Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de calatorie prin viata
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
luchi
give_rose.gif E minunat ce ti se intampla, te felicit din toata inima, si-ti doresc sarcina usoara si sa fiti sanatosi, tu si bebe. Te imbratisez cu emotie si ma gandesc la tine si la bucuria pe care a adus-o in familia ta vestea venirii pe lume a unui copil. hug.gif

p.s. imi cer scuze pentru intarziere blushing.gif
amalia0701
pupic.gif
Pup mamica somnoroasa pupic.gif
Deea
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Felicitari!!!!!!!!!!!

am aflat cam tarziu....scuze!

Sarcina usoara, bebe sanatos si nastere usoara usoara!
Ca sa iei cei 8 milioane trebuie sa ai 12 luni lucrate, pot fi si 3-4 luni lucrate, restul din somaj de ex. Eu am avut august-decembrie lucrate, decembrie martie - somaj si martie iulie lucrate .... o ameteala smile.gif

Incearca si la casa de pensii si vezi ca s-ar putea sa poti sa platesti impozitul si cas-ul din mana, astfel sa iei banutii.

pupic.gif
Monic
Noni, ma bucur din suflet pentru tine, si mi te si imaginez cum radiezi de fericire, cum iti sclipesc ochii si cat de implinita te simti. Iti doresc sa ai parte de 9 luni pline de clipe frumoase si o viata de fericire si impliniri alaturi de baby.gif
otilici
Noni,am intrat si eu sa te felicit pentru comoara din burtica.Sa aveti parte de muuulta fericire in 3 si de ce nu...in 4 naughty.gif )).gif
Te pup cu mult,mult drag pupic.gif
buretel
Noni pupic.gif pupic.gif
Ce vesti frumoase in jurnalul tau baby.gif Iti doresc din suflet sa te bucuri de aceasta perioada minunata din viata ta give_rose.gif

chiar ieri vorbeam cu o prietena wink1.gif despre cate evenimente s-au intamplat in cadrul comunitatii noastre, in tot acest timp petrecut impreuna: nunti, burtici, nasteri, joburi noi smile.gif frumooos...
_noni_
multumesc pentru cuvintele voastre frumoase si pentru zambetul pe care mi-l aduceti pe buze de fiecare data cand deschid jurnalul! va iubesc! give_rose.gif

eu sunt la valeni si stau pana pe seara, iar maine mergem la un botez.

am fost la ultimul interviu saptamana trecuta si se pare ca m-au acceptat. luni ma duc sa semnez oferta si de la 1 ar trebui sa incep.

va pupicez pe tote!

weekend placut!

}{
ina_ceva
Sarcina usoara si sanatate multa! pupic.gif hug.gif pupic.gif
Deea
Felicitari pentru job. E mare lucru ca te-au angajat graviduta, multi angajatori se feresc.

Sarcina usoara in continuare! Sper ca stii ca poti sa ma suni oricand pentru orice intrebare, nelamurire, sfat etc....
buretel
CITAT(_noni_ @ 22-09-2007, 08:30 AM) *

am fost la ultimul interviu saptamana trecuta si se pare ca m-au acceptat. luni ma duc sa semnez oferta si de la 1 ar trebui sa incep.

cheer.gif cheer.gif Felicitari Noni!! Asteptam vesti bune wink1.gif
ina_ceva
De luni pe baricade !

Sa nu te stresezi prea mult din prima zi wink1.gif
amalia0701
Bafta la noul loc de munca cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
Ai grija de voi pupic.gif
Sexymom
Noni numai vesti bune, felicitari.
Ma bucur ca esti curajoasa si vrei sa nasti natural, e cea mai buna decizie, esti tanara , curajoasa si nasterea normala e cea mai buna optiune, te recuperezi repede si iti reiei activitatile normale mult mai repede decat daca ai naste prin cezariana. Asa cum i-am spus si lui Honey trebuie sa te gandesti ca toate femeile nasc si nici una nu a murit de durere, e ceva normal, sa nu asculti la radio sant care iti povesteste ca a nascut in 32 de ore un copil de 2 kile...sa fii tare si hotarata.Si cand te simti descurajata gandeste-te la mine lol.gif lol.gif am nascut 2 buc. copii de 4 kile, normal si in 3 ore lol.gif .Si in timpul asta spunea medicul bancuri cu blonde smiorcaite care chemau ambulanta ca li s-a rupt o unghie lol.gif
buretel
cheer.gif Bafta la noul servici! Abia asteptam impresii pupic.gif
Sexymom
Mult succes, asteptam vesti de la tine. pupic.gif
May
ESTI INSARCINATA???

