Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unei mamici descurajate
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3
aki
Salut Melcu.am trecut pe la tine prin vizita sa mai vad ce mai faci si sa-ti las un pupic pupic.gif
crissy
salut.gif Melc cotobelc!
Ma bucur sa vad ca esti optimista in privinta kg pierdute.
Am si io o intrebare grin.gif : Monti nu recomanda masa dupa ora 18? Ca eu nu prea tin cont de asta... sad.gif

Si poarta, dom'le, pantofi fara toc, ca sa nu mai calci stramb...
Deea
Hop s eu pe aici!

Felicitari pentru puiut, jurnal si nu in ultimul rand pentru cele trei kg. alungate! La cat mai multe pierdute!

Foarte frumusel puiutul tau .... poate ii fac cunostinta cu Alexia mea! naughty.gif lol.gif

pupic.gif
buretel
bine ai venit printre noi, luiza pupic.gif
eu nu ma pricep la monti. dar iti tin pumnii sa reusesti in ce ti-ai propus hug.gif
ti-am vazut minunea de copil, e o dulceata wub.gif
spor in toate!
buretel
vaaaai, ti-am vazut pisicutza, si sunt topita dupa ea wub.gif wub.gif wub.gif
Andreea-Rodica
Bravo ptr kg pierdute! La cat mai multe (disparute). floare.gif
Acum despre monti: eu nu prea tin cont de ora la care mananc cina, in unele zile cand am ore mai tarziu si pranzul e mai tarziu si implicit si cina e tarzie. Stiu ca nu-i prea bine, dar nici nu ma culc prea devreme. Eu de la nea Monti am inteles ca cina ar trebui sa fie cu cel putin 2-3 ore inainte de culcare. Asa o fi oare?! unsure.gif
In alta ordine de idei, eu am cumparat pasta de tomate Sultan, pe care nu scrie nimic de amidon si nici zahar. Eu din asta folosesc si e buna. chef.gif
hug.gif hug.gif
Melcu'
Multumesc pentru urari si mai ales pentru aprecierile la adresa lui Rares...si a lui Toto. floare.gif give_rose.gif Toto e acum, din pacate, la mamaia mea, la Pitesti, sta acolo de cand am ramas insarcinata, la inceput de frica toxoplasmozei, apoi din cauza parului in exces (remarcati ca e persan).

Nu stiu daca Monti zice ceva de ora ultimei mese, dar cred ca e mai bine sa fie mai devreme. Nici eu nu ma culc devreme, ca Piti mananca ultima masa pe la 23-23:30, de aia imi mai permit si abateri si mai mananc si pe la 19.

Si eu folosesc tot pasta Sultan. Deci e buna! Ce bine! cheer.gif
Nessie
Melcu, e ok sa mananci oricand iti e foame. Daca vezi ca nu slabesti incearca sa nu mai mananci inainte de culcare, dar oricum nu te frustra cu mesela ca iti faci numai pofte si e mai rau atunci. wink1.gif
lliliana
Melku' drag shi skump pupam cornitzele shi casutza din spinare...ai grija de tine shi de scumpetea ta. O zi buna. pupic.gif hug.gif
Karin
Uaioooo, misto pisica! wub.gif
Si io am una acasa care e birmaneza si mi-e teama ca daca o sa vreau bebe...o sa trebuiasca sa scap de ea cumva! sad.gif Si nu vreau! M-am atasat foarte tare de ea! sad.gif
O zi frumoasa! pupic.gif
Melcu'
Buna dimineata! La mine e cumva dimineata, pentru ca iar sunt chiauna din motive de Piti care s-a trezit noaptea de 3 ori. Nu stiu cum de mai merg in picioare de oboseala. Parca sunt drogata. Acum stau cu cafeaua fara zahar langa mine si incerc sa imi revin.

Azi am mancat:
08:30: - o felie de jambon de curcan cu branza dulce
- 30 g piept de pui afumat
12:00 - 2 mere
12:40 (si inca nu am terminat, e langa mine pe birou) - salata de varza, morcovi, telina, ardei gras. Fara mar. Mi-am insusit critica.

