Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de calatorie prin viata
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
luchi
Pup nonicu burtos. Cred ca e tare emotionant ca aveti prima poza cu bebelu' pupic.gif Cat despre condus, nu-ti face griji; poti eventual sa iei 1-2 ore de condus, daca asta crezi ca te ajuta wink1.gif.
_noni_
hey, va pup!

luchi, si eu ma gandeam sa iau ceva ore, dar mi-e mila de instructorul care va avea ghinionul sa se puna cu o gravida nebuna si cu iq-ul scazut! lol.gif ce-mi place scuza asta!!! lol.gif lol.gif

anca, ne putem vedea si maine, ramane sa vorbim pe la 10 sau 11. Ti-am vazut pozele de la mogosoaia si sunt super w00t.gif

am fost cu o colega la dika, cica in pauza de pranz lol.gif si mi-am luat 2 bluzite, una maron, babydoll si una albastru inchis, dintr-un fel mohair. ce e mai fun e ca o sa vina bobi sa ma ia si ...o sa mai mergem odata lol.gif

}{

Sexymom
Noni, iti dau un sfat, ia din Victoriei sau Unirii vreo 4 metrii de material si suna la mama, iti face niste sarafane de moare lumea, superbe, si la moda, are mama o mana tare buna, e nascuta croitoreasa de gravidutze. )).gif
anca veselie
ar fi super sa ne vedem maine pupic.gif
ma bucur ca ti-au placut pozele floare.gif
anca veselie
tocmai mi-am dat seama ca eu maine merg la dentist sad.gif
asa ca vineri e ok? am vb si cu Julyalina, poate vine si axe
ina_ceva
Miercuri sunt libera si vin unde vretzi voi sa luatzi pranzul tease.gif naughty.gif

pupic.gif burticutza
_noni_
sexy, saru'mana din suflet! pupic.gif sa stii ca o sa apelez in curand la mami tau!

fetele hug.gif , si vineri e ok, mai cu seama daca ne strangem mai multe. numai sa-mi ziceti si mie unde vreti sa ne vedem. sper sa fie cat mai aproape de mine, ca obosesc ca o babutza! blushing.gif lol.gif

axe10
CITAT(anca veselie @ 24-10-2007, 05:56 PM) *

tocmai mi-am dat seama ca eu maine merg la dentist sad.gif
asa ca vineri e ok? am vb si cu Julyalina, poate vine si axe

Maine nu pot ca sunt aglomerata la servici... sad.gif ...data viitoare!
May
Vin si eu laugh.gif

P.S.: as vrea ``io`` dry.gif
anca veselie
pai in jur de ora 1, iar in legatura cu locul nust ce sa zic, poate spring time? sau tot acolo?
Sexymom
Pup o fetita frumoasa si insarcinata, sa sti ca ma gandesc la voi, si la tine si la Honey, si sper ca stiti si voi asta pupic.gif
anca veselie
neatzaaaa pupic.gif pupic.gif
cum te mai simti?
_noni_
nu prea bine...sad.gif

azi am mult de lucru si nu ma simt nici foarte bine, sunt exact ca vremea!

ma enerveaza ca trebuie sa stau si peste program si eu ma gandesc numai la pat sad.gif(

si mami e in vizita la mine si pleaca la 6 si nici nu mai apuc s-o vad si eu inainte sa plece...

nu mai vreau la serviciu!!!!!!!!!!!!!!

}{
anca veselie
pupic.gif pupic.gif ofofof. nici eu nu mai vreau la serviciu, dar n-am ce face sad.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 29-10-2007, 03:40 PM) *

pupic.gif pupic.gif ofofof. nici eu nu mai vreau la serviciu, dar n-am ce face sad.gif

Nici eu sad.gif Noroc ca am fost bolnava azi, si am stat acasa grin.gif
pupic.gif
julyalina
te-am oprins ! ahaaaaa, de aia te plimbi prin toate jurnalele la matineu biggrin.gif

pupic.gif nonicul hug.gif
_noni_
'neata!

vreau sa ma mut la tara! sau din tara! mi s-a luat de bucuresti, de masini si inghesuiala si oameni nervosi si incruntati.

hai sa emigram cu totii in america....

}{
buretel
CITAT(_noni_ @ 31-10-2007, 10:29 AM) *

'neata!

vreau sa ma mut la tara! sau din tara! mi s-a luat de bucuresti, de masini si inghesuiala si oameni nervosi si incruntati.

hai sa emigram cu totii in america....

