revin dupa cateva zile de lipsa de chef si de intrebari existentiale.
am realizat ca MIE NU-MI PLACE SA AM JOB!!!

nu in sensul ca nu-mi place sa am o activitate, ci pur si simplu nu-mi place sa am in fiecare zi acelas program: trezit la 7, luat metroul, alergat la birou, stat pana pe la 6.30, luat metroul, ajuns acasa la 8, stat o ora sa tel, sau pus rufe, sau strans prin casa si somn la maxim 11, ca pic, pur si simplu!!! si in weekend sunt rupta, nu fac decat sa dorm, sa ma uit un pic la tv si eventual sa citesc ceva.

NU-MI PLACE!!!!!!!!!!!!!!!!! asta nu e viata!!! nu mi se pare corect!!!
ma gandesc din ce in ce mai des sa ma apuc sa-mi fac un business propriu, macar stiu ca trag pentru mine!
si ma gandeam la conditia femeii in societate. mama ce elevat suna!

adica daca mie imi place sa fac shopping, sa citesc, sa ascult muzica si sa vad un film, sa ma interesez de moda si cosmetice, sa merg la teatru, sa ma plimb in parc, sa ma vad cu prietenele, sa rasfoiesc o revista de design interior, sa fac cadouri, sa fac fotografii, sa lucrez in photoshop, sau sa-mi decorez casa, DE CE daca ador sa fac lucrurile astea sunt suspectata de imaturitate si superficialitate.
si DE CE daca citesc carti de dezvoltare a carierei, daca am un job intr-o companie multinationala, daca am zilnic meetinguri, daca negociez contracte si afisez o atitudine de scorpie, daca ma interesez de ultimele gadgeturi, ultimele modele de BMW si fluctuatiile de la bursa, DE CE numai asa sunt considerata serioasa si demna de luat in seama.
eu nu vreau sa fiu egala cu barbatul, nu vreau sa demonstrez ca pot lucra mai mult de 9 ore pe zi la cot cu el, ca pot sa tai si sa spanzur, si numai asa sa pot castiga niste bani decenti.
de ce ca femeie cu preocupari normale, de femeie, societatea nu-mi ofera posibilitatea unui loc de munca cu venituri decente??
si ce daca ma duce mintea la chestii tehnice? si ce daca am terminat o facutate tehnica si am lucrat numai in domenii conexe? daca nu mai vreau sa fac asta, ce posibilitati am la 27 de ani sa schim lucurile pentru mine, in Romania???
stiu ca sunt suparata rau, dar cam asta imi umbla prin cap de cateva zile...
VREAU ALTCEVA! CEVA ce as putea face cu placere, o activitate la care sa ma adaptez natural, care sa nu fie impotriva fiintei mele.
ufff.....