La 14 ma duc la sala, apoi am sa mai mananc: 50 g ciocolata amara (ca sa nu ma frustrez prea tare) si, pe la 18, ciuperci la cuptor. Sau piept de pui cu sos de rosii. Mai deliberez.
Deea
pupic.gif
am trecut sa te salut!
Salutari pt. Piti de la Alexia naughty.gif .. acum cat e vesela ca diseara mergem la vaccin...presimt ca ma asteapta o noapte tare lunga si alba.

hug.gif
Melcu'
Multumesc, Deea, va salutam si noi. Pe amandoua. Poate le facem cunostinta lui Piti si Alexiei. Dar vezi sa nu invete de la el cum se trezeste noaptea de cate 3 ori.
Melcu'
Si sa va zic ce am mancat pana la urma pe ziua de azi:

8:30: - o felie de jambon de curcan cu branza dulce
- 30 g piept de pui afumat
12:00 - 2 mere
12:40 - salata de varza, morcovi, telina, ardei gras
16:30 - un baton de cereale fara zahar adaugat
- 60 g ciocolata 75% cacao. Am decis ca totusi cea cu 85% e aproape necomestibila. Ciocolata venea dupa 1,5 ora la sala, cu 45 minute de cardio samd.

Acum, pe la 18 si ceva, voi manca probabil pui cu sos de rosii. Asta pentru ca nu am gasit ciuperci acolo unde trebuia. Dar maine tot imi iau si imi fac o tocanita, cu ciuperci, ceapa, rosii si pasta de tomate Sultan.
crissy
Ce ciocolata e aia cu 85% cacao? Ca eu nu gasesc decat cu maxim 75% (mie imi place ciocolata amaruie drool.gif )
Andreea-Rodica
Vin si eu cu o intrebare: salata ta avea si un pic de ulei? Ca daca da, batonul de cereale trebuia sa fie la 5 ore dupa pranz. Daca nu avea ulei deloc, zic ca e OK.
Tocanita ta suna fain si parca chiar miroase deja! Trebuie sa fac si eu chef.gif
Melcu'
Crissy, ciocolata cu 85% cacao era Lindt. Dar crede-ma, e amara rau!

Andreea, da, avea si putin ulei de masline. Si nu au fost 5 ore dupa pranz (nu e totusi cam mult?), ci doar 3,5. 'Ai ma, 5 ore??? Pai de ce asa mult? Atat ii trebuie uleiului sa se digere? Si pentru ce mai trebuie sa astept 5 ore in afara de cereale? Mentionez ca cerealele erau integrale.
Saru' mana pentru informatie.

Sa mai adaug si ca pana la urma am luat o inghititura mica de clatita? blush.gif
Deea
CITAT(Melcu' @ 22-11-2006, 07:02 PM) *

Multumesc, Deea, va salutam si noi. Pe amandoua. Poate le facem cunostinta lui Piti si Alexiei. Dar vezi sa nu invete de la el cum se trezeste noaptea de cate 3 ori.

sau poate invers....il corupe Alexia sa doarma toata noaptea smile.gif

Acum am venit de la vaccinul de 4 luni...a plans ea, am plans si eu smile.gif ... acum e vesela, mie mi-a trecut pofta de mancare smile.gif

am uitat sa mentionez, eu tin WW...ma rog... nu tin foarte strict ca n-am starea necesara acum, creierasul meu refuza sa numere, mananc rezonabil si cat mai sanatos...o sa vad maine cand e ziua de cantar ce si cum. Noroc ca sunt inalta si nu se vad toate kg. ca altfel....
Andreea-Rodica
Eu am retinut ca la Monti trebuie sa mancam glucide la cel putin 5 ore dupa o masa lipidica, iar lipide la cel putin 3 ore dupa lipide. Daca mancai altceva are ok, dar cerealele, chiar si integrale, sunt glucide. Si apropo, de care baton cu cereale fara zahar ai gasit, ca eu n-am gasit decat cu zahar? floare.gif
Melcu'
CITAT(Andreea-Rodica @ 22-11-2006, 10:22 PM) *

Eu am retinut ca la Monti trebuie sa mancam glucide la cel putin 5 ore dupa o masa lipidica, iar lipide la cel putin 3 ore dupa lipide. Daca mancai altceva are ok, dar cerealele, chiar si integrale, sunt glucide. Si apropo, de care baton cu cereale fara zahar ai gasit, ca eu n-am gasit decat cu zahar? floare.gif

