SUNT INSARCINATA!
stiu ca n-am mai scris de mult timp, dar in viata mea s-au intamplat o multime de lucruri si cu o rapiditate extraordinara, incat am avut momente in care nici eu n-am inteles cu adevarat mersul lucrurilor.
facand un rezumat as aminti urmatoarele chestii:
- am plecat de la job pentru ca s-au ivit oportunitati mult mai interesante si am avut o perioada de 2 sapatamani in care m-am chinuit sa aleg intre 2 oferte la fel de tentante atat ca bani cat si ca activiatete.(odata ce o sa semnez cu noii angajatori o sa spun si cine sunt, pana atunci insa prefer sa nu discut pe tema asta.

).
- a fost mami la mine in concediu, am mers la mare si la valeni cateva zile.(promit sa pun poze - desi am prins ploaie, ne-am simtit foarte bine). in timp ce eram acolo am aflat cum ca, cumnatul meu e bolnav de cancer, fapt ce pana la urma s-a dovedit a fi o MINCIUNA INGROZITOARE, dar asta e alt subiect pe seama caruia nu am de gand sa discut...sper sa ma intelegeti...starile prin care am trecut ne-au uratit viata si cel putin pe mine m-au facut sa privesc cu mult mai multa suspiciune oamenii...
- cand in sfarsit ma hotarasem ce voi face mai departe si credeam ca lucrurile incep sa se aranjeze, am descoperit ca SUNT INSARCINATA! de fapt cred ca pot sa spun ca am simtit, si pur si simplu, desi imi intarziase ciclul numai 3 sau 4 zile, mi-am facut un test si apoi altul, care au iesit pozitive. vineri am primit si confirmarea de la medic. sunt in saptamana a 5-a. bucuria este imensa, cu atat mai mult ca vine pe fondul unui stres acumulat si de mare intensitate. acum E CEL MAI IMPORTANT LUCRU pe lume, pentru mine, dar pot sa spun ca stresul inca se acumuleaza....
...nu stiu daca voi mai fi angajata in conditiile in care voi fi mamica, pentru ca postul e de inginer si presupune si deplasari in tara...pe de alta parte am intrerupt serviciul de o luna, pentru ca noii angajatori au promis de mult si intarzaie inca cu finalizarea procedurilor, eu ma tem ca aceasta intrerupere va afecta posibilitatea mea de a beneficia de concediu platit pentru cresterea copilului...nu mai stiu ce sa fac ...daca ma puteti ajuta cu sfaturi, va rog din suflet!
ma bucur ca ma simt foarte bine si incerc sa-mi pastrez moralul cat mai ridicat!
- in weekend am plecat la Vatra Dornei, unde bob a avut o lucrare. mi-am dorit sa ma deconectez un pic si sa vad si eu acea zona a tarii, care e intr-adevar superba!
}{