}{

)).gif )).gif In America??? No f...ing way w00t.gif Eu vreau in Canada, eventual blum.gif
anca veselie
eu vreau in italia: oameni relaxati, barbati frumosi si ingrijiti, orase frumoase!
noni, vii la pranz sa ne intalnim cu ina?
ina_ceva
zi da, zi da cheer.gif
_noni_
Cred ca iar racesc. m-am saturat. azi mi-a luat 3 ore sa ma pot urni spre birou.

si in metrou s-a asezat in fata mea o duduie care n-a facut decat sa-mi tuseasca cu naduf in nas. si la inghesuiala din metrou nici nu aveam unde sa ma mut, sau macar sa ma feresc.

am niste nervi cumpliti si nu-mi vine sa cred cat de nesimtiti pot fi unii...

}{
ina_ceva
Sanatate multa! pupic.gif hug.gif Ai grija de tine!
anca veselie
scumpo, imi pare rau ca racesti sad.gif
baga ceva naturist, daca poti, macar sa nu te simti asa de rau pupic.gif
buretel
Noni, ai grija de tine pupic.gif Sanatate multa si odihna in weekend!
honey79
Sper din suflet ca raceala sa stea departe de tine pe parcursul urmatoarelor luni.
In rest, sarcina usoara in continuare si cat mai multa odihna si relaxare.
Pupici.
_noni_
multumesc Honey! n-am prea avut parte de odihna si relaxare de cand cu job-ul. ajung acasa si pic lata, de multe ori chiar la ora 8 seara.

vreau sa te intreb si pe tine ce ti-a spus ginecologul, dar si pe celelalte mamici:

- e ok sa merg la cosmetica? ca mi s-a umplut tenul de puncte negre si vreau sa scap de ele!!! cry.gif

- voi v-ati vopsit in timpul sarcinii?cu ce avem voie?

- cum faceati cu depilatul, mai cu seama in zonele acelea pe unde trebuie sa vina bb-ul? blushing.gif

Multumesc! give_rose.gif

}{
Tulip
Noni,din cate am inteles eu,nu e indicat sa folosesti aparatul pt. epilat in timpul sarcinii....eu ma duceam la cosmetica si era ok....si cand nu ajungeam,apelam la crema pt. epilat.

Ai grija de tine! floare.gif
amalia0701
Cred ca-i ok la cosmetica sa iti curetzi fatza.
Cu vopsitul oricand e mai indicat sa folosesti henna, e si tratament pentru par.
Doar ca trebuie sa ai 3 ore sa stai cu noroiul in cap )).gif
Cu epilatul in zonele alea, atunci in durei am folosit lama la spital sa fie totul curat.
Nu cred ca as fi suportat atunci ceara )).gif , dar io am nascut acum 1000 de ani )).gif
Nessie
pupic.gif Nonicule, am fosl la Meli Melo si mi-am luat 4 bratari si 2 coliere! cheer.gif La fiecare bucata ma uitam si ma gandeam "Noni ar lua-o?" )).gif Mi-ai fost inspiratie.

Va pup si sper sa aveti un weekend linistit si frumos! pupic.gif
buretel
pupic.gif pupic.gif burtica wink1.gif

CITAT(Nessie @ 09-11-2007, 11:44 AM) *
pupic.gif Nonicule, am fosl la Meli Melo si mi-am luat 4 bratari si 2 coliere! cheer.gif
Imi plac la nebunie metzetzele de la Meli Melo w00t.gif w00t.gif
Nessie
CITAT(buretel @ 09-11-2007, 11:54 AM) *
Si au super reduceri acum. )).gif Am fost la Meli Melo in Carrefour si mai vreau sa ma duc la inca unul sa vad oferta. Cred ca 80% din coliere, bratari, inele, cercei erau la 10 lei. huh.gif Nu mi-a venit sa cred....
buretel
CITAT(Nessie @ 09-11-2007, 11:56 AM) *

CITAT(buretel @ 09-11-2007, 11:54 AM) *
Si au super reduceri acum. )).gif Am fost la Meli Melo in Carrefour si mai vreau sa ma duc la inca unul sa vad oferta. Cred ca 80% din coliere, bratari, inele, cercei erau la 10 lei. huh.gif Nu mi-a venit sa cred....