w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Mie de ce nu mi-a spus nimeni? )).gif

Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos hug.gif
_noni_
smile.gif give_rose.gif

va multumesc ca ati trecut pe la mine si ca ati lasat numai ganduri bune!

am inceput de ieri serviciul, e foarte bine. colegii sunt super, in sfarsit, si ma bucur ca am activitate, si nu prea imi permit sa mi se faca rau blum.gif

am avut deja azi si 2 sedinte si am fost foarte incantata de cea tehnica, cea de management insa... tease.gif

burtica face bine, n-am vomitat pana acum niciodata, dar mi-e uneori foarte greata... bad.gif joi mergem la control la un alt ginecolog despre care am auzit numai lucruri bune, sper sa fie bine si sa ne dea numai vesti bune, mai cu seama ca o sa avem si prima ecografie.

bob a inteles ca nu prea imi mai convine sa stau fara el, asa ca n-am mai plecat in delegatii si e foarte dragastos cu mine naughty.gif

maine mi-as dori ca dupa serviciu sa ajung sa-mi cumpar niste hainute. nu m-am ingrasat, dar nu mai suport nimic strans pe burtica si vreau sa ma simt confortabil cele 9 ore de stat la birou.

inca n-am primit calculatorul, dar cand ii primesc sper sa pot intra si de la birou.

}{
Susannah
Noni, e o situatie interesanta cea prin care treci tu cu sarcina si jobul. E bine ca nu ai avut probleme cu angajarea cand le-ai spus ca esti insarcinata. Deja se vede?Ce zic colegii?
Pupici si multa sanatate!
Sexymom
Iubire mica si frumoasa, sunt sigura ca totul va fii bine, faci fata cu brio, si Bob o sa aiba timp sa fie langa tine mult de tot.
E super ca nu te-ai ingrasat.
Sa imi spui la ce medic mergi, la ce maternitate, eu cunosc toata lumea din Bucuresti, vb de ginecologi ( deh, de la mama soacra care munceste in domeniu) poate te pot ajuta cu ceva.
Sunt cu gandul la tine. Que Dios te bendiga hug.gif
buretel
pupic.gif Felicitari Noni! Ma bucur ca esti intr-un colectiv placut, si ca activitatea pe care o faci e atractiva!
Bafta multa cheer.gif
Nessie
Pup si eu noua anagajata! pupic.gif Cand o sa ai calculator sper sa ai timp sa mai intri pe net si pe mess! grin.gif
axe10
Ma mut de la Sexy la tine sa te felicit pt noul job.Bafta si succese!!!

Cu burtica rezolvi usor, treci pe la un magazin specializat si cumpara de ex niste pantaloni cu elastic in parti la talie....e unul chiar la Sf. Gheorghe unde intorc tramvaiele...si nu e asa scump. Pe vremea mea (parca a trecut un secol!!) nu erau atatea magazine de articole de imbracaminte pt gravide....acum le gasesti la tot pasul.
Pupici !
_noni_
pup fetele!

azi am fost la doctor si totul e ok! w00t.gif am facut ecografie si am vazut puiul si cum ii bate inimioara. din pacate m-am pierdut cu firea blushing.gif si am uitat sa cer si foto, dar pe 12 merg iar, sper sa nu uit!

toate valorile sunt normale si chiar aratam de 8 saptamani. smile.gif mi-a prescris "materna" si tardiferon pt. anemia mea feripriva.

dna doctor Mihalache e foarte draguta si blanda. sper ca am nimerit bine.

