Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de calatorie prin viata
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
_noni_
In sfarsit reusesc sa scriu si eu in jurnal.

trebuie sa fac o recapitulare scurta a intamplarilor din ultimul timp despre care n-am avut vreme sa scriu pana acum.

weekendul 23-25 martie am fost la Praga si la Bratislava. Amandoua sunt orase superbe, dar Praga chiar m-a impresionat, este un oras poveste care merita vizitat macar odata in viata.

sambata ne-a vizitat o prietena din tara cu familia. ne-am plimbat prin oras si am facut poze.

iar aseara tarziu a venit un prieten de-al lui bob din sua si care va sta la noi pana marti.

probabil ca nu voi avea timp prea mult sa intru zilele astea, dar macar imi pare bine ca sunt ocupata si nu mai lancezesc toata ziua.

de Paste plecam acasa si s-ar putea sa stam din nou 10 zile cheer.gif

la Budapesta e primavara si vreau sa ma plimb cat mai mult si sa profit de vreamea buna si de admosfera de sarbatoare de-aici, cu targuri de cadouri de paste, copaci infloriti si miros de proaspat.

printre picaturi mai fac exercitii pentru spate si sa ma ingrijesc de mine. (manichiura, pedichiura, depilat, masca de fata, etc)
dany
Buey , tu iar pleci in tara ? Nu ma mai joc asa sad.gif

Distractie placuta zilele astea si ai grija de tine pupic.gif
anca veselie
noni, am o intrebare: cat costa inn budapesta servetelele demachiante de ceai verde pe care le folosesti?
pup u si o saptamana minunata hug.gif
_noni_
CITAT(anca veselie @ 02-04-2007, 02:29 PM) *

noni, am o intrebare: cat costa inn budapesta servetelele demachiante de ceai verde pe care le folosesti?
pup u si o saptamana minunata hug.gif

in budapesta nu au thebodyshop, sau eu nu l-am gasit. eu le cumpar din romania sau din austria si sunt in jur de 250.000 lei vechi.

si tie o saptamana minunata!

}{
anca veselie
iti multumesc pupic.gif
axe10
CITAT(_noni_ @ 02-04-2007, 01:18 PM) *

In sfarsit reusesc sa scriu si eu in jurnal.

trebuie sa fac o recapitulare scurta a intamplarilor din ultimul timp despre care n-am avut vreme sa scriu pana acum.

weekendul 23-25 martie am fost la Praga si la Bratislava. Amandoua sunt orase superbe, dar Praga chiar m-a impresionat, este un oras poveste care merita vizitat macar odata in viata.

sambata ne-a vizitat o prietena din tara cu familia. ne-am plimbat prin oras si am facut poze.

iar aseara tarziu a venit un prieten de-al lui bob din sua si care va sta la noi pana marti.

probabil ca nu voi avea timp prea mult sa intru zilele astea, dar macar imi pare bine ca sunt ocupata si nu mai lancezesc toata ziua.

de Paste plecam acasa si s-ar putea sa stam din nou 10 zile cheer.gif

la Budapesta e primavara si vreau sa ma plimb cat mai mult si sa profit de vreamea buna si de admosfera de sarbatoare de-aici, cu targuri de cadouri de paste, copaci infloriti si miros de proaspat.

printre picaturi mai fac exercitii pentru spate si sa ma ingrijesc de mine. (manichiura, pedichiura, depilat, masca de fata, etc)

Deci vii acasa si eu de abia acum am bagat de seama...iti trimit nr meu pe privat ca poate ne vedem...la una scurta...
_noni_
din nou in jurnal!

ultimele zile au fost ocupate si obositoarea, dar macar nu ma mai pot plange de plictiseala!

s-au perindat mai multi prieteni pe la noi si am iesit si ne-am vazut si noi cu altii.

am tot umblat si prin magazine sa mai cumparam diverse pentru casa, pentru ca oricum sunt mai ieftine si mai variate decat in tara.

