Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Weight Watchers
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2
Nessie
Am sa scriu aici dieta Weight Watchers pentru ca nu cred ca o stie multa lume. Daca nu ai avut nevoie sa slabesti, cu siguranta nu te-a interesat, iar pentru a intelege lumea mai bine de ce vorbesc in puncte in jurnalul meu, o sa pun aici principiile acestei diete.

Calcularea punctelor zilnice se face dupa urmatoarea formula:
1.sex: f = 7p, b = 15p
2.18-20ani=5p / 21-35=4p / 36-50=3p / 50-64=2p / 65-79 = 1p
3.greutate :110 � 119= 11p / 100-109= 10p/ 90-99 = 9p / 80-89=8p / 70-79kg=7p /60-69kg=6p /50-59kg=5p
4.inaltime : sub 1,60=1p /peste 1,60=2p
5.activitatea zilnica:
-daca stati majoritatea timpului=0p
-majoritatea timpului stat in picioare=2p
-majoritatea timpului in miscare=4p
-munca obositoare=6p

Se recomanda consumarea tuturor punctelor zilnice dar daca se doreste se pot pune pina la 4 puncte pe zi deoparte si se vor consuma in weekend. (nu se coboara sub 16p/zi)

Din punctele suplimentare obtinute prin sport se vor consuma maxim 12 puncte pe saptamina.

Se recomanda consumarea a 2 l lichide pe zi, ptr fiecare ceasca de cafea bauta trebuie sa bem un pahar de apa suplimentar, idem in cazul colei sau pepsi.

Formula de calcul:

Kcal/60 + grasimi (lipide)/9 = nr. puncte pentru 100 gr.
Pentru gramaj mai mare sau mai mic se utilizeaza formula de 3 simplu.

Am atasat lista cu punctele pentru alimente si pentru sport.

Nota:
Pentru mai multe detalii despre aceasta dieta cititi:
Neuronii WW - partea 1
Neuronii WW - partea 2
Neuronii WW - partea 3
Neuronii WW - partea 4
Neuronii WW - partea 5
Neuronii WW - partea 6
Neuronii WW - partea 7
Neuronii WW - partea 8
Neuronii WW - partea 9
Neuronii WW - partea 10
Neuronii WW - partea 11
Neuronii WW - partea 12
Neuronii WW - partea 13
Neuronii WW - partea 14
Neuronii WW - partea 15
Neuronii WW - partea 16

Iar la Retete WW (si nu numai) gasiti retete gustoase cu punctele deja calculate. wink1.gif

Un ZIP cu mai multe materiale.
Tomy
Nessie, nu este cam complicat regimul tau cry.gif Eu cred ca fiecare constientizeaza cand s-a saturat la masa si totusi nu are puterea sa se ridice la timp de la masa bang.gif Pentru aceasta slabiciune ne chinuim cu fel si fel de diete, daca ne-am ridica de la masa fara senzatia de satietate si daca n-am mai manca dupa ora 18 ar fi excelent ohmy.gif Dar daca totusi trebuie tinuta o dieta eu am avut randament cu un singur fel de aliment intr-o zi (...si eu sunt om, adica n-am avut puterea...), indiferent de cantitate dar nu peste ora 18 (un fel de disociat). Intr-o zi mancam numai carne fiarta, de pui, vita, (non-stop), in alta zi lactate, peste fiert, legume fierte si crude (fara uleiuri, pur si simplu ca atare), intr-o zi inghetata. Da, indiferent ce-ti place sau de ce-ti este tie dor iti alegi sa "papi" in ziua respectiva, dar nu uita ca in aceea zi vei manca numai acel fel de produs tata.gif . Toata ziua nu-mi "statea" gura iar dupa ora 18 numai lichide si am reusit intr-o luna sa dau 8 kg, trebuie tinuta pana ajungi la kg dorite, organismul are tot ce-i trebuie din alimentele folosite (fosfor din peste, calciu din lactate, proteine din carne, s.a. ). Daca iti doresti ceva cu adevarat POTI chiar daca pe perioada curei este revelionul nu trebuie abatut de la regula! Bafta yeah.gif
Nessie
Stiu ca ai dreptata ca daca vrem putem. sad.gif Asa este, dar cand ma vad in fata mesei sau cand ma uit la un film parca nu mai sunt eu. blush.gif E unul mic si rau care zice mereu "mananca! mananca! mananca!" wacko.gif
Chiar daca suna bine dieta ta cu inghetata blum.gif , mie imi trebuie ceva mai fix, dar sa-mi pot face si cate o pofta. unsure.gif
nino
Din cate stiu eu Weight Watchers e un fel de terapie in grup, e un program american in care te inscrii si cei din grup au grija unii de altii. Ar fi fain sa fie astfel de grupuri si in Romania.
miruna
asa stiu si eu ca exista grupuri de astea. stiu ca sint si in Germania sau Canada; pana ajung in Romanaia mai e mult si bine de asteptat.
Bindy
Poate organizam noi! blum.gif
ella27
Buna salut.gif