cand s-a uitat pe monitor la ecograf si a vazut puiul acolo i-a inflorit fata. atunci am stiut si eu ca totul e bine. rolleyes.gif

la serv e foarte bine, inca nu-mi revin ce colegi super am. w00t.gif singura chestie e ca inca n-am primit calculator wacko.gif , dar e fun ca azi la sedinta mi-au cerut sa fac ceva in excel pana saptamana viitoare, asa ca sper ca inplicit o sa apara si calculatorul lol.gif

ma enerveaza la culme ca la 8.30 dimineata si la 6 seara e omor la metrou, nu stiu ce o sa ne facem la iarna daca nu vor putea circula autobuzele...nici varianta masinii personale nu se pune pt ca drum de 30 min cu metroul se face in 2 ore cu masina la orele alea...

cam asta!...a si azi am implinit un an de la casatoria civilla!

}{
ganesha
Felicitari pentru tot!!! cheer.gif Felicitari pentru aniversare, pentru servici si colegi, pentru bebeul cel mic! Si eu m-am pierdut cu firea la prima ecografie - da' pe vremea mea nu primeam poze rolleyes.gif Iti urez dospit senin si linistit in continuare!
ina_ceva
Felicitari pentru aniversare cheer.gif !!! pupic.gif hug.gif
axe10
felicitari pt aniversare.
De ce mergi din nou la ecografie?...eu am facut 3 mari si late toata sarcina:una la 6-7 saptamani ca sa vada doctorul sarcina, una pe la vreo 5 luni si una pe la 7luni. Atat.
La control din 2 in 2 saptamani.
De acid folic ti-a zis ceva?...sau "materna" contine si asta?
anca veselie
felicitari! si pt casatorie si pt ca e bine bebe si pt noul job.
ce faci exact la noul job?
axe10
Da, chiar.... tease.gif tease.gif blum.gif blum.gif ...ce faci la noul job....
Moama, poate incepe cu limbaj specific de ma bag cu capul in nisip.....
_noni_
scriu un pic ca azi mi-a fost tare rau si am si dat la boboci....

merg pe 12 pentru ca am programare la primul medic (ma mut de la el) si vreau sa mai fac o ecografie ca sa am si o a 2-a parere.

iau acid folic cam de-o luna. nu stiu daca o sa mai iau vitaminile astea materna, ca mi-a fost tare rau dupa ce le-am luat...

noul job e de inginer si e in industria petrolului. prefer sa nu scriu numele firmei aici si sper sa ma intelegeti de ce.

}{
dany
Scumpa Noni , apar si eu pe aici .......

Iti doresc o sarcina super usoara !!!! Felicitari pentru noul job , pentru bb-le care e cuminte si nu ii face rau lui mami , pentru Bob care va fii un tatic super ..... pentru tot !!!!!!

Astept vesti bune de fiecare data si .....poate ....candva ... o pozica cu puiul tau de la ecograf ?

hug.gif
emu
Hola Noni,

Cu intarziere vin sa-ti urez numai de bine cu noile proiecte in viata smile.gif Sa ai un bebe frumos, cuminte si destept asa ca mami (hai sa zic "si ca tati" blum.gif) si mult succes cu noul job.
buretel
Ai grija de tine pupic.gif
Cat despre job, cred ca e exact ceea ce ti-ai dorit wink1.gif
anca veselie
multa bafta pupic.gif
bubbles
Ziua salut.gif .Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si frumos ca parintii lui hug.gif pupic.gif
_noni_
pup!

eu sunt la birou si de luni am si leptop grin.gif dar in afara de mailul de la firma nu pot sa accesez niciun alt mail si nici messenger. macar bine ca pot sa accesez forumul!

la noi e foarte frig si desi avem aer conditionat, n-are butonul de facut cald - e rupt!!! dry.gif

mi-e cam foame , dar nu-mi vine sa ies inca pe-afara, de FRIG!!!

acum cateva zile am vazut-o pe Anca, la pranz, la Spring, cu o prietena. ma opream sa vorbesc, dar eram in graba spre o sedinta.

asa ca S.O.S Anca, pe unde esti si cand ne intalnim la un pranz ??? hug.gif

in rest, tot trag de o raceala, nu-mi e nici bine nici rau, dar in special nu prea mi-e bine... doh.gif lol.gif

programul de lucru mi se pare super obositor, desi nu prea fac inca nimic toata ziua, dar poate sunt eu mai slabita.