Hai sa-ti zic ceva: habar n-am cum se cheama! )).gif Dar mai trec maine pe la Mega si ma uit si iti spun.
Da' in legatura cu timpul dintre mese, nu poate fimai mic daca fac si sport intre ele? pray.gif
Melcu'
CITAT(Deea @ 22-11-2006, 10:03 PM) *

CITAT(Melcu' @ 22-11-2006, 07:02 PM) *

sau poate invers....il corupe Alexia sa doarma toata noaptea smile.gif

Acum am venit de la vaccinul de 4 luni...a plans ea, am plans si eu smile.gif ... acum e vesela, mie mi-a trecut pofta de mancare smile.gif

am uitat sa mentionez, eu tin WW...ma rog... nu tin foarte strict ca n-am starea necesara acum, creierasul meu refuza sa numere, mananc rezonabil si cat mai sanatos...o sa vad maine cand e ziua de cantar ce si cum. Noroc ca sunt inalta si nu se vad toate kg. ca altfel....

Piti nu a plans deloc la vaccin, nici la 2 luni, nici la 4 luni. La primul chiar a ras, imediat dupa ce i-a scos acul. Iar la cel de 4 luni, scotea asistenta aia niste onomatopee si se stramba asa de tare la el, ca nici nu a observat ca i s-a facut un vaccin.
Dar ma atrage tare mult treaba aia cu invatatul cum sa doarma toata noaptea.
buretel
pupic.gif melcusorule!
noroc cu cititul la tine in jurnal, mi-am adus aminte ca zace in frigider o telina, de vreo 2 saptamani. o sacrific zilele astea, si-mi fac o salata trasnet, cu mere si morcovi langa.
si am mai preluat o idee, cred ca tot de la fetele de aici, sa pun si cateva nuci faramitate. am sa incerc, sper sa fie gustoasa.
Lacry
CITAT(crissy @ 22-11-2006, 08:14 PM) *

Ce ciocolata e aia cu 85% cacao? Ca eu nu gasesc decat cu maxim 75% (mie imi place ciocolata amaruie drool.gif )

asta-i din cale-afar' de amara. exista si heidi cu 85% cacao. Am luat toate marcile de cioco cu peste 70% cacao si Anidor ramane cea mai buna wink1.gif

CITAT(buretel @ 23-11-2006, 12:54 AM) *

pupic.gif melcusorule!
noroc cu cititul la tine in jurnal, mi-am adus aminte ca zace in frigider o telina, de vreo 2 saptamani. o sacrific zilele astea, si-mi fac o salata trasnet, cu mere si morcovi langa.
si am mai preluat o idee, cred ca tot de la fetele de aici, sa pun si cateva nuci faramitate. am sa incerc, sper sa fie gustoasa.

daca suporti ridichea neagra mai pune si ridiche plus sfecla rosie. este o nebunie de salata, pe care o poti face toata iarna. Deci: morcov, telina, mar, ridiche, sfecla

Deea
pupic.gif melcusorule!

cam liniste azi la tine in jurnal

Lacry multumesc ca mi-ai adus aminte de salata asta...yammmyyy...eu mai pun si ciuperci cand am chef....super buna.
Lacry
CITAT(Deea @ 23-11-2006, 03:39 PM) *

pupic.gif melcusorule!

cam liniste azi la tine in jurnal

Lacry multumesc ca mi-ai adus aminte de salata asta...yammmyyy...eu mai pun si ciuperci cand am chef....super buna.

Deea, ce-ti face Dulcineea? hug.gif

Eu vreau sa tin o data o dieta, oricare, dar tot alaptez, ma gandesc la pui si mi se pare el mai important... totusi sunt nitel frustrata... sad.gif
Deea
CITAT(Lacry @ 23-11-2006, 11:35 PM) *

Deea, ce-ti face Dulcineea? hug.gif

Eu vreau sa tin o data o dieta, oricare, dar tot alaptez, ma gandesc la pui si mi se pare el mai important... totusi sunt nitel frustrata... sad.gif