eu tin aceasta dieta de aproape 5 saptamani.
Am inceput de la 66 kg si acum am 61.5.Este cea mai eficienta dieta pe care am tinut-o.Si poti manca orice... in limita bunului simt. wink1.gif
Nessie
Felicitari! Ai slabit foarte bine 1kg/saptamana. Inseaman ca nici nu ai facut abateri, nici nu ai data de platou! wink1.gif
Brunette
Bravo, Ela!!! clap.gif Ai slabit super repede! Poate ii zici si lui Nesi ce mananci ce sport faci, ca ei ii e mai greu. Din cate am vazut, cantarul ala s-a cam blocat! blum.gif (Sper sa nu te superi, Nessie!)
Nessie
Nu ma supar! hug.gif Adevarul asta este: nu am slabit deloc de cand "ma tin de ww" sad.gif . Mi-ar trebui sa ma traga cineva de maneca din cand in cand...
ella27
Buna fetele

sport nu prea fac...bicicleta o data la 2,3 zile ptr.ca e foarte cald.Dar daca se racoreste o sa fac zilnic.
Inainte, imi dau cu supliform pe zonele cu probleme(celulita)si apoi ma" infoliez"pe burta si picioare...asta ajuta!

De mancat...mananc putin la birou si cand ajung seara acasa incerc sa folosesc cat mai bine punctele...
Ca sa-mi treaca foamea si pofta de dulce fac un fel de strudel..rad un mar mare il amestec cu scortisoara si apoi il "calesc"(in tigaie, fara ulei).Dupa ce se caleste pun 2..3 pastile inducitor sfaramate cu lingurita si torn toata compozitia pe o lipie mica.O rulez ca pe clatita si are gust de..strudel.Totul la 2 puncte!

Nu este o dieta drastica ,trebuie sa ai vointa si ...timp sa gatesti.

Va pup!
La cat mai putine kg!:flowers:
Nessie
Wow! ohmy.gif M-ai dat gata cu strudelul tau!! Nici nu ma fgandeam ca se poate face asa ceva si atat de economicos la puncte. biggrin.gif Multumesc tare mult pentru idee! Cu siguranta o sa o incerc. Daca mai ai si alte retete minune ti-as fi recunoscatoare. pupic.gif

La bicicleta cat timp pedalezi? Si inca o intrebare: punctele din sport le consumi?
ella27
Pedalez 30min.Si nu consum niciodata punctele din sport.
Dar sincer...nici nu pot sa mananc mai putin de 18-19puncte.

Pot sa-mi mai spun ce mananc eu...poate ne sustinem reciproc..

Daca mi-e foame rau fierb cartofi(2p-pana la saturatie)si fac o salata de rosii cu ardei ,ceapa...(1p-uleiul).Daca mai ai puncte poti sa razi putina branza pe cartofiori...mmm
optional-120g piept de pui batut cu ciocanul de snitele si fript in tigaie(tefal),fara ulei.-2p

Am uitat ...iau 1 spirulina inainte cu 30 min de masa.3/zi

pupici,
Brunette
Am mai auzit persoane care iau spirulina. E pentru slabit?
Nessie
CITAT(ella27 @ 31-07-2006, 12:21 PM) *
Pedalez 30min.Si nu consum niciodata punctele din sport.
Dar sincer...nici nu pot sa mananc mai putin de 18-19puncte.

Pot sa-mi mai spun ce mananc eu...poate ne sustinem reciproc..

