exista doar de la Avon ?????????? Offf, ce rau e sa fii nestiutor !! mad.gif mad.gif Si ...se foloseste ca baza pentru machiaj sau ca o simpla crema de fata ?
Ella79
Dany, crema iluminatoare se poate folosi fie ca o crema de fata obisnuita, pt zi, fie ca baza de machiaj. Nu e doar de la Avon, cam toate brandurile mari au astfel de creme. Inainte de Avon eu am avut una de la Estee Lauder si era foarte buna.

honey79
Stii, Ella... dupa ce ai pomenit tu prima data de crema iluminatoare.... am fost sa-mi caut si eu. La Avon nu gasisem...asa ca am cautat de la Estee Lauder si mi-am luat-o ..... 20 $. Intr-adevar, e buna..dar..tubul e asa micut!!! blum.gif
Mai tarziu... am gasit-o si pe cea de la Avon...si mi-am comandat-o. Acum..le am pe amandoua si le folosesc cu placere.
Am mai gasit la Lancome.. insa mi s-a parut extraordinar de scumpa:60 $.

Cat despre fond de ten, eu mi-am luat de la Margaret Astor...de care sunt multumita.
Pudra nu folosesc..iar blush... din cand in cand.. tot de la Margaret Astor.

Intrebare: a incercat cineva produsele de la Fresh Line??? Sunt naturale...eu am avut ocazia sa incerc doar un fard de pleoape si un blush...dar imi plac la nebunie.
Eu.
ca tot veni vorba de marci..
a folosit cineva produsele Koress? eu am incercat un unt de corp si mi-a placut la nebunie; colega mea foloseste de la ei un sampon pentru par slab si rar si cica e bunicel. unsure.gif
Ella79
Honey79, ma bucur ca ti-au fost de folos sfaturile mele. Ia zi, la tine crema iluminatoare de la Avon are fect? Vezi diferenta? Produse Fresh Line nu am vazut pana acum.

Eu, n-am folosit pana acum produse Kores, dar am auzit de ele. Cat costa untul de corp pe care l-ai incercat tu? Si ce aroma are? Eu sunt innebunita dupa cremele de corp, mai ales iarna imi trebuie sa fie grase, ca mi se usuca rau pielea de la ger.

Cand ajung la Plaza am de gand sa imi iau un fond de ten de la Clinique care cica ascunde bine imperfectiunile si se adapteaza culorii tenului. E cam scumpicel dar sper sa merite. O sa va zic cum e.

Foloseste cineva tratament pt unghii casante? As vrea sa imi iau si eu unul, dar chiar ca habar n-am de care.
violett
Fetelor, eu folosesc crema cu spirulina. Nu retin de unde, gerocosen..._??!!... nu sunt sigura... este foarte ieftina si eu sunt multumita de ea. Folosesc si pentru seara si dimineata. Depinde de ten... Va pup.
Tulip
Mi-am cumparat crema de zi de la garnier....de noapte si contur ochi mai am,cand se termina,o sa iau tot de la garnier....sunt fff. multumita wink1.gif wink1.gif
irinush
eu folosesc pt zi crema decontract rides de la l`oreal (sper ca am scris corect, ca mi-e lene acum sa ma duc sa citesc de pe cutie); mi se pare chiar eficienta impotriva ridurilor de expresie, trebuie sa imi cumpar si pt noapte si pt conturul ochilor.
Nessie
CITAT(irinush @ 07-11-2006, 09:51 PM) *

eu folosesc pt zi crema decontract rides de la l`oreal (sper ca am scris corect, ca mi-e lene acum sa ma duc sa citesc de pe cutie); mi se pare chiar eficienta impotriva ridurilor de expresie, trebuie sa imi cumpar si pt noapte si pt conturul ochilor.
Eu am facut alergie de la ea. doh.gif Nu am tenul sensibil si e singura crema de la care am facut alergie. Am dat apoi 1.000.000 pe tratament ca sa scap de bubitele de pe fata.
julyalina
doh.gif acum am cadadicsit si io sa citesc pe aici blushing.gif
haideti sa va spun ce folosec eu blum.gif
cele mai bune pentru mine sunt produsele skincode Imagine
le folosesc de vreo 10 ani si sunt super multumita de ele smile.gif mi le-a recomandat un medic pentrru ca aveam tenul foarte sensibil si ma iritam de la orice , de la loreal , nivea, etc ...
sunt cam scumpe dar merita toti banii smile.gif sunt produse dermatologice si sunt fara conservanti, coloranti, etc...
se gasesc in farmaciile help net (ei sunt imporatorii autorizati in Romania) aici sunt cel mai ieftine pentru ca in celelalte farmacii sunt mai scumpe.
am incercat si vichi dar tot skincode sunt cele mai bune blum.gif
dar... atunci cand nu mi le-am mai permis am fost multumita si de produsele Aslavital smile.gif
Tulip
am trecut si eu din nou la vechea mea iubire,Aslavital.......mi se pare cea mai buna si eficienta crema pe care am folosit-o si chiar sunt multuita de ea smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.