Ce sa faca...descopera cate ceva in fiecare zi...acum s-a prins cum e cu intorsul pe burta si "alerg" dupa ea sa o imbrac ca se tot fataie smile.gif. In rest... e o hlizita si jumatate; sta cu degetul in gura si "ne certam" ca nu-mi place...dar asta e...o s-o dezvat si de asta.
Eu n-an alaptat decat o luna dar atunci am dat 4-5 kg jos...mancam salate, iaurturi degresate si mancarea gatita de fapt era facuta pe gratar...in rest n-am facut nimic special...Lasa ca tu nu ai mult de dat jos, acum cat mai ai lapte profita ca e bine pt. puiut.

pupic.gif
lliliana
floare.gif Salut Melkushor skumpitzel shi pup pe-al ei mititel pupic.gif hug.gif Urez de bine. hug.gif
Sexymom
Pup si eu niste mamicute cu puisori mici si scumpi. pupic.gif
crissy
Of, si voi va treziti noaptea? Mi-e dor de o noapte dormita cap-coada. Pana nu o iau la noi in pat nu se potoleste. Iar de cand doarme cu noi, se trezeste la 10, ea, care la 8.30 cel tarziu era si mancata.
Melcu'
CITAT(crissy @ 24-11-2006, 07:28 PM) *

Of, si voi va treziti noaptea? Mi-e dor de o noapte dormita cap-coada. Pana nu o iau la noi in pat nu se potoleste. Iar de cand doarme cu noi, se trezeste la 10, ea, care la 8.30 cel tarziu era si mancata.

Crissy, nu cred ca e bine sa o luati in pat cu voi. Stiu ca sunt off topic. S-ar putea sa se invete asa si sa nu o mai convingi sa doarma in patul ei.

Asaaa... Acum sa vin si eu la raport. Dar nu prea mai am cu ce, ca am uitat deja ce am mancat de cand nu am mai scris. Pot numai sa zic ca am mai luat-o si pe langa, mai ales alataieri, cand au venit ai mei si l-am sarbatorit pe Piti, pe care il mai cheama si Andrei. Asa ca intelegeti... Dar nu am gresit foarte mult.

Ma rog... Desi a iesit la testul lui Sexymom ca nu am nevoie de jurnal, am sa ma straduiesc sa mai scriu, daca se poate zilnic. Eu am cam putin timp de scris, ca sunt cam ocupata si cu piticul, si cu sala... Desi nu merg inca la serviciu, Piti imi cam ocupa timpul.
crissy
Melcu', nu prea am de ales... Locuim cu socrii care se trezesc dimineata sa mearga la servici si cu cumnata in clasa a XII-a (anul asta scolar are bac si admitere facultate). Nu imi permit sa o las sa planga ca poate se potoleste singura sad.gif ...
Lacry
Luiza, tocmai am citit un articol pe DC in care scria ca in urma cercetarilor noi ( nu stiu de ce gen )).gif )s-a stabilit ca e mai bine sa dormi cu copilul langa tine. Citeste pe DC articolul respectiv, ceva cu nopti nedormite, asa se intituleaza. Eu am fost tare fericita cand l-am citit yahoo.gif

Am gasit; se cheama "visand la somnul cel odihnitor de alta data"
E bun si pentru crissy, caci si ea e o visatoare si-ar vrea o noapte dormita cap-coada

crissy, stii tu la ce viseaza vrabia lol.gif
Melcu'
Lacry, sar' mana, il citesc...dar maine. Azi m-a epuizat piticu'. Dar si io pe el. Acum doarme ca un ingerash la el in patut. Sunt rupta.

Ies la raport cu o varza calita si ciuperci la cuptor la pranz, iar la 18:30 niste tocanita de ciuperci (fara faina, fara carne...fara ciuperci, fara..., fara...nimic) si 3/4 cutie de perle de branza 2% grasime de la Dorna. Mai tarziu mai bag vreo 2 mere. Daca nu adorm inainte, ca sunt zob, cum spuneam.
Si azi am performat la sala, mi-am imbunatatit recordul la bicicleta eliptica. Nu stiu ce a fost cu mine, am fost tare in forma, puteam sa o concurez cu succes pe Gabi Szabo azi.

