Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Intalnire ONEDEN
OneDen.com > Administratie > Arhiva
amalia0701
Servus dragelor!
Mi-ar fi drag sa ne vedem.
Astept sugestii.
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 07-11-2006, 10:49 AM) *

Servus dragelor!
Astept sugestii.
Mi-ar placea tare mult sa ne vedem, dar din pacate inainte de 8 pentru mine nu cred ca e posibil. sad.gif
himere2005
eu de abia astept sa va intilniti sa vedem si noi poze )).gif mi s-a parut si mie putin exclusivista intilnirea neuronilor...poate era mai bine sa se intilneasca de atunci toata lumea, dar eu ma bucur si asa
amalia0701
CITAT(Nessie @ 07-11-2006, 01:01 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 07-11-2006, 10:49 AM) *

Servus dragelor!
Astept sugestii.
Mi-ar placea tare mult sa ne vedem, dar din pacate inainte de 8 pentru mine nu cred ca e posibil. sad.gif

Tu esti pasare de noapte )).gif
Io de cand incerc sa aplic principiile ayurvedice, ma bag in pat la 22 blushing.gif
De fapt mai mult pentru Ioana.
Daca nu ne bagam noi la scutece, nici ea nu se culca, iar dimieatza e teroare.
alex25
Count me in, daca nu discutam despre tampoane, baieti, moda sau diete.
himere2005
cum, mai exista si alte subiecte in afara de cele mentionate? )).gif cred ca o sa vorbiti de sarbatori, asa ca, daca o sa fii singurul baiat poate te pun fetele sa o faci pe mosu' )).gif
DIAbolica
QUOTE(alex25 @ 07-11-2006, 05:04 PM) *

Count me in, daca nu discutam despre tampoane, baieti, moda sau diete.

)).gif haha

o sa discute despre calculatoare,fotbal,femei+dat punctaje..totul la o halba de bere

c`mon man naughty.gif vei fi in minoritate pe`acolo...eu zis sa te informezi deja asupra ultimei game de libresse cu aripioare flexibile si noilor tendinte in materie de diete...

just kiddin`... smile.gif vor fi o groaza de subiecte comune de abordat...

have a good time !
irinush
si mie mi-ar fi drag sa va vad, asa ca ... vin si eu ... daca o sa am cu cine sa il las pe David
julyalina
si io smile.gif
alex25
Eu propun ora 20, sa poate ajunge si cei cu serviciu. Cum vi se par:

1. Caru' cu bere (pe Victoriei,intre Cismigiu si Splaiul Independentei)(pentru cei care nu stiu, nu prea are foarte mare legatura cu berea localul)
2. La Cena
(pauza) - de ce sunt numai fast-food-uri in zonele centrale?!!
3. Traffic - excelent local, dar cam greu de ajuns - e la Pta. Alba Iulia
4. La Mama biggrin.gif
5. Laptaria lui Enache (Teatrul National)
6. Cafe Deko (Teatrul National) - this is nice

Nessie
Daca ramane la 8, vin si eu! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Eu as alege Carul cu bere, ca a fost propus si la ultima intalnire! blum.gif
Astept sa spuna Amalia ca poate sa stea in Bucuresti pana la ora 20:00 si facem un chestionar sa votam locatia.
amalia0701
Pot sta pana a doua zi.
Nessie
Am adaugat chestionarul. Va rog sa votati pentru locatia intalnirii de vineri, la ora 20:00.
amalia0701
Gabi poti baga si Plaza Militari?
Nessie
Am adaugat si Plaza, dar ma gandesc ca ar trebui sa fie o zona centrala sa fie ok pentru toata lumea. smile.gif
irinush
ufff .. la ora aia io zic pas, ca e ora de spalat, hranit si culcat copil ... poate data viitoare.
ina_ceva
Ma anuntz si eu blum.gif
... si cred ca aduc intariri pentru alex )).gif blum.gif
alex25
CITAT(ina_ceva @ 08-11-2006, 06:01 PM) *

Ma anuntz si eu blum.gif
... si cred ca aduc intariri pentru alex )).gif blum.gif

biggrin.gif haninoroc.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 08-11-2006, 03:09 PM) *

Am adaugat si Plaza, dar ma gandesc ca ar trebui sa fie o zona centrala sa fie ok pentru toata lumea. smile.gif

