Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de calatorie prin viata
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
_noni_
lilish, curs de maghiara nu fac nici de-a devil.gif lol.gif se pare ca totusi pana-n vara o intindem de-aici ca si la bobi s-a cam umplut paharul si acum trege el de mine sa ma convinga lol.gif dar suntem cam in pom cu banii si trebuie s-o mai lungim un pic...

pe 8 martie plecam in tara pentru 10 zile. si daca eu capat vre-un job acolo - raman.asa ne-am hotarat! tu cand vii incoace? nu cred ca te prind:(. oricum, da-mi de veste!

luchi, lasa ce ne vedme noi intr-un fel, si daca nu la bucuresti, vine multele la constanta la vara lol.gif pupic.gif

}{
Tzutzi80
Pt tine draga mea!
Imagine
himere2005
noni, imi pare rau ca nu pot ajunge la intalnire de data asta, dar sper sa ajungeti si prin vara ca sa va vad pe tine si pe monic, poate o convingi sa vina si ea in bucuresti un picut...imi sunteti tare dragi hug.gif
_noni_
CITAT(himere2005 @ 01-03-2007, 02:19 PM) *

noni, imi pare rau ca nu pot ajunge la intalnire de data asta, dar sper sa ajungeti si prin vara ca sa va vad pe tine si pe monic, poate o convingi sa vina si ea in bucuresti un picut...imi sunteti tare dragi hug.gif

himerusule, eu am o mana lunga lunga si iti trimit o floricica pana la galati give_rose.gif }{

cu intalnirea nici eu nu stiu cum sa fac exact sa nu incurc fetele ca eu ajung sambata pe la pranz de pe drum si cred ca o sa fiu franta, dar tot ma duc grin.gif . eu s-ar putea sa raman in tara daca imi gasesc job si vor mai fi destule ocazii.

Monicu' oricum vrea si ea acasa, asa ca o prindem noi cumva la inghesuiala! hug.gif

}{

tzutzi }}}}}}{{{{{{{{ give_rose.gif
himere2005
imi inchipui cum e acolo daca voi vreti sa va intoarceti in tara lol.gif ...adevarul este ca in tara ai nevoie de ceva mai multi bani si nervi, dar macar intelegi daca cineva te barfeste lol.gif ....si la galati, chiar daca per total economia merge prost sunt destui oameni instariti, banuiesc ca banii vin din afara...eu va doresc sa va gasiti fericirea...oriunde ar fi ea floare.gif
_noni_
eu iar ma simt super aiurea...am febra si sunt ametita...am capatat o raceala si nu mai scap de ea de vreo saptamana. si in plus am si rusii pe cap! of...

dar simt totusi ca vine primavara, macar in suflet, daca afara nu!

si ma bucur ca o sa mergem acasa si poate o sa ma vad si cu fetele cheer.gif .

in tara vin hotarata sa-mi caut un loc de munca...as fi vrut sa scriu decent, dar cred ca la ora asta sunt in stare sa dau si cu matura lol.gif , numai sa ma simt si eu utila si sa mai socializez un pic, ca m-am salbaticit rau!

vreu sa incept macar sa fac niste cursuri de specializare, dar nu prea stiu de ce sa ma agat. eu as face fotografie, decoratiuni interioare, jurnalism, psihologie, resurse umane, invatamant.... simt ca astea mi se potrivesc! dar parca vad ca o sa fiu nevoita sa ma repliez pe ce se cere - management and stuff si nu ma atrag deloc cry.gif...

daca auziti de posturi vacante unde nu se cere prea multa experienta, dar e nevoie de un om tanar care e dispus sa invete si sa munceasca, dati-mi si mie de veste, va rog! give_rose.gif

eu urmaresc intens site-urile cu job-uri din tara, dar pana acum nu prea ma incadrez unde imi place, ca se cere experienta...ufff, si unde ma incadrez nu-mi place deloc - adica la reprezentant vanzari lol.gif

}{
bpaula
noni mai pune cv-ul si unde ai vrea si nu te incadrezi perfect ca nu se stie de unde sare iepurele, la firma la care sunt eu cereau minim un an experienta si eu terminasem facultatea de 3 luni, fara sa fi lucrat undeva inainte si totusi m-au chemat la interviu si m-au si angajat

mult succes si sa nu iti fie frica sa pui cv-ul si ici si colo wink1.gif
Lacry
Si de la noi un martisor si o urare: sa ai o primavara frumoasa!Imagine
_noni_
Lacry, multumesc din suflet! give_rose.gif la fel va doresc si eu ! pup puiul drag!