Daca mi-e foame rau fierb cartofi(2p-pana la saturatie)si fac o salata de rosii cu ardei ,ceapa...(1p-uleiul).Daca mai ai puncte poti sa razi putina branza pe cartofiori...mmm
optional-120g piept de pui batut cu ciocanul de snitele si fript in tigaie(tefal),fara ulei.-2p

Am uitat ...iau 1 spirulina inainte cu 30 min de masa.3/zi

pupici,
Ar fi super sa ne sustinem reciproc! hug.gif Eu incerc sa spun ce mananc, ce fac aici ->>click

Cu cartofii pana la saturatie eu am mereu dileme. eusa_think.gif Ii punctez asa cand nu mai mananc nimic sau pur si simplu cand sunt prea multi? wacko.gif Ca din faza "pana la saturatie" inteleg ca mananci pana nu mai poti, dar daca mai pui pe langa si o salata cum ai dat tu exemplu, insemna ca nu te saturi doar din cartofi, nu? huh.gif
ella27
Brunette,spirulina nu este neaparat ptr.slabit.Ajuta...
Gasesti aici mai multe informatii
www.eva.ro/sanatate/articol147.html

Nessie,cartofi eu mananc aproape zilnic."Pana la saturatie" la mine inseamna 3-4 cartofiori medii.
Crede-ma ca langa o salata sau o bucata de carne chiar te saturi si cu mai putin.Si mananc mai multe fructe decat e permis (3 portii),dar mai adaug 1 punct la punctele acumulate in acea zi.Adica zilnic...
Si cu legumele e cam aceeasi poveste...dar nu mai adaug 1 punct ptr.ca e deja adaugat de la fructe.

Azi mi-am facut o salata din 4 rosii,1 ardei,1 ceapa mica(sunt totusi la birou!),1 conserva de ton in apa(2.5p)-doar continutul,fara "zeama"si 4 lg porumb (boabe-conserva).Am mai pus doar ...sare.E ...fantastic de buna.
Si acum au aparut vinetele...unde punctezi doar uleiul...mmm.
Pe biscuiti wasa(2 felii-1p).Sau chiar pe paine feliata...graham.

am uitat...porumbul 1 p
Deci am mancat la pranz de 3.5 puncte.Ca sa pun capac mai mananc o babana mica 1p,si ar trebui sa fiu satula,nu???????
Nessie
Eu fac vinetele de obicei cu maioneza si ar iesi cu prea multe puncte... Cred ca tot salata de rosii este baza. Borumbul din conserva nu il punctezi?

Aha! Am vzut cu porumbul! Am scris in acelsi timp. smile.gif La banane am incercat sa renunt. Mai bine mananc piersici sau pepene! eat.gif
Brunette
Interesant articolul despre spirulina! Mersi frumos, Ella!
Nessie
Eu am luat spirulina cand eram in clasa a XII-a si trebuia sa invat. Mi-a zis doctorul de familie ca spirulina + calciu (parca) ajuta la memorie. Nu stiu cat mo fi ajutat, dar e clar ca mi-a crescut pofta de mancare in acea perioada. sad.gif Mi-a reglat foarte bine tranzitul intestinal, dar am si luat cateva kg bune.
ella27
kiss.gif buna seara fetelor!

ce mai faceti?Cum merge cura?
Nessie ai calculatorul de puncte?
Nessie
Buna! pupic.gif
Da, Ella, il am, dar foarte rar il folosesc pentru ca de obicei imi gatesc, nu mananc ceva preambalat.
ella27
pupic.gif da' esti pe faza,nu gluma!

Eu folosesc calculatorul.In special ptr.paine si am gasit un lapte batut light excelent.
Il cheama 'PANDA' ,are grasime 0.1 si 29.7 kcal/100ml.O sticuta de 330ml are 1.6p!!!
si este bun la gust!

eu inca mai caut produse fara multe calorii,gustoase si...satioase.Un fel de "grasa,frumoasa si devreme acasa". lol.gif

pupici!
Nessie
Sunt p'acilea mereu yo, asa ca sunt mereu pe faza biggrin.gif

Paine o punctez 1p felia. eusa_think.gif Tu cum faci cu cantarul? De laptele ala nu am auzit, dar suna bine ca are puncte putine. O sa fiu mai atenta la cumparaturi data viitoe. Merci de pont wink1.gif
Nessie
Un site de mare ajutor in calculul punctelor si nu numai: www.calorieconnect.com . Iti spune continutul nutrientilor si macronutrientilor alimentelor.

