Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de calatorie prin viata
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
axe10
Cica in fiecare zi....poate totusi in fiecare saptamana...macar in fiecare luna....
Cand eu va zic la astea care stati acasa(nu mai e cazul tau desigur....) ca aveti mult timp si-l pierdeti aici....uite, cum va gasiti o preocupare, pa si pusi...nu ne mai bagati in seama....
_noni_
smile.gif imi pare rau ca imi spui asta...

daca ai stii ca am intrat de 3-4 ori de cand m-am angajat aici si am primit observatii cum ca imi petrec timpul necorespunzator la birou...

nici mie nu-mi convine ca nu mai am timp pentru voi si sincer, nici nu prea stiu cum e mai bine sa fac...

plec de-acasa pe la 9.30 si ajung inapoi in jur de 20.00-20.30, apuc sa mananc, sa pun o masina de rufe si pic lata. adica n-am timp nici sa mor!

in weekenduri mergem la valeni, ca avem si-acolo alt taraboi...

asta e, mi-e si mie dor de voi si nu pot decat sa sper ca vor veni si vremuri mai bune!

hug.gif
anaoi
dylly te saluta cu drag din toate dendritele..
sa ai o saptamana frumoasa.
dany
Subscriu la ce a spus Dylly !!

Te asteptam sa revii cand ai mai mult timp hug.gif
Andreea-Rodica
O saptamana usoara si frumoasa! O sa vina si vremea cand o sa ai timp mai mult pentru a-l petrece pe aici. Noi te asteptam! hug.gif
anca veselie
pupici multi noni pupic.gif
_noni_
Multumesc mult, fetelor! give_rose.gif

o vorba buna de la voi chiar imi prinde bine in perioada asta dificila...

sa-mi dati si mie de stire daca puneti la cale vreo intalnire. hug.gif

}{
anca veselie
maine dupaamiza am cam vrea, te tenteaza?
eu pot sta pana in jur de 8, 8.30
_noni_
eu ies la 7. sa zic ca as putea sa plec cel tarziu la 7 fara un sfert.

depinde unde e locul de intalnire si daca pot ajunge in timp util. ca de venit vin sigur, numai sa stati voi asa tarziu.

}{
anca veselie
mai vorbim maine, sa vedem ce si cum. eu nu pot sta pt ca tre sa ma vad si cu o prietena care vine azi din italia.
ina_ceva
Te mai asteptam cand mai ai timp, sa arunci vreo doua vorbe si pe aici, sa stim ca esti k wink1.gif pupic.gif
anca veselie
neatzaaaaaaaaaa pupic.gif
ma bucur tare ca ne-am vazut aseara pupic.gif
_noni_
Si eu ! pupic.gif

eu am ajuns la birou si m-a plouat tot drumul. am fost sa-mi fac o radiografie dentara si am avut ceva de mers si pe jos...

m-am simtit tare bine cu voi aseara. sa va mai zic ca a venit bobi si m-a luat de la metrou si in drum spre casa am mai cumparat o sticla de peroni?!

am baut-o cat m-am uitat la mircea badea si apoi am adormit la tv blushing.gif . se ruga apoi bobi de mine sa vin in pat. mama ca om betiv sunt lol.gif

si dimineata cand am vazut cum ploua nici nu-mi venea sa ma ridic din pat...dar macar nu mai e cald.

va urez o zi minunata! asa, cu ploaie, cum e ea!:)

}{
julyalina
noniculeeeeeeeeeee, ce bine imi pare ca mai dai cu vesti pe aici hug.gif
anca veselie
ofofof, ce face berea asta din oameni )).gif
anaoi
neata

Imagine
_noni_
neata!

azi la pranz am fost cu Nessie si cu o alta colega - Lumi sa papam in Piranha. am comandat salata de cruditati cu pui si cas pane. ...si desert tease.gif cu fructe! blum.gif toate mi s-au parut nemaipomenite, in primul rand mancarea lol.gif , dar si locul e execelent. te simti cu adevarat intr-o oaza de liniste si verdeata.

vorbisem cu fetele acum 2 zile sa ne regrupam marti in Piranha, si ma gandeam ca poate mai sunt doritoare. cool.gif

o zi placuta!