paula, multumesc pentru incurajari! probabil ca dupa 3 ani de inactivitate si de stat departe de tara mi-am cam pierdut increderea in mine si am cam uitat sa relationez direct cu oamenii.

chestia e ca stiu ca pot face multe, stiu ca am puterea de a invata si de a munci, numai ca mi se pare ca-mi lipseste sansa. un prieten imi spunea ca norocul ti-l faci de cele mai multe ori cu mana ta smile.gif , sunt de acord in teorie numai ca atunci cand vine vorba de practica imi pierd increderea si mi-e putin frica ...

offf, chiar sper sa gasesc ceva de facut!

ce e cel mai aiurea e ca nu stiu nici eu exact ce imi doresc, adica eu stiu, dar n-am vazut oferte de munca in domeniile respective, plus ca eu n-am diplome si atestate la mana, si nici experienta, asa cum spuneam! si nu prea stiu de unde sa incep...
dany
CITAT(_noni_ @ 01-03-2007, 10:09 PM) *

ce e cel mai aiurea e ca nu stiu nici eu exact ce imi doresc, adica eu stiu, dar n-am vazut oferte de munca in domeniile respective, plus ca eu n-am diplome si atestate la mana, si nici experienta, asa cum spuneam! si nu prea stiu de unde sa incep...

Scumpa !!! Eu iti doresc multa , multa bafta !!!!! lLgat de " nu am experienta "....ma dau pe mine exemplu : am ajuns intr-o tara straina , unde nu puteam arata ce am studiat ( facultate nerecunoscuta ) , nu puteam arata ca am experienta in domeniul vanzarilor .....si , totusi , am fost acceptata ( au fost multe nemoaice care si-au depus CV-uri o data cu mine ) si ...am facut fata cerintelor !!!!!!!!!! Ca s-asfarsit aiurea ...nu e vina mea ....poate destinul...

Concluzie : ai curaj si depune CV-uri peste tot unde crezi tu ca ai putea face fata !!!!!!!!!!! Nici nu iti poti imagina de unde apare norocul !!!!

Multa bafta !!

O primavara superba si plina de CV-uri acceptate iti doresc !!!!
_noni_
Dany, multumesc din suflet! give_rose.gif imi vin foarte bine incurajarile de la voi! imediat ce ajung in tara o sa trimit cv-uri peste tot unde cred ca ar merita! de fapt, pana nu incerc n-am de unde sa stiu!

Dany, o primavara superba sper sa ai si mult succes in ceea ce iti doresti! pupic.gif

am o oarecare teama, dar faptul ca discut cu voi ma ajuta enorm!

va multumesc! floare.gif

}{

Tzutzi80
Eu zic sa incepi deja sa depui. Oricum dureaza cateva zile pana sa fii contactata. Si tu vii in tara saptamana viitoare.
_noni_
Da tzutzi, dar nu am telefonul de romania cu mine, mi-ar parea rau sa ma sune si sa creada ca a fost tzeapa si apoi cand ajung in tara sa nu ma mai sune lol.gif auzi de ce-mi fac eu probleme!!! lol.gif lol.gif lol.gif nu sunt sanatoasa!

de luni incep sa depun, pana atunci sunt cu ochiul pe site-urile cu job-uri si imi salvez ce ma intereseaza!

}{
julyalina
doh.gif noni tu esti in budapesta ??? blushing.gif sunt dusa sad.gif si io am fost saptamana trecuta acolo sad.gif ... e clar ... nu sunt normala blink.gif
_noni_
CITAT(julyalina @ 05-03-2007, 11:48 AM) *

doh.gif noni tu esti in budapesta ??? blushing.gif sunt dusa sad.gif si io am fost saptamana trecuta acolo sad.gif ... e clar ... nu sunt normala blink.gif

ce rau imi pare! sad.gif lasa ca poate ne vedem in bucuresti! pupic.gif pe 9 vin acasa si s-ar putea sa raman mai mult daca gasesc job! hug.gif

eu am fost ieri , cica pt. ultima oara lol.gif la shopping aici! mi-am luat ceva hainutze, dar parca vad ca pana vineri o sa mai dau iama odata, ca trebuie sa cumpar cadouri pt. mamele din tara.