Abia astept sa-mi refac stocul la vara devil.gif
luchi
CITAT(Nessie @ 09-11-2007, 11:56 AM) *

Meli melo? Imi plac esarfele lor; ieri am intrat intamplator, am vazut ca erau reduceri, si mi-am luat o bratara din lemn . Mai nou, le colectionez, aviz amatorilor laugh.gif

Uite asa, Nonicule, de la bebe am ajuns la metzetze pupic.gif , da' am inteles ca esti amatoare, deci nu suntem off-topic
_noni_
ce de lume pe la mine! wink1.gif w00t.gif

Amalia, m-am facut cu hena si sufletu'...am multe fire albe si nu s-au acoperit deloc, plus ca pute ca naiba!!! huh.gif am stat cam 2ore jumate cu ea in cap. mi-am luat acum un sampon colorant la plic, din ala de la palette, oare ala e periculos?

La cosmetica mi-am facut programare pt.luni, aici langa birou, in Victoriei, si lucreaza cu produse GIGI.abia astept!!! yahoo.gif

Gabitzule, numai la bratari ma gandesc ohmy.gif ce bine ca ti-ai luat!! :hug:cat mai sunt reduceri ca vreau si eu!!!!!!

Luluk, daca e de zdrancanele, eu sunt UP oricand! yahoo.gif

}{
julyalina
lol.gif de la bb la zdrankanele )).gif eu am akasa 1 cos plin si nu prea le port ca mi se pune pata pe 1 perecke de cercei sau 1 lantisor si stau cu ala pana ma pliktisesc sad.gif acum de juma de an wacko.gif port numai asta Imagine

cu epilatul eu zik sa-l intrebi pe medic pupic.gif
daconst
CITAT(_noni_ @ 07-11-2007, 05:06 PM) *

vreau sa te intreb si pe tine ce ti-a spus ginecologul, dar si pe celelalte mamici:

- e ok sa merg la cosmetica? ca mi s-a umplut tenul de puncte negre si vreau sa scap de ele!!! cry.gif

- voi v-ati vopsit in timpul sarcinii?cu ce avem voie?

- cum faceati cu depilatul, mai cu seama in zonele acelea pe unde trebuie sa vina bb-ul? blushing.gif

}{

Draga Noni,intrebarile tale sunt firesti si stiu ca la vremea respectiva s-au discutat si in cercul nostru de mamici.Concluzia e ca ai unda verde la toate.Asta daca dr nu ti-a interzis ceva,normal.Dr meu mi-a spus ca pot face tot ce faceam inainte de sarcina,chiar si solar daca am chef.Dar n-am facut,ca n-a fost cazul.
Cu epilatul depinde de tine cum suporti.Unele mamici s-au epilat cu ceara chiar si inainte de nasere,fara probleme.Incearca si daca ceva nu e bine vei simti.
Eu in toata perioada de sarcina m-am ghidat dupa un lucru si anume acela ca daca ceva nu-i convine la bb iti transmite semnale.Si asa a fost.In rest sunt multe babisme pe care trebuie sa le ignori ca ti-e mai bine.
Si inca ceva,inscrie-te pe un forum de mamici.Nici nu ai idee ce mult te ajuta sa ai o gramada de femei in jurul tau cu aceleasi "probleme" ca ale tale.Atunci realizezi ca de fapt nu ai probleme. wink1.gif
Cu raceala,incearca sa iei multa vit C si eventual niste oscilococim(parca asa se scrie),e naturist. pupic.gif
honey79
Bun gasit,draga Noni.
Scuze pentru raspunsul intarziat,insa abia acum am gasit putin timp liber sa intru.
Legat de vopsitul parului: nu este indicat in primul trimestru de sarcina. Nu atat din cauza chimicalelor continute...si despre care se spune ca se absorb prin pielea capului si dauneaza bebelusului...mai ales ca in primele 3 luni i se dezvolta toate cele, dar.... din cauza amoniacului...a vaporilor.Dupa primele 3 luni de sarcina, se da unda verde.
Totusi, ai grija daca mergi la un coafor, sa fie bine ventilata incaperea.
In rest, nu-i problema. Un plus....sa folosesti vopsele fara amoniac.
Legat de cosmetica fetzei: banuiesc ca e ok. Nu vad de ce n-ar fi, daca...mergi la un cabinet care foloseste ustensile sterile.Eu am preferat sa stau asa, eventual mi-am mai facut acasa gomaje cu malai si iaurt.... mi-a fost teama sa merg... daca se infecteaza? daca...daca? Deh...zuza.
Referitor la... epilatul in locuri speciale... nu e indicat in sarcina aparatul... dar nici ceara...caci pot provoca contractii. Cu crema ai grija, sa nu ajunga pe interior, caci...poate irita, dar.. iti mai poate da si niste frumoase infectii...de care n-ai nevoie acum. Lama ramane sfanta, in perioada asta.