A, si tot din ciclul "ce am mai facut azi", m-am certat cu bona. Cred ca o sa o dau afara. Stiti vreo bona competenta?
Lacry
Duamne, abia am gasit-o pe a mea. Chiar ca am avut noroc... In afara de faptul ca vorbeste cam tare in urechea bebelusului meu, este foarte buna. Azi am rugat-o politicos sa vorbeasca mai incet si nu s-a suparat. Luiza, trebuie sa gasesti o pensionara, dar nu prea in varsta, cineva care s-a pensionat pe caz de boala dar nu are ceva grav, asa cum este bona noastra, sau care abia s-a pensionat si e inca in putere.

Vrei argumente? De ce genul asta de persoana?
Melcu'
CITAT(Lacry @ 27-11-2006, 11:47 PM) *

Duamne, abia am gasit-o pe a mea. Chiar ca am avut noroc... In afara de faptul ca vorbeste cam tare in urechea bebelusului meu, este foarte buna. Azi am rugat-o politicos sa vorbeasca mai incet si nu s-a suparat. Luiza, trebuie sa gasesti o pensionara, dar nu prea in varsta, cineva care s-a pensionat pe caz de boala dar nu are ceva grav, asa cum este bona noastra, sau care abia s-a pensionat si e inca in putere.

Cand citeam mesajul tau, chiar imi ziceam: de ce pensionara? Deci da, vreau argumente.
A noastra are 49 de ani, nu e pensionara, e somera, se poarte frumos cu Piti, dar e foarte impertinenta cu noi si are o gramada de pretentii. Are o impresie exagerat de buna despre ea insasi si am impresia ca e deranjata de faptul ca e angajata si primeste "ordine" de la niste oameni mult mai tineri decat ea. Insa nici despre cum se poarta cu Piti nu sunt foarte sigura ca ar mai face fata in continuare, avand in vedere ca ii zice chestii de genul "Vai, Rares, te-a lasat mami singur in patut sa marai? E mai important calculatorul decat tine?", asta atunci cand eu stateam la calculatorul din camera lui, langa patutul lui, si il lasam sa maraie (nu sa planga). Inca nu mi-au trecut nervii de aseara. mad.gif
amalia0701
CITAT(Melcu' @ 28-11-2006, 11:13 AM) *

CITAT(Lacry @ 27-11-2006, 11:47 PM) *

Cand citeam mesajul tau, chiar imi ziceam: de ce pensionara? Deci da, vreau argumente.
A noastra are 49 de ani, nu e pensionara, e somera, se poarte frumos cu Piti, dar e foarte impertinenta cu noi si are o gramada de pretentii. Are o impresie exagerat de buna despre ea insasi si am impresia ca e deranjata de faptul ca e angajata si primeste "ordine" de la niste oameni mult mai tineri decat ea. Insa nici despre cum se poarta cu Piti nu sunt foarte sigura ca ar mai face fata in continuare, avand in vedere ca ii zice chestii de genul "Vai, Rares, te-a lasat mami singur in patut sa marai? E mai important calculatorul decat tine?", asta atunci cand eu stateam la calculatorul din camera lui, langa patutul lui, si il lasam sa maraie (nu sa planga). Inca nu mi-au trecut nervii de aseara. mad.gif

Servus draga mea.
Io zic sa nu te enervezi.
E pacat, sa aduni frustrari pe banii tai.
Explica-i doamnei ca te deranjeaza, ce atributii are.
Iar daca nu iti convine cauta pe altcineva.
Ai grija de tine hug.gif
Deea
pupic.gif

uff...vad ca sunt probleme mari sa gasesti o bona...inca nu am ajuns la stadiul asta, mi-e cam groaza daca o sa fie nevoie sa aduc pe cineva sa stea cu Alexia. Eu la faza "e mai imp. calc. decat tine" ii aratam direct usa!
Melcu'
CITAT(Deea @ 28-11-2006, 02:05 PM) *

pupic.gif

uff...vad ca sunt probleme mari sa gasesti o bona...inca nu am ajuns la stadiul asta, mi-e cam groaza daca o sa fie nevoie sa aduc pe cineva sa stea cu Alexia. Eu la faza "e mai imp. calc. decat tine" ii aratam direct usa!