Stii vorba aia ca lumea suntem noi?
Deci pana acu suntem io tu si alex?
Nessie
Heeei, cum doar atat? Ina si inca cineva si Julyalina! O sa ne simtim supr oricati vom fi, nu-ti face griji wink1.gif
danyhoney
Iar o puneti de intalnire ????? Bravo voua !!!!!! Se pare ca v-aplacut ultima data biggrin.gif .Ne cam faceti in ciuda noua,celor care nu suntem in tara )).gif .
Sa aveti distractie placuta !!!!! Mai ales ca se anunta si ceva ...babuini pe acolo biggrin.gif Siiiii...stiti deja : POZE !!!!! Asa ca sa ne faceti in ciuda !
alex25
CITAT(danyhoney @ 09-11-2006, 12:37 AM) *

Mai ales ca se anunta si ceva ...babuini pe acolo

I am WEASEL. I are NOT baboon. Si ceilalti sunt barbati. In ceea ce ma priveste, nu sunt fotogenic asa ca o sa incerc sa ma feresc de poze cat pot biggrin.gif si daca nu pot imi iau oricum o punga pentru poze... biggrin.gif
Wallace
Salut! Va urmaresc de ceva timp dar de-abia azi mi-am facut cont si as vrea sa vin si eu la intalnire. Ma primiti?
Nessie
CITAT(Wallace @ 09-11-2006, 01:08 AM) *

Salut! Va urmaresc de ceva timp dar de-abia azi mi-am facut cont si as vrea sa vin si eu la intalnire. Ma primiti?
Te primim cum sa nu? biggrin.gif
Maritza
Buna! Mai aveti loc si pentru mine??? ma anunt si eu cheer.gif
amalia0701
CITAT(Maritza @ 09-11-2006, 08:34 PM) *

Buna! Mai aveti loc si pentru mine??? ma anunt si eu cheer.gif

Cu mare darg.
Pana la urma unde ne intalnim?
Sau ne mai intalnim?
Nessie
Se pare ca ramane stabilit pentru Caru cu bere. biggrin.gif

O sa fac maine rezervare la ora 20:00 pentru 9 persoane. Eu am numarat 8, dar punem pentru acoperire inca 1. grin.gif Ne vedem acolo!! yahoo.gif
amalia0701
Deci ramane carul cu bere ora 20.
Daca se schimba ceva da-mi si mie un telefon, nu stiu daca mai ajung pe langa un calculator pana la ora aiai, mai ales daca-i soare afara cheer.gif
julyalina
La Cena este patron Madalin Voicu , mancare buna, preturi destul de maricele, chelneri tupeisti si ce nu mi-a placut deloc a fost o salata cu rucola pe care nu am putut sa o mananc pentru ca rucola era mai veche si capata un gust foarte amar wacko.gif

io am votat Laptaria lui Enache blushing.gif dar recunosc ca cea mai buna alegere este Caru cu Bere .
mai ales ca am fost acolo acum cateva saptamani blum.gif
wink1.gif va recomand strudelul cu branza si pe cel cu mere grin.gif
Gabitza, incerc sa ajung si eu smile.gif dar nu stiu daca pot la ora 8:00.
Nessie
Alina, m-as bucura sa ajungi! hug.gif Daca nu poti la 8, dar poti mai tarziu da un tar sa vezi daca mai suntem acolo si te asteptam. grin.gif
julyalina
salut.gif sa traiti am inteles ! pupic.gif
Nessie
Vesti proaste pentru Caru cu Bere! sorry.gif Nu mai au locuri crying.gif Deja sunt rezervate toate mesele pentru asta seaa.