Iti doresc numai bine, o sarcina cat mai usoara si fara probleme si o nastere la fel.
Si, ca si Dana...iti recomand si eu site de mamici. E altceva, cand stai de vorba cu fete, viitoare-mamici... de aceeasi varsta ( a sarcinii) ca si tine.
Pot sa intreb cand ai DPN-ul?

Pupici dulcici.
_noni_
give_rose.gif multumesc pentru raspunsuri!

din pacate sunt foarte ocupata la birou si nu pot sa stau prea mult.

revin cu amanunte cand scap!!!!!!!

}{
buretel
pupic.gif Noni, ai mp.
_noni_
revin dupa cateva zile de lipsa de chef si de intrebari existentiale. smile.gif

am realizat ca MIE NU-MI PLACE SA AM JOB!!! lol.gif nu in sensul ca nu-mi place sa am o activitate, ci pur si simplu nu-mi place sa am in fiecare zi acelas program: trezit la 7, luat metroul, alergat la birou, stat pana pe la 6.30, luat metroul, ajuns acasa la 8, stat o ora sa tel, sau pus rufe, sau strans prin casa si somn la maxim 11, ca pic, pur si simplu!!! si in weekend sunt rupta, nu fac decat sa dorm, sa ma uit un pic la tv si eventual sa citesc ceva. cry.gif NU-MI PLACE!!!!!!!!!!!!!!!!! asta nu e viata!!! nu mi se pare corect!!!

ma gandesc din ce in ce mai des sa ma apuc sa-mi fac un business propriu, macar stiu ca trag pentru mine!

si ma gandeam la conditia femeii in societate. mama ce elevat suna! devil.gif adica daca mie imi place sa fac shopping, sa citesc, sa ascult muzica si sa vad un film, sa ma interesez de moda si cosmetice, sa merg la teatru, sa ma plimb in parc, sa ma vad cu prietenele, sa rasfoiesc o revista de design interior, sa fac cadouri, sa fac fotografii, sa lucrez in photoshop, sau sa-mi decorez casa, DE CE daca ador sa fac lucrurile astea sunt suspectata de imaturitate si superficialitate.

si DE CE daca citesc carti de dezvoltare a carierei, daca am un job intr-o companie multinationala, daca am zilnic meetinguri, daca negociez contracte si afisez o atitudine de scorpie, daca ma interesez de ultimele gadgeturi, ultimele modele de BMW si fluctuatiile de la bursa, DE CE numai asa sunt considerata serioasa si demna de luat in seama.

eu nu vreau sa fiu egala cu barbatul, nu vreau sa demonstrez ca pot lucra mai mult de 9 ore pe zi la cot cu el, ca pot sa tai si sa spanzur, si numai asa sa pot castiga niste bani decenti.

de ce ca femeie cu preocupari normale, de femeie, societatea nu-mi ofera posibilitatea unui loc de munca cu venituri decente??

si ce daca ma duce mintea la chestii tehnice? si ce daca am terminat o facutate tehnica si am lucrat numai in domenii conexe? daca nu mai vreau sa fac asta, ce posibilitati am la 27 de ani sa schim lucurile pentru mine, in Romania???

stiu ca sunt suparata rau, dar cam asta imi umbla prin cap de cateva zile...

VREAU ALTCEVA! CEVA ce as putea face cu placere, o activitate la care sa ma adaptez natural, care sa nu fie impotriva fiintei mele.

ufff.....
anca veselie
sunt de acord!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nessie
Si eu, total de acord! Eu am renuntat sa mai caut "ceva"-ul ala care sa imi placa sa-l fac zi de zi si sa fie platit decent. Daca il gasesti da si tu un semn la prieteni. laugh.gif

Eu am acceptat ideea ca daca vreau bani, trebuie sa fac si ce nu imi place. Cand o sa am alta sursa de venituri, o sa fac si ce vreau...daca va fi timpul ala vreodata.