}{

Nessie
pupic.gif Ma bucur ca merge bine la serviciu si ca te intelegi cu colegii! grin.gif

Pentru mess intra pe www.meebo.com wink1.gif
anca veselie
salutare!
eu lucrez pe langa piata Victoriei, asa ca daca esti interesata de un pranz pe la Spring sau prin zona sunt disponibila cand vrei, cam intre 1 si 2!
ceva tratament naturist nu incerci? imunostimulent sau ceva de genul asta?
pupici si ai grija de tine!
_noni_
Gabi, nu merge nici un site, nici meebo, nici ilovenumaistiucum.... sad.gif asta e ! pupic.gif

Anca, si eu tot aici in piata victoriei. ne vedem azi? imi trimiti nr. tau pe privat? hug.gif

}{
honey79
Noni draga, ma bucur sa aud ca la serviciu iti place,cu colegii te intelegi bine si ca sarcina e fara probleme.
Am vazut ca ai intrebat de vitamine.
Desi se spune ca bebe isi ia de la tine tot ce are nevoie, vitaminele sunt recomandate in sarcina,pe tot parcursul celor 40 de saptamani.
In primul trimestru se recomanda si acidul folic.
Am vazut ca nu-ti merge bine cu Materna. Incearca Elevit...si ai grija ca e gratuit. Asadar, daca medicul tau de familie iti spune ca n-ar fi, minte.
Daca ai greturi dimineata...iti recomand sa ai pe noptiera un pachetel de biscuiti... dimineata cand te trezesti, inainte de-a te ridica din pat, papa un biscuite... te va ajuta foarte mult.
In rest, sarcina usoara, bebe sanatos, mare si frumos...si... te mai asteptam cu vesti.
Pupicei.
_noni_
Multumesc pentru raspuns. acum iau acid folic, l-am inceput cam in saptamana 4 sau 5.

materna si tardiferonul mi-au fost prescrise in saptamana 8 si dupa ce le-am luat am varsat, pentru prima oara decand sunt insarcinata si mi-a fost foarte rau. asa ca am renuntat la ele si ma simt mai bine fara, desi simt ca sunt un pic cam slabita.

azi merg din nou la control si o sa vad si niste rezultate la analize si vom vedea ca va zice d-na doctor.

sper sa fie bine!

}{

julyalina
CITAT(_noni_ @ 11-10-2007, 11:53 AM) *

Anca, si eu tot aici in piata victoriei. ne vedem azi? imi trimiti nr. tau pe privat? hug.gif

beeeeiiiiiiiii, si io lucrez pe Dinicu Golescu, so... cand va vedeti spuneti-mi si mie ca poate fug si eu de la serviciu blum.gif
ina_ceva
Ce-a zis d-na doctor, de bine, nu?

Ai grija sa nu racesti cu aerul ala conditionat .
pupic.gif hug.gif
Sexymom
pupic.gif Ce mai faci fata frumoasa? te deranjeaza un pic sarcina? am citit ca te-ai intalnit cu Anca si nu ai papat nimic.Ai grija de tine si sa mananci sanatos, mai ales lactate. pupic.gif
_noni_
salutare!

n-am mai dat nicio veste ca am fost racita rau. joi si vineri nici nu am fost la birou, am stat acasa si am zacut...

cred ca organismul e foarte slabit si eu racesc din orice acum, plus ca nu pot sa iau nimic. mi-a dat medicul un spray Bioparox pt. gat si nas dar nu pare sa aiba prea mari efecte. am facut si febra, dar am tinut-o sub 38 cu frectii cu otet.

la doctor a fost foarte bine, am facut iar eco, acum avem si pozica, dar n-am apucat sa o scanez, si m-a felicitat pt evolutia sarcinii de pana acum. blushing.gif mai am de facut un set de analize, dar cu raceala asta l-am amanat pe saptamana viitoare. eu n-am facut rubeola si trebuie sa am mare grija sa nu contactez virusul pana vine puiul pe lume.