}{
anca veselie
mergem, mergem. cream un subiect?
_noni_
wink1.gif cred ca ar fi o idee! naughty.gif faci tu, te rog!!!!!!!!! floare.gif

}{
anaoi
daaa,daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anca veselie
se facu
anaoi
floare.gif pa. pe marti, noni.
ina_ceva
Mereu mi-a placut mancarea din Piranha, este f buna wink1.gif
axe10
Daca il laudati atata ma stradui sa ajung si eu!
verona
Buna noni si eu tin un regim fara carne si dulciuri si cind vad pe fratii mei ca maninca mor putin de ciuda dar de citiva ani fac asa mai ales ca mama nu ma lasa sa ma ating si asa sufar apoi le da lor pe ascuns fara sa stiu eu si eu cam banuiesc dar cind am bani iau de la market sau un chiosc dulciuri apoi constinta ma atentioneaza putin ca o sa pierd vit care le-am luat si nu mai ma refac,dar cu timpul mai inlocuiesc si imi fac banane cu portocale sau cu beau cafea sau ma duc si fac ceva care ma duce cu gindul la alta preocupare ori tv ori exercitii ori cu voi la jurnal .si asa putin mai scap de constinta asta incarcata.SAU prietenele spun sa maninc carne ca constinta e de vina eu devin tulburata sint atunci intre ciocan si nicovala.Apoi iar vad progresul la mers si ma ambitionez si nu maninc ca nu am ,toti ma departeaza de ce vreau dar in fine tot bucurie ca fac progres la 3zile cu exercitii si ce exercitii mai din toate.daca am ambitie cu aj cuiva reusesc sau sustihnerea altora.pupici dulci tuti. pupic.gif

pot veni si din baieti sau doar din fete?pupici pupic.gif
_noni_
SUNT INSARCINATA! blushing.gif yahoo.gif

stiu ca n-am mai scris de mult timp, dar in viata mea s-au intamplat o multime de lucruri si cu o rapiditate extraordinara, incat am avut momente in care nici eu n-am inteles cu adevarat mersul lucrurilor.

facand un rezumat as aminti urmatoarele chestii:

- am plecat de la job pentru ca s-au ivit oportunitati mult mai interesante si am avut o perioada de 2 sapatamani in care m-am chinuit sa aleg intre 2 oferte la fel de tentante atat ca bani cat si ca activiatete.(odata ce o sa semnez cu noii angajatori o sa spun si cine sunt, pana atunci insa prefer sa nu discut pe tema asta. blushing.gif ).

- a fost mami la mine in concediu, am mers la mare si la valeni cateva zile.(promit sa pun poze - desi am prins ploaie, ne-am simtit foarte bine). in timp ce eram acolo am aflat cum ca, cumnatul meu e bolnav de cancer, fapt ce pana la urma s-a dovedit a fi o MINCIUNA INGROZITOARE, dar asta e alt subiect pe seama caruia nu am de gand sa discut...sper sa ma intelegeti...starile prin care am trecut ne-au uratit viata si cel putin pe mine m-au facut sa privesc cu mult mai multa suspiciune oamenii...

- cand in sfarsit ma hotarasem ce voi face mai departe si credeam ca lucrurile incep sa se aranjeze, am descoperit ca SUNT INSARCINATA! de fapt cred ca pot sa spun ca am simtit, si pur si simplu, desi imi intarziase ciclul numai 3 sau 4 zile, mi-am facut un test si apoi altul, care au iesit pozitive. vineri am primit si confirmarea de la medic. sunt in saptamana a 5-a. bucuria este imensa, cu atat mai mult ca vine pe fondul unui stres acumulat si de mare intensitate. acum E CEL MAI IMPORTANT LUCRU pe lume, pentru mine, dar pot sa spun ca stresul inca se acumuleaza....