asadar, am luat lustre, aplice, neon de bucatarie, de-ala de se pune deaspupra blatului de lucru, sub dulapurile suspendate, intrerupatoare, prize si clante pentru usi. pana la urma ne-au costat si aste toate o gramada de bani, dar macar suntem multumiti ca am luat lucruri dragute!

mi se pare ca cheltuim din ce in ce mai multi bani cu casa asta si incep sa intru in panica un pic...stiu ca terminarea casei presupune niste eforturi din partea noastra, dar parca mi-e teama sa nu ajungem decat sa ne stresam pentru chestia asta!

am incercat sa nu mai cheltuiesc banii pe alte prostii gen cosmetice, haine, dulciuri, dar habar n-am daca asta mai ajuta la ceva! macar am fost mandra de mine ca m-am putut abtine si nu sunt incarnarea personajului sophiei kinsella! tease.gif

cu mancarea la mine cred ca a devenit deja o chestie psihologica! mananc din ce in ce mai putin pentru ca pur si simplu nu-mi mai place gustul niciunui aliment! poftesc uneori la cateceva si cand am chestia respectiva in fata iau 3 guri si mi se face greata, o refuz!

sper sa nu dau in anorexie, pentru ca inca ma gandesc ca trebuie si e nevoie sa ma hranesc, insa nu mai simt nicio bucurie legata de mancare. nici macar de dulce - cand mananc ceva dulce pur si simplu mi se amareste gura si beau apoi un litru de apa, plus ca nu-mi mai trebuie mancare doua ore!

si din cauza ca mananc putin ma doare mai tot timpul capul, sint ametita si imi "canta stomacul". plus ca merg de 3 ori pe zi la No. 2 si nu va zic prin ce crampe trec! blush.gif

eu chiar nu stiu ce mi se intampla, dar as vrea, cand ajung in tara sa merg la un doctor!

voi ati patit asa ceva??

}{
_noni_
in schimb am gasit un ceai verde care imi place foarte tare!

are gust foarte bun, mai multe arome, nu contine conservanti, are 26 kcal si 6,8 carbohidrati la 100ml si contine 9,6 mg cofeina!

sper sa apara si in tara ca imi place foarte mult si nu e nici scump!

Imagine

}{
anca veselie
noni, ai grija de tine pupic.gif probabil e pe fond nervos... de data asta ramaneti in tara?
dany
Incearca sa papi mai mult , Noni !!! Sau mergi la un medic sa vezi ce ar putea fii .

PASTE FERICIT !!!

Te astept cu drag sa revii . hug.gif
crissy
Hristos a inviat!
ina_ceva
Hristos a inviat!

Veti ramane definitiv in tara sau mai aveti de rezolvat treburi pe acolo? rolleyes.gif

anca veselie
noni, unde esti? floare.gif
Nessie
Noni, imi pare rau ca te simti asa! pupic.gif Nu e posibil sa fie de la un bebe starile astea? unsure.gif
axe10
CITAT(_noni_ @ 05-04-2007, 12:46 AM) *

din nou in jurnal!

ultimele zile au fost ocupate si obositoarea, dar macar nu ma mai pot plange de plictiseala!

s-au perindat mai multi prieteni pe la noi si am iesit si ne-am vazut si noi cu altii.

am tot umblat si prin magazine sa mai cumparam diverse pentru casa, pentru ca oricum sunt mai ieftine si mai variate decat in tara.

asadar, am luat lustre, aplice, neon de bucatarie, de-ala de se pune deaspupra blatului de lucru, sub dulapurile suspendate, intrerupatoare, prize si clante pentru usi. pana la urma ne-au costat si aste toate o gramada de bani, dar macar suntem multumiti ca am luat lucruri dragute!

mi se pare ca cheltuim din ce in ce mai multi bani cu casa asta si incep sa intru in panica un pic...stiu ca terminarea casei presupune niste eforturi din partea noastra, dar parca mi-e teama sa nu ajungem decat sa ne stresam pentru chestia asta!

