Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de calatorie prin viata
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
julyalina
CITAT(himere2005 @ 18-04-2007, 01:22 PM) *

. a....si neaparat sa ma plimb cu metroul lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif de unde esti himere ?
himere2005
din galati grin.gif ...stiu ca voua vi se pare un oras aglomerat bucurestiul, dar pentru mine are un farmec aparte, exista o sumedenie de posibilitati de distractie, de la locurile linistite, precum parcurile, in care exista o multitudine de atractii la mallurile si cluburile incendiare, daca vrei si ai cu ce, ai unde sa te duci. galatiul e un oras limitat pentru ca nu se investeste in el si daca autoritatile locale ar sti sa atraga oamenii cu bani in oras cred ca ar reinvia. orasul nu e urat dar nu e pus in valoare. nu exista parcuri de distractii, un singur cinema, cluburi cateva si restaurante. s-a deschis bowling de curand si as vrea sa ajung si eu, pentru noi e ceva nou grin.gif
_noni_
CITAT(himere2005 @ 18-04-2007, 01:22 PM) *

cum sa nu ne vedem? s-o intrebi pe tzutzi pe cine am trecut eu in capul listei cu intalnitul blum.gif de aia astept vara sa mai veniti in tara, poate mai multe fete, ca sa se merite drumul. eu special pentru asta as veni ca alte afaceri blum.gif nu am in bucuresti si nici rude, voi veni pentru fete smile.gif . a....si neaparat sa ma plimb cu metroul lol.gif lol.gif lol.gif

fetita zapacita ai rabdare sa vad si eu pe ce lume o sa fiu dupa 1 mai si vad eu cum facem sa te plimbi si cu metroul, dar sa nu ma injuri daca nu ti-o placea! lol.gif hug.gif

canarule pupic.gif m-am pleostit de tot, am febra numai la gandul ca trebuie sa fac exercitii blushing.gif

zau am febra acum, cred ca am 38, 39, nuj ce-mi veni?...

}{
himere2005
multa sanatate noni! pai eu cand am fost in bucuresti, am luat-o pe prietena mea din caminele studantesti si am plimbat-o toata ziua cu metroul, ca mi-am luat cartela de o zi )).gif si ea tot zicea sa mai mergem si cu autobuzul pe la lumina, eu nu si nu lol.gif lol.gif asa am vizitat in 2 zile multe locuri din bucuresti, deci cam am idee cu ce se mananca
ina_ceva
Gata, mi-a trecut. La cine sa ma plang daca nu la tine hug.gif
Alina, va pleca in olanda; la ideea de a pleca cu el nici nu m-am gandit, dar nu cred ca se poate. Poate am sa ajung sa-l vizitez, asta depinde cat de des poate veni el acasa.
himere2005
si la mine si la mine pupic.gif eu n-am jurnal da' am pm blum.gif ...cred ca uneori trebuie sa mai strangem si din dinti daca vrem sa facem ceva, poate totusi reusiti sa va vedeti unul pe altul...vezi si tu tara lalelelor
_noni_
La un spital de nebuni toti nebuii erau in jurul unui stalp. Se urca fiecare si, cand ajungea in varf, se uita imrejur si apoi zicea: "Da, nene asa e, ai avut drepatate.".
Unul dintre medici, curios, se duce si el dupa lucru si se urca pe stalp. Ajunge in varf, se uita imrejur, dar nu vede nimic. Coaboara si ii intreaba pe nebuni:"Dar de ce ziceti "asa este nene" cand ajungeti in varf?" La care unul dintre nebuni ii raspunde :" Pai asa este, domnule,acolo se termina stalpul"

Un nebun incerca sa il convinga pe un doctor ca pisicile zboara aruncand in sus cu pisici.
La o fereastra, doi doctori stau de vorba:
-Astazi o sa ploua!
-Da, vezi ce jos zboara pisicile?

La un spital de nebuni, un pacient tragea dupa el o sfoara,un doctor il vede si, curios, il intreaba:
D:De ce tragi Marine sfoara aia dupa tine?
N:Pai daca o imping, se indoaie.