Inca ma mai intreb de ce nu am facut-o atunci. Dar probabil de jena. Dar, asa cum zicea Amalia, nu trebuie sa ma enervez pe banii mei. Tipa are bunul simt amputat din nastere, nu e prima discutie de genul asta avuta, numai ca de obicei il lasam pe sotul meu sa rezolve problemele astea neplacute. Nu am ce sa ii explic despre atributiile ei, pentru ca problema e de atitudine, iar pe asta nu o mai schimbi la varsta ei.
Deea, sa te apuci din timp cand vei vrea sa gasesti bona, ca e destul de dificil.
Lacry
So... why you need a retired person... grin.gif

1. daca este pe caz de boala si nu este ceva grav, este inca in putere, dar nu se poate angaja oficial
2. are deja un venit, deci nu "sta" numai in banii primti de la tine si nu vrea carte de munca ( imagineaza-ti ca sunt persoane care vor si carte de munca; stii cat sunt impozitele???)
3. pe de alta parte ii convine sa mai castige un banutz caci pensiile sunt mici si nu se plictiseste
4. este o persoana care a avut de suferit si de multe ori este o persoana cu frica lui D-zeu; nu i-ar face rau copilasului
5. poate sa aiba nivel de pregatire mediu sau chiar superior!

Eu iti spun ca genul asta de persoana se incadreaza perfect.

Printre proaspete pensionate gasesti multe persoane cu un nivel de pregatire acceptabil, foste profesoare sau educatoare. Nu-ti recomand foste asistente medicale; sunt niste scarbe, marea majoritate. Asistenta lui Moaca este o exceptie, dar cred ca-i din cauza ca-i moldoveanca de-a mea blum.gif ( acu' sa nu se supere cele care nu sunt moldovence pupic.gif )
lliliana
Am io un cutzit bine ascutzit iubita...pentru taiat legatura..:)Ti-l imprimut:)...Sa ai o zi faina...Mua. pupic.gif hug.gif
Melcu'
Intru si eu sa imi pun putina cenusa in cap, pentru inghetata si ciocolata mancate ieri si alaltaieri. Cred ca ele sunt motivul pentru care in ultimele 8 zile am slabit doar 500 g. Asta e. De azi cica nu mai mananc deloc dulciuri, nici macar ciocolata amaruie. Ca se vede treaba ca nu da bine la silueta mea atat de plimbata pe la sala.

Intrebare: soia e Monti? Ca tocmai ce am mancat niste pate de soia cu paine superhipoglucidica.
Andreea-Rodica
Soia e Monti, dar ce fel de paine ai mancat? Si depinde ca mai continea pateul, daca are grasimi nu e buna combinatia cu painea, cred. Pupuri si spor la dieta! hug.gif hug.gif
Sexymom
Melcu, eu am mers la sala luni de zile, am avut si un antrenor personal care imi urmarea miscarile, imi numara ridicarile, timpul la stepper, la bicicleta statica, faceam flexibilitate, cate si mai cate si nu am slabit DELOC. Mi s-a marit masa musculara, am facut muschi la umeri, picioare , abdomen plat, dar nu am scazut in greutate .Nu e neaparata nevoie sa sabesti daca mergi la sala, eu mergeam de 4 ori pe saptamana de la 9 dimineata pana la 12,30, 13.Daca vrei sa slabesti iti recomand aerobicul. Acolo da efort.
Deea
Daca tot mergi la sala sa tii cont si de centimetri, s-ar putea sa nu se vada la cantar, cum a zis si Sexy dar sa vezi la cm. Eu cu tae-bo si step=aerobic am dat f. bine jos....abia astept sa merg iar din ianuarie ... sa ma fac fotomodel cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sexymom
Eu ma simteam super bine dupa sala, si eram mult mai elastica, aveam din ce in ce mai multa rezistenta, si nu uita ca lergam ca pana acum, seara de seara cate 40 de minute. Nu si in zilele cu ploaie. )).gif
lliliana
floare.gif Salut. Ce faci duamna descurajata? O zi faina sa ai. Super sa ai vreme sa mergi la sala. O bila alba. pupic.gif hug.gif
lliliana
Pup shi azi shi zic de bine pupic.gif hug.gif
Nessie
sorry.gif Ne-a parasit Melcushorul!
luchi
pupic.gif give_rose.gif Poate se intoarce...
Sexymom
Hola caracola. te voy a poner en un vaso de agua y te como entera.
Pe romaneste.
Buna melc. O sa te pun intr-un vas cu apa si o sa te mananc intreaga.
Asta daca nu vi sa ne dai un pupic si un meniu pe cinste.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.