Atentie la "Serving"! Apare deasupra nutrientilor si difera de la aliment la aliment.
Nessie
Pentru calculul punctelor economisite din sport intensiv (fara a putea vorbi cu cei din jur in timpul ecercitiilor), se foloseste formula de calcul:

timp (minute) x greutate (in kg) : 560.
michelle
Atasez materialele WW.
Spor la numarat puncte! wink1.gif
irinaforeign
Fetele dragele de voi, iaca-ma venii la voi cu ganduri mari (160 pounds) si de pierdut pana la 55kg (Doamne ajuta!). Asa ca astept sfaturi cum si in ce fel sa fac sa scap de ele, ca eram o fromoasa si am ajuns grasa+ frumoasa )).gif dar nu imi place asa ca vreau sa scap de kg. Mai ieri vazui o cocoana GRASAAAAAA si dupa ce mai era grasaaaaaa mai avea si pantalonii stransi pe fund si bluza in talie si atunci am realizat ca daca mai stau mult exact ca ea ajung ca ce mie 80KG ce mie 100Kg. Asa ca fetelor sariti cu mic cu mare si dati-va cu parerea cum sa incep regimul asta al vostru ca JUR ca nu manac dect ce ziceti voi numai sa ajung la 55KG in vara cand vin la Romanica si jur ca dau de pomana toate hainele care le am acum! Amen! pupic.gif
Eu.
bine ai venit, irina! cheer.gif
te asteptam aici:
http://forum.oneden.com/Neuronii-WW-part-8...post-main-43056
unde se discuta despre WW si alte cele )).gif
cam mult , dupa mine, sa slabesti de la 80 la 55 pana in vara.... unsure.gif
Nessie
CITAT(irinaforeign @ 17-01-2007, 06:03 PM) *

Fetele dragele de voi, iaca-ma venii la voi cu ganduri mari (160 pounds) si de pierdut pana la 55kg (Doamne ajuta!). Asa ca astept sfaturi cum si in ce fel sa fac sa scap de ele, ca eram o fromoasa si am ajuns grasa+ frumoasa )).gif dar nu imi place asa ca vreau sa scap de kg. Mai ieri vazui o cocoana GRASAAAAAA si dupa ce mai era grasaaaaaa mai avea si pantalonii stransi pe fund si bluza in talie si atunci am realizat ca daca mai stau mult exact ca ea ajung ca ce mie 80KG ce mie 100Kg. Asa ca fetelor sariti cu mic cu mare si dati-va cu parerea cum sa incep regimul asta al vostru ca JUR ca nu manac dect ce ziceti voi numai sa ajung la 55KG in vara cand vin la Romanica si jur ca dau de pomana toate hainele care le am acum! Amen! pupic.gif
Bine ai venit, Irina! floare.gif Citeste materialele care sunt atasate in subiectul asta, familiarizeaza-te putin cu forumul si poate ne si spui cateva cuvinte despre tine la Userii se prezinta. Noi suntem alaturi de tine si te sustinem! pupic.gif
irinaforeign
Stai intaii sa vad FIX cate kg am, ma aduc acum la gym si ma cantaresc, apoi ca nu or fi 55 pana in vara si or fi 60Kg bun si asa ...tot "balerina" voi fi cand ma voi intalni cu voi! Hai pupici! cheer.gif
sora
ww este super(sper cel putin )).gif )
Nessie
Bine ai venit, Sora! Sa intelegem ca abia acum te-ai apucat de dieta?
sora
metoda e super
salut.gif

da.De la 1 ianuarie, si am slabit pina acum 2,2 kg.Am avut ca til steluta dar nu cred ca reusesc luna asta give_rose.gif

dar nu imi pierd speranta.WW este sansa mea, si vreau cel putin pina in iulie sa tin,si cind vin in romania nu o sa ma mai recunoasca nimeni yahoo.gif
sora
salutare fetelor!!! ce ziceti facem clubul nostru de slabit,??(ce americani, ce nemti noi suntem cele mai bune cheer.gif )
Nessie
CITAT(sora @ 29-01-2007, 07:58 PM) *

salutare fetelor!!! ce ziceti facem clubul nostru de slabit,??(ce americani, ce nemti noi suntem cele mai bune cheer.gif )
Sora, deja este clubul WW. Uita-te in primul mesaj si o sa vezi ca pana acum au fost 8 subiecte ale fetelor ww. Acum le gasesti la WW part 8.