Un tip se duce în vizitã la un prieten care era director la un spital de nebuni..
La poartã, un nebun cu o roabã
-Domnule, a sosit taxiul.
Tipul se urcã în roabã, ajunge la usa directorului, dupã care nebunul îi cere 20000lei. Plateste tipul, apoi intrã la director si-spune
-Un nebun a venit cu roaba si m-a luat de la poartã si i-am plãtit 20000lei pt taxiu.
Direotorul -Iar au sãrit studentii gardul...
Karin
pupic.gif hug.gif
Pup fata frumoasa! pupic.gif
_noni_
pupic.gif si eu fata ambitioasa!

eu azi am papat asa:

# banana

# 4 biscuiti de cereale

# iaurt actimel simplu

# o painica mica cu seminte, unsa cu o 2 lingurite de philadelphia cu verdeata

# 2 feliute subtirele de prosciutto

# un iaurt activia cu mere si scortisoara

# o felie de toast cu motzarella si salam cum e cel sasesc

# pui cu legume, cartofi si usturoi

am baut aprox. 1l de ceai si aprox. 2l de apa

asa a aratat ce am gatit eu azi:

inainte:

Imagine

dupa:

Imagine

in farfurie

Imagine

ma dus sa scriu cum l-am preparat la subiectul cu retete! tease.gif

}{
ina_ceva
Pacat ca nu apar imaginile, ca retzeta mi-a facut cu ochiu’ pupic.gif
axe10
Inutza, mama, tu lucrezi de noapte de apari la orele astea matinale?....
Buna dimineata neuroni! Cafea am consumat dar mai am si pt voi cine mai doreste , cine mai pofteste!
_noni_
neata fetelor!

Ina, imi pare rau ca nu se vad imaginile. la mine se vad...uite aici link-ul daca vrei sa te uiti direct in albumul meu! pupic.gif hug.gif

http://new.photos.yahoo.com/noninonitza/al...460762398478139
julyalina
'neatza noni pupic.gif
azi mai ai febra ? naughty.gif

CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 05:52 AM) *

Pacat ca nu apar imaginile, ca retzeta mi-a facut cu ochiu’ pupic.gif

smile.gif si mie mi s-a intamplat si mi-a spus Gabitza asa "ai pus poza direct dintr-un album foto de pe Yahoo si de asta si-a luat zborul. Yahoo aloca un ID temporar pozelor, iar peste vreo 6 ore dispare ID-ul dispare si linkul la poza aia. "

ina_ceva
Tocmai am venit din piatza si mi-am luat piept de pui si rosii special pt puiul la cuptor wink1.gif
Merci de retzeta!

hug.gif
Nessie
CITAT(_noni_ @ 19-04-2007, 09:03 AM) *

neata fetelor!

Ina, imi pare rau ca nu se vad imaginile. la mine se vad...uite aici link-ul daca vrei sa te uiti direct in albumul meu! pupic.gif hug.gif

http://new.photos.yahoo.com/noninonitza/al...460762398478139
Nu poti sa dai direct link pe pe yahoo, pentru ca pozele au un ID temporar si dupa un timp dispar. Le poti trece prin imageshack inainte. wink1.gif Bagi linkul ala temporar la URL pe imageshack si apoi pe forum linkul care rezulta.

CITAT(julyalina @ 19-04-2007, 09:25 AM) *
smile.gif si mie mi s-a intamplat si mi-a spus Gabitza asa "ai pus poza direct dintr-un album foto de pe Yahoo si de asta si-a luat zborul. Yahoo aloca un ID temporar pozelor, iar peste vreo 6 ore dispare ID-ul dispare si linkul la poza aia. "
doh.gif Acum am vazut ca ai explicat si tu. grin.gif
_noni_
saru'mana de explictiuni! pupic.gif

eu acum am ajuns acasa!

Alina, nu mai am febra, dar azi iar am indigestie, nu stiu ce naiba ma deranjaza aici de fac mereu...