Conform sondajului urmatoarea locatie ar fi Plaza, dar cred ca stie toata lumea ca nu e sansa de masa libera vineri seara la 8, plus ca nu exista revervari. unsure.gif ....Deci.... astept propuneri de o locatie unde se poate face rezervare.
Nessie
Eu as zice sa ne hotaram mai repede ca sigur se ocupa toate locurile... si as propune Tratoria din nou, pentru ca mi-a placut acolo.
alex25
Ok, Tratoria it is then. Sa o anunti pe Amalia telefonic, ca nu cred ca mai intra pe net...
Nessie
S-a facut! salut.gif Sunat, rezervat! grin.gif Julyanlina, te asteptam cu cardul de membru. blum.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 10-11-2006, 02:59 PM) *

S-a facut! salut.gif Sunat, rezervat! grin.gif Julyanlina, te asteptam cu cardul de membru. blum.gif

salut.gif
Nessie
Punem si harta locatiei pentru cei noi.
Imagine
amalia0701
Alex multumesc ca esti atent.
Am reusit sa intru pe net, o sa ne vedem acolo.
Am localizat.
cheer.gif
amalia0701
Ne-am intalnit si bine imi pare.
M-am simtzit super bine, sper ca nu numai io )).gif
Asta a fost in premiera prima intalnire cu baietzi cheer.gif
Dar pentru ca nu am reusit sa ne informam cum e cu tampoanele o sa ne mai vedem lol.gif sper.........
alex25
CITAT(amalia0701 @ 11-11-2006, 12:29 AM) *

Pentru mine a fost prima intalnire cu niste oameni cunoscuti pe un forum. Dar mi-a placut. smile.gif Membrii nostri s-au dovedit a fi niste persoane inteligente. Trebuie sa recunosc ca m-as fi asteptat sa fie niste oameni mai "impliniti" - corporal vorbind, dar cand colo eu eram cel cu burta. Per total, chiar mi-a placut si as mai face asta inca o data - inclusiv partea cu lasagna si crema de zahar ars. biggrin.gif
Nessie
cheer.gif cheer.gif Eu m-am simtit excelent si ma bucur sa vad ca si ceilalti s-au simtit la fel. Din pacate nu am avut aparat foto pentru ca veneam direct de la serviciu, dar ne-a facut Julyalina cateva poze cu aparatul mobil pe care o sa ni le dea luni.

Au venit toti care s-au anuntat, ceea ce m-a suprins placut wink1.gif , July chiar a venit direct de la sala, doar sa ne prinda acolo. Am mancat majoritatea lasagna, iar cele mai cuminti cate o salata blum.gif , am baut cate un pahar cu vin, am discutat despre orice (chiar pe ici pe colo despre dieta )).gif ). Eu ma anunt de pe acum la urmatoarea intalnire, numai sa imi permita timpul.
amalia0701
CITAT(alex25 @ 11-11-2006, 01:46 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 11-11-2006, 12:29 AM) *

Pentru mine a fost prima intalnire cu niste oameni cunoscuti pe un forum. Dar mi-a placut. smile.gif Membrii nostri s-au dovedit a fi niste persoane inteligente. Trebuie sa recunosc ca m-as fi asteptat sa fie niste oameni mai "impliniti" - corporal vorbind, dar cand colo eu eram cel cu burta. Per total, chiar mi-a placut si as mai face asta inca o data - inclusiv partea cu lasagna si crema de zahar ars. biggrin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Pufosule, data viitoare nu o sa te mai lasam si o sa vb. numai despre diete devil.gif
O sa cautam un local cu manacare dietetica, daca nu gasim punem mana de la mana si deschidem unul )).gif
danyhoney
Ma bucur enorm ca v-ati simtit bine...si mai ales ca a fost o intalnire ...mixta smile.gif . Asteptam pozele si ...la cat mai multe intalniri !!!!
julyalina
le-am incarcat blum.gif se vad ele cam prost ca atunci faceam probe cu telefonul biggrin.gif
fetele au stat la poze dar baietii se ascundeau cand vedeau blitzul (mai putin cristi, prietenul inei ) si au fost cam greu de prins )).gif dar eu nu m-am lasat blum.gif
imi cer scuze ca nu le-am denumit pe toate blushing.gif
Poze intalnire One Den
himere2005
si cine e tipul cu dungi? ca vad ca si el a aparut in poze
si tipa de linga amalia?
Nessie
Tipul cu dungi este Alex, iar cea de langa Amalia este Maritza.
himere2005
alex, esti frumusel drace, sa nu te mai aud ca nu vrei sa fii pozat, dar ar trebui instalat un ticker pe undeva tease.gif
Sexymom
Nu il vad pe Alex 25 mad.gif
himere2005
ala care are dungi )).gif

ati sters pozele cu alex, bine ca am apucat sa fac copii de siguranta sa le postez eu tease.gif
am glumit, evident blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.