Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Crisa78..
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2
Crissa
Bine v-am regasit! cheer.gif
Nessie
cheer.gif pupic.gif Crisule mama, ce dor mi-a fost de tine!!! cheer.gif hug.gif
Ce-ai mai facut? Cum stai cu serviciul? Cu kilele? naughty.gif
Sexymom
Buna Cristina si mie mi-a fost dor de tine chiar daca mi-ai tras teapa in vara la Motoare )).gif ce ai mai facut , nu am mai vb. de mult timp. pupic.gif
amalia0701
CITAT(Crissa @ 09-11-2006, 06:06 PM) *

Bine v-am regasit! cheer.gif

party.gif cheer.gif
Servus iubita!
Ce ne povesteti despre tine, cum o mai duci?
pupic.gif
Crissa
Pup fetele frumoasele! Mi-ati lipsit atat de mult! hug.gif Si eu am fost cam ocupata sorry.gif cu noul job care nu prea imi lasa timp de net, nu am acces nici la mess sad.gif . S-au intamplat inca 2 lucruri bune in viata mea: 1. m-am mutat cu al meu iubit (pentru prima ora cand locuiesc cu cineva in afara de ai mei grin.gif grin.gif si 2. m-am inscris la a doua facultate (Drept).

Cu kilograsele oscilez de colo colo insa nu foarte mult. Am reluat din nou batalia si ca de obicei stiu ca pot conta pe suportul vostru moral.

O zi frumoasa! floare.gif
luchi
Ce surpriza! Bine ai revenit, Crisa, ca taaare mult ne-ai lipsit! pupic.gif
julyalina
bina ai venit Crisa! cheer.gif
Karin
Crisule, mama! pupic.gif Ce surpriza placutaaaaaaa! hug.gif Bine ai venit p'acilea! pupic.gif hug.gif
Sexymom
CITAT(Crissa @ 10-11-2006, 09:53 AM) *

Pup fetele frumoasele! Mi-ati lipsit atat de mult! hug.gif Si eu am fost cam ocupata sorry.gif cu noul job care nu prea imi lasa timp de net, nu am acces nici la mess sad.gif . S-au intamplat inca 2 lucruri bune in viata mea: 1. m-am mutat cu al meu iubit (pentru prima ora cand locuiesc cu cineva in afara de ai mei grin.gif grin.gif si 2. m-am inscris la a doua facultate (Drept).

Cu kilograsele oscilez de colo colo insa nu foarte mult. Am reluat din nou batalia si ca de obicei stiu ca pot conta pe suportul vostru moral.

O zi frumoasa! floare.gif

Asta da veste buna, ce ma bucur sa aud asta, sa revi cu detalii pupic.gif
Nessie
Crissa, ce ma bucur de vestile bune pe care ni le dai legate de viata personala! pupic.gif
Te asteptam cu un meniu, cu activitatile sportive... cu ceva concret sa vedem cum scapam de kilele alea. blum.gif
crissy
Buna, Crisa.
Zic si eu bine ai revenit grin.gif . Ce dieta tii?
Crissa
CITAT(crissy @ 11-11-2006, 05:59 PM) *

Buna, Crisa.
Zic si eu bine ai revenit grin.gif . Ce dieta tii?

Am revenit la vechea mea iubire: Monti! wub.gif
Nessie
Neata, Crissa! Cum merge dieta? Nu ne-ai spus mai nimic din ce faci sa ajungi la target. blum.gif Asteptam sa te laudam sau sa te asteptam cu nuielusa bataita.gif ?
MIRRRUNA
Neata Crisa cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Esti scumpa la vorba (ha, eu vorbesc!!! naughty.gif )
Deci la brat cu Monti again. Brava!
Te urmaresc si mi'i doooor di tini pupic.gif

(marachesh la vorbitor blum.gif )
Crissa
Pup iubitele! Imi pare rau, dar acum nu prea mai am timp de net doh.gif decat printre picaturi.