Ina ,sper sa-ti iasa papa bun!

mai incerc odata sa pun pozele grin.gif

Imagine

Imagine

Imagine
ina_ceva
Am terminat de papat; a iesit super wink1.gif, mai ales sosul (mujdeiulcu zeama de la legume)
_noni_
ma bucur ca ti-a placut! pupic.gif hug.gif
axe10
Sarumana daca mi se da si mie de pomana.... plecaciune.gif
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 19-04-2007, 05:24 PM) *

Trimit la pachet o portie wink1.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 05:41 PM) *

CITAT(axe10 @ 19-04-2007, 05:24 PM) *

Trimit la pachet o portie wink1.gif

Bodaproste!
_noni_
vineri, ce bine! cheer.gif

maine plec la Viena, in vizita la prietena care a fost la noi in februarie. cred ca o sa stau pana miercuri. ea s-a mutat din linz la viena saptamana trecuta si e cu casa vraiste, asa ca cica ma duc sa fac treaba grin.gif

mie imi place viena in mod deosebit, pot sa zic ca impreuna cu praga sunt orasele mele preferate. ma bucur ca de data asta nu sunt pe fug ca de obicei si o sa ma duc sa bat strazile dupa bunul plac si impreuna cu o prietena buna la brat.

trebuie sa merg sa iau bilete de tren si sa-i cumpar un cadou de casa nou, insa nu prea am idei, nu am fost niciodata la ea in austria si habar n-am ce-i lipseste in casa si nici cum are decorat ca sa pot lua ceva care sa se potriveasca.

ieri am mancat bine pana pe seara cand bobi a vrut omleta si cascaval pane...si am vrut si eu cu el blush.gif

}{
buretel
cheer.gif ce fain ca mergi la Viena. eu numai aeroportul il stiu lol.gif lol.gif pt cadou de casa noua, ceva decoratiuni dragute, din lemn, de la magazinele pt casa. sau un set fain de servetele pt ceai (am vazut asa ceva la Marks&Spencer), o fotografie frumoasa, alb-negru inramata (mai ales ca te pricepi pupic.gif ).

am citit/vazut aseara reteta ta, buuuuna naughty.gif se noteaza wink1.gif
_noni_
pupic.gif BURETELU' !

si eu tot la decoratiuni m-am gandit. din pacate pe leptopul asta n-am nicio poza cu ea si cu mine, ca o inramam si i-o duceam plocon. laugh.gif

sa vd ce gasesc prin magazine. o sa incer si la M&S, cred ca e o idee buna, saru'mana!

}{
buretel
pupic.gif spor la cumparaturi! sper sa gasesti cadoul potrivit.
himere2005
ar putea parea interesant un set de 2 boluri chinezesti cu betisoare speciale sau ceva feng-shui (sper ca am scris bine) sau ceva lucrat in lemn de buna calitate, un set de lumanari, pahare pentru serile romantice
anca veselie
noni, distractie placuta la viena! sper sa ajung sa vizitez si eu huh.gif
ina_ceva
Spor la munca si la distractie! wink1.gif
Tzutzi80
offfff doh.gif am ratat impachetatul bagajelor tale si acum nu mai am loc si eu in ele grin.gif Dara lasa ca ma fac eu mare si ma duc la Viena si eu rolleyes.gif

Distractie placuta Imagine
_noni_
buretzel, himere, anca, ina, tzutzi multumesc mult! pupic.gif

am fost si am cumparat cadourile! ancai, prietena mea, i-am luat o rama in care o sa pun o fotografie lucrata de mine din doua poze diferite cu noi si un set de ustensile japoneze, asa cum m-ati sfatuit voi! multumesc mult pentru idei, chiar m-au ajutat! hug.gif

iar fetitei ei de 4 anisori i-am luat un puzzel cu o printesa si un ursulet de plus.

daca vreti pot sa pun si poze

tzutzi, acum ma apuc de bagaje, te pun si pe tine? wink1.gif

}{
Pisik
Noni, drum bun si distractie placuta pupic.gif
_noni_
Pisikule, multumesc din suflet! pupic.gif hug.gif

