Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Restaurant pentru intalnire de afaceri in Bucuresti
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Localuri
alex25
De multe ori, inainte de a stabili o intalnire, ma gandesc la scopul intalnirii si, in functie de acesta, stabilesc locatia(daca e responsabilitatea mea, desigur). Cel mai adesea, cand e o intalnire de afaceri, prefer restaurantul L'Inventore (DA VINCI L'INVENTORE). Dintre toate restaurantele pe care le stiu in Bucuresti, acesta este cel mai "business": este in interiorul unei cladiri de birouri de afaceri, dar nu in cladire, ci inconjurat de cladire, astfel incat atunci cand te uiti in sus, ai o priveliste foarte faina si-ti da impresia de spatialitate. Poti conecta un laptop, in caz ca ai nevoie si ti se termina bateria iar chelnerii sunt destul de ok. Mancarea e si ea destul de buna, preturile medii (aprox. 20 ron un pranz), dar cred ca ce il face locul ideal pentru o intalnire de afaceri este locatia: chiar langa Universitate.

Adresa exacta este:
Str. Ion Campineanu 11, tel. 021 312 24 92

Cred ca daca ar trebui sa caracterizez localul intr-un cuvant, as spune "rafinament".

Voi unde ati hotari o intalnire de afaceri? (in Bucuresti sau in provincie)

himere2005
la noi in Galati, dar nu cred ca te intereseaza in mod deosebit fundatura asta blum.gif este un loc se numeste La Mamma. arata foarte select, dar e cam gol. nu stiu si nu cred ca preturile sunt exagerate, dar faptul ca e mai mult gol si atmosfera e de casa calda cind afara e rece ii fac pe multi sa renunte. mai este Master, BonTon, restaurant mexican, Korona. sunt destul de multe. eu cu umilinta iti spun ca nu am intrat decit la restaurantul mexican, dar daca vei avea nevoie sigur te ajut cum pot cu sfaturi de la prietenii mei mai sofisticati pupic.gif
uka
Amsterdam Grand Cafe, covaci nr 6, 021/313.75.80 si 81, se potriveste ptr intalniri de afaceri. In bucuresti, am uitat sa specific
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.