am incercat sa nu mai cheltuiesc banii pe alte prostii gen cosmetice, haine, dulciuri, dar habar n-am daca asta mai ajuta la ceva! macar am fost mandra de mine ca m-am putut abtine si nu sunt incarnarea personajului sophiei kinsella! tease.gif

cu mancarea la mine cred ca a devenit deja o chestie psihologica! mananc din ce in ce mai putin pentru ca pur si simplu nu-mi mai place gustul niciunui aliment! poftesc uneori la cateceva si cand am chestia respectiva in fata iau 3 guri si mi se face greata, o refuz!

sper sa nu dau in anorexie, pentru ca inca ma gandesc ca trebuie si e nevoie sa ma hranesc, insa nu mai simt nicio bucurie legata de mancare. nici macar de dulce - cand mananc ceva dulce pur si simplu mi se amareste gura si beau apoi un litru de apa, plus ca nu-mi mai trebuie mancare doua ore!

si din cauza ca mananc putin ma doare mai tot timpul capul, sint ametita si imi "canta stomacul". plus ca merg de 3 ori pe zi la No. 2 si nu va zic prin ce crampe trec! blush.gif

eu chiar nu stiu ce mi se intampla, dar as vrea, cand ajung in tara sa merg la un doctor!

voi ati patit asa ceva??

}{

Nu-mi place ce aud....e posibil sa ai ceva la stomac sau ficat...sau bila daca ai amar in gura...du-te la doctor.Te pup.
_noni_
HRISTOS A INVIAT!

fetelor, va multumesc mult pentru ca ati trecut pe la mine si mi-ati lasat vorbe calde! hug.gif

mi-e dor tare de voi! pupic.gif

nu ma mai simt foarte rau cu stomacul, cred ca mi-am revenit. din cate am inteles in Budapesta a fost un fel de gripa stomacala sau ceva de genul, si cred ca o luasem si eu... mad.gif

noi suntem in tara si e foarte bine! am fost extrem de ocupati si chiar nu am avut timp deloc sa intru pe net.

ma bucur ca am reusit sa ma mentin la aceeasi greutate dupa mesele de paste! laugh.gif

Ina, multumesc pentru mesaj, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns dar nu mai aveam credit pe cartela! give_rose.gif

luni am fost la Cheile Gradistei si ne-am dat cu ATV-urile 3 ore. a fost o experienta super pe care va recomand sa o incercati daca aveti ocazia!

dar acum am facut si febra musculara si 38, cred ca de la efortul de la munte. se poate compara lejer cu un antrenament la sala.

azi am asteptat un telefon important care nu a sosit inca! sad.gif

}{
buretel
CITAT(_noni_ @ 10-04-2007, 11:39 PM) *

luni am fost la Cheile Gradistei si ne-am dat cu ATV-urile 3 ore. a fost o experienta super pe care va recomand sa o incercati daca aveti ocazia!

iubesc locul asta rolleyes.gif preferatul meu pt vacante.

CITAT(_noni_ @ 10-04-2007, 11:39 PM) *

azi am asteptat un telefon important care nu a sosit inca! sad.gif

hug.gif hug.gif sper ca ai primit vestea buna pe care o asteptai! pupic.gif pupic.gif
Tzutzi80
Noniiiii!!!! Ce mi-e drag numele asta! Asa ii ziceam cand eram mica unui unchi preferat! )).gif Mereu imi aduc aminte de el cand vad numele tau!

A, da! Buna-dimineeeaaaattta!
Karin
Buna dimineata! pupic.gif Hai la o cafea cafea.gif si o pipa! grin.gif
Sper ca a venit acel telefon cu vesti bune! hug.gif
Tzutzi80
Cred ca la ora asta te distrezi cu fetele si faci poze multe si frumoase pupic.gif
julyalina
CITAT(Tzutzi80 @ 14-04-2007, 12:28 PM) *

Cred ca la ora asta te distrezi cu fetele si faci poze multe si frumoase pupic.gif

)).gif da, ne-am distrat si ne-am simtit tare bine blum.gif
pupic.gif noni, mi-a parut tare bine de cunostinta hug.gif
_noni_
pozele de la ultima mini intalnire! eu m-am simtit super! cheer.gif

acum sunt din nou la Budapesta, din nou cu indigestie...