}{
amalia0701
pupic.gif
ina_ceva
Noni, abia astept sa ne vedem pupic.gif hug.gif

In legatura cu cv-urile, sunt de aceeasi parere cu dany. Am avut f multi prieteni care au fost chemati, chiar daca nu au avut experienta, unii dintre ei chiar dupa aproximativ jumatate de an dupa ce au depus.
buretel
pupic.gif neatza noni! esti un fotograf desavarsit wink1.gif
tot spuneai ca nu ai multe alternative in budapesta, de ce nu ai face ca acest hobby sa devina ceva permanent? ti se potriveste pupic.gif

ps: f faine pozele de la intalnirea neuronilor. ma bucur ca v-ati simtit bine.

ps2: ai depus cv-ul pe unde doreai? ai ceva vesti? hug.gif
_noni_
Buretzel pupic.gif !

mie imi place sa fac poze si de data asta am avut si niste modele superbe!

cu cv-urile e asa, mai plec la budapesta pana de paste, iar cand ma intorc incep un curs de catia si unul de grafica web. asa ca cv-urile urmeaza dupa.

}{
buretel
bafta multa! e bine sa faci cursuri, poate atestatele te vor ajuta mai mult pupic.gif
eu nu stiu ce inseamna 'curs de catia' blushing.gif
cat mai stai prin bucuresti? blum.gif
bubbles
good morning beautiful pupic.gif Imagine ce faci?eu dau din guturaiin raceala biggrin.gif
_noni_
CITAT(buretel @ 13-03-2007, 12:19 PM) *

bafta multa! e bine sa faci cursuri, poate atestatele te vor ajuta mai mult pupic.gif
eu nu stiu ce inseamna 'curs de catia' blushing.gif
cat mai stai prin bucuresti? blum.gif

Catia este un program de calculator mai complex decat autocadul.

buretel
CITAT(_noni_ @ 13-03-2007, 11:52 AM) *

pupic.gif multumesc pt informatie. eu am ramas in urma )).gif
_noni_
CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 12:22 PM) *

good morning beautiful pupic.gif Imagine ce faci?eu dau din guturaiin raceala biggrin.gif

Bubbles, mult ceai si lamaie! la mine functioneaza intodeauna! hug.gif

}{

CITAT(buretel @ 13-03-2007, 12:54 PM) *

CITAT(_noni_ @ 13-03-2007, 11:52 AM) *

pupic.gif multumesc pt informatie. eu am ramas in urma )).gif

pupic.gif hug.gif Bretzelul! Multumesc pentru incurajari! give_rose.gif
in bucuresti mai stam pana duminica dimineata.
anca veselie
Salutare! vad ca plecati inapoi duminica.
unde o sa faci cursurile?
pupici!
buretel
CITAT(_noni_ @ 13-03-2007, 11:55 AM) *

pupic.gif hug.gif Bretzelul! Multumesc pentru incurajari! give_rose.gif
in bucuresti mai stam pana duminica dimineata.

pupic.gif pupic.gif pupic.gif o sa fie bine! ai sa vezi hug.gif printre prietene mi se mai zice si mama omida, ca am prezis de bine viitorul )).gif asa va fi si la tine hug.gif
ina_ceva
Vei sta la budapesta doar pana de paste? Asta inseamna ca vei veni definitiv aici? yahoo.gif
axe10
Noni pune si tu linku cu poze la semnatura...pleaseeeee.

Ce mai invarti?...
_noni_
fetelor , pe scurt: plecam duminica1

Buretzel, multam! give_rose.gif

Ina, eu asa sper! hug.gif

Axe, pozele sunt la http://new.photos.yahoo.com/noninonitza/albums/

noi suntem foarte ocupati. alergam ca nebunii si tot nu cred ca o sa terminam tot ce avem de facut. dar macar e bine ca suntem acasa!