}{
amalia0701
Vreau si io in bagaj )).gif
sa ai un weekend fain si sa te alintzi.
pupic.gif
lliliana
pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif floare.gif floare.gif floare.gif blum.gif blum.gif Am revenit! Mua.
buretel
pupic.gif pana miercuri, la intoarcere wink1.gif
astept pozele hug.gif
julyalina
distractie placuta noni pupic.gif
luchi
Noni, impresii, fotografii, ceva? wink1.gif
lliliana
Sal Noni...ai valsat?...Cum a fost? Impresii, poze? biggrin.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif floare.gif
axe10
Noni am intrebat cosmeticiana de produsele folosite...sunt de alea de care vorbeati ieri-alaltaieri...HOly...nu stiu cum...
Deci cand vrei iti dau nr ei pe privat!
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 20-04-2007, 10:59 PM) *

Vreau si io in bagaj )).gif
sa ai un weekend fain si sa te alintzi.
pupic.gif

Cu noi doua in bagaje....saraca depaseste nu numai kilogramele admise la avion, dar si gabaritul la jumate de avion lol.gif

Glumeam evident. Macar pozele noastre sa le puna in bagaje, sa nu spunem ca nu am ajuns si prin Viena cheer.gif .

Poate prindem urmatoarea vizita, ca asta e terminata deja de mult
lliliana
No....te-ai pierdut in Viena? Unde umbli? hug.gif
Tzutzi80
CITAT(lliliana @ 05-05-2007, 11:58 AM) *

No....te-ai pierdut in Viena? Unde umbli? hug.gif

Lilish mama....e deja in Bucuresti fata noastra pupic.gif
ina_ceva
Si a ramas saracutza singurica pupic.gif hug.gif
_noni_
pup fetele mele dragi si imi cer scuze ca tac malc, dar sunt de o lene rara! doh.gif blushing.gif

o sa pun pozele, dupa ce la descarc si le aranjez putin! grin.gif

acum ca am venit acasa nu mai am asa mult timp sa stau pe net. ma intalnesc cu prietenii pe care nu i-am vazut de mult, alerg dupa diverse cumparaturi, platesc facutri si dari, de-astea casnice blum.gif

azi ar trebui sa fac curat ca sunt inca cu gentile nedesfacute in mijlocul casei, dar m-a invitat socrela in vizita si nu cred ca o sa o refuz la ce mi-a povestit ca a gatit grin.gif

pup mult!
}{
lilianab
Pup Nonica! pupic.gif ...Ce a gatit socrela?!nu ca ne-ar fi pofta...numai asa ca sa ne faci in ciuda! blushing.gif

PAi nu stii tu,care esti tot fecioara, ca noua omul nu ne poate da jumatati de stiri,ca asta e dovada de sadism.Ori tot,ori nu ne mai starni!! )).gif )).gif .WE placut!
lliliana
Salut...a fost greu sa valsezi? biggrin.gif Am auzit ca potzi slabi dansand biggrin.gif pupic.gif hug.gif
julyalina
nonicule, ti-o trecut lenea? pupic.gif hai ca vrem pozele blum.gif
_noni_
saluatre!

de 2 zile fac curat prin casa! am venit cu multe lucruri de la budapesta si cand m-am vazut cu ele aici am constatat ca nu mai am unde sa le pun. asa ca am stat cu gentile in mijlocul casei aproape 10 zile.

era dezastru la mine si chiar a trebuit sa ma apuc de curatenie generala, adica am scos tot de prin dulapuri, am rearanjat, am facut pachete cu vechituri de dat, am spalat si acum mai am sa fac ordine in acte si in biblioteca ca am inclusiv pachete de biscuiti, zahar si pungi pe-acolo lol.gif

de-aia am stat ascunsa.

gata ma duc sa pun pozele la uploadat, nu ma injurati ca n-or sa fie lucrate!

apoi vreu sa fac o mancare de spanac cu pui.

pup fetele si revin cu linkul de poze!

}{
anca veselie
spor la treburi pupic.gif
_noni_
aici sunt pozele!

Anca, saru'mana! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.