...revin cand o sa ma simt mai bine.

pup fetele! pupic.gif
_noni_
ma bucur ca si-au mai deschis si alte fete jurnale, sper sa le fie intr-un ceas bun si sa le tine buna dispozitie si hotararea de pe prima pagina inca cel putin 10.000 de pagini! tease.gif give_rose.gif

si eu, ca si Pisik, ma simt din nou capabila de actiuni marete! sunt pusa pe lucruri mari, mai mult cu gandul, decat cu fapta si parca astept un impuls (pe romaneste: "un sut in dos") sa ma pun pe treaba.

ma gndesc ca trebuie sa am grija de corpul meu, sa-l iubesc asa cum l-am primit de la DD si sa-l protejez pe cat posibil! ar trebui sa pun mana si sa fac din nou exercitii...DE AZI!!!!!!!!!

trebuie sa mergem si la cumparaturi ca nu prea mai e nimic prin frigider, dar pe cuvant daca am gram de inspiratie...poate o sa incerc o saptamana cu legume, fructe, lactate si peste!

mi-am luat revista Tabu pe luna asta si citeam acolo cat de rau sta Romania la capitolul poluarea mediului si alimentatie modificata genetic. mi-as dori sa pot manca numai alimente bio, sau de care sa fiu sigura ca nu sunt doar un amestec de otravuri si coloranti care arata bine si nu au niciun gust!

}{
lilianab
Noni ti-a mai spus cineva ca semeni cu actrita MArisa Tomei?!

Imagine

Gata,gata,stiu!am tulit-o la invatat...

PS:mai bine asta,ca in prima parca e abia trezita din somn ...sau betie doh.gif
Imagine
ina_ceva
CITAT(_noni_ @ 16-04-2007, 07:17 PM) *

pozele de la ultima mini intalnire! eu m-am simtit super! cheer.gif

M-ai prins razand, nu se poate dry.gif blum.gif
_noni_
CITAT(lilianab @ 17-04-2007, 11:15 AM) *

Noni ti-a mai spus cineva ca semeni cu actrita MArisa Tomei?!

Imagine

Gata,gata,stiu!am tulit-o la invatat...

toata lumea! lol.gif am patit o chestie haioasa acum cativa ani, cand ma trezezesc in miezul noptii cu un telefon de la mama: "da repede pe PROTV ca e un film cu o fata care seamana cu tine!!!" daca si MAMA zice asta, atunci e clar, SEMAN! lol.gif
anca veselie
foarte faine pozele! iar fetele frumoase toate!
noni, mi se pare ca ai mai slabit. bafta cu exercitiile pupic.gif cheer.gif
ina, frumoasa ca intotdeauna.
alina, si tu esti o frumoasa, imi place parul tau de mor!
_noni_
CITAT(anca veselie @ 17-04-2007, 11:27 AM) *

foarte faine pozele! iar fetele frumoase toate!
noni, mi se pare ca ai mai slabit. bafta cu exercitiile pupic.gif cheer.gif
ina, frumoasa ca intotdeauna.
alina, si tu esti o frumoasa, imi place parul tau de mor!

Anca, multumesc, dar n-am mai slabit...zic totusi merci ca macar nu m-am mai ingrasat, si asa ma simteam ca o balena esuata pe langa Ina si Alina lol.gif
anca veselie
pupic.gif nu esti o balena esuata hug.gif
julyalina
pupic.gif noni ... sa stii ca ma gandeam ca semeni cu cineva dar nu stim cu cine blum.gif dar acum mi-am adus aminte blum.gif ...

nu esti o balena esuata ! pupic.gif
sa nu mai spui asa ca te alerg valea.gif

pupic.gif se vede ca te pricepi la poze hug.gif
_noni_
CITAT(julyalina @ 17-04-2007, 12:16 PM) *

pupic.gif noni ... sa stii ca ma gandeam ca semeni cu cineva dar nu stim cu cine blum.gif dar acum mi-am adus aminte blum.gif ...