...nu stiu daca voi mai fi angajata in conditiile in care voi fi mamica, pentru ca postul e de inginer si presupune si deplasari in tara...pe de alta parte am intrerupt serviciul de o luna, pentru ca noii angajatori au promis de mult si intarzaie inca cu finalizarea procedurilor, eu ma tem ca aceasta intrerupere va afecta posibilitatea mea de a beneficia de concediu platit pentru cresterea copilului...nu mai stiu ce sa fac ...daca ma puteti ajuta cu sfaturi, va rog din suflet!

ma bucur ca ma simt foarte bine si incerc sa-mi pastrez moralul cat mai ridicat!

- in weekend am plecat la Vatra Dornei, unde bob a avut o lucrare. mi-am dorit sa ma deconectez un pic si sa vad si eu acea zona a tarii, care e intr-adevar superba!

}{
amalia0701
Servus draga mea!
Ma bucur tare mult pentru tine si pentru sarcina ta! cheer.gif cheer.gif floare.gif give_rose.gif
Sa fii sanatoasa si copilul al fel.
Io zic sa nu te mai stresezi, afecteaza copilul.
Stiu ca erai colega cu Gabi_c la un moment dat.
Nu stiu exact cum e legea, dar parca trebuie sa lucrezi minim 6 luni consecutiv pentru a beneficia de asigurarile sociale.
Incearca in orice fel sa te relaxezi, sa nu acumulezi stress, acum COPILUL are nevoie de cat mai fericire, liniste.
Restul sunt amanunte nesemnificative.
Asa se intampla in viataza, stii cand ne scriai aici ca mori de plictiseala, apoi toate s-au precipitat hug.gif Asta e viatza..... hug.gif
Ai grija de voi si vorba Andei DOSPIT frumos baby.gif give_rose.gif
honey79
Felicitari pentru marea veste, draga Noni.
Sarcina usoara iti doresc, la termen si un bebe sanatos, frumos si mancacios.
Incearca sa nu te mai stresezi. Deconecteaza-te de tot ceea ce te streseaza sau te intristeaza.
Felicitari inca o data.
Noi astazi implinim 18 saptamani.
dany
Wow , ce de-a vesti ne-ai adus , Noni !!!

Vine bb la tine cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Sarcina usoara !!!!
Andreea-Rodica
Sarcina usoara si multa sanatate tie si copilului! floare.gif
Vad ca apar multi bebelusi onedenisti. hug.gif
michelle
Felicitari Noni si sarcina usoara! cheer.gif give_rose.gif pupic.gif
daconst
Felicitari Noni! cheer.gif
Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si papacios! pupic.gif
O sa revin cu sfaturi,daca vei avea nevoie.Pina atunci stai linistita si ai mare grija de tine in perioada asta.E important primul semestru,macar pina se fixeaza bine sarcina.
La sfaturi sunt buna,ca eu mergeam 30km cu bicicleta la 13 saptamani. blum.gif
Eu.
Noni give_rose.gif felicitari din tot sufletul, sarcina usoara si un bebe sanatos! Cat mai putin stres si numai bucurii iti doresc!
_noni_
Multumesc din suflet, fetelor! give_rose.gif

pana acum ma simt foarte bine si asta ma ajuta sa-mi pastrez moralul ridicat. nu stiu daca ar trebui sa-mi fie neaparat rau, pentru perioada in care sunt, dar eu am doar vagi senzatii de greata si ma dor un pic sanii.

Dany, Miha, Andreea, Crengu, va imbratisez cu drag! pupic.gif hug.gif

Dana, sigur ca am nevoie de sfaturi! pupic.gif si de voi pur si simplu!

Honey, felicitari si voua! sa fiti sanatosi si veseli! sunt cu ochii pe voi! naughty.gif

Amailia, saru'mana pentru ganduri bune! ma crezi ca nu mai stiu ce imi doresc?! intr-adevar ma plangeam de plictiseala...si vorba aia: "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample!" lol.gif dar acum importante sunt bb si o mamica cu creierasul limpede! blum.gif
honey79
Ma bucur enorm pentru tine, Noni draga.
Cat despre "morning sickness"... depinde de fiecare :poate avea sau nu.
La mine a fost chiar bine.Doar putin greata, de-a lungul primelor 2 luni..apoi a trecut. In rest, as fi dormit pe oriunde.
Pupici pentru noua mommy-to-be. blum.gif
_noni_
CITAT(honey79 @ 17-09-2007, 12:37 PM) *

