Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Weight Watchers
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2
dany
Te asteptam AICI , Roxxx !!! Vei gasi sprijin si intelegere . Vei avea cam mult de citit ( neuronii WW sunt cam vorbareti .... cateodata ) dar te vom ajuta sa intelegi ce si cum e cu WW .

Bun venit pe oneden give_rose.gif
dany
La rugamintea catorva neuroni.....pun aici formulele pe care le am eu pentru calcularea punctelor bonus .

Faza 1 - intensitate slaba , miscare la catre nu transpirati

- spalat masina
-biliard
- munca in gradina /casa
-mers cu bicicleta cu 8 km / ora
- plimbare 8 mers normal ) , etc

FORMULA :timp miscare x greutatea voastra :1940

Faza 2 - intensitate moderata , miscare la care transpirati DAR mai puteti intretine o conversatie

- aerobic pentru incepatori
- badminton
- bowling
- dans disco
- golf
- gimnastica
- mers pe bicicleta cu 16 km / ora
- mers cu patinele
- ski
- stepper
- tango
- tenis de masa , etc

FORMULA : timp miscare x greutatea voastra :1400

Faza 3 - intensitate mare , miscare la care transpirati zdravan si NU puteti intretine o conversatie

- aerobic pentru avansati
- aqua -fitness
- basket
- crosstrainer
- fotbal
- handbal
- mers cu inline
- karate
- judo
- mers cu bicicleta cu 24 km / ora
- dans rock
- dans salsa
- innot , etc

FORMULA : timp miscare x greutatea voastra : 560
Nessie
Gasiti aici o versiune mai noua a listei cu puncte WW. Danyhoney a facut unele modificari in lista de la Michelle, iar eu le-am scos (pentru usurinta) in Excel. Gasiti aici si word-ul si excel-ul.
dany

noul program WW
( aparut din data de 18 noiembrie 2007 ) se refera la 18 produse care pot fii consumate la o masa pana la saturatie si au un numar fix de puncte ( cum era inainte cu pastele si cartofii ) . Saturatie inseamna pana simti ca te-ai saturat , nu pana simti ca pleznesti . Toata chestia e sa stii sa te opresti din mancat cand te simti satul .

Alimente si punctaje :

alimente cu 3 P

- branza proaspata cu pana la 5 % Fett
- iaurt natural degresat
- quarck natural degresat
- peste si fructe de mare ( peste slab si neafumat)
- ton in apa
- mezeluri din piept de pui ( cele feliate)
- carne de pui slaba ( piept de pui)
- file de miel
- carne de vita slaba ( carne de vitel , file de vita)
- leguminoase ( pastai , fasole , mazare , linte)
- carnea de porc slaba ( file de porc , schnitzel de porc)

alimente cu 4 P

- orez de toate felurile ( dar de preferat orezul natural )
- paste de orice fel ( dar de preferat pastele integrale )
- cartofi
- fulgi de ovaz , fulgi de cereale
- müsli ( natur sau cu fructe ) DAR care sa nu contina zahar
- paine neagra , pumpernickel ( habar nu am cum se traduce sad.gif )
nusarich
Multumim pentru actualizari, Dany, chiar sunt bune "imbunatatirile" (pentru cele ca mine, care mananca pana simt stomacul plin).
dany
Atentie , Nusa : pana te simti satula ( si atunci te opresti ) NU pana simti ca mai un pic si pocnesti , da ? hug.gif
daconst
Of,ca de asta mi-e mie frica...ca nu stiu cind sa ma opresc. sad.gif
Oricum sunt la fix unele schimbari ca eu iubesc orezul! cheer.gif
dany
Atunci punctezi orezul cu 4 P si restul ca si inainte ....
nusarich
CITAT(danyhoney @ 08-01-2008, 12:43 PM) *

Atentie , Nusa : pana te simti satula ( si atunci te opresti ) NU pana simti ca mai un pic si pocnesti , da ? hug.gif

Bine, normal ca nu pana pocnesc, ca nu ma mai pot ridica de la masa altfel. Dar macar sa simt ca am mancat normal. hug.gif
dd akkiba
CITAT(Nessie @ 31-07-2006, 12:07 PM) *