nu esti o balena esuata ! pupic.gif
sa nu mai spui asa ca te alerg valea.gif

pupic.gif se vede ca te pricepi la poze hug.gif

pupic.gif hug.gif SARU'MANA! eu sunt cam nemultumita, se putea mult mai bine, cu asa modele, dar lasa ca va prind eu data viitoare si sesiune foto scrie pe voi! grin.gif lol.gif

}{

http://www.viata-dupa-munca.ro/ - pentru fetele care pot sa foloseasca si sonorul la birou! lol.gif
Nessie
w00t.gif ptiu, da' frumoase mai sunteti! kisses.gif Imi pare rau ca nu am putut sa fiu cu voi, dar inca mai sper pentru data viitoare. biggrin.gif
_noni_
CITAT(Nessie @ 17-04-2007, 12:38 PM) *

w00t.gif ptiu, da' frumoase mai sunteti! kisses.gif Imi pare rau ca nu am putut sa fiu cu voi, dar inca mai sper pentru data viitoare. biggrin.gif

pai data viitoare fii sigura ca nu mai scapi! pupic.gif hug.gif

}{
Sexymom
Ce frumoase sunteti, acum sa nu te superi daca te intreb cine e gagica aia cu parul lung si tipa blonda cu ochii verzi? sunteti frumoase toate numai ca nu stiu cine sunt fetele. sad.gif sper sa nu se supere pe mine sad.gif

La vara te intalnesti si cu mine??? hug.gif chiar daca imi iau si fetele dupa fusta mea ( asta daca o sa imi pun fusta?)

Fata e ALINAAAAA??????cu ochii albastrii???
_noni_
sigur ca ma intalnesc si cu tine! pupic.gif hug.gif

nu stiu unde te-ai uitat ca sa-ti spun cine sunt fetele...fii si tu mai "precisa"! tease.gif lol.gif zi-mi in ce sunt imbracate sau ceva de genul...

}{

ps : si eu m-am zgait la pozele tale si tare mi-au placut! imi place foarte tare naturaletea cu care pozezi, ce mai te vreau de model! pupic.gif
Sexymom
Ma uitai la pozele de la ultima intalnire oneden, le ai in pagina anterioara.
Cat despre pozele mele, arat FATAL.Obosita si cu fata ca o luna plina cu prune in gura, YACH, ma urasc.

Pozele de la ultima mini intalnire, de ele vb.
_noni_
fata cu tricou negru e INA_CEVA iar cealalta e JULYALINA!

arati cam plictisita, asta e adrevarat, in rest cred ca stai bine cu imaginatia! kiss.gif

}{
Sexymom
w00t.gif Asa de frumoasa e si INA????
De voi stiam ca sunteti superbe, acusi sunteti 3, deh, ce iti e si cu tineretea asta.
Ma bucur mult ca ai pus poze. pupic.gif
_noni_
inca o zi!

azi vreau sa fac niste pulpe de pui la cuptor, cu usturoi, ca ma gandesc la ele de 2 saptamani. blushing.gif

mi-am propus sa respect 3 mese si 3 gustari pe zi, stiu ca ar trebui 2 gustari, dar eu mananc in fiecare dimineata un fruct si dupa jumatate de ora iau si micul dejun, asa ca pun fructul asta ca a 3-a gustare.

ieri am respectat programul, si mai mult am avut ultima masa pe la 6.30 si am mai papat un iaurt pe la 9 si tinand cont ca am adormit la 1.30 eu zic ce e ok.

poate totusi de azi ma apuc si de exerciti...

o sa scriu meniul mai pe seara.

}{
dany
Buna , Noni !

Vazut si eu pozele .... Ce frumoase sunteti toate !!!!!!!!!!!!!!!!!

hug.gif
_noni_
CITAT(danyhoney @ 18-04-2007, 10:55 AM) *

Buna , Noni !

