eu iar ma simt super aiurea...am febra si sunt ametita...am capatat o raceala si nu mai scap de ea de vreo saptamana. si in plus am si rusii pe cap! of...
dar simt totusi ca vine primavara, macar in suflet, daca afara nu!
si ma bucur ca o sa mergem acasa si poate o sa ma vad si cu fetele

.
in tara vin hotarata sa-mi caut un loc de munca...as fi vrut sa scriu decent, dar cred ca la ora asta sunt in stare sa dau si cu matura

, numai sa ma simt si eu utila si sa mai socializez un pic, ca m-am salbaticit rau!
vreu sa incept macar sa fac niste cursuri de specializare, dar nu prea stiu de ce sa ma agat. eu as face fotografie, decoratiuni interioare, jurnalism, psihologie, resurse umane, invatamant.... simt ca astea mi se potrivesc! dar parca vad ca o sa fiu nevoita sa ma repliez pe ce se cere - management and stuff si nu ma atrag deloc

...
daca auziti de posturi vacante unde nu se cere prea multa experienta, dar e nevoie de un om tanar care e dispus sa invete si sa munceasca, dati-mi si mie de veste, va rog!
eu urmaresc intens site-urile cu job-uri din tara, dar pana acum nu prea ma incadrez unde imi place, ca se cere experienta...ufff, si unde ma incadrez nu-mi place deloc - adica la reprezentant vanzari
}{