Gabi, ne vedem maine! pupic.gif

Monicule, multumesc pentru felicitare! imi pare rau ca n-am avut timp sa-ti raspund pana acum, dar ma gandesc la tine! hug.gif
}{
Tzutzi80
Neata! Asa repede pleci inapoi???? Wow!
Din seria floricele in dimineata aceasta, uite una si pentru tine pupic.gif

Imagine
Nana
Buna Noni....
am intrat in casutza ta si m-am simtit minunat. Semeni cu o verisoara primara de-a mea, care stat tot in Budapesta si mi-am amintit de ea.
Eu te pup si iti urez sa ti se implineasca dorintele. Poti incerca sa cauti firme de recrutare la care sa-ti depui CV-ul. Zic si eu... imi dau cu presupusa.
salut.gif salut.gif salut.gif Te up
buretel
buna dimineata pupic.gif mai aveti doar 3 zile de plimbare prin capitala blum.gif v-ati pregatit bagajele?
_noni_
Tzutzi, saru'mana pentru "foicica"! pupic.gif

Nana, te mai astept cu drag! hug.gif

Buretzel,
na, ca am ajuns sa citesc si eu mesajul la 5 zile dupa ce m-am intors! pe unde umbli? floare.gif

lucurile la mine stau cam la fel, din nou in budapesta, din nou plictis...pe de alta parte ma bucur ca stau muuuuuuuul mai bine cu moralul.

ma gandeam sa raman in tara si sa-mi caut job, dar ideea de a fi fara bob nu prea mi-a suras asa ca m-am hotarat sa mai vin aici pana de paste.

Doamne, cred ca n-am numarat niciodata mai nerabdatoare zilele, ca acum, pana la terminarea contractului lui bob aici! am impresia ca stam ca atarnati de o craca, care mai bine s-ar rupe decat sa ne balangane atat lol.gif lol.gif lol.gif

cu dieta...am inceput sa numar! asta nu inseamna ca m-as incadra in puncte grin.gif

trebuie sa reincep exercitiile pentru spate, dar de 3 zile mi-a tot fost rau...un fel de raceala, cu nas infundat, dureri de cap si ametelei, cred ca de la vreme si de la curentul din masina.

acum aici e soare si parca si eu ma simt mai bine. smile.gif

}{
Andreea-Rodica
Ma bucur ca stai mai bine cu moralul! hug.gif
_noni_
puahhh! mi-am amintit si eu de propriul jurnal.

tot ziceam ca o sa ma apuc sa scriu serios pe-aici ca poate reusesc sa ma organizez un pic, dar...aiurea!

as vrea sa ma apuc si eu de dieta de 90 de zile, dar cu problemele mele de sanatate si cu bob pe langa mine, nu stiu daca o sa reusesc sa tin nici macar 6 zile.

azi, pentru ca am fost o toanta - am sticat 5 oua incercand sa fac maioneza si le-am taiat pe toate! mad.gif , am reusit sa pap foarte light:

un mar, un cartof fiert, un albus de ou, 2 castraveciori mici, mici acrii, si o lingura de iaurt!

stiu ca e putin, dar am supa de pui pe foc si o sa pap cam in juma' de ora. ufff!

...si mai am ceva in frigider w00t.gif chestia asta de la IKEA! atentie, ingrasa! dar e extraordinar de buna!

}{
anca veselie
maaamaaaa cum arata blink.gif
ingrasacioasa rau naughty.gif
sa ai un super weekend pupic.gif
_noni_
CITAT(anca veselie @ 30-03-2007, 04:20 PM) *

maaamaaaa cum arata blink.gif
ingrasacioasa rau naughty.gif
sa ai un super weekend pupic.gif

pupic.gif weekend placut si tie! sa fii tare in fata tentatiilor! tease.gif

}{
anca veselie
tease.gif dada
ina_ceva
Mortala rau prajitura aia! Pofta mare cand scapi la ea tease.gif
_noni_
CITAT(ina_ceva @ 30-03-2007, 05:26 PM) *

Mortala rau prajitura aia! Pofta mare cand scapi la ea tease.gif

saru'mana, ca si uitasem! lol.gif
dany
Aoleeuuuuu , mi s-a umplut gura de apa !!! Stii ceva ? Maine mergem iar la cumparaturi si ajungem si la Ikea si ..... sa spun mai departe ? )).gif
_noni_
CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 06:38 PM) *