Vazut si eu pozele .... Ce frumoase sunteti toate !!!!!!!!!!!!!!!!!

hug.gif

saru'mana! pupic.gif hug.gif give_rose.gif
ina_ceva
In maxim 3 saptamani aflu daca pleaca sau nu babuinul unsure.gif ; macar scap de grija.
buretel
super pozele de la intalnire wink1.gif
ps: doina, canaru' are ochii verzi blum.gif

pupic.gif noni, vad ca si tu te-ai organizat cu mesele.
ina, unde pleaca? pt cat timp? sad.gif
ina_ceva
CITAT(buretel @ 18-04-2007, 11:19 AM) *

Stiu doar ca departe, pentru 1an
Voi afla mai multe atunci cand va fi ceva sigur blum.gif
_noni_
CITAT(ina_ceva @ 18-04-2007, 11:15 AM) *

In maxim 3 saptamani aflu daca pleaca sau nu babuinul unsure.gif ; macar scap de grija.

Ina , va tin pumnii si sper sa fie asa cum va doriti, dar in mare, oricum o experienta cred ca e oricand binevenita! pupic.gif hug.gif

CITAT(buretel @ 18-04-2007, 11:19 AM) *

super pozele de la intalnire wink1.gif
ps: doina, canaru' are ochii verzi blum.gif

pupic.gif noni, vad ca si tu te-ai organizat cu mesele.

pupic.gif buretelul! sper sa ma tina! blushing.gif

}{
ina_ceva
A reusit huh.gif ; momentan sentimentele mele sunt confuze, am trecut de la bucuria reusitei la tristetze, dar imi va trece intr- ora pentru ca trebuie sa profit la maxim de momentele ramase.
hug.gif
himere2005
sunteti minunate fetelor
noni, pentru tine am o stima deosebita, te implici sufleteste in tot ceea ce faci si ai diferite subiecte de interes, ceea ce vreau sa spun este ca citesc subiectele deschise de tine si sa nu renunti. am vazut ca e greu sa te integrezi in ungaria si e pacat ca nu apreciaza omul de langa ei. eu cred ca locul tau e totusi in romania si ca vei ajunge undeva floare.gif ...multa bafta fata inimoasa
cu monic ai mai vorbit?
_noni_
CITAT(himere2005 @ 18-04-2007, 01:03 PM) *

sunteti minunate fetelor
noni, pentru tine am o stima deosebita, te implici sufleteste in tot ceea ce faci si ai diferite subiecte de interes, ceea ce vreau sa spun este ca citesc subiectele deschise de tine si sa nu renunti. am vazut ca e greu sa te integrezi in ungaria si e pacat ca nu apreciaza omul de langa ei. eu cred ca locul tau e totusi in romania si ca vei ajunge undeva floare.gif ...multa bafta fata inimoasa
cu monic ai mai vorbit?

pe Monic am sunat-o acum dar nu raspunde, poate nu are telefonul la ea!

Himere , multumesc, si eu te apreciez foarte mult si sper ca ne vom si vedea! give_rose.gif

}{

CITAT(ina_ceva @ 18-04-2007, 12:49 PM) *

A reusit huh.gif ; momentan sentimentele mele sunt confuze, am trecut de la bucuria reusitei la tristetze, dar imi va trece intr- ora pentru ca trebuie sa profit la maxim de momentele ramase.
hug.gif

Ina ma bucur tare!
o sa fie foarte bine, o sa vezi! iar cand o sa fie greu vii la baba si plangi pe umar! pupic.gif hug.gif

}{
julyalina
pupic.gif noni, give_rose.gif hai ca m-am apucat si eu mai serios de treaba smile.gif
ne sustinem reciproc smile.gif si eu te imping sa mergi la sala cheer.gif haide noni! haide noni! haide noni ! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

ina, te pupic pupic.gif hai ca o sa fie bine hug.gif
apropo... unde pleaca babuinul tau ? sad.gif poti sa pleci si tu cu el? dry.gif
himere2005
cum sa nu ne vedem? s-o intrebi pe tzutzi pe cine am trecut eu in capul listei cu intalnitul blum.gif de aia astept vara sa mai veniti in tara, poate mai multe fete, ca sa se merite drumul. eu special pentru asta as veni ca alte afaceri blum.gif nu am in bucuresti si nici rude, voi veni pentru fete smile.gif . a....si neaparat sa ma plimb cu metroul lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.