de saptamana viitoare trebuie sa-mi dea masina si sunt ingrozita ohmy.gif , ca eu am condus foarte putin si doar pe autostrada/drumuri drepte si mi-e tare teama de cum o sa ma descurc in bucuresti...

cu mancatul stau cam aiurea, adica am zile cand mananc o tona si zile in care nu pot manca nimic.

va pup si fug sa-mi suflu nasul! tease.gif

}{
himere2005
noni, felicitari inca o data pentru puiul cel mic si sa speram ca se vor intalni picii candva laugh.gif daca va fi baiat sa-l pun pe bia sa-l corupa )).gif chiar ma gandeam ca nu am reusit sa vorbim niciodata la tel. astept nr. pe privat daca vrei sa auzi o mataita grin.gif
axe10
CITAT(_noni_ @ 20-10-2007, 11:13 AM) *

salutare!

n-am mai dat nicio veste ca am fost racita rau. joi si vineri nici nu am fost la birou, am stat acasa si am zacut...

cred ca organismul e foarte slabit si eu racesc din orice acum, plus ca nu pot sa iau nimic. mi-a dat medicul un spray Bioparox pt. gat si nas dar nu pare sa aiba prea mari efecte. am facut si febra, dar am tinut-o sub 38 cu frectii cu otet.

la doctor a fost foarte bine, am facut iar eco, acum avem si pozica, dar n-am apucat sa o scanez, si m-a felicitat pt evolutia sarcinii de pana acum. blushing.gif mai am de facut un set de analize, dar cu raceala asta l-am amanat pe saptamana viitoare. eu n-am facut rubeola si trebuie sa am mare grija sa nu contactez virusul pana vine puiul pe lume.

de saptamana viitoare trebuie sa-mi dea masina si sunt ingrozita ohmy.gif , ca eu am condus foarte putin si doar pe autostrada/drumuri drepte si mi-e tare teama de cum o sa ma descurc in bucuresti...

cu mancatul stau cam aiurea, adica am zile cand mananc o tona si zile in care nu pot manca nimic.

va pup si fug sa-mi suflu nasul! tease.gif

}{

Scrisesem acum cateva zile un mesaj aici dar pe urma mi s-a blocat pc si s-a dus naibii....
Unu la mana: ai grija cu raceala...
Doi la mana: ai grija cu masina in nebunia asta de oras, incepe sa mergi mai mult in afara traficului..si pe urma te apuci sa te arunci in trafic!!
_noni_
salutare!

azi am venit la birou pe la 1.30. de dimineata am fost la o conferinta la Casa Oamenilor de Stiinta. w00t.gif habar nu aveam cat de frumos arata acea cladire inauntru. Intodeauna am admirat-o trecand pe langa ea si acum ma bucur ca am avut ocazia sa si intru.

oamenii aia ne-au dat sa si papam ceva aperitive, deci pot sa zic ca a fost o zi de succes. grin.gif

cand am trecut prin Romana am intrat si la Dika, si au o multime de chestii dragutze. si am reusit sa-l conving pe bobi sa ma astepte deseara si sa trecem pe-acolo! yahoo.gif sper sa nu se suceasca! grin.gif

}{
axe10
CITAT(_noni_ @ 24-10-2007, 02:19 PM) *

salutare!

azi am venit la birou pe la 1.30. de dimineata am fost la o conferinta la Casa Oamenilor de Stiinta. w00t.gif habar nu aveam cat de frumos arata acea cladire inauntru. Intodeauna am admirat-o trecand pe langa ea si acum ma bucur ca am avut ocazia sa si intru.

oamenii aia ne-au dat sa si papam ceva aperitive, deci pot sa zic ca a fost o zi de succes. grin.gif

cand am trecut prin Romana am intrat si la Dika, si au o multime de chestii dragutze. si am reusit sa-l conving pe bobi sa ma astepte deseara si sa trecem pe-acolo! yahoo.gif sper sa nu se suceasca! grin.gif

}{

Au si imbracaminte de "maternity"?...sau au numai din astea?
_noni_
au normale, dar cum se poarta acum bluzele mai largutze si mai lungi, mi se potrivesc si mie grin.gif si am vazut si niste paltonase frumoase.

}{
anca veselie
pupici noni
cand ne mai vedem? grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.