Un mic raport de ieri:

-iaurt dietetic, fulgi de ovaz, 2 mere, compot de ananas (cica light, desi ma indoiesc blushing.gif ), salata de varza, ardei si ton, fasole verde, file de cod la gratar. Plus 15min stepper si vreo 10 min abdomene.
aki
Crisut salut si multi pupici pe obrajori.Cum viata in doi w00t.gif .Va potrivit la caractere? unsure.gif
Acum trebuie sa mai cedezi sau sa preiai initiativa,e greu wink1.gif
Crissa
CITAT(aki @ 14-11-2006, 04:28 PM) *

Crisut salut si multi pupici pe obrajori.Cum viata in doi w00t.gif .Va potrivit la caractere? unsure.gif
Acum trebuie sa mai cedezi sau sa preiai initiativa,e greu wink1.gif

Io pup si mai dulce fata! give_rose.gif Viata in doi e frumoasa si sincer eu sunt norocoasa pentru ca la ce fire am ..(rasfatata, mofturoasa etc. blushing.gif ) am intalnit totusi un om care-mi suporta TOATE hachitele! Eiii si nu mai vorbesc de lucrurile noi de care ma lovesc acum ..cum ar fi : zilele de plata ale intretinerii, luminii, telefonului, cumparaturi, curatenie s.a. pe care pana acum le faceam doar asa sporadic .. blushing.gif blushing.gif blushing.gif Nu ca acum as da in branci... blushing.gif In final nu conteaza decat ca ne iubim si ca sa parafrazez pe cineva...as putea spune ca pe lume nu exista decat 3 lucruri frumoase: EL, EU si DRAGOSTEA NOASTRA!
lliliana
Salut...O zi minunata hug.gif floare.gif
luchi
Ma bucur tare mult sa te vad fericita! give_rose.gif
Crissa
Pup! Imi pare tarea rau ca nu am timp sa stau cu voi, insa de cate ori pot intru sa dau cu nasu'. Aveam si eu o intrebare: imi poate spune cineva cate calorii ar trebui sa consum/ard pentru a salbi?! (am 62kg si 163cm). Calculasem acum ceva timp pe un site insa nu imi mai amintesc numele.
Nessie
CITAT(Crissa @ 16-11-2006, 09:38 AM) *

Pup! Imi pare tarea rau ca nu am timp sa stau cu voi, insa de cate ori pot intru sa dau cu nasu'. Aveam si eu o intrebare: imi poate spune cineva cate calorii ar trebui sa consum/ard pentru a salbi?! (am 62kg si 163cm). Calculasem acum ceva timp pe un site insa nu imi mai amintesc numele.

Iti spune eu, Crissa. Nu e din carti/site-uri ci din cercetarile mele anterioare cand aveam si eu 62 (eh.. ce vremuri sorry.gif ) si trebuie sa consuni 1200-1300 de calorii daca ai o activitate normala de birou. La caloriile astea ar trebui sa slabesti cu 0,5-1 kg pe saptamana. Daca faci si sport merge mai bine. wink1.gif Multa bafta! floare.gif
Crissa
CITAT(Nessie @ 16-11-2006, 01:16 PM) *

CITAT(Crissa @ 16-11-2006, 09:38 AM) *

Iti spune eu, Crissa. Nu e din carti/site-uri ci din cercetarile mele anterioare cand aveam si eu 62 (eh.. ce vremuri sorry.gif ) si trebuie sa consuni 1200-1300 de calorii daca ai o activitate normala de birou. La caloriile astea ar trebui sa slabesti cu 0,5-1 kg pe saptamana. Daca faci si sport merge mai bine. wink1.gif Multa bafta! floare.gif

Mersik! Sa fie!

Pup printzesa! king.gif
aki
Salut Crisut.
Si la noi e totul bine pina vin facturile la comunale mad.gif .Toata luna ne pupam ne iubim,dar la sf lunii sa vezi cum se cauta vinovatul w00t.gif
Sexymom
Hahaha,ce frumos este sa fi un cuplu, mai ales cand poti sa dai vina pe altul. lol.gif
Ma bucur ca esti fericita, sa o tineti tot asa.
lliliana
CITAT(Crissa @ 16-11-2006, 11:38 AM) *

Acu' sper sa nu dau cu bata in balta, da shtiu din citite ca pentru a da jos un kilogram trebuie arse 7000. Daca arzi 500 la zi...cum ar veni scazi portzia cu 500 sau faci sport de 500...dai jos o kila la 2 saptamani, asta daca nu schimbi nimik altceva. Daca scapi de 1000 din caloriile obisnuite de tine zilnic...intr-o saptamana un kilogram. Nu promit c-am zis-o bine...dar cred ca asta e.