Ma bucur enorm pentru tine, Noni draga.
Cat despre "morning sickness"... depinde de fiecare :poate avea sau nu.
La mine a fost chiar bine.Doar putin greata, de-a lungul primelor 2 luni..apoi a trecut. In rest, as fi dormit pe oriunde.
Pupici pentru noua mommy-to-be. blum.gif

cu chestia cu dormitul sunt si eu la fel! lol.gif cred ca sunt in stare sa dorm si 24 din 24! si ma ia asa o oboseala, desi abia ma ridic din pat laugh.gif

si mai am si o foameeee!!! de om mare, vorba aceea! ma bucur insa ca n-am luat decat un kg decand cu foamea asta! si ma mai bucur ca am pofta de fructe, nu de carne si mai ales nu de dulciuri!!!

}{
julyalina
w00t.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif felicitari nonicule hug.gif
cred ca de la jucatul cu Alexia ti s-a tras wink1.gif
_noni_
CITAT(julyalina @ 17-09-2007, 12:52 PM) *

w00t.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif felicitari nonicule hug.gif
cred ca de la jucatul cu Alexia ti s-a tras wink1.gif

pupic.gif eram deja embarasada atunci! probabil ca am simtit eu ceva! lol.gif ma antrenez, ma antrenez! naughty.gif

}{
daconst
Noni,cu kg ai grija iubita,ca in primul trimestru tot ce pui ramane pe tine.Bb nu are nevoie de mare lucru.Ar fi bine daca nu ai pune deloc acum.
In cel mai bun caz ar fi sa iei 1kg pe luna in primele doua trimestre.Eu am reusit asta,doar ca in trimestrul 3 am scapat la ciocolata cam tare. wink1.gif
axe10
Felicitari!
cheer.gif ...inca un copilash pe aici....parca ma faceti sa-mi vina pofta de inca unul.............

CITAT(amalia0701 @ 17-09-2007, 08:46 AM) *

Nu stiu exact cum e legea, dar parca trebuie sa lucrezi minim 6 luni consecutiv pentru a beneficia de asigurarile sociale.

Parca erau 10 luni....dar intereseaza-te!...nu pierde vremea....cred ca poti contribui si cash....la casa de pensii...vezi ca e una chiar langa tine la mall vitan, du-te si intreaba ca regulile sunt aceleasi!

............m-am razgandit......nu mai vreau...... lol.gif lol.gif
anca veselie
oau oau oau yahoo.gif felicitari cheer.gif floare.gif cheer.gif floare.gif
sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos pupic.gif
ganesha
CITAT(_noni_ @ 17-09-2007, 11:47 AM) *

cu chestia cu dormitul sunt si eu la fel! lol.gif cred ca sunt in stare sa dorm si 24 din 24! si ma ia asa o oboseala, desi abia ma ridic din pat laugh.gif

si mai am si o foameeee!!! de om mare, vorba aceea! ma bucur insa ca n-am luat decat un kg decand cu foamea asta! si ma mai bucur ca am pofta de fructe, nu de carne si mai ales nu de dulciuri!!!

}{

Noni, in primul rind vreau sa te felicit si sa-ti zic de bine, sa ai o sarcina usoara, senina, sa te gindesti numai la lucruri frumoase si sa savurezi in fiecare moment ce ti se intimpla floare.gif

In al doilea rind anunt ca si la mine s-a manifestat prin somn.... as fi dormit oriunde si oricind. Dar foame nu-mi era, in primele 3 luni am slabit 6 kg )).gif
nusarich
Felicitari, Noni, sarcina usoara si o nastere si mai usoara iti doresc. Iar bb micu' sa fie sanatos si norocos!
_noni_
multumesc din suflet fetelor! give_rose.gif

ma simt bine si asta imi da mult curaj. mai am ameteli si obosesc foarte repede, dar sunt chestii de moment si imi revin repede.