Intra acolo.
sora
iarta-ma nessie give_rose.gif
Nessie
CITAT(sora @ 29-01-2007, 08:33 PM) *

iarta-ma nessie give_rose.gif

Nu ai motiv sa iti ceri iertare! hug.gif
fr3ya_23
Buna fetelor

Am cautat o metoda sa scap de kg in plus si WW mi se pare super ok. Ma primiti si pe mine in clubul vostru? floare.gif
Abia astept sa incep, de astazi, si sa va pot spune ce progrese am facut. E super sa poti vorbi cu cineva despre ce faci si sa poti cere sfaturi.
va pup si mai vorbim
Nessie
Bine ai venit! Acomodeaza-te cu forumul si te asteptam la discutii! floare.gif
BLUELIFE
CITAT(michelle @ 03-01-2007, 12:34 PM) *

Atasez materialele WW.
Spor la numarat puncte! ;

buna!am intrat ,v-am citit si am decis sa ma alatur voua daca ma primiti.sunteti super tari!imi place ca postati retete simple ,bune si eficiente.iepurash ti-am vazut pozele ,esti super ok.incerc si eu sa tin wwdeoarece am enorm de mult de slabit dupa cea de-a doua nastere.
pupic.gif
Nessie
Bine ai venit, Blulife! Ma bucur ca gasesti utile retetele noastre si ca te-ai decis sa ni te alaturi. In primul mesaj de la acest subiect ai linkuri catre toate partile subiectului "Neuronii ww" unde gasesti fetele care tin aceasta dieta. In prezent suntem la partea 9, dar gasesti informatii despre ww si in primele parti.

Succes si te asteptam la discutii! floare.gif
BLUELIFE
spuneti-mi si mie de unde aveti acele "cantare"pe care le postati cu rezultatele dietelor?sunt foarte dragute si as vrea sa imi aleg si eu ,ma ajutati? sad.gif
Nessie
CITAT(BLUELIFE @ 07-03-2007, 03:36 PM) *

spuneti-mi si mie de unde aveti acele "cantare"pe care le postati cu rezultatele dietelor?sunt foarte dragute si as vrea sa imi aleg si eu ,ma ajutati? sad.gif
Se cheama tickere si e un subiect special despre cum sa iti pui ticker. Da click acolo si daca nu te descurci, intreaba!
sunshine
Bun gasit tuturor! )).gif
Mi se pare foarte fain acest site.....Iar ce stiti voi despre WW mi se pare incredibil.....Eu citesc de ceva timp ce-ati mai scris pe aici si m-am hotarat sa incep si eu dieta asta, asa ca maine am 1 saptamana de dieta si am slabit deja 1,6 kg. cheer.gif
As avea nevoie de sustinatori, ca sunt tare pofticioasa si nu prea am vointa.. blushing.gif .Ce ziceti? Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Promit sa va spun de fiecare data cand sunt gata sa cad in ispita si poate ca voi primi ceva sfaturi care sa ma faca sa renunt....Va pup si mai vorbim. pupic.gif
Nessie
floare.gif Ne bucuram ca ni te-ai alaturat si sper sa te simti bine alaturi de noi si sa scapi de kilogramele alea in plus. Vezi ca fetele care tin WW scriu zi de zi meniul si ce mai fac in subiectul neuronii WW, in prezent sunt la partea 10. Linkuil catre oate subiectele le gasesti in primul mesaj din acest subiect.
sunshine
Ok, merci f mult, Nessie pentru primire....Azi sunt tare bucuroasa cheer.gif pentru ca dupa o saptamana de dieta am deja 2 kg mai putin.....e absolut fantastic!Imi doresc sa am suficienta vointa si sa reusesc sa ajung la greutatea propusa! Mai e drum lung, dar sunt hotarata sa castig lupta cu kg astea! Pupici! pupic.gif
roxxxannna1983
Buma fetele!! Ce ma bucur ca va gasesc!! Cred ca voi deveni o WW adicted. Sunt in curs de descoperire a ei. Si ma bucur ca am de la cine invata.
Cam incat timp as putea scapa de 22kg? Nu de alta dar vreau sa stiucand sa-mi fac planuri de garderoba noua. )).gif
V-am pupat
bubbles
Hey Rox wink1.gif .Sunt boierica de pe mess grin.gif .Vz ca .. fetele le gasesti in jurnal de bord .. neuronii ww 12
Nessie
CITAT(roxxxannna1983 @ 02-06-2007, 06:33 PM) *

Buma fetele!! Ce ma bucur ca va gasesc!! Cred ca voi deveni o WW adicted. Sunt in curs de descoperire a ei. Si ma bucur ca am de la cine invata.
Cam incat timp as putea scapa de 22kg? Nu de alta dar vreau sa stiucand sa-mi fac planuri de garderoba noua. )).gif
V-am pupat

Bine ai venit Roxi! floare.gif Sigur poti scapa de kg in plus cu multa vointa si cu sustinere din partea noastra!
roxxxannna1983
Multumesc mult pentru sustinere!!

Imagine

Sper sa ma pot bucura in curand de rezultate multumitoare si de durata!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.