Wow! ohmy.gif M-ai dat gata cu strudelul tau!! Nici nu ma fgandeam ca se poate face asa ceva si atat de economicos la puncte. biggrin.gif Multumesc tare mult pentru idee! Cu siguranta o sa o incerc. Daca mai ai si alte retete minune ti-as fi recunoscatoare. pupic.gif

La bicicleta cat timp pedalezi? Si inca o intrebare: punctele din sport le consumi?

buna! sunt noua pe aici blink.gif am si eu o intrebare va rog dak se poate, pt Nessie : cand ai inceput dieta ? in cat timp ai slabit 7kg? te rog.dana
bubbles
Akibba intra la Jurnal de bord-> Neuronii WW si acolo gasesti mai multe persoane care tin WW wink1.gif .
Nicoleta40
salut.gif Buna.Tocmai am incept dieta ww,dupa indelungi cautari ,si as vrea sa stiu dc la voi chiar functioneaza.Mie mi se pare destul de permisiva,si paste si cartofi....Mai am o intrbare :cate puncte are orezul si la ce cantitate de orez se refera punctajul?Multumesc si ma bucur ca v-am gasit(absolut intamplator)
Nessie
CITAT(Nicoleta40 @ 07-02-2008, 06:13 PM) *

salut.gif Buna.Tocmai am incept dieta ww,dupa indelungi cautari ,si as vrea sa stiu dc la voi chiar functioneaza.Mie mi se pare destul de permisiva,si paste si cartofi....Mai am o intrbare :cate puncte are orezul si la ce cantitate de orez se refera punctajul?Multumesc si ma bucur ca v-am gasit(absolut intamplator)
Bine ai venit, Nicoleta! In lista cu puncte sunt trecute si cantitatile la care se refera. Citeste lista cu atentie si o sa vezi ca la orez sunt vreo 3 feluri: fiert, nefiert, pentru orez cu lapte, depinde cum il ai cantarit.

Sunt multe fete care tin sau au tinut aceasta dieta. Intra la Neuronii WW si or sa iti raspunda la orice intrebari.
Nicoleta40
Nessie,cand privesc avatarul tau ,ma vad pe mine,toata ziua rontzai ceva. doh.gif E superhaios lol.gif
klopferitza
Buna seara tuturor.....sunt novice, dar ma straduiesc. Teoretic m-am informat, am citit despre dieta WW...dar stiti cum e,... practica ma omoara. Sincer, va cer ajutorul si sprijinul pentru ca vreau sa slabesc totusi ...17 kg
M-am bucurat enorm sa gasesc acest forum, pentru ca e plin, plin, plin de informatii ...si mult sprijin. A mai inceput cineva dieta in ultima saptamana?
felicit toate fetele care au reusit sa slabeasca.....

MySpace Glitters

Nessie
Bine ai venit, klopferitza! give_rose.gif

Fetele au mereu pauza si se reapuca de dieta. Cum am spus si mai sus, intra pe linkul la Neuronii WW si ai sa le gasesti acolo pe toate.

Vad ca ti-ai pus tickerul direct in textul mesajului, dar este cod HTML. Din intamplare aici a mers, dar majoritatea celorlalte forumuri si subiecte nu permit cod HTML, de aceea ar fi mai util pentru tine sa urmezi pasii de la subiectul Cum sa imi pun ticker .

Aceeasi problema este si cu imaginea de pe MySpace Glitters, pentru ca foloseste tot cod html.
Nicoleta40
Spuneti-mi va rog cum punctez branza de vaci si laptele integral.Ma refer la produsele cumparate din piata,nu din magazin.
dany
Nicoleta , intra la NEURONI si intreaba !! Acolo sunt mult mai multe fete care intra mai des si sigur vei primi raspunsul give_rose.gif
nella
CITAT(Nessie @ 02-06-2006, 05:36 PM) *

Am sa scriu aici dieta Weight Watchers pentru ca nu cred ca o stie multa lume. Daca nu ai avut nevoie sa slabesti, cu siguranta nu te-a interesat, iar pentru a intelege lumea mai bine de ce vorbesc in puncte in jurnalul meu, o sa pun aici principiile acestei diete.

