ce ne potrivim noi cu decoratiunile interioare!
acum m-a rugat inca o prietena sa o ajut sa isi amenajeze casa si o sa lucrez tot cu prietenul meu cel cu fabrica de mobila. cu ocazia asta o sa schimbam si noi mobila in dormitor, cu toate ca lui bob nu-i prea convine, ca sa fac daca eu am mereu idei noi
casa am cumparat-o gata facuta, la valenii de munte. insa era finisata mai cu furca, ashea

si ne-am hotarat sa refacem tot interiorul, am mai spart/adaugat niste pereti, am schimbat geamurile si acum muncitorii sunt pe terminate, dar tot cred ca mai dureaza o luna pana ne vedem si cu lucrurile acolo.
initial o sa o mutam pe socrela si noi o sa mergem acolo mai mult in weekenduri si in vacante, iar dupa ce se hotaraste bob sa vina in tara definitiv, probabil ca vom petrece mai mult timp acolo.
sa faci poze cu casa ta, ca sunt tare curioasa
cu florile din ungaria, ce sa zic, poate ca sunt mai ieftine, nu m-am uitat special la pret, insa am luat vreo cativa bulbi pentru glastre, iar pentru gradina rosii, ardei, fasole, dovlecei, morcov, floarea soarelui ornamentala si altecateva floricele - seminte la plic, acum sa vedem ce o sa iasa

am luat de-acolo unelte de gradina mai ieftine.
}{