Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Restaurante in Bucuresti pentru nunta
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Localuri
uka
Cine imi poate recomanda si mie un restaurant bun ptr desfasurarea unei nunti cu aproximativ 80 invitati ( medie), cu ring de dans marisor, mancare buna nu f sofisticata, care sa ma lase sa vin cu dj, si cu bautura (de la apa minerala, la suc si alcool), fructele, snacks-uri ( alune, covrigei etc), cafeaua, tortul de acasa?

In BUCURESTI am uitat sa precizez.
salut.gif
Nessie
Un local foarte frumos este Clubul diplomatilor, in Herastrau si se incadreaza criteriilor tale. Acolo a facut verisoara mea nunta si e un loc de vis, departe de aglomeratia strazii, inconjuart de verdeata, cu un lac in fata, restaurantul arata super.
uka
vazut site, placut...
dar cred k ar fi cam scumpicel..
Nessie
CITAT(uka @ 03-11-2006, 01:36 PM) *

vazut site, placut...
dar cred k ar fi cam scumpicel..
De preturi nu pot sa-ti zic nimic. unsure.gif Stiu ca ei au adus toata bauta, toate aperitivele, decoratiunile si cantaretii si le-a convenit.
sim
Noi am facut nunta la Select,pe langa Guvern..spre strada Paris..pe acolo. E tare frumos,am adus noi bautura,muzicantii..si cam atat.De restul s-au ocupat ei,mai putin aranjamentele din salon.
Meniul a fost 150 RON+bautura(noastra)= aprox. 190-200 RON/persoana.

O fi fost mult..putin?! n-am idee,important e ca a iesit zzzuuperr! smile.gif
himere2005
eu cred ar fi bine sa gasesti ceva mai retras uka, ca pe strazile principale cred ca meniul e destul de scump, sa-si amortizeze ei cheltuiala cu chiria si alte cheltuieli
uka
da nu stiu ce sa zik.....
as fi vrut sa vad mai multe p[oze cu restaurantul select... nu le-am vazut decat pe cele de pe sapteseri
nu e f mult 200 ron, e ok, dar as fi vrut sa aduk si fructele si chestii d rontait..
am uitat sa mentionez, in afara de TOREGA
Sexymom
Iti recomand rest. Riviera, este pe malul lacului 23 august, e superb, acolo am facut eu nunta pupic.gif
uka
si cam ce capacitate are? stiu unde e.. il stiu pe dinafara, dar nu vreau sa imi impuna formatii sau d'astea..
Sexymom
Eu am avut 120 de invitati dar au venit multi mai multi. Formatie nu ne-au impus, asta se intampla acum 11 ani, dar in vara am stat de multe ori pe terasa acolo si nu aveau formatie.
ALICE
Eu am fost in Bucuresti la MAJESTIC.A fost nunta de 100 persoane.Stiu ca prietena mea si-a adus DJ,bautura.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.