Calcularea punctelor zilnice se face dupa urmatoarea formula:
1.sex: f = 7p, b = 15p
2.18-20ani=5p / 21-35=4p / 36-50=3p / 50-64=2p / 65-79 = 1p
3.greutate :110 � 119= 11p / 100-109= 10p/ 90-99 = 9p / 80-89=8p / 70-79kg=7p /60-69kg=6p /50-59kg=5p
4.inaltime : sub 1,60=1p /peste 1,60=2p
5.activitatea zilnica:
-daca stati majoritatea timpului=0p
-majoritatea timpului stat in picioare=2p
-majoritatea timpului in miscare=4p
-munca obositoare=6p

Se recomanda consumarea tuturor punctelor zilnice dar daca se doreste se pot pune pina la 4 puncte pe zi deoparte si se vor consuma in weekend. (nu se coboara sub 16p/zi)

Din punctele suplimentare obtinute prin sport se vor consuma maxim 12 puncte pe saptamina.

Se recomanda consumarea a 2 l lichide pe zi, ptr fiecare ceasca de cafea bauta trebuie sa bem un pahar de apa suplimentar, idem in cazul colei sau pepsi.

Formula de calcul:

Kcal/60 + grasimi (lipide)/9 = nr. puncte pentru 100 gr.
Pentru gramaj mai mare sau mai mic se utilizeaza formula de 3 simplu.

Am atasat lista cu punctele pentru alimente si pentru sport.

Nota:
Pentru mai multe detalii despre aceasta dieta cititi:
Neuronii WW - partea 1
Neuronii WW - partea 2
Neuronii WW - partea 3
Neuronii WW - partea 4
Neuronii WW - partea 5
Neuronii WW - partea 6
Neuronii WW - partea 7
Neuronii WW - partea 8
Neuronii WW - partea 9
Neuronii WW - partea 10
Neuronii WW - partea 11
Neuronii WW - partea 12
Neuronii WW - partea 13
Neuronii WW - partea 14
Neuronii WW - partea 15

Iar la Retete WW (si nu numai) gasiti retete gustoase cu punctele deja calculate. wink1.gif

Un ZIP cu mai multe materiale.

Buna Nessie ,in primul rand vreau sa te felicit pt ceea ce esti..sincer am intrat pe acest site datorita felului in care scrii....tin acest regim de 11 zile si pana acum sincer nici un rezultat dar sper sa apara....sunt f multumita oricum de WW si incerc sa il dezvolt ca pe un stil de viata nu ca pe o dieta....
VA SALUT SI SPER SA MA AJUTATI DACA MAI CALC STRAMB...VA PUP CA SUNTETI NISTE DULCI...... hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
Si mai am o nelamurire...care este ultima ora permisa pt cina intrebarea asta imi da dureri de cap doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ....va rog sa imi raspunde-ti.MULTUMESC ANTICIPAT pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nessie
Wow, Nella... Multumesc frumos! pupic.gif blushing.gif Bine ai venit! flowers1.gif Spune-ne cateva cuvinte despre tine, acum ca esti de-a noastra wink1.gif , sa te cunoastem mai bine.

Mi se pare putin ciudat, dar nu imposibil ca ai 11 zile de ww si nu ai slabit. In primul rand nu stiu ce ai mancat, daca ti-ai calculat corect si puntele permise/zi si cat ai mancat intr-o zi. Poti face greseli foarte usor, fara sa sa iti dai seama. Eu iti recomand sa intri la ultima parte din Neuronii WW sau sa iti faci un jurnal separat in care sa spui ce mananci, ce urmaresti, cum te simti. Noi te vom ajuta cum putem fiecare ca sa-ti atingi targetul.

Referitor la ora cinei, din cate stiu eu nu exista la ww o ora maxima, normalul ar fi ca ultima masa sa fie inainte de culcare cu 2-3 ore, dar sa nu fie cea mai importanta masa a zilei. smile.gif Sunt fete carora le merge bine asa, altele care au cate o ora dupa care nu mai mananca (6,7,8... in functie de fiecare). Trebuie sa experimentezi cum reactioneaza cel mai bine corpul tau si asa sa faci.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.