}{
Sexymom
In sfarsit reusesc sa intru la tine in pagina, ma chinui de 30 de min. sad.gif mai trepede te-am prins la telefon )).gif
Repet ce ti-am spus si la tel.
Cand ne-am intalnit la terasa si a venit Deea cu fetita ei, am vazut in ochii tai o luminita, am simtit ca se petrece ceva cu tine, numai o mamica poate fii asa de draguta si sensibila cu un bebe, atenta, rabdatoare, si s-a adeverit presupunerea mea.Acum astepti un bebe give_rose.gif .Sa fie intr-un ceas bun, sa te bucuri de sarcina, sa fii sanatoasa, sa ai incredere in tine ca totul va fii bine, esti o femeie puternica si o sa reusesti sa faci fata oricarei probleme.Sunt cu gsandul alaturi de tine si iti doresc tot binele din lume.Mi-ai dat o veste minunata. pupic.gif
_noni_
Doina, iti multumesc din suflet! pupic.gif

mi-ai facut intr-adevar o surpriza extraordinara! hug.gif iti multumesc pentru cuvintele minunate si pentru incurajari! te simt alaturi, ca si pe restul fetelor de-aici! sunteti extraordinare, m-ati facuta sa ma simt speciala! blushing.gif give_rose.gif

multa sanatate si bucurii si voua! give_rose.gif

atunci cand m-am intalnit cu voi eram, cred, intr-a 2-a saptamana de sarcina. cinestie ce instincte se trezisera deja in mine. w00t.gif eu oricum iubesc enorm copiii si imi place sa fiu alaturi de ei de cate ori am ocazia.

acum, ca fiecareia dintre noi, mi-a venit si mie randul sa dau viata! mi-am propus sa fiu o burtica vesela si optimista si o mamica minunata si ma bucur ca ne putem impartasi aici experientele de viata!

}{
daconst
Noni,sa stii ca eu pe toata perioada sarcinii am fost o fericita,pur si simplu radiam.Nu pot sa-ti explic ce simteam,dar sotul meu spunea in gluma ca ar mai face citiva bb-i numai sa ma vada asa tot timpul. devil.gif
La mine perioada sarcinii a fost minunata si am fost o graviduta activa,am facut miscare si m-am comportat normal fara sa am vreodata probleme.Sa te gindesti ca gravidia nu e o boala sau un handicap ci din contra.Eu am avut energie chiar pentru doi. cheer.gif
Iti doresc sa ai si tu o sarcina frumoasa,cel putin cit a mea.Eu abia astept a fac bb2,dar asta cred ca abia anul viitor se va intampla,daca ne ies toate planurile. wink1.gif
Abia astept sa te aud cum vrei sa nasti si ce sa fie bb? naughty.gif

_noni_
desi cred ca e prea devreme acum sa vorbesc despre nastere, asa mi-a spus ginecoloaga cum ca ar trebui sa asteptam intai sa se implineasca cele 14 saptamani ca sa fim sigure ca totul decurge normal, eu m-am gandit totusi blushing.gif in avans si daca o sa fiu in stare mi-as dori sa nasc natural. rolleyes.gif

si simt ca e baietel naughty.gif de fapt sunt sigura!!! lol.gif inainte cu o saptamana sa se confirme sarcina, cand nici cu gandul nu gandeam ca sunt intr-adevar insarcinata, ma gandeam asa intr-o doara ca eu o sa fac un baiat! w00t.gif acum sa vedem ce-o sa iasa lol.gif , dar si daca e fetita, e la fel de dorita si iubita!

}{
Pisik
Noni, felicitari pupic.gif Sa fie intr-un ceas bun, sa ai un bb sanatos si frumos hug.gif
daconst
Noni te felicit pentru optiunea cu nasterea.Esti o curajoasa! give_rose.gif
Si eu am nascut natural si a doaua oara tot asta as alege. doh.gif
Eu mi-am dorit fetita dar vreau sa-ti spun ca de cind am baiat,vreau bb2 tot baiat. blum.gif
Sa fie cum iti doresti,dar in primul rand sa fie sanatos! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.