Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: chitara
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber
cristi
Fie ca ne place sa cantam fie sa ascultam chitara e un instrument puternic, romantic si cel mai imprortant FOARTE PORTABIL.
O sa pun aici cateva detalii si teme pentru cei interesati smile.gif incepatori sau avansati

Succes !
cristi
Cum se tine in mana:

Am vrut sa incep lectiile cu acordarea chitarri dar mult mai imprtant este sa stii cum se tine in mana.
E un instrument usor de invatat eu am invatat in cateva ore sa cant o melodie.

DECI:

cu mana stanga de apasa pe taste, iar cu cea dreapta de trece peste corzi

Click sa vezi atasamentul

Cum acordezi chitara?
Sunt mai multe metode. ATENTIE exista posibilitati cant este foarte greu de acordat o chitara, atunci cand este stricata sau corzile sunt foarte vechi sau legate ( s-au rupt si nu a fost lata solutie decat sa fie legata la loc )
eu am facut asta prin vacante.

cristi
sunt deschis la interbari sau sugestii putem discuta in acest domeniu smile.gif

va urma...
DIAbolica
cum iti convingi vecinii s-o lase mai moale cu batutul in teava,atunci cand te chinuie talentul si )).gif plimbi degetele frenetic pe corzile chitarei ?

am incercat asta...acasa la cineva... blum.gif maan..ce vecini nasoli are

)).gif dar las` ca stiu eu... erau doar invidiosi pe talentul meu lol.gif
cristi
e simplu smile.gif pur si simplu ii ignori ( oricum e clar niciodata n-o sa satisfaci exigentele vecinilor tai, mai ales cand au cu 50 de nai mai mult decat tine )

PS. doar daca tu esti gazda )).gif in cazul in caer gazda e un prieten atunci ii ceri parerea
DIAbolica
QUOTE(cristi @ 13-11-2006, 08:31 PM) *

e simplu smile.gif pur si simplu ii ignori ( oricum e clar niciodata n-o sa satisfaci exigentele vecinilor tai, mai ales cand au cu 50 de nai mai mult decat tine )

PS. doar daca tu esti gazda )).gif in cazul in caer gazda e un prieten atunci ii ceri parerea

blum.gif errr...pai persoana la care eram s-a opus..intr-un mod mai indirect asa... dar cum chitara era in mainile mele... naughty.gif rugamintile ei au fost zadarnice
cristi
e bine si asa in fond chitara inseamna o stare de spirit!
alex25
Ar fi fain daca ai putea scrie cum arata cateva acorduri principale (fie poza, fie folosind "-" si "o") si o melodie in care sa fie folosite cateva dintre ele. Eu am descoperit ca am inceput sa uit unele acorduri, pozitiile degetelor adica si mi-ar fi de ajutor sa le regasesc aici.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.