Te salut shi urez numai de bine. hug.gif
sim
Hielouuuuu duamnaaa! cheer.gif Tare bucuroasa de reintalnire si ca aud vesti bune despre tine .Te pupez si reviiiiinn:*
Karin
Crissa, te pup! pupic.gif
Ma bucur ca te tii de regim, drept sa iti spui io niciodata n-am inteles ce e cu Montignac si ce vrea omu' ala de la noi! lol.gif
Da' se accepta, ca io's blonda! w00t.gif
lliliana
Buna dimineatza...sa ai o zi maxima shi plina de veselie. hug.gif floare.gif pupic.gif
julyalina
CITAT(Crissa @ 16-11-2006, 11:38 AM) *

buna crissa ! floare.gif incearca sa te inspiri de aici Ora de sport
Sexymom
Mai da si pe la noi o tzara.
Saptamana frumoasa. pupic.gif
lliliana
Salut...sa fii iubita shi sa ai o zi meseriashaaaa....Mua. pupic.gif hug.gif floare.gif
buretel
heeey, bine ai revenit printre noi pupic.gif
btw, imi plac noutatile tale wink1.gif
luchi
sorry.gif vino mai des... floare.gif
lliliana
Salutareeeee...o miercuri de viiis....la pariiis:)....sau in ce parte a lumi doreshte inimioara ta...Mua. floare.gif hug.gif
Karin
Crissa, ce mai faci iubita? Cam rarutz pe aici... sad.gif
Te asteptam cu noutati! pupic.gif
Crissa
Pup printzesele! Imi pare f rau ca nu am putut intra sa dau raportul zilnic. Insa am venit cu rezultatul pentru a-mi schimba ticker-ul... 2kg minus (intr-o saptamana, dupa ce in prima saptamana nu am slabit deloc si am fost f dezamagita, dar nu m-am lasat si rezultatele au inceput deja sa apara). La mai multe kilograse!

Spor la treaba si voua! Sa aveti o saptamana frumoasa!
Sexymom
Felicitari gagico, esti pe drumul cel bun.
Sa ai o saptamana frumoasa ca tine. pupic.gif
Nessie
Felicitari, Crisule! cheer.gif Foarte bine ai mers cu 2 kg! La cat mai mic iti doresc! )).gif
Crissa
Mersik gagici! Trebuie sa ma tin tare pe pozitii! Dar am nevoie si de ajutorul vostru! Stiu din experienta ca voi reusi!
amalia0701
CITAT(Crissa @ 27-11-2006, 03:59 PM) *

Mersik gagici! Trebuie sa ma tin tare pe pozitii! Dar am nevoie si de ajutorul vostru! Stiu din experienta ca voi reusi!

Normal ca vei reusi. totul e doar sa ne propunem pupic.gif
aki
Salut Crisut.Felicitari pentru kg pierdute.O saptamina linistita si plina de bucurii iti doresc pupic.gif
Crissa
Buna dimi!

Ma strecurai putin pe aici pana nu vine sefu' devil.gif big_boss.gif . Desi in w/e m-am rasfatat cu niste biscuiti dietetici de ieri am trecut din nou la treaba: iaurt dietetic, fulgi de ovaz, pui cu ciuperci la gratar, salata de varza. Si sa nu uit stepper-ul. grin.gif In rest toate bune.
Imi bat capul cu cadoul de Mosu' Niculae pt iubi al meu...

O zi frumoasa!

ps: am uitat compotul de ananas blushing.gif
aki
Salut Crisut.Pupici cu sclipici pupic.gif
ina_ceva
Buna!! give_rose.gif
Felicitari pentru cele doua kg in minus! La cat mai multe pierdute cheer.gif
lliliana
Salut. Buna sa-ti fie intreaga zi...Pup. pupic.gif hug.gif
lliliana
Neata. O zi maxima pupic.gif hug.gif floare.gif
lliliana
Salut. O zi buna, buna, buna. floare.gif hug.gif
Sexymom
Cum te pregatesti de Craciun fetita frumoasa? cred ca esti tare emotionata .
Iti trimit multi pupici si poate ne intalnim odata pe mess sa stam la o barfa ca intre fete. pupic.gif
midnight_talker
Ciao Crisa!!!!!De cand n-am mai vorbit???Cum esti?vad ca te tii de dieta,nu ca mine...
buretel
hellouuuu...hellooooouuu...echo...echoooo )).gif
pe unde umbli? pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.