Aoleeuuuuu , mi s-a umplut gura de apa !!! Stii ceva ? Maine mergem iar la cumparaturi si ajungem si la Ikea si ..... sa spun mai departe ? )).gif

e, atunci sa spui ce parere ai! eu sunt cu gura plina! lol.gif pupic.gif
dany
lol.gif lol.gif Pofta mare !
Karin
Aolioooooooo! Noni, mama, cum arata chestia aia! w00t.gif
Sper sa scrii aici mai des, ma gandesc ca ti-ar prinde bine! wink1.gif
Am inceput si eu sa scriu mai des in jurnal si sa scriu si meniurile si observatiile fetelor chiar imi prind foarte bine. wink1.gif
Iti doresc un wee minunat si odihnitor! pupic.gif
_noni_
Karinule, mi-era dor de tine! pupic.gif

am vazut ca te-ai facut harnicutza si scrii mai des! poate-mi vine si mie mintea la cap, cine-stie... unsure.gif

}{
Karin
CITAT(_noni_ @ 30-03-2007, 11:25 PM) *

am vazut ca te-ai facut harnicutza si scrii mai des! poate-mi vine si mie mintea la cap, cine-stie... unsure.gif

}{

Da, si pentru ca scriu mai des, ma si tin de regim mai bine! wink1.gif
Pentru ca mi-e rusine sa intru si sa spun ca mananc prostii! laugh.gif
Si mie mi-era dor de tine! pupic.gif floare.gif
Io n-am somn, sotul sforaie de rupe peretii si io stau cu castile pe urechi si ascult muzica. Ma relaxez si ma detasez de toate problemele macar astazi. Ca de maine o iau de la capat. wink1.gif
_noni_
CITAT(Karin @ 30-03-2007, 11:30 PM) *

CITAT(_noni_ @ 30-03-2007, 11:25 PM) *

}{

Da, si pentru ca scriu mai des, ma si tin de regim mai bine! wink1.gif
Pentru ca mi-e rusine sa intru si sa spun ca mananc prostii! laugh.gif
Si mie mi-era dor de tine! pupic.gif floare.gif
Io n-am somn, sotul sforaie de rupe peretii si io stau cu castile pe urechi si ascult muzica. Ma relaxez si ma detasez de toate problemele macar astazi. Ca de maine o iau de la capat. wink1.gif

si la mine e la fel! bob doarme cred ca deja de juma' de ora!

asa ca mai spune-mi! ca si asa n-am mai vorbit noi de mult!

cum iti merge? sau ma mut la tine in jrnal? hug.gif

}{
Karin
huh.gif Am avut niste zile/saptamani crunte. sad.gif La fiecare inceput de saptamana speram ca cea care urmeaza sa fie mai buna decat cea care a trecut! Ei, as! Nici poveste! Am muncit ca nebuna de cateva saptamani incoace si sunt extenuata! Am nevoie neaparat de un concediu, cat de mic! huh.gif
Acum au inceput sa se calmeze lucrurile, sper ca incet-incet sa intre in normal si sa am niste sarbatori frumoase si linistite! wink1.gif
Incerc sa ma tin de regim, uneori reusesc, alteori nu...fac si putin sport la mine in bucatarie grin.gif ca si asa e loc suficient! grin.gif
pupic.gif
_noni_
desi mie n-are cine sa-mi faca nervi, eu reusesc sa mi-i produc singura! lol.gif

asa am fost eu acum o luna si un weekend cu bob la statiune m-a remontat. poate ca si voi aveti nevoie de o vacanta cat de mica, sa vezi ce bine te simti dupa!

dar asa, numai pt. voi 2, fara prieteni, familion, telefoane, tv si pc!

esti ambitioasa cu dieta, eu sunt puturoasa, plus ca ma simt bine si probabil de-aia nu-mi pasa! sper sa ma trezesc la timp!

}{
Karin
Cred si eu ca am nevoie de cateva zile libere! Sunt extenuata! wacko.gif
Eu nu ma simt bine in pielea mea si de aia trebuie sa fac neaparat ceva, mai ales ca n-am avut greutatea asta niciodata! blushing.gif
Sunt ambitioasa acum, stai sa ma vezi peste catva timp cum imi piere ambitzu'! grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.