Si pe mine ma deranjeaza ca nu am timp sa merg la piata, ce sa mai zic de cumparaturi d'alea de "shopping"? laugh.gif Dar stii ce ma deranjeaza cel mai mult? Oamenii cu pretentii mult peste ce ofera si sefele cu batu-nfipt. dry.gif

Tu bucura-te de burtica, de bebe, ce concediul ce urmeaza sa il ai, pe sotul tau, de ai tai. pupic.gif Pe cei de la serviciu nu trebuie sa-i mai vezi mult timp. wink1.gif Daca mai tarziu o sa iti vina chef iar de munca, sigur se gasete. Bucura-te ca ai posibilitatea sa alegi. floare.gif
_noni_
Nessie, acum colegii sunt super, admosfera in birou e de nu se poate!!! le-am zis si de burtica si le-am adus praji si toti s-au bucurat si m-au felicitat din suflet, eu asa am simtit! blushing.gif

ce ma deranjaza e sentimentul ala de dimineata cand trebuie sa te ridici iar din pat si sa o iei pe poteca spre birou devil.gif si de faptul ca nu mai am timp de mine, nu mai am timp sa fac ce-mi place.

mai am de-a face si cu cidati cu pretentii si numai buni de dat directive si ma distreaza ca au o scoala de a spune lucruri care te deranjaza, de ti-e pur si simplu jena sa le-o intorci...ma rog, daca ei pun capul pe perna seara, multumiti de realizarile lor...

}{
amalia0701
Servus mami!
Io cred ca tzine de tine.
Ma recunosc in programul tau, acum 2 ani eram la fel cu acelesi frustrari. Nu eram fericita posesoare a unei sarcini, din pacate.
Anul trecut m-am imbolnavit, am facut buba la cap. Am avut norocul ca psihiatrul la care am apelat sa fie o dr. minunata, care in loc sa am inchida la Balamuc( unde vroiam eu) m-a trimis la pshihoterapeut.
O alta femeie minunata care m-a facut sa inteleg ca rezolvarea e la mine. Modul in care imi stabilesc prioritatzile, programul, lucrurile cu adevarat importante, totul e o cheastiune de alegere.
Acum am acelas job, aceeasi bani, dar am un program mult mai plin, nu fac ore suplimentare dacat daca crapa, nu mai traiesc drogata cu cafea, dorm cand sunt obosita si nu las sa treaca o zi fara sa fac ceva pentru sufletul meu.
Si culema cei din jur ma ajuta, nu mai bombone si chiar sunt incatatzi sa participe si ei la "bucuriile sufletului", de ex. azi merg la opera. O sa vad Aida.
Te pup!
Ai grija de voi, sentimentele negative si frustraile se transmit copilului. Zambeste!
_noni_
Amalia, multumesc! give_rose.gif hug.gif sa te bucuri de iesirea la opera!

stiu ca exista o rezolvare si stiu ca e la mine. am zile mai proaste si zile mai bune, dar cand trag linie, nu sunt prea multumita...cred ca vreau mai mult si incerc sa pot mai mult.

si eu am un plan pentru azi: grin.gif : :vreau sa ma vad cu o prietena si sa-mi cumpar ceva, nu stiu exact ce, dar gasesc eu lol.gif

azi mi-a fost cam aiurea de dimineata, si inca imi mai e greata, dar cand ma uit la ticker si vad ca ramane din ce in ce mai putin pana la ziua cea mare, parca imi vin forte proaspete. blushing.gif

}{
amalia0701
Iti doresc sa ai zile cat mai bune.
Spor la cumparaturi.
Io pot sa ma bucur si cand imi cumpar un deodorant de WC, il pun si ma tot duc si in fasai lol.gif
Un weekend fain, sa te odihnesti pupic.gif
Sexymom
Noni, din cand in cand mai da si pe la noi, sa ne spui cum te simti ca viitoare mamica. pupic.gif Multa sanatate iti doresc.
Monic
Noni, exact asta simt si eu w00t.gif
Momentan eu ma simt atat de implinita incat chiar nu am nici un fel de dorinta de a avansa in cariera, de a fi in trend. Tot ce imi doresc e sa traiesc ca o femeie, sa am o familie, sa am copii pe care sa ii cresc, sa stau cu ei, sa prind fiecare moment din viata lor, sa imi descopar latura feminina, sa am timp de familia mea si de hobbiurile mele...
Monic
Noni, te-am mai vazut intrand pe forum si asteptam sa scrii cate ceva despre tine. Cum mai esti, ce mai faci? Mie personal imi e dor de Tine give_rose.gif
_noni_
si mie mi-e dor de tine, Monicule!

sunt cam intoarsa, nu pot sa zic ca am ceva anume, numai ca as vrea sa dorm 2 saptamani si sa ma trezesc intre-o lume mai buna.

va citesc cu placere, ca pe un refugiu, si ma tot intreb ce am de gand cu viata mea blushing.gif , nu prea ma hotorasc in ce directie sa ma indrept...

}[
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.